|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Jaki mój kolega ma opis... "kto w polskiej dziewce dłubie, ten kończy z nią na ślubie"
:P
|
|
|
|
#302 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Cytat:
Byłam dzisiaj w nowym mieszkaniu i u siostry. Kuchnia jest śliczna A kolorek wyszedł ładny, ciemny Wyglądam w nich tak ostrzej
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
|
|
|
#303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem skąd wyczarować coś, co nieźle daje po uszach, chyba gwizdek sobie zakupię (bez obrazy Gwizdaczku )
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo widać bardzo chciał żywą, tylko nie wzięliście jego preferencji pod uwagę i musiał to zmanifestować crozee Mój dzisiaj - to co, pójdziesz do Krakowa? Odpowiedziałam, że nie, bo przecież nie mam gdzie i do kogo ( A poza tym, przeprowadzę się, jak będą ślubne plany a nie tak - bo fajnie by było. Niech ponosi konsekwencje swojego hańbiącego czynu
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
co Ci mam wybaczać?
ja wiem że to śmieszne ale właśnie mój atak śmiechu skutecznie mu to wybił z głowy bo on bardzo nie lubi jak się ktoś z niego śmieje dobra ja spadam na wyrko bo rano wstaje paaaaaaa
|
|
#306 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Mój Józef jest grzeczny, czasami tylko trąci łapką bombkę, a takto leży grzecznie pod choinką niczym prezent
|
|||
|
|
|
#307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niewyobrażalne. I zajęcie będziesz mieć na wolne wieczory - pilnowanie choinki z gwizdkiem na szyi
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
O tak, zgadzam się z Claris
Dawajcie więcej takich opowiastek Jeszcze bardziej żałuję, że sama nie mam zwierzaka...
|
#309 |
|
Zakorzenienie
|
Moja to czasem nawet bić się ze mną próbuje :P małpa jedna. Jak wejdzie mi gdzieś na półkę i chcę ją ściągnąć (a dobrze wie, że źle zrobiła) wyciągam do niej rękę to ona od razu kuli uszy i z pazurami mi do ręki startuje :P co do bicia, to przyznam się, że kiedyś gdzieś wyczytałam, że jak kot jest młody i coś narozrabia, to powinno się sprzedać mu pstryczka w nos (podobno tak przywołuje do porządku swoje kocięta kocia mama, jak coś jest nie tak to pacnie małego łapką w pyszczek) Moja bestia mamy nie miała, została przez nią odrzucona, to może jej nie nauczyła tego? Chociaż ostatnio wybiegała mojej mamie na klatkę schodową, zawsze rano i zawsze wtedy, kiedy mama wracała ze sklepu (później ganiała ją po całej klatce schodowej
![]() To może ja ją powinnam skopać? :P Żartuję oczywiście
|
|
|
|
#310 |
|
Raczkowanie
|
ja nie jestem alkoholiczką:P jak któraś to napisała:P
ja już nie mam okresu od dwóch miesięcy, ale 3 tyg temu robiłam testu i ku uciesze mojego,a moim smutku wyszła tylko jedna kreska...ale ja mam PCOS i teraz odstawiłam tabletki (niby na 2 miesiace a już jest 4 lub5)wiec nie wiem kiedy bede miala okres...a w miedzy czasie sie odchudzalam wiec wogole to juz nie wiem kiedy przyjdzie...ostatni @ miała 5 lub 7 października... |
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
madleine, on jest dojrzały emocjonalnie i to bardzo. wydaje mi sie, a nawet jestem tego pewna,ze on boi sie tej odpowiedzialnosci. tzn patrzy bardziej realistycznie niz ja na to wszystko... ja uwazam, ze skoro sie kochamy, chcemy ze soba byc, to po co to dowlekac?? problemow nie da sie uniknac i beda i przed slubem, i po slubie.
on jest starszy 4 lata ode mnie i boi sie, co na to powiedza moi rodzice, jego itd..bo ze niby za młoda jestem..
|
#312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#313 | ||
|
Zakorzenienie
|
No powariowaly te baby tutaj no....wyjdzie czlowiek na chwile do pracy to potem godzine nadrabiac musi
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ehhh chora jestem dalej a jutro caly dzien w pracy i to ciagle bede gadac a ja prawie mowic nie moge no
|
|
|
#314 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej hej!!
Ależ produkcja ![]() U mnie w domu wszyscy smarkają, kichają i mnie coś tez bierze;/ Gardło zaczyna boleć. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zazdroszczę oczywiście![]() Claris bardzo ładna biżuteria!! Kryształki na pewno sie pięknie błyszczą. Zresztą komplet jest klasyczny więc myślę ze przyda Ci sie nie tylko na ślub ![]() Pisałaś że nie dojdzie na święta już? Kurcze bo ja zamawiałam w piątek na allegro matę edukacyjna dla Haneczki mam nadzieje ze dojdzie przed świętami?? Biska nie denerwuj sie na zapas Kochana Przed snem obejrzę sobie Desperatki chyba ![]() Głodna jestem w ogole, po południu zjadłam obiad i zapomniałam o kolacji a teraz w brzuszku pusto
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę Wam poopowiadać trochę o wyczynach mojego potworka
![]() Np bardzo lubi na mnie polować. Chowa się gdzieś za drzwiami i jak przejdę, to ona wybiega, staje na tylnych łapkach a przednimi obejmuje mi nogę zawsze mnie to śmieszy.Uwielbia robić wślizgi na umytych, jeszcze mokrych płytkach w kuchni Rozpędza się i jedzie :P To samo robi wskakując z rozpędu na taboret Zazwyczaj jedzie z nim kilka cm :PPotrafi wbiec do pokoju i przed samym fotelem, albo łóżkiem (zależy gdzie ktoś usiądzie) z miejsca przewraca się na grzbiet i domaga się drapania po brzuszku. Jak miałam wenflon w ręce to zawsze przychodziła i kładła mi łepek na ręce Albo jak mam okres to ona przychodzi i kładzie mi się na brzuchu, albo na plecach (zależy jak ja leżę)Potrafi przyjść mi do pokoju nad ranem, wpakować się do łóżka i budzić mnie łaskocząc mnie swoimi wąsami po twarzy i też włazi na mnie, żeby ją drapać. Kradnie mi drobniaki ze stołu Bawi się nimi i przeważnie lądują gdzieś pod fotelem albo innych meblem :PNa koniec zapodam Wam jeszcze dość drastyczny kawał o kotach (niektórym już go chyba kiedyś pisałam) Spotyka się dwóch sąsiadów: A: Stary, słyszałem, że kupiłeś sobie kota? B: aaaa daj spokój, wkurza mnie, bo zawsze jak się załatwi to trze tyłkiem o dywan i się wyciera A: To może spróbuj mu później wsadzić łepek w te swoje pachnidełka, może się oduczy. Następnego dnia A: no i jak? B: Bez zmian, schował się na pół godziny, a za jakiś czas odwalił ten sam numer A:To może wyłóż podłogę papierem ściernym, przetrze tyłkiem i się nauczy. Dnia trzeciego: A: no i jak z tym kotem? B (zachodząc się ze śmiechu): Słuchaj, jak się wczoraj rozpędził w przedpokoju, to do lodówki dotarły same oczy!! Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-12-14 o 23:27 |
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że z tymi zakupami na allegro może być kiepsko. Czytałam, że jak się chce aby coś doszło przed świętami, to trzeba zamawiać przynajmniej 2 tygodnie przed bo się poczta nie wyrabia, no chyba, że przesyłka będzie kurierem. Ja z siostrą miałyśmy juz taką sytuację, zamówiłyśmy mamie super lampę w internecie około 2 tygodnie przed Wigilią i oczywiście nie doszła na czas i było nam smutno, mamie pewnie też, że od nas nic nie dostała, ale nie dała tego po sobie poznać. Już nawet nie pamiętam czy paczka doszła po świętach czy już po sylwestrze, ale wiem jedno - poczta odwaliła straszna manianę i chciałyśmy już składać reklamację. Więc uważam, że lepiej nie ryzykować.
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
olano małą majorkę-pijaczkę
|
|
|
|
#318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja nie wiem, przed świętami poczta polska zawsze ma opóźnienia. Ale jak zamawiałaś w pt. to dziś pewnie już masz wysłane, a jeszcze parę dni roboczych zostało, także może zdąrzy dojść. Co innego u mnie, jutro dopiero po południu mama przelałaby kasę, to pewnie w czw. dopiero wyślą Kiedyś zamówiłam coś rodzicom na all, bo do ost. chwili nie wiedziałam co, i nie doszło na wigilię, ale obciach Biska fajna ta Twoja kotka musi być
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
olano crozee
![]() kurde, a ja tu bez myszki... masakra! jutro musze sobie kupic jakas zwykla na kabel...
|
#320 |
|
Raczkowanie
|
crozee obie nas olano
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
majorka cieszę się Twoim szczęściem
i zazdraszczam, że wydasz się przede mną crozee ja przeczytałam to co napisałaś o tżcie ale się nie udzielam, bo po prostu nie wiem co w tej sytuacji doradzić, pewnie dlatego, że sama w takiej nigdy nie byłam, co nie znaczy, że Cię olałam, bo ja wszystko czytam
|
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym nie wiek jest ważny a podejście do życia. A tak na marginesie to mój tż też jest 4 lata starszy.
|
|
|
|
|
#323 |
|
Zadomowienie
|
Jutro cały dzień na uczelni i poza domem, nie chce mi sie:| Ale trzeba...
Żegnam się już, dobrej nocy Wam zyczę ![]()
|
|
|
|
#324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak poczta chce, to potrafi
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
Z pocztą jest tak, że przesyłki priorytetowe idą dość szybko nawet przed świętami. Za to ekonomiczne idą i idą jakby te paczki tuptały na własnych nóżkach. Jak na mój gust to robią tak żeby ludzie wybierali tę droższą opcję. Poza tym zawsze można poprosić sprzedawcę o wysłanie kurierem i dotrze szybciutko.
|
|
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja teraz już trochę inaczej patrzę na kwestię zaręczyn, dlatego trudno mi się postawić w chwili obecnej w takiej sytuacji ![]() Ale jest mi zimno strasznie Dlaczego ja tak muszę marznąć zimą? Ręce mam jak dwa sople loduPoszłaby już któraś te kiecki mierzyć i nam się tu pokazać
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-12-15 o 00:01 |
|
|
|
|
#327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak pisałam, może po świętach pójdę z mamą, ale właśnie właśnie co z dziewczynami, które ślubują latem? Która to była już mierzyć, Soy? i nic nie wkleiła. Tylko kurcze ponoć w salonach nie pozwalają robić zdjęć
|
|
|
|
|
#328 |
|
Raczkowanie
|
ja wkleje jak tylko kupie
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Maya była mierzyć...
![]() Kurcze no wiem, że ścigają za robienie zdjęć, ale niektórym się to udaje trzeba działać z ukrycia :PMajorka, nie masz nic na cywilny jeszcze? (chyba gdzieś przeoczyłam ten watek, bo któraś już o to pytała )
|
|
|
|
#330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zamówiłam zwykłą przesyłką...
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

:P

A kolorek wyszedł ładny, ciemny
Tylko nie wiem skąd wyczarować coś, co nieźle daje po uszach, chyba gwizdek sobie zakupię 

A poza tym, przeprowadzę się, jak będą ślubne plany a nie tak - bo fajnie by było. Niech ponosi konsekwencje swojego hańbiącego czynu
ja wiem że to śmieszne 
niewyobrażalne. I zajęcie będziesz mieć na wolne wieczory - pilnowanie choinki z gwizdkiem na szyi 

)