|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
OOOOO Zaręczyłaś się???GRATULUJĘ!!! Ale to w sensie,że tak oficjalnie?Bo przecież ślub już planowaliście
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ale tu cicho u nas
![]() idę odpoczywać, mam nową książkę |
|
|
|
#2283 |
|
Konto usunięte
|
Ja oczywiście spałam. Dobrze,że się obudziłam,bo jak nie to przespałabym pewnie do samego rana
. Zaraz zmykam do kościółka,bo dzisiaj rekolekcje są. Tzn.od niedzieli są,ale wczoraj tak się źle czułam,że nie poszłam.A czy ktoś mi może powiedzieć,jak takiego miśka z TVNu można dostać ?
|
|
|
|
#2284 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziefcynki wrocilam juz
|
|
|
|
#2285 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie cicho tu...
A ja zasypiam...może to przez te 3 zastrzyki znieczulenia?? ![]() Ooo może Wam pokażę salę,jaką chcieliśmy z TŻem i której nie chce Teściowa i salę Teściowej,której my nie chcemy. A teraz właśnie wertuję internet w poszukiwaniu czegoś nowego... ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Nasza: http://www.dworekwesele.pl/ (na krzesłach oczywiście będą pokrowce). Teściowej: http://www.karczmaukarola.pl/ trzeba kliknąć z boku na "Karolowy Dwór" i tam będzie na dole pisało galeria.To nie ten drewniany domek,tylko nowy, żółty i sala ma takie ściany kamienne. A dzisiaj zaczęłam myśleć o tej,ale czekam aż wyślą mi menu http://www.hotelbelweder.pl/pl,restauracja_i_bary.html Co myslicie?
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-12-15 o 19:21 |
|
|
|
#2286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super!
![]() Moja mama ma Fruzię, ja mam Miecię, a jutro powinien przyjść jeszcze Fredzio ![]() Cytat:
Ja też wróciłam i będę z Wami ok 1h, bo potem Piotrek przyjedzie ![]() Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15876963] A czy ktoś mi może powiedzieć,jak takiego miśka z TVNu można dostać ?[/QUOTE]Możesz kupić misia na allegro. W tej chwili są do kupienia 2 misie na 3 aukcjach, codziennie są aukcje, a do kupienia jest w sumie 100tys. miśków => http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=1680 --- Resztę nadrobię za chwilę, bo idę potrzeć ser
|
||
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka ale Ci zazdroszczę, ja tez bym chętnie spała cały dzień
i też mam rekolekcje Butterfly Twoja teściowa ma poczucie humoru
|
#2288 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wróciłam z siłowni
![]() ale się zmachałam |
|
|
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka czemu poczucie humoru?Ona chyba lubi góralskie klimaty...
Zwlaszcza,że powiedziała,że skoro Nam nie pasuje przewożenie gości od Kościoła w Naszym mieście do Wisły na wesele (ponad 50 km) to możemy wziąć ślub w góralskim Kościele :noniewie m: To może jeszcze ubierzmy tradycyjne góralskie stroje i wexmy ciupagi i w ogóle??Jenny Aniołku cieszę się,że mnie tez popierasz ![]() Honolinka ale bym chciała pospać tak jak Ty No i w ogóle chciałabym być w takim stanie jak Ty Bo jak patrzę na mojego miesięcznego bratanka to mi się marzy taki dzidziul.Ech zazdraszczam Ci
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
jenny a moj dopiero w piatek przyjedzie
|
|
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie widzę,że ma.ko ma urodziny tego dnia co mój Tata i co My z TŻem rocznice
![]() A smieszne,bo teraz zauważyłam,że zaręczyny z kolei mieliśmy w urodziny Teścia
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
Butterrfly, z tym poczuciem humoru to tak mi się powiedziało
po prostu mi się zbyt ta sala nie podoba i nie wiem z jakiej paki wam ja narzuca nie ważne
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
aha ha dotta tak o ta piosenke mi chodzilo...a ja to glupia jestem bo wlasnie ta piosenke na pierwszy taniec kolezance bede spiewac
\
|
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly zdecydowanie podoba mi się ta trzecia, wasza jest na drugim miejscu a teściowej
Kurcze przecież to twój dzień |
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Mój i dlatego jej się nie damy
![]() A co do tego którą z tych dwóch fajnych wybierzemy to zależy od cen,dojazdu,ustaleń. No i niestety tego Hotelu Belweder nie mamy sprawdzonego.Bo cóż z tego,że będzie pięknie jesli np.jedzenie nie bedzie dobre? A ta Nasza pierwsza sala jest sprawdzona przez kilka osób.No zobaczymy.Teściowej delikatnie się powie,że nie jej sprawa. Tzn.to TŻ jej powie i moi Rodzice.A ja chcę pozostać neutralna w jej oczach
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
lula
![]() butterfly ja tam w kwestii sal się nie będę wypowiadać bo o gustach się nie dyskutuje ale co do tego hotelu to dla mnie byłby on za duży, sami myśleliśmy o jednym hotelu ale zrezygnowaliśmy po obejrzeniu go na żywo - hotel duży więc pewnie sporo w nim obcych gości będzie, więc chociażby wejście do restauracji nie obejdzie bez gapiów. Ja jednak jeżeli chodzi o wesele to preferuje bardziej intymne klimaty Dalej mam podły humor ale zrobiłam pierniki Uciekam zając się czyms pożytecznym.
|
|
|
|
#2297 |
|
Raczkowanie
|
butterfly śliczna ta Wasza sala
a jesli chodzi o góralskie klimaty to każdemu ma prawo podobać sie co innego. Ja uwielbiam średniowiecze i sala jest właśnie w tym stylu i personel będzie miał tradycyjne stroje na prawde daje to świetny efekt w kazdym razie ja jestem zachwycona
|
|
|
|
#2298 | ||||
|
Rozeznanie
|
SIEMKA!!!
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15866412]Dzieeeeń dobry .Bojciu,cały dzień wczoraj spałam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam i mam cichą nadzieję,że będę jakoś funkcjonowała choć trochę .[/QUOTE]Ty śpij Kochana ile sie da. Potem nie bedziesz mogła jak sie bobo pojawi na swiecie ![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867195]Ej dziewczyny,a ja mam problem . Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?[/QUOTE]bielizna spoko. ja bym myślała tez o piżamie jakiejś ładnej jesli nie bielizna. albo zestaw kremów jakis fajnych. Cytat:
![]() Nie daj sie i sama zamów kamerzyste ![]() i mi,i mi [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15870911]ja sama wcięłam dopiero co Prince Polo,także smacznego .[/QUOTE]zachcianki pierwsze ? ![]() Cytat:
akuat może mi sie do końca nie podoba bo nienawidze okragłych stołów bo mam złe wspomnienia z nimi. ale tak to super pięknie i nie trzeba wiele zdobić sali bo sama w sobie cudna.Sala tesciowej-nie wiem czy dobrze otworyłam.ale to ta gdzie są okragłe stoły i okna takie półokrągłe i stoją te panie w neibieskich strojach? Szczerze mi się w sumie podoba na małe wesele to tak swojsko, góralsko i cieplutko. Ale porównując do waszej pierwszej sali-to jest w całkiem innym stylu. A w hotelu dla mnie absolutnie nie Pierwsza sala na wesele jest boska i tyle
|
|
#2299 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Dziewczynki za opinie
![]() Poczytalam trochę w necie odnośnie tego ostatniego hotelu i o jedzeniu nie ma zbyt dobrych wypowiedzi.Więc chyba będę się bała ryzykować. Tak więc raczej nie będziemy nic zmieniać.Pojedziemy do tej Wisły,zeby potem Teściowa nie miała za złe,że TŻ nawet nie widział (ja z Rodzicami już byłam). Ja właśnie lubię pałacowe wnętrza Jolka dobrze otworzyłaś.Ja myślę,że ta góralska może być fajna jak jest slub w zimie-te widoki,taki fajny nastrój i ogień w komiku może być boski. Teściowa była tam na weselu w Sylwestra i pewnie dalej ma wspomnienie tego klimaciku. Ale my chcemy ślub w sierpniu! Milenka a pokażesz swoją salę?
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam wszystko. jakos spkojnie tak z pisaniem
![]() a ja wrociłam od klientek pazurkowych i umieram ze zmeczenia 5 godzin nie wstawałam tylko robilam pazury. eh. Ale kasa mi potrzebna i trzeba robić póki jest robota ![]() AAAAA.... ususzyłam pomarancze i cytryny! pięknie wyglądają. jutro wstążke kupie i sznurek i powiąże ładnie i bedą czekały na choinkę. tylko nie wiem czy cynamonu nie kupic-tylko czy to jest w laseczkach takich-i ile to kosztuje?
|
#2301 |
|
Raczkowanie
|
Moja sala jest skromniejsza ale na żywo robi ogromne wrażenie przynajmniej dla mnie na prawde
![]() http://zameksobkow.pl/ |
|
|
|
#2302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A pewnie,że są w laseczkach Nie jest to drogie.---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Nie widzę zdjęć sali Ale tak to fajny klimacik Ale chcecie się ubrać w jakieś średniowieczne stroje?Bo ja mam takiego kolegę,co normalnie chodzi sobie w takich dziwnych strojach,należy do bractwa rycerskiego i ogólnie ma hopla na tym punkcie
|
|
#2303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama chciałam w sali rycerskiej na poczatku mieć slub. ale potem sie zakochałam w mojej
|
|
#2304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się żegnam,jadę do domku.Do jutra!
|
|
#2305 |
|
Zakorzenienie
|
Jej w pracy znów zapiernicz - tylko 1 dzień spokoju było
Ale przynajmniej nie nastukałyście nie wiadomo ile stron - co za ulga ![]() Po pracy wybrałam się z mamą na zakupy dla naszych chłopaków - tacie kupiliśmy telefon w Zetafonie, a bratu bluzę. Muszę jeszcze wybrac się na zakupy dla mamy i Łukasza i chyba już wiem co kupię. Jeszcze tylko etui na telefon dla Taty i prezenty gotowe ![]() Stysik życz wszystkiego najlepszego swojemu przyszłemu Mężowi Joanwi ja bym wybrała torebkę, a Ty na siłownię poszłaś - chyba, że wolisz to i to ![]() Karolinusienka z niecierpliwością będziemy czekały na fotkę Twojego cuda na serdecznym paluszku Butterfly no właśnie dziewczyny o słodkościach, a są tu dziewczyny co z zębami mają problemy - Ty ból Pierwsza Wasza sala - cudo Hotel też w miarę, a ta góralska sala Milenka fajnie, ze zajrzałaś do nasz na wątek, ale moze napiszesz nam coś o sobie ![]() Jola dobrze, że masz pracę, bo troszke kaski będziesz miała. A w tym sklepie ze sztuczną biżuterią jednak nie pracujesz, bo nie wiem czy o tym pisałaś? Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-12-15 o 21:04 |
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
ja już na szczęście prezenty mam zakupione
siostra - majtki z koszulką tata - spinki do koszuli Piotrek - portfel mama - kominek na olejki zapachowe + herbata teściowa - płyta CD babcia - balsam + mydełko, herbata i na to wyobraźcie sobie 300 zł poszło
|
|
|
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty pochłaniają troche kasy
![]() Idę już do wyrka, bo padniętta jestem ![]() DOBRANOC
|
|
|
|
#2308 | |
|
Rozeznanie
|
mam w formularzu ale co tam www.przybyszowka.pl galeria ->sala wenecka
Cytat:
a od nowego semestru biore sie za nauke na egzamin licencjacki i praca nadal dorywcza paznokciowa. tż bedzie musiał na dwoje robić niestety(lub stety). ale po tem do pracy rodacy- coś znajdę może po tych studiach dziadowych moich
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-15 o 21:38 |
|
|
|
|
#2309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na siłowni było spoko, a torebkę sobie kupię jutro ![]() u nas nie ma zwyczaju kupowania sobie prezentów na gwiazdkę, bo nie ma to kasy jedynie z TŻem sobie jakieś drobiazgi kupujemy
|
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadrabiam Brzydulowe zaległości na necie
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

ale jak bede miala chwilke to oczywiscie pstrykne i pokaze
Ale to w sensie,że tak oficjalnie?Bo przecież ślub już planowaliście

i też mam rekolekcje

:noniewie m: To może jeszcze ubierzmy tradycyjne góralskie stroje i wexmy ciupagi i w ogóle??
No i w ogóle chciałabym być w takim stanie jak Ty
nie ważne 
Ale przynajmniej nie nastukałyście nie wiadomo ile stron - co za ulga
Hotel też w miarę, a ta góralska sala 

jedynie z TŻem sobie jakieś drobiazgi kupujemy