|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Mogłabym ciut ....
Dużo pisania i historia zawiła ale ogólnie rzecz ujmując to najlepsza przyjaciółka chciała moim kosztem się dowartościować (a mi pokazać gdzie "moje miejsce")a że jej nie wyszło to zerwała przyjaźń, nasyłała na mnie swoje koleżanki i robiła mi koło tyłka. A ogólny efekt tej historii - nie mam pseudo przyjaciółki ale mam narzeczonego. Żyję - ale wczoraj pół nocy prze ryczałam ... Ci faceci Grunt że on ma poczucie winy
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Powiedziałam :
TAK!!!
|
|
|
|
#1923 | ||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hi
Bambusiek, Lusesita, Goosia207, Ma.ko - za opinie ![]() Micia - super, że kulig się udał ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15834542]T'ai 87_meg a ja nie umiem pływać[/QUOTE] Ja umiem, mam nawet kartę pływacką Ale to nie to co kiedyś, teraz to najlepiej umiem pływać żabką i na plecach...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, a koleżanka miała szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
posłałam Ci priv vs formularza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a w tym tygodniu przyjdzie mi jeszcze jeden - chłopczyk, bo chciałam mieć parkę ![]() za pierniczki --- No to jestem na chwilę. Wczoraj przez pół wieczoru, a dziś przez pół dnia robiłam ciasteczka świąteczne, taka mnie chęć naszła i mama zadowolona, że tyle jej pomogłam, a ona musiała tylko sprawdzać w piekarniku. W sumie zrobiłam pioerniczki i maślane z dr oetkera oraz rogaliki, bombki i kurche z domowych przepisów, a w tym tygodniu albo na przyszły weekend będzie druga tura + kokoski, jeśli chcecie to przepisy wrzucę na bloga + fotki ... A wieczorem przyjechał Piotrek, naszła mnie chęć i zrobiłam pizzę , a potem sobie pogadaliśmy trochę i tak nam zleciał czas.A z rzeczy ślubnych to sprawy poszły trochę do przodu: * napisałam tego e-maila do proboszcza i dowiedziałam się, że w kościele zapisy będą przyjmować dopiero od września 2010, więc o to na razie się martwić nie musimy * napisałam do naszej fotograf z prośbą o cennik i co w skład usług wchodzi * rozmawiałam z kamerzystą i wstępnie termin zarezerwowaliśmy. Rano będę do niego dzwonić i jak się uda to wieczorem jedziemy podpisać umowę , żeby była dobra oferta i odpowiednie ceny ![]() I co najważniejsze doszliśmy z Piotrkiem do porozumienia vs świadków. A to było tak: Piotrek od zawsze na świadka chciał swojego przyjaciela, a świadkową ma być jego siostra, bo ja mam brata. Ale chciałabym też brata jakoś wyróżnić i w ogóle, żeby z mojej strony też ktoś był, więc wstępnie ustaliliśmy, że rozbijemy na 2: ślub cywilny (28.06 - w tym dniu będzie równe 6,5roku) oraz kościelny + wesele (20.08). Trochę to skomplikowane i może Wam się wydać dziwne, ale nam takie rozwiązanie najbardziej odpowiada A na koniec jeszcze kilka fotek ciasteczek ![]() Do jutra, dobranoc EDIT: Oświadczył się ??? GRATULACJE !!!
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-14 o 01:08 |
||||||||||||||
|
|
|
#1924 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczyny
![]() a oto opis Zupelnie zaskoczona bylam i jestem do tej pory i uwierzyc nie moge, bo nie myslalam, ze mi sie oswiadczy w tym roku, bo sam mowil, ze dopiero po nowym roku i takie tam oswiadczyl mi sie w rocznice aszego pierwszego spotkania po prostu magia a ja glupia niczego sie nie domyslalam, bo Piotrek czesto robil mi takie niespodzianki troche glupio mi bylo, ze zapomnialam, ale sb zupelnie mi z tygodnia wyleciala, dlatego nie myslalam, ze jest 13sty![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- a zaczelo sie tak : Daria (przyjaciółka z pracy) poprosila mnie, zebym pojechala z nia po jej tate pod saspol o 21, co sie zgodzilam , bo z Piotrkiem mialam sie nie widziec, albo zobaczyc sie dopiero po 22 bo mial jechac z wujkiem za Radomsko po jakis samochod. wiec i tak nie mialam nic do roboty i do tego Piotrek dzwonil o 19 ze juz dojechal, ze super sie prowadzilo i ze juz teskni, a ja mu ze chyba jednak sie nie spotkamy, bo bedzie juz pozno i w ogole, on jutro idzie na 6 rano do pracy, ze bedzie nie wyspany i takie tam...on ze smutna minka odpowiedzial, ze ok. rozlaczylismy sie. Daria zadzwonila. a ja napisalam eska do Piotrka, "przyjedz, bede czekala, tesknie "i nic mi nie odpisal. wiec pojechalismy pod Saspol po "tate" Darii i czekalismy 5oo m od Saspolu, bo nie bylo, gdzie sie zatrzymac i Daria wyslala eska do "taty" ze juz jestesmy, ze czekamy pod Saspolem, odp ze bedzie max za 5 min. i wtedy, Bodzio(chlopak Darii) zadzwonil do :taty: pogadal chwilke i powiedzial Darii, zeby podeszla pod Saspol, bo jednak "tata" z nami nie jedzie a ma cos jej dac, wiec poprosila mnie czybym z nia nie poszla i sie zgodzilam. stoimy pod tym saspolem trzesiemy sie z zimna, odwrocilam sie w prawo i myknal mi Piotrek. zdziwiona patrze, a on elegancko ubrany, kwiatki takie jak za pierwszym spotkaniem i cytryna i Daria uciekla.---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- hehe wiec poszlismy, Piotrek opierdziel dostal, ze mnie oklamal i takie tam ale wytlumaczyl sie i bylo ok zaprosil mnie do kawiarnii tak jak za pierwszym spotkaniem i mi powiedzial, ze mnie kocha i w ogole sie cieszy, ze mnie ma i przypomnial mi, ze jest 13go wiec siedzimy pijemy kawke, na tych samych miejscach co wtedy i Piotrek, moze pojdziemy do kina, a ja sie zasmialam, ze jest zupelnie jak wtedy, bo wtedy tez poszlismy do kina wiec sie zgodzilam grali tylko nigdy nie mow nigdy i na sali bylismy my i jeszcze 3 pary hehhehe aaaa zapomnialam Piotrek caly czas goracy byl i sie wiercil ehhehe ale on czasami tak ma aaa jeszcze wracajac do ubioru, troszke to smiesznie wygladalo, bo on elegancko ubrano a ja w spodniczce jeansowej i bluzie dresowej ![]() caly film mi mowil, ze mnie kocha bardzo mocno i w ogle, az sie zasmialam, ze plyta mu sie zaciela ![]() i szlismy w strone auta i ja mu slicznie podziekowalam a Piotrek chodz jeszcze skoczymy pod choinke, zobaczyc jak wyglada (nie wazne, ze jest wielka i stala obok samochodu |
|
|
|
#1926 |
|
Zakorzenienie
|
wiec szlismy podziemiami i P zaczal gadac, ze jestem kims wyjatkowa dla niegoi, ze cieszy sie, ze pojawilam sie w jego zyciu wlasnie w takim momencie, ze jest najszczesliwszy na ziemi, ze ma mnie i chcialby miec mnie na zawsze(doszlismy do choinki, bo on mowil i szedl, a mnie sie juz cos wlaczylo, ze cos jest nie tak, i powili sie domyslalam
) i ukleknal i powiedzial :zostaniesz moja zona? a ja sie do niego tak mocno przytulilam i palenlam: gluptasku, przeciez znasz odpowiedz oczywiscie, ze tak i sie dalej przytulam, lezka sie w oku zakrecila i czulam sie roztrzesiona, ale nadal go sciskalam, a Piotrek a moze bys przyjela oswiadczyny??a ja ze ooo no wlasnie, zobaczymy, czy trafiles z rozmiarem i trafil idealnie(bo podpieprzyl mi pierscionek 3 miesiace temu, a ja sie nie skapnelam pierscionek jest sliczny wiecej nie powiem ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
karolunusienka
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() Cytat:
![]() Jeszcze 530dni
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dopiero wstałam, ale jestem zła bo ciut zaspałam, a muszę jeszcze dokończyć prezentację na ćwiczenia... Karolinusienka - piękne zaręczyny, jeszcze raz gratuluję Teraz czekamy na foto pierścionka
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jenny - co do kryzysu w soboty na niedziele ... Tż zapomniało się co mi powiedział a później mi wmawiał że to ja źle zapamiętałam/wymyśliłam sobie do tego hormony i miałam noc z głowy ![]() Ja zaraz wychodzę, życzę wszystkim miłego dnia |
|
|
|
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() piękna historia no to pochwal się pierścionkiem ![]() Cytat:
i zazdroszcze mieszkania w górach ![]() a ja bede miała musimy tylko nad szczegolami pomyslec ![]() ![]() Cytat:
![]() Jenny skąd w Tobie tyle siły i ochoty żeby tyle pyszności szykować?
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-14 o 09:00 |
||
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() Zaręczyny cudowne miałaś Ja dopiero wstałam i herbatkę piję, zaraz śniadanko sobie zrobię i coś pouczyć się trzeba
|
|
|
|
#1933 |
|
Zakorzenienie
|
lusesita bardzo ładnie
![]() karolinusienka były zaręczyny?? gratuluję Historie przeczytam później, bo musę wracać do pracy. A i czekamy na fotki swiecidełka ![]() Miłego dnia
|
#1934 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak nie zapomnę to wrzucę dziś po pracy ![]() ............. u mnie też wczoraj spadł śnieg, dziś długo odśnieżałam samochód ![]() i okazuje się po 2 tygodniach że ma drugą bluzę zaraz ustroję choinkę do biura
|
||
|
|
|
#1935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w RZE też spadł śnieg, ale tylko taka kryjąca warstwa buty zimowe sobie przywiozłam, więc moze sypać do woli ![]() a może ma tylko 2 bluzy, ale za to firmowe
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A będziecie trzymać kciuki dzisiaj ? mam kolokwium z rachunkowości finansowej o 13.30....
|
#1937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1939 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka jak super !!!
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ile ona bierze ta fotograficzka?? ![]()
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski
ja przed chiwla wstalam i pije kawke jak dobrze byc znowu w domku
|
|
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka szczerze gratuluje no i pokazuj pierścionek
|
|
|
|
#1943 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja się edukowałam
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15834542]T'ai ![]() 87_meg a ja nie umiem pływać [/QUOTE]Ja też nie umiem Miśku, a jedna baba ze szkoły powiedziała ostatnio że dla niej to fizjoterapeuat koniecznie musi umieć. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
ale już zobaczyłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
NADROBIŁAM 13 stron! Więcej wypowiedzi zacytowałam żeby Wam odpowiedzieć ale już po ptokach...Siedzę w pracy i marznę...Zaraz nałoże rękawiczki
|
|
#1944 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no strasznie sie ciesze chociaz t tylko albo az 90% szansy.....ale ja juz swiruje ze szczescia hehehCytat:
![]() Cytat:
my kobitki twarde jestesmy![]() Cytat:
a my w sylwestra chyba bedziemy w domku siedziec bo Tz ak chcial i ja zreszta tez...no chyba ze pojdziemy gdzies do znajomych jak bedzie sie nam chcialoCytat:
u nas juz jest snieg;/ Cytat:
Tz sie starsznie marzylo wiec tak bedzie![]() Gratuluje a jak pieknie to wymyslil![]() aale Ci zazdroszcze ciekawe kiedy trn moj sie wkoncu oswiadczy....![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- elunka dziekuje
|
|||||||
|
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusieńka gratulacje!!!!
bardzo fajne zaręczyny pochwal się pierścionkiem ![]() Stysik gotowe ![]() a ja sprzątam właśnie |
|
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.......... jak to okropnie tak nie mieć z kim pogadać i do kogo się odezwać ja tu zwariuje niedługo |
||
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik i Jenny
już zaciśnięte DZIŚ ZEGNAM SIĘ POWOLI Z 6 Z PRZODU BO JESZCZE TROCHĘ I ZOSTAŁO MI 599 DNI DO ŚLUBU!!
|
|
|
|
#1948 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, opowiem Wam jaki mam sajgon w szkole...masakra jakaś na sam koniec
1. w sobote na kardiologii baba nas wywaliła z zajęć wyzywając nas i mówiąc że mamy poziom jak dzieci w podstawówce.... i kazała każdemu napisać na kartce że jest nieprzygotowany i poszła z tą makulaturą do dziekana. Ja rozumiem ze się wkurzyła ale mogła na spokojnie powiedzieć że nas przepyta na następnych zajęciach. To wymyśliła że będziemy po 5 osób przyjeżdżać a ona nas odpyta. Ciekawe kto jej przyjedzie w innym terminie niż zjazd ![]() 2. z psychiatrii gościu sam się nadaje do leczenia....pytał...90% osób dostało ocenę 0, dwie osoby 1 a Ci co im dobrze podpowiadali 2 ew.3. Co to za skala idiotyczna i następny zjazd znowu pytanko....3. zaczęliśmy zaopatrzenie ortopedycne...babka ok, konkretna. Ale dużo wymaga i sama wie bo ciągle powtarza jaki trudny przedmiot. podobno inne roczniki przez jej przedmiot rezygnowały ze szkoły. Na 3 roku ![]() 4. Kolos z ang. Też na następnym zjeździe. 5. I z terapii manualnej.... Całe święta w książkach
|
#1949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niedlugo bedzie 400 potem 300 potem 200 potem 100 i wkoncu tylko 1![]() ![]() Cytat:
masakra biedna jestes
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-12-14 o 10:28 |
|||
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętaj co masz w podpisie ONA MA SIŁĘ!!! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.

Dużo pisania i historia zawiła ale ogólnie rzecz ujmując to najlepsza przyjaciółka chciała moim kosztem się dowartościować (a mi pokazać gdzie "moje miejsce")a że jej nie wyszło to zerwała przyjaźń, nasyłała na mnie swoje koleżanki i robiła mi koło tyłka. A ogólny efekt tej historii - nie mam pseudo przyjaciółki ale mam narzeczonego.
Grunt że on ma poczucie winy 

za opinie 

Ale to nie to co kiedyś, teraz to najlepiej umiem pływać żabką i na plecach...
, a koleżanka miała szczęście 

, a potem sobie pogadaliśmy trochę i tak nam zleciał czas.

Perfect Housewife