|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Hej dziewczynki
mnie też tu dawno nie było i niestety pewnie rzadko teraz będę bo na nic nie mam teraz czasu, życie pokopało mi się konkretnie ![]() karolinusienka gratuluję wspaniałych zaręczyn ![]() wszystkie inne przepraszam że nie doczytałam szczegółowo ale nie było kiedy i jak ![]() na osłodę pokażę Wam nowego domownika Tża o ile uda mi się zamieścic fotki?szczotka to jego ulubiona zabawka wogóle to zrobic mu zdjęcie to cud-jest taki ruchliwy że łatwiej film nakręcic
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-14 o 13:21 |
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15849481]lula177 zleci Wam wszystkim,zobaczysz
. Przecież praktycznie do 2011 został tylko rok,to jest na prawdę niewiele .[/QUOTE]no mi 18 grudnia zostanie dokladnie poltora roku ![]() ja teraz jestem pania(panna:P) G. :P a bede pania Paulina B
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
elunka
dasz radę w szkole Twarda kobita z Ciebie Ja na razie mam tylko zaliczenie z zarządzania zasobami ludzkimi ![]() Stysik trzymamy bo za chwile masz kolosa chyba![]() t'ai no to też trzymam kciukole za lepszą pracę ![]() joanwi niezły wiersz ![]() lula jejuśku świetne te puzzle tez kiedyś układałam Może warto znowu popróbować P.S. na której str jest suknia honolinki?? A wiecie co, ja zawsze zapisuję sobie wiadomości na kartce jak was czytam. Np. elunka coś tam coś tam jeny coś tam coś tam A ta wariatka (moja Sis) dopisała mi pod tymi pozycjami (tak że ledwo się skapłam) cobra115 to du.pa |
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co sie stalo jak moge zapytac? czemu ci sie zycie pokopalo?---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- cobra na 50 ![]() dobra ide troche poukladac ale bd zagladac caly czas |
|
|
|
|
#2015 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
MiciaKicia z tego względu że nazwisko Grześka będzie miała też ta dziewczyna o której Wam tyle razy opowiadałam, ta co się chajta z bratem Grześka. A ja nie chcę się nazywać jak ona
![]() Mabi
|
#2017 | |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co? im nowszy wątek zakladamy tym szybciej nam idzie zapełnienie go hehe ten powstal jakis tydzien temu a juz prawie polowa za nami gaduły
![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
czytalam o tym hihi zapomnialam sorrkii
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Micia bo jest więcej nowych osób i my coraz bardziej zżyte ze sobą więc sobie więcej mówimy
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się podobają 2 nazwiska, ale nie zmieściłyby się w żadnej rubryce
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
lula177 pisałam że babcia jest umierająca i po wyjściu ze szpitala teraz to głównie ja się nią zajmuje bo rodzice pracują i nie ma ich w domu, tak że nie mam czasu zabardzo ani na net ani na spotkania z Tż nawet (a akurat Tż jest w domu bo na zwolnieniu), niby jest tak blisko a tak daleko...
|
|
|
|
#2021 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka piękna ta suknia
ja już też chcem ![]() Podobają mi się właśnie jak mają tiul na dole, ale TŻ twierdzi, że woli z "normalnego" materiału żebym miała a nie z "firanki" ale może jeszcze da się przekonać
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mi przykro... ale na pewno jakos przetrwasz ten okres ...
|
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
jest u mnie dopiero kilka dni a ja już nie mam siły, taka opieka jest strasznie męcząca, musiałam wynieśc się ze swojego pokoju żeby go przystosowac dla babci, tak że nawet Tż nie może mnie odwiedzac
nawet choinki w tym roku nie ubierzemy...bo nie ma gdzie jej postawic (małe mieszkanie a trzeba było wstawic dodatkowe łóżko) masakra
|
|
|
|
#2025 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja będę na K miała Cytat:
Cytat:
Cytat:
zapowiedziałam Piotrkowi że nie zamierzam ich odwiedzać niedługo są urodziny ich córeczki i nie wiem co zrobić Cobra ja sukienki nie będę uzgadniać z TŻ-em |
|||||
|
|
|
#2026 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kobietki Kochane
Cytat:
Cały tułów mam wyczyszczony z pieprzyków Zimnnnooooo I dzisiaj spadł śnieg![]() Gratulacje Pięknie przeżyliście ten dzień[QUOTE=Stysik;15845595]a ja bede miała musimy tylko nad szczegolami pomyslec ![]() ![]() ![]() [QUOTE] Naszych jeszcze nie pytaliśmy, ale chyba będziemy musieli zamówić kogo innego na miejscu Za 3 tygodnie jedziemy do SzklarskiejCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai a ja właśnie kiedys oglądałam z TŻ stronki slubne i pokazywałam jakie mi się podobają
no i mi mówił, że wolałby żeby na dole nie było "firanki" tylko taki "śliski materiał" |
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Wróciłam już z zajęć, teraz idę coś podrukować, umyć naczynia i wracam na chwilkę do Was
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja tesciowa tez opiekuje sie swojaj mama ktora miala juz 6 wyleow i nie moze chodzic i wogole pampersy jej trzeba zakladac;/ przerabane naprawde podziwiam ja ze daje sobie rade...i ?ty tez na pewno dasz rade...a nie mozesz Ty odwiedzac Tz? czy ciagle musisz z babcia siedziec
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
jak ty masz 502 to ja 509
zawsze wchodzę na twój suwaczek bo z niego łatwo mi wyliczyć Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam w końcu
Karolinusienka gratuluję Ci pięknych zaręczyn Lula wróciłaś Fajnie masz z tym domkiem - zazdroszczę niesamowicie Choć dom za 80 tys. w stanie surowym i to jeszcze taki jak sobie wymarzyliście, bo kiedyś pokazywałaś to raczej niemożliwe według mnie My na początku mieszkanie chcemy kupić - widziałam ostatnio świetna ofertę i się napaliłam, ale póki co nie mamy warunków na kredyt ![]() Elllmi witamy witamy ![]() Elunka dasz radę w egzaminami - kto da radę jak nie TY ![]() T'ai powodzenia w szukaniu pracy ![]() Honolinka Stysik już piszesz tego kolosa, więc ![]() Mabi mojej koleżanki pies był taki ruchliwy, że na filmie była jedna wielka smuga za nim. Będzie dobrze Cobra sukienki z tiulem po weselu mogą wyglądać masakrycznie - miałam tylko dolną część suknienki taką i cała poszarpana Ale mnie się te tiulowe najbardziej podobają Bambusiek mam nadzieję, że rana się zagoi szybko ![]() A ja będę panią K.-C. albo tylko C. - właśnie jesdzcze nie wiem
|
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zobaczymy jak bedzie moze uda nam sie zmiescic w 80 tys ajak sie nie uda to bedzimy najwyzej sie dluzej budowac i juz ja jakos strasznie optymistycznie na to patrze teraz zreszta Tz tez...zna sie na tych sprawach i uwaza ze raczej powinnismy sie zmiescici oczywiscie tyle bedie kosztowal stan surowy nie zamkniety no ale czas pokaze![]() Cytat:
to zostaje tylko przeczkeac ten okres bardzo mi przykro naprawde...trzymaj sie kochana
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-12-14 o 14:02 |
||
|
|
|
#2035 |
|
Konto usunięte
|
A ja bym się tak gustem TŻta nie kierowała. Owszem,to co się widzi na obrazku czasem wygląda pięknie,ale założysz na siebie i jest kicha. To co na obrazku,a to co na Tobie to dwie odmienne rzeczy,dlatego ja naprzykład trochę żałuje,że tyle się napalałam na jakieś kiecki,a jak się okazuje,były zupełnie nie dla mnie
.
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
a ja będę panią L.
![]() zaraz do pracy musze iść. buu... mama mi podcięła końcówki ![]()
|
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
mabi
|
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Lula u Was ogromnym plusem jest to, że Twój TŻ siedzi w branży budowlanej i łatwiej jakoś to wszystko ogarnąć
Najważniejsze, że macie juz sprecyziwane plany ![]() Honolinko ja kiedyś czytałam., że suknia inaczej wygląda na zdjęciu, inaczej na manekinie i inaczej na Tobię, więc ja za dużo sukien nie oglądam, bo nie chcę się napalać, a potem co |
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze pracuje w firmei bydowlanej no i sam ma tez taka wiec wszytsko bedzie duzo taniej
|
|
|
|
|
#2040 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 dokładnie. Pani w sklepie z sukienkami,jak mi pokazała moją kieckę,to ja: "Nie dziękuję,nie lubię takich księżniczkowatych. i do tego jeszcze biała? Na pewno nie...". A założyłam ją i dostałam olśnienia,że tylko ta i żadna inna
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

o ile uda mi się zamieścic fotki?
.[/QUOTE]
dasz radę w szkole![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
bo za chwile masz kolosa chyba

Perfect Housewife
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

ja już też chcem

ale na pewno jakos przetrwasz ten okres ...