|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
![]() ![]() Ze szwagierką... W sumie ok, choć mały kontakt miałyśmy do tej pory... Ale nadrabiamy ![]() ![]()
Pojawiłeś się niespodziewanie w kwietniowy poranek i wywróciłeś nasz świat do góry nogami ![]() ![]() Michaś ![]() Edytowane przez lindsley Czas edycji: 2009-12-17 o 11:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też niewtajemniczonym podaję w miesiącu bo tygodnie to im nic nie mówią ![]() Chociaż Ty już możesz mówić jeszcze krócej - jestem na półmetku ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Zakorzenienie
|
Na razie wypytywałam o porodówkę, o wizyty u lekarza... W sumie wie, że i tak dużo wiem od mojej siostry. A potem to ona będzie najbliżej... A siostra nie będzie mogła na początku przyjechać i doradzać...
#3334 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chciałabym mieć szwagierkę tak blisko ![]() ![]() kurde, zgłodniałam, ja na te zakupy nigdy się nie wybiorę ![]() ooo teraz odebrałam priva ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zakorzenienie
|
Lepiej późno niż wcale
![]() A ja się uczę na korki bo zdałam sobie sprawę, że nawet podstawowych wzorów nie pamiętam.... ![]()
#3336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W wolnej chwili przegladam sobie moje przepisy kulinarne (i szukam nowych w necie) i na swięta chcę zrobić pasztet rybny, śledzie w sosie pomidorowym, makowiec, keks z bananami i babkę. Do tesciów na wigilie nic nie muszę robic, do domu też, więc podziele im to co zamierzam wyprodukować. Już sie nie moge doczekać kiedy zjem coś słodkiego ![]()
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
Witaj Aliczka88
![]() ![]() ![]() Właśnie zrobiłam owocowe tiramisu i wstawiłam żeberka. Za pół godziny obiad... ![]() A śnieg pada i pada.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Zakorzenienie
|
Ech co za cisza... Gdzie Was wywiało?
![]() ![]() Co do zimy to jej nie lubię ale jest jeden + (który latem i tak jest nie ważny) że jest jaśniej na świecie i w domku... Już lepiej śnieg niż ponure deszczowe dni... ![]() ![]()
#3339 | ||
Zakorzenienie
|
Coś mnie naszło, zeby znaleźć to co kiedyś pokazała nam, jak sie okazuje, lindsley
![]() |
#3340 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze trochę i będziemy rocznicę założenia wątku obchodzić ![]()
![]() |
#3341 |
Zakorzenienie
|
a ja tam szwagierek nie mam
![]() cześć dziewczyny tak w ogóle ![]() ![]() od dzisiaj mam wolne ![]() ![]() lindsley 12 lutego rocznica wątku , a ja 19 pierwszy raz napisałam czyli tydzień po założeniu ![]()
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-12-17 o 14:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Już wiem kiedy będzie rocznica
![]() ![]() A ja się już szykuję i zmykam na korki... Mam nadzieję, że na drodze jest już spoko chociaż śnieg ciągle troszkę pada. Auto całe w śniegu ![]()
#3343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tity WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN ![]() ![]() ![]() ![]() ( przepraszam,że tak późno składam )
![]() |
#3344 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Witajcie a un mnie neta nie bylo przez ten snieg.... ![]() ![]() Ja dzisiaj w nocy myslam ze zaczyna rodzic...bo mialam seryjke lekkich skurczow.... ![]() ![]() a tak oglnie to sniegu napadalo....az z domu niewychodze bo zapewne bym sie wywalila na nim...... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Zakorzenienie
|
Tity sto lat
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olayya trzymam za slowo Kretencja a moze teraz by Ci smakowal....jak nie, to polecam sok wycisniety z 1 cytryny i takie picku raz dziennie.Niezle te bony - 700zl ![]() Awenturyn teraz juz sie pilnuje i uwazam ![]() Agness co do ustawienia lozka i feng shui to wiem tylko tyle, ze nie moze stac kolo okna Lindsley to normalne, tez tak mialam,ale powinno Ci to niedlugo przejsc.Ale pociesze Cie i powiem, ze na koniec ciazy znow nie bedziesz spala ![]() Aliczka witaj ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3346 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2,5h łaziłam ![]() Przeszłam chyba wszystkie ciucholandy w moim mieście w poszukiwaniu spodni ciążowych... grrrr w 2 sklepach znalazłam ale jakie ![]() ![]() ![]() Ale za to niesamowicie się rozczuliłam - tyle pięknych ciuszków niemowlęcych w tych ciucholandach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym zmarzłam ![]() I dalej mam dylemat co do perfum dla mamy: myślę teraz nad dwoma: Elizaeth Arden 5th avenue lub C-THRU Amethyst (fioletowy flakonik). I jeśli któraś z Was miała jeden albo drugi zapach... Doradźcie, który jest mniej słodki ??? (moja mama nie znosi słodkich zapachów....) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tity, nie wiedziałam że masz urodzinki.. życzę Ci wszystkiego co tylko sobie wymarzysz ![]() ![]() Wiecie co, wróciłam niedawno z zakupów z mężem.. Kupowaliśmy takie drobiazgi dla dzieciaków z rodziny, min. dla mojego malutkiego siostrzeńca.. Jak weszliśmy do sklepu z ubrankami dla dzieci, to mój TŻ nie chciał wyjść ![]() ![]() ![]() Powiem wam jeszcze, że troszkę się zdenerwowałam, bo teściowie chyba chcą nas odwieść od tego pomysłu z wyjazdem na Święta do mojej rodziny.. Że niby pogoda nie za bardzo ![]()
![]() |
#3348 |
Zakorzenienie
|
Kakusia 5 Avenue jest zdecydowanie z tych slodkich.Tez raczej za slodkimi nie przepadam, ale ten jest przepiekny !! uwielbiam go
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zakorzenienie
|
kakusia a nie wąchałaś ich w ogóle? to czemu akurat pomiędzy tymi dwoma wybierasz?
![]() a ja mam dylemat czy kupić prezent ( drobiazg ) dla przyszłych teściów ![]() a Wy kupowałyście przyszłym Teściom prezenty za czasów narzeczeństwa ??
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-12-17 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety nie wiem jak pachną te perfumy ![]()
![]() |
#3351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Właśnie z Nią gadam na gadu i umówiłyśmy się, że w sobotę wpadnie na miasto to Jej dam do powąchania karteczki z dwoma zapachami i żeby oceniła ![]() Ja też lubię 5 aleje ale moja mama jest bardzo wymagająca ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wybieram między tymi dwoma ponieważ mam takie opcje prezentowe - albo C-THRU Amestyth woda toaletowa 75ml, dezodorant, żel pod prysznic + taka duża torba, albo 5th Avenue + duża trójkątna chusta ![]() ![]() Ja teściom nie kupowałam nic za czasów narzeczeńskich ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-17 o 16:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Kakusia jesli mama taka wymagajaca, to koniecznie daj jej wczesniej powachac.Albo niech Ci sama konkretnie w perfumerii powie jaki zapach sie jej podoba
![]() Lenka Kakusia ma racje, ze powinnas olac to co mowi rodzinka TZ i jezeli chcecie jechac to jedzcie !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 |
Zakorzenienie
|
kakusia aha
![]() ![]() ![]() A ja od przyszłej Teściowej , wlasciwie to od Tescia tez w tamte święta dostałam aniołki ![]() ![]()
![]() |
#3354 |
Zakorzenienie
|
Ale się rozpisałyście!
Przede wszystkim Tity - WSZYSTKIEGO NAJ!!! ![]() Hospitację diabli wzięli, bo było za mało dzieci. Możliwe, że będzie we wtorek, ale to też zależy, ile tych dzieciorów przyjdzie... Zmarnowała mi się masa solna. Jakbym miała zdolności plastyczne, to bym sobie jakichś aniołków na święta polepiła, ale z tymi zdolnościami to bardzo tak-sobie... ![]() Jeśli chodzi o wszelkie syropy i nie męczenie się... Ja jestem z tych, co to odwlekają pójście do apteki, odwlekają, aż dolegliwość sama przechodzi ![]() Aliczka, witaj ![]() Co do prezentów dla teściów. Zawsze się składałam razem z mężem, nawet jak jeszcze nim nie był ![]()
#3355 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochę mi głupio, bo kupiłam TŻtowi droższy prezent niż chciałam, a teraz się okazuje że przez ten wyjazd na Święta to jesteśmy trochę w plecy i tak mi głupio ![]() Cytat:
![]() Ja mam ciut lepszy nastrój, bo już 20dc i tak się zastanawiam ile dni będzie miał mój cykl po tym leku ![]()
![]() |
#3356 |
Zakorzenienie
|
Założyłam wizażowy album, żebyście mnie mogły zobaczyć
![]()
#3357 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lenka,ano fajnie,też lubię sobie do niej wpaść jak Dawiś jest w szkole,a jako że ma dzieci w podobnym wieku co moje to łączę przyjemne z pożytecznym ![]() ![]() Między naszymi młodszymi pociechami jest tylko jeden dzień różnicy,razem leżałyśmy na jednej sali po porodzie,kurcze,taki zbieg okoliczności że akurat zaciążyłyśmy w tym samym czasie ![]() aldii,to wszystko jasne,moje stoi dokładnie koło okna ![]() ![]() Kakusia,ja mam tez ulubiony ciucholand u siebie,są w nim takie cuda na które normalnie bym sobie nie pozwoliła ![]() ![]() Najbardziej podobają mi się ciuszki Nexta ![]() ![]() ![]() Lenka,nie dajcie się,jesli naprawdę chcecie jechać to nic im do tego,no...chyba że to naprawdę z troski....A koszule dla takich małych mężczyzn naprawdę rewelacja ![]() ![]() ![]() Oliwka,ja nie kupowałam,za to przyszła teściowa dla mnie miała...i było mi głupio ![]() ![]() Dostałam dzisiaj pismo z ubiezpieczalni tej firmy która robiła u nas dach...wyobraźcie sobie że przyznali nam odszkodowanie za zalanie mieszkania w kwocie...UWAGA....37,55zł ![]() ![]() Ogólnie przyznane odszkodowanie w całości to 537,55zł ale ta kwota została pomniejszona o franszyzę redukcyjną ![]() ![]() ![]() I bądź tu człowieku mądry ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Rozeznanie
|
no jestem
a więc w skrócie u dermatologa było ok - była zdziwiona,że mnie jeszcze tak wysypało ![]() ![]() przepisała mi masc na złagodzenie pieczenia i tabletki no i balsam natłuszczający (bo moja skóra strasznie jest wysuszona od maści) ale........... zrobiłam sobie próbke tego balsamu na rece i po kilku sekundach zaczeło mnie piec jak cholercia ![]() jeszcze jakies 4-5 tyg i powinno to paskudztwo ze mnie zejsc całkowicie a do wakacji skóra wróci do normalności- plany cuuuuuuuudowne tylko sie pochlastac szarym mydłem jak wróciłam od lekarza to się okazało,że mój urwis ma temperature ![]() kumulacja problemów psia mać agness813 no wiesz ![]() ![]() abz ja celowo alez nie ![]() Aliczka88 witaj Malga19 to już całkiem niedługo termin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zmykam do mojego urwisa bo starsznie meczy go ta temperatura i musze go pilnowac miłego wieczorka życze |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za życzenia
![]() Moje tiramisu zrobiłam niechcący z zepsutego serka....w smaku dobre, ale wali kwaśnym mlekiem... ![]() ![]() kretencja no to szkoda, dalej masz stres przed sobą... agnes813 padaka z tym odszkodowaniem ![]() Malga no to może dzidzi już się spieszy na świat ![]() Awenturyn no to zdrowia Tobie i Twojemu małemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.