Wielbicielki Piękna VII - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 13:59   #4351
olcia1987
Rozeznanie

Dot.: Wielbicielki Piękna VII

ja wlasnie zbieram sie do pracy,strasznie mi sie niechce..Bylam wczoraj z tz u znajomych,poniej zostal na noc..rano powiedzialam mu ze czuje sie troche jakbym byla na ostatnim miejscu dla niego..wczoraj przed tym wyjsciem do znajomych byl w barze i ogladal mecz,napisalam mu wiadomosc za ile bedzie bo ci znajomi do mnie wydzwaniali,nieodpisal wiec zadzwonilam a on - 5 min- i sie rozlaczyl..pozniej stwierdzil ze napisal mi wiadomosc ale niedoszla bo skonczyl sie mu kredyt...ogolnie jest ok ,ale stwiedzilam ze musze troszke to wszystko olac,niech troche on sie postara...nie tylko ja pisze,dzwonie,proponuje spotkania...wiem ze mu zalezy ale jest bardzo pewny mnie a to niedobrze..no i postanowilam ze niebede taka zazdrosna...wczoraj dzwonilam do mamy i stwiedzila ze zachowuje sie jakbym miala 10 lat wiec chyba rzeczywiscie przesadzam kasiu ja mialam ten tusz z diora 2 razy i powiem szczerze sredni..ten z max factora tez mialam i mnie niezachwycil..ja lubie mocno wytrzuszowane rzesy,obecnie uzywam tego podwojnego z loreala ,fajny ..
olcia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:04   #4352
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olcia1987 Pokaż wiadomość
ja wlasnie zbieram sie do pracy,strasznie mi sie niechce..Bylam wczoraj z tz u znajomych,poniej zostal na noc..rano powiedzialam mu ze czuje sie troche jakbym byla na ostatnim miejscu dla niego..wczoraj przed tym wyjsciem do znajomych byl w barze i ogladal mecz,napisalam mu wiadomosc za ile bedzie bo ci znajomi do mnie wydzwaniali,nieodpisal wiec zadzwonilam a on - 5 min- i sie rozlaczyl..pozniej stwierdzil ze napisal mi wiadomosc ale niedoszla bo skonczyl sie mu kredyt...ogolnie jest ok ,ale stwiedzilam ze musze troszke to wszystko olac,niech troche on sie postara...nie tylko ja pisze,dzwonie,proponuje spotkania...wiem ze mu zalezy ale jest bardzo pewny mnie a to niedobrze..no i postanowilam ze niebede taka zazdrosna...wczoraj dzwonilam do mamy i stwiedzila ze zachowuje sie jakbym miala 10 lat wiec chyba rzeczywiscie przesadzam kasiu ja mialam ten tusz z diora 2 razy i powiem szczerze sredni..ten z max factora tez mialam i mnie niezachwycil..ja lubie mocno wytrzuszowane rzesy,obecnie uzywam tego podwojnego z loreala ,fajny ..
zdecydowanie mniej zazdrosci (a przynajmniej okazywania jej),
niech On sie czasami zastanawia co robisz ze nie odpowiadasz na sms
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:06   #4353
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

olcia to napewno nie bedzie latwe (wiem bo tez tak czesto mam) ale naprawde musisz troszke wyluzowac, bo sama sie ciagle nakrecasz ze cos jest nie tak i panikujesz... to takie bledne kolo. Tak jak Dziewczyny wczesniej pisaly, musisz sie Kochana czyms zajac zeby nie myslec az tyle Ja mysle ze dasz rade trzymam mocno za Ciebie kciuki i licze ze juz niebawem bedziesz nam opowiadac jak to znow jest cudownie
Suzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:06   #4354
Soph
Zakorzenienie

u mnie już białawo jest

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:22   #4355
ichii
Wtajemniczenie

cashmere20 - link do torby:
http://allegro.pl/item838690496_dams...2009r_hit.html

ja sprzedaję, cały dzień na dworze, do akademika jadę dopiero o dziewiątej
Stary 2009-12-13, 14:25   #4356
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

ichii ty tez jestes z krakowa?
Stary 2009-12-13, 14:25   #4357
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
to może właśnie torbę na laptopa mu kup jakąś porządną skórzaną? chyba że nie lata na co dzień z laptopem

oto moje propozycje (nie dla tżta, tylko dla mnie )
która najlepsza?
ostatnia

też chce zobaczyś fuksję

A tu nieco prostsze

przepraszam za rozmiar zdjęcia, ale niestety nie dało się pomniejszyć w moim programie

Edytowane przez zyskowa
Czas edycji: 2009-12-13 o 14:27
zyskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:31   #4358
olcia1987
Rozeznanie

wczoraj ta znajoma u ktorej bylismy stwierdzila ze ja poprostu chce caly czas sie z nim spotykac z nudow...i to chyba prawda,tzn.uwielbiam sie z nim spotykac,widujemy sie codziennie ale kazda czynnosc,jakies wyjscie jego ,itd odbieram w ten sposob ze woli pograc,pogadac z kumplami niz przyjsc wczesniej do mnie...glupie strasznie bo on i tak caly czas prawie spedza ze mna,na imprezy wszedzie razem,dwa razy chyba odkad sie spotykamy poszedl bezemnie do kumpli,no ale to byly typowo meskie imprezy...zawsze odbiera jak do niego dzwonie,po klotni czy cos a np. moj ex potafil odzycac polaczenie,nieodzywac sie przez 2 tyg,zniknac na cala noc,a mieszaklismy razem i niedawac znaku zycia do nastepnego dnia do 1 popoludniu...eh...ogolnie ze mnie miekka dupa jest strasznie,niewidac tego,ale to prawda cos pojdzie nie taka ja w ryk,bardzo przejmuje sie opina innych,zazdrosze,wszyscy wydaja mi sie lepsi odemniekazda sprzeczka z tz konczy sie tym ze wydaje mi sie ze on pewnie pojdzie do domu i juz sie do mnie nieodzewie,ze to zakonczy..on zawsze mi tlumaczy ze czasemjak sie klocimy to woli isc do domu niz powiedziec cos niemilego,ochlonac itd i spotkac sie nastepnego dnia... ehh... trzeba to zmienic
Stary 2009-12-13, 14:36   #4359
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj ta znajoma u ktorej bylismy stwierdzila ze ja poprostu chce caly czas sie z nim spotykac z nudow...i to chyba prawda,tzn.uwielbiam sie z nim spotykac,widujemy sie codziennie ale kazda czynnosc,jakies wyjscie jego ,itd odbieram w ten sposob ze woli pograc,pogadac z kumplami niz przyjsc wczesniej do mnie...glupie strasznie bo on i tak caly czas prawie spedza ze mna,na imprezy wszedzie razem,dwa razy chyba odkad sie spotykamy poszedl bezemnie do kumpli,no ale to byly typowo meskie imprezy...zawsze odbiera jak do niego dzwonie,po klotni czy cos a np. moj ex potafil odzycac polaczenie,nieodzywac sie przez 2 tyg,zniknac na cala noc,a mieszaklismy razem i niedawac znaku zycia do nastepnego dnia do 1 popoludniu...eh...ogolnie ze mnie miekka dupa jest strasznie,niewidac tego,ale to prawda cos pojdzie nie taka ja w ryk,bardzo przejmuje sie opina innych,zazdrosze,wszyscy wydaja mi sie lepsi odemniekazda sprzeczka z tz konczy sie tym ze wydaje mi sie ze on pewnie pojdzie do domu i juz sie do mnie nieodzewie,ze to zakonczy..on zawsze mi tlumaczy ze czasemjak sie klocimy to woli isc do domu niz powiedziec cos niemilego,ochlonac itd i spotkac sie nastepnego dnia... ehh... trzeba to zmienic

zdecydowanie trzeba to zmienic
musisz sobie znalezc jakies zajacie, hobby
moze tak jak Poziomeczka sugerowala, mozesz robic zdjecia
albo pobiegac, isc na silownie, poznac jakis ludzi..
Stary 2009-12-13, 14:38   #4360
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Suzik Pokaż wiadomość
hm... fuksja a jak wogole wygladasz ? moze jakies zdjecie?
Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
też chce zobaczyś fuksję
Wkleję, tylko muszę zrobić jakieś odpowiednie no i znaleść trochę czasu. Dam znać jak stworzę album.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 14:42   #4361
Tygrryska
Zakorzenienie

Stary 2009-12-13, 14:42   #4362
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Wkleję, tylko muszę zrobić jakieś odpowiednie no i znaleść trochę czasu. Dam znać jak stworzę album.
już już, jakiekolwiek
prosimy
Stary 2009-12-13, 14:54   #4363
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
ostatnia

też chce zobaczyś fuksję

A tu nieco prostsze

przepraszam za rozmiar zdjęcia, ale niestety nie dało się pomniejszyć w moim programie
kuuurczeee ale ladnie sie dopasowaly a ty jak tam, zadowolona jestes? przyzwyczailas sie juz ?
az chyba swoje sobie znow przymierze ;p
a to jest caly zestaw czy tylko jedna tasma ?

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
ok, czekamy... byle nie za dlugo ;D
a na chwile obecna wysylam zaproszenie

Cytat:
a ta znajoma nie chodzi moze na jakis fitness, jakies dodatkowe zajecia? albo moze ma ochote czym sie zajac. zawsze to razem razniej. dogadajcie sie i zajmijcie sobie jakos czas mysle ze to wyjdzie na plus dla wszystkich
a swoja droga jestem ciekawa jakby zachowal sie twoj TZ jak to Ty bys mu choc raz nie odpisala ;p
Stary 2009-12-13, 15:00   #4364
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
kuuurczeee ale ladnie sie dopasowaly a ty jak tam, zadowolona jestes? przyzwyczailas sie juz ?
az chyba swoje sobie znow przymierze ;p
a to jest caly zestaw czy tylko jedna tasma ?
dziękuję
polubiłam je to dwie taśmy o szerokości 18 cm
Stary 2009-12-13, 15:04   #4365
olcia1987
Rozeznanie

prawde jest taka ze mieszkam na straszym zadupiu,do miasta ok 15 min,niemam auta,prawa jazdy,pracyje 2-3 razy w tyg...wiec caly dnie spedzam w domu z ojcem...moi znajomi przewaznie pracuja codziennie,badz maja rodziny..tz wiadomo ma wiecej znajomych,wkoncu tu sie wychowal itd...niewiem czy jego znajomi mnie lubia itd. ale tz czesciej chodzimy do moich znajomych jesli juz..
Stary 2009-12-13, 15:04   #4366
Suzik
Raczkowanie

GG do Suzik

a zamierzasz chodzic w nich na codzien ?

bo ja mam pewne opory ;p tego typu ze tu krotkir, krotkie a nagle wyskocze z dwa razy dluzszmi wlosami i wzbudze sensacje ;p

olcia a nie myslalas o zrobieniu prawa jazdy ? po pierwsze przyda ci sie, bedziesz bardziej niezalezna, a po drugie zawsze to jakies zajecie
a czy cie lubia hm... a czemu mieli by cie nie lubic ? mysle ze nie maja powodu.
zawsze zaproponowac cos mozesz, najwyzej odmowia (przez co napewno sie nie zalamiesz ) nie ma co od razu zakladac najbardziej pesymistycznej wersji... ze cie nie lubia, czy ze masz daleko... to tylko wymowki wiec teraz koniec z wykrecaniem sie naprawde !!

no i mam jeszcze jeden pomysl sluchaweczki na uszy i biegac, tak czesto jak tylko mozesz napewno lepiej sie poczujesz

Edytowane przez Suzik
Czas edycji: 2009-12-13 o 15:09
Stary 2009-12-13, 15:12   #4367
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
a zamierzasz chodzic w nich na codzien ?

bo ja mam pewne opory ;p tego typu ze tu krotkir, krotkie a nagle wyskocze z dwa razy dluzszmi wlosami i wzbudze sensacje ;p
mi to chyba wszystko jedno
a będę w nich chodzić od święta
Stary 2009-12-13, 15:17   #4368
kasiaaczek
Zakorzenienie

Cytat:
prawde jest taka ze mieszkam na straszym zadupiu,do miasta ok 15 min,niemam auta,prawa jazdy,pracyje 2-3 razy w tyg...wiec caly dnie spedzam w domu z ojcem...moi znajomi przewaznie pracuja codziennie,badz maja rodziny..tz wiadomo ma wiecej znajomych,wkoncu tu sie wychowal itd...niewiem czy jego znajomi mnie lubia itd. ale tz czesciej chodzimy do moich znajomych jesli juz..
15 min to przeciez niedaleko Brak prawa jazdy to żadna przeszkoda, wsiadasz w autobus i już. Znajdź sobie jakieś zajęcie, zamiast czekać aż on się odezwie i czy się z toba spotka. Fitness, basen, możesz porobić sobie jakieś kursy jeśli masz na to pieniądze, możliwości jest mnóstwo tylko trzeba chcieć

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Zyskowa fajne te włoski I kolorek świetny. Ja tam wole mieć swoje Chociaż fajnie byłoby je sobie zagęścić i przedłużyć, ale mam nadzieje że same wkońcu urosną
kasiaaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 15:19   #4369
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
czyli musisz zrobic prawo jazdy
pamietaj ze sama zdecydowalas sie zostac w Irlandii i musisz sie tam zaklimatyzowac, znalezc prace i nowych znajomych, bo nie mozesz liczyc tylko na Tz bo to nie zdrowe dla zwiazku

na pewno dasz sobie rade, tylko trzeba sie troche wysilic i pamietaj ze musisz to robic dla siebie

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość

Zyskowa fajne te włoski I kolorek świetny. Ja tam wole mieć swoje Chociaż fajnie byłoby je sobie zagęścić i przedłużyć, ale mam nadzieje że same wkońcu urosną
no ja tez czekam az moje urosna
w sumie to juz sa zadawalajacej dlugosci wiec clipy mnie nie kusza
Stary 2009-12-13, 15:28   #4370
olcia1987
Rozeznanie

tu nawet autobusy niejezdzaprawo jazdy zrobie w ciagu miesiaca bo juz zlzylam papiery..a tu zdaje sie tylko teorie i pozniej przez rok mozna jzdzic,oczywiscie sa jakies ograniczenia jak np.niemozna jezdzic po autostradach itd..dzwonil tz ze postara sie zaraz przyjechac i podwiesc mnie do pracy...chce troche ogarniczyc pisanie,dzownienie to niego i ciagle pytanie kiedy przyjdzie...niech troce zatesknie tez za mna..a co do znajomych tz,niewiem czy mnie akceptuja ze wzgledu na to ze jestesm polka,zreszta moj tz bardzo lubi moich pl znajomych wiec poprostu czesciej do nich chodzimy...mam nadzieje ze znajdzie jakos prace ,i po nowym roku zmienie mieszkanie,bo mieszkac w domu w ktorym czlowiek sie zle czuje jest straszne;/a teraz mykam do pracy
Stary 2009-12-13, 15:31   #4371
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
tu nawet autobusy niejezdzaprawo jazdy zrobie w ciagu miesiaca bo juz zlzylam papiery..a tu zdaje sie tylko teorie i pozniej przez rok mozna jzdzic,oczywiscie sa jakies ograniczenia jak np.niemozna jezdzic po autostradach itd..dzwonil tz ze postara sie zaraz przyjechac i podwiesc mnie do pracy...chce troche ogarniczyc pisanie,dzownienie to niego i ciagle pytanie kiedy przyjdzie...niech troce zatesknie tez za mna..a co do znajomych tz,niewiem czy mnie akceptuja ze wzgledu na to ze jestesm polka,zreszta moj tz bardzo lubi moich pl znajomych wiec poprostu czesciej do nich chodzimy...mam nadzieje ze znajdzie jakos prace ,i po nowym roku zmienie mieszkanie,bo mieszkac w domu w ktorym czlowiek sie zle czuje jest straszne;/a teraz mykam do pracy
najwazniejsze to starac sie zmienic to co nam nie odpowiada
milej pracy
Stary 2009-12-13, 15:49   #4372
Eloska
Wtajemniczenie

heloł

jutro będą fotki na mnie jak sie uda

wczoraj miałam kępki rzęs i cała noc przetrwały także pójdą ze mną na studniówkę

Zysia a czemu u was te terminy macie tka szybko?? u ans trzeba czekać 3 miesiące miedzy kolejnymi
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 15:57   #4373
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
ja też chciałabym swoje, ale skoro nie mam to wspomagam
Cytat:
Napisane przez Eloska Pokaż wiadomość
wczoraj miałam kępki rzęs i cała noc przetrwały także pójdą ze mną na studniówkę

Zysia a czemu u was te terminy macie tka szybko?? u ans trzeba czekać 3 miesiące miedzy kolejnymi
oddawaj kępusie jakie masz? Za ile? masz fotkę?
no szybko w tym ośrodku, bo się przeniosłam, w tamtym miałam dłużej niż misiąc
a tak szybko dobrze jak dla mnie
Stary 2009-12-13, 16:02   #4374
Eloska
Wtajemniczenie

no to fajnie mas,z u nas trzeba się chodzić prosić, jak świnia

kępusie z targu coś koło 12 zł klej inglot 3 zł fotki nie mam a trzymały się tak ze mnie bolało jak zrywałam i oczy wyglądały tak fajnie, trochę lalkowo
Eloska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 16:08   #4375
poziomeczkaa89
Zakorzenienie

Witam moje kochane
kto wypije ze mna kawke ?
Stary 2009-12-13, 16:11   #4376
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Suzik, dzięki za zaproszenie.
A foteczki będą, będą. Jak tylko będę miała trochę wolnego.

Póki co, idę ćwiczyć a tak mi się nie chce. No ale jeszcze tylko kilka kilogramów.

aaaa, i rzucam kawę!
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 16:12   #4377
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:

kępusie z targu coś koło 12 zł klej inglot 3 zł fotki nie mam a trzymały się tak ze mnie bolało jak zrywałam i oczy wyglądały tak fajnie, trochę lalkowo
muszę się zaopatrzyć
Cytat:
Napisane przez poziomeczkaa89 Pokaż wiadomość
Witam moje kochane
ja nie lubię
Stary 2009-12-13, 16:13   #4378
Tygrryska
Zakorzenienie

Cytat:
Witam moje kochane
ja moge
Stary 2009-12-13, 16:16   #4379
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:

A gdzie można kupić dobry klej do rzęs?
Stary 2009-12-13, 16:17   #4380
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
ichii ty tez jestes z krakowa?
nie, nie, ja z wlkp, ale będę w krakowie na sylwestra
Cytat:
Witam moje kochane
ja nie wypiję, bo u mnie w kuchni na stole leży indyk wielkości krowy
dopóki on tam będzie, ja do kuchni nie odważę się wejść

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości