|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() ![]() Ja będe miała pończochy, zawsze to łatwiej w toalecie ![]() Cytat:
![]() W Wawie jest taka młoda dziewczyna, co ma swój salon, rewelacyjna jest podobno,
![]() |
#722 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Dzień doberek
Ale zasypało śniegiem ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A wczoraj TŻ się mnie pyta, czy napisałam list do Mikołaja - a ja, że nie i cisza, potem czytam gazetę z TŻ i było coś o wyciskanych sokach ze świeżych owoców i mówię: ooo, sokowirówka ![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo ![]() A rajstopy to bardziej te drugie - te pierwsze są za wzorzyste. A bolerko podobało mi się te z materiału wykończone futerkiem. Ja mówię mój Narzeczony, wcześniej mówiłam mój Mężczyzna, bo jakoś nie pasowało mi mówić mój Chłopak ![]() Za to TŻ często mówi już jak np. gada przez telefon: Zapytam małżonkę itp ![]() ![]() TŻ przyznaje się, że zapomina o takim słowie jak Narzeczona i łatwiej mu mówić Żona ![]() W Wawce to już nikogo nie znam, ale u siebie, za Wawą mam rewelacyjną moją fryzjerkę, jest boska!
![]() |
#723 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A najlepiej jest jak w tym stresie egzaminowym próbuję sobie przypomnieć jakieś banalne słówko po angielsku, które mi uciekło z głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle dziewczyny jestem wściekla ![]() ![]() Najpierw się wczoraj dowiedziałam, że nie mają dla mnie roboty w firmie na dzisiaj i że mam w domu zostać (dzisiaj miałam iść znowu na praktyki po przerwie na egzaminy). A że to umowa zlecenie, to właśnie sto kilkadziesiąt złotych poszło się pieprzyć... No ale nic, stwierdziłam, że sobie odpocznę, połażę do galerii itp.. A dzisiaj rano się obudziłam z 38,5 st C, mega bólem gardła i głowy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć śnieżynki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jakiego tanga będziecie się uczyć? My mieliśmy z tżtem na kursie tango ale takie bardziej towarzyskie a nie argentyńskie. I normalnie cud się stało i mu się spodobało! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jak ja wam zazdroszcze tego sniegu. W Belfascie tylko szaro i ponuro, o takim bialym puszku nie ma nawet co marzyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||||||
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() taka byla doslownie jedna i to chyba najtansza jaka widzielismy (byla w promocji za 99zl), ale wygladala tak marnie, ze nawet jej pod uwage nie bralismy. w rezultacie za koszule zaplacilismy ponad dwa razy wiecej, ale jakosc i elegancje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mozesz sobie za to bez skrepowania powizazowac ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wlasnie TZa do pracy wyprawilam, bo wpadl dzis do mnie na sniadanko ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A poza tym wcale nie jestes gruba, przesadzasz. Jak Ci źle ze swoja figura to śmigaj na fitness, dietka i od razu lepiej się poczujesz. Co do sukni to kompletnie nie w moim guście, ale biżu bardzo do niej pasuje ![]() ja mówię "narzeczony", dziwnie byłoby mi mówić "chłopak" o dorosłym mężczyźnie. I jeszcze jedna sprawa - dziwnie bym sie czuła, gdyby tż przedstawiał mnie jako swoja dziewczynę tym osobom, z którym ostatnio przychodzi nam sie spotkać, czulabym sie jak byle kto gdybyśmy po tylu latach związku nie byli zaręczni. Np. na różne wyjścia wszyscy przychodzą z żonami, także wielkie uff, że jesteśmy zaręczeni, bo jako zwykła dziewczyna czułabym sie dziwnie. Np. jeden znajomy przyprowadził dziewczynę no i tak ja przedstawia a później z nią gadalam i okazało się, że sa ze sobą juz kilka lat i powiedziała mi, że w sumie nie wie na co on czeka z zaręczynami.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale ładnie przysypało ![]() ![]() ![]() w sumie jakbysmy z TŻtem nie byli zaręczenie to tez bym się dziwnie czuła, bo jesteśmy już prawie 5 lat, a dla mnie to kawał czasu, chociaz bardzo szybciutko zleciał.. i nawet jak jakiś kiolega coś tam mowi przy mnie w żartach" no bo Twoja dziewczyna... coś tam.." to zawsze go ja poprawiam albo TŻ hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Lain my mamy karte stałego klienta w Pawo już dobrych parę lat i są tam rzeczy bardzo dobrej jakości. A co do rabatów to często zdarzają się wyprzedaże -60% albo tańsza rzecz gratis, albo druga rzecz gratis i nawet jak kupimy koszulę z tej "lepszej" kolekcji Respect (one sa na spinki) to drugą z kolekcji Tomorrow dostajemy gratis, albo jedwabny krawat gratis.
Albo zdarzyło sie nam kupić jeden garnitur w pełnej cenie a drugi za jakiś 350 zł. Do tego garniaki z tego sklepu sa szyte jak na tż, że nie trzeba nic przerabiac i tz bardzo go lubi. Zawsze jak tam wejdziemy cos kupujemy ![]() I z rabatmi jest chyba tak, że czym więcej kupujesz tym większy rabat masz, my mamy stały rabat jakieś 20% albo 15% jakos tak, no i tż dostaje smsem informacje o rabatach. No i babki w sklepie juz nas znają i są miłe i kompetentne także fajnie robi się tam zakupy.
#730 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#732 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#734 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bolerko, ciężko powiedzieć, trzeba by było zobaczyć jak to wygląda połączone z suknią, ale wydaje mi się że fajne by było z takiego delikatnego misia, nie futerka ![]() a w sukni wyglądasz super!! masz bardzo kobiecą figurkę, ale nie jesteś gruba!!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
No właśnie, ja po przeczytaniu Waszych postów jestem w kropce
![]() ![]() Akurat u nas jest tak, że TŻ jest najmłodszy w swojej rodzinie, a jego rodzice wydali już za mąż jego 2 starsze siostry i ożenili brata, wiec mają już niemała praktykę w organizacji tego typu imprez. Na pierwsze wesela też brali po 0,5 a nawet 0,7 na głowę (tak kolokwialnie mówiąc) i zostawały ogromne ilości alko. Może dlatego, że we wszystkie wesela dopisała pogoda i sporo gości chłodziła się piwkiem? W sumie nie mam pojęcia, ale teściówka powiedziała, żeby absolutnie nie brać więcej jak 0,7 na parę, bo będziemy mieli jeszcze ten wspomniany przeze mnie wcześniej bimber i barmana. No i chyba przy tym zostaniemy. Pewnie jeszcze przed świętami weźmiemy w Makro i kolejna ważna rzecz z głowy ![]()
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-17 o 11:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() nie byłam na egzaminie bo stałam godzinę na przystanku żaden autobus nie przyjechał ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście w święta będę do was miała jakiś dostęp bo siostra będzie miała lapka ale niestety nie będe tu za często wpadac buuuuuuuu ![]()
#739 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wino musujące też już mamy kupione. na 120 osób mamy 14 butelek + 1 dla nas (choć babka w hurtowni powiedziała, że 12 spokojnie starczy). dobrze, że mi przypomniałaś że jeszcze będzie trzeba Picollo kupić ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
ja chcę do domuuuu!!!!! do tżta!!!!! siedzę w oknie i wypatruję czy jakiś autobus jedzie i nic
![]()
#741 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() my na okolo 125 par bedziemy kupowac 500 butelek. wczoraj rozmawiałam z jednym panem i tez powiedzialam "moj narzeczony" i wydaje mi sie to strasznie dlugie i nie moge sie przyzwyczaic, wiec juz chce mowic moj maz ![]() wkurzylam sie troche bo bylam umowiona na rozmowe o prace na 9.30 i mimo ze duzo wczesniej wyjechalam to sie spoznilam 10 min ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A o Picollo też zapomniałam. Ale brat mi przypomniał-on o takich rzeczach nie zapomina ![]() ![]() ![]() U tżta w rodzinie to dużo wódki schodzi obojętnie jaka pora roku. Cały czas nie mogę się nadziwić ile oni potrafią wypić. Zwłaszcza kobiety ![]() A piwka nie kupujemy. Wódka będzie i winko starczy. I jakby pomieszali to dopiero rewolucje by były. Dziękuję bardzo ![]() Ja zapytam jeszcze włascicielki sali ile tego "szampana" ma być. W końcu ona najlepiej wie co i jak ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra ja to chyba spadam idę na piechotę na jakikolwiek autobus i może jakoś dotrę dziś do tego domu przed nocą ![]()
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() To trzymam kciuki żebys jak najszybciej dotarła do domku ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#745 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do rajstopek, to lepsze by były gładkie moim zdaniem. No i możesz wpakować pończoszki do zestawu awaryjnego i jak Ci na sali będzie za gorąco to się przebierzesz ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A co do soków, to zgłupieliśmy, bo każdy mówi inaczej - babka na sali kazała nam kupić 1,5 l na osobę, a koleś w hurtowni alkoholi mówił, że trzeba liczyć 2,5 l soków na osobę ![]() Wczoraj mnie nie było na wizażu, bo prosto z uczelni pojechałam z TŻ do moich rodziców ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale w takich sytuacjach cieszę się, że my z tżem mieszkamy w jednej miejscowości, więc nawet nas dzikie śnieżyce nie rozdzielą ![]() a ludzie panikują i to aż za bardzo, jakby sobie przypomnieli srogie zimy z przed lat, to by się cieszyli że jest jak jest a nie gorzej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]()
#750 |
Raczkowanie
|
Ciao belle!!
![]() Brrr...ale zimno!! Heh, w końcu czuć, że zima przyszła ![]() A tu jeszcze tylko 1 dzień i już wolne ![]() Wczoraj nic nie skrobałam bo miałam pierwszy egzam. Wyniki dopiero przed Świętami jak już nikogo w Kraku nie będzie ![]() ![]() ![]() Mnie też kusi nieludzko żeby do fryzjera zajść, ale nie mam teraz kasiory a pozatym obiecałam sobie, że do ślubu nie będę ścinać włosów... Ale ciężko wytrzymać ![]() Co do autobusów u nas w Kraku też masakra nieludzka ![]() ![]() Buźka! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.