Powiększanie piersi cz.3 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 02:31   #4231
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Cytat:
Napisane przez macerata Pokaż wiadomość
...no właśnie,bo Ty taka ambitna..
a nie samą pracą człowiek żyje..
bo jak tak dobrze popatrzysz..
to właściwie całe życie jeszcze przed Tobą..
jeszcze się kochana zdążysz natłumaczyć..
...a oddychać pełną piersią... no...

(tak sobie gadam,mądrą kobietą jesteś i wiesz co robisz
a tych kilogramów to niby niewiele..
za to procentowy udział mózgu.. ha!
Macerata - dziękuję
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 02:34   #4232
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dla ludzi o mocnych nerwach, na chwilę
Obraz nędzy i rozpaczy
nie jest żle
skupienie i powaga jak się patrzy
i emanuje jeszcze takie bojowe nastawienieto przez ten drób
ale jeszcze chwila,dobrniesz do końca
oddasz kurnik,zgarniesz kaskę..
to i kolorki wrócą,
i banan będzie jak się patrzy..
macerata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 03:18   #4233
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Dla ludzi o mocnych nerwach, na chwilę

Obraz nędzy i rozpaczy
Nie widziałam , rozłączyło mnie.
Słońce kochane Ty wiesz, lepiej niż my wszystkie razem wzięte co jest najważniejsze . I dlatego mimo wszystko jestem spokojna o Ciebie bo wiem , że jak już oddasz ten drób to odpoczniesz porządnie . Ani mądrości, ani rozwagi Ci nie brak. Szkoda, że nie mieszkam po sąsiedzku to bym Ci chociaż kawkę zrobiła

---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ----------

[QUOTE=macerata;15809531]
Cytat:
Napisane przez [B
MyaDiva[/B];15809467] kurcze, to pan dr tu jednak zagląda czasem

..no,a ja tak skorzystałam z okazji i sobie kliknęłam na p.doktora,
a póżniej na "zaprzyjażnij się"..
...ale dobry p.doktor chyba nie chciał się ze mną zaprzyjażnić..
dobrej nocki
nie dziw się , że pan dr nie chce się z nami przyjaznić-my wszystkie znajdziemy pod choinką rózgi

---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

Dobrejnocki życzę

hi hi dziś śniły mi sie moje cycusie oczywiście nie te co mam, fuj, bo to by koszmar był.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 05:30   #4234
morgan6
Raczkowanie

LISTOPADOWA jeszcze troszke i wezmiesz sobie dluuuga kapiel, nasmarujesz sie balsamem i usiadziesz zrelaskowana przed kompem www.wizaz.pl ;P Jeszcze troszke i moze nawet skonczysz do 15stego?
A potem zaczniesz sie tuczyc)
AGNES Ty szukasz pracy jako fryzjerka,czy w innym salonie?
MYA wiesz mniej wiecej jaki rozmiar staniczka bedziesz miala po op?
HORITKO pomysl jaka ulge odczujesz Ty i Twoje dzieci,gdy w koncu GO zostawicie. Wiadomo,ze poczatki zawsze sa trudne i strach ogarnia na sama mysl,ze moze jednak sobie nie poradzisz..A pewnie poradzisz I jak Ci bedzie bardzo smutno to na forum zawsze znajdziesz pocieszenie..-tylko nie oddawaj MU laptopa;D
ANIU masz moze jakas stronke ze swoimi zdjeciami? Uwielbiam ogladac zdjecia, zwlaszcza jesli profesjonalista je robi
morgan6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 08:53   #4235
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Kochane,
nie mialam wczoraj sily ani nastroju na pisanie.
Nie dość, ze w malzeństwie się wali, to mam zmiany, które wygladają jak książkowy czerniak skóry... aczkolwiek to tylko podejrzenie i muszę dokładnie je przebadać. Ale nie nastraja to optymistycznie.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:01   #4236
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kochane,
Nie dość, ze w malzeństwie się wali, to mam zmiany, które wygladają jak książkowy czerniak skóry... aczkolwiek to tylko podejrzenie i muszę dokładnie je przebadać. Ale nie nastraja to optymistycznie.
czesc tez sie o ciebie martwilam, dobrze ze chociaz teraz sie zjawilas.
nie martw sie na zapas, dopoki nie porobisz koniecznych badan, trzeba wierzyc i myslec pozytywnie, ZAWSZE
a mozesz mi powiedziec jakie to sa zmiany, jak to wyglada? i skad sie to moglo wziasc?
Stary 2009-12-12, 09:09   #4237
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
czesc tez sie o ciebie martwilam, dobrze ze chociaz teraz sie zjawilas.
nie martw sie na zapas, dopoki nie porobisz koniecznych badan, trzeba wierzyc i myslec pozytywnie, ZAWSZE
a mozesz mi powiedziec jakie to sa zmiany, jak to wyglada? i skad sie to moglo wziasc?
chcialam zroboić fotkę, ale tak mi się trzęsą ręce, ze nie jestem w stanie... caly obraz sie rozmazuje.
ta gorsza to zmiana 6x4 mm brązowo-czarna, o nieregularnym ksztalcie i wyczuwalnie pod palcami nierownej powierzchni. Podejrzewam, ze skutek wieloletniego nadużywania słońca i solarium

Stary 2009-12-12, 09:17   #4238
anna_ivy
Zadomowienie

Horo, nawet nie staram sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz ... mowia, ze nieszczescia chadzaja parami, ale ja wierze ze badanie histopatologiczne da ujemny wynik ... Horo, kiedy wyniki?
I czy mozemy Ci jakos pomoc? Mocno sciskam i doprawdy wierze, ze diagnoza bedzie dla Ciebie pomyslna
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:20   #4239
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
chcialam zroboić fotkę, ale tak mi się trzęsą ręce, ze nie jestem w stanie... caly obraz sie rozmazuje.
ta gorsza to zmiana 6x4 mm brązowo-czarna, o nieregularnym ksztalcie i wyczuwalnie pod palcami nierownej powierzchni. Podejrzewam, ze skutek wieloletniego nadużywania słońca i solarium
a ty juz te zmiane mialas i sie rozwinela czy to cos nowego uroslo? i jak dlugo to trwa? jesli nic ci z tego nie cieknie, ani zadne wydzieliny ani krew i nie jest zaczerwienione dookola to mozliwe ze to tylko pieprzyk ci brzydko rosnie. dobrze ze odrazu polecialas do lekarza, on rozwieje twoje watpliwosci.
nie ma nic gorszego niz siedziec w niepewnosci, biedactwo az rece ci sie trzesa wiem ze trudno cokolwiek powiedziec w takiej chwili i rozumiem ze jestes przerazona i panicznie sie boisz, ale dopoki nie ma wynikow badan naprawde nie ma potrzeby sie zamartwiac

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-12-12 o 09:24
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:27   #4240
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Horo, nawet nie staram sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz ... mowia, ze nieszczescia chadzaja parami, ale ja wierze ze badanie histopatologiczne da ujemny wynik ... Horo, kiedy wyniki?
I czy mozemy Ci jakos pomoc? Mocno sciskam i doprawdy wierze, ze diagnoza bedzie dla Ciebie pomyslna
nie wiem nawet jak ma wygladać to badanie. U mnie, na miejscu, w gabinecie dr nie ma specjalistycznego komputera do zbadania tego. Moglabym pojechać do innego miasta, gdzie ma gabinet i wlaśnie tam zbadalby zmianę, ale komputerowo.
TYlko, jak sam powiedział, takim badaniem w 100% nie jest w stanie określić czy to czerniak... dopiero po wycięciu zmiany jest to mozliwe.

Stary 2009-12-12, 09:32   #4241
Miskaa78
Kazar Lady

Horo - Słońce umów się do jakiegoś speca na wycięcie znamion oddadza na his-pat ...może to nic poważnego ale jeśli to od razu będą wycięte..nie wiem czy sie coś zmieniło w leczeniu czerniaka ale podstawa to leczenie chirurgiczne i nastawienie psychczne

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:32   #4242
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
a ty juz te zmiane mialas i sie rozwinela czy to cos nowego uroslo? i jak dlugo to trwa? jesli nic ci z tego nie cieknie, ani zadne wydzieliny ani krew i nie jest zaczerwienione dookola to mozliwe ze to tylko pieprzyk ci brzydko rosnie. dobrze ze odrazu polecialas do lekarza, on rozwieje twoje watpliwosci.
nie ma nic gorszego niz siedziec w niepewnosci, biedactwo az rece ci sie trzesa wiem ze trudno cokolwiek powiedziec w takiej chwili i rozumiem ze jestes przerazona i panicznie sie boisz, ale dopoki nie ma wynikow badan naprawde nie ma potrzeby sie zamartwiac
mialam... nawet nie wiem od kiedy.
Kiedyś Pani ginekolog zwrócila mi na to uwagę jak bylam w ciąży i od tego czasu oobserwowałam to... powiększyło się, zmieniło kolor na ciemniejszy i czasem tak dziwnie swędzi-piecze... trudno określić.

Stary 2009-12-12, 09:32   #4243
anna_ivy
Zadomowienie

Horo, dokladnie tak! Musi zostac pobrany material (wycinek) zmienionego miejsca i na tej podstawie robi sie badanie histopatologiczne. Na wynik oczekuje sie ok. tygodnia ...
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:34   #4244
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
nie wiem nawet jak ma wygladać to badanie. U mnie, na miejscu, w gabinecie dr nie ma specjalistycznego komputera do zbadania tego. Moglabym pojechać do innego miasta, gdzie ma gabinet i wlaśnie tam zbadalby zmianę, ale komputerowo.
TYlko, jak sam powiedział, takim badaniem w 100% nie jest w stanie określić czy to czerniak... dopiero po wycięciu zmiany jest to mozliwe.
z tego co sie orientuje to chyba to sie jakos skanuje. ja bym jeszcze radzila ci poleciec z tym do dr z lepiej wyposazonym gabinetem i onkologa

http://www.czerniak-stop.pl/badaniak...matoskopia.htm

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-12-12 o 09:37
Stary 2009-12-12, 09:35   #4245
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
Horo - Słońce umów się do jakiegoś speca na wycięcie znamion oddadza na his-pat ...może to nic poważnego ale jeśli to od razu będą wycięte..nie wiem czy sie coś zmieniło w leczeniu czerniaka ale podstawa to leczenie chirurgiczne i nastawienie psychczne
o tym pomyślalam... wyciąć i mieć z glowy... wszystko, co niepokoi doktora.
Ale w ciągu ostatnich 3 lat dwie moje koleżanki usuwały takie zmiany... jedna z brzucha, druga z szyi... obie nie żyją. I chyba dlatego mam dreszcze na samą myśl o czymkolwiek

Stary 2009-12-12, 09:43   #4246
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Ale w ciągu ostatnich 3 lat dwie moje koleżanki usuwały takie zmiany... jedna z brzucha, druga z szyi... obie nie żyją. I chyba dlatego mam dreszcze na samą myśl o czymkolwiek
wiem że Ci ciężko..uwierz wiem..
ale z drugiej strony nie masz na co czekać - to trzeba całe wyciąć dać bo badania - tylko żeby wyciął to odpowiedni człek a nie pierwszy lepszy co chce - trzeba szukac informacji - ludzi którzy coś wiedzą ..zajrzyj i tu..
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3361498&start=0
a ja podpytam o jakieś kliniki dobre o sposoby i takie tam i dam Ci znać koło wtorku

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 09:47   #4247
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
najwazniejsze to jak najszybciej reagowac! moja mama zmarla 5 lat temu na raka i wiem co to znaczy, znam ten bol, te meke i droge przez to pieklo. jej sie nie udalo wygrac, ale wokol bylo mnostwo ludzi ktorzy przechodzili przez to pomyslnie. wszystko zalezy od stopnia zlosliwosci i czasu. to o czym myslisz ze moze ciebie dotknac to ostatecznosc i absolutnie nie mozesz myslec negatywnie. wczesnie wykryte jest wyleczalne, mimo ze o zlosliwe cholerstwo. znajdz bardzo dobrego lekarza, to najwazniejsze teraz. gdybysmy my klka lat temu nie zaufali tylko jednemu i sprawdzili u kilku ...zycie potoczylo by sie inaczej.

jakos mi sie smutno zrobilo zmykam, potem do was wpadne
horus trzymaj sie mala

Edytowane przez 2sweet
Czas edycji: 2009-12-12 o 10:02
Stary 2009-12-12, 14:04   #4248
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
ja miałam parę lat temu takie znamię usuwane - miałam je od urodzenia, ale zaczęło dziwnie wyglądać
skierowano mnie do usunięcia tego chirurgicznie, plus jeszcze paru innych znamion, wycięli mi i po tygodniu był wynik badania - nie mogłam się doczytać co na tym wyniku jest tak mi się ręce trzęsły
aż pielęgniarka z tej kliniki mnie pytała jak wyszło..
na szczęście czysto, bez zmian, ale co przeżyłam, to moje..

życzę Ci, żeby i u Ciebie się tak to skończyło, tylko na nerwach..
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 15:15   #4249
macerata
Zakorzenienie

Cytat:
Horo,
ja na temat czerniaka niewiele wiem,ale dziewczyny jak zawsze robią zrzutkę informacji by trochę się zorientować i oswoić z tematem.Może Listopadowa jak się pojawi to coś konkretnego powie/podrzuci,zobaczymy..
tak czy inaczej-nie denerwuj się,
trzeba mądrze i szybko przygotować jakąś strategię na najbliższe dni,żeby jak najszybciej mieć jak najwięcej informacji.
mężem sobie głowy teraz nie zaprzątaj,to poczeka.
Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze,no i dzieci Cię potrzebują..
to pewnie doda Ci sił.jak zawsze.
trzeba by może szybko się dowiedzieć gdzie by tu pojechać bliżej/dalej gdzieś gdzie jest jakaś może sprawniejsza prywatna przychodnia/klinika gdzie mają specjalistów i odpowiedni sprzęt by szybko i sprawnie mogli sprawdzić co jest do sprawdzenia i zdiagnozować.
nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz,w mniejszych miejscowościach,albo gdzie się czymś konkretnie nie zajmują,albo z rzadka-różne badania pobierają,wysyłają do laboratorium,czekają na wyniki..
szkoda nerwów.
trzeba gdzieś pojechać gdzie mają z tym doświadczenie i mogliby sprawnie to wszystko poprowadzić.może Twój lekarz wie(powinien chyba wiedzieć)gdzie..
mam nadzieję że głupot nie napisałam,bo to tak ogólnie,a jak konkretnie przy tej przypadłości to nie wiem,
ważne by nie stać w miejscu,nie siedzieć i nie myśleć..
Działać.
Działaj,Horo,
a wszystko będzie dobrze.pracę masz taką,że dasz rady się zorganizować,dzieci pod opieką babci,
my będziemy trzymać kciuki
DASZ RADĘ I BĘDZIE DOBRZE
Stary 2009-12-12, 15:26   #4250
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No w końcu jakieś wieści , już się martwiłam o nią że nerwy jej puściły i za obrazę sądu na dołku skończyła. A tu wyrok pomyślny . Teraz niech migiem kompa kupuje i wraca do nas.

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Oj tak tu się odstresować można. Ale u Ciebie ostatnio już wyszło słonko, co tam znowu ktoś nawywijał?
wczoraj z nią troszke popisałam, to mówiła że we wtorek planuje kupic kompa bo nie wytrzymuje

Słonko zaszło...znowu wpierdzieliłam się...
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 15:43   #4251
macerata
Zakorzenienie

HORO..
..a tak a'propos...te Twoje znajome..wiadomo,samo się na myśl nasuwa..ale to nie to samo..
statystycznie cycolinki lepiej wypadają w problemach tego typu,chorobach,zmianach etc..
bo żeby mieć żelki to trzeba się dokładnie przebadać,i ogólnie częściej się badają,przykładają do tych kwestii już zawczasu większą wagę..
no i w ogóle świadomość jest większa,ponadprzeciętna,c zego nasze forum jest świetnym przykładem..
tak więc,zobaczysz..
strach ma wielkie oczyale
z wieloma sprawami w życiu dałaś rady
a to na razie TYLKO podejrzenie
trzeba JAK NAJSZYBCIEJ rozwiać WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI
bo to zamartwianie się na zapas, to nas w życiu wykańcza
myśl POZYTYWNIE
KONSTRUKTYWNIE
o tym co DA SIĘ ZROBIĆ
o tym na co MOŻESZ MIEĆ WPŁYW
a a nuż się okaże,że reszta to pikuś
BĄDŻ SILNA I MĄDRA,jak zawsze
a wszystko będzie dobrze..
Stary 2009-12-12, 15:56   #4252
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Kochane,
przytulam cię z całych sił, mam nadzieje, że szybciorem się okaże ze to było jednak tylko podejrzenie i na strachu sie skończy

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
a za to to ci chybka naklepie w pupe
Stary 2009-12-12, 15:58   #4253
TiNi87
BAN stały

Horo nie ma co zakladac najgorszego...Niedlugo napiszesz nam ,ze to nic powaznego ... A my wszystkie odetchniemy z ulga A ty z nowa sila do zycia uporasz sie z zyciowymi sprawami,TZ-owi ufunduj lot na Madagaskar i skup sie na sobie i dzieciach
Mya jeszcze 3dni

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-12-12 o 15:59
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 16:05   #4254
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
wiem, ale ciężko jest... malutkie dzieci, dopiero zaczęłam pracę, jestem bez mieszkania...
będzie cięzko, nawet bardzo...początki sa bardzo trudne...ale najwaznijsze ze chcesz to zakonczyć bo to nie ma sensu, po co sie ranić, po co dawać sie ranic, ponizac i niszczyć psychiczne...my kobiety jestesmy silne, zawsze damy sobie radę!
Stary 2009-12-12, 16:40   #4255
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Dzięki glupim cyckom mam Was
Dziękuję Wam za to pocieszenie, ale... swoje przeżywam i się zamartwiam. Przed swietami odpadają jakiekolwiek badania... czekam do Nowego Roku... moze okaze się lepszy.
Sorry, ze wprowadzilam taką smutną atmosferę, ale... musialam się wygadać... ciężko z takimi wątpliwościami borykać się samotnie.

Stary 2009-12-12, 17:47   #4256
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję Wam za to pocieszenie, ale... swoje przeżywam i się zamartwiam. Przed swietami odpadają jakiekolwiek badania... czekam do Nowego Roku... moze okaze się lepszy.
Sorry, ze wprowadzilam taką smutną atmosferę, ale... musialam się wygadać... ciężko z takimi wątpliwościami borykać się samotnie.
myślę, że jednak nie ma na co czekać, zakoncz wszystko w tym roku, wyjaśnij, wylecz a następny to już tylko radość i nowe lepsze, inne zycie, nie warto odkładać na nowy rok, bo lepiej ten syf zostawic w starym, szkoda tak lekarzowo roku zaczynać...wiem cos o tym...

---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

ależ pustki
Stary 2009-12-12, 17:48   #4257
evitanna
BAN stały

Dziewczyny, jestem załamana. Mam kilka guzków. Położone przypowięziowo. Chirurg nie chce ich operować, bo mówi, że przy tym położeniu trzeba być pociąć prawie całą pierś na kawałki, nie udałoby się najprawdopodobniej uniknąć uszkodzenia przewodów mlecznych. Znowu, po prawie 9 miesiącach od wykrycia guzków usłyszałam, że trzeba je dalej obserwować.
Jestem tym zdołowana, bo powiększanie w tej sytuacji odpada. Tymczasem wklejam fotkę, którą obiecałam. Może coś wymyślimy wspólnie jaki rozmiar wkładki byłby odpowiedni. Chcę spróbować rozmowy z innym specjalistą, mimo, że ta babka jest podobno b. dobrą specjalistką.
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 17:50   #4258
evitanna
BAN stały

Cytat:
Horo, trzymaj się!
evitanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:08   #4259
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evitanna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem załamana. Mam kilka guzków. Położone przypowięziowo. Chirurg nie chce ich operować, bo mówi, że przy tym położeniu trzeba być pociąć prawie całą pierś na kawałki, nie udałoby się najprawdopodobniej uniknąć uszkodzenia przewodów mlecznych. Znowu, po prawie 9 miesiącach od wykrycia guzków usłyszałam, że trzeba je dalej obserwować.
Jestem tym zdołowana, bo powiększanie w tej sytuacji odpada. Tymczasem wklejam fotkę, którą obiecałam. Może coś wymyślimy wspólnie jaki rozmiar wkładki byłby odpowiedni. Chcę spróbować rozmowy z innym specjalistą, mimo, że ta babka jest podobno b. dobrą specjalistką.
masz bardzo ładne piersi, mnie jjuz takie by wystarczyły
Co z tymi gózkami? była jakas biopsja? jakiego pochodzenia są?
Stary 2009-12-12, 18:39   #4260
Vida S
BAN stały

dupeczki cześc
dzieki dobre kobietki za dobre rady i czymania kciuków POMOGŁO.
siedze teraz w kafejce internetowej. mam tylko 30 min. takze niezdąze wszystkiego przeczytać i niebardzo wiem oco chodzi. DZIEKI DZIEKI dziewczynki ze niezapomnieliśćie omnie i jak zazwoniła MARCHEWKA to poczułam taka szczęśliwa i nietaka samotna. az ryczać chciało ze szczęścia.

będe miała kompa to napiszę dla kazdej osobiste podziękowania, a narazie DZIĘKUJĘ i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

HORUS to jest bardzo powazne i prosze cie idz z tym do lekarza jeszcze w tym roku,bo tu kazdy dzień moze sie liczyc. pomodle za ciebie zeby było wszystko OK.
MARCHEWKA byłam z dziećmi na imprezie swiątecznej firmowej.ten X pojechał z dobrej strony, czy do dupy i juz go niemasz a wy z kolezanką byłyscie w 69.
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości