![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam na wymianę
Ja też
![]()
![]() |
#304 | |||
Zakorzenienie
|
hej, laser mnie nie ineresuje już, bo znalazłam godnego zastępce. a co byś chciała za lolitkę? to jest fioletowe jabłuszko ze złotymi wstawkami? ze sklepu czy z wymiany i jak dlugo stoi? pozdrawiam!
Cytat:
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#305 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Lolitka to nie jabłuszko tylko ta druga Lolita L taki słodziaczek z pazurkiem.Ta Lolitke mam akurat swoja własna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
a to ja wierna jestem tylko jabłuszkowi i do tego pasuje mi tylko ta jedna wersja mimo ze pozostale sa do siebie podobne. ale przejde sie do sephora powachac.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
Hej! Korektor nie poleciał, miałam dwa a jeden trzymam dla Ciebie
![]()
To on czeka na Ciebie razem z Effaclarem, tylko czekam na Twoją odpowiedź, czy zgadzasz się na moją propozycję ![]()
![]() |
#309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- a podklad clinique jaki ma kolorek? pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#311 |
Rozeznanie
|
Odpisalam u siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#313 |
Rozeznanie
|
Pytalas u mnie o wypelniacza zmarszczek olay. Przejrzalam jeszcze raz Twoj watek i podoba mi sie spray solar sublime, wczesniej go przeoczylam. Nie znalazlabys czegos jeszcze u mnie za niego?
Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-12 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
Zakorzenienie
|
cześć. I jak z kuleczkami?
![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- białe też by mi pasowały bardziej niż mythic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 | |||
Zakorzenienie
|
dla mnie niestety kolorek za ciemny. w kazdym razie prosze inf o dokladkach
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
Tylko bym prosiła o przesłąnie opakowania, bo niestety wszystkie, ktore mialam już poleciały w Polskę. pozdrawiam! ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
etiaxil keratynowe serum do wlosow pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Spodobały mi się dokładnie:
- peeling Dermika Meritum - odżywka SH HARD as NAILS - krem do depilacji Veet - Revlon Fabulash - próbka zielonego EDM Czy oddałabys te rzeczy za to, co u mnie wypatrzyłaś czy może za dużo wybrałam? P.S. Mogłabym dorzucić odleweczkę wychwalanej tutaj odżywki do włosów Tresemme. Edytowane przez esterie Czas edycji: 2009-12-13 o 11:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wg KWC ten spray nowy kosztuje 63 zl a sam bronzer jest drozszy. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-13 o 12:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
A gdybym jeszcze cos poszukala w Twoim watku to bylabys chetna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Zakorzenienie
|
TAAK! Kiedyś używałam tego bronzera, ale nie pamiętam, który to było kolor-na pewno mat i jakiś najjaśniejszy. Tak więc dla pewności musiałabym skoczyć do Douglasa sprawdzić.
![]() |
#322 |
Zakorzenienie
|
a 5 Pastelkami [mniejsze są?] coś zwojuję? Czy może lepiej byłoby po prostu jakbym brała same pastelki [?] Pytam bo po prostu nie wiem jak się tego używa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To oprocz sprayu podoba mi sie jeszcze: Meteoryty - w zasadzie wszystkie Purete Thermale preparat do demakijażu twarzy i oczu 3w1 Vichy, opak. 30ml tusz high impact mascara Clinique, opak. 4g, balsam brązujący do jasnej karnacji Dax Cosmetics Perfecta, NOWY, nie otwierany, data ważności 02/2011 Pomysl co moglabys wymienic i daj znac ale musisz mi dac znac do soboty bo jade na swieta do Poznania i ja nie zabiore rzeczy na wymiane ze soba to nie bede sie mogla wymienic. Pozdrawiam ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-13 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Zakorzenienie
|
Chyba na chwilę obecną nic, ale jeszcze raz na spokojnie zerknę i pooglądam wszystko
![]() ![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Ooo, strasznie szkoda, zależało mi na kulkach i trzymałam dla Ciebie specjalnie ten korektor.
![]() |
#326 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli masz bardzo jasna cere to pastel white beda lepsze, ale one sa za to bardziej migotliwe niz mythic czy butterly pearls. daja ladny zimny glow! ale nie az tak zimny tak meteoryty winter radiance. jak sypnelo mi sie tego pylu na reke to az sie przerazilam, ze doslownie bede jak bombka z drobinkami. ale jak zwykle w przypadku meteorytow na twarzy nie widac zbytnio tych swiecidelek (!!), choc przy tlustej, mieszanej skorze najlepiej miziac sie nimi po skroniach i kosciach policzkowych-tak dla bezpieczenstwa. ja powiem szczerze, ze nie zachwycam sie, ze moja buzia wyglada ladniej, inaczej etc. a mimo to urzekaja mnie kolejne edycje ![]() poczytaj sobie o pastel white i butterfly pearls na kwc to moze łatwiej bedzie Ci podjac decyzje, ktore beda dla Ciebie odpowiednie. pozdrawiam! ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() Podoba bardzo mi sie tej wypelniacz zmarszczek, wiec informuj mnie o dokladkach. Chyba że znalazłabyś coś za ten wypelniacz zmarszczek poza balsamem brazującym i miniaturą Vichy. Tusz już jest zarezerwowany. ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#327 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Byly tylko mazniete czystym pedzlem dla sprawdzenia koloru. Dokladek nie przewiduje ![]() Czyli balsamu i Vichy nie wymienisz za olay? Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-15 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polece jutro spr ten nouba, to wymienilybysmy nouba i olay na solar sublime, balsam i miniature vichy. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#330 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edit: faktycznie masz racje - drogi i do tego pelnowymiarowy ma tylko 15ml a ja gapa myslalam ze 30ml, co oznacza ze moje 7ml to prawie polowa pelnowymiarowego ![]() To sprawdz jutro i daj znac ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2009-12-16 o 19:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.