|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cytat:
'Zagubiona wśród ludzi,którzy nie mają serca' 'Poczekam,może zrozumiesz,że beze mnie nie umiesz żyć. 'Nie narzekam. Mam co wspominać' 'Ale ja nie chcę byś był idealny,ja chcę byś był przy mnie' 'Nie sądziłam,że mogę tak kogoś pokochać ..'
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
Malinowa Girl - dziękuję <3 lustereczko w Twoją strone
![]() Ani dzień dobry, ani spierdalaj, czyste chamstwo bez sztucznych barwników. Jak mam patrzeć na takie rzeczy, to już wolę zacząć chodzić do kościoła. ból i cierpienie są mym nieodłącznym kochankiem. Ona na to, iż lubi chłopców romantycznych, czułych, lecz jednocześnie twardych i mrocznych. Pełno grzechu zapisanego ołówkiem na marginesach... Proszę bardzo, oto są słonie, co przeze mnie idąc, zniszczyły moje serce Właśnie mówimy o śmierci, machając nogą, jedząc orzeszki, chociaż nie mówi się o nieobecnych. (Dorota Masłowska - Wojna Polsko-Ruska)
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
miło mi bardzo
![]() _____ Chcę tylko krzyczeć i stracić kontrolę. i nie wiem w co wierzyć. w to, że się zmienisz, czy w to, że znajde szczęście za rogiem? Bo Ty nigdy nie dostrzeżesz co w życiu najważniejsze jest. Zastanów się czego tak na prawdę chcesz. Czego pragniesz. O co walczysz. Co zrobisz gdy jutro będzie już za późno? bo możesz mieć wszystko. i stracić to wszystko w parę minut.
|
|
#4654 | |||
|
Zadomowienie
|
(:
Cytat:
ostro zaczynasz to mi się podoba ![]() Cytat:
Cytat:
___ to tylko dziewczęcy płacz zaprzepaszczony najlepsze jest to, że kształt twoich ust wcale nie uwiera. lubię twoje usta, w swej zwyczajności są takie różowe twoja obojętność źga moje uczucia.. na głos nie wypowiem, że tęskniłam, gdy nie było cię. trochę za długo.
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Przytul Się do Mnie a poczujesz jak mocno serce szaleje czując Twoją bliskość...
Moja sąsiadka widziała Cię w sklepie rowerowym na półce z pedałami ![]() Moją najlepszą przyjaciółką jest samotność ![]() Chcesz cierpieć? Zakochaj się... -dlaczego ona jest zawsze taka wesoła, uśmiechnięta, szczęśliwa, wygląda jak by nigdy nie kochała... - ale spójrz w jej oczy... są pełne smutku i bezsilności. Na usta nauczyła sie nakładać uśmniech jak pomadkę niestety nie znalazła jeszcze takich szkieł kontaktowych... |
|
|
|
#4656 |
|
dream big
|
*Mój zamek stał się moim lochem, bo tęsknię za Tobą. *Bo prawdziwy facet pozna prawdziwą kobietę jak tylko na nią spojrzy, a prawdziwa kobieta pozna faceta, który nie boi się prosić. I prawdziwa kobieta wie, że to facet przychodzi pierwszy i prawdziwy facet nie zaprzeczy wartościom kobiety. *Ty i ja razem... dniami i nocami. *Jestem najbardziej pikantną dziewczyną wśród wszystkich dookoła.
|
|
#4657 | |
|
Raczkowanie
|
kochanie me.
![]() Cytat:
________________ zazwyczaj myślałam, że nie potrzebuję nikogo, by czuć się szczęśliwą. a potem spotkałam ciebie. k o c h a m c i ę. o d c z u b k a t w o j e j r o z c z o c h r a n e j f r y z u r y d o c z u b k ó w t w o i c h p a z n o k c i u n ó g. wszystko, co mnie otacza przypomina mi o tobie. i jakoś nie mogę przestać się uśmiechać. z dala od wszystkich miłych słów, które chciałbyś ode mnie usłyszeć.
|
|
|
#4658 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak bardzo się ciesze i po prostu cuudowne jesteście robaczki ![]() Panna Migotka i Kochanaa - jak to dobrze że wróciłyście.. ![]() ...
Robię herbatę wylewając łzy nie patrząc ile słodzę.. Czy nie byłoby dobrze, gdybyśmy mogli siebie wymarzyć? Z nogami w powietrzu i głową na ziemi.. Musimy skupić się na czymś więcej, niż widzi samo oko... |
||||||
|
|
|
#4659 |
|
Rozeznanie
|
ściskam mocno poduszkę. nie ma Ciebie bardziej niż zwykle.
to taki rodzaj bólu z którym nie jestem w stanie sobie poradzić. on tkwi we mnie, czuję go cały czas. szczególnie mocno gdy się zaśmieje tak jakby chciał mi powiedzieć że w tej sytuacji uśmiech jest nie na miejscu. prawda była taka, że straciłam twarz niezależnej kobiety. okręcił sobie mnie wokół palca. nienawidzę tej myśli. przeraża mnie to jak zmieniasz się z każdym dniem.
|
#4660 |
|
Raczkowanie
|
...Nie boj sie, wszystko ci dam! ; *
jesli wybierasz zycie,wybierasz takze i smierc. Marzenie o czyms nieprawdopodobnym ma wlasne nazwe. Nazywamy je nadzieja... |
|
|
|
#4661 |
|
Raczkowanie
|
_mandarynka
Primadonna CukrowaPanna carolineo6o agattee TiScatteroUnaFoto lall RealGirl89 Macie wieeeelki talent ![]() Mam ciągle niedosyt czytając wasze wpisy Życzę dalszej weny kochane _________________________ ____________________ Całymi dniami można coś robić, żeby o Tobie nie myśleć.. Ale i tak wkradnie się gdzieś ten pusty czas rozmyśleń.. A wtedy najbardziej pragnę przypomnieć sobie Twoje błękitne oczy i szczery uśmiech, Głos, którym tak pięknie do mnie kłamałeś.. Te wszystkie dni z Tobą, czy to był stracony czas ? Nnie. Dzięki nim nauczyłam się wielu ważnych rzeczy.. A teraz siedzę ślepo wpatrzona w spadające płatki śniegu za oknem.. Jak śmiesznie spadają.. Ale to tylko chwilowo odciąga moje myśli.. Wiem, że nie da się uciec od Ciebie. To wszystko czasem przerasta, boli.. Ale z tym da się żyć. Może nawet i tzreba. Czy jest coś na ziemi, co odwróciłoby moją uwagę od Ciebie na przynajmiej dzień? Wątpię. Moim jedynym życzeniem na te święta będzie uwolnić się wkońcu od Ciebie.. Edytowane przez Blondynka xD Czas edycji: 2009-12-17 o 18:06 |
|
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki kooocham Wasze opisy.
Jestem tu nowa,mam nadzieje,że mnie przyjmiecie do swojego grona. Nie zdołałam przeczytać jeszcze wszystkicz cześci tego wątku także przepraszam za powtórki. Kochanie zostawiłam dla Ciebie kilogram miłości.Na dzisiaj.I na jutro. Wypowiedziała głośno po raz ostatni 'Kocham Cię' po czym odeszła z jego świata zatrzaskując za sobą drzwi. Jak automat odpowiadasz na moje czułe wyznanie. 'Dziś wszystko podzielić chcesz,lecz miłości nie przetniesz na pół' [To z jakiejś piosenki Iry] Trzy miesiące człowiek siedzi,patrzy na Ciebie i wyobraża sobie pocałunek. Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą. " ... nie okazał się dość elegancki, by umrzeć z żalu po jej stracie..." Poznała wszystkie drogi prowadzące do jego domu. On znalazł tę jedną, którą od niej odszedł. Od dzisiaj jestem wolna. Od dzisiaj już Cię nie kocham. Tylko muszę to jeszcze zapamiętać... Choć raz tak wzlecieć ku niebu, by nie chcieć niczego więcej... Choć raz być na tyle wysoko, by spadając na zawsze złamać serce... To taka nieszczęśliwa miłość, która ciągnie się przez lata.. On nieświadomy i ta głupia małolata. Koniec. Mieszkanie wysprzątane. Dokonała się dezynfekcja uczuć. Jej życie znów należało tylko do niej. Wyłącznie do niej. Do niej samej. Zwłaszcza „samej”. W końcu uznała, że świat jest zbyt wielki, miłość zbyt niebezpieczna, a Matka Boska zbyt wysoko w niebie, aby wsłuchiwać się w prośby dzieci. Wszystkim nam w udziale przypada sprawiedliwa porcja pecha. |
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
cudowne wszystkie jesteście < 33. !
-Czasem warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić... -Jesienna melancholia.. -Teraz przytul mnie mocno, czule tak namiętnie... -otuliła się ciemnością, smutkiem,rozmyślając o szczęściu. stworzyła swoją rzeczywistość -Już czas, obudźcie mnie, zacznę żyć od nowa... -Sekunda, koniec, wbite ostrze. Płonie krew, znika śmiech z życia, nonsens. -Sam Archanioł usiadł nam moim losem i ... płakał widząc moje błędy ;-( .-.and at that moment I knew I was out of hope.. / i w tym momencie wiedziałam, że nie ma dla mnie nadziei/ -..the distance between us seems to grow.. / wygląda na to, że dystans pomiędzy nami się powiększa / -Któregoś dnia przyjdzie czas, że nad swoim życiem zamyślę się dłuższą chwilę... ale to jeszcze nie ten czas . -Opowiedziałam całą historię związaną z tobą gwiazdom, jest mi o wiele lżej... -Okryj mnie cieniem swoich skrzydeł..Może wtedy będę choć namiastką Anioła -Powiedz gdzie byłeś?Ja tak czekałam..Powiedz co robileś, Gdy do lustra płakałam?.. -W mych dłoniach szklanka pełna zmarzniętych łez -Bo życie ze mną to randka w ciemno.. -"Kochanie" - czy jeszcze reagujesz na te słowo? -Pomyśl tylko o mnie i zobaczysz anioła który unosi się obok Ciebie..
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
Wybacz, że nie potrafię jeszcze nauczyć się twojej nieobecności we śnie.
Wraz z kalendarzem na każdym progu dnia odrzucam kartki już przebytych chwil… Biedna ta miłość, cała się zmieści w filiżance kawy. Nie widać już na mych smutnych włosach śladów twej dłoni niecierpliwej… Jeszcze powietrze tobą pachnie, jeszcze się suszą łzy na sznurze. Chociaż raz warto umrzeć z miłości.
|
#4665 | |
|
Zadomowienie
|
cieszę się :d
<3. Cytat:
KaMa2705, takagwiazdka, Almost lover, rozumiem, _panna_migotka_, grise, lall, panna_miodowa, keeendy, MamCieGdzies, kamisha, Primadonna, DorotaComa, amozefrytkidotego ,_mandarynka, chocapic, chcialam byc, dontgivemenames, BananowaBrazylijka. Ruda Was kocha <3 ![]() *** Twoja milość jest tajemnicą, Twoje serce jest zakazem. Kiedy strach staje się niepokojem, pragnienie przeradza się w chciwość, irytacja ustępuje złości, a złość nienawiści, przyjaźń zamienia się w zawiść, miłość w obsesję, a przyjemność w uzależnienie. To nasze emocje zaczynają obracać się przeciwko nam ... Nie będę ukrywała fascynacji Jego oczami. Przeszło mnie dziwne poczucie zawodu. Poczucie straty czegoś, czego jeszcze nigdy nie miałam, czego jeszcze nie próbowałam świadomie zdobyć. Czy kiedykolwiek pragnąłeś kochać kogoś całym sobą, ale ta druga osoba za bardzo się obawiała, by Ci na to pozwolić? życie samo w sobie jest ryzykiem i czasami wymaga od nas skoku w przepaść. serce kobiety z łatwością otwiera się na miłość. w recepcie na szczęście we dwoje zadbano o to, żeby kobieta starannie i długo oraz w przemyślany sposób się upokarzała. Może to był cień czułości, a może czegoś więcej ? Nie znała się na tym, nie znała się na niczym, co łączy dwoje ludzi albo ich dzieli. Mogła tylko wsłuchać się w siebie. Nic w i ę c e j.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-17 o 22:59 |
|
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
MamCieGdzies - słoneczko moje.
_________________________ _________ `tak to się kończy, kiedy dzielisz się z kimś swoim sercem - ta osoba zagnieżdża się w twoich myślach i powoli anektuje je wyłącznie dla siebie. `nieszczęśliwy jest rzeczą świętą. `ludzie są bezbronni wobec losu, są ofiarami czasu. i własnych uczuć. `i wbrew ogólnej filozofii, czasem nie wychylać się. `jesteś jak duma, a ja, jak uprzedzenie. `wiem o czym myślisz, wiem czego chcesz. `prawda - ona zawsze wyzwala. prawda ratuje, gdy wszystko inne nawala.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-12-17 o 18:17 |
|
|
|
#4667 |
|
Raczkowanie
|
Siemasz Skarbie bardzo tańczysz ładnie.
nie za bardzo łapię krok, więc może zatańczysz dla mnie? myślała, że widzi prawdę bijącą z jego spojrzenia, lecz potem dowiedziała się, że to kłamstwo bez znaczenia. jestem przy Tobie tak jak Ty jesteś przy mnie . ja i Ty, rozumiesz ?! intymnie . . .
|
#4668 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym ofiarować Tobie nieba łyk.
|
|
#4669 |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak ..ty tez jesteś świetna cieszy mnie bardzo że się podoba
szkrabie <33 _________________________ _________ Zabrać cię w zdumieniu przez zdumienie na magicznym latającym dywanie moje serce jest moją posesją jestem jedną całością a nie połową dwójki narysuj mi osiołka Jeśli się skradamy, Możemy znowu iść, Aż będziemy biec. Wszystkie imiona, które wołam przez sen wydają się blednąć wobec niezaplanowanego czasu. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 |
|
Raczkowanie
|
To nie zima, to serce otulone w bandaż.
|
|
#4671 |
|
Rozeznanie
|
Black_Star łiiii dziękuję.
nie umiem uwieść cię myślą lotną. w ustach mam słowa szczere, tylko nie wiem po cholerę. każdy głupi chciałby zająć moje miejsce. no ruszcie się wreszcie. inteligencję fascynuje prymityw. po pierwsze beat, po drugie bas, po trzecie scratch.
|
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
laski.<3
Chęć posiadania, na m o j ą wyłączność. |
|
|
|
#4673 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo dziękuje za pochwały. <3 !
___ Łopatą mojego umysłu wyrównuję czas, wytyczając równo ścieżkę pomiędzy niebem i piekłem. Kiedy jest lepiej? Kiedy tańczysz i słabo słyszysz muzykę, czy gdy stoisz w miejscu, a wszystkie dźwięki są wyraźne? Chcę nagle wiedzieć, od którego punktu mój smutek ma sens, a radość ma swój powód Spójrz w zimowe niebo nocą. Widzisz tą pomarańcz? Granat przypalany naszym uczuciem. Lubię go, jest prosty i jakże prawdziwy. maleńki prozaiczny ziemniak w kępie psychodelicznych chryzantem. wpychanie ślimaka w szczelinę automatu telefonicznego, który stał kilkanaście godzin na mrozie Patrzyła na cienie gałęzi, które tańczyły na suficie Ucieczka nie jest jednak żadnym rozwiązaniem, jeśli ktoś został mocno skrzywdzony, bo przecież dokądkolwiek się ucieka, serce i umysł zabiera się ze sobą. Gdybym później zapomniała -to był wspaniały wieczór Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-12-17 o 18:45 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 |
|
Raczkowanie
|
* Powiedz mi : Ja nie jestem dla Ciebie, czy Ty nie jesteś dla mnie ?
* - Wiesz dlaczego sala odlotów na lotnisku nie jest razem z salą przylotów ? - żeby 20 tysięcy odlatujących nie widziało 19 tysięcy wracających złamanych serc ! * Chyba jestem czarodziejka ... wchodze na gg robię sie dostepna a ty znikasz... |
|
|
|
#4675 |
|
Przyczajenie
|
Kto jest najlepszy? Ja. Zawsze to podejrzewałem. XDDD
mniej lektur , więcej telewizji ! : D |
|
|
|
#4676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czuje się zaszczycona dziękujetak trudno oddychać, gdy jesteś obojętna i stać spokojnie, gdy chcesz być już przeciętna. Bardzo chciałbym żeby się nie wydarzyło. By odeszło gdzieś i nigdy nie wróciło. Myśli które mam, wspomnienia te o Tobie. Chcę wymazać niech spali je ogień.! biografie streszczone w paragrafach. zawsze, każdego dnia, do końca życia.! Nic nie jest pewne w życiu. Jutro może nas już nie być, więc nabierz pewności dziś. Słuchaj, to nie jest tak, że ja jestem bez serca. Czasem musze je ukrywać, by nie dać się zdeptać.
|
|
#4677 |
|
Rozeznanie
|
when they say 'you should change' . . Can you lift your head high and stay strong ? Kiedy mówią 'powinieneś się zmienić' . . Czy możesz chodzić z podniesionym czołem i wciąż być silnym ? wish I had somebody. Wish I was somebody's. Pragnę mieć kogoś. Pragnę być czyjaś.
watchin' lovers walkin'. Hand in hand they pass me by. Wish I was one of them. Wish I had somebody, Wakin' up beside me. Looking into my eyes at night. Patrzę na kochanków. Ręka w rękę omijają mnie. Żałuje, że nie jestem jedną z nich. Żałuje, że nie mam nikogo, Kto by się budził przy mnie. Patrzył w nocy w moje oczy. I want a love to call my own. I want someone that I can hold. Want someone wanting me. I wanna feel how it feels to be. Chcę, żeby miłość mnie zawołała. Chcę kogoś kogo bym przytulała. Chcę kogoś kto chce mnie. Chcę poczuć jak to jest.
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
Czasem ktoś zarzuci Ci egoizm? I co z tego? Masz wszelkie prawo do tego, by się bronić. Choć to boli. Kiedyś blisko, teraz sobie obcy ludzie. Trudno tak musiało być. Nie mam złudzeń, nie mam pretensji, nie czuję nienawiści.. |
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję <3 -- Popatrz na mnie chociaż raz. Wpatruję się w Twoje zdjęcie codziennie. Przystań. Miłość czuć wokół. przeczuwam szczęście. z jednej strony jest si. z drugiej strony jest syf. Znalazłam klucz do przepaści. ''Gdy szukam wspomnień, które trwały ślad pozostawiły we mnie, kiedy podsumowuję godziny, które miały dla mnie znaczenie, odnajduję nieomylnie to, czego żadne bogactwo nie zdołałoby mi zapewnić: nie można kupić przyjaźni człowieka związanego z nami na zawsze doświadczeniami życia.'' (Antoine de Saint-Exupéry) Edytowane przez kamisha Czas edycji: 2009-12-17 o 19:49 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Twoje opisy jednak bardziej