|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuch po kolana-a ja nie rozpakowana (Mamusie list.-grud. 2009) cz. V
Ja tez bez humoru...czekam i czekam i nic...i moge byc zajeta rozmowa z kims albo cos robic a i tak mysle o jednym
![]() Bravurko co u Ciebie?jak Patryk??
|
|
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja nie mam złego humoru... jestem po prostu w****iona!!! Między innymi na a głupich ludzi w sklepach którzy pchają się w kasach pierwszeństwa, patrzą na ciężarne i odwracają wzrok w drugą stronę
Co za dzień... Dziewczyny czy mogłaby któraś napisać co powinno się znajdować w apteczce dla malucha? Sól fizjologiczna, spirytus 70%... ŁoT ElS??? Bedę dŹwięczna za odpowiedz |
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to dopiero mnie wkurzylo, przeciez ja placilam a ta juz sie tak ryla ze mnie dwa razy popchala.chamica... |
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
Aj szkoda gadać.. Ci ludzie są okropni. I to kobiety są gorsze niż faceci!
Ale ważne że mam chipsy bo mnie naszło na nie tak ze już wytrzymać nie mogłam
|
|
|
|
#125 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
..nawet nie zaczynajcie przy mnie tego tematu...bo sie rozpisze za bardzo.... ![]() ja dzis siedze i rycze sobie nie wiem czemu ![]() Samanthho- ja mam jeszcze np. fride... i masz racje tez zauwazylam ze baby sa gorsze... ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- wlaczcie na TRAVEL&living Edytowane przez Kasiuch Czas edycji: 2009-12-12 o 21:04 |
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
A co lepsze - frida czy gruszka? Bo ja chyba kupie na początek gruszke...
Ide molestować Tża Jeszcze o tym nie wie ale na pewno się ucieszy ![]() I bede wdzięczna za jakąś liste dotyczącą tej apteczki. To w poniedziałek pojade do apteki i kupie to co potrzebne Zajrze jutro. Buziaki |
|
|
|
#127 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#128 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za dzień - a przecież 13 dopiero jutro ![]() Cytat:
Cytat:
To tak jak u mnie... Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że choć siostrę wzięłam na wszelki wypadek. No i się zdarzył - nie wypadek ale popsuło mi sie auto dobrze, że mam znajomych w tym mieście i pomógł mi znajomy mechanik mojego znajomego Ale trochę się namarzłam bo zimno... Ale i tak jestem strasznie szczęśliwa bo w końcu moja dzidzia się ujawniła i to będzie DZIEWCZYNKAAle oznak porodu żadnych, rozwarcia nawet milimetra niet... Choć termin na poniedziałek... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez DiTu77 Czas edycji: 2009-12-13 o 12:53 |
||||||||
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Macie racje baby sa gorsze
zwłaszcza te starsze...a w urzedach- szkoda gadac ![]() Kasiuch opowiedz, ja chetnie poslucham, nawet sie powkurzam ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- dzieki, ze mi przypomnialas Cytat:
|
|
|
|
|
#131 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a rozpisywac sie nie chce o tym jak mnie stare babska wqrzaja bo mi sie cisnienie podniesie... Domi a ty masz jakas ciekawa historyyyyyjjjke?? ;> aha i spoko ![]() nie wierze ze mozna nie wiedziec ze jest sie w ciazy z jednym...chociaz ok ujdzie ...ale z blizniakami???????!!!!!!! !!! to jakas sciema...
Edytowane przez Kasiuch Czas edycji: 2009-12-12 o 21:22 |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie przypomina mi się jak ze slubem zalatwialismy, ale juz nie pamietam jak to bylo...wiem, ze pisalam to tutaj
matko do ubikacji wpadly te dzieci tato mi dzis mowil, ze podobno w Wawie czy gdzies tam jakas kobieta w ciazy pojechala do szpitala i chyba dziecko tak szybko sie urodzilo, ze uderzylo głowka o podloge....nie wiem czy slyszalyscie??? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-12-12 o 21:26 |
|
|
|
#133 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja nie wiem.....moj tz to by chyba caly szpital rozwalil
|
|
|
|
|
#134 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jak sie nazywa ten preparat na brodawki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja sobie siedze z Tż-cikiem i meczyk oglądamy i humor mi sie troche poprawił, ale ino troszeczkę... ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Taaak też słyszałam tą historię |
||||||
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#136 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
klaski: i tzymam za poniedzialek
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
DiTu gratuluje córci
Hmm.. widze że Wy wszystkie fridy macie? Ja kupie gruche jednak. Jak coś nie bedzie szło to kupimy fride ![]() Wykorzystałam Tża Błaa ha haI głodna jestem
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się i ja!
nie nadążam za Wami i nie wiem skąd rozpakowane Mamusie maja czas na wizazowanie? albo ja chyba źle zorganizowana jestem Olka myli noc z dniem i tak oto boję się iść spać bo zaraz i tak będę musiała wstać! ledwo żyję ale nic to, zawsze 15 minut snu lepsze niz nic! Pozdrawiam Was Mamusie i nie denerwować mi się tu, bo przelatujące wątek zauważyłam jakieś złe humorki! ![]() Simpatica gratulacje!! :roz a: |
|
|
|
#140 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulujemy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
U Nas tak średnio. Małemu bilirubina schodzi ale wolno. W poniedziałek będziemy mieli wyniki z posiewu moczu bo jest podejrzenie że to może przez bakterie w moczu nie schodzi no i wtedy niestety szpital No ale trudno ważne żeby móje Słońce było zdrowe. Wogóle to jutro mamy chrzciny a ja półtorej godziny temu wróciłam z egzaminu Mam łeb jak sklep i radzę wam nie popełnijcie mojego błedu i jak tylko fundusze Wam pozwolą to róbcie chrzciny w lokalu! Bo w domu to jest masakraI OCZYWIŚCIE GRATKI DLA NOWYCH MAMUS Cytat:
A i jeszcze rada kupiliśmy Wikiemu matę z FP Rainforest. Jest super. Mały może na niej leżeć godzine słuchać muzyczki lub odgłosów lasów i gadać ze zwierzaczkami lub machać rączkami. Naprawdę polecam bo w tym czasie jestem w stanie dużóoooo zrobić
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Byłam na zakupkach ,dokupiłam ost. rzeczy potrzebne to szpitala i SObie 2 T-iszyrty fajowe chcialam jeszcze jakąs sukienke ,czarna ,naciągliwa ,prosta ale nic nie było Domi ale jak link w podpisie ,yy....bo ona powinna być na 1 stronie watku ale nie bedzie bo ja nie mam do niej praw bp Ty xzakładałas wątek y niekapuje
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wstałam ,umyłam głowe ,i ide do szkoły ...ale Mi sie nie chceee ...takie zimno brr ![]() Miłego dzionka ,będe Soboie koło 13
|
#144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
witam niedzielnie,
wstałam w dwupaku, a tak liczyłam na ta noc!!!! hihih |
|
|
|
#146 |
|
Raczkowanie
|
Witam was Domi tylko Kropce się o mnie przypomniało i tobie.Dziękuję za pamięć kochane jesteście. Co do @ to dostałam wczoraj około 20,00.Brzuch mnie bolała ale niemyślałam że to akurat @.No nic teraz tylko niech zleci ze mnie to wszystko,jestem ciekawa ile dni będe miała ciotke I ostatnio ogladałam z Grzeskiem "Wojna polsko-ruska"-zajefajny ten film podobał mi się.Brzuszek mnie boli mocno i ten ból rozchodzi się aż do tyłu na plecy i w pasie go czuję.No nic uciekam sobie na łóżeczko. Bravurka-co u ciebie ???Jak tam Patryk??? Gratuluję nowo rozpakowanym mamusią Kocham was kochane pózniej zajrze.
|
#147 | |
|
BAN stały
|
wiem...glupota ludzka nie zna granic.
dzien dobry niedzielnie. ja sie tylko melduje ze mialam jakies 3 skurcze, ale takie z e az lzy mi do oczu naplynely i lozka sie zlapalam, ale teraz jest spokoj......bolalo...nie chce rodzic... ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
oczywiscie
|
|
|
|
|
#148 |
|
Rozeznanie
|
Samantha ja zamiast fridy kupiłam Sopelek - polski odpowiednik za połowę ceny - sądząc po wyglądzie nada się tak samo, a aspirator delikatniejszy od gruszki.. ale to i tak tylko na katar wszytko..
a na babole położna mi poleciła kropelkę soli fizjologicznej i skręcik z waty bawełnianej ![]() Dziewczyny jak Wam idzie obcinanie paznokci u maluszków? robicie to tymi nożyczkami z kulką? ja od urodzenia nie mogę się odważyć i Mała ciągle w niedrapkach śmiga ![]() miłej niedzielki
|
|
|
|
#149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej maty, to tez ja mam na oku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
witaj Paczka no to juz miesiac minal wiec pewnie i @ dlatego przyszla,choc nie wiem jak to po cccieciu jest... a co do pamieci to jeszcze Malinka o Ciebie pytala i Kachula kilka razy... ![]() Cytat:
![]() Ja cala noc z kolei mialam napiety brzych i wstawalam co 1h a nawet co 30 min do wc siku...i jak wyszlam to znw mi sie chcialo...jakby co to dzis nocuje w lazience ![]() a co do tej kobiety w ciazy co jej dziecko spadlo...to brak słow. Ja bym te glupie pi..... zabila za to, ze tak sie stalo
|
||||
|
|
|
#150 |
|
Wtajemniczenie
|
Hoł hoł hoł grubiutkie reniferki
Dzisiaj zwariowaliśmy z Tż i ubraliśmy choinke. Jest mała i srebrna I włączyliśmy sobie świąteczne piosenki Wczoraj miałam BARDZO straszne skurcze Bolało jak cholera.... Wzięłam kąpiel no i cóż... przeszło Ale zestresowłam się i to bardzo! Tak bolało ![]() A oto nasza choinka I ja nieuczesany -
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

..nawet nie zaczynajcie przy mnie tego tematu...bo sie rozpisze za bardzo....
nie wiem czemu 

Jeszcze o tym nie wie ale na pewno się ucieszy 

bardzo mocno

klaski: i tzymam
Ja kupie gruche jednak. Jak coś nie bedzie szło to kupimy fride 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Ale zestresowłam się i to bardzo! Tak bolało