Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 17:53   #1111
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja będę mieć sztuczną...

mam ten @ od 3 dni, ale jakiś taki byle jaki
pierwszy dzień sporo, a teraz... jakby chciał a nie mógł
ja tak miałam przez 3 miesiące , tyle ze on trwal nawet nie całe 3 dni. ale w tym miesiącey juz jest spoko, widac ze to było przez stres.

a mnie po antybiotyku non stop mdli

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:10   #1112
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja tak miałam przez 3 miesiące , tyle ze on trwal nawet nie całe 3 dni. ale w tym miesiącey juz jest spoko, widac ze to było przez stres.

a mnie po antybiotyku non stop mdli
Hmm bo ja mam pierwszy od odstawienia tabsów, to wygląda na to, że jest normalny Bo jak brałam tabletki to miałam @ tak koło 5 dni a teraz na 3 się chyba skończył...
albo to ciąża

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:14   #1113
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Tż się dał namówić Przed chwilą zamówiłam
http://allegro.pl/item834733556_swar...tyfty_925.html
Powinny pasować do mojego wisiorka
śliczne te kolczyki

Cytat:
o matko. to ja jestem fanką ruskich ale 50?? dalej jestem w szoku. on jeszcze zyje nie pękł gdzie spo drodzę
żyje, żyje ale kolacji to na pewno już nie zje i przynajmniej na nocce w pracy tez głody nie będzie hihi
a 50 to naprawde duzo, ja jak jestem bardzo głodna to max. zjem 10 ;p aż ruszyć się nie moge
Stary 2009-12-12, 18:18   #1114
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Hmm bo ja mam pierwszy od odstawienia tabsów, to wygląda na to, że jest normalny Bo jak brałam tabletki to miałam @ tak koło 5 dni a teraz na 3 się chyba skończył...
albo to ciąża
Czasem tak jest ,szczegolnie po odstawieniu tabsow ,ale test mozna zrobic dla pewnosci

Madzia to chyba juz na swieta nie bedziecie jedli tego bigosu
Ja wlasnie zaczelam ozdabiac dom
W Holandii tez tak wczesnie wieszaja ozdoby?Bo tutaj juz od ponad tygodnia ludzie maja choinki i swiatelka na domach.A po swietach praktycznie po tygodniu wszystko sciagaja.Inaczej niz w Polsce.
Ja juz jutro ubiore choinke O ile ja kupie
Ja musze miec zywa bo ostatnio stwierdzilam ze mam traume z dziecinstwa -zawsze mielismy sztuczna wiec u mnie w domu nigdy takiej nie bedzie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 18:28   #1115
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

10??

to ja jem 4 chyba , że takie kupione malutkie (na 2 gryzy) to wtedy max 10

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Czasem tak jest ,szczegolnie po odstawieniu tabsow ,ale test mozna zrobic dla pewnosci

Madzia to chyba juz na swieta nie bedziecie jedli tego bigosu
Ja wlasnie zaczelam ozdabiac dom
W Holandii tez tak wczesnie wieszaja ozdoby?Bo tutaj juz od ponad tygodnia ludzie maja choinki i swiatelka na domach.A po swietach praktycznie po tygodniu wszystko sciagaja.Inaczej niz w Polsce.
Ja musze miec zywa bo ostatnio stwierdzilam ze mam traume z dziecinstwa -zawsze mielismy sztuczna wiec u mnie w domu nigdy takiej nie bedzie
wiesz, tutaj to juz 2 tyg wisza ozdoby (moze i wczesniej nie wiem, bo jestem tu 2 tyg ) w pracy tez mamy wielką choinkę juz od tygodnia postawioną

hehe nie, na świeta nie będziemy. choc mamy słoik specjalnie takiego wigilijnego bez mięska z grzybkami

Stary 2009-12-12, 18:30   #1116
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
samba Ty leniu nie dzielisz prania na jasne kolory, ciemne, i białe?
na 50 procent jasne reczniki bedziesz miała szare. ech nawet jesli nie zafarbuje na mega niebieski. to i tak nie beda takie 'czyste' no chyba ze cudniasty ten reczniczek. daj znac leniuszku :P trzeba bylo dolozyc, a nie myslec ze sie recznie upierze :P

My zorbilismy zakupy troche swiateczne.
Ale jzcze kilka drobnych upominkow musimy zakupic.

kupilam sobie w koncu nowego pierzastego jaśka do spania, aleee puchaty. ten stary miałam jeszcze z rodzinnego domu, ze sladami łez jeszcze taki okropny i obrzydliwy. Od razu poszedł na smieci

anika ostro!! fajnie! Dp tych wloskow musisz podkreslic bardziej oczy.
dziele dziele tyle ze to byl jeden jedyny granatowy recznik jeszcze nieuzywany i chcialam go tez wyprac a ze inne mam raczej jasne to nie mialam z czym, a samego wrzucac nie chcialam ;P na szczescie sie nie pofarbowalo ufff....

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja też wczoraj oglądałam no cóż niezbyt długo wszystko trwało... no Pudzian jak widac jest bezkonkurencyjny

a my już po obiadku. specjalnie dla TŻa zrobiłam pierogi z serem i masełkiem (on je uwielbia) zjadł 50 szt mamci też samkowały. a ja twarogu nie lubię, więc musiałam zadowolić się kupnymi z kapusta i grzybami. nie miałabym siły ulepiec jeszcze więcej hihi
wow 50 pierogow... moj Tz to jest taki niejadek ze szok smialam sie z moja babcia ze musze ustalic strategie karmienia niejadka... bede mu ukladala na talerzyku jedzenie w ksztalcie jakis motylkow, serduszek itd - ogladalysmy gazete w ktorej byl artykul jak zmusic niejadka do jedzenia

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Sambuś, Baja, zaraziłam Was kryształkami
TŻ powiedział, że mi kupi Chciał dziś kupić, ja byłam na zajęciach, ale dostał oczopląsu i nie wiedział, które mi się podobają

Anika, boski kolor włosów

Dawaj
ja sobie zazyczylam te kolczyki od mamci na gwiazdke tylko teraz musze sobie zamowic i wyslac jej "rachunek" dzieki ze mi o nich przypomnialas...

kurcze niedawno dopiero ze szkoly wrocilam, wykonczona i wynudzona jestem, ale na szczescie noga nie boli... Piwka bym sie napila ale niestety biore tabletki na noge... a tu 4 desperadosy z kacika sie do mnie usmiechaja

Dziewczyny mam zmartwienie... moze ktoras z was sie bardziej zna na prawie pracy i cos mi doradzi... Moj Tż pracuje jako inzynier w pewnej firmie, w ogole jak sie tam przyjmowal to mial pracowac pon - pt w godzinach od 8-16... Przez pierwsze moze 2 miesiace chodzil na 2 zmiany od 6-14 i od 14-22 bo niby sie wdrazal... no ok... potem chodzil moze przez miesiac, dwa od 8 do 16 ale potem mu ustalili ze jednak na 2 zmiany chodzi (ustnie to ustalili nie na podstawie jakiegos aneksu do umowy). Tż nie byl zadowolony ale coz mial zrobic... Teraz ostatnio juz w ogole polecieli w kulki bo od jakis 4 miesiecy ustalili im grafik ze chodza tez w niektore soboty i niedziele i za to maja inny dzien wolny... tyle ze to jest dzien narzucony i nikogo nie interesuje ze masz jakies plany czy cos... nawet do tego stopnia paranoja ze moj tz chcial sie kiedys zamienic na dni z kolega bo nie pasowalo mu przyjsc w sobote, wolal w niedziele a tamtemu bylo wszystko jedno i mieli sie wymienic ale przelozony palant sie nie zgodzil bo po co... a w sumie co to za roznica ktory bedzie w sobote ktory w niedziele - ostatnio mieli spotkanie z tym przelozonym i kadrowa i ta kadrowa oficjalnie przyznala ze jest lamany kodeks pracy bo ich umowy sa skonstruowane tak ze pracuja od pon do piatku.... noo ale w sumie nie o to mi chodzilo...

od kilku miesiecy tz mial grafik w ktorym bylo jak byk ze tu i tu idzie w sobote i na tym grafiku mial napisane ze 24.12 wszyscy maja wolne za 2 swieto ktore przypada w sobote i 27.12 nie wiem czy wszyscy ale tz mial wolne. A tu dzisiaj ni z gruchy ni z pietruchy mu obwiescili ze ma przyjsc na nadgodziny 24.12 i 27.12... tz wkurzony jak nie wiem... nie wiem czy jest jakies wyjscie z tej sytuacji?? kurcze chcielismy jechac na wigilie do mojej mamy, a teraz to nawet jakbym tu zostala to nie zjemy razem wigilii bo ja ide na 18 do pracy wiec zanim tz wroci z tych nadgodzin to prawie ja bede wychodzic... pierwsze wspolne swieta i nawet nie podzielimy sie oplatkiem fuck czy w dzisiejszych czasach czlowiek nie moze miec juz swoich planow tylko we wszystkim musi sie podporzadkowac pracodawcy?? to jest jakies chore... skoro wg nich tz skoro wie np na miesiac wczesniej ze w ta sobote pracuje to musi sobie tak ustawic swoje plany zeby isc do pracy, to czemu nie rozumieja ze skoro wie ze ma wolne tez cos moze sobie zaplanowac?? fuck ryczec mi sie chce
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:00   #1117
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
W załączniku macie te kolczyki, które tak mi sie podobają
Oczywiście TŻ powiedział mi "kup sobie!" ( ), ale ja...wolałabym się nastawić, że ich nie kupuję, a potem je dostać w prezencie-niepodziance (ot, baba... )
Śliczne te kolczyki. Nie wiem czy u Ciebie jest większa pasmanteria, ale np. w Krakowie w takiej większej pasmanterii można kupić kryształki Sworowskiego i takie bigle, które wystarczy zacisnąć w otworze kryształu i kolczyki gotowe, a wychodzi taniej niż na Allegro.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Fajnie mi to z nowa praca wytłumaczyłas Wiem, ze o to chodzi Ale tez boje sie czy sobie poradze :P Paralizuja mnie wystapienia publiczne, kllucha w gardle, czerwona buzia-dramat a wiem, ze bede musiała jezdzic na monitoringi do podległych na terenie całego woj. małopolskiego ośrodków a także robić im spotkania regionalne- wszystkim razem i mowic co i jak.. dramat

na szczescie wyposazenia zadnego, no moze kilka zestawow poscieli, ktore dostalismy w prezencie slubnym oraz blender. No tylko w naszym przypadku przeprowadzka z miejsca A do B to 120 km wiec nie da sie tak w 1 dzien
My się pakowaliśmy 3 dni A panowie z firmy przeprowadzkowej załatwili sprawę w 30 min. Jeśli to Cię pocieszy, to mnie też na początku było trudno. Kontrole, prezentacje, trzeba się tylko przemóc
a reszta jakoś idzie. Za parę tygodni będziesz się śmiała jak mogłaś się denerwować. Sama zobaczysz

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
znalazłam kabelek

wiecie co mamy pomarańczowy pokój i mi mał powiedział ze siewkomponowała w ściany
dopasowana jestem poprostu
Fajowy kolorek.

Cytat:
O to zupelnie jak w Irlandii.Tutaj tez na wszystko daja paracetamol.A za wizyte na ostrym dyzurze w szpitalu trzeba placic 120 euro
O służbie zdrowia w Holandii można wiele opowiadać. Dla mnie niektóre sytuacje są po prostu dziwne, a dla Holendrów dziwne są opowieści o Polsce

Cytat:
ja wczoraj wyczytałam, ze w Holandii 6 osób zmarło na.. "kozią" grypę. podobno 20tys zwierząt mają zabic z tego powodu
Też o tym czytałam. Wprowadzili nawet szczepienia. Szkoda że przy okazji straszenia ludzi nie podają ile osób w tym samym okresie okresie zmarło na inne choroby. A koncerny farmaceutyczne tylko kasę na tym zbijają.

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja też wczoraj oglądałam no cóż niezbyt długo wszystko trwało... no Pudzian jak widac jest bezkonkurencyjny

a my już po obiadku. specjalnie dla TŻa zrobiłam pierogi z serem i masełkiem (on je uwielbia) zjadł 50 szt mamci też samkowały. a ja twarogu nie lubię, więc musiałam zadowolić się kupnymi z kapusta i grzybami. nie miałabym siły ulepiec jeszcze więcej hihi
Pudzian był świetny, lubię go, mój TŻ ma nawet z nim foto
50 pierogów? Wooow!

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam,
Ja własnie wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie trochę kosmetyków i perfumy na poprawę nastroju
Perfumy nigdy nie są złym zakupem

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
no ja tez sie ciesze
ale tak ogladalismy z TZetem i Pudzian bardziej go bil jak by byl pod dyskoteka nie potrafil sie zachamowac .. nie wygladalo to jak boks ... zreszta jaki boks jak to nie boker jest
Zabcia, bo to nie był czysty boks, tylko jakaś mieszanka.

Cytat:
Wieszają wieszają, choinki ubierają. U mnie na osiedlu na prawie co drugim balkonie coś się świeci. My będziemy ubierać choinkę już w Polsce.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 00:21   #1118
iwka28
Wtajemniczenie

Samba, pracodawca może zlecić nadgodziny, a wiadomo jak to bywa gdy się ktoś nie zgadza. Szkoda tylko, że Wasze pierwsze święta tak będą wyglądać.

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2009-12-13 o 00:25
Stary 2009-12-13, 05:15   #1119
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

Zabcia, bo to nie był czysty boks, tylko jakaś mieszanka.
.
no bardziej to wygladalo jak bijatyka pod dyskoteka
ale ciesze sie ze Pudzian wygral

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 08:29   #1120
kliwia
Zakorzenienie

A ja wczoraj byłam na paznokciach. Nooo i mam czarne paznokcie,. Raczej nigdy juz sie nie dam na takie namowic, bo mi sie wydaje jkabym panzokci nie miala, skracaja mi plytkę.

W ogole to zimnica na maxa jest! brrrrrr dobrze ze snieg nie pada!

martucha STO LAT

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-12-13 o 08:38
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 08:52   #1121
AgatkaL
Wtajemniczenie

Dostałam wczoraj info od "męża", że w piatek złożył pozew...zobaczymy...czeka m na polecony list z niecierpliwością...oby jak najszybciej!!!

Wczoraj byłam jeszcze na zakupach wieczorem i kupiłam sobie kurtkę...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 09:15   #1122
kliwia
Zakorzenienie

Ci prezent na święta tym pozwem zrobi. Długo sie zastanawiał.

samba a co do Twojego tżta, sama kadrowa przyznała że jest łamane prawo pracy....
To co to teraz Twoj tz robi w pracy (praca na zmiane etc) jest niezgodne z jego umowa o prace.
Ewentualnie niech sprawdzi regulamin pracy - sprawdzi jak wyglada zapis o pracy zmianowej, a wezwanie na nadgodziny musi byc uzasadnione szczegolnymi potrzebami pracodawcy (technologia, uslugi spolecznie uzyteczne). Nie moze byc czegos takiego jak grafik nadgodzin
Pradowca musi tak zaplanowac proces produkcji, tak by nie bylo nadgodzin.
Za nadgodziny pracodawca powinien placic pieniazki, a wolne dawać tylko na wniosek pracownika; jedynie co to chyba za niedziele, jest wolne za nadgodziny. Jeseli pracownik pracuje w niedziele, to pracownik powinien miec jedna w miesiacu niedziele wolna, nawet jesli to sa nadgodziny.

Jednym slowem, torche ten pracodawca jest nie fair. Jak wielu niestety.
Stary 2009-12-13, 09:42   #1123
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Ci prezent na święta tym pozwem zrobi. Długo sie zastanawiał.
Obym tylko zawału nie dostała jak otworzę kopertę i przeczytam co on tam napisał...echhh...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 09:56   #1124
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

martucha
czekam na nową wersje Ciebie

Cytat:
Dawaj
wieczorkiem wrzuce bo teraz troche zabiegana jestem
Cytat:
martucha STO LAT
sliczne sa;D

dziekuje
Stary 2009-12-13, 10:20   #1125
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 10:20   #1126
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć!

Agatko, ależ on szybki z tym pozwem :/
Samba, ja się nie znam, ale z tego co piszesz, to pracodawca łamie kodeks pracy,z resztą sama księgowa to stwierdziła.

Idziemy dzisiaj na 18tkę mojego brata.
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:21   #1127
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

cześć

sliczna pogoda, własnie namawiam męza na spacerek.

kliwia bardzo ładne pazurki

martucha twoje święto?? w takim razie sto lat

Stary 2009-12-13, 10:29   #1128
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Perfumy nigdy nie są złym zakupem
o tak tak! wszystkie perfumocholiczki Ci to potwierdzą!
ze mną na czele
Stary 2009-12-13, 10:36   #1129
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 10:38   #1130
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

własnie czytalam ze ma byc w Polsce ostra zima. w następny weekend nawet -25 stopni. mam nadzieje, ze tu takiej nie będzie, bo nie mam ciepłej kurtki

Stary 2009-12-13, 10:46   #1131
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
własnie czytalam ze ma byc w Polsce ostra zima. w następny weekend nawet -25 stopni.
o matko!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:57   #1132
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
komputer samo zło

Wlasnie siedze i przygotowuje "projekt" pokoju na swieta Bedzie podobnie do tego :

Madzialenka w Holandii chyba nie ma takich ostrych zim.
U nas tez dzis pieknie ,ale przymrozilo troche-co jest rzadkoscia tutajZawsze lepsze to niz deszcz

Tz kupil dzis choinke

A propos prania ,to wypralam swoja nowa puchowa kurtke i pozbijal mi sie ten wklad w srodku wrrr zla jestem ,bo na metce napisane bylo ze mozna prac szkoda ze wyrzucilam paragon.....

szafa

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-12-13 o 11:01
Stary 2009-12-13, 11:02   #1133
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
komputer samo zło

Wlasnie siedze i przygotowuje "projekt" pokoju na swieta Bedzie podobnie do tego :
wow. bardzo ładnie.

my chyba nie bedziemy nic dekorowac. tylko choinke ubierzemy, ale tez nie jakąs wielką, taką małą (zywą oczywiscie)

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 11:07   #1134
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wow. bardzo ładnie.

my chyba nie bedziemy nic dekorowac. tylko choinke ubierzemy, ale tez nie jakąs wielką, taką małą (zywą oczywiscie)
Dzieki
Ja zlapalam w tym roku klimat swiateczny-pierwszy raz od kilku lat,wiec stwierdzilam ze sie pobawie.Poza tym mam dryg plastyczny i uwielbiam dekorowac,malowac itp
Ozdoby zakupilam w takim fajnym tanim sklepiku i kilka sama zrobilam Takie ozdoby to na lata beda w domu

szafa

Stary 2009-12-13, 11:11   #1135
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A spróbuj zamoczyć kawałek ręcznika w misce z ciepłą wodą i proszkiem, jak by szedł kolor to zobaczysz nawet z małego kawałka. Ja mam taki duży puchaty ręcznik kąpielowy, aż mi go szkoda ale go nie używam bo puszcza kolor, nawet w zimnej wodzie, nie chciałabym żeby na mojej skórze przy wycieraniu resztki farby zostawały.

Cytat:
cześć
sliczna pogoda, własnie namawiam męza na spacerek.
U mnie też przepiękne słońce

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
o tak tak! wszystkie perfumocholiczki Ci to potwierdzą!
ze mną na czele
Jak to się mówi od przybytku głowa nie boli.

Cytat:
własnie czytalam ze ma byc w Polsce ostra zima. w następny weekend nawet -25 stopni. mam nadzieje, ze tu takiej nie będzie, bo nie mam ciepłej kurtki
Nie martw się mrozami, takich tu nie ma. W zeszłym roku było max. parę stopni poniżej zera, ale krótko. Kanały pozamarzały i ludzie na łyżwach po nich jeździli Zresztą byłaś tu w tym okresie Ja tu śmigam w kurtce jesiennej, zastanawiam się tylko co do Polski zapakować.

Stary 2009-12-13, 11:13   #1136
kliwia
Zakorzenienie

Dziewczyny nie uwierycie co mi sie przerazajacego wczoraj przydazylo.

Bylismy wczoraj u chrzestnego tz'ta, po powrocie krotkie oporzadzenie, i szykuje w sypiali laptopa, przynosze piwko itp. Klade piwo na nocna szafkę, a za mną wypada z regału teczka (teraz nie paietam dokladnie w ktorym miejscu lezala, bo miala dwie mozliwosci, ale na pewno lezala tak na plasko, wiec nie miala mozliwosci zsuniecia sie, obsuniecia sie etc. - do tego w teczce byl nasz akt malzenstwa ) jak to zobaczylam to mi serce stanelo, bo to przeciez symptom czyjejs smierci. Tz powiedzial ze mam go nie straszyc takimi historiami!

No i dzisiaj rano Tz mama dzwoni, ze zmarla jej kolezanka - taka sympatyczna kobieta, z ktora mieismy swietny kontakt i mieszkala po drugiej stronie ulicy od nas. Wiec tz jak to usluszal to taaakieo czy, a ja wiedzialam od pierwszych slow rozmowy ze ktos umarl. Dopiero po chwili mi powiedzial kto.
Tesciowa jak to uslyszalala to powiedziala mu o 2 znakach, ktore byly juz kiedys w rodzinie, o łyzeczce w herbacie ktora sie sama mieszala, o glosnym uderzeniu w drzwi i w okno.
O moim znaku powiedziala - ze widocznie tak nas lubila ta pani, ze dala nam znak.

I jak tu nie wierzyc w duchy!
A najlepsze jest to, ze w naszym mieszkaniu zmarla tz babcia
Stary 2009-12-13, 11:31   #1137
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki
Ja zlapalam w tym roku klimat swiateczny-pierwszy raz od kilku lat,wiec stwierdzilam ze sie pobawie.Poza tym mam dryg plastyczny i uwielbiam dekorowac,malowac itp
Ozdoby zakupilam w takim fajnym tanim sklepiku i kilka sama zrobilam Takie ozdoby to na lata beda w domu
dokłądnie, na lata. fajny pomysł. ale ja zacznę sie w to bawic jak bede miała juz swój dom
Cytat:
Nie martw się mrozami, takich tu nie ma. W zeszłym roku było max. parę stopni poniżej zera, ale krótko. Kanały pozamarzały i ludzie na łyżwach po nich jeździli Zresztą byłaś tu w tym okresie Ja tu śmigam w kurtce jesiennej, zastanawiam się tylko co do Polski zapakować.
hehe pamiętam to wtedy -7 stopni było maks i juz niby zima stulecia
Cytat:
Dziewczyny nie uwierycie co mi sie przerazajacego wczoraj przydazylo.

Bylismy wczoraj u chrzestnego tz'ta, po powrocie krotkie oporzadzenie, i szykuje w sypiali laptopa, przynosze piwko itp. Klade piwo na nocna szafkę, a za mną wypada z regału teczka (teraz nie paietam dokladnie w ktorym miejscu lezala, bo miala dwie mozliwosci, ale na pewno lezala tak na plasko, wiec nie miala mozliwosci zsuniecia sie, obsuniecia sie etc. - do tego w teczce byl nasz akt malzenstwa ) jak to zobaczylam to mi serce stanelo, bo to przeciez symptom czyjejs smierci. Tz powiedzial ze mam go nie straszyc takimi historiami!

No i dzisiaj rano Tz mama dzwoni, ze zmarla jej kolezanka - taka sympatyczna kobieta, z ktora mieismy swietny kontakt i mieszkala po drugiej stronie ulicy od nas. Wiec tz jak to usluszal to taaakieo czy, a ja wiedzialam od pierwszych slow rozmowy ze ktos umarl. Dopiero po chwili mi powiedzial kto.
Tesciowa jak to uslyszalala to powiedziala mu o 2 znakach, ktore byly juz kiedys w rodzinie, o łyzeczce w herbacie ktora sie sama mieszala, o glosnym uderzeniu w drzwi i w okno.
O moim znaku powiedziala - ze widocznie tak nas lubila ta pani, ze dala nam znak.

I jak tu nie wierzyc w duchy!
A najlepsze jest to, ze w naszym mieszkaniu zmarla tz babcia
nieźle. tez kiedys miałam takie przypadki. dokładnie to jak zmarła moja babcia i dziadek. osoby bardzo bliskie, moze dlatego. nigdy tego nie zapomnę.

REKLAMA
Stary 2009-12-13, 11:31   #1138
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to się mówi od przybytku głowa nie boli.
tylko portfel piszczy z biedy

A tu jeszcze tyle pachnideł by się chciało, ech...
Stary 2009-12-13, 11:36   #1139
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2009-12-13, 11:41   #1140
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja nie wiem co bym chciała na prezent. męzul kazał mi myslec jemu chyba grę na konsolę kupie. bo jak gra, to mi netu nie zabiera

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości