|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Łaaa Wy tu o wakacjach...aż mi się ciepło zrobiło bo wymarzłam się niesamowicie.
Grecja- zdecydowanie taaaaaak Hiszpania- byłam raz na obozie młodzieżowym na wybrzeżu Costa Dorada (nie wiem jak się to pisze) i wszystko byłoby super pięknie gdyby nie to, że plaża była z takich maleńkich kamyczków które okropnie parzyły już o 11 rano Jak lubiecie atrakcje typu kolejki górskie itp to jest rewelacyjny park rozrywki "Port Aventura"- cały dzień to za mało żeby obskoczyć wszystkie atrakcje ale na koniec dnia, jak jest już ciemno, są CUDOWNE pokazy sztucznych ogni, podświetlanych latawców i w ogóle Aaaaaaaaaaa (ja chcę tam jeszcze pojechać) ![]() A ja wrócilam z zakupów, nie kupiłam NIC. Bibelotów afrykańskich nie było, bo impreza została odwołana. Pojechałam do jednej galerii ale mnie ceny zabiły a tak naprawdę nie bylo nic co by mi przypadło do gustu. Więc jestem zmarznięta, nieprzygotowana do świąt i zła
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
heloł Lasencje! dawno mnie nie było, dziś tez nie nadrobię właśnie zaraz jadę za Wieliczkę na patapetówke, także bawcie sie dobrze nie piszcie za dużo :P
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To sam zysk tak wcześnie zarezerwować. Później te nasze wczasy były o 600zł droższe, a ponadto wiele biur podróży oferuje gwarancję ceny za tak wczesną rezerwację. Nie dowalą Wam np. dopłat paliwowych, co mieliśmy 2 lata temu...Wysprzątałam cały swój pokój na święta i jest pięknie i pozakładałam dekoracje swiateczne na firanki i czekamy teraz na tżta z rodzicami, bo przyjadą wieczorem degustować wódkę na wesele ![]() Grape, Basiek ja też lubię takie swojskie wesela. Hotele, pałace - to nie nasz klimat, nie czulibyśmy się sobą mając weselicho w takim miejscu
|
|
|
|
|
#4744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie moja bajka ja tam wole swojskie klimaty ale może to przez to że pochodzę z małego miasteczka i bliżej mi do wsi niż do wielkiej metropolii ![]() heh ciekawe o której TŻ z pracy wróci mówił że ruchu nie ma więc może przyjedzie wcześniej jakoś mi tak smutno...........edit: Claris dziś mija wam 6 lat i 6 dni razem tak se luknęłam na Twój suwaczek
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-12 o 16:42 |
|
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież są różne opcje. Nie tylko remiza albo pałac.
|
|
|
|
#4746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tam byłam i też chcę znowu pojechać Fajna rozrywka i klimat KAPITALNY
|
|
#4747 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() właśnie wróciłam z Tż od kucharki ![]() ślub mamy 10 lipca 2010 roku !!!!!kamerzysta,fotograf,sala, strojenie i kucharki załatwione ![]() został już tylko zespół do załatwienia ![]() no i oczywiście nasze stroje i różne duperele ![]()
|
|
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
Majorka gratuluję!
![]() Aaa my chyba też mamy zespół już.TŻ (znowu za moimi plecami) zadzwonił do tych co wybraliśmy,wpisali Nas już na ten termin i 23 stycznia jak będą grac na weselu u Nas w mieście to mamy przyjść posłuchać i się dogadać.Sami faceci i są tacy bardziej rockowi
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a byłaś w tej takiej "światyni Majów" gdzie było coś typu przedstawienie plus atrakcje typu palący się sufit i kościotrupy wynurzające się z wody? Ja bym chciała pojechać tak na 2-3 dni żeby zaliczyć wszystko po kolei
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ale się cieszę i możesz mi powiedzieć w jakie sposób zrzuciłaś zbędne kilogramy?? dość szybko Ci to poszło
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-12 o 17:26 |
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Majorka to już za 7 miesięcy!!!
|
|
#4752 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego my mamy pośrednią opcję - ani to remiza, ani elegancki pałac, my mamy salę weselną, ale z klasą
![]() Cytat:
gratuluje!!! To już musisz suknię zamawiać, bo ponoć ok. pół roku szybciej trzeba |
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
majorka88 napisałaś nam że 10 lipca a w podpisie masz 21 lipca
to kiedy w końcu że się tak bezczelnie spytam?? ![]() jeśli 10 to dzień po moich urodzinach ciekawe czy ja wtedy będę mieć choć datę ustaloną...........
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Majorka, super! zazdroszczę ![]() Kamka, oj, ja też myślę o wakacjach... w sumie w tym tygodniu pozbierałam 6 katalogów z biur podróży tylko póki co nie mam nic o wycieczkach, a to mi się marzy w tym roku. TŻ coś wczoraj mówił, że fajnie by było zorganizować sobie taki tour powiedzmy 2-tygodniowy po najpiękniejszych zakamarkach Polski ![]() Hajja, problem w tym, że to właśnie nie jest mój samochód w sensie ścisłym. Tzn. ja nim jeżdżę tylko, mama nawet nie chce do niego wsiadać, bo ona ma swoją Ravkę, ale Kurczaka odziedziczyłam właśnie po mamie w chwili, gdy ona kupiła sobie nowy samochód. Oficjalnie ona jest właścicielem. Nowy samochód to też taka sprawa, że chce go zarejestrować na mnie jako współwłaściciela, żebym sobie już nabijała zniżki. W sumie fajnie i cieszę się, kto by nie chciał lepszej furki, po prostu ja kocham mojego Korbiego jest bardzo charakterystyczny i wiele odób właśnie po nim mnie rozpoznaje.Baterflajku, a chciałam w sumie o koleżankach moich tyle napisać, co napisałam że jedna będzie ze mną pracować (wczoraj już razem pracowałyśmy) a druga że strasznie przeżywa sprawę tej pracy w Inglocie.Ja dziś do 15 się byczyłam w łóżku potem kąpiel, jedzonko, teraz pycha smakowa kawka, Wizaż, fejsbuk zaraz może co poczytam (pasowałoby w końcu), może pozałatwiam jakieś materiały z zajęć, bo sesja się zbliża... Jutro będę tylko grała no, i jeszcze urodziny brata, więc świętujemy
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Któż do mnie przyszedł...B.
Olka ojeju chyba tam nie byłam.Musiałam to pominąć.A kiedy ty tam byłaś? Mi się podobało w Polinezji takie szurum burum nad wodą
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
U... a z jakąś konkretną sprawą, tak pogadać czy znowu się poużalać nad sobą? Przepraszam, wiem, że nie powinnam dogryzać, bo byłam w identycznej sytuacji, ale ten mój "B." aż tak nie afiszował się ze swoim nieszczęściem związanym z moim szczęściem...
|
|
#4757 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn.ja jestem w pracy.Przyjechał tu na zakupy,to wpadł do mnie pogadac sobie i tyle.Z niczym się nie afiszował.
|
#4758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj ja bylam parę lat temu... w gimnazjum chyba wtedy byłam, także dawno Tam w ogóle jest fajnie, w każdej części jest coś ciekawego Może by tak TŻa zmolestować o wakacyjny wyjazd...---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- www.2f.com.pl Strona jakiegoś studia fotograficznego z Lublina, jak byłam w galerii to natknęłam się na wystawę zdjęć ślubnych... Moim zdaniem bardzo ładne niektóre zdjęcia mają
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Bry kobiaaaalki
![]() jak tam weekend wam leci? Majorka..gratki ![]() ja wczoraj bylam na piwku i kurde o 6 do domu zawitalam...dzizaaas ile my wypilismy to mi sie w glowie nie miesci:Pale usmiac sie usmialam porzadnie i chyba bylo mi to potrzebne boo ostatnio mam ciezkie dni i straszna schize w glowie bo gadalam z moim Tż i ten mi znowu wymysla jakies bzdury...pewnie mu mamusia znowu truje w glowie no to sie zdenerwowalam i napisalam ze jak chce zeby nasz zwiazek funkcjonowal to radze mu sie porzadnie zastanowic bo napisal ze 17 idzie sie dowiedziec o jakies kursy i wtedy pomysli czy wraca czy nie...pffffffffffffffffff fffffff nie wiem co on sobie wyobraza ze nasz zwiazek bedzie bierny mierny ale wierny ? oj nie nie...jak mi powie ze nie wroci do kraju to sie pozegnamy i bedziecie musily mi meza znalezc no i przesunac na koniec kolejki ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- subskrypcja mi sie wylaczyla o
|
#4760 |
|
Zakorzenienie
|
Baterflajku, nie chciałam Cię urazić, po prostu takie wrażenie odniosłam
![]() Candy, łoooo... w takich chwilach się cieszę, że ja nie piję a Twój TŻ mnie wkurza, o.wrzucam Wam kolejny filmik z serii Nature Time Lapse nie wiem, jak Wy, ja jestem urzeczona
|
|
#4761 |
|
Zakorzenienie
|
Ciebie wkurza?? sobie wyobraz jaka ja mam zlosc
ja tez nie pije:P:P heheh dobrze ze ja na kaca nie cierpie nigdy
|
#4762 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4763 |
|
Zakorzenienie
|
Majorka, ech... ależ Ci zazdroszczę... I Baterflajkowi, i Claris... i w ogóle, ja też chcę już no... no nie wiem, to chyba ta atmosfera okołoświąteczna tak na mnie wpływa
|
|
#4764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
|
|
#4765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym zanim się weźmiemy za planowanie, to pewnie trochę minie, a jeszcze jak pomyślę, ile przez to kłótni będzie, to aż mnie osłabia...
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A planowanie ślubu na pewno będzie piękne i będziecie oboje się dobrze bawili. Nie ma co z góry kłótni zakładać.
|
|
#4767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec w pełni rozumiem Twoją zazdrość.---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A właśnie Antii zapomniałam ostatnio powiedzieć... Po Twoich wypowiedziach odnośnie biustonoszy tak mi przeszło przez myśl- "biustonoszowe guru czy co?" ![]()
|
|
|
#4768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się razem z Wami i zazdraszczam strasznie.My wróciliśmy z TŻ z zakupów. Straszne tłumy w galerii. Szał świątecznych zakupów w pełni. Szkoda tylko, że jedyne co udało nam się kupić to bombki na choinkę. ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Nie tylko na Ciebie. |
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
Justi Ty nie zazdrość, bo co do czego to okaże się, że może jeszcze przed baterflajkiem będziesz ślubowała a może i przede mną
My już po degustacji wódki weselnej jesteśmy ))) I będzie albo sobieski albo wyborowa - która z tych dwóch to zależy od ceny. Ja wolałabym wyborową, bo ładniejszą butelkę ma Mykam bo tż odwiózł rodziców do domu i wrócił do mnie na nockę
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.

To sam zysk tak wcześnie zarezerwować. Później te nasze wczasy były o 600zł droższe, a ponadto wiele biur podróży oferuje gwarancję ceny za tak wczesną rezerwację. Nie dowalą Wam np. dopłat paliwowych, co mieliśmy 2 lata temu...
mówił że ruchu nie ma więc może przyjedzie wcześniej
jakoś mi tak smutno...........

ciekawe czy ja wtedy będę mieć choć datę ustaloną...........

a Twój TŻ mnie wkurza, o.