Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 23:43   #1921
dottta
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ciutt byś mogła napisać..
juz myślałam ze zaginełaś :PP
Mogłabym ciut .... Dużo pisania i historia zawiła ale ogólnie rzecz ujmując to najlepsza przyjaciółka chciała moim kosztem się dowartościować (a mi pokazać gdzie "moje miejsce")a że jej nie wyszło to zerwała przyjaźń, nasyłała na mnie swoje koleżanki i robiła mi koło tyłka. A ogólny efekt tej historii - nie mam pseudo przyjaciółki ale mam narzeczonego.

Żyję - ale wczoraj pół nocy prze ryczałam ... Ci faceci Grunt że on ma poczucie winy
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 01:05   #1922
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Powiedziałam :

TAK!!!
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 01:07   #1923
JennyAniolek
Zakorzenienie

Hi

Bambusiek, Lusesita, Goosia207, Ma.ko - za opinie
Micia - super, że kulig się udał

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Na mnie chyba <magia> nie działa, bo zamiast się uczyć grałam w Simsy ale już wyłączyłam
I co pouczyłaś sie troszkę ?

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
ukończyłam list i CV

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15834542]T'ai
87_meg a ja nie umiem pływać[/QUOTE]
Ja umiem, mam nawet kartę pływacką Ale to nie to co kiedyś, teraz to najlepiej umiem pływać żabką i na plecach...

Cytat:
ja od dziecka dobrze pływam , tatuś ostro nas szkolił, jak miałam 15 lat to z kolegą opłynęliśmy pół jeziora (jakieś 2h nam to zajęło)
Wow!

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny zapominam o tym kolczyku i jak mnie ucho zaswedzi to sie drapie i chacze o kolczyk albo przy czesaniu szczotką juz zachaczylam :/ boli jak ..... ehh same wiecie (

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a ja nie poszłam na wykład rano. musiałabym iść na 7 do kościoła i prosto na 8 na wykład, potem kolo 12 do domu i na 17.30 znowu do szkoły. także sobie darowałam wykład i byłam u siebie na mszy

zaraz przyjeżdża moja Zosia na obiadek. jeszcze będę musiała trochę dopracować zadanie blee
Takie mały wagary nie zaszkodzą

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Jenny no narciarka ze mnie będzie teraz pierwsza klasa szkoda że jeszcze nie umiem za dobrze jezdzic ale sie naucze a ten zestaw znajde pod choinka od Tomasa dostane w plazie w hi techu sa swietne promocje takich ubran jakbys byla zainteresowana a wczoraj kolezanka w focusie wygrala zelazko jakis konkurs na korytarzu byl noc zakupow. Ładne kolczyki
Dzięki za info, ale nie umiem jeździć na nartach i jakoś mnie do tego nie ciągnie, może przez to że nikt w rodzinie sie tym nie interesuje , a koleżanka miała szczęście

Cytat:
może faktycznie, zobaczę
a tu ta dziewczyna, oblukaj cz III, zdjęcie 7, bardzo ładnie to wygląda
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=372392
Rzeczywiście bardzo fajnie to wygląda

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Cześć moje Myszki
Obiecuję od teraz być na bieżąco
Pozdrówki
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Cześć Piczuchy kochane
Bardzo za wami tęsknie ale nawet nie mam jak posiedzieć dłużej.
Z Grzesiem OK, w szkole sajgon
Jutro nadrobię i opowiem.
Całuski dla każdej
Ja też tęskniem za Wami, do jutra

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ja tez jestem.ale za mam jakiegos dola to wole sie nie odzywac
Cytat:
Napisane przez laborek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Mnie też wziął jakiś koszmarny dół a muszę się jeszcze troche pouczyć
Byliśmy wczoraj na targach i mamy całą reklamówkę ulotek

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co dziewczyny musze sie Wam pochwalic: bedziemy chyba budowac sobie domek!!!!!!!!
Super wiadomość

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
zaczęłam Was podglądać, więc w sumie co mi szkodzi się tutaj dopisać ten 2011 to też nasz termin, a że odległy...
Witaj
posłałam Ci priv vs formularza

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Jutro ma być moja mała czarna zobaczymy, czy nie trzeba będzieżadnych poprawek robić
A mam teraz problem, bo potrzebuję sukienkę na Sylwestra. Mogłabym nawet coś niedrogiego kupić, ale cenu ostatnio w sklepach kosmiczne nie wiem w czym pójdę
Może mała czarna plus jakieś fajne dodatki ?

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
Jenny - historia naszego związku jak z telenoweli... Dużo łez, zawiści, zazdrości... Czarne charaktery, zerwane przyjaźnie, intrygi ... itd Za dużo pisania
To ja bym chętnie posłychała, chociaż troszkę

Cytat:
Żyję - ale wczoraj pół nocy prze ryczałam ... Ci faceci Grunt że on ma poczucie winy
A co się stało ?

Cytat:
Napisane przez sonek Pokaż wiadomość
JennyAniolek kolczyki bardzo mi się podobają. Niestety ile razy przymierzam jakieś dluższe, odkładam je bo jakoś do mnie pasują krótsze. A szkoda
Misiaczka masz cudownego. Czyżby był od TŻ? Bo to przecież miś dla kogoś "kochanego" A tak poważnie to koleżanka też kupiła Tvn-owskiego misia, tylko tego z czapką i szalikiem. Trzeba przyznać, że miśki te są przekochane

Co do pierniczków, to muszę się pochwalić, ze wreszcie dzisiaj zrobilam cisto z przepisu "*K." Pomijam już fakt, ze miałam to zrobić tydzień temu. Przyznam się bez bicia, ze straszny len mnie dopadł w tym tygodniu:/
Rzeczywiście misie są urocze Mam w domu 2, tzn. ja mam jednego i mama, a kupił nam tata na mikołaja a w tym tygodniu przyjdzie mi jeszcze jeden - chłopczyk, bo chciałam mieć parkę

za pierniczki

---
No to jestem na chwilę. Wczoraj przez pół wieczoru, a dziś przez pół dnia robiłam ciasteczka świąteczne, taka mnie chęć naszła i mama zadowolona, że tyle jej pomogłam, a ona musiała tylko sprawdzać w piekarniku. W sumie zrobiłam pioerniczki i maślane z dr oetkera oraz rogaliki, bombki i kurche z domowych przepisów, a w tym tygodniu albo na przyszły weekend będzie druga tura + kokoski, jeśli chcecie to przepisy wrzucę na bloga + fotki ... A wieczorem przyjechał Piotrek, naszła mnie chęć i zrobiłam pizzę , a potem sobie pogadaliśmy trochę i tak nam zleciał czas.

A z rzeczy ślubnych to sprawy poszły trochę do przodu:
* napisałam tego e-maila do proboszcza i dowiedziałam się, że w kościele zapisy będą przyjmować dopiero od września 2010, więc o to na razie się martwić nie musimy
* napisałam do naszej fotograf z prośbą o cennik i co w skład usług wchodzi
* rozmawiałam z kamerzystą i wstępnie termin zarezerwowaliśmy. Rano będę do niego dzwonić i jak się uda to wieczorem jedziemy podpisać umowę oraz zastanawiamy się czy nie wziąć też od nich foto i autka, ale to szczegóły do obgadania, także proszę o kciuki jutro , żeby była dobra oferta i odpowiednie ceny

I co najważniejsze doszliśmy z Piotrkiem do porozumienia vs świadków. A to było tak: Piotrek od zawsze na świadka chciał swojego przyjaciela, a świadkową ma być jego siostra, bo ja mam brata. Ale chciałabym też brata jakoś wyróżnić i w ogóle, żeby z mojej strony też ktoś był, więc wstępnie ustaliliśmy, że rozbijemy na 2: ślub cywilny (28.06 - w tym dniu będzie równe 6,5roku) oraz kościelny + wesele (20.08). Trochę to skomplikowane i może Wam się wydać dziwne, ale nam takie rozwiązanie najbardziej odpowiada

A na koniec jeszcze kilka fotek ciasteczek

Do jutra, dobranoc

EDIT:

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Powiedziałam :

TAK!!!
Oświadczył się ???
GRATULACJE !!!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-14 o 01:08
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 01:38   #1924
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
Gratulacje.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 07:03   #1925
karolinusienka
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczyny

a oto opis

Zupelnie zaskoczona bylam i jestem do tej pory i uwierzyc nie moge, bo nie myslalam, ze mi sie oswiadczy w tym roku, bo sam mowil, ze dopiero po nowym roku i takie tam oswiadczyl mi sie w rocznice aszego pierwszego spotkania calkowicie odwzorowal to spotkanie po prostu magia a ja glupia niczego sie nie domyslalam, bo Piotrek czesto robil mi takie niespodzianki troche glupio mi bylo, ze zapomnialam, ale sb zupelnie mi z tygodnia wyleciala, dlatego nie myslalam, ze jest 13sty

---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

a zaczelo sie tak :

Daria (przyjaciółka z pracy) poprosila mnie, zebym pojechala z nia po jej tate pod saspol o 21, co sie zgodzilam , bo z Piotrkiem mialam sie nie widziec, albo zobaczyc sie dopiero po 22 bo mial jechac z wujkiem za Radomsko po jakis samochod. wiec i tak nie mialam nic do roboty i do tego Piotrek dzwonil o 19 ze juz dojechal, ze super sie prowadzilo i ze juz teskni, a ja mu ze chyba jednak sie nie spotkamy, bo bedzie juz pozno i w ogole, on jutro idzie na 6 rano do pracy, ze bedzie nie wyspany i takie tam...on ze smutna minka odpowiedzial, ze ok. rozlaczylismy sie. Daria zadzwonila. a ja napisalam eska do Piotrka, "przyjedz, bede czekala, tesknie"i nic mi nie odpisal. wiec pojechalismy pod Saspol po "tate" Darii i czekalismy 5oo m od Saspolu, bo nie bylo, gdzie sie zatrzymac i Daria wyslala eska do "taty" ze juz jestesmy, ze czekamy pod Saspolem, odp ze bedzie max za 5 min. i wtedy, Bodzio(chlopak Darii) zadzwonil do :taty: pogadal chwilke i powiedzial Darii, zeby podeszla pod Saspol, bo jednak "tata" z nami nie jedzie a ma cos jej dac, wiec poprosila mnie czybym z nia nie poszla i sie zgodzilam. stoimy pod tym saspolem trzesiemy sie z zimna, odwrocilam sie w prawo i myknal mi Piotrek. zdziwiona patrze, a on elegancko ubrany, kwiatki takie jak za pierwszym spotkaniem i cytryna i Daria uciekla.

---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ----------

hehe wiec poszlismy, Piotrek opierdziel dostal, ze mnie oklamal i takie tam ale wytlumaczyl sie i bylo ok

zaprosil mnie do kawiarnii tak jak za pierwszym spotkaniem i mi powiedzial, ze mnie kocha i w ogole sie cieszy, ze mnie ma i przypomnial mi, ze jest 13go wiec siedzimy pijemy kawke, na tych samych miejscach co wtedy i Piotrek, moze pojdziemy do kina, a ja sie zasmialam, ze jest zupelnie jak wtedy, bo wtedy tez poszlismy do kina wiec sie zgodzilam grali tylko nigdy nie mow nigdy i na sali bylismy my i jeszcze 3 pary hehhehe

aaaa zapomnialam Piotrek caly czas goracy byl i sie wiercil ehhehe ale on czasami tak ma

aaa jeszcze wracajac do ubioru, troszke to smiesznie wygladalo, bo on elegancko ubrano a ja w spodniczce jeansowej i bluzie dresowej bez make upu potargana ale i tak mi mowil, ze slicznie wygladam

caly film mi mowil, ze mnie kocha bardzo mocno i w ogle, az sie zasmialam, ze plyta mu sie zaciela to zaczął mowć po angielsku no wiec film sie skonczyl i szlismy w strone autai ja mu slicznie podziekowalam a Piotrek chodz jeszcze skoczymy pod choinke, zobaczyc jak wyglada (nie wazne, ze jest wielka i stala obok samochodu ) wiec sie zgodzilam i zasmialam sie, ze moze mikolaj nam zostawil po rozdze

Stary 2009-12-14, 07:03   #1926
karolinusienka
Zakorzenienie

wiec szlismy podziemiami i P zaczal gadac, ze jestem kims wyjatkowa dla niegoi, ze cieszy sie, ze pojawilam sie w jego zyciu wlasnie w takim momencie, ze jest najszczesliwszy na ziemi, ze ma mnie i chcialby miec mnie na zawsze(doszlismy do choinki, bo on mowil i szedl, a mnie sie juz cos wlaczylo, ze cos jest nie tak, i powili sie domyslalam) i ukleknal i powiedzial :

zostaniesz moja zona?

a ja sie do niego tak mocno przytulilam i palenlam: gluptasku, przeciez znasz odpowiedz

oczywiscie, ze tak

i sie dalej przytulam, lezka sie w oku zakrecila i czulam sie roztrzesiona, ale nadal go sciskalam, a Piotrek a moze bys przyjela oswiadczyny??a ja ze ooo no wlasnie, zobaczymy, czy trafiles z rozmiarem i trafil idealnie(bo podpieprzyl mi pierscionek 3 miesiace temu, a ja sie nie skapnelam )

pierscionek jest sliczny az sie bidulkowi trzesly rece jak nakladal pierscionek ehhehe i tyle wiecej nie powiem aaa jeszcze w spisku brali udzial: rodzie P., wujekP., dziadkowie P., przjaciel i przyjaciolka P i pare innych osob, a ja glupia sie nie skapnelam ale jestem szczesliwa :hura:

miłego dnia
Stary 2009-12-14, 07:58   #1927
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

karolunusienka super!! Gratuluję

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:09   #1928
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
gratulacje
Cytat:
wiec szlismy podziemiami i P zaczal gadac, ze jestem kims wyjatkowa dla niegoi, ze cieszy sie, ze pojawilam sie w jego zyciu wlasnie w takim momencie, ze jest najszczesliwszy na ziemi, ze ma mnie i chcialby miec mnie na zawsze(doszlismy do choinki, bo on mowil i szedl, a mnie sie juz cos wlaczylo, ze cos jest nie tak, i powili sie domyslalam) i ukleknal i powiedzial :

zostaniesz moja zona?

a ja sie do niego tak mocno przytulilam i palenlam: gluptasku, przeciez znasz odpowiedz

oczywiscie, ze tak

i sie dalej przytulam, lezka sie w oku zakrecila i czulam sie roztrzesiona, ale nadal go sciskalam, a Piotrek a moze bys przyjela oswiadczyny??a ja ze ooo no wlasnie, zobaczymy, czy trafiles z rozmiarem i trafil idealnie(bo podpieprzyl mi pierscionek 3 miesiace temu, a ja sie nie skapnelam )

pierscionek jest sliczny az sie bidulkowi trzesly rece jak nakladal pierscionek ehhehe i tyle wiecej nie powiem aaa jeszcze w spisku brali udzial: rodzie P., wujekP., dziadkowie P., przjaciel i przyjaciolka P i pare innych osob, a ja glupia sie nie skapnelam ale jestem szczesliwa :hura:

miłego dnia
Ładnie to wymyślił

Jeszcze 530dni
Stary 2009-12-14, 08:37   #1929
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Dopiero wstałam, ale jestem zła bo ciut zaspałam, a muszę jeszcze dokończyć prezentację na ćwiczenia...

Karolinusienka - piękne zaręczyny, jeszcze raz gratuluję Teraz czekamy na foto pierścionka

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 08:50   #1930
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dopiero wstałam, ale jestem zła bo ciut zaspałam, a muszę jeszcze dokończyć prezentację na ćwiczenia...

Karolinusienka - piękne zaręczyny, jeszcze raz gratuluję Teraz czekamy na foto pierścionka
Właśnie... pierścionek!!

Jenny - co do kryzysu w soboty na niedziele ... Tż zapomniało się co mi powiedział a później mi wmawiał że to ja źle zapamiętałam/wymyśliłam sobie do tego hormony i miałam noc z głowy Historię związku w skrócie napisałam kilka postów wyżej

Ja zaraz wychodzę, życzę wszystkim miłego dnia
Stary 2009-12-14, 08:59   #1931
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
gratulacje

piękna historia no to pochwal się pierścionkiem
Cytat:
akurat w moim przypadku nie za późno, bo mieszkam 5 min od wyciągu narciarskiego, więc ewentualny nocleg w domu;

Witam i zazdroszcze mieszkania w górach ja właśnie szlifuje moje umiejętności narciarskie

Cytat:

ehh, mi się sesja w Tatrach marzy
a ja bede miała fotograf sie zgodzil z nami pojechac musimy tylko nad szczegolami pomyslec
Cytat:

Jenny skąd w Tobie tyle siły i ochoty żeby tyle pyszności szykować?

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-12-14 o 09:00
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:09   #1932
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
Gratulacje
Zaręczyny cudowne miałaś Zazdroszczę, że już po jesteś

Ja dopiero wstałam i herbatkę piję, zaraz śniadanko sobie zrobię i coś pouczyć się trzeba

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:15   #1933
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

lusesita bardzo ładnie

karolinusienka były zaręczyny?? gratuluję Historie przeczytam później, bo musę wracać do pracy. A i czekamy na fotki swiecidełka

Miłego dnia

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:16   #1934
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co dziewczyny musze sie Wam pochwalic: bedziemy chyba budowac sobie domek!!!!!!!!
super wiadomość

Cytat:
zaczęłam Was podglądać, więc w sumie co mi szkodzi się tutaj dopisać ten 2011 to też nasz termin, a że odległy...
witaj

Cytat:
Jak już coś wybierzesz, to wrzuć fotkę
jak nie zapomnę to wrzucę dziś po pracy

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
chcemy pierścionka!!!
.............

u mnie też wczoraj spadł śnieg, dziś długo odśnieżałam samochód

i okazuje się po 2 tygodniach że ma drugą bluzę

zaraz ustroję choinkę do biura
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:19   #1935
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
u mnie też wczoraj spadł śnieg, dziś długo odśnieżałam samochód

i okazuje się po 2 tygodniach że ma drugą bluzę

zaraz ustroję choinkę do biura

w RZE też spadł śnieg, ale tylko taka kryjąca warstwa
buty zimowe sobie przywiozłam, więc moze sypać do woli

a może ma tylko 2 bluzy, ale za to firmowe

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:21   #1936
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dniach że ma drugą bluzę

A będziecie trzymać kciuki dzisiaj ? mam kolokwium z rachunkowości finansowej o 13.30....

Stary 2009-12-14, 09:35   #1937
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

A będziecie trzymać kciuki dzisiaj ? mam kolokwium z rachunkowości finansowej o 13.30....
a teraz na serio uciekam
Stary 2009-12-14, 09:36   #1938
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
a teraz na serio uciekam
miłego dnia

Stary 2009-12-14, 09:37   #1939
cobra115
Zakorzenienie

karolinusienka jak super !!!
Stary 2009-12-14, 09:45   #1940
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:
terminy do fotografów wcale nie są mniejsze jezeli porównywać by z salą,my podpisalismy umowe w tym tyg i ona miała juz pozapisywanych troche par na 2011 wiec jezeli chcesz miec wybór to lepiej juz sie rozglądać
jak chcesz zerkną to linka naszej fotograficzki http://www.fotoklaser.pl/

a ile ona bierze ta fotograficzka??
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:47   #1941
lula177
Zakorzenienie

czesc laski ja przed chiwla wstalam i pije kawke jak dobrze byc znowu w domku

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:58   #1942
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

karolinusienka szczerze gratuluje no i pokazuj pierścionek

Stary 2009-12-14, 10:01   #1943
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
gdzie się wszyscy podziali??
nawet nie ma komu pomarudzić
Ja się edukowałam

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15834542]T'ai
87_meg a ja nie umiem pływać[/QUOTE]
Ja też nie umiem Miśku, a jedna baba ze szkoły powiedziała ostatnio że dla niej to fizjoterapeuat koniecznie musi umieć.

Cytat:
Witaj z powrotem Lula!! I gratuluję planów

Cytat:
Heeeejj!! Oj, wcale nie taki odległy, zobaczysz sama

Cytat:

Cytat:
ma.ko przperaszam, ze nie zalapalas sie...ale wolalam pokasowac.sama rozumiesz
dobra te w sukienc ejeszcze raz dodalam;p
No ja też się nie załapałam ale już zobaczyłam

Cytat:
O kurcze, a co się stało?

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
H

A z rzeczy ślubnych to sprawy poszły trochę do przodu:
* napisałam tego e-maila do proboszcza i dowiedziałam się, że w kościele zapisy będą przyjmować dopiero od września 2010, więc o to na razie się martwić nie musimy
* napisałam do naszej fotograf z prośbą o cennik i co w skład usług wchodzi
* rozmawiałam z kamerzystą i wstępnie termin zarezerwowaliśmy. Rano będę do niego dzwonić i jak się uda to wieczorem jedziemy podpisać umowę oraz zastanawiamy się czy nie wziąć też od nich foto i autka, ale to szczegóły do obgadania, także proszę o kciuki jutro , żeby była dobra oferta i odpowiednie ceny

I co najważniejsze doszliśmy z Piotrkiem do porozumienia vs świadków. A to było tak: Piotrek od zawsze na świadka chciał swojego przyjaciela, a świadkową ma być jego siostra, bo ja mam brata. Ale chciałabym też brata jakoś wyróżnić i w ogóle, żeby z mojej strony też ktoś był, więc wstępnie ustaliliśmy, że rozbijemy na 2: ślub cywilny (28.06 - w tym dniu będzie równe 6,5roku) oraz kościelny + wesele (20.08). Trochę to skomplikowane i może Wam się wydać dziwne, ale nam takie rozwiązanie najbardziej odpowiada
Aha, czyli najpierw cywilny? wiesz Jenny to ma Wam pasować a nie innym ludziom. I widzę że sporo Ci się udało załatwić w krótkim czasie
Cytat:

No oczywiście że tak

NADROBIŁAM 13 stron! Więcej wypowiedzi zacytowałam żeby Wam odpowiedzieć ale już po ptokach...Siedzę w pracy i marznę...Zaraz nałoże rękawiczki

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-14, 10:03   #1944
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
super zazdroszcze my to jakos po slubie mamy w planach, ale wszystko zalezy, czy sie tescie wybuduja i dadza nam dzialke
no my chyba tez po slubie chociaz nie wiem

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
super my po ślubie będziemy mieszkać u TŻ, ale za kilka lat może się coć o budowie pomyśli, bo z jego domem jest nieciekawa sytuacja
my tez z rodzicami Tz dopoki bedziemy budowac domek|

Cytat:
[
lula super z tym domem!\
no strasznie sie ciesze chociaz t tylko albo az 90% szansy.....ale ja juz swiruje ze szczescia heheh

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

W piątek miałam wycinaną na barku bliznę, która bolała, piekła i rosła

Super Gratulacje
aha bidulka ale dasz rade my kobitki twarde jestesmy

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Witaj!

Lula to fajnie jak będziecie się budować

sylwester? my idziemy na salę ze znajomymi.
pływanie? potrafię. nie umiem super pływać ale nie narzekam
noo fajne a my w sylwestra chyba bedziemy w domku siedziec bo Tz ak chcial i ja zreszta tez...no chyba ze pojdziemy gdzies do znajomych jak bedzie sie nam chcialo

Cytat:
widzę, że temat Sylwestra poruszacie...u mnie w tym roku zero pomysłów niestety jakąś ewentualnością jest jeszcze noc na stoku narciarskim, tylko śniegu, śniegu

u nas juz jest snieg;/

Cytat:
przeglądam stronki fotografów i normalnie szok, ceny powalają zdjęcia zresztą też a Wy macie już fotografów, czy tylko ja się tak przed szereg wyrwałam? bo koleżanka mnie dziś przystopowała, że za wcześnie
a wracając do fotografii, to znalazłam oczywiście za 1000 - 1500zł, ale nie chce takich jakoś zdjęcia z serii pod drzewkiem, przy fontannie, ona siedzi on klęczy nie dla mnie i ich obróbka też dużo do życzenia pozostawia
ehh, mi się sesja w Tatrach marzy
my bedziemy miec w Tatrach tez Tz sie starsznie marzylo wiec tak bedzie

Cytat:
Powiedziałam :

TAK!!!
Gratuluje a jak pieknie to wymyslil aale Ci zazdroszcze ciekawe kiedy trn moj sie wkoncu oswiadczy....

Cytat:
super wiadomość

.D

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

elunka dziekuje

Stary 2009-12-14, 10:10   #1945
niunia32
Zakorzenienie

Karolinusieńka gratulacje!!!! bardzo fajne zaręczyny pochwal się pierścionkiem

Stysik gotowe

a ja sprzątam właśnie

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:14   #1946
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
będziemy

Cytat:
czesc laski ja przed chiwla wstalam i pije kawke jak dobrze byc znowu w domku
a ty nie w szkole koleżanko?
..........

jak to okropnie tak nie mieć z kim pogadać i do kogo się odezwać
ja tu zwariuje niedługo
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 10:14   #1947
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Stysik i Jenny już zaciśnięte

DZIŚ ZEGNAM SIĘ POWOLI Z 6 Z PRZODU BO JESZCZE TROCHĘ I ZOSTAŁO MI 599 DNI DO ŚLUBU!!

Stary 2009-12-14, 10:14   #1948
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ej, opowiem Wam jaki mam sajgon w szkole...masakra jakaś na sam koniec

1. w sobote na kardiologii baba nas wywaliła z zajęć wyzywając nas i mówiąc że mamy poziom jak dzieci w podstawówce.... i kazała każdemu napisać na kartce że jest nieprzygotowany i poszła z tą makulaturą do dziekana. Ja rozumiem ze się wkurzyła ale mogła na spokojnie powiedzieć że nas przepyta na następnych zajęciach. To wymyśliła że będziemy po 5 osób przyjeżdżać a ona nas odpyta. Ciekawe kto jej przyjedzie w innym terminie niż zjazd

2. z psychiatrii gościu sam się nadaje do leczenia....pytał...90% osób dostało ocenę 0, dwie osoby 1 a Ci co im dobrze podpowiadali 2 ew.3. Co to za skala idiotyczna mało tego trzeba powtórzyć dokładnie tak jak dyktuje. Potem sobie otworzył okno i palił w sali i następny zjazd znowu pytanko....

3. zaczęliśmy zaopatrzenie ortopedycne...babka ok, konkretna. Ale dużo wymaga i sama wie bo ciągle powtarza jaki trudny przedmiot. podobno inne roczniki przez jej przedmiot rezygnowały ze szkoły. Na 3 roku

4. Kolos z ang. Też na następnym zjeździe.

5. I z terapii manualnej....

Całe święta w książkach boję się czy dam radę....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-14, 10:18   #1949
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
będziemy

a ty nie w szkole koleżanko?
..........

jak to okropnie tak nie mieć z kim pogadać i do kogo się odezwać
ja tu zwariuje niedługo
no niestety nie bo od wczoraj umieram i nie dalam rade isc...

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Stysik i Jenny już zaciśnięte

DZIŚ ZEGNAM SIĘ POWOLI Z 6 Z PRZODU BO JESZCZE TROCHĘ I ZOSTAŁO MI 599 DNI DO ŚLUBU!!
noooo i super niedlugo bedzie 400 potem 300 potem 200 potem 100 i wkoncu tylko 1

Cytat:

1. w sobote na kardiologii baba nas wywaliła z zajęć wyzywając nas i mówiąc że mamy poziom jak dzieci w podstawówce.... i kazała każdemu napisać na kartce że jest nieprzygotowany i poszła z tą makulaturą do dziekana. Ja rozumiem ze się wkurzyła ale mogła na spokojnie powiedzieć że nas przepyta na następnych zajęciach. To wymyśliła że będziemy po 5 osób przyjeżdżać a ona nas odpyta. Ciekawe kto jej przyjedzie w innym terminie niż zjazd

2. z psychiatrii gościu sam się nadaje do leczenia....pytał...90% osób dostało ocenę 0, dwie osoby 1 a Ci co im dobrze podpowiadali 2 ew.3. Co to za skala idiotyczna mało tego trzeba powtórzyć dokładnie tak jak dyktuje. Potem sobie otworzył okno i palił w sali i następny zjazd znowu pytanko....

3. zaczęliśmy zaopatrzenie ortopedycne...babka ok, konkretna. Ale dużo wymaga i sama wie bo ciągle powtarza jaki trudny przedmiot. podobno inne roczniki przez jej przedmiot rezygnowały ze szkoły. Na 3 roku

masakra biedna jestes

Edytowane przez lula177
Czas edycji: 2009-12-14 o 10:28
Stary 2009-12-14, 10:20   #1950
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

Cytat:

pamiętaj co masz w podpisie ONA MA SIŁĘ!!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości