"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-14, 22:51   #301
aanix
Zadomowienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Jaki mój kolega ma opis... "kto w polskiej dziewce dłubie, ten kończy z nią na ślubie" :P
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:52   #302
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
uprzedzam jak zwykle ostre

kolejka w sklepie

dzieciak: mamo mamo pic mi sie chce

za chwile ten sam dzieciak: mamo mamo jesc

stojacy za matka facet: niech pani dziecku arbuza kupi to i zje cos i sie napije

matka: a moze pan sobie nogami konia zwali to i potańczy pan i por**a

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość

pozarlam sie z rodzicami, ale tak FEST. w zyciu nie mialam jeszcze takiej klotni. uslyszalam, co o mnie mysla, tak myslalam w sumie. upewnili mnie tylko w moich przekonaniach. w skrocie - duzo bluzgow i nakaz wyprowadzki.
zastanawiam sie, co ze soba zrobic.
ale przynajmniej mam TZ... ;/
nie mam ochoty na swieta i na udawanie przed rodzinka, ze wszystko jest ok. nie mam zamiaru skladac zyczen rodzicom, czy cokolwiek.
To co takiego zrobiłaś, że Cię rodzice z domu wyrzucają?

Byłam dzisiaj w nowym mieszkaniu i u siostry. Kuchnia jest śliczna A kolorek wyszedł ładny, ciemny Wyglądam w nich tak ostrzej
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:52   #303
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jak raz przewróciła calą choinkę to tata ją sprał po tyłku. Pomogło na krótko, więc brat wpadł na pomysł użycia zabawki dźwiękowej. Jak tylko wlazla na wyższe gałązki to właczał autko policyjne z tym całym łiłu łiłu!, którego się bała i uciekała z pokoju. Jako typowo sadystyczne małe dziecko włączył również rzucanie małą piłeczką pingopongową i udawanie warczenia tylko warczenie nie skutkowało, bo ten kot też warczał (nie mruczał, tylko autentycznie warczał). Po 3 dniach się nauczyła. Raz tylko spróbowała jeszcze wejśc wyżej, ale wtedy taka pęknięta bańka była słabo przywiązana i się potłukła, przy okazji waląc kota w głowę (bardzo śmiesznie to wygladało). To wystarczyło, żeby dziada odstraszyć raz na zawsze
Muszę spróbować z tym dźwiękiem Tylko nie wiem skąd wyczarować coś, co nieźle daje po uszach, chyba gwizdek sobie zakupię (bez obrazy Gwizdaczku )

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:54   #304
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a mój pies dla odmiany próbował parę razy podlać choinkę
a co było najśmieszniejsze to była to sztuczna choinka

Bo widać bardzo chciał żywą, tylko nie wzięliście jego preferencji pod uwagę i musiał to zmanifestować

crozee być może nie jest na tyle dojrzały emocjonalnie, by się tak angażować? Może rozwali Ci to wszysktie plany, marzenia, ale tego nie przeskoczysz

Mój dzisiaj - to co, pójdziesz do Krakowa? Odpowiedziałam, że nie, bo przecież nie mam gdzie i do kogo ( ) a tym bardziej powodu mi brak aktualnie. A pokoju 1-os brać nie będę tylko po to, żeby mógł jechać do mnie na drugi koniec krakowa i praktycznie nieoficjalnie się wprowadzić, bo jakby mógł, to siedziałby u mnie od rana do nocy A poza tym, przeprowadzę się, jak będą ślubne plany a nie tak - bo fajnie by było. Niech ponosi konsekwencje swojego hańbiącego czynu

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:55   #305
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Wybaczcie, ale
co Ci mam wybaczać? ja wiem że to śmieszne ale właśnie mój atak śmiechu skutecznie mu to wybił z głowy bo on bardzo nie lubi jak się ktoś z niego śmieje

dobra ja spadam na wyrko bo rano wstaje paaaaaaa
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:55   #306
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
A jak odstraszyliście swojego futrzaka? Moja jest wyjątkowo wredna i ma paskudny charakter (tak nam powiedział weterynarz jak tylko ją zobaczył że tego typu koty jak ona po prostu są ciężkie)
Jest dość bezczelna i sprytna :P Dobrze wie, że nie wolno jej chodzić po stole w kuchni, ale jak nikt nie patrzy to w najlepsze urządza sobie po nim przechadzki. W momencie kiedy wejdę do kuchni to ona albo ucieka i z prędkością światła chowa się przede mną wiedząc, że źle zrobiła, albo mi "odmiałkuje", normalnie kłóci się ze mną W tamtym roku o mało co a wywaliłaby całą choinkę A najgorsze, że największą frajdę chodzenie po niej sprawiało jej w nocy.
Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jak raz przewróciła calą choinkę to tata ją sprał po tyłku. Pomogło na krótko, więc brat wpadł na pomysł użycia zabawki dźwiękowej. Jak tylko wlazla na wyższe gałązki to właczał autko policyjne z tym całym łiłu łiłu!, którego się bała i uciekała z pokoju. Jako typowo sadystyczne małe dziecko włączył również rzucanie małą piłeczką pingopongową i udawanie warczenia tylko warczenie nie skutkowało, bo ten kot też warczał (nie mruczał, tylko autentycznie warczał). Po 3 dniach się nauczyła. Raz tylko spróbowała jeszcze wejśc wyżej, ale wtedy taka pęknięta bańka była słabo przywiązana i się potłukła, przy okazji waląc kota w głowę (bardzo śmiesznie to wygladało). To wystarczyło, żeby dziada odstraszyć raz na zawsze
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a mój pies dla odmiany próbował parę razy podlać choinkę
a co było najśmieszniejsze to była to sztuczna choinka

Dziewczyn y te opowiastki ze zwierzęcego życia wzięte to lepsze niż dowcipy kawuszki (z całym szacunkiem )
Mój Józef jest grzeczny, czasami tylko trąci łapką bombkę, a takto leży grzecznie pod choinką niczym prezent
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 22:56   #307
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Muszę spróbować z tym dźwiękiem Tylko nie wiem skąd wyczarować coś, co nieźle daje po uszach, chyba gwizdek sobie zakupię (bez obrazy Gwizdaczku )
Warto spróbwać. Dla głupiego kota rezygnować z cudnej choinki! niewyobrażalne. I zajęcie będziesz mieć na wolne wieczory - pilnowanie choinki z gwizdkiem na szyi

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:02   #308
Hawwa87
Zakorzenienie

O tak, zgadzam się z Claris Dawajcie więcej takich opowiastek
Jeszcze bardziej żałuję, że sama nie mam zwierzaka...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:05   #309
Biska
Zakorzenienie

Moja to czasem nawet bić się ze mną próbuje :P małpa jedna. Jak wejdzie mi gdzieś na półkę i chcę ją ściągnąć (a dobrze wie, że źle zrobiła) wyciągam do niej rękę to ona od razu kuli uszy i z pazurami mi do ręki startuje :P co do bicia, to przyznam się, że kiedyś gdzieś wyczytałam, że jak kot jest młody i coś narozrabia, to powinno się sprzedać mu pstryczka w nos (podobno tak przywołuje do porządku swoje kocięta kocia mama, jak coś jest nie tak to pacnie małego łapką w pyszczek) Moja bestia mamy nie miała, została przez nią odrzucona, to może jej nie nauczyła tego? Chociaż ostatnio wybiegała mojej mamie na klatkę schodową, zawsze rano i zawsze wtedy, kiedy mama wracała ze sklepu (później ganiała ją po całej klatce schodowej ) a Luna zazwyczaj boi się na klatkę wyjść. Pewnego razu mama niechcący wchodząc do domu kopnęła ją butem w pyszczek, od tamtej pory siada przed drzwiami i tylko się przygląda jak mama wchodzi

To może ja ją powinnam skopać? :P Żartuję oczywiście

Stary 2009-12-14, 23:09   #310
majorka88
Raczkowanie

ja nie jestem alkoholiczką:P jak któraś to napisała:P

ja już nie mam okresu od dwóch miesięcy, ale 3 tyg temu robiłam testu i ku uciesze mojego,a moim smutku wyszła tylko jedna kreska...ale ja mam PCOS i teraz odstawiłam tabletki (niby na 2 miesiace a już jest 4 lub5)wiec nie wiem kiedy bede miala okres...a w miedzy czasie sie odchudzalam wiec wogole to juz nie wiem kiedy przyjdzie...ostatni @ miała 5 lub 7 października...
majorka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:10   #311
crozee
Zakorzenienie

madleine, on jest dojrzały emocjonalnie i to bardzo. wydaje mi sie, a nawet jestem tego pewna,ze on boi sie tej odpowiedzialnosci. tzn patrzy bardziej realistycznie niz ja na to wszystko... ja uwazam, ze skoro sie kochamy, chcemy ze soba byc, to po co to dowlekac?? problemow nie da sie uniknac i beda i przed slubem, i po slubie.
on jest starszy 4 lata ode mnie i boi sie, co na to powiedza moi rodzice, jego itd..bo ze niby za młoda jestem..
Stary 2009-12-14, 23:11   #312
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Jaki mój kolega ma opis... "kto w polskiej dziewce dłubie, ten kończy z nią na ślubie" :P
toż to święte słowa są
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:16   #313
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

No powariowaly te baby tutaj no....wyjdzie czlowiek na chwile do pracy to potem godzine nadrabiac musi paple jedne

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Łeeeee, niech mnie ktoś przytuuuuliiiiii źle się czuję, a jutro kolejne 11 h w pracy

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Dziewczyny mama chce mi sprawić pod choinkę biżu na ślub, szukała po mieście, ale nic ładnego nie znalazła, zaproponowała mi coś takiego na all http://allegro.pl/item846296328_krop...ki_srebro.html, jak Wam się podoba?
mi sie bardzo podoba

ehhh chora jestem dalej a jutro caly dzien w pracy i to ciagle bede gadac a ja prawie mowic nie moge no
Stary 2009-12-14, 23:21   #314
rusałka_1
Zakorzenienie

hej hej!!

Ależ produkcja

U mnie w domu wszyscy smarkają, kichają i mnie coś tez bierze;/ Gardło zaczyna boleć.

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Właśnie skończyłam po raz chyba 20 oglądać "dumę i uprzedzenie". Oczywiście ominęłam momenty nie dotyczące Lizzy I Darcyego, a tylko odcinek 6 obejrzałam prawie w całości. Uwielbiam ten film i ten język, jak słyszę te wszystkie "indeed" to odpływam... I w ogóle wypiłam winko i jest mi wesoło
O tak uwielbiam Collina Ten akcent, ten wdzięk - cud, miód dżentelmen

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
proszę http://www.nocowanie.pl/noclegi/zako..._pokoje/25886/
Właśnie, prawie cały rok tam jest sezon Ale w sumie ja czy we wakacje, czy we ferie zawsze za 35 miałam nocleg w samym centrum Jakoś mi się udawało
Zazdroszczę wyjazdu!! Cudownie że macie okazję sie gdzieś razem wyrwać

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
alem żem się napiła
opijam z koleżanakami z pokoju święta i datę mojego ślubu
jestem wstawiona po 2 butelce wina
i jestem zakochana w moim Ł. po uszy i wogóle wniebowzięta jestem że go mam, że on mnie kocha i ż ja jego kocham
Cieszę się razem z Tobą I zazdroszczę oczywiście

Claris bardzo ładna biżuteria!! Kryształki na pewno sie pięknie błyszczą. Zresztą komplet jest klasyczny więc myślę ze przyda Ci sie nie tylko na ślub
Pisałaś że nie dojdzie na święta już? Kurcze bo ja zamawiałam w piątek na allegro matę edukacyjna dla Haneczki mam nadzieje ze dojdzie przed świętami??

Biska nie denerwuj sie na zapas Kochana Poczekaj na konkretne wyniki.

Przed snem obejrzę sobie Desperatki chyba
Głodna jestem w ogole, po południu zjadłam obiad i zapomniałam o kolacji a teraz w brzuszku pusto

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:25   #315
Biska
Zakorzenienie

Mogę Wam poopowiadać trochę o wyczynach mojego potworka

Np bardzo lubi na mnie polować. Chowa się gdzieś za drzwiami i jak przejdę, to ona wybiega, staje na tylnych łapkach a przednimi obejmuje mi nogę zawsze mnie to śmieszy.

Uwielbia robić wślizgi na umytych, jeszcze mokrych płytkach w kuchni Rozpędza się i jedzie :P To samo robi wskakując z rozpędu na taboret Zazwyczaj jedzie z nim kilka cm :P

Potrafi wbiec do pokoju i przed samym fotelem, albo łóżkiem (zależy gdzie ktoś usiądzie) z miejsca przewraca się na grzbiet i domaga się drapania po brzuszku.

Jak miałam wenflon w ręce to zawsze przychodziła i kładła mi łepek na ręce Albo jak mam okres to ona przychodzi i kładzie mi się na brzuchu, albo na plecach (zależy jak ja leżę)

Potrafi przyjść mi do pokoju nad ranem, wpakować się do łóżka i budzić mnie łaskocząc mnie swoimi wąsami po twarzy i też włazi na mnie, żeby ją drapać.

Kradnie mi drobniaki ze stołu Bawi się nimi i przeważnie lądują gdzieś pod fotelem albo innych meblem :P

Na koniec zapodam Wam jeszcze dość drastyczny kawał o kotach (niektórym już go chyba kiedyś pisałam)

Spotyka się dwóch sąsiadów:
A: Stary, słyszałem, że kupiłeś sobie kota?
B: aaaa daj spokój, wkurza mnie, bo zawsze jak się załatwi to trze tyłkiem o dywan i się wyciera
A: To może spróbuj mu później wsadzić łepek w te swoje pachnidełka, może się oduczy.

Następnego dnia
A: no i jak?
B: Bez zmian, schował się na pół godziny, a za jakiś czas odwalił ten sam numer
A:To może wyłóż podłogę papierem ściernym, przetrze tyłkiem i się nauczy.

Dnia trzeciego:
A: no i jak z tym kotem?
B (zachodząc się ze śmiechu): Słuchaj, jak się wczoraj rozpędził w przedpokoju, to do lodówki dotarły same oczy!!

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-14 o 23:27
Stary 2009-12-14, 23:30   #316
pagka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

O tak uwielbiam Collina Ten akcent, ten wdzięk - cud, miód dżentelmen

Claris bardzo ładna biżuteria!! Kryształki na pewno sie pięknie błyszczą. Zresztą komplet jest klasyczny więc myślę ze przyda Ci sie nie tylko na ślub
Pisałaś że nie dojdzie na święta już? Kurcze bo ja zamawiałam w piątek na allegro matę edukacyjna dla Haneczki mam nadzieje ze dojdzie przed świętami??
No na całe szczęście nie tyklo ja jestem walnięta na tym punkcie

Powiem Ci, że z tymi zakupami na allegro może być kiepsko. Czytałam, że jak się chce aby coś doszło przed świętami, to trzeba zamawiać przynajmniej 2 tygodnie przed bo się poczta nie wyrabia, no chyba, że przesyłka będzie kurierem.
Ja z siostrą miałyśmy juz taką sytuację, zamówiłyśmy mamie super lampę w internecie około 2 tygodnie przed Wigilią i oczywiście nie doszła na czas i było nam smutno, mamie pewnie też, że od nas nic nie dostała, ale nie dała tego po sobie poznać. Już nawet nie pamiętam czy paczka doszła po świętach czy już po sylwestrze, ale wiem jedno - poczta odwaliła straszna manianę i chciałyśmy już składać reklamację. Więc uważam, że lepiej nie ryzykować.
Stary 2009-12-14, 23:37   #317
majorka88
Raczkowanie

olano małą majorkę-pijaczkę
Stary 2009-12-14, 23:38   #318
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Dziękuję
No ja nie wiem, przed świętami poczta polska zawsze ma opóźnienia. Ale jak zamawiałaś w pt. to dziś pewnie już masz wysłane, a jeszcze parę dni roboczych zostało, także może zdąrzy dojść. Co innego u mnie, jutro dopiero po południu mama przelałaby kasę, to pewnie w czw. dopiero wyślą Kiedyś zamówiłam coś rodzicom na all, bo do ost. chwili nie wiedziałam co, i nie doszło na wigilię, ale obciach

Biska fajna ta Twoja kotka musi być
Stary 2009-12-14, 23:39   #319
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majorka88 Pokaż wiadomość
olano małą majorkę-pijaczkę
olano crozee
kurde, a ja tu bez myszki... masakra! jutro musze sobie kupic jakas zwykla na kabel...
Stary 2009-12-14, 23:40   #320
majorka88
Raczkowanie

crozee obie nas olano
Stary 2009-12-14, 23:42   #321
Claris
Zakorzenienie

majorka cieszę się Twoim szczęściem i zazdraszczam, że wydasz się przede mną

crozee ja przeczytałam to co napisałaś o tżcie ale się nie udzielam, bo po prostu nie wiem co w tej sytuacji doradzić, pewnie dlatego, że sama w takiej nigdy nie byłam, co nie znaczy, że Cię olałam, bo ja wszystko czytam
Stary 2009-12-14, 23:48   #322
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
madleine, on jest dojrzały emocjonalnie i to bardzo. wydaje mi sie, a nawet jestem tego pewna,ze on boi sie tej odpowiedzialnosci. tzn patrzy bardziej realistycznie niz ja na to wszystko... ja uwazam, ze skoro sie kochamy, chcemy ze soba byc, to po co to dowlekac?? problemow nie da sie uniknac i beda i przed slubem, i po slubie.
on jest starszy 4 lata ode mnie i boi sie, co na to powiedza moi rodzice, jego itd..bo ze niby za młoda jestem..
Jakiś śmieszny argment jak dla mnie. Wszak zawsze będzie starszy od ciebie Poza tym nie wiek jest ważny a podejście do życia. A tak na marginesie to mój tż też jest 4 lata starszy.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:50   #323
aanix
Zadomowienie

Jutro cały dzień na uczelni i poza domem, nie chce mi sie:| Ale trzeba...
Żegnam się już, dobrej nocy Wam zyczę
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:51   #324
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę Wam poopowiadać trochę o wyczynach mojego potworka

Np bardzo lubi na mnie polować. Chowa się gdzieś za drzwiami i jak przejdę, to ona wybiega, staje na tylnych łapkach a przednimi obejmuje mi nogę zawsze mnie to śmieszy.

Uwielbia robić wślizgi na umytych, jeszcze mokrych płytkach w kuchni Rozpędza się i jedzie :P To samo robi wskakując z rozpędu na taboret Zazwyczaj jedzie z nim kilka cm :P

Potrafi wbiec do pokoju i przed samym fotelem, albo łóżkiem (zależy gdzie ktoś usiądzie) z miejsca przewraca się na grzbiet i domaga się drapania po brzuszku.

Jak miałam wenflon w ręce to zawsze przychodziła i kładła mi łepek na ręce Albo jak mam okres to ona przychodzi i kładzie mi się na brzuchu, albo na plecach (zależy jak ja leżę)

Potrafi przyjść mi do pokoju nad ranem, wpakować się do łóżka i budzić mnie łaskocząc mnie swoimi wąsami po twarzy i też włazi na mnie, żeby ją drapać.

Kradnie mi drobniaki ze stołu Bawi się nimi i przeważnie lądują gdzieś pod fotelem albo innych meblem :P
Świetna kicia!

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

Powiem Ci, że z tymi zakupami na allegro może być kiepsko. Czytałam, że jak się chce aby coś doszło przed świętami, to trzeba zamawiać przynajmniej 2 tygodnie przed bo się poczta nie wyrabia, no chyba, że przesyłka będzie kurierem.
Ja z siostrą miałyśmy juz taką sytuację, zamówiłyśmy mamie super lampę w internecie około 2 tygodnie przed Wigilią i oczywiście nie doszła na czas i było nam smutno, mamie pewnie też, że od nas nic nie dostała, ale nie dała tego po sobie poznać. Już nawet nie pamiętam czy paczka doszła po świętach czy już po sylwestrze, ale wiem jedno - poczta odwaliła straszna manianę i chciałyśmy już składać reklamację. Więc uważam, że lepiej nie ryzykować.
Ja przed Wielkanocą raz zamawiałam na allegro prezent na roczek dla chrześniaka (urodziny akurat wypadały w pierwsze święto), było już dość blisko świąt i nadawca na paczce napisał, że to prezent na święta dla dziecka i doszła bardzo szybko Jak poczta chce, to potrafi

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2009-12-14, 23:57   #325
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Z pocztą jest tak, że przesyłki priorytetowe idą dość szybko nawet przed świętami. Za to ekonomiczne idą i idą jakby te paczki tuptały na własnych nóżkach. Jak na mój gust to robią tak żeby ludzie wybierali tę droższą opcję. Poza tym zawsze można poprosić sprzedawcę o wysłanie kurierem i dotrze szybciutko.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:58   #326
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
crozee ja przeczytałam to co napisałaś o tżcie ale się nie udzielam, bo po prostu nie wiem co w tej sytuacji doradzić, pewnie dlatego, że sama w takiej nigdy nie byłam, co nie znaczy, że Cię olałam, bo ja wszystko czytam
Otóż to Ja teraz już trochę inaczej patrzę na kwestię zaręczyn, dlatego trudno mi się postawić w chwili obecnej w takiej sytuacji

Ale jest mi zimno strasznie
Dlaczego ja tak muszę marznąć zimą? Ręce mam jak dwa sople lodu

Poszłaby już któraś te kiecki mierzyć i nam się tu pokazać

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2009-12-15 o 00:01
Stary 2009-12-15, 00:05   #327
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż to Ja teraz już trochę inaczej patrzę na kwestię zaręczyn, dlatego trudno mi się postawić w chwili obecnej w takiej sytuacji

Ale jest mi zimno strasznie
Dlaczego ja tak muszę marznąć zimą? Ręce mam jak dwa sople lodu

Poszłaby już któraś te kiecki mierzyć i nam się tu pokazać
Też mam tak często, to wkładam pod kran z gorącą wodą albo po prostu zakładam rękawiczki, innej rady nie ma
Jak pisałam, może po świętach pójdę z mamą, ale właśnie właśnie co z dziewczynami, które ślubują latem? Która to była już mierzyć, Soy? i nic nie wkleiła. Tylko kurcze ponoć w salonach nie pozwalają robić zdjęć
Stary 2009-12-15, 00:07   #328
majorka88
Raczkowanie

ja wkleje jak tylko kupie
Stary 2009-12-15, 00:07   #329
Biska
Zakorzenienie

Maya była mierzyć...

Kurcze no wiem, że ścigają za robienie zdjęć, ale niektórym się to udaje trzeba działać z ukrycia :P

Majorka, nie masz nic na cywilny jeszcze? (chyba gdzieś przeoczyłam ten watek, bo któraś już o to pytała )

Stary 2009-12-15, 00:11   #330
Hawwa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Z pocztą jest tak, że przesyłki priorytetowe idą dość szybko nawet przed świętami. Za to ekonomiczne idą i idą jakby te paczki tuptały na własnych nóżkach. Jak na mój gust to robią tak żeby ludzie wybierali tę droższą opcję. Poza tym zawsze można poprosić sprzedawcę o wysłanie kurierem i dotrze szybciutko.
Szkoda, że nie przeczytałam tego parę minut wcześniej, tylko zajęłam się zamawianiem I zamówiłam zwykłą przesyłką...

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości