|  2009-12-12, 08:09 | #2071 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Dot.: Śląsk zaprasza na pachnące spotkanie!

ciekawe kto najbardziej   Róbcie dużo zdjęć  jak frekwencja będzie mała to trzeba będzie niedługo spotkanie powtórzyć   | 
|     |   | 
|  2009-12-12, 09:07 | #2072 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Uchhh, nie chciałabym bardzo "narzucać" godziny, ale jak już, to może plus- minus - 17.30? Będziemy z Agnyską   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     |   | 
|  2009-12-12, 09:12 | #2073 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dziewczyny,sorry,że ja tak z innej beczki.Nie wiecie co z Teziakiem? Juz równy miesiąc nie było go na wizazu.Znacie sie osobiście,więc sądziłam,że macie bliższy kontakt. Pisał,że jest szczęsliwy,ale żeby aż tak nas zaniedbać..  Martwię się,że znów ma doła... | 
|     |   | 
|  2009-12-12, 11:58 | #2074 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
 Ja przyjdę jak umyję okna i powiesze śniezynki. Mam nadzieję ,że nie zapomne się przebrac jak skończę. Kiedys zapomniałam i tal poleciałam na egzamin  ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat: 

__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | ||
|     |   | 
|  2009-12-12, 13:03 | #2075 | ||
| Zakorzenienie | 

Buuu!   Cytat: 
  Upsss, czyli, wychodzi na to, że Ewa zmuszona będzie przytaszczyć wszystko...     Cytat: 
  Czymię kciuki!   Nooo, ja nie będę tego komentować, ale podejrzana sprawa z tym zniknięciem...   ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | ||
|     |   | 
|  2009-12-12, 14:54 | #2076 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: z filmu 
				 | 

Postaram się wpaść ok. 18 na jakąś godzinkę, bo później muszę poszukać prezentu urodzinowego dla ojca.   PS. Czy któraś z Was posiada chociaż kropelkę we fiolce Safran T. lub Dzing! ?   
				__________________ Ale to tylko ja. I mogę się mylić. I może z tego wyniknąć straszliwa tragedia.. Edytowane przez Kevin Lomax Czas edycji: 2009-12-12 o 14:57 | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:01 | #2077 | 
| Zakorzenienie | 

Dziękuję wam za kolejne, cudne spotkanie  I za "domówkę" Agnysko -  - za próbeczki  Ja chcę jeszcze raz!    
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2009-12-13, 16:17 | #2078 | ||
| Zakorzenienie | 

Ja też peany dziękczynne ślę     Cytat: 
  , również straszliwie dziękuję za próbasy i za zaznajomienie mnie z Molecules 02 - dosłownie siekło mnie na nie jak, nie przymierzając, jasna cholewka   Amboxan rzondzi!  Cytat: 
     Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2009-12-13 o 16:18 | ||
|     |   | 
|  2009-12-14, 09:41 | #2079 | 
| Rozeznanie | 

Ogromne dzięki za miłe spotkanie, możliwość testowania, poznawania  nieznanych zapachów.  Agnysko - dzięki przeogromne za próbki,  A kropelką Shalimara podkreślę uroczysty świąteczny wieczór wigilijny. Największe zaskoczenie zapachowe tego wieczoru +: Spellbound (choć początek prawie nie do przejścia), Molecules 02 z Szarej Róży  , Vera Wang - jaki przyjemnie różany początek i "środkowa" słodycz Zaskoczenie - :Eucero Zaintrygowały mnie: Eau de Cardamon, Escentric 01, Bassala. Kocham czy nienawidzę?: Corrida, Apparition. Za wszystko dzięki. | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 10:44 | #2080 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

a zdjęcia?   ja sie chyba musze na ślunsk przenieśc   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 11:27 | #2081 | |||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  To, czym sama zaskoczyłam siebie to fakt, że rozpoznałam, że to molekuły, choć przecie zna mnie nie pachną. Może jednak pachną cholerniki?  Cytat: 
 Molecules 02 na Sałacie pachniały, co się zowie. Męska Basala cudna - zioła, pikanteria, oschła lawenda. Szalenie interesujący zapach. Agnysko, dzięki za próbkę!  Corridę znałam, ale dopiero tym razem udało mi się wrócić z próbeczką - śliczna jest. Nie piękna, nie fascynująca, tylko taka trzpiota ślicznota właśnie.  Dzięki rabatowi Madziczki kupiłam wreszcie Meteoryty i przy okazji zostałam obdarowana próbkami Celine Dion Chic i Ange ou Demon po dwie sztuki. Bleh... Dobrze, że przy okazji zażyczyłam sobie próbek podkładów, kremów pod oczy i co najważniejsze... He Wood Rocky Mountain. Dziękuję wszystkim za spotkanie, a Agnysce, Madziczce i Sałatuńci za afterparty także. Było jak zwykle. Czyli fenomenalnie.  ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Koniecznie!   
				__________________ Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-12-14 o 11:39 | |||
|     |   | 
|  2009-12-14, 14:49 | #2082 | 
| BAN stały | 

Zdjęcia, zdjęcia, zdjęcia!   Sabbath, i jak się sprawują Meteoryty?  Btw, też mi w Sephorze ostatnio wcisnęli Celine Dion   | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 15:00 | #2083 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

I ja w końcu dotarłam   Dziękuję bardzo za spotkanie  , oderwało mnie nieco od zimowych rozważań egzystencjalnych. Wychodzi na to, że ja nic, tylko rozdawałam próbki na prawo i lewo  A to fcale nieprawda, przecież ja nie miałam przy sobie żadnych próbek  Należą się szczególne podziękowania Sabbath  (za przenocowanie na kanapie), Sałacie  (za użyczenie kolana) i Madziczce  (za znoszenie mnie jako towarzyszki podróży). Poznałam w końcu Kevina, ale należą mu się baty za wyjście po angielsku  Asiulu, dziękuję za śliczne płyny i bardzo mi miło, bo czułam że jak Shalik to tylko dla Ciebie - koneserki  Rozterko, dzięki za miłe sąsiedztwo, ale mam nadzieję, że te zdjęcia nigdy nie ujrzą światła dziennego   
				__________________ Joga z rana jak śmietana. | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 15:37 | #2084 | 
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Zdjęcia, zdjęcia !!

__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 16:01 | #2085 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     |   | 
|  2009-12-14, 17:57 | #2086 | ||
				 | 

Cytat: 
  nigdzie się nie spieszy, jak znajdę więcej czasu to skrobnę PW.  Cytat: 
  No i chciałem zrobić na złość Polly (niechcący).   
				__________________ Ale to tylko ja. I mogę się mylić. I może z tego wyniknąć straszliwa tragedia.. | ||
|     |   | 
|  2009-12-14, 18:47 | #2087 | |||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
   Mam nadzieję, że połączenia miałaś szybkie, tzn. bez niepotrzebnego mrożenia się. Cytat: 
  ,  choć ja chyba lubię klasyki bom konserwa  nie koneserka  . Cytat: 
 - jaki ładny rym mi się napisał  , a jaki prawdziwy! Rozterko - dziękuję. | |||
|     |   | 
|  2009-12-14, 22:34 | #2088 | 
				 | 

Haha, takiego zdjęcia to żadna z nas nie ma   Ładny  A jak prosisz, to ja Ci lepiej wyślę jakieś wystylizowane, bo na tej wspaniałej imprezce miałam fryzurę nietego i twarz nakrapianą  Zapomniałabym o najważniejszym: zakochałam się w M7  Ale za to mam mętlik z powodu Poisona. Psikany ma na mnie letko morderczy początek, ale za to trwa wieczność (następnego dnia rano nadal rozsiewałam wokół siebie tą pyszną słodycz). Za to lany jest przyjazny od początku, ale trwa zaledwie 8-10 godzin  No i teraz nie wiem, co by tu zrobić? Nie potrzebuję dużej ilości, więc albo miniatura albo odlewka, zastanawiam się tylko nad formą. Czy lana czy z atomizerem  Taaa, ma się problemy w życiu   
|     |   | 
|  2009-12-15, 00:09 | #2089 | 
				 | 

Kurcze Wy sobie tak na wizażu cały wieczór gadu, gadu a ja stare szafidła maluje   I zejdzie mi pewnie do trzeciej , a rano do roboty  Dziewczyny dziękuję za spotkanie . Macie jakies fotki z domówki to wklejcie , pliiiiiiiiiiiiiiiiiis. Z knajpy wysłałam do Sabbath. To ide dalej machac pędzlem. 
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
|  2009-12-15, 08:19 | #2090 | 
				 | 

Nie mamy   Chyba, że coś przespałam?   
|     |   | 
|  2009-12-15, 08:46 | #2091 | |
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  . Włosy masz ładne błyszczące, i chyba fryzurka dłuższa niż w maju?.. tak mi się wydaje i ładnie Ci w tych dłuższych  A Poison chyba lepszy z psikadłem? - wygodniejszy w używaniu ROZ-ter-KO, szafidła budzą moją ciekawość. Pamiętam odrestaurowane mebelki i drzwi Agnieszki - jak dodała im oryginalności i charakteru  . Pomalowałabym coś, najlepiej olejną. | |
|     |   | 
|  2010-01-02, 00:33 | #2092 | 
| Zakorzenienie | 

Hallo, Hallo - Kto chętny na zlocik 9 stycznia w sobotę? Póki co na liście Sabbath i ja  Proszę śmiało i ochoczo się zgłaszać   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     |   | 
|  2010-01-02, 02:58 | #2093 | 
				 | 

Chętna to jestem, ale czy sił mi starczy , to nie wiem    
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . | 
|     |   | 
|  2010-01-02, 11:12 | #2094 | 
| Zakorzenienie | 

Załatwimy jakąś wzmacniającą kroplóweczkę    
|     |   | 
|  2010-01-02, 12:38 | #2095 | 
				 | 

Byłoby miło, ale 9.I jestem niedostępny, więc niestety odpadam.    
				__________________ Ale to tylko ja. I mogę się mylić. I może z tego wyniknąć straszliwa tragedia.. | 
|     |   | 
|  2010-01-02, 18:03 | #2096 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   Mam nadzieję, że do soboty "unormują" mi się pewne sprawy i raczej będę mogła wpaść  P.S. Madzik, cuuuudna z Was para   
				__________________ "Są takie chwile, gdy się nie śmie badać  swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie,  że ani jednej nie znajdzie w niej struny,  co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie."  Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2010-01-02 o 18:04 | |
|     |   | 
|  2010-01-02, 18:23 | #2097 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Zdecydowaliśmy się ogłosić to światu   :ha  haha: 
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | |
|     |   | 
|  2010-01-02, 20:27 | #2098 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Ślunsk :) 
				 | 

Ja się nie deklaruję, bo znowu mi nic nie wyjdzie, jak na złość.   A tak bym chciała... | 
|     |   | 
|  2010-01-03, 12:29 | #2099 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-01 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

ja się postaram chociażby na chwilę wpaść ale mam studia+korepetycje+być może pracę więc obiecać nie mogę    | 
|     |   | 
|  2010-01-07, 17:04 | #2100 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: sosnowiec 
				 | 

Ja miałam chociaż raz przyjść ale w ten weekend pracuje;/ za to 16- 17 styczeń mam wolne   Edytowane przez ATENA84 Czas edycji: 2010-01-07 o 17:06 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.