|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ide ogladac gotowi na slub, bo podobno zaraz beda
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Hejo
![]() sonek to faktycznie dziwnie sen czy nie sen to dziwne mysli krazyc ci musz apo glowie...oby to minelo jak najszybciej!Micia gratki! bambusiek dobrze, ze juz lepiej ![]() a ja wrocilam znaszej wyprawy do fryzjera wlasciwie to udalam sie tam towarzysko-sis chodzi, a wlasciciwe jezdzi;p do takiego fryzjera z powolania, ktory cuda potrafi zrobic z wlosamu-dobrze dobierze kolor i fryz, czego nie mozna powiedizec o naszych miejscowych fryzjerach.tym razem pojechala tez mam i mowie wam sozk:jak to uczesanie potrafi zmienic! az tata byl w szoku i dal mamie buzi jak ja zobaczyl;p ale najlepsze, ze koles powiedzial tez do mnie, ze ten kolor zupelnie do mnie nie pasuje(gleboka czern)i ewentulane odrosty mam farbowac ton jasniejszym kolorem, a na wiosne mam przyjechac do niego..,..kurcze,a mi sie ten czarny podoba.i teraz mam dylemat
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam do Rzeszowa, ale nie za bardzo się czuję, muszę coś zjeść Wczoraj widziałam się z koleżankami i trochę poplotkowałayśmy ![]() A TŻ przyjedzie dopiero za tydzień |
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo niestety mało jest sklepów staconarnych.Ale zawsze można zamówić na necie i potem jakby nie pasowało to wymienić na inny rozmiar. Takiego porzadnego stanika raczej nie kupi się za mniej niż 100 zł,ale lepiej mieć jeden porządny niż 5 byle jakich.Dobry stanik potrafi zdziałać cuda.Piersi się podnoszą,poprawią się ich kształt.Nawet moją Mamuśkę do tego przekonałam i przebolała te 2 stówki,a jaka teraz zadowolona chodzi!
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
falszywy alram
o 18.1o normalnie ma byc wiec wracam do czytania
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
to ja niestety choćbym chciała to nie mam kaski na taki drogi stanik, ale po ślubie pomyślimy
z wypłaty mężusia |
|
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chyba zaufała porządnemu fryzjerowi u nas taki jest w Malborku ale sporo bierze, póki co i tak chcę dłuższe mieć do ślubu więc nie cuduję ale już zapowiedziałam mojemu przyszłemu mężowi że po ślubie zaraz ma mnie zabrać do tego profesjonalisty i zapłacić oczywiście
|
|
|
|
|
#1688 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai ogolnie to ja jestem blondynka;p ale taka srednia, albo ciemna;p i nie chodzi o sciecie, bo tez zapuszczam tylko o sam kolor, jakies cieniowanie moze?w sumie co mi szkodzi tak teraz mysle...on nie bierze nic od sis, bo ona mu robi tlumaczenia, od mam tez nic nie chcial.on ogolnie czesze psy;p ale ludzi tez tylko z polecenia takich, znajomych itd. zobacze jeszcze co M.powie
|
|
|
|
#1689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja bym musiała iść końcówki podciąć ale boję się że mnie znów opitolą a chce mieć długie do ślubu
|
|||
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja np nie mam dużej możliwości bo z natury mam prawie czarne ![]() Cytat:
![]() ewentualnie będą mieli wpływ na listę gości ale jak wstępnie rozmawialiśmy to ja nie mam do tego żadnych zastrzeżeń |
||
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
zalaczam zdjecie sis po jej metamorfozie-tylko ten koles odwazyl sie jej zrobic ten kolor twierdzac, ze bedzie ok
![]() dotta ja tez musze koncowki...a wlasciwie polowe wlosow bo mam taka postrzepiona, ze masakra Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-13 o 13:34 |
|
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai no ja jednka zaryzykuje, skoro on sie zna na tym...i jeszcze taki fajny sprzecior ma
|
|
|
|
#1693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się chwali że masz takich rodziców ![]() Teściowie jak zaczną cos narzucać to podziękujemy im za finansowanie. Ale narazie było wstępne ustalanie listy gości i dali nam wolną rękę zupełnie. lusesita - siostra fajnie wygląda. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-12 o 16:22 |
|
|
|
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a siostry kolor fajoski |
|
|
|
|
#1695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jednej strony pewnie,że trzeba wziąć ich zdanie pod uwagę,ale z drugiej strony...To Nasze wesele i to my mamy je pamiętać do końca życia.Moi Rodzice tez płacą a jakoś mówią,żebyśmy wszystko robili po swojemu. Wybrana przez Nas sala jest w miejscowości blisko mojej.A ta Teściowej jest za Wisłą...ponad 50 km jazdy + pod górkę (bo lokal jest położony na górce i są piękne widoki).Powiedzielismy jej,że bez sensu jak się mieszka w BB i tam ma się ślub Kościelny... No to ona na to,że wynajmiemy Kościól drewniany w Wiśle,sprowadzimy Naszych księży (Katolickiego i Ewangelickiego),wszystkic h gości przywieziemy autobusami i tak wszystkich tam bedziemy ciągnąć.BEZ SENSU.Ale pomijając te fakty,to ja nie chcę po góralsku i koniec.
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa w Katowicach i jeden tu u Tż ![]() Myśmy dlatego doszli do wniosku że skoro nasze to chcemy je sami finansować (piszę to bez złośliwości jakby ktoś miał mnie źle zrozumieć ), przynajmniej w znacznej większości.
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-12 o 16:27 |
|
|
|
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybieramy sami ale wiadomo że o wszystkim i tak im mówię a sukienke na pewno z mamą będę wybierać, koniecznie
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
No ja też mam super
![]() Teściowie ogólnie są fajni,ale teraz Teściowa pokazała pazurki ![]() Nie wyobrażam sobie jakby Rodzice mieli nie chcieć Nam zrobić wesela,skoro ich na to stać?To by była dla nich zniewaga,jakbyśmy nie chcieli. Aczkolwiek za rózne rzeczy płacimy sami.
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita ładne ma włoski siostra
Dawno Lasoa u nas nie była, nie? A my nie wiemy jak bedzie z finansowaniem mam nadzieje ze jak najwięcej sami zapłacimy
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez nie wiadomo, rodzice mowia ze ok.15 tysiecy maja na mnie odlozone (tzn za swoja strone), zkolei rodzice M. nic...ale tez nie chce zeby rodzice "ogalacali"sie na moje wesele
mam nadzieje, ze chociaz za sukienke i inne pierdulki bede w stanie zaplacic![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- no wlasnie tez ostatnio myslalam o niej
|
|
|
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No też się zastanawiam i jeszcze nad Conslusion a dziś chyba wraca Lula co? A jutro przyjeżdża moja koleżanka z Angli |
|
|
|
|
#1703 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam drugie konto, oszczednosciowe hehehe;p
o to fajnie masz bedzie o czym gadactez mi sie wydaje, ze Lula dzis przybywa ide chyba poczytac, nie mam weny na nauke, zreszta-jeden dizen dla siebie moge miec
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
No widzicie...punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Moich Rodziców wesele nie ogołoci.To samo Rodziców TŻa.Nawet jakbyśmy chcieli,żeby Nam wszystko zafundowali.Więc nie widze powodu,żebyśmy nie skorzystali z uprzejmosci rodziców.Taka u Nas w rodzinach tradycja.
Ale głupio Nam by było i w życiu byśmy nie chcieli,żeby Nam płacili za to za co chcemy sami zapłacić: Fotografa,obrączki,dekora tora,Kościół,USC,samochód ,zaproszenia,pudelka,zawi eszki i plany stołów i jakieś różne różności.Bo to juz takie rzeczy typowo dla Nas i Rodzicom nic do tego
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Zakorzenienie
|
to już coś
![]() u mnie sukienka sporo nie pochłonie bo będę wypożyczać a oszczędzać zaczęłam od dziś dopiero ![]() a z Piotrkiem od wakacji i chyba 3.500 zł mamy w tej chwili |
|
|
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to spokojnie trochę odłożycie ![]() ![]() lecę się wydepilować
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-12 o 17:06 |
|
|
|
|
#1708 |
|
Zakorzenienie
|
dotta mi starczy na razie na 1/10 hehehe;p
butterfly moi rodzice tez sie upieraja, ze skoro sis dali to nam tez...i nie chodzi o to, ze jak dadza to sie beda wtracac-bo nie sa tacy nawet jakby dali nam cala sume to i tak bedzie jak my chcemy, uwielbiam ich za to;p ale o to, ze mi jednak glupio i czesc na pewno sama bede chciala miec.a nie, ze oni beda potem glodowac czy cos...to ich kasa na ich czarna godzine...wiem ,z emoze glupio mysle i przesadzam, bo az tak zle nie jest, zeby mieli sobie od ust potem odejmowac;p...aletak jak mowisz:na nasze widzimisie chce miec swoje i juz ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- T'ai fajnie, ze odkladacie M. na razie nie widzi potrzeby i natury oszczednej to on nie ma...jak ma to wszystkim pozycza naokolo a potem sam nie ma.ech.mysle, zeim blizej slubu to mu sie odmieni;p i moze wyjedzieto wtedy bedzie odkladac![]() |
|
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, no mam nadzieję, oby tylko praca była
![]() nie znoszę się depilować ale cóż....
|
|
|
|
#1710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. 1/10 to już coś!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:03.

sen czy nie sen to dziwne mysli krazyc ci musz apo glowie...oby to minelo jak najszybciej!

)

z wypłaty mężusia

a chce mieć długie do ślubu

mam nadzieje ze jak najwięcej sami zapłacimy
mam nadzieje, ze chociaz za sukienke i inne pierdulki bede w stanie zaplacic