Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-14, 22:59   #2161
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

jak dobrze, że już koniec dnia.

miałam piec jutro pierniki, ale jeszcze nie wiemy.
no nic, rano muszę wstać by brzydulę obejrzeć.
jutro Adam idzie na rozmowę o pracę - co prawda do firmy pośredniczącej (ale może będzie jak u mnie, czyli oni przeprowadzali wstępną rekrutację, a resztę już firma)
W środę Adam się broni

Dzisiaj sporo ludzi było wieczorem.

kupiłam sobie bluzeczkę, do tego Zosi papućki pod choinkę i skarpetki

na drugim zdjeciu Zosia wędkarka

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:09   #2162
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

No rzeczywiście mało nas

Ja też zmykam spać, jutro na 8.00

Dobranoc

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:15   #2163
niunia32
Zakorzenienie

Dobranoc!

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-14, 23:57   #2164
87_meg
Wtajemniczenie

branoc Dziewczynki
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-14, 23:59   #2165
dottta
Zakorzenienie

Witam, padam na twarz ale staram się nadrobić...

Lula - druga piosenka to "chyba" była Ania Szarmach ale głowy nie dam
Co do nazwiska - jak już kiedyś pisałam, będę mieć dwa i to nie podlega dyskusji
Od łażenia po scc mi stopy prawie odpadły ogólnie jestem padnięta

Dobranoc
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 00:33   #2166
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
bedziecie mieszkac z babcia?
juz kiedyś mowiłam,że moja babcia sama w dużym mieszkaniu została i odda nam 2 pokoje na wyłacznośc-troche tylko remontu zrobie po swojemu i po sprawie, a babcie mam zaje.....stą i uprzedzam pytanie-dogadamy się zresztą babcia mei wychowywała więc prawie jak mama najbardziej to przemawiają do mnie koszta bo w warszawie za mieszkanie płacić 200-300 zł to sukces a za Warszawe w najbliższym czasie sie nie wyprowadzę o co to to nie

Włąsnie robiłam sobie relaks w wannie z moimi zakupami z Avon/ super sie pieni żel. i pachne mango i granatem. super. i zrobiłam sobie peeling buziuli i nasmarowałam kremem na noc-moc nawilżenie-probka z avon dostałam więc sprawdzam działanie i stopy nasmarowałam kremem. cała sie "wypindrzyłam" i spać zaraz.bo jutro mam pazury do roboty pół dnia nareszcie

A faktyczne tu cicho dobranoc

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-15 o 00:44
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 01:06   #2167
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie od 66 strony

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
a to jak bediecie miec cywilny jakis obiad planujecie potem?
Jeśli cywilny będzie w Rybniku to pewnie pójdziemy na jakiś obiad do restauracji albo zrobi się imprezkę w domu

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Śnieżek za oknem prószy i ubrałam w pokoju choinkę - szefowa pojechała w delegację, więc moge Was spokojnie nadrobić.
Jestem na 56 stronie.
Na jaki kolor choinka ubrana ?
Miłego nadrabiania

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
Jenny ale się chyba wcześniej nie chwaliłaś o cywilnym.. no chyba, że mi umknęło
Niunia, w skrócie nie umieliśmy się dogadać co do świadków, więc zdecydowaliśmy - w niedziele - że będą 2 śluby: cywilny i kościelny.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
już ustroiłam
dziś wysyłam pierwsze CV
Na jaki kolor ?
za CV

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
@ dostalam wczoraj
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847111]Dzień dobry.
Ja byłam na zajęciach,ale musiałam wrócić. Maluszek tak daje mi popalić,że aż mi się ciemno przed oczami robiło. Nudności itp. Bleee[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
lula177 pisałam że babcia jest umierająca i po wyjściu ze szpitala teraz to głównie ja się nią zajmuje bo rodzice pracują i nie ma ich w domu, tak że nie mam czasu zabardzo ani na net ani na spotkania z Tż nawet (a akurat Tż jest w domu bo na zwolnieniu), niby jest tak blisko a tak daleko...

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15847207]joanwi właśnie u mnie też są wywieszane. Ale jeszcze ich wczoraj nie było własnie. Muszę iść się kłócić z tym proboszczem. W ogóle nie będę mówiła,jak mnie potraktował przy spisywaniu protokołu-jak conajmniej pannę lekkich obyczajów,bo jestem w ciąży. Nie lubię tego proboszcza okrutnie![/QUOTE]
Co za...

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
Jenny a czemu pytasz?
Bo jakbyś chciała to mogę Ci na priv posłać namiary na fotografów, którzy byli na targach.

Cytat:
oto i one, 3 juz ulozone i jedne jakie beda.
Bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
Witam szanowne koleżanki
nie było mnie kilka dni (ciekawe czy któras to zauwazyła )

mam już sukienke na ślub siostry tylko nie moge teraz butów do niej znaleźć potrzebuje brązowych satynowych, ale nie mogę znaleźć
Cześć, ja zauważyłam. Napisz co u Ciebie i pochwal się sukienką.

Cytat:
ja teraz jestem pania(panna:P) G. :P a bede pania Paulina B.
A ja teraz mam nazwisko na B. (na 3 litery) a będę mieć na G. (na 4 litery) i będę mieć tylko od Piotrka, bo mam brata więc będzie kto miał przedłużyć linię

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wiecie co? im nowszy wątek zakladamy tym szybciej nam idzie zapełnienie go hehe ten powstal jakis tydzien temu a juz prawie polowa za nami gaduły
To prawda, ale się z nas zrobily

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
rmf w pracy leci i też świąteczne, powoli mnie dobijają

na pierwszym zdjęciu sukienka którą pożyczam na Sylwka tylko, a na drugim ta którą odkupiłam, zdjęcia robione komórką i średnio oddają rzeczywistość, obie sukienki ładnie opinają talię i biodra
Bardzo ładne sukienki.

Cytat:
mi okres trwa 6 albo 7 dni....;/ zobaczymy jak bedzie po tabsach moze sie skorci troszke? gin mi powiedziala ze tak moze byc...nie wiem sama bo niedoswiadczona jestem:P
Mi przed tabsami trwał 5-7dni, a teraz 3-4 dni i tylko czasami przed @ pojawiają się drobne bóle.

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
bo reakcji żadnej nie byłó... bo jeszcze nie wie... jakoś tak cieżko sie zebrać i powiedzieć. ale w niedzielę zrobię uroczystą kolację i może sie odważę!
To jak już się dowie to wszystko nam opowiedz

Cytat:
Dziękuję za kciuki Dziewczynki
kolos napisalam chyba nawet nie jest zle, no i promotor oddal mi moje 2 rozdzialy i pochalil mnie cyt. "Pani pisze ta prace jak karabin maszynowy"

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
teżet dzwonił... chce mnie wyrwać na pizzę do NS. zastanawiam się
I co byliście na pizzy ?

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Heej
Miałam Was poczytać, ale jakoś z sił opadłam.
Kupiliśmy w końcu dzisiaj telefon fakt, okazał się droższy, ale tz i tak się uparł. Lece skończę gotować zupkę na jutro, wyprostuję włosy i ide spac. Buziaki
Pochwal się co to za telefon

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, że jutro zadzwonią z tej pracy na którą mam przyjść i że sama nie będę musiała dzwonić... (Bo w sumie dziewczyna mi mówiła że dadzą mi znać na którą mam przyjść, bo grupa przyjeżdża na obiadokolacje, więc nie ma sensu żebym na rano przychodziła). Już mniej się tą praca stresuje ale jednak trochę zdenerwowanie zawsze przychodzi przy nowych doświadczeniach.
Będzie dobrze

---
EDIT:
Byłam tylko na jednych zajęciach, bo rano kończyłam jeszcze prezentację na literaturę dla dzieci, ale suma sumarum babce się podobało i teraz tylko muszę napisać refleksje po przeczytaniu po latach "Królowej Śniegu"... Do kamerzysty przyjechaliśmy punkt 16:00 i tak się miło rozmawiało, że wyszło ponad 1h ale jesteśmy bardzo zadowoleni W drodze do domu pojechaliśmy do tesco, Piotrek kupił mi ptasie mleczko , a potem w domu zjedliśmy pierogi i pospał sobie trochę, a ja ściągnęłam film "Pakt zemsty" (bardzo fajny) i tak oto nam zleciało. A teraz jeszcze opiszę Wam trochę o naszym spotkaniu

Kamerzysta: Do wyboru były 3 rodzaje filmu: zwykły za 1500zł, HDV za 2000zł i HD full wypas za 2500zł - zdecydowaliśmy się na środkową opcję. Pokazał nam kilka filmików, powiedziałam co mi się nie podobało na tej płytce co rozdawali na targach.

Zdjęcia: Na płytce demo było kilka, a potem też nam pokazał i jeszcze 2 foto-książki (bo mnie takie coś interesuje a nie klejony album) błyszczącą i matową oraz przykłady albumów do rodziców. Szczegóły też mniej więcej dogadane. Za fotografa: zdjęcia od przygotowań aż do oczepin płacimy 1450zł + chyba będziemy brać dla rodziców po albumie więc ok 200zł/album + zastanawiamy się nad zdjęciem grupowym, które się zrobi zaraz na początku, a potem na koniec już goście dostaną jako jeden z prezentów, więc liczę się że fotograf wyjdzie max 2000zł

Auto: Obecnie mają 2 auta retro + Audi A6, a ma być jeszcze jedno auto retro. Na razie zdecydowaliśmy się na bordowego/czerwonego Chryslera (6 os.) a jak będzie już skończony Jaguar czarno-kremowy (5os.) to podjedziemy i możemy zamienić... Na auto byłam zdecydowana (bo ceny są mniej więcej podobne od 650zł - 1250zł/dzień), ale czekałam co Piotrek powie, a on po męsku stwierdził, że bierzemy

Na tej płytce demo z targów były też pokazane filmiki z jego ślubu

A jako, że wzięliśmy full opcję to dostaliśmy zniżkę na auto chyba 300zł. I tak oto załatwiliśmy sobie 3 rzeczy od ręki , pan kamerzysta-właściciel firmy bardzo miły i konkretny, a zaliczki chciał tylko 100zł ... W sumie kamera+foto+auto wyjdzie nas 4450-5000zł

To tyle, Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-15 o 01:26
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 07:55   #2168
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Miłego dnia, wracam po 9

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 08:54   #2169
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
ale sliczna ta Zosia
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Jeśli cywilny będzie w Rybniku to pewnie pójdziemy na jakiś obiad do restauracji albo zrobi się imprezkę w domu

Kamerzysta: Do wyboru były 3 rodzaje filmu: zwykły za 1500zł, HDV za 2000zł i HD full wypas za 2500zł - zdecydowaliśmy się na środkową opcję. Pokazał nam kilka filmików, powiedziałam co mi się nie podobało na tej płytce co rozdawali na targach.

Zdjęcia: Na płytce demo było kilka, a potem też nam pokazał i jeszcze 2 foto-książki (bo mnie takie coś interesuje a nie klejony album) błyszczącą i matową oraz przykłady albumów do rodziców. Szczegóły też mniej więcej dogadane. Za fotografa: zdjęcia od przygotowań aż do oczepin płacimy 1450zł + chyba będziemy brać dla rodziców po albumie więc ok 200zł/album + zastanawiamy się nad zdjęciem grupowym, które się zrobi zaraz na początku, a potem na koniec już goście dostaną jako jeden z prezentów, więc liczę się że fotograf wyjdzie max 2000zł

Auto: Obecnie mają 2 auta retro + Audi A6, a ma być jeszcze jedno auto retro. Na razie zdecydowaliśmy się na bordowego/czerwonego Chryslera (6 os.) a jak będzie już skończony Jaguar czarno-kremowy (5os.) to podjedziemy i możemy zamienić... Na auto byłam zdecydowana (bo ceny są mniej więcej podobne od 650zł - 1250zł/dzień), ale czekałam co Piotrek powie, a on po męsku stwierdził, że bierzemy

Na tej płytce demo z targów były też pokazane filmiki z jego ślubu

A jako, że wzięliśmy full opcję to dostaliśmy zniżkę na auto chyba 300zł. I tak oto załatwiliśmy sobie 3 rzeczy od ręki , pan kamerzysta-właściciel firmy bardzo miły i konkretny, a zaliczki chciał tylko 100zł ... W sumie kamera+foto+auto wyjdzie nas 4450-5000zł

To tyle, Dobranoc
no to faktycznie 3 pieczenie na jednym ogniu upiekliście a czemu z tamtej fotograf zrezygnowaliście?
Ciekawy pomysl z tym cywilnym pierwszy raz słysze żeby z powodu świadków mieć 2 razy ja mam odwrotny problem- niedomiar świadków...
- - -

Dzień dobry
Któraś dziewczyna pisała że kupuje ciemną czekoladę Casting Gloss Color z L'oreala i że ostatnio nie było w sklepie i chyba wycofali? Ja sobie taką wczoraj zafarbowałam i podciełam końcówki u fryzjerki dzisiaj je jeszcze wyprostowałam i czuje się jak bogini

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:10   #2170
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

O Bogini to może udokumentowanie foto

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-15, 09:12   #2171
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
zdjęcia nie oddają rzeczywistości

Stary 2009-12-15, 09:13   #2172
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ale chociaż trochę się poślinię na Twój widok

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-15, 09:15   #2173
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Jaka ja rano budzę się niedosrana, ża aż kawę zaczęłam w pracy pić Spać!!!
I jeszcze w dodatku rano poprztykałam się z Łukaszem, bo czasem jest taki nieskręcony, że aż szlag trafia

Hecate za mieszkanie płacimy tak jak napisałam - 275 zł dla właściciela, a z rachunków to płacimy tylko za światło raz na 4 miesiące - wiem, że to i tak tanio jak na Kielce

Wiecie mój Łukasz też nie chce słyszeć o moim podwójnym nazwisku. A kiedyś tak o tym rozmawiamy i okazało się, że on myślał, ze sam musiałby zmienić nazwisko na podwójne

Tabletki - zanim zaczęłam brać to nie miałam żadnych bólów przy @, a jak przestałam to zawsze przez pierwsze 2 dni mnie brzuch boli, a teraz to nawet przy jajeczkowaniu i czuję dziś, że mam

Stysik brawa za pracę mgr

Jenny gratki za wszystkie zalatwienia
A choinka w pracy ma kolory wszystkie

Miłego dnia

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:16   #2174
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Niunia - ładna bluzka, a Zosia śliczna - ona macza rączkę w akwarium ?
Joanwi - miłych zajęć
Dottta - a znalazłaś coś ciekawego ?
Jolka - no to supe wyszło z tym mieszkaniem 200-300zł ekstra cena jak na W-wę. Miłego pazurkowania

Stysik - jakiś kompromis vs ślubu musiał być

A teraz porównanie fotografów:
* p.X - poprzednia fotograf: cena 1200zł - zdjęcia od mszy do pleneru, fotoksiążka, CD ze wszystkimi zdjęciami, albumy dla rodziców i chyba portret, trzeba dopłacić za fotoreportaż z całego dnia, cena w sumie chyba 2000zł albo ciut ponad, ale nie umiała nam wtedy powiedzieć. Aha koleżanka miała ją na ślubie w sierpniu, a do tej pory nie ma jeszcze zdjęć, a idzie 4 miesiąc...

* p.Tomek (obecny): cena 1450zł - zdjęcia od przygotowań aż do oczepin, fotoksiążka, CD ze wszystkimi fotkami, dopłacamy - jeśli się zdecydujemy - za albumy do rodziców ok. 400zł/2 albumy + za nasze udziwnienia jak np. fotka grupowa dla każdej pary/rodziny na koniec wesela.

Poza tym tak jak napisałam wyżej lubię konkretne osoby - o wszystko co chciałam to wypytałam, nie było żadnego owijania w bawełnę i padło na firmę p.Tomka

Cytat:
To bardzo dobry pomysł

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2009-12-15 o 09:18
Stary 2009-12-15, 09:18   #2175
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:

To bardzo dobry pomysł
tak, ma rączkę w akwarium. spodobało jej się karmienie rybek a potem to je chyba chciała złowić

ja też jestem za tym by zobaczyć Boginię

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-15, 09:19   #2176
cobra115
Zakorzenienie

niunia ojjj przydałaby mi się taka koszula: a Zośka to widać ze niczego się nie boi dzielna kobita Sama już o obiad potrafi zadbać
jenny no to super my tez postanowiliśmy że wstrzymamy się z kam & foto do targów (u nas są w lutym). Mam nadzieję , że troche osób się wystawi i będzie w czym wybierać

Zadzwonili do mnie przed 9, że mam przyjść na 12 jak mi pasuje, powiedziałam że ok. Autobus mam 11:16 i mam nadzieję, że pojedzie w ogóle, boi wiadomo że różnie w Polsce bywa z 15 minut pojadę i potem 15-20 minut piechotką. Akurat sobie sprawdzę ile mi to zajmie
Stary 2009-12-15, 09:21   #2177
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzieeeeń dobry.
Bojciu,cały dzień wczoraj spałam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam i mam cichą nadzieję,że będę jakoś funkcjonowała choć trochę.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:22   #2178
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chociaż trochę się poślinię na Twój widok
jeszcze klawiature zalejesz
Cytat:
Wiecie mój Łukasz też nie chce słyszeć o moim podwójnym nazwisku. A kiedyś tak o tym rozmawiamy i okazało się, że on myślał, ze sam musiałby zmienić nazwisko na podwójne

Stysik brawa za pracę mgr
faceci
dzieki
ładny avatar :d aż się musiałam przypatrzeć kto pisze

Cytat:

Stysik - jakiś kompromis vs ślubu musiał być

A teraz porównanie fotografów:
* p.X - poprzednia fotograf: cena 1200zł - zdjęcia od mszy do pleneru, fotoksiążka, CD ze wszystkimi zdjęciami, albumy dla rodziców i chyba portret, trzeba dopłacić za fotoreportaż z całego dnia, cena w sumie chyba 2000zł albo ciut ponad, ale nie umiała nam wtedy powiedzieć. Aha koleżanka miała ją na ślubie w sierpniu, a do tej pory nie ma jeszcze zdjęć, a idzie 4 miesiąc...

* p.Tomek (obecny): cena 1450zł - zdjęcia od przygotowań aż do oczepin, fotoksiążka, CD ze wszystkimi fotkami, dopłacamy - jeśli się zdecydujemy - za albumy do rodziców ok. 400zł/2 albumy + za nasze udziwnienia jak np. fotka grupowa dla każdej pary/rodziny na koniec wesela.

Poza tym tak jak napisałam wyżej lubię konkretne osoby - o wszystko co chciałam to wypytałam, nie było żadnego owijania w bawełnę i padło na firmę p.Tomka

To bardzo dobry pomysł
poluje
a zdjęć nie będzie 1. nie mam aparatu, 2. nawet gdybym miala to nie mam kabelka do komputera trzeba mi na słowo wierzyć

Faktycznie aktrakcyjniejszą ma ofertę pan T. za tą cenę to naprawdę dużo oferuje...

Stary 2009-12-15, 09:23   #2179
isabele
Wtajemniczenie

Cześc Dziewczyny

Ja już w pracy, własnie wcinam śniadanie

Miłęgo dnia zyczę

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:26   #2180
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Tyle super lasek się tu prosi a Ty zdjęcia nie chcesz dać, ale z Ciebie Bogini co tłumu nie zaspokaja

Ivona to faktycznie Łukasz musiał być wystraszony

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-15, 09:27   #2181
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry Nadrabiam po łepkach bo czasu brak

Cytat:
Magda - pochwal się jaki ten telefon...jak pisałaś a nie doczytałam to wybacz ale weekend nadrabiałam po łebkach
Samsung Ultra Style Ale narazie jest u Tż, ja "znajdę" go dopiero pod choinką

Cytat:
Ale cicho jakoś....
Ja od piątku do środy nie mam możliwości obejrzenia Brzyduli i bezskutecznie próbuje znaleźć odcinki na necie
Właśnie ja też nie, ale ja aż do czwartku. Chyba w siobote puyszczę omnibusa hehe, ale nie wiem, bo znajomi chcą nas na piwo wyciagnąć Ja co prawda wolałabym w domu siedzieć , ale Tz pewnie będzie chciał iśc.

Cytat:
Coś chciałam pisać i znowu nie wiem co jak sobie nie zapiszę to nic nie wiem

Mam nadzieje, że jutro zadzwonią z tej pracy na którą mam przyjść i że sama nie będę musiała dzwonić... (Bo w sumie dziewczyna mi mówiła że dadzą mi znać na którą mam przyjść, bo grupa przyjeżdża na obiadokolacje, więc nie ma sensu żebym na rano przychodziła)

Już mniej się tą praca stresuje ale jednak trochę zdenerwoanie zawsze przychodzi przy nowych doświadczeniach

No nic idę spać

Brej nocki
3mam

Cytat:
kupiłam sobie bluzeczkę, do tego Zosi papućki pod choinkę i skarpetki

Ładna bluzeczka, a Zosi tylko wedki brakuje Mała jest mega

Wkleję fotkę sukioenki która wczoraj mierzyłam, ale niestety była za mała, ale maja być większe za 2 dni. http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...y/pcreateddate co o niej myślicie, może być na dośc elegandkiego Sylwka?? Tylko nie mam pojęcia jakie do niej dodatki. Później wrzuce jescze buty jakie mam i powiecie co o tym sadzicie?? Bo ja to sie na modzie nie znam
Dobra wracam do pracy, bo mi patrzą na ręce

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:28   #2182
isabele
Wtajemniczenie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866412]Dzieeeeń dobry.
Bojciu,cały dzień wczoraj spałam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam i mam cichą nadzieję,że będę jakoś funkcjonowała choć trochę.[/QUOTE]
Honolinka tak sobie mysle o Tobie

Kiedy wprowadzacie się do Waszego domku??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-15, 09:29   #2183
JennyAniolek
Zakorzenienie

Ivonka - super avatar, też musiałam zobaczyć kto pisze Miłego dnia
Cobra - miłego pracowania
Honolinka - będzie dobrze
Isabele - smacznego

Cytat:
niunia ojjj przydałaby mi się taka koszula: a Zośka to widać ze niczego się nie boi dzielna kobita Sama już o obiad potrafi zadbać

jenny no to super my tez postanowiliśmy że wstrzymamy się z kam & foto do targów (u nas są w lutym). Mam nadzieję , że troche osób się wystawi i będzie w czym wybierać
Dobre

U nas najwięcej ofert na targach było z foto i video

Cytat:
poluje
a zdjęć nie będzie 1. nie mam aparatu, 2. nawet gdybym miala to nie mam kabelka do komputera trzeba mi na słowo wierzyć

Faktycznie aktrakcyjniejszą ma ofertę pan T. za tą cenę to naprawdę dużo oferuje...
Ale zawsze możesz zrobić foto na komórce, a jak nie masz kabla to bluetooth powinnaś mieć

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-15, 09:29   #2184
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Dzień dobry Nadrabiam po łepkach bo czasu brak

Samsung Ultra Style Ale narazie jest u Tż, ja "znajdę" go dopiero pod choinką

Właśnie ja też nie, ale ja aż do czwartku. Chyba w siobote puyszczę omnibusa hehe, ale nie wiem, bo znajomi chcą nas na piwo wyciagnąć Ja co prawda wolałabym w domu siedzieć , ale Tz pewnie będzie chciał iśc.

3mam

Ładna bluzeczka, a Zosi tylko wedki brakuje Mała jest mega

Wkleję fotkę sukioenki która wczoraj mierzyłam, ale niestety była za mała, ale maja być większe za 2 dni. http://www.sklep.house.pl/pl/open/ca...y/pcreateddate co o niej myślicie, może być na dośc elegandkiego Sylwka?? Tylko nie mam pojęcia jakie do niej dodatki. Później wrzuce jescze buty jakie mam i powiecie co o tym sadzicie?? Bo ja to sie na modzie nie znam
Dobra wracam do pracy, bo mi patrzą na ręce
ma.ko taka mała klasyczna czarna się zawsze przyda. No i można szaleć z dodatkami

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-15, 09:30   #2185
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

isabele fajnie,że sobie o mnie myślisz. Na razie wegetuję w swoim rodzinnym domu. Po ślubie tylko zrobimy kuchnię na piętrze i pokoik jakoś wyposażymy i tu zostajemy. A do nowego domu wprowadzimy się jak go już na tip top wykończymy.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:31   #2186
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Isabele - smacznego
Dziękuję

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866509]isabele fajnie,że sobie o mnie myślisz. Na razie wegetuję w swoim rodzinnym domu. Po ślubie tylko zrobimy kuchnię na piętrze i pokoik jakoś wyposażymy i tu zostajemy. A do nowego domu wprowadzimy się jak go już na tip top wykończymy.[/QUOTE]
Hehe to w Twoim rodzinnym domku niedługo pojawi się mały(a) rozrabiaka

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-15, 09:34   #2187
JennyAniolek
Zakorzenienie

Ma.ko - ładna sukienka, będzie pasować na sylwka
Isabele - nie ma sprawy Też idę cosik zjeść.

Cytat:
Tyle super lasek się tu prosi a Ty zdjęcia nie chcesz dać, ale z Ciebie Bogini co tłumu nie zaspokaja
Popieram. Oj Ty niedobra

Cytat:
Niezły jest

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-15, 09:35   #2188
bruneteczka01
Raczkowanie

Hejka
Ale mróz na zewnątrz ;/Masakra co za pogoda ;(
elllmi wyczytałam,że mieszkasz bardzo blisko miejscowości skąd mój TŻ pochodzi.Bardzo ciekawe ;D

Ja dzisiaj wcześniej wstałam żeby zrobić obsługę konta,oglądnąć Mentalistę a potem naumieć się na higienę ;/;/;/

Miłego dzionka

bruneteczka01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:36   #2189
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

T'ai a sukienki obie bardzo ładne

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ----------

dzięki dziewczyny.

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-15, 09:37   #2190
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bruneteczka01 Pokaż wiadomość
Hejka
Ale mróz na zewnątrz ;/Masakra co za pogoda ;(
elllmi wyczytałam,że mieszkasz bardzo blisko miejscowości skąd mój TŻ pochodzi.Bardzo ciekawe ;D

Ja dzisiaj wcześniej wstałam żeby zrobić obsługę konta,oglądnąć Mentalistę a potem naumieć się na higienę ;/;/;/

Miłego dzionka
I nawzajem

Śliczny bukiecik w avatarku

17.09.2011

Jonathan Carroll

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości