Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 09:48   #1621
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

dzień dobry
musiałam musiałam musiałam sie z Wami przywitać
Ci którzy dzis siedza w domu to niech odpoczywaja tez za mnie bo ja uciekam do pracy...
bede dopiero wieczorem bo po pracy chce jechac kupic sobie jakis polar cieplejszy

Jenny- ,co do sylwestra jedziemy do żywca na 4 dni taką ekipa 10 osobową wyjezdzamy w dzien sylwestra juz sie nie umiem doczekać...jedziemy do domu wczesowego i włascicel nam organizuje impreze góralska z kalepa takze bedzie szelnstwo, ma tam tez byc jedna grupa podobnej wielkosci ale ich nie znamy...

u mnie lekko pruszy snieg...
uciekam z piesem i do pracy
miłego dnia
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:58   #1622
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Witam

Czy mnie ktoś jeszcze pamięta?
Zostałam wczoraj upomniana przez Stysika i T'ai,żebym się odzywała nawet jak za Wami nie nadążam.
Ale! Wczoraj nadrobiłam połowę poprzedniej części i dzisiaj i jutro (jestem w pracy) będę "przelatywać" tę

Obiecuję poprawę i w ogólę.

A tak na wstępie to chciałam pogratulować Honolince!Wiadomo czego Oby fasolka zdrowo się rozwijała

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 10:06   #1623
karolinusienka
Zakorzenienie

dzień dobry

własnie wstałam, a miałam isc na angielski na 1o. zeby zaliczyc ostatni test zalicze w przyszlym tyg a co tam

w koncu sie wyspalam jestem jak nowo narodzona

butterfly ja Ciebie pamietam nie ladnie tak sie nie odzywac wiesz?? obys czesciej zagladala
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 10:11   #1624
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Też przed chwilą wstałam (chciałam po 8:00), ale w sumie mam wytłumaczenie, bo poszłam spać po 2:00 a wyspać się też trzeba. Już po śniadanku, zaraz jadę z mamą na zakupy, a potem będziemy piec jakieś ciasteczka , a jak Piotrek skończy pracę (bo przed świętami wpadła fucha: ) to może na 18:00 pojedziemy na rynek zobaczyć pokaz bractwa ognia ... No i mam zamiar dokończyć nadrabianie, bo nie lubię być po tyłach ... Miłego dnia

PS. U mnie pomału pruszy śniegiem ?!
PS. Buttefly - ja Cię pamiętam

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 10:50   #1625
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień dobry!
Ale mam humor dobry-szok. TŻ zdecydował się WRESZCIE na starszego. Śnieżek prószy. Święta idą,kolędy lecą,ja sprzątam. Żyć nie umierać. Po południu z wizytą do teściów jedziemy z rodzicami.
buterrfly20-dzieki
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 11:25   #1626
dottta
Zakorzenienie

ale tu spokój
musiałabym się czymś zając ale weny nie mam - jakoś doła łapie chyba Myślałam że humor poprawi oglądanie kiecek - du.pa tylko jest gorzej bo podobają mi się tylko te z kosmicznymi cenami

Ale dnooooooooo.............. ..........
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 11:35   #1627
butterfly20
Zakorzenienie

No będę będę zaglądać. Ale Wy tu masakrycznie produkujecie.
Jestem dopiero na 10 str tego wątku

Ja tam sukienki mam już oglądnięte w necie.Niewiele mi się podoba,a to co mi się podoba to oczywiście- Maggie Sottero,Pronovias i La Sposa. Ale Rodzice są już przygotowani psychicznie

Proponowałam Mamie,że możemy zacząć oglądać w październiku 2010,bo będą przeceny kolekcji 2010.Ale moja Mama dobrze mnie zna i powiedziała tylko,że pinkoli przeceny jeśli ma mi się potem odwidzieć (co u mnie jest częste hehe) i bedziemy oglądać kolekcję 2011 w styczniu lub lutym 2011.Także póki co nie mam zbytnio po co oglądać tych wszystkich kiecek.

Natomiast ostatnio próbowałam wybadać mojego TŻa czy bardziej podobają mu się suknie bliżej przy ciele (coś jakby rybka) czy takie balowe. A on mi na t,że on nie ma zdania,bo mi będzie pięknie we wszystkim No i nie pomogły tłumaczenia,że chciałam znać tylko jego zdanie-nie powiedział mi i nie pomógł...

Stary 2009-12-12, 11:54   #1628
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
No będę będę zaglądać. Ale Wy tu masakrycznie produkujecie.
Jestem dopiero na 10 str tego wątku

Ja tam sukienki mam już oglądnięte w necie.Niewiele mi się podoba,a to co mi się podoba to oczywiście- Maggie Sottero,Pronovias i La Sposa. Ale Rodzice są już przygotowani psychicznie

Proponowałam Mamie,że możemy zacząć oglądać w październiku 2010,bo będą przeceny kolekcji 2010.Ale moja Mama dobrze mnie zna i powiedziała tylko,że pinkoli przeceny jeśli ma mi się potem odwidzieć (co u mnie jest częste hehe) i bedziemy oglądać kolekcję 2011 w styczniu lub lutym 2011.Także póki co nie mam zbytnio po co oglądać tych wszystkich kiecek.

Natomiast ostatnio próbowałam wybadać mojego TŻa czy bardziej podobają mu się suknie bliżej przy ciele (coś jakby rybka) czy takie balowe. A on mi na t,że on nie ma zdania,bo mi będzie pięknie we wszystkim No i nie pomogły tłumaczenia,że chciałam znać tylko jego zdanie-nie powiedział mi i nie pomógł...
Chciałabym mieć taki luksus
Mi chyba by serce pękło jakbym miała z naszej własnej kasy wywalić 4-5tyś na kieckę na jeden wieczór
Stary 2009-12-12, 12:18   #1629
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Chciałabym mieć taki luksus
Mi chyba by serce pękło jakbym miała z naszej własnej kasy wywalić 4-5tyś na kieckę na jeden wieczór
Moi akurat sami to zaproponowali (chociaż mówiłam od początku,że sama sobie kupię).Potem mówiłam,że zapłacę chociaż połowę sumy...na co tata się oburzył,że on musi córce kupić suknię i żadne 5 tys.go nie przerazi.Także jest gotowy na wszystko

Jednak jesli znajdę suknię,ktora mnie olśni taniej to będę skakać z radości.Ale na dzień dzisiejszy raczej nie wierzę w takie szczęście

Stary 2009-12-12, 12:30   #1630
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Moi akurat sami to zaproponowali (chociaż mówiłam od początku,że sama sobie kupię).Potem mówiłam,że zapłacę chociaż połowę sumy...na co tata się oburzył,że on musi córce kupić suknię i żadne 5 tys.go nie przerazi.Także jest gotowy na wszystko

Jednak jesli znajdę suknię,ktora mnie olśni taniej to będę skakać z radości.Ale na dzień dzisiejszy raczej nie wierzę w takie szczęście
fajnie się masz Moi musieli by się konkretnie zapożyczyć a wesele na kredyt - w dodatku rodziców którzy wystarczająco już na mnie łożyli w życiu - nie jest dla mnie Mama mi sie pewnie dołoży do kiecki ale więcej niż 2,5 tyś nie mam zamiaru raczej wydac
Stary 2009-12-12, 12:39   #1631
karolinusienka
Zakorzenienie

widze, ze poruszyl sie temat sukien slubnych a dokladnie cen-ja bym chciala sobie sama kupowac kiecke i inne pierdółki ubraniowe ale pewnie tak nie bedzie pewnie rodzice beda chcieli zaplacic ale ja sie nie dam kupie sobie taka sukienke, na jaka odloze kaske, nie wiem czy bedzie to za 2tys czy wiecej a moze mniej okaze sie jak bede przymierzac

ale nie o tym chcialam pisac

pamietacie jak mowilam Wam, ze moja kuzynka wygrala "gotowi na slub"?? to wlasnie dzisiaj bedzie wiec , jesli ktoras jest ciekawa, to zapraszam do ogladania moja sis to Dominika milego ogladania
Stary 2009-12-12, 12:43   #1632
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
widze, ze poruszyl sie temat sukien slubnych a dokladnie cen-ja bym chciala sobie sama kupowac kiecke i inne pierdółki ubraniowe ale pewnie tak nie bedzie pewnie rodzice beda chcieli zaplacic ale ja sie nie dam kupie sobie taka sukienke, na jaka odloze kaske, nie wiem czy bedzie to za 2tys czy wiecej a moze mniej okaze sie jak bede przymierzac

ale nie o tym chcialam pisac

pamietacie jak mowilam Wam, ze moja kuzynka wygrala "gotowi na slub"?? to wlasnie dzisiaj bedzie wiec , jesli ktoras jest ciekawa, to zapraszam do ogladania moja sis to Dominika milego ogladania
a o której i na jakim kanale? bo prawdę mówiąc nigdy tego programu nie widziałam
co do kiecki - no my w sumie z Tż prowadzimy odrębne, niezależne gospodarstwo domowe i chyba by mi głupio było jakby mi rodzice mieli za wszystko płacić/kupować łącznie z kiecką, butami itd skoro od jakiegoś już czasu jesteśmy samodzielni Ale jak inni robią to ich prywatna sprawa

trochę tu dziś
Stary 2009-12-12, 12:51   #1633
Mustique
Lena

witam i ja!

Butterfly- witaj.... i nadrabiaj nadrabiaj....

ja właśnie wróciłam z miasta... polazłam kupić jakieś bambosze na zimę.. i nie wiem czy ja jestem taka wybredna, czy nie ma teraz żadnych fajnych kozaków na zimę??? chyba z 10 razy obeszłam całe miasto, wpoadłam do galerii i zawsze moim nosem kręciłam... w końcu w ostatnim sklepeie kupilam kozaczki i nawet nawet....

a oto one- a raczej jedna... kawałek pokoju i moja ręka!
Stary 2009-12-12, 12:54   #1634
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a o której i na jakim kanale? bo prawdę mówiąc nigdy tego programu nie widziałam
co do kiecki - no my w sumie z Tż prowadzimy odrębne, niezależne gospodarstwo domowe i chyba by mi głupio było jakby mi rodzice mieli za wszystko płacić/kupować łącznie z kiecką, butami itd skoro od jakiegoś już czasu jesteśmy samodzielni Ale jak inni robią to ich prywatna sprawa

trochę tu dziś
juz Ci mowie moja droga

o 18.1o na jedynce az jestem ciekawa jak wyszla

no troszke tutaj ale pewnie to wina zblizajacych sie swiat i kazda pochlonieta sprzataniem jest ja tez chyba dzisiaj okienka machne przynajmniej u siebie w pokoju
Stary 2009-12-12, 12:57   #1635
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
witam i ja!

ja właśnie wróciłam z miasta... polazłam kupić jakieś bambosze na zimę.. i nie wiem czy ja jestem taka wybredna, czy nie ma teraz żadnych fajnych kozaków na zimę??? chyba z 10 razy obeszłam całe miasto, wpoadłam do galerii i zawsze moim nosem kręciłam... w końcu w ostatnim sklepeie kupilam kozaczki i nawet nawet....

Gratuluje butów
Ja od 2 miesięcy próbuje zakupić oficerki - albo za luźne w kostce, albo z wyglądu koszmarne... Ostatnio wpadły mi w ręce niezłe tylko że wyglądałam w nich jak klaun bo były jakieś długie z przodu

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
juz Ci mowie moja droga

o 18.1o na jedynce az jestem ciekawa jak wyszla

no troszke tutaj ale pewnie to wina zblizajacych sie swiat i kazda pochlonieta sprzataniem jest ja tez chyba dzisiaj okienka machne przynajmniej u siebie w pokoju
też bym musiała ale zimno na dworze i mam lenia ale jak teściowa dojrzy nieumyte okna to jeszcze gotowa pomyśleć że marna ze mnie synowa

Dodatkowo demotywuje mnie fakt ze Tż dziś na imprezę idzie a ja jak ten burak jak zwykle w domu będę kurna siedzieć

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-12 o 12:58
Stary 2009-12-12, 12:58   #1636
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
witam i ja!

aaaa a ja kupilam juz prezent dla Siostry i Taty sis-suszarka do wlosow, bo narzekala, ze nie ma, wiec juz ma a tata prodiż myslalam, ze bedzi etanszy, no ale co tam hehehe dla siebie kupilam buzeczke a przyjaciolka ksiazki zmierzch jednej pierwsza czesc, drugiej druga ehhehe i juz odhaczone dla mamy podjade moze w pt, bo bede miala wolne, wiec podjade z Piterkiem do ikei moze dla babci tez poscielowe kupie albo perfumy zobaczymy ile mi kaski zostanie tylko pomyslu na prezent dla Piotrka nie mam

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

Cytat:
Gratuluje butów
Ja od 2 miesięcy próbuje zakupić oficerki - albo za luźne w kostce, albo z wyglądu koszmarne... Ostatnio wpadły mi w ręce niezłe tylko że wyglądałam w nich jak klaun bo były jakieś długie z przodu

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

też bym musiała ale zimno na dworze i mam lenia ale jak teściowa dojrzy nieumyte okna to jeszcze gotowa pomyśleć że marna ze mnie synowa

Dodatkowo demotywuje mnie fakt ze Tż dziś na imprezę idzie a ja jak ten burak jak zwykle w domu będę kurna siedzieć
hehhe to marsz do mycia ja zjem udo i zaczynam zabawe ze szmata aby sasiedzi mogli mnie lepiej podgladac
Stary 2009-12-12, 13:00   #1637
Mustique
Lena

ja to mam zawsze problem z kozakami.. bo ja mam bardzo chudą nogę i wszystkie mi odstają u góry...

dlatego częściej chodzę w butach alpinusach.... są ciepłe i wygodne... moje już maja 5 lat i jeszcze sie nie zniszczyły.. ale kozaki muszę mieć na jakieś elegantsze wyjścia...
Stary 2009-12-12, 13:01   #1638
hecate5
Raczkowanie

czesc dziewuszki

Własnie wstałam i weszłam Was odwiedzić. Ide zaraz sie kapac, myc głowe i zabieram sie za obiadek bo na 17 umówiłam sie z kolezanka i jeszcze na zakupy chce isc A na zakupy musze siły zebrac bo dla mnie to koszmar

Mistique ja tez ide dzis po buty ale pewnie bedize jak zawsze czyli nic mi sie nie bedzie podobało dla mnie jeszcze nie uszyli butów eleganckich które by mi sie podobały a jak juz mi sie podobaja to maja taki obcas ze bym nogi połamała
Stary 2009-12-12, 13:04   #1639
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa a ja kupilam juz prezent dla Siostry i Taty sis-suszarka do wlosow, bo narzekala, ze nie ma, wiec juz ma a tata prodiż myslalam, ze bedzi etanszy, no ale co tam hehehe dla siebie kupilam buzeczke a przyjaciolka ksiazki zmierzch jednej pierwsza czesc, drugiej druga ehhehe i juz odhaczone dla mamy podjade moze w pt, bo bede miala wolne, wiec podjade z Piterkiem do ikei moze dla babci tez poscielowe kupie albo perfumy zobaczymy ile mi kaski zostanie tylko pomyslu na prezent dla Piotrka nie mam

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

hehhe to marsz do mycia ja zjem udo i zaczynam zabawe ze szmata aby sasiedzi mogli mnie lepiej podgladac
też masz zboczuchów-sąsiadów? Jeden mnie codziennie, non stop podglądał z za firanki (zanim kupiliśmy zasłony)... Raz mu pomachałam to przestała na parę dni W łazience jeszcze nie dorobiliśmy się żaluzji - i jak się kąpię to też mnie widac - ale chyba już im się znudziła moja golizna

Ja jestem beznadziejna w robieniu prezentów...

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
ja to mam zawsze problem z kozakami.. bo ja mam bardzo chudą nogę i wszystkie mi odstają u góry...

dlatego częściej chodzę w butach alpinusach.... są ciepłe i wygodne... moje już maja 5 lat i jeszcze sie nie zniszczyły.. ale kozaki muszę mieć na jakieś elegantsze wyjścia...
Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki

Własnie wstałam i weszłam Was odwiedzić. Ide zaraz sie kapac, myc głowe i zabieram sie za obiadek bo na 17 umówiłam sie z kolezanka i jeszcze na zakupy chce isc A na zakupy musze siły zebrac bo dla mnie to koszmar

Mistique ja tez ide dzis po buty ale pewnie bedize jak zawsze czyli nic mi sie nie bedzie podobało dla mnie jeszcze nie uszyli butów eleganckich które by mi sie podobały a jak juz mi sie podobaja to maja taki obcas ze bym nogi połamała
ja mam dla odmiany koszmarnie chude kostki i wszystkie buty mnie obcierają mam jedne kozaki, fajne ale na 8cm obcasie - i po kilku godzinach chodzenia mam dość - dlatego szukam czegoś na płaski ale nadal w miarę eleganckiego
Stary 2009-12-12, 13:05   #1640
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
też masz zboczuchów-sąsiadów? Jeden mnie codziennie, non stop podglądał z za firanki (zanim kupiliśmy zasłony)... Raz mu pomachałam to przestała na parę dni W łazience jeszcze nie dorobiliśmy się żaluzji - i jak się kąpię to też mnie widac - ale chyba już im się znudziła moja golizna

Ja jestem beznadziejna w robieniu prezentów...

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

ja mam dla odmiany koszmarnie chude kostki i wszystkie buty mnie obcierają mam jedne kozaki, fajne ale na 8cm obcasie - i po kilku godzinach chodzenia mam dość - dlatego szukam czegoś na płaski ale nadal w miarę eleganckiego
nooo tym bardziej, ze na orzeciwko mojego bloku jest kolejny a ja nie mam firanek ani zaslon tylko rolety i jak mi sie zapomi, ze mam zaslonic to wszystko widac, zreszta w dzien tez widac hehee dobrze, ze w nocy po ciemku nie widac
Stary 2009-12-12, 13:06   #1641
MiciaKicia
Zakorzenienie

A ja wrocilam ze szkoly. Dzis z akrylem pracowałyśmy. No i nas Pani pytala z manicure i dostalam 5

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 13:11   #1642
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
nooo tym bardziej, ze na orzeciwko mojego bloku jest kolejny a ja nie mam firanek ani zaslon tylko rolety i jak mi sie zapomi, ze mam zaslonic to wszystko widac, zreszta w dzien tez widac hehee dobrze, ze w nocy po ciemku nie widac
to między moim blokiem a tym na przeciwko jest odległość równa szerokości uliczki jednokierunkowej i chodnika - Tż zawsze lata jak oparzony zasłaniac okna... a mnie to wa.li jak ktoś jest zboczuchem to on ma problem nie ja No ale zgodziłam sie na zasłony w sypialni dla świętego spokoju Tż'ta
Stary 2009-12-12, 13:19   #1643
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
to między moim blokiem a tym na przeciwko jest odległość równa szerokości uliczki jednokierunkowej i chodnika - Tż zawsze lata jak oparzony zasłaniac okna... a mnie to wa.li jak ktoś jest zboczuchem to on ma problem nie ja No ale zgodziłam sie na zasłony w sypialni dla świętego spokoju Tż'ta
nie no to mnie przebilas u mnie jest okolo 2 uliczek a od strony sypialni rodzicow jest podobnie jak u Ciebie szczerze to mnie to tez wali a co do zaslon czy firanek to neistety ja nie moge ich miec, bo mam alergie na kurz dlatego tez w domu nigdzie nie mamy dywanow
Stary 2009-12-12, 13:23   #1644
butterfly20
Zakorzenienie

Laski ja Was dzisiaj nie nadrobię I anwet nie wiem czy będę na bieżąco bo -30% się Nam zaczęło i ludziów jak mrówków

Co do kupowania kiecki,to tez nie chciałam no ale...za to płacimy za szereg różnych rzeczy,więc Rodzicom będzie przyjemnie kupując mi suknię.Zwłaszcza,że to oni będą ze mną chodzic i wybierać ostatecznie ( z koleżankami będe chodzić tylko na wstępne oglądanie).

Stary 2009-12-12, 13:31   #1645
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
nie no to mnie przebilas u mnie jest okolo 2 uliczek a od strony sypialni rodzicow jest podobnie jak u Ciebie szczerze to mnie to tez wali a co do zaslon czy firanek to neistety ja nie moge ich miec, bo mam alergie na kurz dlatego tez w domu nigdzie nie mamy dywanow
ja też mam alergię na kurz

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

http://demotywatory.pl/493949/Polska-goscinnosc
Stary 2009-12-12, 13:55   #1646
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
ja też mam alergię na kurz

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

http://demotywatory.pl/493949/Polska-goscinnosc
ehhh zapuscilam sobie disco polo
Stary 2009-12-12, 13:57   #1647
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
a ja Alicie Keys i zapomniałam o obiedzie dla Tż'ta

Stary 2009-12-12, 14:00   #1648
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
A ja wrocilam ze szkoly. Dzis z akrylem pracowałyśmy. No i nas Pani pytala z manicure i dostalam 5
gratuluję! oby tak dalej!

Cytat:
a ja od paru dni weselne kapele słucham!

..............
i wreszcie zakupiłam (a raczej zamówiłam) prezent dla teżeta... wreszcccie!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-12 o 14:01
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 14:07   #1649
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
a ja Alicie Keys i zapomniałam o obiedzie dla Tż'ta

no nie ladnie o tżcie zapominac...wiesz , ze polak glodny, polak zły??

musti... ja tez od paru dni weselnych slucham oj pobawilabym sie na jakims weselichu pobawila
Stary 2009-12-12, 14:11   #1650
Mustique
Lena

Cytat:
no nie ladnie o tżcie zapominac...wiesz , ze polak glodny, polak zły??

musti... ja tez od paru dni weselnych slucham oj pobawilabym sie na jakims weselichu pobawila

my idfziemy w styczniu, w lutym, w lipcu na dwa i potem dopiero 2011 w kwietniu i w sierponiu....
oj... kasiory pójdzie, pójdzie...

aaa.. zapomniałam dopisać że jeszcze czerwcu 2010... do kuzyna, ale nie wiem czy ja pojadę. bo jak brat pojedzie to ja nie muszę!

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-12 o 14:12
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości