|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Dziewczynki a jak myslicie czy gołabki na swieta mozna zrobic no mam na mysli miesko z indyka oczywiscie i do srodka zamiast ryzu dac otreby?? I to poddusic w rondlu z kostka rosołowa ? Bedzie dobrze ? Robiła ktoras z Was ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Raczkowanie
|
Bogaczka ale mozna sobie juz dzisiaj zrobic i golabki mozna mrozic a z jakiej porcji miesa robiłas dokładnie ?I ile wyszło?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2224 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście że można o ile masz czas. Ja tego czasu teraz nie mam a nawet jeśli mam to tylko w niedzielę po południu i wolę to wykorzystać na bycie z rodzinką albo po prostu na wyspanie się ![]() Nie pamiętam z jakiej porcji mięsa robiłam gołąbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Zakorzenienie
|
Wiolqn gdzie się wybierasz ? chwaliłaś się już i ja przegapiłam czy co
![]()
#2227 | |
Przyczajenie
|
Witam serdecznie dziewczyny ja sie nie waze obrazilam sie, mam to w
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
gran canaria w piatek wooohoooo zamieniam snieg na palemke (ale torebke barszczu czerwonego biore ze soba)
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2230 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jej ale Ci dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Raczkowanie
|
po zakupach... wiekszosc rzeczy mam... zla jestem na maksiora... mialam schudnac po lazeniu po sklepach... no ale wrocilam po 20 i bylam tak lodna ze zjadlam produkty dukanowe w nadmiarze a jak? echhh
![]() ![]()
#2232 | |
Zakorzenienie
|
swieta, urodziny (27) i sylwestra. taki dluugi urlop na nic-nie-robienie
Cytat:
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po co się ważę? nie wiem... to jest silniejsze ode mnie... bez sensu ![]() ![]()
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
Wiolqn zazdroszczę Ci na maxa
![]() ![]() Wyszokop, rozumiem wieczorne ważenie - ja też tak czasem robię, ale musisz pamiętać ile zjadłaś tego dnia. Ja właśnie często z ciekawości ile to jedzenie może ważyć wchodzę ![]() A teraz zaczynam znów proteinki. Po kilkudniowym dołku i (muszę się przyznać ![]() ![]() ![]() Miłego dnia! ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Aha, będąc dziś w sklepie widziałam ten ser żółty, o którym ostatnio była dyskusja - hit 13%... kupiłam! Ale ale ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Raczkowanie
|
Witam w ten mroźny dzień!
Dietkowo ok, samopoczucie też niczego sobie. Wiolqin super pomysł chyba kiedyś tez się zdecyduję na BN pod palmami(jestem zmarzluchem) ale w tym roku Zakopiec i białe szaleństwo! Myślę że cos ubędzie bo dietę zamierzam trzymać i więcej ruchu zaserwować. Pozdrawiam i miłej oraz dietkowej niedzieli życzę ![]()
#2236 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczynki u mnie był zastój przez 8 dni a tu dzis na wadze 9 kilo mniej od 2 listopada.Bardzo sie ciesze a zastojem sie nie martwiłam bo jak sie Was czyta to bardzo mobilizuje i nie martwiłam sie o ten chwilowy zastój .Pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja taż się ważę na wieczór zawsze przed snem.Ja się w ogóle waże kilka razy w ciągu dnia ![]() Dziś spadeczek o 0,2 kg ,ale jak ja to mówię byle tak codziennie ![]() Lanka co z Tobą ? dlaczego się nie odzywasz?
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2009-12-13 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Rozeznanie
|
Witam
Ja wczoraj przerwałam dietę no chwilowo ale jednak mąż wczoraj podpisał duży kontrakt no nawet bardzo duży i zadzwonił po 19 że wychodzimy na kolację i potańczyć i nie chce słyszeć o żadnej diecie bo ma zamiar świętować w sumie to od 3 miesięcy nigdzie nie wychodziliśmy na kolację do jakiejś fajnej restauracji bo ja na diecie. Udało mi się namówić męża na smaki świata więc wybrałam sobie trochę owoców morza (ośmiorniczki duszone na maśle cudo) no ale wiadomo wszystko z tłuszczem choć starałam się wystrzegać węglowodanów choć przy deserze nie było już możliwości a później już tylko drinki w lokalu ze znajomymi co prawda dużo tańczyliśmy więc mam nadzieję że węglowodany spaliłam na bieżąco. No nic chyba przedłużę trochę I fazę bo po takim obżarstwie to dobrze mi to zrobi |
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Raczkowanie
|
Czuję się świetnie. Waga balansowała dzisiaj rano między 70 a 69,8 z czego jestem niesamowicie dumna! Dzisiaj mija 2 tydzień mojej diety- jestem przeszczęśliwa- pozbyłam się 5 kilo!
To prawda, im więcej zrzucamy, tym bardziej mobilizujemy się do nie jedzenia rzeczy zakazanych. Świetnie dziewczyny, że jesteście! Miło jest poczytać o innych sukcesach, wtedy dostaje się następnego kopa w tyłek (przepraszam za wyrażenie ![]() Wczoraj mój Mężczyzna uśmiechał się do mnie w tak szczególny sposób, choć może mi się tylko wydawało, bo jak sam mówił- uśmiechał się tak zawsze. On też jest moją ogromną mobilizacją. Życie jest piękne, nawet bardzo. Wystarczy, że się wie, co chcemy osiągnąć i jesteśmy gotowe do dążenia do celu. Pozdrawiam wszystkie dukanowiczki! Dzisiaj- śniadanie -2 jajka na teflonie, 2 śniadanie- biedronkowa "Tola", Obiadek- kurczaczek, kolacja- coś wymyślę ![]()
#2240 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Właśnie pochłonęłam talerz zupy brokułowej z cyckami ![]() ![]() ![]() Na wadze o 0,3 więcej ale tak to jest na PW. Liczę na spadki w dygodniu. Gratuluję wszystkim i życzę dalszych sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Raczkowanie
|
3. grudnia cieszyłam się, że zastój po miesiącu minął, i chyba nie potrzebnie. Wchodzę rano na wagę, a ona znów mi pokazała 70 kg. (A jestem od piątku na czystych proteinach). Znowu mi motywację odebrało i zaczynam się zastanawiać, czy ta dieta jest dla mnie. Widzę, że gosiaika zaczęła dietkować się tego samego dnia, co ja i ma -9 kg(oczywiście serdecznie gratuluję), a ja poza uderzeniówką nic. ehhhh
![]() ![]() Ciągnąć to dalej? Przepraszam, że znów marudzę. Edytowane przez PINKinside Czas edycji: 2009-12-13 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Raczkowanie
|
Ja to dzisiaj niezły mam apetyt ... na obiad zjadłam brokuły z pieczarkami + kawalek kurczaka zapiekane w sosie chrzanowo -czosnkowym
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja to nie mam zastoju tylko wzrost wagi normlanie, czuje to po sobie, na uderzeniówce straciłam tylko 1,5 kg ... a ogólnie po miesiącu jest jakieś 2-3 kg mniej, wwięc szału też nie ma, PINKinside jak ty to robisz, że pod twoim wpisem,, masz taką kreskę i napisane ile ci jeszcze kg zostało, ja też bym sobie takie zrobiła, ale że ja niedoświadczona to nie wiem, jak to się robi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
dziwna ta III faza, chudne na niej szybciej niz na II. przez ostatni tydzien spadl prawie 1kg pomimo lodow potrojnie czekoladowych, chalwy, makaronu.
nie wiem czy to ta dieta, czy bieganie (obniza testosteron) ale okres mam jak w zegarku, co przy moich wczesniejszych historiach jest praktycznie cudem no wlasnie, gdzie Lanka?
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Raczkowanie
|
nulqa - u góry nad wizażową wyszukiwarką wchodzisz w ustawienia i potem po lewej stronie w zakładce "ustawienia i opcje" klikasz "edytuj podpis"
![]() No może skubnę dzisiaj trochę chlebka, a jutro chyba w ogóle zrobię badania. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Raczkowanie
|
Madzo, gratuluję wyśmienitego humoru i podejścia - może się trochę podzielisz
![]() PINKinside, nie łam się - może faktycznie zrób sobie dzień przerwy (jeśli nie boisz się, że ciężko będzie Ci wrócić) ![]() A przede mną było dziś nie lada wyzwanie - byłam na kiermaszu świątecznym na Rynku... no te wszystkie oscypki z grilla chyba się na mnie uwzięły ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Arienna Czas edycji: 2009-12-13 o 17:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym witam wszystkie! Milczałam troszkę, bo w wolnych chwilach na siłownię a nie na net zaglądam ![]() Z nowości to kupiłam sobie nową wagę-elektroniczną i kocham ją całym sercem ![]() Pokazała 55.0 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Wiolqn tylko po zazdrościć takiej III fazy
![]() Dobrze by było jeszcze trochę spaść ![]() ![]() Jak zmarzłam,jeszcze nie odtajałam ![]()
![]() |
#2248 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam pytanie. Jeżeli moja faza uderzeniowa ma trwać 3 dni, to II faza-3/3?
Dzisiaj mój trzeci dzień, spadł kolejny kilogram, a nawet 1,5. Rano było 61,9, a po południu 61,4 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() II fazę stosujesz wedle własnego uznania - może być 1/1, 5/5, 2/5 7/7 ... Ja też miałam I fazę 3-dniową i idę systemem 3/3 (mimo że nie ma go w książce ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Kupiłam dzisiaj otręby granulowane z truskawkami. Są pyszne, szczególnie w jogurcie, ale czy dozwolone??? ![]() Napiszcie bo jak nie wolno to NIE RUSZAM!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.