![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XVIII - Michael, music and we...
Dobra, ja już wiem co się święci...
Ktoś tutaj ma urodzinki ![]() Aniśku mój kochany, życzeń tu dla Ciebie mamy, cały ogrom, jest ich wiele. Nie czekając na nic więcej, składam Ci więc w Twoje ręce, takie właśnie życzenia : Niechaj spełnią się wszystkie Twoje marzenia, niech uśmiech zawsze na Twej twarzy gości, by każdy dzień miał, chociażby, odrobinę radości. Miłości masz wiele,ale życzę Ci jeszcze więcej, tego Ci życzę najgoręcej. I na koniec moich życzeń, co by to nie było krótkie, daję Ci buziaka i mówię, precz u Anisi ze smutkiem! Anisiu,a reszta wiadomo, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń ![]() ![]() Wybacz,za mój wiersz ![]() ![]() For You : Załącznik 2720807Załącznik 2720808
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Moni netu nie ma i dobranoc mowi
![]() poszlam na kroliczy watek, a takm patzre zyczenia dla mnie byly od dziewczyn , jak milo ![]() teraz nie pomyslcie, ze to jakis matrix, ale tak wyszlo, ze mamy 2 pod rzad urodziny ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skopiuje i przeczytam całośc później ![]() A tittitititi niedobruchu ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Motylku moj najukochanszy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ło dodaje jeszcze fotki dla Anisi bo Badzior się nie trafił
![]() Załącznik 2720814Załącznik 2720815Załącznik 2720816Załącznik 2720817Załącznik 2720818 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wywalilas mnie z butow ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Majki nasz orzeł! o szakazun
![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- moment jak się rąbnęła w kolano a on w mózgownicę batoży ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
i koniec
![]() a gdzie dalej ![]() i wiem juz wszytsko o Malej i jej perle ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- dobra Lu stanely suty, to ide spac ![]() dobranoc ksiezniczki ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
dopada mnie grudniowa depresja
![]()
#103 |
Zakorzenienie
|
Aniśku, normalnie starałam się (a mi nie wyszło
![]() ![]() Ja też już spadam, bo trzeba wstać,a jestem zmachana na amen. Dobranoc ![]() Wpadnę w pracy do Was ![]()
#104 |
Zakorzenienie
|
Ja też śmigam spać. Nawet nie mogę noska wysmarkać bo boli dziąsło
![]() Dobranoc ![]() Katrina na noc ![]()
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() za bardzo nie rozumiem dygresji na temat malej i perly, wiec zastanowie sie nad tym jutro dobranoc ![]() i dziekuje serdecznie za zyczonka ![]() normalnie zaskoczylyscie mnie, nie spodziewalam sie w ogole zyczen po 24.00 ![]() ![]() ![]() ciacho, kawa, kisiel i inne trunki jutro ---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
7 777 ![]() Już nigdy się nie odezwę, bo mi się ta liczba postów podoba ![]() Żegnajcie ![]() Aaaa, no i 7 super sexi Majkoli! 1.Załącznik 2720823 2.Załącznik 2720824 3.Załącznik 2720825 4.Załącznik 2720826 5.Załącznik 2720827 6.Załącznik 2720828 7.Załącznik 2720829 No. Idę spać ![]() ![]() Edit: W Misz-Maszowym wątku znowu o nas gadają ![]() Edytowane przez 7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 Czas edycji: 2009-12-14 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
I skończyła nam Anisia
![]() Osiemnaście latek dzisiaj ![]() ![]() Ona, co pisze nam sprośne historie I twardo obala kłamliwe teorie Ona, co tutaj jest od początku I pilnie udziela się w każdym wątku Cudną i mądrą jesteś kobietą A Michael Twoją odwieczną podnietą Ja życzę Ci szczerze, by tak pozostało By trzecią dekadę to Ciacho Cię brało Żebyś Mu często i słodko robiła I zawsze mocno do cyca tuliła W życiu prywatnym wszystkiego dobrego Męża chętnego, synka zdrowego Rozkoszy pierwszego, pociechy z drugiego I losu dla szczęścia- o tak- łaskawego! W kieliszku mam winko i piję Twe zdrowie Czy to jest skuteczne, Anisia nam powie Kolejne tworząc fikuśne story About love, sex, proudness and glory. So, happy birthday, Kochana moja! Niech będzie szczęśliwa Rodzinka Twoja Bądź happy, gdy nam tu kiślujesz Bądź happy, bo zasługujesz ![]() Załącznik 2720836 |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Asia zakiślowałam się
![]()
#109 |
Zakorzenienie
|
Jedna za drugą ma urodziny
![]() Kto jutro?? Anisia Cóż ja Tobie życzyć mogę wiersza mam słabego dzisiaj ale może mi się uda Sto lat Sto lat więc Anisia!!! ![]() I wychylmy coś, jak co dzień ![]() Bo okazja jest niemała Każdy dziś kielicha godzien By Anisia zdrowie miała By jej Majkol dziś się przyśnił Przyszedł do niej pobatożyć Coby rano humor miała Kiślu trzeba jej dołożyć ![]() Trzeba dziś Anisi życzyć czego tylko by zechciała nie będziemy życzeń liczyć by się nam nie zapłakała Dalej już mi rymy siadły więc Anisia pomyśl sobie życzenie, może być ich cały worek, a ja z całego serca życzę Ci by one się spełniły ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madie Czas edycji: 2009-12-14 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
A ja informuję, że idę spać
![]() Buziaki Majkelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
czytałam I Nibylandię niestety pan wyrak mnie tak wkurzył, że wymiękłam na 7 stronie
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- kolorowych ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych, ja się znowu raniutko zwlekam z wyra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
PIP.
|
heloł
![]()
![]() |
#115 |
PIP.
|
Kochana Anisiu ![]() zycze Ci, zeby kisiel zawsze plynal strumieniami ![]() i wszystkich innych rzeczy w stylu zdrowia, szczescia itp
![]() ![]()
![]() |
#116 | |||||
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() widac ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;15865205] 7 777 ![]() Już nigdy się nie odezwę, bo mi się ta liczba postów podoba ![]() Żegnajcie ![]() Aaaa, no i 7 super sexi Majkoli! 1.Załącznik 2720823 No. Idę spać ![]() ![]() Edit: W Misz-Maszowym wątku znowu o nas gadają [/QUOTE]![]() milo bylo Cie poznac, bedziemy o Tobie pamietac... ![]() ![]() cos Ty? obgaduja nas? ![]() ![]() i co, udalo sie zwlec??? ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- ![]() z misz-maszowego watku - poczatek XVII czesci... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- a ja tak jakby gadam do siebie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wierszyk pierwsza klasa, połozyłas mnie na łopaty ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba najbardziej zycze sobie zdrowia dla mojego pupila.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ajm sorrry ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() w sumie w zyczeniach widać, ze kisiel przede wszystkim i wam sie on ze mna kojarzy ![]() no coz, jest git! Dziekuje pieknie za slicznosci i zyczonka ![]() ![]()
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#119 |
PIP.
|
no ja moje zyczenia pisalam po przeczytaniu wczorajszego kisloka, wiec wiesz
![]() heloł ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- nie beblaja o nas za bardzo, tylko na plotkowym jest watek misz masz i one po 2 latach gadania maja 17 czesc ![]() ![]()
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-12-15 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
kawa i ciacho dla wszystkich z okazji mojej osiemnastki
![]() kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Anisia kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Bafi kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Ilios kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Anka kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Madie kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Justyna kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Monisia kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Kamuha kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Kasienka kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Lu kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Groszek kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Bloom kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Mysz kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - Asia kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - ranne ptaszki kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - popoludniowe ranne ptaszki kawa Załącznik 2720973 i Ciacho Załącznik 2720974 - nocne marki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.