|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
Ja zaczynałam myśleć, że przeoczyłam info o jakiejś córeczce Aha podoba mi się. Tacy szczęśliwi się wydajecie być, tacy zwariowani, na luzie podchodzący do życia. Podoba mi się to Cytat:
|
||
|
|
|
#1442 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
:P ja i dziecko... on i dziecko? oooo nieee... może w przyszłym 1000 leciu, narazie jesteśmy za młodzi, za biedni i za durni i to oboje... :P chociaż ostatnio mnie spytał, czy cieszyłabym się jakbyśmy mieli mieć dziecko ![]() a znajomi mówią, że my to tacy porąbani jesteśmy także nie wiem czy szczęśliwi... w każdym razie nadajemy na tych samych falach i wyznajemy zasadę carpe diem no i nie przejmujemy się głupotami... na to jeszcze będzie czas
|
|
|
#1443 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja też nie chce mieć teraz dziecka. Nie czuję się na nie gotowa, ani fizycznie, ani tym bardziej psychicznie Kiedyś owszem, ale kiedy to nawet ja tego nie wiem Chcę się najpierw Tzem nacieszyć jak razem zamieszkam, a nie od razu siup i bobas.
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój uwielbia jeszcze teraz się tym nie martw, pomartwimy się jak będziemy już dorośli (oboje mamy 23 lata skończone) ![]() dobra kobiety idę z nim poromansować przez tel... "halo to ja, pędzę do Ciebie światłowodem.. TY wiesz.. mam do przebycia długą drogę... halo to ja... haloooo to ja!!"
|
|
|
#1445 |
|
Konto usunięte
|
Wiekiem dorośli, a w głowach nadal fiu bździu
|
|
|
|
#1446 |
|
Rozeznanie
|
suuuuuuuper
widać Teo że jesteście genialnie wręcz dobrani pod względem charakterów ![]() a czego chcieć tu więcej?
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() O Teo to sobie poszaleje w życiu nie to co my szaraki hehe ![]() A co do rodziców to mój tato jakieś 5 lat temu pojechał tam do pracy bo tu nie byłoby go stac na utrzymanie 2 córek na studiach w innych miastach itp . wiec pojechał a ostatnio dołączyła do niego moja mama i najmłodsza siostra - 17 lat (ostanio - 2 lata temu heheh ), A ja zostałam tu sama z siostrą o rok mnłodszą odemnie czasami jest ciężko i tesknie za nimi ale daje jakoś rade najbardziej to tesknie za siostra ale juz tylko 7 dni i będziemy razem nawet nie wiecie jak się cieszę aż mi się łezka w oku kręci na samą myśl a jak ich zobacze to chyba się porycze na maksa takie już ze mnie wrażlliwe zwierzątko
|
|
#1448 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Patrysiu a Ty chcesz do nich dołączyć na stałe czy zostajesz w Polsce? W sumie fajny układ. Waże, że rodzice są razem. Młodsza siostra nauczy się dobrze języka. A już niedługo będziesz z nimi Mam dzisiaj leniwy poranek... to lubię Dopiero na 13 na uczelnię więc jeszcze w piżamce śmigam.Miłego dnia
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
Ja raczej się do niech nie wybieram na stałe mam tu przecież swoje życie i tż
alepo studiach może wyjedziemy z tż się dorbic troszkę ale jeszcze nic nie wiadomo
|
#1450 |
|
Konto usunięte
|
patrysiamisia a ile razy do roku jeździsz do rodziców?
|
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
Zależy ale akurat ostatnio byłam rok temu w świeta bo ciagle praca uczelnia i nigdy nie było czasu więc już sie stesknilam strasznie
a cigle tylko wisimy na telefonach
|
#1452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja właśnie popijam kawkę i wizażuję, odwołali mi dzisiaj zajęcia
|
||
|
|
|
#1453 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Kiedy ja jestem świr TŻet mówi, że jestem szalona, zaprzeczam, a później zawsze zrobię coś takiego, że niestety muszę mu przyznać rację.Cytat:
Cytat:
Zdecydowanie wolę "ono" na 4 kółkach Wczoraj alarm się nie rozwył na szczęście, dla mnie, bo dla kolesia z góry już tak ![]() Nie mogłam włączyć cały ranek wizażu, bez sensu. Teraz czekam ponownie na koleżankę i idę szukać garnka
|
||
|
|
|
#1454 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie moja ona tylko jego ona to co ja tu będę szaleć..a co do rodziców... fajnie tak mieć familię gdzieś daleko...tylko może nie aż tak bliską... ale są tego plusy... mało się widujecie to mało się kłócicie bez takich mi tu!!! może jest trochę ładna :P ale żeby zaraz piękna.. bez przesady :P :P mój mężczyzna wyglądałbym po tym komplemencie o tak ![]() ![]() Cytat:
a tak p.s. kto mi zablokuje konto? albo weźmie kartę? kupiłam sobie dzisiaj buty, sweter, płaszczyk i spodnie... nienawidzę siebie... ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
zwłaszcza, że to ja go wybrałam wizualnie potem był charakter zachowałam się jak facet, no ale co
|
|
|
#1455 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja dziś wcześniej urwałam się z wydziału bo nie miałam za bardzo nic do roboty ![]() Cytat:
Teofano ona jest niezła, to trzeba przyznać A co do zakupów to sobie nie żałuj ![]() Ja lecę wieszać pranie ![]() Miłego popołudnia
|
|
#1457 |
|
Raczkowanie
|
Umówiłam się dziś z moją kochaną dentystką i w poniedziałek niestety będzie rwanie korzenia
|
#1458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też miałam ten problem ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1459 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jutro napisze jak mi poszło, chyba, że obleje to się nie przyznam![]() żartuje...A teraz pędzę powtarzać testy, bo mi przepadły
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Rozeznanie
|
d&g kciuki w gotowości!
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ wizualnie - a kto tak nie wybiera? Mi mój wpadł w oko, bo wyglądał awangardowo - a ja lubię takich. A kiedy jeszcze okazało się, że jest b. inteligentny, umie mnie rozśmieszyć i tak pociąga, że czasem mam ochotę na sex na środku ulicy... No żyć nie umierać ![]() No, nie wizualnie można się z kimś związać kiedy długo się zna. Ja np. zawsze leciałam na wygląd, później na charakter |
|
|
|
|
#1463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że najpierw patrzą na wygląd, a później dopiero inteligencję, charakter, poczucie humoru itd ![]() ja też - przyznaję się bez bicia musi mi się spodobać z wyglądu i koniec ![]() nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto mnie np. nie pociąga... ![]() ooo nie... co to to nie
|
|
|
|
|
#1464 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i też tego u siebie nie nawidzęa ja uwielbiam jak pada,jest tak ładnie,uwielbiam wtedy łazić po dworze, chociaż marznąć nie za bardzo, szczególnie jak jest poubierane teraz wszędzie lampkami Cytat:
za egzaminniestety, ja to mam chyba jakiś dar do przyciągania kłopotów. Cytat:
dopiero co wzięłam pensję, a już się spłukałam. Cytat:
|
|
#1465 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Na imprezie to do brzydkiego faceta nawet bym nie podeszła zagadać, nie mówiąc już o podrywaniu. Podobnie z amorami facetów. Wiadomo, że jak mi z wyglądu nie przypasuje to choćby nie wiem jaki fajny był, nie będę chciała żeby został moim facetem. Mój Tż mi się spodobał na imprezie, to go zarwałam A co, jeszcze by mi jakaś go sprzątnęła sprzed nosa![]() Potem dopiero gadka szmatka i bliższe poznawanie jakim jest człowiekiem. Cytat:
|
||
|
|
|
#1466 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, co miałam bardziej na myśli... po prostu takie różnego rodzaju negatywne nakręcanie działa destruktywnie i to najbardziej na nas same, bo pomimo, że trochę się obrywa także naszym TŻ, to jednak stres sieje u nas taki zamęt w układzie nerwowym, i po co? warto? ![]() Cytat:
i określenie "ładna" jest zdecydowanie za słabe w jej przypadku ![]() ja też Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż muszę przyznać, że z ostatnim moim Tż było tak, że początkowo nie olśnił mnie specjalnie Ale to on mnie podrywał, aż w końcu dla świętego spokoju zgodziłam się dać nr telefonu mimo, że nie byłam za bardzo przekonana. I jakoś na trzeciej randce mnie uderzyło, że on jest całkiem przystojny Jakoś tak mi się spodobał za całokształt jak juz go troszkę poznałam ![]() Cytat:
|
|
#1469 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jako dziecko nienawidziłam śniegu bo kojarzył mi się z "nacieraniem" przez płeć brzydką pod szkołą... grrrrrr. Przez całą podstawówkę i później jeszcze w gimnazjum nie mogłam spokojnie wyjść ze szkoły bo te dziady już się czaiły i lepiły kule śnieżne
A teraz fakt, że są utrudnienia bo drogowców jak co roku zima zaskakuje ale z racji, że mieszkam w dziczy i jak się pójdzie na spacer do lasu i leży puszysty, bielusieńki, dziewiczy śnieg to jest przepięknie A z tym wyglądem i charakterem to zgadzam się ze Sweet. Jak można zwrócić uwagę na charakter jak się nie zna człowieka? Oczywiste, że oceniamy wygląd. Tak było, jest i będzie. Ale czasem po bliższym poznaniu kogoś uroda nie gra takiej roli jak się okazuje, że jest to nasz ideał bo kocha dzieci, umie gotować itp. |
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, też mi się tak wydaje z tym wyglądem. Na pewno jest ważny, bo nie wiem czy mogłabym być z osobą która mi się w ogóle nie podoba, ale tak jak mówicie, potem się "przyzwyczajamy" i nie zwracamy aż tak bardzo uwagi na to??
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Ja zaczynałam myśleć, że przeoczyłam info o jakiejś córeczce

Kiedyś owszem, ale kiedy to nawet ja tego nie wiem

Wystarczy mi zarys danej sytuacji. 

Jutro napisze jak mi poszło, chyba, że obleje to się nie przyznam
... na szczęście 

Jak obleje nie będziecie krzyczeć?