|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
O hejka agnes wreczaj karteczie i juz
A jak nie tak to moze zacznij (przypadkiem )jakás rozmowe a pozniej w trakcie napewno do wymiany tel. dojdzie.Mozesz tez przeciez przypadkiem na niego wpasc ,albo moze Ci przypadkiem dlugopis wypasc albo portfel ![]() Tak czy inaczej biez sie do dzialania ...i powodzenia ....... ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Ja swojego meza tez upolowalam i juz jestem z nim 11 lat Czasami szczesciu trzeba delikatnie pomuc ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- ale tu dzisiaj cicho
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-17 o 08:50 |
|
|
|
#4802 | |
|
Rozeznanie
|
![]() Za oknem piękne zimowe przedpołudnie, śnieg i -15*C ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4803 |
|
Kazar Lady
|
wlasnie siadłam...ale zima kurde droga która normalnie zajmuje mi 8 minut teraz z 15 jak nie wiecej...
Marchewka a Ty gdzie mieszkasz ze taki ziąb?? |
|
|
|
#4804 |
|
Rozeznanie
|
jak dla mnie to piękne zimowe przedpołudnie jest jak jest śnieg i max -5
zmarzluch jestem ![]() ale mam dziś humor do dupy od wczoraj nie gadam z mężem, a dzisiaj jeszcze wstałam z gorączką i bolącym gardłem. Żyć nie umierać Agnes, trzymam kciuki za randkę z bodyguardem
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2009-12-17 o 11:52 |
|
|
|
#4805 |
|
Kazar Lady
|
Jak tak Angelka - kto wie co u Angelki???
---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- trelek - bierz się za jakiś gripex czy cos podobnego święta idą nie można chorować !! |
|
|
|
#4806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nikt nic nie wie co z Agnelką nie wziełam do niej nr telefonu
|
|
#4807 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Bo nie jestem taka filigranowa i delikatna, szczuplutka jak żadna z Was..a w tym momencie..patrżąc choćby na cycuszki agnes /swoją drogą MUSZE zazdrośnie przyznać że to dwa przepiękne cacuszka i jestem zachwycona ![]() Pysia..dziękuje za odzew..Każda z Was pewnie miała mnóstwo pytań i dygała przed zabiegiem..Ja też..i dlatego doceniam każdą odpowiedz... Miłego..białego..dzionka w Polsce..
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
agnes a ty juz bylas w urzedzie ?
Dobra zmykam do pracki , dzisiaj mam grupe dziewczyn z 6 kl. musze jeszcze jakis drobiazg znalesc . Myslalam zeby kazdej takiego aniolka kupic , ale sama nie wiem
maraton 05.2011 Edytowane przez pysia222 Czas edycji: 2009-12-17 o 12:45 |
|
|
|
#4809 |
|
Przyczajenie
|
Aha..Agnes..małe pytanie do Ciebie,bo masz na avatarze stanik z fiszbinami
Najwcześniej kiedy? tzn..kiedy założyłaś pierwszy raz bez szkody dla piersi? Któraś z Was pisała,że nie powinno się długo nosić tego typu bo robią się odznaczenia pod piersiami? I co wtedy? rozmasować? zostawić? same zanikają? czy to boli? wiecie co...strasznie lubie ten typ staników...teraz podstawa to push-up z wkładkami ;/ bo jak inaczej ale póżniej of course bez ..tyle że jak nie bedę mogła ich nosić zbyt często to lipa..
|
|
|
|
#4810 |
|
Przyczajenie
|
Witam, hmm tak czytam czytam... a teraz decyduje się coś do Was napisać.
Mam 2o lat ale ludzie zazwyczaj oceniaja mnie na 17... ninteresowałąm sie już od baaaaaardzo dawna operają plastyczną. Ostatnio czytałam, że wstrzykuje się różne płynyn(nie pamiętam teraz nazwy)w piersi. Kosztuje to ok 11tys. Jednak mam pytanie.. czy to baaaardzo boli? czy długo sie goi? Napewno znalazłabym odp na te pytania w wątku ale tyyyyyle tego jest jeśli ktoś zechce mi odp będe wdzięcznaA i czy w wawie jest jakis konkretny sprawdzony chirurg? dziekuje
|
|
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
generalnie dla zdrowia piersi.zeby się nie odkształciły zaleca się fiszbine po 6 miesiącach
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Milagros w Wawie jest dr. Brom chyba jak sie nie myle - najlepiej zapytac Miske i Anie one chyba u niego robily .
Bol to kwestia indywidualna jest , ale napewno wiaze sie z op. piersi mniejszy badz wiekszy , ale zawsze jest
|
#4813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na Twoim miejscu wstrzymałabym sięz op powiększenia biustu masz dopiero 20 lat, ja gdy tyle miałam to byłam też deska na maxa no chyba ,ze jesteś uparta to prosimy o zdjątko twojej wyjściówki i doradzimy
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-12-17 o 13:05 |
|
|
|
|
#4814 |
|
Przyczajenie
|
ok
dziękuje
|
|
|
|
#4815 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pysia222;15908641]agnes a ty juz bylas w urzedzie ?
na 14;00 mam wizyte
|
#4816 |
|
Przyczajenie
|
Zastanawiam sie nad powiększeniem jednak jak już by do tego doszło powiększyłabym o jeden rozmiar. Mam takie średnie B, co prawda jestem filigranowa. Ważę ok 53kg.. mam 163. Czasami mi się wydaje, że już więcej nie urosną:P
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
toska Ty musisz sama podjac decyzje jaki rozmiar i jaki model wkladek chcesz .
Oczywiscie jak masz tyle watpliwosci to moze wrzuc fotki i wtedy dziewczyny napewno Ci doradza. Natomiast jesli chodzi o dr. to musiasz mu prosto z mostu powiedziec co chcesz , zeby Ci wmontowal jesli nie bedzie widzial nic przeciw to napewno to zrobi.
|
#4818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4819 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A do Jarlińskiego właśnie napisałam z pytaniem,czy mogę jeszcze zmienić wielkość i profil implantów.. Agnes..Pysia..jak ja już bym chciała być po operacji..tak długo jak wy..kusić tymi nieziemskimi cyckami..Hmm..jak nieziemskie to kosmiczne /jak to kiedyś określił moj przyjaciel Przed chwilą jeszcze otworzyła zdjęcia Mii dzień po operacji..Kurcze fakt..przeszła masakre wcześniej ale teraz...miodzo.. Ok..poszukam jakiś rozbieranych fotek..na avatarku mam piersi które mi się cholernie podobają..ale jestem swiadoma,ze takie to są dla mnie osiągalne..ale w następnej tysiąclatce pozdrówki..kosmitki wizażowe ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Nie rob tego..tak jak Ci piszą dziewczyny - kosztuje w /.../ kasy a efekty...no cóż..mizerne i krótkotrwałe!!!! Poza tym..napiszę Ci coś co myśle że powinno Ci dać do myslenia..Robiąć sobie ostatnio makijaż permamentny w salonie moich 'chłopaków' poza miłą atmosferką i kosmicznym bólem oczu przy 'tatuowaniu' powiek /ale to już temat na inne forum/ można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy: ...chłopaki współpracują w salonie z dwoma chirurgami plastycznymi /drobne zabiegi/ no i właśnie usłyszałam rozmowę z jednym z nich za ścianą.. Okazuje się,że: 1. to, co Ci wstrzykują to nic innego jak kwas hialuronowy, którego można wstrzyknąć do piersi określoną /czyt. ograniczona/ ilość więć efektu powiększenia nawet o jeden pełny rozmiar nie uzyskasz- można zaokrąglić ich kształt..dopełnić , wymodelować ale nie POWIEKSZYĆ spektakularnie. 2. tenże kwas...po pewnym czasie..2lata? 15,roku? 5 lat? tego nikt do końca i na 100% ci nie powie,bo to od powiedzmy 2 lat funkcjonuje dopiero w Pl tak na szerszą skale - wiec po tym czasie kwas zaczyna sie wchłaniac w organizm- tzn. wchłania się cały czas- ale teraz zacyznają być widoczne wyraźnie tego skutki..Pół biedy jeśli wchłania sie symetrycznie..ale są pacjentki u których prawa pierś długo wyprzedza lewą i odwrotnie...Jak byś się czuła gdyby tak stało sie u Ciebie? Poczytak kochana na forum-ach znajdziesz i takie wypowiedzi..Albo zapytaj wprost swojego chirurga - takich informacji nawet on podejrzewam nie będzie ukrywać..To jest jeden z potencjalnych skutków ubocznych,wiec..sama rozumiesz..To tyle. Decyzja i tak zawsze należy tylko do Ciebie..ale pomyśl..Silikonki są takie słodkie..nie dziewczyny? |
||
|
|
|
#4820 | |
|
Kazar Lady
|
tak ja miałam u Bromy Ania i Sami tez Trelek się przygotowuje do op w tej samej klinice
![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
i wcale nie są duże ...o jeden rozmiar i na parenaście miesiecy szkoda kasy a efektu nie będzie
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Rozeznanie
|
no moge smiało powiedzieć, że najzimniejsza część Polski...
![]() Do zimna jestem przyzwyczajona, lubie sierczysty mróz, duzo puchowego sniegu...uwielbiam zimę ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- no jestem ciekawa,czy nasz Agnes zaczarowała...oby oby
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
A ja kocham lato... upalne i sloneczne
|
#4823 |
|
Rozeznanie
|
jak będę miała cycki to będe kochała lato i plaże
jak na razie lubie ukrywwac sie pod grubymi swetramiMiałam dzis iść do przychodni, ale tak zimno że nie chce mi się tam iść...pewno tłumy odwiecznie chorych emerytów...prychających, kichających lub poprostu nudzacych sie w domu... Może skuszę sie jutro, muszę skierowania wydębić bo juz za droga impreza z własnej kielni cały czas wywalac kase, tym bardziej że u mnie to juz przewlekle zabawa będzie... Z reszta zbieram na cycki, co nie
|
|
|
|
#4824 | |
|
Kazar Lady
|
no ja tez lato....ja zime moge podziwiać z okna ciepłego domku..nie cierpie gdy mi zimno..
---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4825 |
|
Rozeznanie
|
ja straszny zmarzlak jestem, oj strasznie straszny i zawsze ubrana jak na syberie
|
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet cycuchy nie są motywacją, zeby zrzucić z siebie cieple golfy i bluzy
|
|
#4827 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trelek, przyznam ze mnie to pasuje, bo lubie krotko i na temat Nie mniej, trzeba przyznac, ze doktorek mocno zwiezly jest ![]() Czekamy na wiesci Teraz zerknelam w Twoj podpis ... jaka Ty chudzinka jestes Sami, kto pozno przychodzi, sam sobie szkodzi Oczywiscie nie wiem co kupilas Tez blakam sie po sklepach i cuduje z pomyslami ... bo On WSZYSTKO ma ![]() ![]() Sami, jakos tak na dniach masz robic usteczka, prawda? Czy moze jestes juz po? ![]() MyaDiva, to bede radosne Swieta i wspanialy Nowy Rok. Twoje zdjecia piersi sa najlepsza reklama dla Pani Doktor a dla Ciebie powodem do dumy i radosci Ciesze sie, ze caly ten koszmar w koncu ma swoj szczesliwy final ![]() agnes, masz swietne i ksztaltne piersi a sie czepiasz ![]() Jak tam Ochroniarz? ![]() Boshe, jaka oslizgla ta zima Wyjechalam kawalek autem, postalam 15 minut w niekonczacym sie korku, odbilam w prawo i nawrotka do domu Dzisiaj NIE PRACUJE
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Kazar Lady
|
Ania tylko się pojawiasz i ryj mi się haha
oj znamy te żołnierskie maile doktorka ale on chyba wojskowy likorz..nie? Grunt ze odpisuje zawsze i dość szybko, na sms własciwie odp miałam w momencie wysłania ![]() No pięknie sobie dziś popracowałas - pięknie !! Sami usteczka jutro robi - jak to określiła "potem ostygnie sobie czekając w mrozie na autobus" |
|
|
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
Misia, aaaaa dzieki za to info o Sami, bo ja okrutna sklerotyczka jestem i czasami mysle, ze z moja Babcia, co to od lat - zupelnie nie pamietam ilu - boryka sie demencja mam niepokojaco duzo wspolnego
Taki life, takie geny ... zmarszczek u nas malo, ale skleroza pelna geba sie panoszy ![]() A popracowalam Kochaniutka wzorcowo ... przeciez musialam chyba z 15 telefonow wykonac, ze MNIE NIE BEDZIE Misia, czytalam ze Ciebie tez zasypalo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.

)jakás rozmowe a pozniej w trakcie napewno do wymiany tel. dojdzie.

od wczoraj nie gadam z mężem, a dzisiaj jeszcze wstałam z gorączką i bolącym gardłem. Żyć nie umierać 

Oczywiscie nie wiem co kupilas
Ciesze sie, ze caly ten koszmar w koncu ma swoj szczesliwy final