|
|
#4351 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
kasiu ja mialam ten tusz z diora 2 razy i powiem szczerze sredni..ten z max factora tez mialam i mnie niezachwycil..ja lubie mocno wytrzuszowane rzesy,obecnie uzywam tego podwojnego z loreala ,fajny ..
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech On sie czasami zastanawia co robisz ze nie odpowiadasz na sms
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Raczkowanie
|
olcia to napewno nie bedzie latwe (wiem bo tez tak czesto mam) ale naprawde musisz troszke wyluzowac, bo sama sie ciagle nakrecasz ze cos jest nie tak i panikujesz... to takie bledne kolo. Tak jak Dziewczyny wczesniej pisaly, musisz sie Kochana czyms zajac zeby nie myslec az tyle
Ja mysle ze dasz rade trzymam mocno za Ciebie kciuki i licze ze juz niebawem bedziesz nam opowiadac jak to znow jest cudownie |
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie już białawo jest
|
|
|
|
#4355 |
|
Wtajemniczenie
|
cashmere20 - link do torby:
http://allegro.pl/item838690496_dams...2009r_hit.html ![]() ja sprzedaję, cały dzień na dworze, do akademika jadę dopiero o dziewiątej
|
|
#4356 |
|
Raczkowanie
|
ichii ty tez jestes z krakowa?
|
|
|
|
#4357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chce zobaczyś fuksję ![]() A tu nieco prostsze ![]() przepraszam za rozmiar zdjęcia, ale niestety nie dało się pomniejszyć w moim programie
Edytowane przez zyskowa Czas edycji: 2009-12-13 o 14:27 |
|
|
|
|
#4358 |
|
Rozeznanie
|
wczoraj ta znajoma u ktorej bylismy stwierdzila ze ja poprostu chce caly czas sie z nim spotykac z nudow...i to chyba prawda,tzn.uwielbiam sie z nim spotykac,widujemy sie codziennie ale kazda czynnosc,jakies wyjscie jego ,itd odbieram w ten sposob ze woli pograc,pogadac z kumplami niz przyjsc wczesniej do mnie...glupie strasznie bo on i tak caly czas prawie spedza ze mna,na imprezy wszedzie razem,dwa razy chyba odkad sie spotykamy poszedl bezemnie do kumpli,no ale to byly typowo meskie imprezy...zawsze odbiera jak do niego dzwonie,po klotni czy cos a np. moj ex potafil odzycac polaczenie,nieodzywac sie przez 2 tyg,zniknac na cala noc,a mieszaklismy razem i niedawac znaku zycia do nastepnego dnia do 1 popoludniu...eh...ogolnie ze mnie miekka dupa jest strasznie,niewidac tego,ale to prawda cos pojdzie nie taka ja w ryk,bardzo przejmuje sie opina innych,zazdrosze,wszyscy wydaja mi sie lepsi odemnie
kazda sprzeczka z tz konczy sie tym ze wydaje mi sie ze on pewnie pojdzie do domu i juz sie do mnie nieodzewie,ze to zakonczy..on zawsze mi tlumaczy ze czasemjak sie klocimy to woli isc do domu niz powiedziec cos niemilego,ochlonac itd i spotkac sie nastepnego dnia... ehh... trzeba to zmienic
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdecydowanie trzeba to zmienic ![]() musisz sobie znalezc jakies zajacie, hobby moze tak jak Poziomeczka sugerowala, mozesz robic zdjecia ![]() albo pobiegac, isc na silownie, poznac jakis ludzi.. |
|
|
|
|
#4360 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prosimy
|
|
#4363 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ty jak tam, zadowolona jestes? przyzwyczailas sie juz ? az chyba swoje sobie znow przymierze ;p a to jest caly zestaw czy tylko jedna tasma ? ![]() Cytat:
a na chwile obecna wysylam zaproszenie ![]() Cytat:
mysle ze to wyjdzie na plus dla wszystkich a swoja droga jestem ciekawa jakby zachowal sie twoj TZ jak to Ty bys mu choc raz nie odpisala ;p |
|||
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polubiłam je to dwie taśmy o szerokości 18 cm
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
prawde jest taka ze mieszkam na straszym zadupiu,do miasta ok 15 min,niemam auta,prawa jazdy,pracyje 2-3 razy w tyg...wiec caly dnie spedzam w domu z ojcem...moi znajomi przewaznie pracuja codziennie,badz maja rodziny..tz wiadomo ma wiecej znajomych,wkoncu tu sie wychowal itd...niewiem czy jego znajomi mnie lubia itd. ale tz czesciej chodzimy do moich znajomych jesli juz..
|
|
|
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
a zamierzasz chodzic w nich na codzien ?
![]() bo ja mam pewne opory ;p tego typu ze tu krotkir, krotkie a nagle wyskocze z dwa razy dluzszmi wlosami i wzbudze sensacje ;p olcia a nie myslalas o zrobieniu prawa jazdy ? po pierwsze przyda ci sie, bedziesz bardziej niezalezna, a po drugie zawsze to jakies zajecie a czy cie lubia hm... a czemu mieli by cie nie lubic ? mysle ze nie maja powodu.zawsze zaproponowac cos mozesz, najwyzej odmowia (przez co napewno sie nie zalamiesz ) nie ma co od razu zakladac najbardziej pesymistycznej wersji... ze cie nie lubia, czy ze masz daleko... to tylko wymowki wiec teraz koniec z wykrecaniem sie naprawde !! no i mam jeszcze jeden pomysl sluchaweczki na uszy i biegac, tak czesto jak tylko mozesz napewno lepiej sie poczujesz
Edytowane przez Suzik Czas edycji: 2009-12-13 o 15:09 |
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a będę w nich chodzić od święta
|
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak prawa jazdy to żadna przeszkoda, wsiadasz w autobus i już. Znajdź sobie jakieś zajęcie, zamiast czekać aż on się odezwie i czy się z toba spotka. Fitness, basen, możesz porobić sobie jakieś kursy jeśli masz na to pieniądze, możliwości jest mnóstwo tylko trzeba chcieć ![]() ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Zyskowa fajne te włoski I kolorek świetny. Ja tam wole mieć swoje Chociaż fajnie byłoby je sobie zagęścić i przedłużyć, ale mam nadzieje że same wkońcu urosną
|
|
|
|
|
#4369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamietaj ze sama zdecydowalas sie zostac w Irlandii i musisz sie tam zaklimatyzowac, znalezc prace i nowych znajomych, bo nie mozesz liczyc tylko na Tz bo to nie zdrowe dla zwiazku ![]() na pewno dasz sobie rade, tylko trzeba sie troche wysilic i pamietaj ze musisz to robic dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() w sumie to juz sa zadawalajacej dlugosci wiec clipy mnie nie kusza
|
||
|
|
|
#4370 |
|
Rozeznanie
|
tu nawet autobusy niejezdza
prawo jazdy zrobie w ciagu miesiaca bo juz zlzylam papiery..a tu zdaje sie tylko teorie i pozniej przez rok mozna jzdzic,oczywiscie sa jakies ograniczenia jak np.niemozna jezdzic po autostradach itd..dzwonil tz ze postara sie zaraz przyjechac i podwiesc mnie do pracy...chce troche ogarniczyc pisanie,dzownienie to niego i ciagle pytanie kiedy przyjdzie...niech troce zatesknie tez za mna..a co do znajomych tz,niewiem czy mnie akceptuja ze wzgledu na to ze jestesm polka,zreszta moj tz bardzo lubi moich pl znajomych wiec poprostu czesciej do nich chodzimy...mam nadzieje ze znajdzie jakos prace ,i po nowym roku zmienie mieszkanie,bo mieszkac w domu w ktorym czlowiek sie zle czuje jest straszne;/a teraz mykam do pracy |
|
|
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() milej pracy
|
|
|
|
|
#4372 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł
jutro będą fotki na mnie jak sie uda wczoraj miałam kępki rzęs i cała noc przetrwały także pójdą ze mną na studniówkę Zysia a czemu u was te terminy macie tka szybko?? u ans trzeba czekać 3 miesiące miedzy kolejnymi
|
|
|
|
#4373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jakie masz? Za ile? masz fotkę?no szybko w tym ośrodku, bo się przeniosłam, w tamtym miałam dłużej niż misiąc a tak szybko dobrze jak dla mnie
|
|
#4374 |
|
Wtajemniczenie
|
no to fajnie mas,z u nas trzeba się chodzić prosić, jak świnia
![]() kępusie z targu coś koło 12 zł klej inglot 3 zł fotki nie mam a trzymały się tak ze mnie bolało jak zrywałam i oczy wyglądały tak fajnie, trochę lalkowo
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Witam moje kochane
kto wypije ze mna kawke ?
|
#4376 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Suzik, dzięki za zaproszenie.
A foteczki będą, będą. Póki co, idę ćwiczyć a tak mi się nie chce. aaaa, i rzucam kawę!
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie lubię
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4379 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie można kupić dobry klej do rzęs?
|
#4380 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, nie, ja z wlkp, ale będę w krakowie na sylwestra
![]() ja nie wypiję, bo u mnie w kuchni na stole leży indyk wielkości krowy ![]() dopóki on tam będzie, ja do kuchni nie odważę się wejść
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

kasiu ja mialam ten tusz z diora 2 razy i powiem szczerze sredni..ten z max factora tez mialam i mnie niezachwycil..ja lubie mocno wytrzuszowane rzesy,obecnie uzywam tego podwojnego z loreala ,fajny ..

Ja mysle ze dasz rade

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)