|
|
#4291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
a ja siedze i sie nudze,powinnam wziasc sie za sprzatanie ale strasznie mi se niechce...spytalam czy przyjdzie na spagetti ,powiedzial ze niejest glodny narazie,ze mnie kocha...cos czuje ze on dzis nieprzyjdzie a jesli juz to na 10 min przed praca..szlak mnie trafia...ale z drugiej stony moze powinnam to olac i udac ze ok,a nie histeryzowac,,??niech sobie odpowcznie odemnie,pokada z kolegami ,zateskni??jak myslicie??
mam nadzieje tylko ze niebede do niego wydzwaniac jak pojdzie do pracy ehh
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
moge przylaczyc sie do drugiej grupy?? tez dzisiaj dostalam @, zawsze druga
ja tez zaraz zjem obiadek, a potem jade po kolezanke, jeszcze jedna do mnie przychodzi i babskie sobotnie ploty, to nasz zwyczaj, jak ja to uwielbiam
|
|
|
|
#4293 | ||
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie brat zaprosil mnie na obiad ktory sam zrobil
![]() jajka czekaja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Szczecin
![]() ale jak kiedys zawitam do Wrocławia to licze na spotkanie
|
#4296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja czasami (rzadko ale jednak ) bywam w Goleniowie u rodzinki najczesciej w wakacje, zazdroszcze Wam tej bliskiej odleglosci do morza, chociaz u nas znowu blisko w gory, lubie zime w gorach, a wakacje nad morzem, kurde powinnam chyba pol roku we wrocku a pol w goleniowie spedzac
|
|
|
|
|
#4297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na wakacje wybieram sie zawsze na tydzien do zamoscia przez lublin, musze sie umowic z zyskowa. A jak Ty zawitasz do Goleniowa to tez daj znac ![]() ![]() ja ostatnio 2 lata nad morzem nie bylam bo spedzalam reszte wakacji w irl, ale niedlugo musimy wybrac sie do koszalina z tz'tem to morze mnie nei ominie nie wazne ze bedzie zimno, w sumie to chyba lubie zmarznac i wypic goraca herbatke ![]() ale jak cos to zapraszam do mnie do sz-n'a pokoj wolny ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- no tak, sobota i wszystkie gdzies pouciekaly
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak bede w Goleniowie, to na pewno dam znac Ja zaraz tez zmykam, a odnosnie wyjazdu nad morze jak jest zimno, to mam z tym mile wspomnienia, jak bylam mala zawsze z tata jego siostra i kuzynem jezdzilam do sanatorium do swinoujscia w lutym co roku i jak sobie to wspominam to tak przyjemnie sie robi, uwielbialam te nasze wypady, morze o kazdej porze roku ma swoj urok
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Poziomka - ok, rozumiem. Może uda nam się jakoś w tygodniu spotkać.
Zyskowa - następnym razem na pewno już się uda, musi! A przez to, e tyle jeździsz to na pewno będziesz super kierowcą ![]() Ja już swój pokoik ogarnełam świątecznie. Nawet choinka wyciągnięta, ale nie ubiorę jeszcze bo światełek zabrakło. Zaraz idę się kąpać i czekam do wieczora na przyjaciółkę bo ma wpaść na ploteczki i małe co nieco
|
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Je jestem, długo spałam, potem byłam w sklepie i zrobiłam sałatkę z tuńczyka dla TŻ-a
A teraz oglądam wybory Miss Świata 2009 i opracowuję pytania na obronę No i oczywiście czekam na TŻ-a Ma być koło 19... Kamciurka, może Cię odwiedzę we Wrocławiu kiedyś (nie mam daleko)
|
#4301 |
|
Zakorzenienie
|
tylkokasiu, http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...ml?ticaid=6944
masakra..... pisze że to się na Wyspach dzieje, więc może któras słyszała ja siedze nad pacą, tż spi, ale za chwile chyba przerwa na film
|
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a jak moge wiedziec, to gdzie mieszkasz?
|
|
|
|
|
#4303 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Chętnie bym się wybrała z TŻ na Tiesto albo Armina. Przykro mi.. Następnym razem się uda. Kiedy masz następny termin?Ale jestem padnięta - miałam dziś bardzo fajny dzień - najpierw spotkałam się z jedną Wizażanką, potem zakupy, a wieczorem będą maseczki, peelingi itd. Udało mi się kupić fajne spodnie i bluzkę + prezent dla TŻa, więc jestem happy. Szkoda tylko, że nie było już sukienki którą chciałam kupić ani nowej limitowanki Essence.
|
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Opole, ale też w 2 innych miejscowościach
|
#4305 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie zaczytalam
![]() czas na przerwe
|
#4306 |
|
Rozeznanie
|
posprzatalam troche,a teraz ubieram sie i ide do znajomych..moj tz idzie ze mna,zadzwonilam i spytalam czy idzie powiedzial ze tak wiec chyba do pracy nieidzie..niepytalam....m acie jakies postanowienia noworoczne??ja chyba musze zaczec zdrowo sie odzywiac chociaz sprobowac i zaczac cwiczym...wogole niezwracam uwagi na to co jem...a ostatnio bylam na badaniu skory i tam pani powiedziala ze duzo zalezy od tego co jemy,podobno gdy jelito zle trawi to wyskakuja krostki itd.wierzycie w to??chcialabym tez sprobowac pic wode z cytyna rano podobno oczyszcza organizm..mam takie dziewe plamki,krostki na dekoldzie co to moze byc?
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry kochane
Jak przygotowania do Świąt i Sylwestra ? Zaimprezujemy
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
|
|
|
#4308 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze nie mam planów na Sylwestra
![]() muszę z rodzicami ponegocjować, bo chciałabym gdzieś wyjechać. |
|
|
|
#4309 | ||||
|
Moderator
|
Cytat:
A co do koncertu to mi się bardzo spodobało ale chyba też dlatego ze było tysiące ludzi a ja byłam na samym początku i widziałam każdy gest i uśmiech tiesto ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
TZ na siłę mnie wyciągnął. Na koncert w Dublinie kupił d razu bilet też dla mnie z tekstem - przecież ci się w Londynie spodobało ![]() Teraz koncert będzie na wielkiej hali a ten w Londynie był pod gołym niebem Właśnie wróciłam z zakupów Olcia nie było tych sukienek w New Looku ale znalazłam inną - czerwoną na jedno ramie i na tym ramiączku był ozdobny jakby kwiat z falban. TZ kręcił na nią nosem ale poszliśmy do 2 innych sklepów i stwierdziłam ze jednak ją przymierzę i kupię. Wróciłam do sklepu i już mojego rozmiaru nie było Ale kupiłam sobie 2 długie kardigany - czerwony i granatowy, białą bokserkę z mini żabotem/falbanką, bluzkę z krótkim rękawem ala tunika granatowa z jakimiś ozdobami. Sukienek jak na złość fajnych nie ma a jak są to nie ma rozmiarów małych
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
marzą mi się zakupy ciuszkowe
![]() hm. i stoję przed wyborem pudru mineralnego, ale takiego 100% naturalnego, wolałabym jednak przez internet nie zamawiać... bo essence wycofali
|
|
|
|
#4311 |
|
Rozeznanie
|
tak wlasnie zawsze jest,ja teraz jak mi sie cos podoba to biore,bo jak sie zastanawiam itd .to nigdy niema juz pozniej
zobaczymy jaka bedzie ta sukienka ktora zamowilam..bardzo podoba mi sie ta szara ktora wczoraj tez wkejalam tylko obawiam sie ze u mnie w new looku jej niebedzie,a ja nieznam sie na materialach..tzn,jesli to jest bawelka czy cos rosciagliwego to zaryzykowalabym i kupila przez neta.moze kasiu ty sie orintujesz??co to za material??mam przy zdj jest napisane..a co do Tej sukienki ktora Ci sie podobala to na 1000% sa w dunne store,rozowe i czarne cena 25 euro.Wczoraj nawet ogoladalam...ja ostatnio czesto robie zakupy w new looku jakos leprza niz w pennym...oczywiscie niewszystko fajne i gatunkowo dobre bo np.martnarka za 30 e mechaci sie i obchodzi ale kupilam inna za 49 euro z tego dzialu ciuchow do pracy i jest piekna,dobra jakos
|
|
|
|
#4312 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Niby mam ten z największym kryciem ale słabo kryje, jak da się wiecej to jest widoczny (ale nie wiem czy sam z siebie czy mam zbyt suchą skórę a on to podkreśla) Miałam zamówić całe opakowanie ale się wstrzymałam. Pomieszałam 2 próbki z resztką essence.---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
Ja mojego new looka nie lubię bo jest wszystko pomieszane, porozwalane, poupychane i już w pennym jest lepiej towar wyeksponowany. A jaki jest ten skład dokładnie? bo bawełna czy sama czy w większości to raczej nie sukienka na wyjście. W H&M właśnie dziś widziałam ładną, na jedno ramie z falbanką ale bawełna. Więc nawet nie wiem na jaką okazję nosić taką sukienkę bo z fasonu wyjściowa i elegancka a z materiału taka zwykła domowa. Właśnie weszłam na stronkę duunes i jest ta sukienka co mi się podoba ale różowa. Czy widziałaś też inne kolory? http://www.dunnesstores.ie/fashion.p...omen&secId=308 i na modelce już mnie tak nie zachwyca - za obcisła
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-12-12 o 19:57 |
||
|
|
|
#4313 |
|
Rozeznanie
|
65% Viscose 30% Polyester 5% Elastane tu jest sklad,mnie zalezy zeby ta sukienka byla dopasowana,jesli to bedzie np z takiego matrialu jak sa teraz te sukienki bandazowe to moglabym zaryzykowac ale bo je sie ze to moze jakis wyjsciowy material i trzeba miezyc a niesadze zeby u mnie w new looku byla...widzialam czarna i rozowa,rzeczywiscie na modelce jest opcisla..kupujesz ciuchy w dunnes store?ja ostatnio zaczela,tylko nie te z matka dunnes tylko savida..maja fajne rzeczy,koszulki naranaczkach,sweterki itd
|
|
|
|
#4314 | |
|
Moderator
|
Cytat:
W duunes czasem coś kupię. Ale właśnie z savida mam piękną sukienkę z wysokim stanem i żabocikiem. U góry śliski materiał jasny a później ciemno szara. Elegancka bardzo. Mam też spodnie jeansowe, jakieś bluzeczki. Ogólnie nigdy nie chodzę tam z zamiarem kupna ubrań tylko jak coś mi wpadnie w rękę to biorę. W ogóle w Ie tak mam że nie chodzę na typowo ubraniowe zakupy tylko przy okazji zawsze coś tam kupię. A i nie mam ulubionego sklepu i zauważyłam że i tak we wszystkich są podobne ubrania. Tak jak z tą sukienką z new looka co też w dunnes stores jest. Zazwyczaj wchodzę do dużego centrum i tam oblatuję wszystkie sklepy. A w poniedziałek jadę do Dublina właśnie do dużego centrum handlowego to może tam coś mi wpadnie w oko.
|
|
|
#4315 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() taaaa ![]() czwartusi Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
22 grudnia Cytat:
bywaj częściej
|
|
#4316 |
|
Zakorzenienie
|
puderek chyba z Bare Minerals wybiorę
|
|
|
|
#4317 |
|
|
Dziewczyny co to może być - od jakiegoś tygodnia co jakiś czas drga mi prawa powieka, nie mam żadnych tików nerwowych czy coś takiego. Śmieszne to uczucie, ale wkurzające.
Może niedobór czegoś? Dziś mam wieczór dla siebie bo wczoraj mi się nie chciało zrobić nic poza manicurem. Zrobiłam już peeling twarzy, nałożyłam maseczki, a na włosy mix olejów, może będę piękna. Przy okazji czekają mnie mega zakupy pielęgnacyjne, bo dużo mi się pokończyło niestety. |
|
|
|
#4318 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kup magnez w aptece i pomoże
|
|
|
#4319 |
|
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: widze Kasia juz napisala
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-12-12 o 20:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

mam nadzieje tylko ze niebede do niego wydzwaniac jak pojdzie do pracy
ehh

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
nie wazne ze bedzie zimno, w sumie to chyba lubie zmarznac i wypic goraca herbatke

jak bede w Goleniowie, to na pewno dam znac 
Kiedy masz następny termin?

Zrobiłam już peeling twarzy, nałożyłam maseczki, a na włosy mix olejów, może będę piękna.