Powiększanie piersi cz.3 - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 12:52   #4141
Samiii
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
wszystko okaże się we wtorek jak pójde na interwiev, jak zdobedę te prace to nie bede juz zalezna od Tz, całe zycie pracowalam i teraz to szok dla mnie być na kogos utrzymaniu
mam napięcie w głowie, nie wywalam stresu, tylko trzymam go w sobie bo? nie mam hobby, a jak sie zabieram za coś to nie moge sie skupić...
za dużo tego 11 mcy jesem z nim i ona miedzy nami,jej urojona ciąża by go zdobyć, pierwsza nieudana operacja-moja mam przerwała wszystko jednym tel. do kliniki, nadgorliwi rodzice, przeprowadzka tu, problem z piersia po op, 3 tyg temu smierć dziadka, sedzenie w domu bo nikogo tu nie znam a jestem osoba która otacza sie ludzmi.....no i świadomośc bycia niekochaną
łooo... ile tego..
nie wiem czy chcesz pisać o tym na forum publicznie, więc może nie będę analizować tutaj
w każdym razie, 11 miesięcy to bardzo krótko - jak widzisz, na tyle krótko, by nie wyleczyć się z poprzedniej miłości niestety, ale też na tyle krótko, by względnie szybko stanąć na nogi
więc tym bardziej trzymam kciuki cały wtorek, jeśli praca da Ci kopa potrzebnego, by zacząć "nowe życie" to nie będę w szkole robić notatek zadnych, tylko trzymać mocno
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:03   #4142
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Mya, chyba czas spac, bo same tu straszymy Reszta widac zalegla w cieplych lozeczkach Moze tylko listopadowa dlubie w robocie ... ale jak dobrze licze ostatnie dwie doby tyrala, to dzisiaj odsypia
Aniu, dobrze wyliczyłaś, wczoraj dałam radę tylko do 1 w nocy i dziś zryw o 8. Czuję się niedobrze, ewidentne zmęczenie materiału A teraz znowu 2 dni bez spania
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:05   #4143
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
łooo... ile tego..
nie wiem czy chcesz pisać o tym na forum publicznie, więc może nie będę analizować tutaj
w każdym razie, 11 miesięcy to bardzo krótko - jak widzisz, na tyle krótko, by nie wyleczyć się z poprzedniej miłości niestety, ale też na tyle krótko, by względnie szybko stanąć na nogi
więc tym bardziej trzymam kciuki cały wtorek, jeśli praca da Ci kopa potrzebnego, by zacząć "nowe życie" to nie będę w szkole robić notatek zadnych, tylko trzymać mocno
nie chce mi sie juz tego wywlekać , bo nie ma się czym chwalić
praca zawsze daje mi kopa, mobilizacje...a takie siedzenie w domu uwstecznia i dobija
dobra koniec tego biadolenia, idę zrobic sobie herbatke
zapraszam was chętnie!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:08   #4144
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Śpi- w życiu , ona jak nic i dziś tyra, rano pewnie cosik skrobnie. Dobrze, że już ten drób oddaje bo długo nie da się tak ciągnąć . Listopadowa pośpię dziś Słoneczko troche i za Ciebie.
Mya - śpij za mnie kochana, bo już nie daję rady. Najgorsze, że chyba będę musiała przeciągnąć termin oddania pracy gdzieś o 5 dni, bo raczej się nie wyrobię. Szlag mnie trafia, bo czasu było sporo, tylko wcześniej mnóstwo spraw na głowie związanych z remontem itp.
Łącznie mam 290 stron A5 czcionka 10 i jeszcze sporo przede mną.
Stary 2009-12-11, 13:09   #4145
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
dobra koniec tego biadolenia, idę zrobic sobie herbatke
zapraszam was chętnie!!
i tak trzymaj

Listopadowa.. a co Ty tak po nocach pracujesz..
czyżbyś pracowała w branży rozrywkowej...?
Stary 2009-12-11, 13:24   #4146
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
i tak trzymaj

no własnie a mozemy wiedziec z czego piszesz prace? bronisz jakis dyplomik?

Earl Grey juz zaparzony

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Samii mogę wiedziec jaki rozmiar masz aktualnie staniczków?

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-12-11 o 13:26
Stary 2009-12-11, 13:28   #4147
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
No uśmiałam się , dziękuję Ci bardzo, tego właśnie było mi trzeba. Ale to nie branża rozrywkowa
Stary 2009-12-11, 13:31   #4148
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Samii mogę wiedziec jaki rozmiar masz aktualnie staniczków?
zależy z jakich
z polskich typu Dalia, Konrad mam z tych cieniutkich koroneczek 65E czasami F, z tych taki semi-soft, z zabudowaną dolną częścią miseczki i koroneczką na górze 65F-G o ile jest, bo nie każdy model ma G niestety i czasami nie ma na mnie..
z push upików mam jeden - ten z avka, 65H (firma Milena)
generalnie trudno powiedzieć jaki mam rozmiar w sklepach pytam o 65F i od tego rozmiaru zwykle zaczynam przymierzanie
(w Panache w paru modelach mogłabym mieć obwód 60, bo mają dosć szerokie fiszbiny, ale szkoda mi dużo zapłacić i kupować przez net, bo a nuż nie trafię i będzie mi szkoda odsprzedawać hihi)

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
No uśmiałam się , dziękuję Ci bardzo, tego właśnie było mi trzeba. Ale to nie branża rozrywkowa
hihi zawsze chętnie służę pomocą w takich kwestiach
Stary 2009-12-11, 13:33   #4149
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
no własnie a mozemy wiedziec z czego piszesz prace? bronisz jakis dyplomik?
Agnes, nie bronię dyplomu. Dyplom już dawno w kieszeni, a o kolejnych na razie nie myślę

Oprócz takiej normalnej pracy zajmuję się dodatkowo pracą chałupniczą. Od kilku lat tłumaczę z ang. literaturę branżową - książki, magazyny, prospekty. Obecnie walczę z "Chorobami drobiu", a że drobiem nie zajmuję się zawodowo jest to dla mnie temat nieciekawy i nie jestem w tym temacie biegła.
Stary 2009-12-11, 13:46   #4150
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
i tak trzymaj

no tego i mnie było trzeba

Listopadowa no bym Ci pomogła ale ten słownik mnie przeraza bo angielski to dla mnie naprawde obcy język

a'propos kurczaków - pachnę jak pieczony bo właśnie z solarium wróciłam i juz mi lepiej
powaga

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:58   #4151
agnes281
Wtajemniczenie

samii to żes mnie zaskoczyła tym E, F przy twoim 325 widocznie masz więcej skóry ode mnie, ja mam E w Truimph, innych jeszcze nie probowałam, ale widziałam tu sporo o rozmiarze 65;-)) bo wiem, ze macie w Pl problem z tym 65
Miskaa zazdroszcze solarki, ja to smigme sobie za 10 dni jak bede w Pl na świeta,musze iśc bo bladością bije po gałach
a Język Angielski to pikuś, Pan Pikuś uwierz mi! przylatując do Uk nie znalam kompletnie jezyka, tylko Yes I No a już o pól roku gadałam normalnie, teraz mija 1,5 roku jak jetem tu i normalnie gadam, czy to sklep, urzędy, szpitale, sex shopy hhehh
...bo byłam rzucona naglęboka wodę, pracowałam z hindusami, anglikami no i chyba bo szybko łapię ten język

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

Cytat:
Agnes, nie bronię dyplomu. Dyplom już dawno w kieszeni, a o kolejnych na razie nie myślę

Oprócz takiej normalnej pracy zajmuję się dodatkowo pracą chałupniczą. Od kilku lat tłumaczę z ang. literaturę branżową - książki, magazyny, prospekty. Obecnie walczę z "Chorobami drobiu", a że drobiem nie zajmuję się zawodowo jest to dla mnie temat nieciekawy i nie jestem w tym temacie biegła.
ambitnie jak na skorpiona przystało

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-12-11 o 13:57
Stary 2009-12-11, 13:59   #4152
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
samii to żes mnie zaskoczyła tym E, F przy twoim 325 widocznie masz więcej skóry ode mnie, ja mam E w Truimph, innych jeszcze nie probowałam, ale widziałam tu sporo o rozmiarze 65;-))
w triupmh 70D nie wchodzę (tylko w sportowe), a 65E czy większych u nas nie spotkałam (65E jest niby "odpowiednikiem" 70D, więc pewnie też bym nie weszła, w ogóle 65 widziałam chyba tylko B, C...)

może to te moje rozćwiczone przed op mięśnie takie są wielkie
Stary 2009-12-11, 14:05   #4153
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
w triupmh 70D nie wchodzę (tylko w sportowe), a 65E czy większych u nas nie spotkałam (65E jest niby "odpowiednikiem" 70D, więc pewnie też bym nie weszła, w ogóle 65 widziałam chyba tylko B, C...)

z tego wynika że Bromek wsadził mi jakieś 255cc

Stary 2009-12-11, 14:06   #4154
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja narazie mam 70E a widziałam tu 65 D,E,F i nawet K

Stary 2009-12-11, 14:09   #4155
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
ambitnie jak na skorpiona przystało
Ambitnie czy nie... nie robię tego dla przyjemności i z braku czasu
Moje cycki zawdzięczam radiologii na przykład

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Listopadowa no bym Ci pomogła ale ten słownik mnie przeraza bo angielski to dla mnie naprawde obcy język

a'propos kurczaków - pachnę jak pieczony bo właśnie z solarium wróciłam i juz mi lepiej
powaga
A ja miałam nadzieję, że każdą z Was obdaruję po jednym rozdziale.... A tu taka lipa

A co do kurczaków to ja potrafię je tylko upiec, choć pewnie po tym tłumaczenie to będę na ich widok
Stary 2009-12-11, 14:11   #4156
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=agnes281;15796269]
Miskaa zazdroszcze solarki, ja to smigme sobie za 10 dni jak bede w Pl na świeta,musze iśc bo bladością bije po gałach
a Język Angielski to pikuś, Pan Pikuś uwierz mi! przylatując do Uk nie znalam kompletnie jezyka, tylko Yes I No a już o pól roku gadałam normalnie, teraz mija 1,5 roku jak jetem tu i normalnie gadam, czy to sklep, urzędy, szpitale, sex shopy hhehh
...bo byłam rzucona naglęboka wodę, pracowałam z hindusami, anglikami no i chyba bo szybko łapię ten język

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
Podziwiam , ale jezyk potoczny to zupelnie co innego niz fachowy a jak sie dobrze domyslam Listopadowa tlumaczy fachowy .
Sama bylam w podobnej sytuacji przyjechalam do niemiec za mezem bo w Polsce jego zawod nie funkcjonuje . Wczesniej nigdy niemieckiego nie mialam , oczywiscie z czasem nauczylam sie rozmawiac , ale za kazdym razem kiedy spotykam sie z literatura fachowa to dostaje szalu np. prawnicza , medyczna,pedagogiczna itp.

Edytowane przez pysia222
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:15
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:14   #4157
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:

A ja miałam nadzieję, że każdą z Was obdaruję po jednym rozdziale.... A tu taka lipa

A co do kurczaków to ja potrafię je tylko upiec, choć pewnie po tym tłumaczenie to będę na ich widok
czyli dość spora kaska za tym idzie..to nieźle

a dziś proponuję rybkę - własnie pichcę

Stary 2009-12-11, 14:14   #4158
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
z tego wynika że Bromek wsadził mi jakieś 255cc
160 pewnie

poczekaj aż puszczą mięśnie, zobaczysz taaaaaaaaki cyc

Cytat:
Ja narazie mam 70E a widziałam tu 65 D,E,F i nawet K
o bosh...
może ten zjazd wizażanek zrobimy u Ciebie
taaaaaki wybór staniczków, chyba bym oczopląsu dostała

Cytat:
a dziś proponuję rybkę - własnie pichcę
to ja z tą rybką zaprszam do mnie na konsumpcję, z podłogi można jeść
zrobiona jest na błysk, ja tak mam że nie sprzątam bo nie widzę potrzeby długo a potem jak zacznę to można jeść z podłogi
głupota

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:16
Stary 2009-12-11, 14:17   #4159
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Podziwiam , ale jezyk potoczny to zupelnie co innego niz fachowy a jak sie dobrze domyslam Listopadowa tlumaczy fachowy .
Sama bylam w podobnej sytuacji przyjechalam do niemiec za mezem bo w Polsce jego zawod nie funkcjonuje . Wczesniej nigdy niemieckiego nie mialam , oczywiscie z czasem nauczylam sie rozmawiac , ale za kazdym razem kiedy spotykam sie z literatura fachowa to dostaje szalu np. prawnicza , medyczna itp.
Dokładnie tak, tłumaczę literaturę fachową z branży medycznej i uwierzcie - to zupełnie coś innego niż język potoczny.

Mam szwagra po filologii angielskiej - z długim stażem pracy w zawodzie i parę lat temu spróbował przetłumaczyć artykuł medyczny - nie dał rady. mimo biegłej znajomości angielskiego

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
czyli dość spora kaska za tym idzie..to nieźle
I to jest ten powód, dla którego biorę sobie na głowę dodatkowe zajęcia
Stary 2009-12-11, 14:25   #4160
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie tak, tłumaczę literaturę fachową z branży medycznej i uwierzcie - to zupełnie coś innego niż język potoczny.

Mam szwagra po filologii angielskiej - z długim stażem pracy w zawodzie i parę lat temu spróbował przetłumaczyć artykuł medyczny - nie dał rady. mimo biegłej znajomości angielskiego

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

I to jest ten powód, dla którego biorę sobie na głowę dodatkowe zajęcia
oczywiście, że mowa codzienna a tłumaczenie artykułu to inna para kaloszy, podziwiam ludzi za wiedzę i talent, którzy się tym zajmują

Stary 2009-12-11, 14:35   #4161
2sweet
Rozeznanie

jak czytam o tej waszej rozmiarowce e,f itd to juz sie tak podjaralam!! ja tez chce!!! chyba pojde sobie jutro do jakiegos sklepu z bielizna znajde rozmiary e, f, g, przymierze sobie, wypcham skarpetkami i zobacze jak sie musicie fajnie czuc ha ha a potem do domu i deprecha ale to juz kwestia czasu
Stary 2009-12-11, 14:35   #4162
pysia222
Zakorzenienie

Dobra zmykam na zakupy , wlasnie na jutro goscie mi sie zapowiedzieli. Musze zakupy zrobic i posprzatac , jakos ostatnio zaniedbalam sprzatanko a jeszcze remont mamy
Stary 2009-12-11, 14:42   #4163
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
jak czytam o tej waszej rozmiarowce e,f itd to juz sie tak podjaralam!! ja tez chce!!! chyba pojde sobie jutro do jakiegos sklepu z bielizna znajde rozmiary e, f, g, przymierze sobie, wypcham skarpetkami i zobacze jak sie musicie fajnie czuc ha ha a potem do domu i deprecha ale to juz kwestia czasu
a ja mam ambiwalencje uczuć chciałabym mieścic sie w staniki D ale mieć większe cycki

A Horita gdzie jest dziś???

Stary 2009-12-11, 14:46   #4164
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Dobra zmykam na zakupy , wlasnie na jutro goscie mi sie zapowiedzieli. Musze zakupy zrobic i posprzatac , jakos ostatnio zaniedbalam sprzatanko a jeszcze remont mamy
tylko uwazaj na siebie zebys sie nie przeforsowala ale ja widze ze ty smigasz jak szalona juz po op, to super ze tak szybko dochodzisz do siebie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
a ja mam ambiwalencje uczuć chciałabym mieścic sie w staniki D ale mieć większe cycki

o matko! 420cc i ci malo? rzevzywiscie ten apetyt rosnie w miare jedzenia

ok ja tez uciekam znowu pracowac, na szczescie dzis spokojnie i moge sobie bimbac beztrosko a wieczorem walka pudziana z najmanem, a tego nie moge przegapic! milego dnia !

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:49
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:48   #4165
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
po prostu rozpatrujesz głupie staniki
niekompatybilne z większym biustem
ale nie wszystkie firmy robiąc większą miseczkę na większy i cięższy biust od razu przechodzą na babciowy dizajn z szerokimi ramiączkami i zabudową pod szyję
na szczęście
Stary 2009-12-11, 14:57   #4166
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
tylko uwazaj na siebie zebys sie nie przeforsowala ale ja widze ze ty smigasz jak szalona juz po op, to super ze tak szybko dochodzisz do siebie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

o matko! 420cc i ci malo? rzevzywiscie ten apetyt rosnie w miare jedzenia

To tak jak wczesniej pisałam z Sami - że ustaliłam z dr-em 460 i pisałyśmy że jak wezmę te mniejsze ( bo faktycznie bałam sie trochę tych 460) to będe myśleć jak by było gdyby
no więc myślę

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Cytat:
po prostu rozpatrujesz głupie staniki
niekompatybilne z większym biustem
ale nie wszystkie firmy robiąc większą miseczkę na większy i cięższy biust od razu przechodzą na babciowy dizajn z szerokimi ramiączkami i zabudową pod szyję
na szczęście
pewnie też
ale ciekawa jestem o czym piszesz ze mieśnie puszczą..wiem ze już mi to tłumaczyłąś ale póki to sie nie stanie to będzie wielka niewiadoma..
a patrz laskom od Kasprzyka nie przybywa w cm...tyle razy czytałam jak pisały że maja nadzieję i na nadziei sie kończyło

Stary 2009-12-11, 15:05   #4167
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
pewnie też
ale ciekawa jestem o czym piszesz ze mieśnie puszczą..wiem ze już mi to tłumaczyłąś ale póki to sie nie stanie to będzie wielka niewiadoma..
a patrz laskom od Kasprzyka nie przybywa w cm...tyle razy czytałam jak pisały że maja nadzieję i na nadziei sie kończyło
bo to trudno słowami wytłumaczyć
zobaczysz niedługo sama, jak piersi się zmieniają wtedy, jakie się robią fajniusie

co do dr K. to on jakoś inaczej implantuje (zobacz że też je mniej boli po operacji) - nie wejdę teraz w to szczegółowo bo włączyłam Aresa i mi net muli ale jest taka nowa technika, u nas mało kto ją stosuje
i być może dzięki temu już potem mięśnie nie muszą puszczać, bo jakoś inaczej kieszonka jest wypreparowana czy coś...
w każdym razie masz rację, ja też kojarzę tylko, ze one traciły ewentualnie po parę cm niż zyskiwały
szkoda, bo przy tak małych niekiedy wkładkach to naprawdę lipne uczucie musi być..
Stary 2009-12-11, 15:12   #4168
Miskaa78
Kazar Lady

Ej Sam - ja czytałam ze boli...ta dzidzia chociaz ..
my mamy za wielkie żeby wiedzieć co one przeżywają ale jak im musi żal tyłki sciskać że nam przybywa a im nie

Stary 2009-12-11, 15:13   #4169
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:

własnie też na nia czekam
Miskaa ile byłaś na solce? przykryłaś czymś blizny?zy na żywca sie opalałaś?

Stary 2009-12-11, 15:18   #4170
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
własnie też na nia czekam
Miskaa ile byłaś na solce? przykryłaś czymś blizny?zy na żywca sie opalałaś?
byłam na 10 min na dość mocnych lampach bo nówka sztuka łózko z bryzą co minutkę zakryłam całe otoczki wacikami kosmetycznymi namoczonymi tonikiem żeby nie spadły bo waliłam łbem o kierownice że zapomniałam blokerem sie nasmarowac w tych miejscach..
ale ja tak dawno nie byłam że chyba bym mogła dziś i pół godz

przeciez przed op prawie miesiac nie byłam a mineło 5 tyg dziś..Dr mi odpisał na sms "bardzo proszę" więc skorzystałam..i nie wspomnę że mu zagroziłam depresją

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości