Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ III - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 11:34   #1141
marlenka0505
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Marlenko,a tak dla przypomnienia, Tobie ile się @ spóźniał? i czy miałaś regularne?
mi generalnie się nie spóźniała, a jak już to bardzo rzadko.
@ miałam dostać 18, a 20 zrobiłam rano test, tylko że te dwa dni po terminie @ wyszła mi druga kreska po czasie i bledsza. W pierwszy momencie już myślałam że nic z tego, a za chwilę druga się mi pojawiła aż sama nie mogłam w to uwierzyć
Stary 2009-12-11, 11:36   #1142
agnieszka1980
Raczkowanie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez magdusia33 Pokaż wiadomość
jak chodziłam w ciąż z synem 6 lat temu naprawdę czułam się super a teraz kręci mi się w głowie w dzień śpię a w nocy nie boli mnie brzusio i mam tak wielkie cycki że mój mąż mówi że ma nadzieję że one będą już takie zawsze (chociaż nigdy nie miałam małych) spać przez nie nie mogę masakra
no to moze będzie córcia

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
Napisane przez marlenka0505 Pokaż wiadomość
mi generalnie się nie spóźniała, a jak już to bardzo rzadko.
@ miałam dostać 18, a 20 zrobiłam rano test, tylko że te dwa dni po terminie @ wyszła mi druga kreska po czasie i bledsza. W pierwszy momencie już myślałam że nic z tego, a za chwilę druga się mi pojawiła aż sama nie mogłam w to uwierzyć
ojjj to może ja za wczesnie zrobiłamjest nadzieja
agnieszka1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 11:37   #1143
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Agnieszka i niunia!!! Ja proponuje zebyscie poczekaly ze mna i Lady do 17 grudnia. Zrobimy grupowe sikanko!!! Co wy na to?

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 11:42   #1144
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
o własnie mialam wam napisać ze kopie raz nawet tak mnie kopneło ze normalnie brzuchem ruszyło nie wiem czy to godz karate ?? kopniaki sa łagodne ale czasem bolesne jak mi da po jajniku albo po innym organie ciagle musze zmieniac pozycje bo jak sie malenstwo rusza uciska mnie i musze zmieniac pozycje

a tobie bardzo dokuczaja mdłosci i inne rewelacje ?
Super,że maluszek już kopieJa jak byłam z małym w ciązy to nie umiałam rozpoznać tych ruchówlekarz na usg mi pokazywał jak mały fika a ja,że nic nie czujęi tak patrzał na mnie dziwnie no i wkońcu dla świętego spokoju powiedziałam a rzeczywiście coś czuje

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Agnieszka i niunia!!! Ja proponuje zebyscie poczekaly ze mna i Lady do 17 grudnia. Zrobimy grupowe sikanko!!! Co wy na to?
łooo matko ja chyba nie wytrzymammoże siknę jurto a jak nic to 17 żeby było raźniej
Stary 2009-12-11, 11:45   #1145
marlenka0505
Zakorzenienie

ja jak czytałam post magdusi33 to tak jakbym czytała o sobie. pierwsza ciąża zupełny komfort zero mdłości itp, a teraz o mamo masakra, mdli mnie słabo mi, a cyce, już wybieram te większe staniki, a za chwilę nie będzie zmiłuj się i trzeba kupować nowe

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

mi jak @ nie przyszła w terminie to taką nadzieję dawała codziennie rano temperatura. Jak rano zmierzyłam i widziałam że nie spadła to było uffff może jednak się udało
Stary 2009-12-11, 11:56   #1146
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no witaj-ostatnio Aa2 wywolywala Cie do tablicy

Agniaszka, powtorz test

witamy kolejna staraczke

pewnie ze bedzie dobrze... bo po co ma byc zle, jak moze byc dobrze

Dziewczyny-u mnie wczoraj staranek nie bylo padlam jak mucha i nie mialam na nic ochoty ani sily mezus tez sie jakos nie wyrywal, wiec generalnie dzien stracony, ale cos czuje ze owu i tak nie bylo, wiec nic tak naprawde straconego
Powtórzę
No to zregenowaliście siły i dziś do roboty,natura wzywa

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Linuś nie masz co się bać że będzie Ci zmino, moja przyjaciólka brała ślub w lutym też kupiła sobie futerko i bała się że zmarźnie a okazało się że z wrażeń było jej cały czas gorąco i w kościele (gdzie mi było zimno) ona zdjęła to futerko i mówi że cały czas i tak czuła że płonie

Witajcie kochane! Jak się ciesze że już piątek
Dziś idę na to usg, po 16 mam mieć, powiem wam że dziś się mniej denerwuje, bardziej nie mogę się doczekać tego usg i chciała bym żeby to już było
Obiecuje że tym razem wkleję zdjęcie jak dostanę
U mnie dziś w miarę ok, rano mnie straszne mdłości męczyły po prostu ja nie wiem jak patrzę na jedzenie to mnie mdli, jak jem to nie... A jak moje kochanie pokazało mi śledzie (których nienawidzę) to zatrzymałam się dopiero w połowie drogi do toalety....
Ale wypiłam kakao i zjadłam słodką bułeczkę i żyje
A jak tam u was dziewczynki?
za wizytę i czekamy na zdjęcie

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszkowata Pokaż wiadomość
Cześć kobitki
ale sobie dzisiaj pospałam - do 7

aaaaaa ratunku
Już będę grzeczna nie chcę do oślej ławki, tylko nie do ławki!!!

Ja też nie zrobiłam jeszcze żadnych zakupów świątecznych yhhhh sama nie wiem co kupić a rodzinki do obkupienia mam sporo - dobrze że TŻ wybrał sobie już prezent mikrofon chce i będzie mi śpiewał
mój jak dorwie mikrofon to tak śpiewa aż głowa boliniee eee

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyMK Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Witam o poranku, nie wiem gdzie wszyscy z mojego biura, spoznilam sie 10min do pracy, ale wątpie, żeby wszyscy pojechali... hmmm i się kiszę. Paprotki poobcinałam, bo niestety w biurze jest duszno i pewnie dlatego poopadały troszkę. Bo ja przeciez podlewałam tak jak mi mówiono i... niestety :P nie podziałało. Więc to pewnie od ciepła.
34dc u mnie

Wczoraj zaczęliśmy się kłócić z TŻ... ale że miałam dość to wyszłam... do drugiego pokoju i tam zasnęłam. Ale nad ranem się zebrałam... Tak mi go brakowało. Ehh nie lubię się z nim kłócić... ( ale wiem, że odpuścić nie mogę... bo nie chcę latać jak moja mama przy tacie na zawołanie...
aby @ nie przyszła.
Dokładnie ja mojemu już teraz mówię,że niech sobie nie myśli że ja będę przy nim latać tak jak jego babcia przy dziadku,mama przy tacie itp....oni się nauczą i tak wszystko przy nich robića my co przecież nie leżymy do góry brzuchami
Stary 2009-12-11, 12:03   #1147
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Ja tylko szybko ...Juz po praktykach, smutno bylo sie zegnac...
Dzwonila do mnie Anita, bo byla u lekarza na usg .. Rozwijaja sie dwa jaja plodowe, ale puste .... Jest zalamana ... Nie wiadomo co bedzie dalej, we wtorek ma nastepna wizyte.... Nie wiem co ze soba zrobic....
Cosmaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 12:08   #1148
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa Pokaż wiadomość
Dzwonila do mnie Anita, bo byla u lekarza na usg .. Rozwijaja sie dwa jaja plodowe, ale puste .... Jest zalamana ... Nie wiadomo co bedzie dalej, we wtorek ma nastepna wizyte.... Nie wiem co ze soba zrobic....
o kurcze
Stary 2009-12-11, 12:14   #1149
LadyMK
Zakorzenienie

ja sie dowiedzialam jakis czas temu ze moja znajoma po roku starań zdecydowała że zrobią in vitro zapłodnienie... i za 1szym razem sie nie udało, za drugim też nie.. i wyszło, że oboje są bezpłodni
masakra.

dziekuje kochane za kciuki, trzymajcie za mnie trzymajcie ) i za dziewuszki również.

Szczęściara
LadyMK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:14   #1150
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
o kurcze
Nom ... a w swieta miala tacie mowic i reszcie rodziny .... w dodatku miala by blizniaki .... nie wiem co myslec i gdzie sie schowac... nie mam pojecia co mowic w takich sytuacjach ...
Stary 2009-12-11, 12:15   #1151
latko0
Zadomowienie

Cytat:
ojej biedna ale może to wczesna ciąża i jeszcze nie widać zarodka? Skoro kazali jej przyjść na następną wizytę to może oni też tak myślą... Może jeszcze nic straconego. Ale ogólnie takie sytuacje są strasznie przykre
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:17   #1152
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
ojej biedna ale może to wczesna ciąża i jeszcze nie widać zarodka? Skoro kazali jej przyjść na następną wizytę to może oni też tak myślą... Może jeszcze nic straconego. Ale ogólnie takie sytuacje są strasznie przykre
To 7 tydzien teraz, wiec widac powinno byc... Kazali przyjsc, by jeszcze raz sprawdzic na jakims innym aparacie i ewentualnie na czyszczenie....
Stary 2009-12-11, 12:19   #1153
marlenka0505
Zakorzenienie

dlatego mi się aż tak bardzo nie śpieszy z informowaniem rodzinki, ale na Święta to już powiem. Z drugiej strony, odpukać nawet jak coś się przykrego przytrafi... to czemu mieliby nie wiedzieć...
Stary 2009-12-11, 12:19   #1154
agnieszka1980
Raczkowanie

Cytat:
o kurczęprzykro.
Stary 2009-12-11, 12:21   #1155
Carol77
Zakorzenienie

Strasznie mi przykro z powodu Anity biedna, ale może jest jeszcze szansa,może było za wcześnie!!! Może to nie 7 tydzień, a może do dupy usg!!

Karolinko trzymam kciuki za Twoje USG

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 12:22   #1156
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
dlatego mi się aż tak bardzo nie śpieszy z informowaniem rodzinki, ale na Święta to już powiem. Z drugiej strony, odpukać nawet jak coś się przykrego przytrafi... to czemu mieliby nie wiedzieć...
Chodzi o to ze wie, jakby sie cieszyli ...

Dobra, nie smece juz, bo jeszcze mi oczy spuchna...
Co u Was? Ja jem szybko obiadek i musze sie spakowac, a godzine ruszam w podroz jak zwykle
Stary 2009-12-11, 12:24   #1157
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Cosma ja ma tak samo ze nie wiem co mowic w tak smutnych i przykrych dla kogos sytuacjach . Biedna dziewczyna, to musi byc okropne

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:26   #1158
aa2
Zakorzenienie

hej kochane to znowu ja

Cytat:
No to jestem i zalaczam moje nowe zdobycze

Cosmaa tak wlasnie mam zamiar zrobic. W weekend bede sie relaksowac a w przyszlym tyg ewentualnie zatestuje . Super wiesci w sprawie twojej pracy. Oby tak dalej kochana

piękne sukieneczki

Cytat:
Halo ja tez na wygnaniu!!! Ale z wyboru bo ja tak jak Cosma nie pedze do roli Panny Mlodej . Za duzo zamieszania wokol mnie i panikuje...
zamieszania i roboty jest i owszem , ja sie też stresowałam ale był to super dzień i wybawiłam się jak nie wiem, ja polecam no ale to trzeba chyba chcieć

Cytat:
o Boże....właśnie mi wszystko na nowo staneło przed oczami, mam nadzieje że zarodki sie jeszcze pokażą

Cytat:
Nom ... a w swieta miala tacie mowic i reszcie rodziny .... w dodatku miala by blizniaki .... nie wiem co myslec i gdzie sie schowac... nie mam pojecia co mowic w takich sytuacjach ...
kochana nigdy nie wiadomo co w takiej sytuacji powiedzieć, ale dla mnie najgorsz było to jak każdy udawał ze nic nie wie i milczał...rozmawiaj z nią na pewno pomoże, jeśli okaże sie że będzie zabieg to obecność bliskiej osoby bardzo pomaga, mam nadziej że do tego nie dojdzie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Cosma ja ma tak samo ze nie wiem co mowic w tak smutnych i przykrych dla kogos sytuacjach . Biedna dziewczyna, to musi byc okropne
w takich sytuacjach czesto pomaga po prostu przytulić tą drugą osobę
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:28   #1159
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Strasznie mi przykro z powodu Anity biedna, ale może jest jeszcze szansa,może było za wcześnie!!! Może to nie 7 tydzień, a może do dupy usg!!

Karolinko trzymam kciuki za Twoje USG
W/g jej obliczen i lekarza jest to koniec 7 tyg od ostatniej @, lekarz widzial dokladnie pecherzyki, ale w srodku nic... Staram sie miec nadzieje ze sie pomylil, ale jest to malo prawdopodobne- widzialam jaka maja aparature- napewno nie jest to szajs...
No nic, zobaczymy co bedzie we wtorek..

Moj TZ tez wstrzasniety, nie wiem czy Gilbert juz wie,ale az boje sie pomyslec, strasznie sie cieszyl z tej ciazy, bo widzial szanse ze bedzie mogl byc w koncu cala ciaze przy niej, cieszyl sie na kolejne dziecko- dzieci...
I kuzwa w takich momentach aj akurat musz wyjezdzac i zostawiac przyjaciol samych ...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

o Boże....właśnie mi wszystko na nowo staneło przed oczami, mam nadzieje że zarodki sie jeszcze pokażą

Nie chcialam Ci o tym przypominac, ale odrazu o Tobie pomyslalam...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 12:31   #1160
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
W/g jej obliczen i lekarza jest to koniec 7 tyg od ostatniej @, lekarz widzial dokladnie pecherzyki, ale w srodku nic... Staram sie miec nadzieje ze sie pomylil, ale jest to malo prawdopodobne- widzialam jaka maja aparature- napewno nie jest to szajs...
No nic, zobaczymy co bedzie we wtorek..

Moj TZ tez wstrzasniety, nie wiem czy Gilbert juz wie,ale az boje sie pomyslec, strasznie sie cieszyl z tej ciazy, bo widzial szanse ze bedzie mogl byc w koncu cala ciaze przy niej, cieszyl sie na kolejne dziecko- dzieci...
I kuzwa w takich momentach aj akurat musz wyjezdzac i zostawiac przyjaciol samych ...

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Nie chcialam Ci o tym przypominac, ale odrazu o Tobie pomyslalam...
kochanoie spokojnie, ja już to jakoś znoszę, myslę i wogóle ale jest lepiej, a ja chciałabym pocieszyć was, bo wiem jak to jest, może pocieszy was to ze ja strasznie duzo później o tym czytałam i często było tak że dziewczyny w 6 tyg miały tak samo i szły na usg tydzień później i zarodek już był więc moze warto poczekać
Stary 2009-12-11, 12:39   #1161
Cosmaaaaaaa
BAN stały

Cytat:
kochanoie spokojnie, ja już to jakoś znoszę, myslę i wogóle ale jest lepiej, a ja chciałabym pocieszyć was, bo wiem jak to jest, może pocieszy was to ze ja strasznie duzo później o tym czytałam i często było tak że dziewczyny w 6 tyg miały tak samo i szły na usg tydzień później i zarodek już był więc moze warto poczekać
Oby ...
Dziekuje ze jestes
ze jestescie wszystkie!
Stary 2009-12-11, 12:48   #1162
itakasia
Zakorzenienie

cossmaa
bardzo przykre to co piszesz. pozostaje wierzyc ze ciaza poprostu mlodsza niz mysleli. i tez napisze ze dla mnie najgorsze bylo kiedy ludzie udawali ze nic sie nie dzieje. nie ma dobrych slow ale sama obecnosc i rozmowa byla pocieszeniem.

jejku ile dziewczyn bedzie testowac, trzymam kciuki kochane

moja starsza corcia wpadla na pomysl przygotowania jaselek. na wigilie bedziemy w domu moich rodzicow. razem z moim bratem z rodzina oraz z babcia. znalazlam super scenariusz i cwiczymy z dziewczynkami. taka nasza niespodzianka. nawet TZ nie bedzie wiedzial. najtrudniej bedzie przygotowac stroje
Stary 2009-12-11, 12:49   #1163
aa2
Zakorzenienie

kurcze też macie tak że jak czytacie o takich rzeczach że ktoś chciał dzieciątko i je stracił itd, to macie ochote podejść do takich dziewczyn co traktują ciąże dziecko jak zło konieczne i po prostu ja walnąć??? zawsze myślałam że jestem tolerancyjna że jak ktoś nie chce to jej wybór i takie tam a jak przez przypadek zachodzą to zawsze mówię że po urodzeniu pewnie sie zmienią i beda kochac dzidzie i takie tam.... jeszcze je usprawiedliwiam ,ale czasem tak jak dzisiaj nie moge takich osób znieść i te wszystkie wpadajace i cierpiące bo zostaną mamusiam mam ochote......- oj chyba zła ze mnie kobieta

Edytowane przez aa2
Czas edycji: 2009-12-11 o 12:50
Stary 2009-12-11, 12:50   #1164
niunia1401
Wtajemniczenie

Cosmaaaaaaaaa nie to jakies nieporozumienie ale to zycie jest wkur.......
A ja mam pytanie ja pierwszy raz slysze o pustym jaju plodowym,to chyba sie naprawde rzadko zdarza??????albo ja jestem na innej planecie?
od czego cos takiego ?jak to mozliwe

http://suwaczki.maluchy.pl/li-59885.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-55516.png

Edytowane przez niunia1401
Czas edycji: 2009-12-11 o 12:51
niunia1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:54   #1165
aa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia1401 Pokaż wiadomość
Cosmaaaaaaaaa nie to jakies nieporozumienie zle to zycie jest wkur.......
A ja mam pytanie ja pierwszy raz slysze o pustym jaju plodowym,to chyba sie naprawde rzadko zdarza??????albo ja jestem na innej planecie?
od czego cos takiego ?jak to mozliwe

no niestety zdarza się oi to wcale nierzadko, to jest różnie mogło byc tak że zarodek we wczesnej fazie przestał się rozwijać itd a przyczyny są nieznane może się tak dziać bo z zarodkiem było coś nie tak, nawet gorączka której się nie zauważyło może byc przyczyną ze nie rozwinęło się wszystko jak powinno, może też byc tak że organizm odrzucił bo było coś nie tak
Stary 2009-12-11, 12:55   #1166
niunia1401
Wtajemniczenie

o kurde wlasnie o tym czytam ,no szok,oni nawet niewiedza od czego to sie tak robi

Stary 2009-12-11, 12:56   #1167
itakasia
Zakorzenienie

niunia:
podłożem powstawania pustego jaja plodowego jest nieprawidklowy rozwoj ciazy na poziomie genetycznym - nieprawidlowy chromosomalny rozwoj ciazy.
Stary 2009-12-11, 13:03   #1168
niunia1401
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
niunia:
podłożem powstawania pustego jaja plodowego jest nieprawidklowy rozwoj ciazy na poziomie genetycznym - nieprawidlowy chromosomalny rozwoj ciazy.
no czytalam wlasnie o tym ze teorii to maja wiele ale zadna niejest w 100% potwierdzona,ze przyczyn moze byc naprawde wiele,choc najbardziej prawdopodobny jest wlasnie genetyka,ale to tez chyba nie do konca prawda,bo napisali ze bbbbardzo rzadko sie to zdarza tej samej kobiecie,i przewaznie pozniej maja zdrowe dzieci i wszystko ok

Stary 2009-12-11, 13:05   #1169
marlenka0505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
cossmaa
bardzo przykre to co piszesz. pozostaje wierzyc ze ciaza poprostu mlodsza niz mysleli. i tez napisze ze dla mnie najgorsze bylo kiedy ludzie udawali ze nic sie nie dzieje. nie ma dobrych slow ale sama obecnosc i rozmowa byla pocieszeniem.

jejku ile dziewczyn bedzie testowac, trzymam kciuki kochane

moja starsza corcia wpadla na pomysl przygotowania jaselek. na wigilie bedziemy w domu moich rodzicow. razem z moim bratem z rodzina oraz z babcia. znalazlam super scenariusz i cwiczymy z dziewczynkami. taka nasza niespodzianka. nawet TZ nie bedzie wiedzial. najtrudniej bedzie przygotowac stroje
moja znowu jest aniołkiem, wczoraj uczyła się RORY hehe, ja skrzydła i aureolę mam z zeszłego roku, tylko niestety biała sukienka już zamała.
Jutro ruszam na ciucholand czegoś poszukać, bo przecież do jednego przedstawienia nie będę kupowała nowej sukienki.

Cytat:
no niestety zdarza się oi to wcale nierzadko, to jest różnie mogło byc tak że zarodek we wczesnej fazie przestał się rozwijać itd a przyczyny są nieznane może się tak dziać bo z zarodkiem było coś nie tak, nawet gorączka której się nie zauważyło może byc przyczyną ze nie rozwinęło się wszystko jak powinno, może też byc tak że organizm odrzucił bo było coś nie tak
toś mnie dobiła tą gorączką, normalnie czarne myśli teraz będę miała po tej mojej grypie...
Stary 2009-12-11, 13:05   #1170
niunia1401
Wtajemniczenie

czlowiek cale zycie sie uczy i glupi umiera,normalnie tyle rzeczy co dzien cos nowego,i itak nic sie tak naprawde niewie,no szok

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości