|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
może niekoniecznie przesuniety, ale raczej źle wlożony masz ten impalnt ![]() od razu po op implanty powinny być na tej samej wysokości... dopiero z czasem może uwidocznić się rożnica przez to, ze jeden z mięsni moze szybciej puszczać... ale znowu po pewnym czasie piersi się zrównają Pamiętasz jak było od razu po op?
|
|
#4382 |
|
Raczkowanie
|
Pamietasz jak pisalam ze doktor mnie na nastepny dzien operowal jeszcze raz bo stwierdzil ze ta prawa piers jest wieksza . ale powodem podobno malo byc to ze nie rowno schodzily te wody krew. mam fotke zaraz po op moge przeslac zerkniesz sama
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
to jest tydzien po op
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mialaś dreny? rozwiazalyby problem... ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- nie jest źle tydzień po op mięśnie już puszczają, więc jedna pierś ma prawo być już troche nizej U mnie 10 dni po op też prawa pierś byla niżej niz lewa a masz jakąś fotkę aktualną? nawet z dzisiaj? tylko najlepiej zrobioną przez kogoś... zebyś stała swobodnie z opuszczonymi rękoma
|
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
tak dreny mialam od samego poczatku , i bylo zeczywiscie widac ze w tej buteleczce od prawej piersi jest mniej tego plynu ....dlatego tez doktor zrobil jeszcze jedna op , ale co on tak naprawde zrobil przy drugiej op tego do dzisiaj nie wiem .
jakos malo czasu mial na rozmowe ...
|
#4386 |
|
Raczkowanie
|
to jest najswiezsza fotka , ale szczeze powiedziawszy tak tez i wydladaja na dzien dzisiejszy , jest bez zmian od kiedy zrobilam to zdjecie
oj jak bym sobie zyczyla zeby ta lewa pirs wygladala jak ta prawa
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój mówił, ze nie musi schodzić z obu piersi tyle samo krwi i płynów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
... to wygląda na obkurczenie się torebki wokół implantu
|
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
a moze zrobil jakis blad podczas op i tak powiedzial zeby sie nie przyznac a jednak skorygowac ... sama nie wiem , powiem ci szczeze ze dziur w brzuchu mu z tego powodu nie robilam , i bylam szczesliwa ze jestem po op juz w domku.![]() co mnie troche na dzien dzisiejszy denerwuje to to ze jezeli bedzie potrzebna poprawka to znowu te przejscia , ten czas dochodzenia do siebie uwazania na siebie , a jak sie z tylkiem w miejscu wysiedziec nie potrafi to ten czas sie tak wydluza , do tego dochodzi ze miesiac bede znowu zwolniona z pracy a to dla mnie miesiac w ktorym tez nie bede zarabiac bo taka wlasnie mam prace .... jedyne co cieszy to to ze moze zrobie tym razem troche wieksze ![]() ![]() jezeli bedzie potrzebna taka koniecznosc![]() a twoje perly to najpiekniejszy przyklad ze mozna zrobic jeszcze ladniejsze niz byly ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Horo co oznacza obkurczenie sie torebki wokol?
|
#4389 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obkurczanie torebki polega na zaciskaniu się tej torebki z tkanki łącznej, która zawsze wytwarza się wokół implantu, na nim.. deformuje to jego kształt, powoduje ból, twardość piersi.. przerośniętą torebkę usuwa się chirurgicznie Cytat:
ja na przykład.. opijałam zakupy świąteczne, o! już prawie wszystko mam, przyszły weekend mogę sobie spokojnie dochozić do siebie w domku i nie pokazywać ludziom (mam w planach permanentny ust) Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-14 o 09:13 |
||
|
|
|
#4390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a obkurczanie torebki lącznotkankowej wokół implantu jest najczęstszym powiklaniem pooperacyjnym. Ucisk tkanek na miękką protezę powoduje stwardnienie piersi i zmianę jej kształtu. Leczenie tego rodzaju powikłania jest najczęściej operacyjne i wymaga usunięcia stwardniałej torebki.
|
|
#4391 |
|
Raczkowanie
|
Horo-Samiii - dziekuje za odpowiedz.
wiem teraz o co chodzi , i bylam 2 tygodnie po operacji tu u lekarza czy wlasnie takie cos mi sie nie zrobilo bo dokladnie 2 tyg. po operacji zauwazylam ta zmiane , doktor powiedzial mi ze to za szybko po op zeby takie cos sie zrobilo , moje uczucie w tej lewej piersi jest takie dziwne wlasnie jak by cos ja od wewnatrz trzymalo . ale piers nie jest jakos wyjatkowo twardziejsza od tej prawej
10.09.09 Dr. Kufa Allergan 330 g 168 cm-53 kg Edytowane przez solevita Czas edycji: 2009-12-14 o 09:21 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gdzieś mi się tak o uszy obiło
|
|
|
|
|
#4393 |
|
Kazar Lady
|
hej dziewczynki....
pogoda raczej nie do wyjścia już mi się zimno robi jak pomyslę że zaraz trzebo ruszyć do szkoły ... Solevita, a kiedy masz poprawke? To faktycznie wygląda jak obkurczenie torebki ale ja się raczej nie znam
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Misia,
jak tak trochę nie na temat, ale... ile placisz za zmarszczki? tzn czoło, oczy, bruzdy i kąciki ust? ja wlaśnie dostalam maila z przyblizonym, kosztem i wydaje mi sie, ze trochę duuuużo
|
#4395 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() botox za czoło lwia i kurze 1200 a kwas hialuronowy na nosowo-wargowe 1000 ja nie robiłam kwasu ale podpytałam dziewczyne co u Bromka ostatnio robiła |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4397 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Rozmawiaj z dr koniecznie i daj znać ..! |
|
|
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie : jako ze jestem juz prawie 2 tyg po op mozecie na moje blizny popatrzec i powiedziec czy wszystko jest ok
![]() Narazie jeszcze od op. nie kontaktowalam sie z doktorkiem , wiec potrzebuje , zeby ktos rzucil okiem na moje przody
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-14 o 21:42 |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepiej szykuj się na poprawkę... jak najszybciej i do lata będzie wszystko super
|
|
#4401 |
|
Raczkowanie
|
moze doktor tez potrzebuje operacje , na oczy ![]() skoro wy to widzicie a on mi na za mala piers zaleca pas ....hahahaha musze mu sie dobrze przyjzec jak bede u niego , oj nie wiem czy mu sie jeszcze dam ciac jak on nic nie widzi ![]() zart zartem , problem jak byl tak jest , napewno wam napisze co doktorek na to powie... zreszta czekam w niecierpliwosci a wszystko bedzie jak trzeba , bo koniecznie do mojego doka musze napisac , jak widze jego klinike podejscie do pacjenta . nie chce teraz jeszcze tego pisac dopiero jak wszystko bedzie za mna . ale pozytywny list to nie bedzie. obojetnie co sobie pomysli , wiem ze jest dobrym lekarzem , ale podejscie powiem inaczej brak podejscia i bycia dla pacjetna to dla mnie nie do zrozumienia . na kolsuntacje dzien przed op wogole nie przyszedl zobaczylam go 1 raz na oczy krotko przed op , podobno duzo pacjentek tak zapomina szok
|
#4402 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są idealne... wąziutkie, krociutkie i w miejscu, w ktorym powinny byc ps. ja już 3,5 miesiaca po op i... jeszcze u dr nie bylam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4404 |
|
Raczkowanie
|
oj nie znam sie na tego typu bliznach , mialam przez brodawke , ale moim zdaniem wyglada to dobrze nic nie jest zaczerwienione , moze Horo wie ??
|
#4405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4407 |
|
Raczkowanie
|
Lekarz kazal mi stosowac masc z witamina A na strupki zeby szybciej odpadly, jak myslicie dziewczyny jest to dobry pomysl? tez musialyscie tak smarowac bo mi sie wydaje ze byloby lepiej gdyby same odpadaly bez pomocy masci, co prawda kupilam ja juz prawie tydzien temu ale do tej pory nie smarowalam bo sama nie wiem co o tym myslec
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
powiem ci szczeze ze ja bym niczym nie smarowala , niech sama natura to zrobi , skoro wszystkim odpadaja normalnie to po co to przyspieszac . a niech do tego dojdzie ze zle zaragujesz na ta masc ... no nie wiem dziewczyny co myslicie?
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za odp
horo 3,5 miesiaca i jeszcze nie bylas to znaczy , ze wszystko bylo ok Z drugiej strony tak dlugo jak sie nic nie dzieje to nie chce go niepokoic i prawde powiedziawszy nie chce mi sie te 800 km mykac. Teraz beda Swieta , wiec przy okazji wizyty w Polsce pomyslalam , ze doktorka odwiedze
|
#4410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
planowalam zaliczyć kontrolę i przy okazji zrobić zmarszczki w Szczecinie, ale zastanawiam się jeszcze ![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Solevita, a na Twoim miejscu to bym pojechala do dr i zażądała poprawki.
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.