|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Martyna - też kiedys jak sie naczytalam o decoupage to juz wszystko chcialam kupowac, chusteczkowac, malowac, robic xD
ja tak mam zawsze, zafascynuje sie czyms strasznie, a potem dochodze do wniosku, ze nie, bo to tamto siamto. w tym wypadku szkoda mi bylo tyle kasy wkladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napalę się, wydam kasę, a potem :"eeee, monotonne.. nie podoba mi się", albo napalę się, nie wydam kasy... zwlekam.. i potem mi przechodzi podjaranie ![]() dziewczyny! ja chcę świąt! już, teraz, zaraz... nie wyrobię jeszcze trzech dni w szkole :/ ![]() jeszcze dzisiaj znowu dostanę pewnie pałkę ![]() śniło mi się, że z matmy, z tego co wczoraj pisałam.. dostałam 3 i byłam rozczarowana ![]() dzień dobry i miłego dnia ;*
![]() |
#4653 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzień dobry ;* dzisiaj miałam porządną walkę z grawitacją ;] zanim wstałam minęło 40 minut ![]() ![]() wczoraj rozmawiałam z tatą i powiedział mi że mam pójsc dzisiaj się zapytac do krawcowej o cenę sukienki , bo może uszyję sobie ![]() ![]() no cóż idę zjeśc śniadanie i pod prysznic, miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj mam dzień lenia.
![]() ![]() Ale mam ambitny plan posprzątać, poczytać WOS, porobić arkuszy trochę. I może jakąś maturkę z polskiego zrobić. ![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle to ja się muszę w święta zebrać żeby wybrać już tak na 100% temat maturalny i do tego zacząć go pisać. bo muszę oddać bibliografię pod koniec stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() *** Pada śnieg, pana śnieg i jest sehr frostig. Dziś mnie psorka od polskiego uświadomiła, że za 4 tygodnie około trzeba oddać ostateczne deklaracje. Kurna, a ja ze wszystkim w lesie... Jutro robię maraton po bibliotekach w poszukiwaniu opracowań do książek do ustnej. I w święta opracuję sobie chociaż wiersz i jedną książkę, nie ma, że boli. +na święta rośliny, fotosyntezy etc, grzybki nie grzybki. Do końca stycznia chcę mieć całą Operonowską książkę zrobioną + po części drugą. I chemię organiczną. Ogarnąć się trzeba i brać do pracy... |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4656 | ||
Wtajemniczenie
|
No to weź już wygraj
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ja robie tak, że np. przy analizach wierszy np. porównawczych, piszę po prostu wszystko. Nigdy nic nie wiadomo - piszę środki, motywy, nawiązanie do epoki itp. ![]() ![]() Zawsze wyobrażam sobie na samym początku, to co mogą punktować i coś tam próbuję. Lepiej napisać więcej, niż mniej ![]() haha jesteś pewna? ![]() ![]() "Ptaszek" .... :P Koło okna stoi ptaszek (:P) Zmarznięty i głodny. Chciałby aby Ania dała mu jedzenia, wtedy będzie już wesoły i ciepło mu będzie Mistrz rymów po prostu ... :d
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Z tą maturą to masz całkowitą rację. Uważam, że na tym etapie nauki nie powinniśmy zajmować się już niczym innym. Ale to tylko moje zdanie, którego z resztą nie popierają moi nauczyciele ![]() ----- Idę sobie barszczyk odgrzać ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
tu coś o pisaniu pod klucz. A wierszyk boski, jak każdy zresztą ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nad nimi zgrabna warstwa tłuszczyku ![]() Miałam. Ale tego dnia mieliśmy angielski, wos, matma, religia, matma (tak, tak, inteligencja układających plan ![]() Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15893408]to będziemy się duchowo wspierac w sobote ![]() ![]() ja mam z niemca 10 ocen na semestr ![]() Ok, jeszcze mój kolega ma, też ostatnią, ale przed pierwszym egzaminem. A tak nam upie.rdolili rondo w tym Sieradzu ![]() ![]() ![]() Klp i google, co? ![]() Cytat:
![]() Leń ruszył tyłek po zaświadczenie? ![]() Cytat:
![]() Mogę się pochwalić, mogę, mogę? ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry wiersz ![]() Cytat:
a to jakaś niespodzianka ? ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Justyna, nie masz żadnej 6?
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
właśnie ![]() choc ja nie mialam zadnych matur, tych z operonu też, więc dla mnie i to by było dobre. bo w tym momencie nie mam zielonego pojęcia na jakim jestem poziomie, jak to wszystko na serio bedzie wyglądało... jak bede szla na matury to bede sie czula jak na hardkorze ![]() a z tym rondem to wam dowalili ![]() ![]() ejejeje, co Ty tu marudziłaś kiedyś, że polski to byle zdać, nie masz żadnych wymagań? jakbym miała 5 z polskiego u mnie w szkole to matura na 90% bez problemu. Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-12-17 o 15:04 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dopiero zagrozenia do konca tygodnia a semsest sie konczy 30 stycznia alee gruuboo gratulacje ![]() po Tobie się zresztą mozna bylo spodziewac takiej sredniej ![]() co do matur to nie byly przeciez same obowiazkowe, byl jeden dodatkowy na kolejnej probnej moznaby bylo sobie wybrac jjakis inny obowiazkowy i jakos by bylo ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do klucza mozna w niego trafic tylko trzeba to przeciwczyc ja akurat z tematu mam w granicach 19-21 pkt z podstawy dochodza mi czasem walory wiec jest git, ale trace na stylu, ortografi itd i nie wiem jak się w tym poprawic ![]() Cytat:
więc naprawde szkoly ktore nie mialy tej probnej z operonu maja teraz przekichane...chociaz i tak matura z operonu jest nieadekwatna, ale zawsze coć, ja np przynajmniej nauczylam sie że lepiej muszę rozporzadzać czasem na angielskim bo na styk go mialam no i że musze jakies krotsze wypracowania z polskiego pisac, bo zapisalam wszytskie karki i brudnopis, wiec bardzo dobrze że te matury byly no i pomijajac to że doszlam do wniosku że jestem glupia ale to juz standart, rzeczywistosc rozczarowuje ![]() Co kupilyscie chłopakom na gwiazdke? ja myslalam o myszce na bluetooth albo na zestawie do samochodu na bluetoth ale to drugie nie wiem czy bedzie chcialo mu sie uzywac, czy latwe w obsludze itd i czy wogole dobre mam pomysly
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-12-17 o 15:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie... bo konkursów żadnych już nie ma w trzeciej klasie, w niczym nam nie każą brać udziału..., a tak to ciężko trochę, z matmy idealnie 5 wyszło, z fizyki niby miałam 556, ale tam, wystarczy mi 5 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle zdać - nie będę się do niego nic sama przygotowywała. Z wypracowań maturalnych jak piszemy w klasie, mam chyba zawsze 4. Wiesz, na polskim mam oceny za odpowiedź, pracę domową, klasówkę z Młodej Polski, wypracowanie z Ludzi Bezdomnych, to jak dla mnie trochę co innego niż trafianie w klucza ![]() Cytat:
![]() U nas nie można było, tzn nasza klasa, bo pani od matmy ![]() ![]() U mnie się pewnie skończy na: "co byś chciał?" "nie wiem, a Ty?' "też nie wiem...' i tyle ![]() Nie chciałabym, żeby ktoś mi myszkę kupował ![]() ![]() Zestaw samochodowy to super pomysł ![]() ---- Basia, świetny av ![]() Idę lekcje robić, bo od tego nie odejdę ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-17 o 15:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja ze wszystkich przedmiotów razem nie mam tyle ocen, co ty z ang. Dobra jesteś z tą średnią o.O chociaż ja ze swojej na półrocze też jestem zadowolona, bo nie mam żadnej 3 (tzn. nie wiem, jak z polskim /: ) ![]() ![]() Przecież to jest poważny wiersz ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-17 o 15:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
u mnie w szkole z wiekszosci przedmiotow nie ma takich ocen jak 5, wiadomo z matmy, biologi, geografii, chemi mozna miec, ale np z historii to nikt nigdy czegos takiego jak 5 nie mial. Czasem jak koles ma dobry humor to mowi, że jak ktos się sam zglosi do odpowiedzi i wszytsko nam ładnie opowie to dostanie 4, referatow dodatkowych i tych obowiazkowych nie czyta tylko odrazu 4 wpisuje
z polskiego tez, ja mam tylko z wypracowan 5, bo z odpowiedzi niewazne jak sie starasz i co mowisz to zawsze 4, z anglika skala ocen taka że od 70% jest 2, więc 5 nikt nie mial okazji miec;p moze gdyby juz calkiem bezblednie napisac...ale sie nie zdarzylo dlatego u nas w szkole czerwonych paskow jest co roku 2-3...ale to juz maja osoby ktore powygrywaly konkursy, reprtezentowali szkole itd ![]() nie zapomne mojego kolesia z niemca, mialam oceny: 4 z odpowiedzi 5, 5 -ze sprawdzianow i wystawił mi 4 na koniec;o Ja mu mowie że chce 5, bo mi 5 wychodzi a on do mnie "No wsumie wychodzi, a po co ci 5?" <??> zonk jakos go opieprzylam, on nadal sie upierał że po co mi 5 z niemieckiego, to wzielam odpoiwedzialam z ostatniego dzialu i wstawil mi 5 ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ten przekazuje bardzo ważną prawdę ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() W szkole było fajnie. Na polonezie było śmiesznie ![]() To tyle. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | ||
Zakorzenienie
|
Kamila, biję się w pierś i padam na kolana. Wyjaśniłam Ci dlaczego się spóźniłam 1,5 h.
![]() Ala, wszystkie wierszyki wymiatają. ![]() ![]() Cytat:
![]() Brawo. ![]() Trzeba go najpierw mieć. ![]() Cytat:
![]() ------------ Mam milion spraw klasowych na głowie ...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Wtajemniczenie
|
incorrect, ja nie wiem co kupuję
![]() ![]() dziekujee ![]() no fakt... ![]() W ogóle wszystkim Wam dziekuje, których nei zacytowałam (nie przyuważylam sobie niechcący ) ale i tak jesteście moimi ulubionymi fankami! ![]() Ej no .. kurcze, niedlugo skończy sie mój repertuar ![]() "Już się zbliża" (groza) A ten pierwszy wiersz Będzie o tym, że Mikołaj już sie zbliża I fajnie będzie też ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-17 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobry wiersz. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
Wtajemniczenie
|
No niestety, ale co drugi wierszyk ma 'będzie też' albo w ogóle cokolwiek co kończy się na 'też'. Chyba myślałam, że to ekstra
![]()
![]() |
#4673 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 'I fajnie będzie też' ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam dzisiaj w szkole tylko na bio, chemii, którą powinna mieć tylko 2gr. i na WoSie xd z bio nam oddała spr. z zadań z genetyki xd 4 :P zrobiłam mega głupi błąd xd napisałam przy jednym genotypie, że barwa się nie ujawni, a powinno być, że barwa biała ![]() na WoSie miał mi zeszyt sprawdzać na 5.. ja wczoraj uzuepłniałam zaległe pr. dom., a tu kiszka xd mam 5 bez spr. zeszytu ![]() i w sumie to spodziewałam się gorszych ocen na półrocze ![]() ![]() kupiłam dziś mamie prezent na gwiazdkę xP książka "101 pytań na temat kotów" czy jakoś tak xd ale z mamą to gorzej jak z dzieckiem.. wracam do domu a ona już co kupiłam.. a nawet nie widziała, że mam siatkę... no ale oddałam jej zakupy i do brata, żeby na razie schował, żeby mama nie widziała.. a ta zaraz przychodzi i co tam brat chowa ;p a ja że nic, że sobie coś kupiłam ;] jakoś się udało, ale kurde pytała potem znowu co kupiłam.. no, ale stwierdziła, że w końcu to moje pieniądze ![]() ![]() ech...
![]() |
#4675 |
Konto usunięte
|
ja bym chciała tak 6,0
![]() Nie lubię tego czasu po świętach, kiedy kurde trzeba szukać miejsca na Sylwestra, bo tak trzeba :/ W tym roku organizowanie go przypadło mi i kurde nic nikomu nie pasuje ![]() Skończy się na tym, że Sylwestra spędzimy w domu na koniec pójdziemy do jakiegoś zapchanego klubu, bo choć na chwilę znaleźć sobie miejsce do tańczenia :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
no to nie pomagacie jesli chodzi o prezent
![]() też myślicie tak jak pariodia że z tą myszką to kiepski pomysł? wsumie taka myszka najtansza to 120zl więc wolalabym zeby jak juz kupie to się z niej cieszyl ![]() ten zestaw samochodowy bluetooth by się mu przydal? szczerze to nie wiem dokladnie co to i jak dziala ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A 26 idę na 18 do koleżanki. I co ja mam jej kupić. ![]() Jak się jej pytam, to oczywiście niczego nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Zakorzenienie
|
Wypisałam zaproszenia dla nauczycieli. uff.
![]() Kamila, teraz jestem wolna jeśli jeszcze chcesz. ![]()
![]() |
#4679 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() haha jaka ciekawska ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla Ciebie wiersz "Asia i warzywa" . Przepraszam, jeśli jest tu jakaś Asia. "Asia ciągle, już od rana warzywa je ciągle. Wie, że bardzo zdrowe są i że siłę dają ciągłą (btw. w końcu jakiś rym) Wzrok masz lepszy! Większe mięśnie! I zdrowy jesteś, też. Miałam chyba w dzieciństwie jakies zapędy w stronę biologii, szkoda że na tym się skonczyło, bo już bym miała maturę zdaną na 100% :P głowa mnie boli znowuu ![]() Tż chce mnie wziąć w sobotę na kulig ale taki autem i chyba nie pójdę, bo wiem, jak to u nich się kończą. Latają miedzy drzewami :[ I myslimy nad sylwestrem, bo u mnie w mieście jak zawsze nie ma nic. Jeszcze do tej pory można było do kogoś pójsc, ale teraz wszyscy pojechali na studia, a ci co zostali to oczywiście 'nie mają co robić'. Więc się pewnie zwalimy do krakowa ![]() Jutro juz piatek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Zakorzenienie
|
JESTEM
![]() W końcu cywilizacja. ![]() Nawet nie mam sił, żeby Was nadrobić, no ale teraz będę robiła to regularnie. ;* nie wiem od czego zacząć. Może od tego że, przyszła ta głupia zimna. -10st., zamarzam. Nie cierpię zimy. ![]() my w tym roku nie robimy sobie paczek. Zbieramy po 20 zł i wysyłamy na konto dla chłopca ,który ma raka oka. ![]() wypiję herbatę i zabieram się za interpretacje wiersza.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.