Tarnowskie Panny Młode - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-13, 00:19   #4771
iwka28
Wtajemniczenie

Dot.: Tarnowskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez szar_a Pokaż wiadomość
Tylko upewniłyście mnie w tym co słyszałam o Pasażu. Nad Eko Barem też się zastanawiałam, jednak bardziej odpowiada mi "klimat restauracyjny". A słyszałyście może cokolwiek o restauracji Artie na pl. Więźniów Oświęcimia?
Sąsiad miał tam nieduże wesele i był zadowolony.

Cytat:
Napisane przez wronkas Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie mi jakich kwiatów najlepiej użyć do bukietu ślubnego.Myślałam o storczykach ale sama nie wiem czy są na tyle wytrzymałe.Może macie jakieś pomysły
Storczyki są bardzo wytrzymałe. W sumie chyba najbardziej z dostępnych kwiatów bukietowo-weselnych. Miałam bukiet kulę z zielonych storczyków, z rączką obwiązaną zieloną wstążką i kwiat wpięty we włosy, Tż butonierkę z samego storczyka, dekorację na samochód. Wszystko przetrwało w stanie nienaruszonym całe wesele. Polecam, gdybym teraz wybierała wybrałabym je jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez wanilliowa Pokaż wiadomość
Ja może będę teraz nietypowa, bo planuję mój bukiet mieć z piwoni. Nie żebym szczególnie lubiła te kwiaty, ale znalazłam napawdę śliczny i bukiet. Biorę ślub w wakacje więc nie mogę liczyć na tulipany czy też moje ukochane konwalnie.
Poniżej umieszczam zdjecie bukietu z piwoni znalezione na necie.

Tak w ogóle to witam Was dziewczynki , postanowiłam się dołączyć do wątku, bo oderwać się od niego nie mogę, czytam i czytam, panuje tu taka milutka atmosfera.
Witaj wśród nas. Bukiet śliczny, pięknie pachnący. Tyle że piwonie kwitną przełom maja/czerwca i we wakacje ich nie ma. Można je sprowadzić, ale cena jest odpowiednia. Nie podobają Ci się inne kwiaty?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2009-12-13 o 00:21
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 10:55   #4772
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Witaj wśród nas. Bukiet śliczny, pięknie pachnący. Tyle że piwonie kwitną przełom maja/czerwca i we wakacje ich nie ma. Można je sprowadzić, ale cena jest odpowiednia. Nie podobają Ci się inne kwiaty?
O, to mnie zasmuciłaś iwka tymi piwoniami... a wydawało mi się, że u mnie w domu mama robiła bukiet z piwoni w lecie, widocznie mi się pory roku pomieszały
Poszperałam teraz trochę i znalazłam dla siebie inną propozycję : eustoma, róża, goździk.

Tak w ogóle to miałaś iwka piękny bukiet, zapisałam sobie już kilka dni temu zdjęcie na komputerze. Jeżeli moje kwiaty nie wypalą to chyba też zdecyduję się na storczyki

Edytowane przez wanilliowa
Czas edycji: 2009-12-13 o 10:58
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 11:16   #4773
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
O, to mnie zasmuciłaś iwka tymi piwoniami... a wydawało mi się, że u mnie w domu mama robiła bukiet z piwoni w lecie, widocznie mi się pory roku pomieszały
Poszperałam teraz trochę i znalazłam dla siebie inną propozycję : eustoma, róża, goździk.

Tak w ogóle to miałaś iwka piękny bukiet, zapisałam sobie już kilka dni temu zdjęcie na komputerze. Jeżeli moje kwiaty nie wypalą to chyba też zdecyduję się na storczyki
Fajny ten bukiecik, dogadaj sobie tylko z kwiaciarką kolorystykę, ponieważ przy śnieżnobiałej sukni niektóre kwiaty o zabarwieniu kremowym wyglądają jak przybrudzone. A goździki uwielbiam, ślicznie wygląda z nich bukiet kula wykończony drobnym bluszczem.
A bukietu trochę się oszukałam, wydrukowałam jaki chcę mieć, zaniosłam do kwiaciarni i dostałam to co chciałam

Stary 2009-12-13, 12:48   #4774
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Fajny ten bukiecik, dogadaj sobie tylko z kwiaciarką kolorystykę, ponieważ przy śnieżnobiałej sukni niektóre kwiaty o zabarwieniu kremowym wyglądają jak przybrudzone. A goździki uwielbiam, ślicznie wygląda z nich bukiet kula wykończony drobnym bluszczem.
A bukietu trochę się oszukałam, wydrukowałam jaki chcę mieć, zaniosłam do kwiaciarni i dostałam to co chciałam
hehe, liczy się to, że było jak chciałaś, czyli podobnie jak na zdjęciu. Jeszcze nie wiem jaki kolor sukni będę miała, najbardziej podoba mi się złamana biel, ale zdanie może mi się jeszcze zmienić. Liczę na pomoc florystki w kwestii kolorystycznego dobrania bukietu.

Mam jeszcze pytanie z innej beczki - ceny alkoholu idą w górę i zastanawiam się,czy jest sens kupić wódkę (ok. 70 butelek - wesele na ok. 100 gości) na ponad 1,5 roku przed weselem Czy wódka ma datę ważności? mam miejsca a miejsca żeby to trzymać, ale czy warto?
Możecie mi jeszcze wytłumaczyć na czym polega haczyk z kupowaniem na kogoś, kto ma sklep z koncesją? Jak to się przekłada na cenę wódki?

Czas edycji: 2009-12-13 o 12:52
Stary 2009-12-13, 19:04   #4775
azumi21
Raczkowanie

Cytat:
hehe, liczy się to, że było jak chciałaś, czyli podobnie jak na zdjęciu. Jeszcze nie wiem jaki kolor sukni będę miała, najbardziej podoba mi się złamana biel, ale zdanie może mi się jeszcze zmienić. Liczę na pomoc florystki w kwestii kolorystycznego dobrania bukietu.

Mam jeszcze pytanie z innej beczki - ceny alkoholu idą w górę i zastanawiam się,czy jest sens kupić wódkę (ok. 70 butelek - wesele na ok. 100 gości) na ponad 1,5 roku przed weselem Czy wódka ma datę ważności? mam miejsca a miejsca żeby to trzymać, ale czy warto?
Możecie mi jeszcze wytłumaczyć na czym polega haczyk z kupowaniem na kogoś, kto ma sklep z koncesją? Jak to się przekłada na cenę wódki?

Moje znajome kupowaly wczesniej wodke i nie zalowaly bo pozniej ceny poszly w gore, a wodeczka lezala, ona nie ma jako takiej daty waznosci, wiec mysle ze jesli kupisz to sie nic nie stanie.

DZIEWCZETA szukalam swojej wymarzonej sukni, w tej ktora pokaze Wam na zdjeciach czuje sie najlepiej, to jest moje takie 9na 10. ALE pokazujac ja na zdjeciach mamie i tesciowej, obie mowia "no ładna"

wrrr a ja nie chce ladnej tylko sliczna wiem jak to brzmi ale same wiecie, ze to nasz jeden dzien i chce sie wygladac super. wiec chyba jeszcze beda czegos szukac. w tarnowie nic lepszego nie widzialam ale moze ktora mozesz polecic jakis fajny SALON z sukniami w KRAKOWIE? gdzie sa fajne suknie nie drosze niz 3 tysiace?

Zdjecia nie sa dobrej jakosci i nie widac dokladnie tej sukni bo robione sa telefonem, dodalam tez zdjecie welonu, mam do niego inna suknie ale chodzi o ten welon. co mysliscie szczerze?

http://s6.suwaczek.com/20100530290213.png
azumi21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 19:48   #4776
moniaa061
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez azumi21 Pokaż wiadomość
Moje znajome kupowaly wczesniej wodke i nie zalowaly bo pozniej ceny poszly w gore, a wodeczka lezala, ona nie ma jako takiej daty waznosci, wiec mysle ze jesli kupisz to sie nic nie stanie.

DZIEWCZETA szukalam swojej wymarzonej sukni, w tej ktora pokaze Wam na zdjeciach czuje sie najlepiej, to jest moje takie 9na 10. ALE pokazujac ja na zdjeciach mamie i tesciowej, obie mowia "no ładna"

wrrr a ja nie chce ladnej tylko sliczna wiem jak to brzmi ale same wiecie, ze to nasz jeden dzien i chce sie wygladac super. wiec chyba jeszcze beda czegos szukac. w tarnowie nic lepszego nie widzialam ale moze ktora mozesz polecic jakis fajny SALON z sukniami w KRAKOWIE? gdzie sa fajne suknie nie drosze niz 3 tysiace?

Zdjecia nie sa dobrej jakosci i nie widac dokladnie tej sukni bo robione sa telefonem, dodalam tez zdjecie welonu, mam do niego inna suknie ale chodzi o ten welon. co mysliscie szczerze?
mnie sie sukieneczka barzo podoba delikatna i ma to cos w sobie dodalabym moze jakas spinke mieniaca gdzies ponizej bioder lub kwiatuszka a ten tren sie podpina?? zeby Ci w tancu pozniej nie przeszkadzal
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 20:03   #4777
azumi21
Raczkowanie

tak podpina sie, inaczej kiepsko by bylo dziekuje

Stary 2009-12-13, 20:55   #4778
LoczeK83
Raczkowanie

Azumi.. dlatego ja nie pokazywłam nikomu żadnych zdjęć.. jeździłam tylko z mamą i tylko ona widziała suknie wcześniej... Zdjęcie nigdy nie odda rzeczywistości.. tym bardziej zdjęcie z komórki.. poza tym widać, że suknia jest przyduża i nie jest jeszcze dopasowana. Jak Cie wszyscy zobaczą z fryzurą, makijażem na pewno zrobią łaaaaaaał.. bo wszystkie te elementy składają się na efekt końcowy A co do welonu.. przy takim trenie ja bym się nie zdecydowała na tak długi welon.. ale najważniejsze co ty czujesz
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 21:03   #4779
kaladusia
Raczkowanie

Cytat:
Ja może będę teraz nietypowa, bo planuję mój bukiet mieć z piwoni. Nie żebym szczególnie lubiła te kwiaty, ale znalazłam napawdę śliczny i bukiet. Biorę ślub w wakacje więc nie mogę liczyć na tulipany czy też moje ukochane konwalnie.
Poniżej umieszczam zdjecie bukietu z piwoni znalezione na necie.

Tak w ogóle to witam Was dziewczynki , postanowiłam się dołączyć do wątku, bo oderwać się od niego nie mogę, czytam i czytam, panuje tu taka milutka atmosfera.
Witam w naszym gronie !

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek154 Pokaż wiadomość
WITAM, JEZELI MOGE COS POLECIC TO JEST FAJNA RESTAURACJA NOWA NAZYWA SIE OSTERIA, MIESCI SIE PRZY UL. KRAKOWSKA 240 ROBILAM TAM PRZYJECIE WESELNE NA 35 OSOB, JEST FAJNA SALA, STYL NOWOCZESNY, CO DO JEDZENIA MOGE POWIEDZIEC ZE BARDZO DOBRE CENA NIE ZA DUZA JAK WSZEDZIE, WSZYSTKO FAJNIE PODANE PIEKNIE PRZYOZDOBIONE STOLY, ZASTAWA TEZ NOWOCZESNA A NIE JAK W NIEKTORYCH LOKALACH ZE POZAL SIE PANIE BOZE, MOZESZ STWORZYC WLASNE MENU JEZELI CHCESZ WLASCICELKA BARDZO FAJNA I BEZKONFLIKTOWA POLECAM BARDZO MOGE PODAC STRONKE WWW.OSTERIA-TARNOW.PL W RAZIE PYTAN CHETNIE POMOGE
Z tego co wiem to jedzenie mają bardzo dobre. Ale nie wiem jak wygląda sprawa z organizacją...

Cytat:

Sukienka ma się podobać tobie a nie mamie czy teściowej.
Ja kupiłam suknię na Wałowej w Obsesji. Drogo mają
(jak dla mnie 2980 na promocji to drożyzna) ale kocham moją suknię i nie zmieniŁabym jej na żadną inną...

U mnie niestety przygotowania stanęły... Znaleźliśmy tylko obraczki które nam sie spodobały, 1200 zł za parę razem z grawerem. Nie mam zdjęcia ale zakochałam się w nich

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100424030413.html
kaladusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 23:39   #4780
wanilliowa
Rozeznanie

Dzięki ,azumi chyba tak zrobimy z tą wódką.

Co do sukienki - faktycznie ładna. Wydaje mi się, że Twoja mama i teściowa nie wyrażają większego zachwytu, bo może uważają się za osoby niekompetentne w kwestii mody ślubnej i nie chcą Ci narzucać swojej opini? Ale jakby było źle to by Ci napewno powiedziały.
Ale tak jak mówi Kaladusia - sukienka to Twój wybór.
Jednak skoro masz chociaż cień wątpliwości i nie gonią Cię terminy to szukaj dalej, to jest moja opinia. Dużo wizażanek mówiło tutaj o znalezieniu tej jedynej, wymarzonej sukienki, takie rzeczy się zdarzają

Czas edycji: 2009-12-13 o 23:41
Stary 2009-12-14, 00:41   #4781
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

nooo wlasnie to uestomie byly
sliczny bukiecik
ja mialam bardzo podobny bukiet tylko zamias gozdzikow byly frezje

Cytat:

bardzo ladna sukienka
podkresla Twoja fugurke ... chociaz powiem Ci ze w tej co masz ubrany welon tez slicznie wygladasz

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 07:48   #4782
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LoczeK83 Pokaż wiadomość
Azumi.. dlatego ja nie pokazywłam nikomu żadnych zdjęć.. jeździłam tylko z mamą i tylko ona widziała suknie wcześniej... Zdjęcie nigdy nie odda rzeczywistości.. tym bardziej zdjęcie z komórki.. poza tym widać, że suknia jest przyduża i nie jest jeszcze dopasowana. Jak Cie wszyscy zobaczą z fryzurą, makijażem na pewno zrobią łaaaaaaał.. bo wszystkie te elementy składają się na efekt końcowy A co do welonu.. przy takim trenie ja bym się nie zdecydowała na tak długi welon.. ale najważniejsze co ty czujesz
Święta prawda! Zgadzam się w 100%. Suknia ma się tobie podobać i ty się masz wniej dobrze czuć i to jest najważniejsze. Ile osób tyle różnych opini. Także szkoda się denerwować.
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 09:06   #4783
azumi21
Raczkowanie

dziekuje Dziewczyny zawsze podniesiecie mnie na duchu ide jeszcze dzis do tego salonu na targowej i walowej, jesli w zadnej sie nie zakocham pozostaje krakow, mozecie polecic jakies fajne salony tam?

Stary 2009-12-14, 13:37   #4784
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeśli ta suknia to Twoje 9 na 10 to ja bym szukała dalej. Bardzo podoba mi się jej dół, ale góra trochę przekombinowana, ozdobna koronka, marszczenie potem znowu wystaje koronka. I uważam, że ładniej Ci w kroju tej drugiej sukni
A byłaś w tym salonie na św. Anny?
W Krakowie jest mnóstwo salonów i w wielu są suknie poniżej 3000 zł. Nawet w Madonnie, gdzie ceny są kosmiczne mają nowe suknie poniżej tej kwoty, do tego komis i te suknie z komisu do Ciebie dopasowują krawcowe z tego salonu. Cała ulica Długa i św. Filipa to zagłębie salonów z sukniami i niektóre są prześliczne. Jest jeszcze salon Gracja na ul. Świętej Gertrudy i salon Nabla ale nie pamiętam adresu. Do tego duży salon Evita na ul. Zakopiańskiej. Ja kupiłam w Cymbeline na ul. Długiej.

Welonu nie kupuj dopóki nie będziesz miała sukni. Do długiego trenu pasuje długi welon, ja miałam tak długi jak długi był tren, ale po kościele go odpięłam i został taki podwójny - do pasa i do łopatek. Taki do ziemi - tego na zdjęciu nie da się chyba odpiąć - może się zahaczać, koleżance podarli bo się pochyliła i ktoś jej na nim stanął, ona się ruszyła i po welonie.Jeśli zdecydujesz się na bardzo ozdobny dół, hafty, marszczenia, falbany, wtedy kupiłabym krótszy welon.

Powodzenia w poszukiwaniach.

Stary 2009-12-14, 13:55   #4785
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli ta suknia to Twoje 9 na 10 to ja bym szukała dalej. Bardzo podoba mi się jej dół, ale góra trochę przekombinowana, ozdobna koronka, marszczenie potem znowu wystaje koronka. I uważam, że ładniej Ci w kroju tej drugiej sukni
A byłaś w tym salonie na św. Anny?
W Krakowie jest mnóstwo salonów i w wielu są suknie poniżej 3000 zł. Nawet w Madonnie, gdzie ceny są kosmiczne mają nowe suknie poniżej tej kwoty, do tego komis i te suknie z komisu do Ciebie dopasowują krawcowe z tego salonu. Cała ulica Długa i św. Filipa to zagłębie salonów z sukniami i niektóre są prześliczne. Jest jeszcze salon Gracja na ul. Świętej Gertrudy i salon Nabla ale nie pamiętam adresu. Do tego duży salon Evita na ul. Zakopiańskiej. Ja kupiłam w Cymbeline na ul. Długiej.

Welonu nie kupuj dopóki nie będziesz miała sukni. Do długiego trenu pasuje długi welon, ja miałam tak długi jak długi był tren, ale po kościele go odpięłam i został taki podwójny - do pasa i do łopatek. Taki do ziemi - tego na zdjęciu nie da się chyba odpiąć - może się zahaczać, koleżance podarli bo się pochyliła i ktoś jej na nim stanął, ona się ruszyła i po welonie.Jeśli zdecydujesz się na bardzo ozdobny dół, hafty, marszczenia, falbany, wtedy kupiłabym krótszy welon.

Powodzenia w poszukiwaniach.
http://www.slubnesuknie.com.pl/kontakt.html
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 16:46   #4786
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
I uważam, że ładniej Ci w kroju tej drugiej sukni .
Tez mam takie zdanie , ze ta druga jest sliiiiiiiiiiiiczna

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-14, 17:54   #4787
LoczeK83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Tez mam takie zdanie , ze ta druga jest sliiiiiiiiiiiiczna
I ja się pod tym podpisuje... przód ma bardzo ciekawy.. duzo ładniejszy dekolt..noi jest bardzo stylowa i elegancka..
Stary 2009-12-14, 18:03   #4788
wronkas
Raczkowanie

Azumi mi się podoba ta suknia co jesteś w niej z welonem.Co prawda obydwie są śliczne ale do tej pierwszej to poprawki konieczne.Pytasz o welon to tak jak dziewczyny radzą jaki tren taki welon

A ja chcę podziękować za rady dotyczące bukietu ze storczyków.Co ja bym bez was kobietki zrobiła Umocniłyście mnie w moim przekonaniu

26 czerwiec 2010
wronkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 18:59   #4789
wanilliowa
Rozeznanie

Cześć Dziewczynki, nie śmiejcie się teraz ze mnie- mam jeszcze ponad 1, 5 roku do ślubu,a kupiłam sobie dzisiaj... ślubne buty
W sumie to już moja druga para "białasków", ale te pierwsze są strasznie wysokie, nie umiem w nich chodzić więc pewnie je sprzedam.
Co myślicie? W na pierwszym zdjęciu mój najnowszy nabytek, a na drugim te za wysokie.

Czas edycji: 2009-12-14 o 19:04
Stary 2009-12-14, 19:09   #4790
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
I ja się pod tym podpisuje... przód ma bardzo ciekawy.. duzo ładniejszy dekolt..noi jest bardzo stylowa i elegancka..

Cytat:
Cześć Dziewczynki, nie śmiejcie się teraz ze mnie- mam ponad 1, 5 roku,a kupiłam sobie dzisiaj... ślubne buciki
W sumie to już moja druga para |"białasków", ale te pierwsze są strasznie wysokie, nie umiem w nich chodzić więc pewnie je sprzedam.
Co myślicie? W na pierwszym zdjęciu mój najnowszy nabytek, a na drugim te za wysokie.
o kurcze niezly obcas ja mialam 2 razy nizszy i zaraz przebralam

a chodzilas juz wczesniej w takich butach bez palcow ... bo ja np nie dam rady bo caly ciezar ciala jest wlasnie na tych przednich palcach i strasznie mi palce obtarlo

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-14, 19:22   #4791
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Dziewczynki, nie śmiejcie się teraz ze mnie- mam jeszcze ponad 1, 5 roku do ślubu,a kupiłam sobie dzisiaj... ślubne buty
W sumie to już moja druga para "białasków", ale te pierwsze są strasznie wysokie, nie umiem w nich chodzić więc pewnie je sprzedam.
Nie będzę się śmiać, jak Ci tylko spodobały to lepiej kupić niż potem sobie wypominać Suknię będziesz mieć białą?
Obydwie pary ładne, ale rzeczywiście w tych drugich niezły obcas. W tych pierwszych podoba mi się ten wydłużony przód.

Cytat:

a chodzilas juz wczesniej w takich butach bez palcow ... bo ja np nie dam rady bo caly ciezar ciala jest wlasnie na tych przednich palcach i strasznie mi palce obtarlo
Żabcia ja mam to samo - noga mi "leci" do przodu i nie dam rady w nich chodzić.

Stary 2009-12-14, 19:31   #4792
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

Żabcia ja mam to samo - noga mi "leci" do przodu i nie dam rady w nich chodzić.
dokladnie

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-14, 19:55   #4793
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:

Założyłam te wysokie buty na kilka minut, chodziłam po dywanie i ciężko było... wyglądają na nodze bajecznie, ale do dłuższego chodzenia się dla mnie nie nadają.

Cytat:
Nie będzę się śmiać, jak Ci tylko spodobały to lepiej kupić niż potem sobie wypominać Suknię będziesz mieć białą?
Suknię wymarzyłam sobie po częsci z jedwabiu, a czytałam, że naturalny jedwab nie ma śnieżnobiałego koloru tylko złamaną biel, więc buciki powinny być w sam raz, jak nie to trudno, znajde jeszcze inne

Cytat:
Obydwie pary ładne, ale rzeczywiście w tych drugich niezły obcas. W tych pierwszych podoba mi się ten wydłużony przód.
Właśnie taki chciałam - nie ze szpicem, bo przy moim szczęściu zahaczyłabym o suknie i wywaliłabym się przed gośćmi, albo rozdarłabym suknię...

Powiem teraz resztę historii tych butów - normalnie kosztują (po przeliczeniu na złotówki) jakieś 220zł, ja za nie dałam niecałe 60zł, nowe w pudełku

Czas edycji: 2009-12-14 o 20:06
Stary 2009-12-14, 20:56   #4794
LoczeK83
Raczkowanie

rzeczywiście mega wysoki ten obcas ale pewnie już w kościele miałabyś ich dość.. ja miałam na niziutkim obcasiku (3 cm)... ponieważ jestem dość wysoka więc brałam pod uwage obcas do 5 cm.. ale nie żaluję.. nie czułam butów na nogach fakt że butki na tak wysokim obcasie wyglądają bajecznie.. ale i tak ich praktycznie nie widać.. więc po co się męczyć
Stary 2009-12-14, 21:31   #4795
wanilliowa
Rozeznanie

LoczeK, u mnie niestety tylko wyższy obcas wchodzi w grę - ja jestem raczej niska, a mój narzeczony dość wysoki (różnica między nami to 30 cm) więc bez obcasa będę wyglądała jak krasnoludek

Czas edycji: 2009-12-14 o 21:41
Stary 2009-12-15, 04:59   #4796
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Założyłam te wysokie buty na kilka minut, chodziłam po dywanie i ciężko było... wyglądają na nodze bajecznie, ale do dłuższego chodzenia się dla mnie nie nadają.
no wlasnie najwazniejsze zeby byly wygodne

Cytat:
rzeczywiście mega wysoki ten obcas ale pewnie już w kościele miałabyś ich dość.. ja miałam na niziutkim obcasiku (3 cm)... ponieważ jestem dość wysoka więc brałam pod uwage obcas do 5 cm.. ale nie żaluję.. nie czułam butów na nogach fakt że butki na tak wysokim obcasie wyglądają bajecznie.. ale i tak ich praktycznie nie widać.. więc po co się męczyć
a ja jako ze nie lubie chodzic na obcasach ... swoje buty ( 4 cm obcas) przebralam juz po obiedzie na niziutkie ...

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-15, 06:33   #4797
wronkas
Raczkowanie

Cytat:
te wysokie są super ale moim zdaniem możesz je wykorzystać do innych fajnych ciuszków jeżeli nie chcesz do ślubu.

26 czerwiec 2010
wronkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 10:56   #4798
LadyAngel
Przyczajenie

Hejka jestem tu nowa ale to forum poprostu mnie zachwyciło mimo że już prawie od 2 lat jestem żonką (dokładnie 29 grudnia Jednak mimo to mam do Was pytanko odnośnie orkiestry gdyż właśnie jestem na etapie organizowania moim rodzicom przyjęcia z okazji 50-ej rocznicy ślubu i poszukuje orkiestry gdyż ta która u mnie grała ma właśnie przerwe w działalności ;( a byli naprawdę świetni.
Może mi coś doradzicie? Imprezka ma być tak na 40 0sób i myśle że nie dłużej niż do 1-ej w nocy. Z góry dziękuje
LadyAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 12:43   #4799
koniczynkaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Te wysokie buciki bajeczne. Ja uwielbiam wysokie buty no ale niestety z racji że z Tż jesteśmy podobnego wzrostu odpadają. Musze sobie znaleźć płaskie eleganckie buty a z tym pewnie będzie problem.
Ale dziewczyny mają rację po co się tak męczyć butów i tak prawie nie widać. A jednak cała noc przed nami.
koniczynkaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 14:22   #4800
LoczeK83
Raczkowanie

http://www.butyslubne.com.pl/szukaj-...ucent=&obcas=1

http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=3515&

Ja zamawiałam na internecie.. ponieważ w tutejszych sklepach jest bardzo mały wybór butów na obcasie a co dopiero niziutkich. Ja zamawiałam na tej drugiej stronie (drugi link) ale teraz coś maja straszny bałagan na niej, nie ma podziału na producentów i dużo mniejszy wybór.. może dlatego że skończył się sezon ślubny w każdym razie, miałam podobny fason do tych co są w drugim linku, tam możesz sobie wybrać kolor podeszwy, materiał, wysokość obcasa noi ozdoby. Po zamówieniu wysyłają na maila jak zmierzyć stopę i powiem szczerze że butki pasowały jak ulał i były mega wygodne. Także jakbyś miała problem z kupnem to tą stronkę mogę polecić z czystym sumieniem.. jest nawet opcja, że można wysłać swój materiał i oni zrobią z niego buciki

Witaj LadyAngel

Edytowane przez LoczeK83
Czas edycji: 2009-12-15 o 14:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości