Wielbicielki Piękna VII - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 14:53   #4291
olcia1987
Rozeznanie

Dot.: Wielbicielki Piękna VII

a ja siedze i sie nudze,powinnam wziasc sie za sprzatanie ale strasznie mi se niechce...spytalam czy przyjdzie na spagetti ,powiedzial ze niejest glodny narazie,ze mnie kocha...cos czuje ze on dzis nieprzyjdzie a jesli juz to na 10 min przed praca..szlak mnie trafia...ale z drugiej stony moze powinnam to olac i udac ze ok,a nie histeryzowac,,??niech sobie odpowcznie odemnie,pokada z kolegami ,zateskni??jak myslicie?? mam nadzieje tylko ze niebede do niego wydzwaniac jak pojdzie do pracy ehh
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 15:03   #4292
kamciurka
Zakorzenienie

moge przylaczyc sie do drugiej grupy?? tez dzisiaj dostalam @, zawsze druga
ja tez zaraz zjem obiadek, a potem jade po kolezanke, jeszcze jedna do mnie przychodzi i babskie sobotnie ploty, to nasz zwyczaj, jak ja to uwielbiam

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 15:10   #4293
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Smacznego sniadanka ja własnie obiad wcinam
no wlasnie brat zaprosil mnie na obiad ktory sam zrobil doobry
jajka czekaja
Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
a ja siedze i sie nudze,powinnam wziasc sie za sprzatanie ale strasznie mi se niechce...spytalam czy przyjdzie na spagetti ,powiedzial ze niejest glodny narazie,ze mnie kocha...cos czuje ze on dzis nieprzyjdzie a jesli juz to na 10 min przed praca..szlak mnie trafia...ale z drugiej stony moze powinnam to olac i udac ze ok,a nie histeryzowac,,??niech sobie odpowcznie odemnie,pokada z kolegami ,zateskni??jak myslicie?? mam nadzieje tylko ze niebede do niego wydzwaniac jak pojdzie do pracy ehh
i tak powinnas zrobic

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
moge przylaczyc sie do drugiej grupy?? tez dzisiaj dostalam @, zawsze druga
ja tez zaraz zjem obiadek, a potem jade po kolezanke, jeszcze jedna do mnie przychodzi i babskie sobotnie ploty, to nasz zwyczaj, jak ja to uwielbiam
ja tez chce, ja tez chce
Stary 2009-12-12, 15:31   #4294
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość

ja tez chce, ja tez chce
zapraszam do Wroclawia a skad jestes?

Niki

Alex
Stary 2009-12-12, 15:32   #4295
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
zapraszam do Wroclawia a skad jestes?
Szczecin
ale jak kiedys zawitam do Wrocławia to licze na spotkanie
Stary 2009-12-12, 15:45   #4296
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Szczecin
ale jak kiedys zawitam do Wrocławia to licze na spotkanie
to w takim razie zapraszam
ja czasami (rzadko ale jednak) bywam w Goleniowie u rodzinki najczesciej w wakacje, zazdroszcze Wam tej bliskiej odleglosci do morza, chociaz u nas znowu blisko w gory, lubie zime w gorach, a wakacje nad morzem, kurde powinnam chyba pol roku we wrocku a pol w goleniowie spedzac

Niki

Alex
Stary 2009-12-12, 16:24   #4297
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:
to w takim razie zapraszam
ja czasami (rzadko ale jednak) bywam w Goleniowie u rodzinki najczesciej w wakacje, zazdroszcze Wam tej bliskiej odleglosci do morza, chociaz u nas znowu blisko w gory, lubie zime w gorach, a wakacje nad morzem, kurde powinnam chyba pol roku we wrocku a pol w goleniowie spedzac
ooo to swietnie
ja na wakacje wybieram sie zawsze na tydzien do zamoscia przez lublin, musze sie umowic z zyskowa.
A jak Ty zawitasz do Goleniowa to tez daj znac
ja ostatnio 2 lata nad morzem nie bylam bo spedzalam reszte wakacji w irl,
ale niedlugo musimy wybrac sie do koszalina z tz'tem to morze mnie nei ominie nie wazne ze bedzie zimno, w sumie to chyba lubie zmarznac i wypic goraca herbatke

ale jak cos to zapraszam do mnie do sz-n'a pokoj wolny

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

no tak, sobota i wszystkie gdzies pouciekaly
Stary 2009-12-12, 16:32   #4298
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to swietnie
ja na wakacje wybieram sie zawsze na tydzien do zamoscia przez lublin, musze sie umowic z zyskowa.
A jak Ty zawitasz do Goleniowa to tez daj znac
ja ostatnio 2 lata nad morzem nie bylam bo spedzalam reszte wakacji w irl,
ale niedlugo musimy wybrac sie do koszalina z tz'tem to morze mnie nei ominie nie wazne ze bedzie zimno, w sumie to chyba lubie zmarznac i wypic goraca herbatke

ale jak cos to zapraszam do mnie do sz-n'a pokoj wolny

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

no tak, sobota i wszystkie gdzies pouciekaly
dzieki jak bede w Goleniowie, to na pewno dam znac Ja zaraz tez zmykam, a odnosnie wyjazdu nad morze jak jest zimno, to mam z tym mile wspomnienia, jak bylam mala zawsze z tata jego siostra i kuzynem jezdzilam do sanatorium do swinoujscia w lutym co roku i jak sobie to wspominam to tak przyjemnie sie robi, uwielbialam te nasze wypady, morze o kazdej porze roku ma swoj urok

Niki

Alex
Stary 2009-12-12, 16:39   #4299
Airish88
Zakorzenienie

Poziomka - ok, rozumiem. Może uda nam się jakoś w tygodniu spotkać.

Zyskowa - następnym razem na pewno już się uda, musi! A przez to, e tyle jeździsz to na pewno będziesz super kierowcą

Ja już swój pokoik ogarnełam świątecznie. Nawet choinka wyciągnięta, ale nie ubiorę jeszcze bo światełek zabrakło.

Zaraz idę się kąpać i czekam do wieczora na przyjaciółkę bo ma wpaść na ploteczki i małe co nieco
Stary 2009-12-12, 16:47   #4300
magda2109
Zakorzenienie

Je jestem, długo spałam, potem byłam w sklepie i zrobiłam sałatkę z tuńczyka dla TŻ-a A teraz oglądam wybory Miss Świata 2009 i opracowuję pytania na obronę No i oczywiście czekam na TŻ-a Ma być koło 19...

Kamciurka, może Cię odwiedzę we Wrocławiu kiedyś (nie mam daleko)
Stary 2009-12-12, 16:59   #4301
RedApple
Zakorzenienie

tylkokasiu, http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...ml?ticaid=6944

masakra..... pisze że to się na Wyspach dzieje, więc może któras słyszała

ja siedze nad pacą, tż spi, ale za chwile chyba przerwa na film
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:01   #4302
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Je jestem, długo spałam, potem byłam w sklepie i zrobiłam sałatkę z tuńczyka dla TŻ-a A teraz oglądam wybory Miss Świata 2009 i opracowuję pytania na obronę No i oczywiście czekam na TŻ-a Ma być koło 19...

Kamciurka, może Cię odwiedzę we Wrocławiu kiedyś (nie mam daleko)
ojej pewnie, ze tak , a jak moge wiedziec, to gdzie mieszkasz?

Niki

Alex
Stary 2009-12-12, 17:16   #4303
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
A co do imprez to zapomniałam się wam pochwalić że znów idę na koncert di Tiesto (nie wiem czy znacie). Mój TZ jest fanem i wyciągnął mnie na koncert do Londynu i mieliśmy vipowskie bilety i stałam na koncercie w 1 rzędzie (nawet na jakiś filmikach na YT innych ludzi mnie widać)
I spodobało mi się. I teraz mamy bilety na koncert u nas w Dublinie (ale dopiero w marcu koncert ale bilety się rozchodzą i trzeba kupować kilka mcy wcześniej)
A tu filmik z tego co byłam:
Jejkuu ale super, zazdroszczę!
Chętnie bym się wybrała z TŻ na Tiesto albo Armina.
Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
znowu nie zdałam egzaminu na prawko
Przykro mi.. Następnym razem się uda. Kiedy masz następny termin?

Ale jestem padnięta - miałam dziś bardzo fajny dzień - najpierw spotkałam się z jedną Wizażanką, potem zakupy, a wieczorem będą maseczki, peelingi itd.

Udało mi się kupić fajne spodnie i bluzkę + prezent dla TŻa, więc jestem happy. Szkoda tylko, że nie było już sukienki którą chciałam kupić ani nowej limitowanki Essence.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:19   #4304
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
ojej pewnie, ze tak , a jak moge wiedziec, to gdzie mieszkasz?
Opole, ale też w 2 innych miejscowościach
Stary 2009-12-12, 18:12   #4305
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

ale sie zaczytalam
czas na przerwe
Stary 2009-12-12, 18:55   #4306
olcia1987
Rozeznanie

posprzatalam troche,a teraz ubieram sie i ide do znajomych..moj tz idzie ze mna,zadzwonilam i spytalam czy idzie powiedzial ze tak wiec chyba do pracy nieidzie..niepytalam....m acie jakies postanowienia noworoczne??ja chyba musze zaczec zdrowo sie odzywiac chociaz sprobowac i zaczac cwiczym...wogole niezwracam uwagi na to co jem...a ostatnio bylam na badaniu skory i tam pani powiedziala ze duzo zalezy od tego co jemy,podobno gdy jelito zle trawi to wyskakuja krostki itd.wierzycie w to??chcialabym tez sprobowac pic wode z cytyna rano podobno oczyszcza organizm..mam takie dziewe plamki,krostki na dekoldzie co to moze byc?
Stary 2009-12-12, 19:08   #4307
messinka
Zakorzenienie

Dzień Dobry kochane

Jak przygotowania do Świąt i Sylwestra ? Zaimprezujemy

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:26   #4308
Soph
Zakorzenienie

ja jeszcze nie mam planów na Sylwestra
muszę z rodzicami ponegocjować, bo chciałabym gdzieś wyjechać.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:33   #4309
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez coolasana Pokaż wiadomość
Dzień dobry, właśnie dopijam kawkę
Mi także brakuje Tequili..co się z nią dzieje?

A mi wreszcie dotarły moje pędzle do makijażu będę je dziś próbować. Aa i kupiłam sobie czarne zamszowe botki i gąbeczkę do makijażu i takie coś do wklepywania pudru sypkiego do twarzy.
Tylko nie wiem czy tą gabęczke do podkładu to najpierw zmoczyć trochę wodą i dopiero rozcierać podklad? Czy na czysta gąbeczke? Kasiu możesz pomóc?

idę dziś na imieniny i zakładam botki, jeansy i morelową bluzkę..i nie wiem jak sie umalować..
musze poćwiczyć kreskę bo kupiłam eyeliner, chociaż i tak pewnie mi nie wyjdzie, zawsze jakimś cudem pomaluje sobie rzęsy bo mi tak odstają..i zamiast zrobić kreske to wyglada jakbym miala tusz juz na rzęsach nie wychodzi mi nooo

Eloska śliczna sukienka, ale jesteś pewna, ze chcesz ją założyc na studniówkę? Bo to bardzo jasny kolor, a zazwyczaj idzie sie w ciemnych kreacjach I napewno będziesz sie wyróźniać;D

Kasia super koncert, widzę Cię tam;p sama jestem fanką takiej muzyki i zazdroszczę, że tam byłaś;p
Jak chcesz nałożyć podkład to suchą gąbeczką rozprowadzasz podkład ale nadaję się też ona do nakładania pudru prasowanego na mokro - wtedy ją się lekko moczy i odciska w chusteczkę i potem nakłada się puder.
A co do koncertu to mi się bardzo spodobało ale chyba też dlatego ze było tysiące ludzi a ja byłam na samym początku i widziałam każdy gest i uśmiech tiesto

Cytat:
Napisane przez honey1012 Pokaż wiadomość
Eloska śliczna sukienka

Poziomka facet ktory myje okna? chcilabym to zobaczyc
O wypraszam sobie bo u mnie tylko TZ myje okna. Ja już w tym apartamencie mieszkam rok i ani razu tego nie robiłam

Cytat:
Napisane przez RedApple Pokaż wiadomość
tylkokasiu, http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,...ml?ticaid=6944

masakra..... pisze że to się na Wyspach dzieje, więc może któras słyszała

ja siedze nad pacą, tż spi, ale za chwile chyba przerwa na film
Nic nie wiem o tym, szokujące

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Jejkuu ale super, zazdroszczę!
Chętnie bym się wybrała z TŻ na Tiesto albo Armina.

Ale jestem padnięta - miałam dziś bardzo fajny dzień - najpierw spotkałam się z jedną Wizażanką, potem zakupy, a wieczorem będą maseczki, peelingi itd.

Udało mi się kupić fajne spodnie i bluzkę + prezent dla TŻa, więc jestem happy. Szkoda tylko, że nie było już sukienki którą chciałam kupić ani nowej limitowanki Essence.
Mnie się koncert bardzo spodobał a poszłam tam w sumie pod przymusem bo TZ kupił bilety dla siebie i kolegi ale kolega odpadł więc
TZ na siłę mnie wyciągnął. Na koncert w Dublinie kupił d razu bilet też dla mnie z tekstem - przecież ci się w Londynie spodobało
Teraz koncert będzie na wielkiej hali a ten w Londynie był pod gołym niebem

Właśnie wróciłam z zakupów Olcia nie było tych sukienek w New Looku ale znalazłam inną - czerwoną na jedno ramie i na tym ramiączku był ozdobny jakby kwiat z falban. TZ kręcił na nią nosem ale poszliśmy do 2 innych sklepów i stwierdziłam ze jednak ją przymierzę i kupię. Wróciłam do sklepu i już mojego rozmiaru nie było Wściekłam się na maxa.
Ale kupiłam sobie 2 długie kardigany - czerwony i granatowy, białą bokserkę z mini żabotem/falbanką, bluzkę z krótkim rękawem ala tunika granatowa z jakimiś ozdobami.
Sukienek jak na złość fajnych nie ma a jak są to nie ma rozmiarów małych Jakoś wkręciłam się na czerwoną i znalazłam fajne modele ale rozmiarów brak

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 19:37   #4310
Soph
Zakorzenienie

marzą mi się zakupy ciuszkowe

hm. i stoję przed wyborem pudru mineralnego,
ale takiego 100% naturalnego, wolałabym jednak przez internet nie zamawiać...
bo essence wycofali

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2009-12-12, 19:47   #4311
olcia1987
Rozeznanie

tak wlasnie zawsze jest,ja teraz jak mi sie cos podoba to biore,bo jak sie zastanawiam itd .to nigdy niema juz pozniejzobaczymy jaka bedzie ta sukienka ktora zamowilam..bardzo podoba mi sie ta szara ktora wczoraj tez wkejalam tylko obawiam sie ze u mnie w new looku jej niebedzie,a ja nieznam sie na materialach..tzn,jesli to jest bawelka czy cos rosciagliwego to zaryzykowalabym i kupila przez neta.moze kasiu ty sie orintujesz??co to za material??mam przy zdj jest napisane..a co do Tej sukienki ktora Ci sie podobala to na 1000% sa w dunne store,rozowe i czarne cena 25 euro.Wczoraj nawet ogoladalam...ja ostatnio czesto robie zakupy w new looku jakos leprza niz w pennym...oczywiscie niewszystko fajne i gatunkowo dobre bo np.martnarka za 30 e mechaci sie i obchodzi ale kupilam inna za 49 euro z tego dzialu ciuchow do pracy i jest piekna,dobra jakos
Stary 2009-12-12, 19:54   #4312
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
marzą mi się zakupy ciuszkowe

hm. i stoję przed wyborem pudru mineralnego,
ale takiego 100% naturalnego, wolałabym jednak przez internet nie zamawiać...
bo essence wycofali
Mnie edm jak na razie nie zachwyca Niby mam ten z największym kryciem ale słabo kryje, jak da się wiecej to jest widoczny (ale nie wiem czy sam z siebie czy mam zbyt suchą skórę a on to podkreśla) Miałam zamówić całe opakowanie ale się wstrzymałam. Pomieszałam 2 próbki z resztką essence.

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
tak wlasnie zawsze jest,ja teraz jak mi sie cos podoba to biore,bo jak sie zastanawiam itd .to nigdy niema juz pozniejzobaczymy jaka bedzie ta sukienka ktora zamowilam..bardzo podoba mi sie ta szara ktora wczoraj tez wkejalam tylko obawiam sie ze u mnie w new looku jej niebedzie,a ja nieznam sie na materialach..tzn,jesli to jest bawelka czy cos rosciagliwego to zaryzykowalabym i kupila przez neta.moze kasiu ty sie orintujesz??co to za material??mam przy zdj jest napisane..a co do Tej sukienki ktora Ci sie podobala to na 1000% sa w dunne store,rozowe i czarne cena 25 euro.Wczoraj nawet ogoladalam...ja ostatnio czesto robie zakupy w new looku jakos leprza niz w pennym...oczywiscie niewszystko fajne i gatunkowo dobre bo np.martnarka za 30 e mechaci sie i obchodzi ale kupilam inna za 49 euro z tego dzialu ciuchow do pracy i jest piekna,dobra jakos
O to jutro podskoczę no dunnes stora ale ostatnio byłam (jestem tam z 2 razy na tydz) i nie było takich sukienek. Z tym że nie wiem czy po przymiarce bym wzięła bo ja mam biodra szerokie i taki fason mógłby to uwydatnić.
Ja mojego new looka nie lubię bo jest wszystko pomieszane, porozwalane, poupychane i już w pennym jest lepiej towar wyeksponowany.
A jaki jest ten skład dokładnie? bo bawełna czy sama czy w większości to raczej nie sukienka na wyjście. W H&M właśnie dziś widziałam ładną, na jedno ramie z falbanką ale bawełna. Więc nawet nie wiem na jaką okazję nosić taką sukienkę bo z fasonu wyjściowa i elegancka a z materiału taka zwykła domowa.

Właśnie weszłam na stronkę duunes i jest ta sukienka co mi się podoba ale różowa. Czy widziałaś też inne kolory?
http://www.dunnesstores.ie/fashion.p...omen&secId=308
i na modelce już mnie tak nie zachwyca - za obcisła

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-12-12 o 19:57
Stary 2009-12-12, 20:03   #4313
olcia1987
Rozeznanie

65% Viscose 30% Polyester 5% Elastane tu jest sklad,mnie zalezy zeby ta sukienka byla dopasowana,jesli to bedzie np z takiego matrialu jak sa teraz te sukienki bandazowe to moglabym zaryzykowac ale bo je sie ze to moze jakis wyjsciowy material i trzeba miezyc a niesadze zeby u mnie w new looku byla...widzialam czarna i rozowa,rzeczywiscie na modelce jest opcisla..kupujesz ciuchy w dunnes store?ja ostatnio zaczela,tylko nie te z matka dunnes tylko savida..maja fajne rzeczy,koszulki naranaczkach,sweterki itd
Stary 2009-12-12, 20:17   #4314
tylkokasia
Moderator

Cytat:
65% Viscose 30% Polyester 5% Elastane tu jest sklad,mnie zalezy zeby ta sukienka byla dopasowana,jesli to bedzie np z takiego matrialu jak sa teraz te sukienki bandazowe to moglabym zaryzykowac ale bo je sie ze to moze jakis wyjsciowy material i trzeba miezyc a niesadze zeby u mnie w new looku byla...widzialam czarna i rozowa,rzeczywiscie na modelce jest opcisla..kupujesz ciuchy w dunnes store?ja ostatnio zaczela,tylko nie te z matka dunnes tylko savida..maja fajne rzeczy,koszulki naranaczkach,sweterki itd
Tu jest link do wątku o składach ubrań i tam zadaj pytanie tp może ktoś pomoże bo ja też się nie znam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=109271
W duunes czasem coś kupię. Ale właśnie z savida mam piękną sukienkę z wysokim stanem i żabocikiem. U góry śliski materiał jasny a później ciemno szara. Elegancka bardzo. Mam też spodnie jeansowe, jakieś bluzeczki. Ogólnie nigdy nie chodzę tam z zamiarem kupna ubrań tylko jak coś mi wpadnie w rękę to biorę. W ogóle w Ie tak mam że nie chodzę na typowo ubraniowe zakupy tylko przy okazji zawsze coś tam kupię.
A i nie mam ulubionego sklepu i zauważyłam że i tak we wszystkich są podobne ubrania. Tak jak z tą sukienką z new looka co też w dunnes stores jest. Zazwyczaj wchodzę do dużego centrum i tam oblatuję wszystkie sklepy. A w poniedziałek jadę do Dublina właśnie do dużego centrum handlowego to może tam coś mi wpadnie w oko.

Stary 2009-12-12, 20:37   #4315
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
ja tez od I czesci jestem
i tez nie zakladalam zadnej jaka jest wolna ?/
Cytat:
a wiesz dlaczego, wiesz dlaczego,
bo mnie nie bylo z Toba
zalatw sobie termin na wakacje a pojdzie jak z platka
ale nie zmieściłabyś mi się do torebki, miałam taką mini mini
Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
ona jest taka pudrowa, beżowa, morelowa i kupiłam specjalnie jasną bo mój partner tak chciał, bo ma bezowy garnitur i jasno-różową koszulę, poza tmy sama chciałam takie coś a'la Marlyn Moonroe

nie wiem tylko teraz jakie dodatki, może czarne

Zysia nie martw się, następnym razem będzie lepiej rajdowcy tak maja że muszą więcej razy próbować
a ja żądam zdjęcia na Tobie
taaaa
Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
Zyskowa, a który to raz?
czwartusi
Cytat:
i to nawet go o to nie prosilam, wczesniej pogadalismy ze nie pomaga mi w domu
chyba jakies wyrzuty mial, bo pogadalismy dwa dni wczesniej ze naciagna moje zaufanie wzgledem siebie (spoznianie sie, jakies laski dzwoniace i takie tam )
gdybym wiedziala ze to takie wydarzenie bym bilety sprzedawala na przedstawienie :
ja bym to nazwała obawami, pewnie zobaczył na wizażu, że zostawiasz go dla mnie i chce pokazać, że jeste lepszy, ale nie... nie uda mu się
Cytat:
ooo to swietnie
koniecznie
Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Zyskowa - następnym razem na pewno już się uda, musi! A przez to, e tyle jeździsz to na pewno będziesz super kierowcą
Cytat:
dziękuję słoneczka moje
22 grudnia
Cytat:
Napisane przez messinka Pokaż wiadomość
Dzień Dobry kochane

Jak przygotowania do Świąt i Sylwestra ? Zaimprezujemy
mess
bywaj częściej
Stary 2009-12-12, 20:41   #4316
Soph
Zakorzenienie

puderek chyba z Bare Minerals wybiorę

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2009-12-12, 20:43   #4317
fuksjaa

Dziewczyny co to może być - od jakiegoś tygodnia co jakiś czas drga mi prawa powieka, nie mam żadnych tików nerwowych czy coś takiego. Śmieszne to uczucie, ale wkurzające. Może niedobór czegoś?

Dziś mam wieczór dla siebie bo wczoraj mi się nie chciało zrobić nic poza manicurem. Zrobiłam już peeling twarzy, nałożyłam maseczki, a na włosy mix olejów, może będę piękna.
Przy okazji czekają mnie mega zakupy pielęgnacyjne, bo dużo mi się pokończyło niestety.
Stary 2009-12-12, 20:45   #4318
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Dziewczyny co to może być - od jakiegoś tygodnia co jakiś czas drga mi prawa powieka, nie mam żadnych tików nerwowych czy coś takiego. Śmieszne to uczucie, ale wkurzające. Może niedobór czegoś?

Dziś mam wieczór dla siebie bo wczoraj mi się nie chciało zrobić nic poza manicurem. Zrobiłam już peeling twarzy, nałożyłam maseczki, a na włosy mix olejów, może będę piękna.
Przy okazji czekają mnie mega zakupy pielęgnacyjne, bo dużo mi się pokończyło niestety.
Ta powieka to standardowy objaw braku magnezu w organizmie.
Kup magnez w aptece i pomoże

Stary 2009-12-12, 20:47   #4319
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Ta powieka to standardowy objaw braku magnezu w organizmie.
Kup magnez w aptece i pomoże
Dobrze wiedzieć.
Dziś prawie sobie wsadziłam tusz do oka przez tą powiekę.
Stary 2009-12-12, 20:49   #4320
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Cytat:

niedobor magnezu

edit:
widze Kasia juz napisala

Edytowane przez poziomeczkaa89
Czas edycji: 2009-12-12 o 20:50
poziomeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości