|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
jak dobrze, że już koniec dnia.
miałam piec jutro pierniki, ale jeszcze nie wiemy. no nic, rano muszę wstać by brzydulę obejrzeć. jutro Adam idzie na rozmowę o pracę - co prawda do firmy pośredniczącej (ale może będzie jak u mnie, czyli oni przeprowadzali wstępną rekrutację, a resztę już firma) W środę Adam się broni ![]() Dzisiaj sporo ludzi było wieczorem. kupiłam sobie bluzeczkę, do tego Zosi papućki pod choinkę i skarpetki na drugim zdjeciu Zosia wędkarka
|
|
|
|
#2162 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
No rzeczywiście mało nas
![]() Ja też zmykam spać, jutro na 8.00 Dobranoc |
|
|
|
#2164 |
|
Wtajemniczenie
|
branoc Dziewczynki
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, padam na twarz
ale staram się nadrobić...Lula - druga piosenka to "chyba" była Ania Szarmach ale głowy nie dam Co do nazwiska - jak już kiedyś pisałam, będę mieć dwa i to nie podlega dyskusji ![]() Od łażenia po scc mi stopy prawie odpadły ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#2166 |
|
Rozeznanie
|
juz kiedyś mowiłam,że moja babcia sama w dużym mieszkaniu została i odda nam 2 pokoje na wyłacznośc-troche tylko remontu zrobie po swojemu i po sprawie, a babcie mam zaje.....stą i uprzedzam pytanie-dogadamy się
zresztą babcia mei wychowywała więc prawie jak mama a za Warszawe w najbliższym czasie sie nie wyprowadzę o co to to nie ![]() Włąsnie robiłam sobie relaks w wannie z moimi zakupami z Avon/ super sie pieni żel. i pachne mango i granatem. super. i zrobiłam sobie peeling buziuli i nasmarowałam kremem na noc-moc nawilżenie-probka z avon dostałam więc sprawdzam działanie i stopy nasmarowałam kremem. cała sie "wypindrzyłam" i spać zaraz.bo jutro mam pazury do roboty pół dnia nareszcie A faktyczne tu cicho dobranoc
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-15 o 00:44 |
|
|
|
#2167 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie od 66 strony
Jeśli cywilny będzie w Rybniku to pewnie pójdziemy na jakiś obiad do restauracji albo zrobi się imprezkę w domu ![]() Cytat:
Miłego nadrabiania Cytat:
Na jaki kolor ? za CV[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847111]Dzień dobry. Ja byłam na zajęciach,ale musiałam wrócić. Maluszek tak daje mi popalić,że aż mi się ciemno przed oczami robiło. Nudności itp. Bleee[/QUOTE] Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847207]joanwi właśnie u mnie też są wywieszane. Ale jeszcze ich wczoraj nie było własnie. Muszę iść się kłócić z tym proboszczem. W ogóle nie będę mówiła,jak mnie potraktował przy spisywaniu protokołu-jak conajmniej pannę lekkich obyczajów,bo jestem w ciąży. Nie lubię tego proboszcza okrutnie![/QUOTE] Co za... ![]() Bo jakbyś chciała to mogę Ci na priv posłać namiary na fotografów, którzy byli na targach. Bardzo ładne Cytat:
A ja teraz mam nazwisko na B. (na 3 litery) a będę mieć na G. (na 4 litery) i będę mieć tylko od Piotrka, bo mam brata więc będzie kto miał przedłużyć linię ![]() Cytat:
zrobilyCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co byliście na pizzy ? Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- EDIT: Byłam tylko na jednych zajęciach, bo rano kończyłam jeszcze prezentację na literaturę dla dzieci, ale suma sumarum babce się podobało i teraz tylko muszę napisać refleksje po przeczytaniu po latach "Królowej Śniegu"... Do kamerzysty przyjechaliśmy punkt 16:00 i tak się miło rozmawiało, że wyszło ponad 1h ale jesteśmy bardzo zadowoleni W drodze do domu pojechaliśmy do tesco, Piotrek kupił mi ptasie mleczko , a potem w domu zjedliśmy pierogi i pospał sobie trochę, a ja ściągnęłam film "Pakt zemsty" (bardzo fajny) i tak oto nam zleciało. A teraz jeszcze opiszę Wam trochę o naszym spotkaniu ![]() Kamerzysta: Do wyboru były 3 rodzaje filmu: zwykły za 1500zł, HDV za 2000zł i HD full wypas za 2500zł - zdecydowaliśmy się na środkową opcję. Pokazał nam kilka filmików, powiedziałam co mi się nie podobało na tej płytce co rozdawali na targach. Zdjęcia: Na płytce demo było kilka, a potem też nam pokazał i jeszcze 2 foto-książki (bo mnie takie coś interesuje a nie klejony album) błyszczącą i matową oraz przykłady albumów do rodziców. Szczegóły też mniej więcej dogadane. Za fotografa: zdjęcia od przygotowań aż do oczepin płacimy 1450zł + chyba będziemy brać dla rodziców po albumie więc ok 200zł/album + zastanawiamy się nad zdjęciem grupowym, które się zrobi zaraz na początku, a potem na koniec już goście dostaną jako jeden z prezentów, więc liczę się że fotograf wyjdzie max 2000zł Auto: Obecnie mają 2 auta retro + Audi A6, a ma być jeszcze jedno auto retro. Na razie zdecydowaliśmy się na bordowego/czerwonego Chryslera (6 os.) Na tej płytce demo z targów były też pokazane filmiki z jego ślubu ![]() A jako, że wzięliśmy full opcję to dostaliśmy zniżkę na auto chyba 300zł. I tak oto załatwiliśmy sobie 3 rzeczy od ręki ... W sumie kamera+foto+auto wyjdzie nas 4450-5000zł To tyle, Dobranoc
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-15 o 01:26 |
|||||||||||
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia, wracam po 9
|
#2169 | |
|
Zakorzenienie
|
ale sliczna ta Zosia
Cytat:
a czemu z tamtej fotograf zrezygnowaliście?Ciekawy pomysl z tym cywilnym pierwszy raz słysze żeby z powodu świadków mieć 2 razy - - - Dzień dobry ![]() Któraś dziewczyna pisała że kupuje ciemną czekoladę Casting Gloss Color z L'oreala i że ostatnio nie było w sklepie i chyba wycofali? Ja sobie taką wczoraj zafarbowałam i podciełam końcówki u fryzjerki dzisiaj je jeszcze wyprostowałam i czuje się jak bogini
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
O Bogini to może udokumentowanie foto
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia nie oddają rzeczywistości
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Ale chociaż trochę się poślinię na Twój widok
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Jaka ja rano budzę się niedosrana, ża aż kawę zaczęłam w pracy pić Spać!!! ![]() I jeszcze w dodatku rano poprztykałam się z Łukaszem, bo czasem jest taki nieskręcony, że aż szlag trafia Hecate za mieszkanie płacimy tak jak napisałam - 275 zł dla właściciela, a z rachunków to płacimy tylko za światło raz na 4 miesiące - wiem, że to i tak tanio jak na Kielce Wiecie mój Łukasz też nie chce słyszeć o moim podwójnym nazwisku. A kiedyś tak o tym rozmawiamy i okazało się, że on myślał, ze sam musiałby zmienić nazwisko na podwójne Tabletki - zanim zaczęłam brać to nie miałam żadnych bólów przy @, a jak przestałam to zawsze przez pierwsze 2 dni mnie brzuch boli, a teraz to nawet przy jajeczkowaniu i czuję dziś, że mam ![]() Stysik brawa za pracę mgr Jenny gratki za wszystkie zalatwienia ![]() A choinka w pracy ma kolory wszystkie ![]() Miłego dnia
![]() |
|
|
|
#2174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Niunia - ładna bluzka, a Zosia śliczna - ona macza rączkę w akwarium ?Joanwi - miłych zajęć ![]() Dottta - a znalazłaś coś ciekawego ? Jolka - no to supe wyszło z tym mieszkaniem 200-300zł ekstra cena jak na W-wę. Miłego pazurkowania ![]() Stysik - jakiś kompromis vs ślubu musiał być ![]() A teraz porównanie fotografów: * p.X - poprzednia fotograf: cena 1200zł - zdjęcia od mszy do pleneru, fotoksiążka, CD ze wszystkimi zdjęciami, albumy dla rodziców i chyba portret, trzeba dopłacić za fotoreportaż z całego dnia, cena w sumie chyba 2000zł albo ciut ponad, ale nie umiała nam wtedy powiedzieć. Aha koleżanka miała ją na ślubie w sierpniu, a do tej pory nie ma jeszcze zdjęć, a idzie 4 miesiąc... * p.Tomek (obecny): cena 1450zł - zdjęcia od przygotowań aż do oczepin, fotoksiążka, CD ze wszystkimi fotkami, dopłacamy - jeśli się zdecydujemy - za albumy do rodziców ok. 400zł/2 albumy + za nasze udziwnienia jak np. fotka grupowa dla każdej pary/rodziny na koniec wesela. Poza tym tak jak napisałam wyżej lubię konkretne osoby - o wszystko co chciałam to wypytałam, nie było żadnego owijania w bawełnę i padło na firmę p.Tomka ![]() To bardzo dobry pomysł
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-15 o 09:18 |
|
|
|
#2175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też jestem za tym by zobaczyć Boginię
|
|
|
|
|
#2176 |
|
Zakorzenienie
|
niunia ojjj przydałaby mi się taka koszula: a Zośka to widać ze niczego się nie boi
dzielna kobita Sama już o obiad potrafi zadbaćjenny no to super ![]() Zadzwonili do mnie przed 9, że mam przyjść na 12 jak mi pasuje, powiedziałam że ok. Autobus mam 11:16 i mam nadzieję, że pojedzie w ogóle, boi wiadomo że różnie w Polsce bywa z 15 minut pojadę i potem 15-20 minut piechotką. Akurat sobie sprawdzę ile mi to zajmie
|
|
|
|
#2177 |
|
Konto usunięte
|
Dzieeeeń dobry
.Bojciu,cały dzień wczoraj spałam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam i mam cichą nadzieję,że będę jakoś funkcjonowała choć trochę .
|
|
|
|
#2178 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze klawiature zalejesz ![]() Cytat:
![]() dzieki ![]() ładny avatar :d aż się musiałam przypatrzeć kto pisze ![]() Cytat:
![]() ![]() a zdjęć nie będzie trzeba mi na słowo wierzyć ![]() Faktycznie aktrakcyjniejszą ma ofertę pan T.
|
|
#2179 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny
Ja już w pracy, własnie wcinam śniadanie ![]() Miłęgo dnia zyczę
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle super lasek się tu prosi a Ty zdjęcia nie chcesz dać, ale z Ciebie Bogini co tłumu nie zaspokaja
Ivona to faktycznie Łukasz musiał być wystraszony
|
#2181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Nadrabiam po łepkach bo czasu brak ![]() Cytat:
Ale narazie jest u Tż, ja "znajdę" go dopiero pod choinką Cytat:
Ja co prawda wolałabym w domu siedzieć , ale Tz pewnie będzie chciał iśc.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wkleję fotkę sukioenki która wczoraj mierzyłam, ale niestety była za mała, ale maja być większe za 2 dni. http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...y/pcreateddate co o niej myślicie, może być na dośc elegandkiego Sylwka?? Tylko nie mam pojęcia jakie do niej dodatki. Później wrzuce jescze buty jakie mam i powiecie co o tym sadzicie?? Bo ja to sie na modzie nie znam Dobra wracam do pracy, bo mi patrzą na ręce
|
|
#2182 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866412]Dzieeeeń dobry
.Bojciu,cały dzień wczoraj spałam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam i mam cichą nadzieję,że będę jakoś funkcjonowała choć trochę .[/QUOTE]Honolinka tak sobie mysle o Tobie ![]() Kiedy wprowadzacie się do Waszego domku??
|
#2183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ivonka - super avatar, też musiałam zobaczyć kto pisze
Miłego dnia ![]() Cobra - miłego pracowania ![]() Honolinka - będzie dobrze ![]() Isabele - smacznego ![]() Cytat:
![]() U nas najwięcej ofert na targach było z foto i video ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2185 |
|
Konto usunięte
|
isabele fajnie,że sobie o mnie myślisz
. Na razie wegetuję w swoim rodzinnym domu. Po ślubie tylko zrobimy kuchnię na piętrze i pokoik jakoś wyposażymy i tu zostajemy. A do nowego domu wprowadzimy się jak go już na tip top wykończymy .
|
|
|
|
#2186 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866509]isabele fajnie,że sobie o mnie myślisz . Na razie wegetuję w swoim rodzinnym domu. Po ślubie tylko zrobimy kuchnię na piętrze i pokoik jakoś wyposażymy i tu zostajemy. A do nowego domu wprowadzimy się jak go już na tip top wykończymy .[/QUOTE]Hehe to w Twoim rodzinnym domku niedługo pojawi się mały(a) rozrabiaka
|
#2187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko - ładna sukienka, będzie pasować na sylwka
![]() Isabele - nie ma sprawy Też idę cosik zjeść.Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2188 |
|
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Ale mróz na zewnątrz ;/Masakra co za pogoda ;( elllmi wyczytałam,że mieszkasz bardzo blisko miejscowości skąd mój TŻ pochodzi.Bardzo ciekawe ;D Ja dzisiaj wcześniej wstałam żeby zrobić obsługę konta,oglądnąć Mentalistę a potem naumieć się na higienę ;/;/;/ Miłego dzionka
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai a sukienki obie bardzo ładne
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- dzięki dziewczyny.
|
#2190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Śliczny bukiecik w avatarku
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

ale staram się nadrobić...

a za Warszawe w najbliższym czasie sie nie wyprowadzę o co to to nie
za CV
zrobily

, a potem w domu zjedliśmy pierogi i pospał sobie trochę, a ja ściągnęłam film "Pakt zemsty" (bardzo fajny) i tak oto nam zleciało. A teraz jeszcze opiszę Wam trochę o naszym spotkaniu

zdjęcia nie oddają rzeczywistości 
Spać!!! 
wszystkie
dzielna kobita
Perfect Housewife
, ale Tz pewnie będzie chciał iśc.