|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
rózge
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
![]() a ja wysłałam jedno CV, teraz zabiorę się za sporządzanie listy firm do których chcę wysyłać i od stycznia ruszam z akcją "szukanie pracy" mam nadzieję że ktoś mnie tam doceni, w liście sobie nie żałowałam zasług |
|
|
|
|
#2313 |
|
Konto usunięte
|
A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881105]A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...
[/QUOTE]u nas dzisiaj w domu rozgorzała cała dyskusja na temat zakończenia |
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor laski
![]() jutro znow mam na razno...padlam powoli ale nic,dam rade;p i ide tylko na jeden wyklad ![]() T'ai fajne przenty ja dzis kupilam mamie portfel, dokupie cos TŻ i siostrze i prezenty z glowy![]() poprosilam kolezanke, zeby przyn iosla mi pasek jutro...taki z cenikami np do tuniki za 15 zeta z niemiec przywiozla, a u nas takich nie ma;ptez mi sie cos od zycia nalezy![]() ide sie kapac, bo jestem padnieta.dobranoc kcohane |
|
|
|
#2316 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to jak? happy endem
![]()
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881273]Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem
[/QUOTE]jeżeli choć trochę przypomina (bezsprzecznie najlepszy ) oryginał to TAK (polskiej brzyduli nie lubię |
|
|
|
#2319 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881273]Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem
[/QUOTE]no ja też tata chce żeby jutro Piotr zobaczył Marka i te karteczki ![]() a mama uważa że to wszystko skończy się podwójnym ślubem ale nie zdradziła o kim myśli ![]() dobranoc |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety Piotr nie zobaczy karteczek
ja też idę lulać. Dobranoc
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-15 o 22:09 |
|
|
|
#2321 |
|
Rozeznanie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881105]A ja już po kościele. Dzisiaj oglądałam Brzydulę i taką mam przekimnę,ciekawe jak się skończy...
[/QUOTE]a ja przeczytałąm w necie jak sie zakonczy he he he.... happy end...ale nie bede wam psuła ogladania
|
#2322 |
|
Zakorzenienie
|
dotta myslalam,ze jestem jedyna w tym, ze nie lubie polskiej brzyduli;p;p;p;p
dobranoc |
|
|
|
#2323 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Zaczęłam pisać jakies 3 godziny tmu,a le mama wróciła, więc wyłączyłam kompa i poszłam się przywitać, do teraz sie nagadać nie mogłyśmy, aż bidulka zasnęła. I jescze na zakończenie pobytu, jak wchodziła dzisiaj do autobusu to się poslizngęła i kolano sobie stłukła, ma czerwone i spuchniete, ale na pogotowie nie zgofdziła się pojechać Cytat:
juz sobie zapisałam w galerii ![]() Cytat:
![]() 3maj się kochana i nie przemęczaj ręki ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ) i nieświadomie założyłam fioletowe majteczki bo to fajna data jest :d hihi
|
|
#2324 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba się zakręcić hehe i pomierzyć ![]() Cytat:
Ale prezenciki fajne kupiłaś ![]() Cytat:
![]() Byłam u fryzjera. jestem jecsze wiekszą blondynką Wiecie co, chyba faktycznie jesli znajdę sukienkę w innym kolorze (brąz, fiolet, grafit) to kupię. Bo czarną elegancką właśnie szyję, jecsze jedną małą czarna mam po cioi do przerobienia. Ale jeśli nie znajdę, to kupię tą w housie Ale dzięki za opinie Nie wrzucę dziś już fotek butów, bo nie mogę znaleźć kabla do aparatu. postaram się jutro.a teraz juz uciekam spac. Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Mnie czeka w sobote omnibus Brzyduli, a później piwko ze znajomymi. może się wprosze do tż na noc hihihi. ![]() dobra, serio już idę. kolorowych snoof
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
a gdzie na necie można ogladnąć te odcinki Brzyduli???
|
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
stysik ucałuj Tomasa od nas
![]() t'ai skoro kubek sie rozbił to kup sobie nowy pod choinkę ![]() buterfly no ja jestem i powiem Ci ze bardzo dobrze znam i Karolowy dwór i belweder i jeśli miałabym wybierać to number one jest napewno karolowy dwór... W belwederze miałam miesiąc praktyk, kuchnia smaczna ale kelnerzy i w ogóle reszta do d*** wszyscy stamtąd uciekali i w ogóle hotel niby 5* a byłam w 3* o niebo lepszych... Ceny troche z kosmosu. No ale musze przyznać że okolica piękna, wiele par robi sobie zdjęcia w okolicach tego belwederu ![]() Karolowy dwór- moja przyjaciółka miała tam wesele i wiem dokładnie jak jest w środku. I wcale nie jest to w typowo "góralskim" stylu tylko baaaardzo eleganckie wnętrze W ogóle w razie pytań to pisz jestem trochę zagoniona w tym tygodniu ale może znajdę trochę czasu żeby odpisać ze szczegółami![]() W ogóle ta praca to chyba pomyłka. Tzn nie to że sie mi nie podoba czy coś, ale wszyscy z niej uciekają garstka osób została w hotelu, recepcjonista i kucharz chcą sie zwolnić, a tu od świąt do sylwestra ma być peeełno ludzi w hotelu ![]() Na wszelki wypadek poczytałam w necie czy umowę zlecenie można wypowiedzieć bez problemu. Tzn nie podpisałam jej jeszcze ale jakbym ją podpisała, a później bym już nie mogła wytrzymać to wiecie... T'ai Kochana ty sie w tym wszystkim najlepiej orientujesz... Jest możliwe wypowiedzenie takiej umowi (ile wczesniej wypowiedzieć tydzień)?? |
|
|
|
#2328 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15867195]Ej dziewczyny,a ja mam problem . Nie wiem co mam kupić mamie na gwiazdkę... Tata już wyprzedził mój pomysł i kupił jej perfumy. A ja tak myślę o jakimś ładnym komplecie bielizny-będzie pasowało,jak myślicie?[/QUOTE]myśle ze to dobry pomysł, bedzie sie cieszyła do tego napewno jej polepszysz samopoczucie i tacie chyba też[QUOTE=karolinusienka;1587 4183]jestem ![]() dziekuję Dziewczyny za gratulacje ale jestem szczesliwa ![]() ![]() tylko nie mam czasu, zeby zdjęcie zrobic pierscionka ale jak bede miala chwilke to oczywiscie pstrykne i pokaze narazie jezdzimy po rodzince i sie chwalimy naszym szczesciem ![]() ![]() ![]() ja miałam stan uniesienia po zareczynach chyba z miesiąc... piękna sprawa ![]() Cytat:
![]() Ivona84- wybarałabym chyba biżuterie kobiety to kochają i prezent ponad czasowy, bedzie miała dodatkowo pamiatke na dłuuuuugooo cobra115- dobrze ze sie orientujesz z ta praca bo trzeba uwazac zeby Cie nie wysiudali o co Ci chodzi z ta umowa zlecenie bo nie docztałam? isabele-to zapowiada Ci się niezły sylwester butterfly20- co do sal to zalezy kto jakie ma do tego podejscie... i jak dottta pisała o gustach sie nie dyskutuje, ale skoro to ma byc Wasze wesela i dla Was to po co ktos sie ma wtrącac w wybór sali, mnie osobiscie podoba sie Wasz faworyt ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- ale dzis było duzo klientów .... uhuhuh i sprzedaz wysoka ![]() po pracy prosto pilates, znów meczyła nasze poślady potem chwila z tż i nie wiem co bedzie z naszymi wspólnymi świetami chyba nic ![]() ![]() ![]() ![]() ooo ale tego Wam jeszcze nie słałam to moje faworyty na suknie ślubne: 1.http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa 2.http://www.slubne.pl/index.php?pid=3...ry_id=&shift=1
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem. sama szukam.
kilka odcinków kiedyś oglądałam na brzydula.tvshow.com.pl/ ale teraz same zwiastuny są
|
|
|
|
#2330 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Nie nadrobiłam wszystkiego Cytat:
Cytat:
super zaręczyny Cytat:
Idę spać jutro nadrobię resztę ![]() Dobranoc...
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
)))))Jolka bardzo mi się podoba Wasza sala ![]() Ivonko znam też Twój ból zębowy,bo sama nosiłam aparat półtorej roku.Do tej pory śpię w tym do zdejmowania. Nooo i wyrywali mi dwa ząbki. Oj ból niemiłosierny. I 10 kg w dół Wyglądałam jak śmieeeerć.Ma.ko nooo trzeba hodować włoski Ja mam krótkie i cieniutkie to w ogóle mam z tym ciężko.Tak myślę,że jakby co to zrobię sobie zagęszczenie clip-on. Bo nie zależy mi na widocznym przedłużeniu,tylko właśnie na zagęszczeniu. Ale na zdjęciu widać,że i tak masz tak długie włosy jak ja tylko mogę pomarzyć,także na pewno będziesz mieć śliczną fryzurkę Cobra niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi! No to już totalnie się rozmyśliłam odnośnie tego Belwederu.Czyli chyba znowu zostanie sytuacja wyjściowa. Ja byłam tam u Karola i nie mówię,ze tam jest źle.I jedzonko też pyszne.Chociaż nie widzę tego jak tam ma się zmieścić 150 osób.No i wiesz-ponad 50 km od Bielska. Musimy jakoś przekonać Teściową do Naszej sali,chociaż tam niestety płaci się jeszcze 4 tys. za wynajem... A umowę zlecenie możesz zerwać w każdym momencie.Nawet jeśli jest podpisana do konkretnej daty ![]() Meg dzięki za opinię ![]() A ja dzisiaj nie oglądałam Brzyduli i nie wiem o jakich karteczkach mówicie ![]() Idę spać. Dobraaanooooc
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
czemu wybieranie prezentów jest takie ciężkie
|
#2333 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a pozostałe bardzo fajne nawet mi się ta teściowej podoba ![]() ale ja bardzo lubię takie klimaty więc dlatego ![]() Cytat:
no ale skoro wy lubicie inny style to trsciowa sie dopasuje... nie ma innej opcji ![]() Cytat:
no i dobrze ![]() Cytat:
a wiesz skoro malo osob zostanie to moze podwyzka bedzie dla tych co zostana \Właśnie wróciłam z imprezy urodzinowej Tż dziękuję a zyczenia dla niego ![]() ![]() ![]() no i padam... Dobranoc
|
|
#2334 |
|
Wtajemniczenie
|
dobrej nocy
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
DObranoc!
hehe właśnie obejrzałam pierwszy i drugi odcinek BrzydUli :P |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie dobranoc jak tu już dzień dobry?
![]() ![]()
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#2340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek Jola może TŻ będzie za troje robił ![]() I prawidłowo A ja wczoraj nie oglądałam Brzyduli Nadrobię w sobotę ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15881273]Ja mam cichą nadzieję,że ona będzie z Markiem [/QUOTE]Ja też Cytat:
![]() Elunka, Niunia powiedzcie mi proszę, gdzie Wy te odcinki Brzyduli oglądacie na necie ![]() Ma.ko poka fryzurkę i buty - obiecałaś ![]() Butterfly póki co schudłam tylko troszkę, ale nie wiem ile, bo nie mam wagi w domu, ale to mi nawet na rękę Na ból nie narzekam - do wyrwania miałam 3 zęby, bolało troszkę zakładanie i jak coś twardego ugryzę, ale żyję. Efekty już widać ![]() Cytat:
![]() I tez mam problem z prezentem dla mamy i Łukasza Dobrze, że chociaż z prezentem dla taty i brata jest z głowy, bo z nimi wiecznie był problem ![]() Miłego dnia
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-12-16 o 08:28 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

jedynie z TŻem sobie jakieś drobiazgi kupujemy

(polskiej brzyduli nie lubię

juz sobie zapisałam w galerii 
jestem trochę zagoniona w tym tygodniu ale może znajdę trochę czasu żeby odpisać ze szczegółami
Perfect Housewife
ale jak bede miala chwilke to oczywiscie pstrykne i pokaze
super zaręczyny
jutro nadrobię resztę 
:noniewie m: To może jeszcze ubierzmy tradycyjne góralskie stroje i wexmy ciupagi i w ogóle??