|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
Widzę, że Ciebie też bierze spanie po oddaniu krwi. Wielu moich znajomych pada na twarz od razu po oddaniu, ja jakoś nie potrafię zasnąć głodnemu chleb na myśli, no Nam nauczycielka mówi, że opowiadała jednej klasie, że z matmy ogólnie zdało 76%. A jakaś klasa mówi do niej, że to nieprawda, bo słyszeli, że matmy nie zdało 24% |
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wiem, że wyzna jej na scenie (zapewne) miłość ( nie wiem czy przed czy po pokazie ich kolekcji) .. będzie ubrana w taką białą suknie, wygląda jak ślubna ![]() ale sprawia tylko takie wrażenie. pierwszy raz jak zobaczyłam zdjęcie to pomyślałam - ślub ?
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2009-12-15 o 20:59 |
|
|
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4594 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4595 |
|
Zadomowienie
|
DOBRANOC ULE BRZYDULE !
|
|
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15878259]zauważyłam, kurde ale mają tempo ;d
u mnie w szatni też jest tłok to wtedy koleżanka która idize w tyle mnie, na siłę pcha mnie do przodu myślałam dzisiaj rano o Tobie na jeździe było spoko, tylko męczył mnie instruktr swoją gadką ale to ujdzie [/QUOTE] Nie widziałaś studniówkowego na Modzie... ![]() Ja zawsze się pcham za jakimś dużym kolegą ale to głównie przez korytarz (te pierwszaki się jeszcze nie nałuczyły, że stoi się pod ścianą ), bo w szatni lepiej być małym, zwinnym i się przemknąć bo nie wiem, czemu klasa gie ma zwyczaj stania w przejściu ![]() ![]() Ja też mam jutro.. i w sobotę ![]() Cytat:
<rzułfik> dajmy to do pierwszego postu kolejnego wątkuJak przed PMSem to dowartościowuję ![]() Cytat:
już oddawałaś?! nawet nie jesteś blada. ale usiądź sobie lepiej, a nie tak skaczesz" potem poszliśmy na pół matmy do szkoły i Tż mnie odstawił do domku (sam oczywiście nie oddawał: "bo sie bojem, że zemdlejem" ) i wtedy padłam Ale się cieszę, że mi wzięli z lewej ręki, koleżanka, która miała z prawej, jeszcze dzisiaj ledwo pisała. I się pochwalę, jak mnie lekarz dowartościował Fakt, że byłam w spódnicy, grubych rajtuzach i kozakach, które mi odstają na łydkach, to moje nogi wyglądają szczupło ale tak popatrzył "ile Ty ważysz? " "dużo... 62" "??? chyba z plecakiem ". Przez parę godzin chodziłam tak: ![]() Cichoooo Wydział, który się wybieram na PŁ to Centrum Kształcenia Międzynarodowego, więc... a tydzień temu na religii chcieliśmy znaleźć coś o zespole Maxim ( ". Szybko poprawił na "maxim zgierz" ![]() ------- Jeszcze sobie napiszę jakieś @!$!!@# z Przedwiośnia... Dobranoc ;* Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-15 o 23:37 |
||
|
|
|
#4597 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() a to motto to idealnie pasuje do mnie Cytat:
. zaprosi ją na scenę i pogratuluje jej i powie że ją kocha ![]() Cytat:
u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr. też mam Żbiczku w sobotę jazdę i to na dodatek o 7 rano ![]() bo jesteś szczupła ;* Dzień dobry ;* na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę ! ![]() miłego dnia Żbiczki kochane ;* |
||||
|
|
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]u nas też pierwsaki w szatni stoją w przejściu . grrr.
też mam Żbiczku w sobotę jazdę i to na dodatek o 7 rano ![]() bo jesteś szczupła ;* Dzień dobry ;* na szczęście nie mam dzisiaj żadnego spr bo chyba bym padła. ale i tak 8 lekcji ;]. no ale damy radę ! [/QUOTE]U nas to trzecia klasa moja okupuje schody przy szatni ![]() Ja o 7.20 ![]() Ehe... A ja miałam 4 w tym jedno okienko, bo nie było. wfu I tylko matma, fizyka i polski ![]() Za to na jutro mam tyyyyyleee z angielskiego. Ciekawe, kiedy się tego nauczę, jak będę w domu po 23 Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-16 o 13:58 |
|
|
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeeść ;*
Co do szatni, jak u mnie są klasy od 'a' do 'g', to z 3g jestem na saaamym końcu cienkiego korytarzyka, który przepełniony jest tymi nieświadomymi życia 1 i 2 (te 1 szczególnie ) klasami. Oni naprawdę nie rozumieją, że może ktoś chce przejść dalej, no tak - to takie abstrakcyjne. Dlatego żeby można było cieszyć się widokiem własnej szatni - trzeba na dźwięk dzwonka włączyć pewne umiejętności biegu maratońskiego i krótko mówiąc- zapierdzielać :P. Wtedy jest całkiem ok :P
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł laski
żbiki znaczy się ![]() mam zyebany humor z lekka, bo dziś mija rok jak pierwszy raz gadałam z eks, ale nie, nie. nie potrzebuje pocieszenia po prostu, spojrzałam na tel. a tam 16.grudnia.. chociaż jest i druga, milsza strona tej daty - 16.12.2006 pierwszy raz poszłam na mecz siatki i wpadłam po uszy xd a teraz trochę się pochwalę ;D po pierwsze i najważniejsze! mam z fizyki całe piękne 3!!!!!!! (oceny: 2- poprawione na 2, 4+ z jakiejś pr dom. xD ) już psychicznie byłam gotowa na 2, a tu taki suprajs kochana Kamilka ![]() ![]() średnia z matury z matmy w mojej klasie to prawie 80% (bez kilku dziesiątych proc.). jesteśmy nieoficjalnie (bo nie znana jest średnia jednej klasy) na drugim miejscu w szkole, zaraz za mat-fizem nasza sorka wyraźnie była zadowolona w sumie to nic dziwnego.. umie nauczyć, wytłumaczyć, to i potem są efekty jedna z niewielu sorek w tej szkole, której mogę na koniec podziękować (jeszcze sorka od polaka i bio)..a za to Dżenifer (sorka od niemca. mówimy na ją Dżenifer, bo ma tylek jak J.Lo.) odwaliła dziś niezłą szopkę mam 4 z pr klasowej, 4 z kartkówki i 3+ za jakiś durnowaty dialog i ona do mnie "no, ja ciebie jeszcze dopytam na 4. zadam jakieś jedno pytanie" pominę to, że myślałam, żę ją wyśmieję... ok. poszłam po to jedno pytanie i co? dostałam z 10 jak nie więcej miałam kolegę opisać xD to gadam coś no i miałam użyć chociaż jedno przymiotniku, a ja nic nie pamiętałam oprócz "atraktiv" wszystkie kol. przede mną jak opisywały kolegów to mówiły to atraktiv, więc sobie myślę, co by mu nie było smutno niech już będzie atraktiv ![]() no i po tym jakieś beznadziejne pytania mi zadawała... no i na koniec "no są pewne braki wynikające z niedouczenia, ale z ocen wypada ci 4, więc ci postawię tą 4. ale w drugim połroczu będę cię obserwować" no, ale nie warto o niej więcej gadać, bo ma nierówno pod sufitem ;P miłego popołudnia żbiki ;*
|
#4601 |
|
♥
|
ale wam lajtowo wystawiają oceny
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
lajtowo
jutro z bio będzie wystawiać a w piątek z matmy to wtedy nie będzie tak wesoło ![]() chociaż z bio powinnam mieć 4.. zależy co dostałam z zadań z genetyki... aha xD w pon. mamy Wigilię klasową, pomimo, iż cała szkoła ma we wt. xD ale my we wt kręcimy czołówkę xD
|
#4603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O właśnie, okazało się że czołówkę kręcimy jednak jakąś atrakcyjniejszą niż głupkowate machanie do kamery i przedstawienie się -.-
|
|
|
#4604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiczki.
Przesunęliśmy zoologię na poniedziałek. , więc stwierdziłam, że wpadnę do Was na chwilę. ![]() Chyba raczej Karoliny. Póki co nie jestem zbyt dobrym przykładem, ale będę. Cytat:
Przekonałam się dlaczego w ogóle miałam wątpliwości czy się z nim spotkać.. Mogę Ci wytłumaczyć te zadania na gadu. Cytat:
![]() Wiem, wiem. Chodzi o to, żeby wiedzieć gdzie się ten błąd popełniło. ![]() Cytat:
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry !
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do Krakowa zawsze chętna xDno to właśnie chyba trzeba do tych komisji, w swoim mieście nie można spr., ani w szkole ;///
|
|
#4607 | ||
|
Zadomowienie
|
zawsze czytam, to raz postanowiłam i coś napisać od siebie
![]() co planujecie w przerwe swiateczna robic? nauka czy odpoczynek? ja obiecywalam, sobie prez na polak napisac, ale nie przeczytalam ksiazek i duuupa. Cytat:
Cytat:
my w szkole jesteśmy drudzy, a mamay średnią 90% ale za to ja zawyżam ociupinkę tę średnią ;D <wiem, skromna to ja nie jestem ;D>
|
||
|
|
|
#4608 |
|
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15884780]
po pokazie jej wyzna miłosc . zaprosi ją na scenę i pogratuluje jej i powie że ją kocha ![]() [/QUOTE] miałam nadzieję, że BrzydUla zakończy się ich ślubem.. hello Żbiczki ;* ja to w ogóle jestem załamana ta maturą z polskiego z operonu wstyd się przyznawać ile % miałam.. ![]() ale zdałam.. (matematykę z cke też, z operonu nie znam wyników) nie umiem trafić w klucz pierd.olę te modele odpowiedzi ![]() miłego dnia ;* muszę się uczyć z geo, przedsiębiorczości i wygonić leniuszka ze mnie
|
#4609 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Do Żbików, które czują się przeze mnie niby głupie.
![]() Moje oceny z biologii to: 2, 2, 3, 3, 4. Lepiej Wam? Już nawet z wosu ( ) mam 5, 5. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Żbiku, oczywiście, że tęskniłam, ale nie pisałam nic w stylu 'Gdzie jest Martyna?' , bo przecież i tak zobaczyłabyś to dopiero jakbyś już wpadła. ![]() Cytat:
Cytat:
Owszem, o Tobie. ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
|
|
|
#4610 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W końcu powiedziałam jej "dobrze, ale gorąco mi" a ona na to "nic się nie bój, często się to zdarza... SIOSTROOOOO!" przyszła inna pielęgniarka, rozłożyły mi oparcie podstawiły pod nos wiatrak i kazały się nie ruszać. Potraktowały mnie jakbym im tam zmarła To Ty nie miałaś zwolnienia z całego dnia? |
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nam dali tylko na cienkim pasku papieru liczbę punktów po kolei za każde zadanie i na koniec suma pkt i tyle ;P ale nie chce mi się dociekać co gdzie źle zrobiłam
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ----------- Nadrobiłam co trza ( ) i muszę coś poskanować.
|
|
|
#4613 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedyna jej wada to to, że w semestrze mamy minimum 8 ocen, czyli 8 klasówko-sprawdzianów.Cytat:
Cytat:
Cytat:
) , więcej w głowie na piątkową lekcje zostanie Aniołem jesteś Bić trzeba? ![]() A tą bio dziś pokseruję, jak pc wróci z naprawy, bo zapomniałam, że w lapku usb nie działa Cytat:
Myślę, że z takimi ocenami i tak masz więcej w głowie niż ja:P*** Słyszałyście, że próbnych nie będzie?! Babka od niemieckiego nam powiedziała, że już się całkiem z tego wycofali. Czekam na ulkę
|
|||||
|
|
|
#4614 |
|
Wtajemniczenie
|
Robimy takie wyjście gwiazdorskie
każdego po kolei, z lanserskiego samochodu, czerwony dywan, blask fleszy ( każdy po pare szybkich zdjęć i wtedy info. o nim), nasi fani itp ;DGdybym ją tylko znalazła Ale oto, specjalnie dla Ciebie jak i również dla innych, fragment mojej innej książki też z czasów 2-3 podstawówki. Tytuł : "Marysia" Pisownia oryginalna.z rozdziału 5 "Z czarnymi włosami" ![]() Marysia szła do szkoły na 10.10 z plecakiem i w różowym płaszczyku. W drodze zauważyła jakąś dziewczynę, jednak nie przejmowała się tym, zaczęła śpiewać: Na zielonej łące kwiatów jest tak dużo! Oh, oh jak dużo! -Kto tak śpiewa! Jak brzydko śpiewa! Dziewczynka w czarnym płaszczu i czarnej sukience i jakby nigdy nic ( ) z czarnymi, długimi związanymi w kitkę włosami, krzykneła tak do Marysi. -Ty wcale ładniej nie umiesz, a ubrana jesteś jak na pogrzeb! Dwie dziewczyny patrzą na siebie, jedna na tajemniczą, czarno ubraną dziewczynę, druga na wesołą, śliczną w różowym płaszczu. Jaka między nimi była wielka różnia, ciekawe czy zostana przyjaciółkami? Zbudowałam napięcie niesamowite :![]() o i gratis. Wiersz z tomu "Jest o zimie, Mikołaju, gwiazTce i o śnieżnym gaju" (dopisek: o kwiatach, owocach i o warzywach "Warzywa" Posadź w ogródku warzywa bo bardzo zdrowesą naprzykład marchewki, ogórki, pietruszkę i zerwij potem ją przygotuj w kanapce w sałatce i potem zjedz ją też
|
|
#4615 |
|
Konto usunięte
|
się kobity zmartwiły
napisałam trochę niegramatycznie, ale hmmm.... cóż W ogóle idę dzisiaj do szkoły z nastawieniem na to, że będę pisała sprawdzian z matmy z geometrii analitycznej. Patrzę, że wszyscy się stresują, ja mówię co się stresujecie, zawsze można narysować rysunek, a później będzie z górki. Kolega patrzy na mnie z góry i mówi: "przecież dzisiaj sprawdzian z całego semestru." Kombinatoryki, permutacje, wariacje i te inne syfki, które są dla mnie czarną magią Mógł mnie pozostawić w tej błogiej nieświadomości, byłabym szczęśliwsza do czasu sprawdzianu dzisiaj dostałam wynik matury z angielskiego: 58% Byłam przekonana, że zdam minimalnie |
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mówiłam, że zadania z kosmosu? )Raczej mnie, jego już mam gdzieś. Zresztą to nie było spotkanie towarzyskie, bardziej formalne, powiedziałabym... To z tymi zadaniami umawiamy się tak, że w piątek wrzucasz na chomika (btw. masz chomika? ), a w sobotę sprawdzamy?Pisałam od najgorszych do najlepszych, a nie chronologicznie. ![]() A w tych trójach to mi po 1-2 pkt brakowało, o! ![]() Jedna 2 z odpowiedzi (powtórzenie, uczyłam się jeden wieczór i miałam sajgon w głowie ale ze spr. dostałam 4. To dwie 4 mam, o, haha ), a druga z dowalonego spr. z higieny. Połowa klasy zrezygnowała z poprawy po usłyszeniu pytań, a ja musiałam to pisać, bo akurat w dniu spr nie było mnie w szkole).Słyszałam. CKM (Basiu ) zbiedniało.
|
|
|
#4617 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no a ja jednak nie poszłam na ostatnią lekcje no jakoś tak wyszło ;pCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale niewiem jak się zakończy cały ![]() nie przejmuj się to może zrób tak jak któraś z dziewczyn wspomniała. pisz wypracowania i układaj sobie do niego klucz, czy coś w tym stylu;p nie pamiętam jak dokładnie to było ![]() Cytat:
mimo że nie piszę matury ;]słyszałam. no nie ma byc , bo nie mam kasy. szczerze? to jak dla mnie nie musi byc tych matur ;] |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4619 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie
a pani w podst. mi powiedziała że moje rymy są troche jakby częstochowskie. A skąd ja biedna miałam wiedzieć co to znaczy? Bardzo długo nad tym myślałam. Kiedy to odkryłam, byłam troche podłamana. Moja kariera runęła!
|
|
#4620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Ci pojechała nauczycielka ;p a wierszyk o warzywach genialny!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

) i jak przyszłam, to padłam na 2,5 h, wstałam, pouczyłam się, poczytałam Przedwiośnie
i znowu spaaać. Dzisiaj już jest ok, tylko mam zielonego siniora na łokciu 

to nas wyzwała 

" "dużo... 62" "???
chyba z plecakiem 

moja okupuje schody przy szatni 

) mam 5, 5.