|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
dzien dobry dziewczynki
![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
Cytat:
czesc dziewczyny moje no nie ma nic duzo do opowiadania ciagle byla tylko praca praca i jeszcze raz praca...ale wieczorami troche szalalysmy hehehe no i troche zarobilam![]() ![]() Cytat:
ja mam samsung F480 i jestem zadowolona w miaraE SMS NA POCZATKU NIE MOGLAM SIE PRZYWYCZAIC ALE PO JAKICHS DWOCH TYGODNIACH PISALAM JUZ TAK JAK NA ZWYKLYMM Z KLAWIATRUA TAK ZE IDZIE SIE PRZYWYCZAIC
|
|||
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dzień dobry
![]() Na dziś mam zaplanowaną naukę na egzaminy, ale nie wiem co z tego wyjdzie |
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
siemanko
![]() wstalam,ide do kosicola, bede niebawem;p ale tu cisza ![]() lula fajnie, ze juz jestes ![]() joanwi a ja mam plan dospisac akapit do mgr buziaki |
|
|
|
#1804 | |
|
Lena
|
Cytat:
u nas tak sie skomasowały daty wesel... tak to jest mieszkać na małej wsi, gdzie wszyscy wszystkich znają i zapraszają.. dodać trzeba jeszcze do tego moją wielką rodzinę i "młodych" którzy sie żenią i imprez cała masa! a na prezent zakupiłam ramkę elektroniczną... na ponad 800 zdjęć... coby sobie mój Sławek w tych Stanach o nas nie zapomniał. i wgrałam mu nasze piosenki... i będzie mu grało i zdjęcia będą pod nosem... ale niestety na raty kupiłam- jeszcz emnie nie stać na coś takiego ! .............. a ja czekam na teżeta.. juz wylądował i próbuje sie przebić przez tę pogodę do domu!
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Cicho tu było Was wczoraj w porównaniu z tym co tu zazwyczaj widuję ![]() Joanwi śliczna sukienka ![]() Jolka a ile masz wzrostu?Bo jakoś mi się nie chce wierzyć,że ważysz 68 kg a wyglądasz tach szczupło Ja mam 175 a wyglądałabym o wiele gorzej.A w ogóle to śliczne jesteście Dziewczynki
|
#1806 |
|
Konto usunięte
|
Dzieeeeń dobry
!My już po spotkaniu z rodzicami . Ufff..ugadali się w wielu sprawach i już spokój .A teraz leżę pod pierzynką,ale zaraz się ubieram i zmykam do kościółka,bo dzisiaj pierwsze zapowiedzi idą w eter .
|
|
|
|
#1807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Joanwi - ładna sukienka , i trochę Ivonka - ważne, że jesteś, a nadrobić może się uda ![]() Sonek - dobrze, że sie wyjaśniło ![]() Kasiulenkowo - za kwiatka, miłej pracy na pracowni ![]() Lusesita - za akapitHonolinka - to super, że się dogadali ![]() Cytat:
Ja czekam aż te ramki będą ciut tańsze to wtedy może sobie kupimy ![]() Cytat:
![]() --- Jak to dobrze być na bieżąco Odezwę się później, miłego dnia ![]() PS. Tak jak obiecałam poniżej kilka fotek 1) Kolczyki - ostatnio kupiłam u koleżanki 2) Miecia, miś z TVN 3) Pierniczki (ale nie z przepisu Niuni i Karolinusienki, tylko z dr Oetkera) 4,5) Rumowo bakaliowe bomki |
||
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, no pewnie, że pamiętamy i tęskniłyśmy
Heheh, chyba Cię wywołałam, bo napisałaś po moim poście Jolka - też jestem taka czarnula, może znajdę jakieś zdjęcie ![]() Śliczna jesteś, może jestem jakaś dziwna, ale nie widzę różnicy w wadze ![]() Spodobałabyś się mojemu M., bo on lubi drobne czarnulki....ciekawe dlaczego Lusesita - też ślicznotka, no no Ciemny brąz chyba bardziej twarzowy...Jenny - szczególnie mi się podobają obiekty z dwóch pierwszych zdjęć
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A takie ramki są super, ale rzeczywiscie drogie ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ale popatrzyłam na Allegro i są też breloczki cyfrowe na ok. 180 zdjęć za ok. 40 zł |
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Wrcoilam z koscioa, nawet u spowiedzi byla,ale coz tego jak sie z am poklocilam,ech...
jenny wszystie zdjeica b.ladne kolczyki swietne, a pierniczki... tez bedziemy piec z mam w tym tygoniu...o ile sie caliem nie pozabijamy nawzajem![]() honolinka ale fajenieee a u nas nie ma zapoweidzi ustnych tylko pisemne,ble![]() dzis widzialam taka slodka dizdize w kosciele, ze sie rozplynelam...dziewczynka taka z 7 misiecy moze, a buzke miala aniolka normalnie dziekuje za komplementy, fajnie sie tak podbudowac ![]() |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie poszłam na wykład rano. musiałabym iść na 7 do kościoła i prosto na 8 na wykład, potem kolo 12 do domu i na 17.30 znowu do szkoły. także sobie darowałam wykład i byłam u siebie na mszy
![]() zaraz przyjeżdża moja Zosia na obiadek. jeszcze będę musiała trochę dopracować zadanie blee
|
|
|
|
#1813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to masz jak najlepsza wagę, wysoka dziewuch z Ciebie ![]() w jakies 3, 4 miesiace... ale masakryczną dietę sobie narzuciła... rano jadła kanapke a na obiad pomidora.. wiem tez ze jadła duzo śledzi chyba na kolacje..nie wiem jak ona dala rade jeszcze to było w okresie kiedy robiłysmy mase dyzurów praktycznie co dzień po 12 h, ja jak nie zjem rano sniadania przed dyżurem to jak staje do porodu to mi slabo:/ ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- kurde jak ja sie dzis wyspałamu....uuhuhhuh spałam do 11.15 hahahah myślałam ze nie wstane :P teraz tu troche posiedzie...choc widze ze nikogo tu ni ma ![]() no to biore sie za czytanie kolekcjonera ![]() o 18 jade na basen troche sie ostresowac,szkoda tylko ze sama a potem do kliniki ustalic sobie dyzury na porodówce na styczen bo mi dzwonili ze jest juz grafik ![]() u mnie troche nasypało tego śniegu i dalej sypie ![]() ![]()
|
|
|
#1814 |
|
Zakorzenienie
|
poszlabym z Tobą, ale mi się szwy rozprują
|
#1815 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Jolka śliczna z ciebie dziewczyna i też nie widzę u ciebie 68kg wyglądasz bardzo fajnie Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15828286]Dzieeeeń dobry !My już po spotkaniu z rodzicami . Ufff..ugadali się w wielu sprawach i już spokój .A teraz leżę pod pierzynką,ale zaraz się ubieram i zmykam do kościółka,bo dzisiaj pierwsze zapowiedzi idą w eter .[/QUOTE]Dobrze, że rodzice się dogadali hehe chyba miło usłyszeć swoje zapowiedzi ![]() Cytat:
skąd wzięłaś przepis na kulki?Mam jeszcze pytanie do ma.ko. Znalazłam twój przepis na ciasteczka babci na końcu jest proszek do pieczenia.Tylko ile tego proszku , bo są pakowane po 15g, 18g, 30g , a ze mnie nie jest taka specjalistka żeby się domyśleć
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz wychodzę do B. na kawusię, na wieczór do Kościoła, więc poczytam Was dopiero po 20.
Kurcze, już się cieszyłam, że już jestem w lepszym stanie, a prawie 20 minut się ubierałam, przy rajstopach, to wogóle kosmos. No, ale jutro do pracy, to muszę się hartować
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
doceniam chęci
![]() ale Ty lepiej sie oszczedzaj póki co
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
bambusiek
goosia dzieki ![]() meg wow to faktycznie nie jadla, ja to bym nie dala rady...ale chociaz bylo co zrzucac?czy anorektyczka z tej kolezanki...mi rano sie nie chce jesc,ale zawsze w siebie cos wmusze, na glodniaka to masochizm |
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
wiesz co ona jest wysoka nigdy az tak gruba nie była, taki bruszek miała...a teraz wyglada nieźle, no wazy lekko ponad 60 kg a przy tym wzroscie ok, choc pewnie jej organizm ostro odczuł ta głodówe bo to przeciez niezdrowe jest
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
heeeeej
Cytat:
![]() Cytat:
w każdym bądź razie akurat moi znajomi nie polecali .......... Byliśmy wczoraj u Piotrka siostry. Ma dużo sukienek których nie nosi i wybierałam coś na Sylwka. Mam dwie odłożone, muszę jeszcze z mamą skonsultować . Jedna ma nawet metkę i tak się zastanawiam czy nie odkupić jej troszkę taniej . Bo czarnej klasycznej nie mam, a taka chyba zawsze się przyda. Co do figury, ja też w liceum ważyłam 48 kg. A później bioderka się trochę rozeszły, cycki urosły, ja mam dość kobiecą figurę w sumie. Teraz mam 55 kg ale ginekolog mówił że 2-3kg z tego to od wody co tabletki zatrzymują więc jak je odstawię kiedyś to pewnie brzuszek sam zejdzie .A dziś rano skoczyłam do babci. Puzzle z ciocią układały i jak im wpadłam to prawie sama całe ułożyłam A teraz biorę się dalej za to CV i list bo normalnie chyba wyszłam z wprawy |
||
|
|
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
gdzie się wszyscy podziali??
nawet nie ma komu pomarudzić
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj spokojnie tu
Bambusiek mam nadzieje że jutro będzie lepiej a masz chorobowe?Jenny no narciarka ze mnie będzie teraz pierwsza klasa szkoda że jeszcze nie umiem za dobrze jezdzic ale sie naucze od Tomasa dostane jakis konkurs na korytarzu byl noc zakupow ![]() Ładne kolczyki T'ai babcia z ciocią puzzle układały? ![]() Lula to teraz ostre przygotowania do świąt? prezenty Meg faktycznie troche ta kolezanka przesadzila z "dieta" Niunia dobre wagary nie sa zle w koncu kazdy chce miec troche niedzieli ![]() Honolinko napisz jak to jest uslyszec swoje zapowiedzi? dobrze ze sie rodzice dogadali ![]() Mustique fajne są te ramki
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-13 o 14:50 |
|
|
|
#1823 |
|
Lena
|
ja jeszcze jestem.... teżet poleciała do mamci!
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
juz myślałam ze sama tu jestem, co prawda czytam ksiazke ale odświeżam co jakis czas.
smutna ta niedziela jakas dla mnie co tu z tym robic, moze ten basen pomoze..
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
ano one zawsze, szkoda że nie pomyślałam bo bym na gwiazdke jej puzzle kupiła
|
|
|
|
#1826 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
a ja męczę się z listem motywacyjnym
i zrobiłam przymiarkę sukienek, jedną pożyczę na Sylwestra a drugą odkupię
|
|
|
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gdzie się wybieracie na sylwestra?
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
a do lokalu w naszej miejscowości
idzie cała gromada młodych ludzi
|
|
|
|
#1830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze jak sie ma dlugie paznokcie to juz wogole bajka ![]() Cytat:
Witajcie ![]() Ale super wczoraj bylo zimno, snieżnie i popilam sobie herbatki z rumem hyhyhy kielbaska pyszna, ogoreczki tez Fajny góral nam kawaly opowiadal ciagle heheheDzis mialam to szkolenie z przekluwania uszu i nosa i przekłułam sobie chrząstke w uchu ale super wygląda mam taki kolczyk z cyrkonią to podscyca efekt tylko.. no bolalo ciutke bardziej niz w płatku ucha.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

opowiadaj jak było
bo troche dziwnie chyba sie w dotykowym pisze esy...a ja duzo pisze.bardzo duzo.wiec to dla mnie wazne.

a co to za prezent dla TŻ-a ? Ale macie wysyp wesel 
za kwiatka, miłej pracy na pracowni
Odezwę się później, miłego dnia 

a to tylko tydzien roznicy byl,wiec...
Kroimy: 2016(?)