|
|
#4141 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
nie wiem czy chcesz pisać o tym na forum publicznie, więc może nie będę analizować tutaj w każdym razie, 11 miesięcy to bardzo krótko - jak widzisz, na tyle krótko, by nie wyleczyć się z poprzedniej miłości niestety, ale też na tyle krótko, by względnie szybko stanąć na nogi więc tym bardziej trzymam kciuki cały wtorek, jeśli praca da Ci kopa potrzebnego, by zacząć "nowe życie" to nie będę w szkole robić notatek zadnych, tylko trzymać mocno ![]() ![]() |
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, wczoraj dałam radę tylko do 1 w nocy i dziś zryw o 8 . Czuję się niedobrze, ewidentne zmęczenie materiału |
|
|
|
|
#4143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
praca zawsze daje mi kopa, mobilizacje...a takie siedzenie w domu uwstecznia i dobija dobra koniec tego biadolenia, idę zrobic sobie herbatke zapraszam was chętnie!!
|
|
#4144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łącznie mam 290 stron A5 czcionka 10 i jeszcze sporo przede mną |
|
|
|
|
#4145 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4146 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Earl Grey juz zaparzony ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Samii mogę wiedziec jaki rozmiar masz aktualnie staniczków?
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-11 o 13:26 |
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4148 | |
|
Zadomowienie
|
zależy z jakich
![]() z polskich typu Dalia, Konrad mam z tych cieniutkich koroneczek 65E czasami F, z tych taki semi-soft, z zabudowaną dolną częścią miseczki i koroneczką na górze 65F-G o ile jest, bo nie każdy model ma G niestety i czasami nie ma na mnie.. z push upików mam jeden - ten z avka, 65H (firma Milena) generalnie trudno powiedzieć jaki mam rozmiar w sklepach pytam o 65F i od tego rozmiaru zwykle zaczynam przymierzanie ![]() (w Panache w paru modelach mogłabym mieć obwód 60, bo mają dosć szerokie fiszbiny, ale szkoda mi dużo zapłacić i kupować przez net, bo a nuż nie trafię i będzie mi szkoda odsprzedawać hihi) Cytat:
|
|
|
|
|
#4149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dyplom już dawno w kieszeni![]() Oprócz takiej normalnej pracy zajmuję się dodatkowo pracą chałupniczą . Od kilku lat tłumaczę z ang. literaturę branżową - książki, magazyny, prospekty. Obecnie walczę z "Chorobami drobiu" .
|
|
|
|
|
#4150 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Listopadowa no bym Ci pomogła ale ten słownik mnie przeraza bo angielski to dla mnie naprawde obcy język a'propos kurczaków - pachnę jak pieczony bo właśnie z solarium wróciłam i juz mi lepiej powaga |
|
|
|
|
#4151 | |
|
Wtajemniczenie
|
samii to żes mnie zaskoczyła tym E, F przy twoim 325 widocznie masz więcej skóry ode mnie, ja mam E w Truimph, innych jeszcze nie probowałam, ale widziałam tu sporo o rozmiarze 65;-)) bo wiem, ze macie w Pl problem z tym 65
Miskaa zazdroszcze solarki, ja to smigme sobie za 10 dni jak bede w Pl na świeta,musze iśc bo bladością bije po gałach a Język Angielski to pikuś, Pan Pikuś uwierz mi! przylatując do Uk nie znalam kompletnie jezyka, tylko Yes I No a już o pól roku gadałam normalnie, teraz mija 1,5 roku jak jetem tu i normalnie gadam, czy to sklep, urzędy, szpitale, sex shopy hhehh ...bo byłam rzucona naglęboka wodę, pracowałam z hindusami, anglikami no i chyba bo szybko łapię ten język ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-11 o 13:57 |
|
|
|
|
#4152 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może to te moje rozćwiczone przed op mięśnie takie są wielkie |
|
|
|
|
#4153 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Ambitnie czy nie... nie robię tego dla przyjemności i z braku czasu
![]() Moje cycki zawdzięczam radiologii na przykład ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
A co do kurczaków to ja potrafię je tylko upiec, choć pewnie po tym tłumaczenie to będę na ich widok |
|
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=agnes281;15796269]
Miskaa zazdroszcze solarki, ja to smigme sobie za 10 dni jak bede w Pl na świeta,musze iśc bo bladością bije po gałach a Język Angielski to pikuś, Pan Pikuś uwierz mi! przylatując do Uk nie znalam kompletnie jezyka, tylko Yes I No a już o pól roku gadałam normalnie, teraz mija 1,5 roku jak jetem tu i normalnie gadam, czy to sklep, urzędy, szpitale, sex shopy hhehh ...bo byłam rzucona naglęboka wodę, pracowałam z hindusami, anglikami no i chyba bo szybko łapię ten język ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Podziwiam , ale jezyk potoczny to zupelnie co innego niz fachowy a jak sie dobrze domyslam Listopadowa tlumaczy fachowy . Sama bylam w podobnej sytuacji przyjechalam do niemiec za mezem bo w Polsce jego zawod nie funkcjonuje . Wczesniej nigdy niemieckiego nie mialam , oczywiscie z czasem nauczylam sie rozmawiac , ale za kazdym razem kiedy spotykam sie z literatura fachowa to dostaje szalu np. prawnicza , medyczna,pedagogiczna itp.
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-11 o 14:15 |
|
|
|
#4157 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a dziś proponuję rybkę - własnie pichcę
|
|
|
|
|
#4158 |
|
Zadomowienie
|
160 pewnie
poczekaj aż puszczą mięśnie, zobaczysz taaaaaaaaki cyc o bosh... może ten zjazd wizażanek zrobimy u Ciebie taaaaaki wybór staniczków, chyba bym oczopląsu dostała to ja z tą rybką zaprszam do mnie na konsumpcję, z podłogi można jeść ![]() zrobiona jest na błysk, ja tak mam że nie sprzątam bo nie widzę potrzeby długo głupota Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-11 o 14:16 |
|
|
|
#4159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mam szwagra po filologii angielskiej - z długim stażem pracy w zawodzie i parę lat temu spróbował przetłumaczyć artykuł medyczny - nie dał rady ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- I to jest ten powód, dla którego biorę sobie na głowę dodatkowe zajęcia
|
|
|
|
|
#4160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4161 |
|
Rozeznanie
|
jak czytam o tej waszej rozmiarowce e,f itd to juz sie tak podjaralam!! ja tez chce!!! chyba pojde sobie jutro do jakiegos sklepu z bielizna znajde rozmiary e, f, g, przymierze sobie, wypcham skarpetkami i zobacze jak sie musicie fajnie czuc
ha ha a potem do domu i deprecha
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra zmykam na zakupy
|
#4163 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() A Horita gdzie jest dziś??? |
|
|
|
|
#4164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
ok ja tez uciekam znowu pracowac, na szczescie dzis spokojnie i moge sobie bimbac beztrosko a wieczorem walka pudziana z najmanem, a tego nie moge przegapic! milego dnia !
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-11 o 14:49 |
||
|
|
|
#4165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niekompatybilne z większym biustem ale nie wszystkie firmy robiąc większą miseczkę na większy i cięższy biust od razu przechodzą na babciowy dizajn z szerokimi ramiączkami i zabudową pod szyję na szczęście |
|
|
|
|
#4166 | ||
|
Kazar Lady
|
Cytat:
no więc myślę ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
ale ciekawa jestem o czym piszesz ze mieśnie puszczą..wiem ze już mi to tłumaczyłąś ale póki to sie nie stanie to będzie wielka niewiadoma.. a patrz laskom od Kasprzyka nie przybywa w cm...tyle razy czytałam jak pisały że maja nadzieję i na nadziei sie kończyło
|
||
|
|
|
#4167 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zobaczysz niedługo sama, jak piersi się zmieniają wtedy, jakie się robią fajniusie co do dr K. to on jakoś inaczej implantuje (zobacz że też je mniej boli po operacji) - nie wejdę teraz w to szczegółowo bo włączyłam Aresa i mi net muli ale jest taka nowa technika, u nas mało kto ją stosujei być może dzięki temu już potem mięśnie nie muszą puszczać, bo jakoś inaczej kieszonka jest wypreparowana czy coś... w każdym razie masz rację, ja też kojarzę tylko, ze one traciły ewentualnie po parę cm niż zyskiwały szkoda, bo przy tak małych niekiedy wkładkach to naprawdę lipne uczucie musi być..
|
|
|
|
|
#4168 |
|
Kazar Lady
|
Ej Sam - ja czytałam ze boli...ta dzidzia chociaz ..
my mamy za wielkie żeby wiedzieć co one przeżywają ale jak im musi żal tyłki sciskać że nam przybywa a im nie
|
|
|
|
#4169 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miskaa ile byłaś na solce? przykryłaś czymś blizny?zy na żywca sie opalałaś?
|
|
#4170 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale ja tak dawno nie byłam że chyba bym mogła dziś i pół godz ![]() przeciez przed op prawie miesiac nie byłam a mineło 5 tyg dziś..Dr mi odpisał na sms "bardzo proszę" więc skorzystałam..i nie wspomnę że mu zagroziłam depresją |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

Reszta widac zalegla w cieplych lozeczkach
Moze tylko listopadowa dlubie w robocie ... ale jak dobrze licze ostatnie dwie doby tyrala, to dzisiaj odsypia 
. Czuję się niedobrze, ewidentne zmęczenie materiału

. Od kilku lat tłumaczę z ang. literaturę branżową - książki, magazyny, prospekty. Obecnie walczę z "Chorobami drobiu"

na ich widok