|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
jak chodziłam w ciąż z synem 6 lat temu naprawdę czułam się super a teraz kręci mi się w głowie w dzień śpię a w nocy nie boli mnie brzusio i mam tak wielkie cycki że mój mąż mówi że ma nadzieję że one będą już takie zawsze (chociaż nigdy nie miałam małych) spać przez nie nie mogę masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
ja jak chodziłam 6 lat temu w ciąży to naprawdę było super zero dolegliwości a teraz brzusio boli kręci mi się w głowie w dzień chce mi się spać a w nocy w ogóle cycki mnie bolą i są takie duże że nie mogę przez nie spać za to mój mąż się cieszy i mówi że ma nadzieję żę ona takie zostaną chociaż nigdy nie miałam małych masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
ja tez spac lece dziewuszki!!
pozdrawiam i do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokladnie i zawsze zachoruja te osoby które nawet myszy nie skrzywdziłyby a takie dranie chodza po ulicach kradna zabijaja i ich atom nie ruszy ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1086 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam napisałam dwa razy to samo ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o własnie mialam wam napisać ze kopie raz nawet tak mnie kopneło ze normalnie brzuchem ruszyło nie wiem czy to godz karate ?? kopniaki sa łagodne ale czasem bolesne jak mi da po jajniku albo po innym organie ciagle musze zmieniac pozycje bo jak sie malenstwo rusza uciska mnie i musze zmieniac pozycje a tobie bardzo dokuczaja mdłosci i inne rewelacje ?
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2009-12-10 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Raczkowanie
|
dobra dobranoc dziewczynki miłej i owocnej nocy pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i dobrze ze jestes bo byś w oslej ławce siedziała ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
ja bym chciała córke ale jak bedzie syn nic złego sie nie stanie mysle ze bedzie córa czuje syna nawet jak robiłam testy syn czy córka wyszło mi 50/50 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
buziaczki i mam nadzieje ze cos wezmiesz sobie na ten bol albo ciepły kompres ?/!! ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- wy nie mogllyscie wejsc na wizaż a ja internetu nie miałam do teraz nie mam tvn i hallmarku i paru innych programów dziwi mnie to ze moj tato tez ma dekoder i ma ja nie mam a moj brat który miezka pare km od nas tez nie ma ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
masz extra avatarek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- [QUOTE=sas;15774817]czesc dziewczynki ![]() wczoraj padlam jak kawka ![]() a dzis nie moglam otworzyc wizazu ![]() glowa mnieod rana boli i sie wurzam bo musze sie pouczyc... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1090 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze ze jestes bo chyba masz pare bumelek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- ja bym chetnie odpowiedziała ale mi sie udało zafasolkowac za 1 razem i nie brałam srodków antykoncepcyjnych wiec jestem zielona ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
hihi to by były jajka jakby blokowali za czestosc przesiadywania ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
ty sie nie martw co tam ci powiedzieli bo wogóle u nich całkiem inaczej traktuje sie kobiete w ciazy niz u nas ty se mysl co chcesz ze jest wszystko ok (bo jest) i ze ciaza to cudowny okres dla kobiety on jet facetem i nigdy tego nie zrozumie dlatego tak gada ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
no własnie u mnie w rodzinie jest przypadek włsnie tej zmarłej ona sie dowiedziała o ciazy po 10 tyg jak w racy zemdlała ona miała normalnie @ urodziła 29 listopada skad mogła wiedziec ze od 1 bedzie taka ustawa obowiązywac ? teraz bedziemy dla malucha załatwiać becikowe wiec boje sie ze nam odmówią a tu czytam ze to całkiem oczywiste nie jest a ona była grubo po 10 tyg w tym pazdzierniku dzieki ci kasiu za ten artykuł to podstawa do tego zeby pania za biurkiem oswiecic ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- [QUOTE=Carol77;15776348]Dzięki dziewczynki ![]() ![]() A ja chyba jako jedyna zafasolkowana tutaj nie mam mdłosci ![]() sie ciesz , i to nic pewnego mogą cie dopasc w najmniej spodziewanej chwili ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- [QUOTE=Cosmaaaaaaa;1578154 7]Uff dobrnelam, ciezko bylo Was dzis nadrobic ![]() Wracam ![]() ![]() ![]() ![]() No, ja mam w planach tylko cywilny ![]() ![]() ![]() no wlasnie ja tobie gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! patrz marzenia sie spelniaja teraz slub !!! ................. a za niedługo bedziemy sie z toba cieszyc II kreseczkami ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- [QUOTE=Cosmaaaaaaa;1578314 2]No, pewnie ze by musial ... Tylko wiem ze w pierwszych momentach po przekazaniu nowiny byloby stresowo i to ostro. No, ale gin mi pwoiedziala ze nie mam sie teraz tym martwic, dopiero jest na tym blistrze nie dostane moge panikowac ![]() ![]() Zmykam chyba kochane, TZ wraca wreszcie do domu i musimy sie w koncu soba nacieszyc... Ostatnio mielismy strasznie malo czasu razem ... No a jutro jade znowu do PL na kilka dni.... Boziu ... jutro mam dzwonic po wyniki cytologii z wykryciem HPV i ewentualnym jego DNA ... boje sie ze cos mi tam znajda.... ![]() Bo jestem genetycznie obciazona problemami kobiecymi i w tamtym roku niby mialam komorki zmienione ... ![]() mysle ze bedzie dobrze trzymam mocno kciuki za dobre wiadomosci daj nam znac jutro jak bedziesz wiedziała wyniki ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
gratuluje ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- jutro sobie poczytacie dobranoc !!!!!!!!!!! acha miałam dzis zał tv i jedna piosenka mi nie daje sie skupic http://www.youtube.com/watch?v=oMHPDi1c3VU hahahaha rozwala mnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1091 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Gratuluje ![]() Dzieki dziewczyny ![]() ![]() ![]() Zmykam zaraz pod prysznic, dzis mam wczesniej praktyki, ostatni juz dzien ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ---------- Kasiu, ta stronka jest swietna! Maja tam super meskie rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ---------- Ojojoj a jakie piekne torbusie sa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
hej kochane!! tak dla przypomnienia napisze!! piateczek!!
jak dobrze bo mam dosyc pracy w tym tygodniu, dzisiaj mamy taki swiateczny lunch juz bo ci ktorzy zostali zawieszeni w pracy od jutra juz nie przychodza niestety wiec jest srednio ciekawe, ale na szczescie dzisiajszy dzien bedzie krotszy niz normalnie, a potem wszyscy na piwko idziemy. ehh nie za zbytnio mi sie chce ale coz poczac. Gadalam wczoraj wieczorem na skypie z mamai troche mnie podniosla na duchu wiec wierze ze wszystko bedzie dobrze. prawda? Dzieki dziewczyny za pocieszenie jestescie cudne. Edzia ty to jestes kochana wiesz, sama mas ztyle na glowie a zawsze jeszcze znajdujesz sile zeby nas wszystkie tu pocieszac. Sle wielkie buziakiiii ![]() Jak fajnie ze czujesz juz kopniaki dzidzi, opowiedz cos jeszcze jak samopoczucie i w ogole zdrowie i wszystko?? ja wczoraj sluchajcie upieklam ciacho na dzisiejszy lunch i ledwie zylam, taka slaba jestem, ze nie wiem jak onka na swieta umyje nie mowiac juz o swiatecznych porzadkach. Tesciowie przylatuja wiec mozna by bylo posprzatac, nei chce zeby TZ sam zapylal z odkurzaczem itp, a z drugiej strony widze ze po prostu fizycznie nie mam sily ![]() ---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() Co do prezentow to nam duzo odpadlo bo nie jade do rodzicow na swieta. ale za to zamowilam tatusiowi, mamie i braciszkowi ksiazki z merlina(www.merlin.pl) fajnie mozna zamowic jako prezent z dedykacja ![]() tz -dysk przenosny do komp, tesciowka tusz z zestawem kremow, tesc koszula ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny-u mnie wczoraj staranek nie bylo ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie kochane! Jak się ciesze że już piątek ![]() ![]() Dziś idę na to usg, po 16 mam mieć, powiem wam że dziś się mniej denerwuje, bardziej nie mogę się doczekać tego usg i chciała bym żeby to już było ![]() Obiecuje że tym razem wkleję zdjęcie jak dostanę ![]() U mnie dziś w miarę ok, rano mnie straszne mdłości męczyły po prostu ja nie wiem jak patrzę na jedzenie to mnie mdli, jak jem to nie... A jak moje kochanie pokazało mi śledzie (których nienawidzę) to zatrzymałam się dopiero w połowie drogi do toalety.... Ale wypiłam kakao i zjadłam słodką bułeczkę i żyje ![]() A jak tam u was dziewczynki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Rozeznanie
|
Cześć kobitki
ale sobie dzisiaj pospałam - do 7 ![]() aaaaaa ratunku ![]() Już będę grzeczna nie chcę do oślej ławki, tylko nie do ławki!!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1096 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam o poranku, nie wiem gdzie wszyscy z mojego biura, spoznilam sie 10min do pracy, ale wątpie, żeby wszyscy pojechali... hmmm i się kiszę. Paprotki poobcinałam, bo niestety w biurze jest duszno i pewnie dlatego poopadały troszkę. Bo ja przeciez podlewałam tak jak mi mówiono i... niestety :P nie podziałało. Więc to pewnie od ciepła. 34dc u mnie ![]() Wczoraj zaczęliśmy się kłócić z TŻ... ale że miałam dość to wyszłam... do drugiego pokoju i tam zasnęłam. Ale nad ranem się zebrałam... Tak mi go brakowało. Ehh nie lubię się z nim kłócić... ![]()
#1097 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a ta ciąża zdecydowanie bardziej mi dokucza jak pierwsza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Rozeznanie
|
A co tutaj dzisiaj taka cisza?
Gdzie Wy jesteście??
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
witam
latko to trzymam kciuki i czekam na relacje z wizyty marlenka w drugiej ciazy mozna poczuc ok 16 tyg, predzej tez czuja chyba osoby szczuple ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() lady ja dostalam od razu rade od tesciowej ze mam meza angazowac w prace domowe bo ona tego nie zrobila i do tej pory robi przy tesciu wszystko, on sam nawet herbaty nie zrobi, obiadu nie odgrzeje, poprostu kozmar ![]() chwilka relaksu teraz a pozniej musze odkurzyc, pomyc podlogi, upiec ciasto, bo wieczorem przychodza znajomi ![]()
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
ja niestety nie pamiętam, w którym tygodniu poczułam przy oliwce, pamiętam sytuację, i że najpierw to było tak jakby mi tam się jakieś kułeczko kręciło
![]() Ja też mojemu nie odpuszczam w pracach domowych, a co równouprawnienie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
U nas to samo, pracami dzielimy się w miarę równo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak wogóle to była taka sytuacja, że siedzimy z TŻ i sobie szyframi gadamy, coś w stylu że może teraz będzie chłopak no i mój TŻ tak troszkę się zbuldoczył, żeby nie mówić przy młodej bo ona skuma. To ja do Oliwii: Oliwia kumasz, a ona no kumam, a ja do niej a co kumasz a ona do mnie: no że urodzisz dziecko hehe Więc myślę że większego zaskoczenia nie będzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zadomowienie
|
witam was kwiatuszki moje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, tak źle nie jest... tylko, żeby coś zrobił to muszę o tym truć, a czasami tylko wystarczy wspomnieć, a takze czasami sam wpadnie na to, żeby sprzątnąć.
Wiem, że z facetami tak się nie da..ale chciałabym, żeby się sam domyślał ![]() brrr... marlenko ciiiii ![]() jak ja już bym chciała, żeby był 20-ty...
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=Kasia_Dublin;157788 89]Bo ja naprawde myslalam ze @ przyjdzie. Ba dalej tak mysle, ale... To 'ale' zawsze sie gdzies wtraca
![]() jeeeeeeeeejku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
WAGA 84 KG. ![]() ![]() ---------WZROST 168 cm.------- ![]() [B]od dzis konczę z dukanem i przechodze na MŻ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5 posiłków dziennie: 10-12-14-16-18 ![]() zaczynam od nowa ![]() 17.luty - chyba 80 kg. (boje sie wchodzic na wage) dieta od poniedziałku ![]() 21.luty - |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Zadomowienie
|
cosmaaaaaaaaa Kochanie ale ze mnie gapa...moje gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
LADY no w sumie to już tylko 9 dni, ale po co się tyle męczyć??? A tempkę może rano mierzysz????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.