|
|
#1441 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minetka
Cytat:
Cieszymy się bardzo
|
|
|
|
|
|
#1442 |
|
Raczkowanie
|
wiecie co... gowno to dalo
nawet mu pokazalam co tu na wizazu napisalam i co?? psinco..wali go to uwaza ze problem robie
|
|
|
|
|
#1443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1444 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec przestan wogole wykazywac inicjatywe, niech tez cie to "wali", nie dawaj mu zadnych przyjemnosci ktore lubi, tylko zwykly seks..moze jak mu sie to znudzi to przemysli sprawe jeszcze raz. A jesli nie...wiesz ja proponuje zastanowic sie nad tym zwiazkiem, bo jesli sie kogos kocha to sie zrobi dla niej niemal wszystko, a tym bardziej takie przyjemne rzeczy
|
|
|
#1445 |
|
Rozeznanie
|
nie znam dokładnie waszego związku ale wydaje mi sie jemu nie zależy na tym żeby Tobie coś dać, że jemu jest dobrze i resztę olewa, przyzwyczaił się do tego że ma co chce i nie musi się starać i męczyć :/ strasznie to jest egoistycznie z jego strony, zastanowił bym się nad tym czy on do Ciebie czuje coś poważnego i czy chcę być z taką osobą, jeśli TY przestaniesz mu dawać taką przyjemność to na mój gust będą trzy wyjścia w kolejności: oleje sprawę i będzie jak jest, będzie szukał innej, dopiero na trzecim miejscu coś zmieni w swoim postępowaniu. [oczywiście to tylko moje zdanie]
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedys tez takiego mialam, to pozniej zaczelo mi doslownie odbijac i mialam seksualne fantazje z innymi facetami. Zwiazek sie rozpadl. |
|
|
|
|
|
#1447 |
|
Raczkowanie
|
skoro to jednym słowem ma być - szoooooooook
!i też uważam, że nie ma sensu utrzymywać związku, w którym facet całkowicie odpuszcza... zasługujemy na coś wiecej
Edytowane przez marbre Czas edycji: 2009-12-18 o 11:29 |
|
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moze on Cie wcale az tak nie kocha? Lub mu na Tobie nie zalezy, skoro "WALI GO TO" to moze warto olac drania?
|
|
|
|
|
|
#1449 |
|
Raczkowanie
|
ale zescie po mnie pojechali:P
ciesze sie ze podpowiedzieliscie mi co mam zrobic ale rozstanie nie wchodzi w gre bo go kocham i on mnie tez,dzisiaj probowalam dac mu do zrozumienia ze jezeli nie pokaze mi ze mnie kocha,nie zmieni sie do mnie( nie chodzi o minetki) to bedziemy musieli sie rozstac,to wiecie co?? zaczal mnie blagac zebymn tego nie robila ze mnie kocha ze nie da mnie innemu..wiem ze mnie kocha tylko to odwzajemnianie w seksie nie bardzo mu wychodzi..chociaz wczoraj bylo co mialo byc wprawdzie po dosc ostrej wymianie slow ale to jeszcze bardziej podniecilo,opieralam sie ze nie chce nic ,ze robi to na sile..to mnie przyzwiazal jakimis kablami ktore byly pod reka i juz nie mialam nic do gadki![]() teraz zobaczymy jak sie to rozwinie |
|
|
|
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie to dziwnie facect ktory kocha powinien to sam robic a nie pod przymusem
ja bym mu tez nie robila nic jesli on tak podchodzi do sprawy.... |
|
|
|
|
#1451 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1452 |
|
Zakorzenienie
|
nie mowie ze nie kocha Ciebei bo nie jestem nim ale sex jest oddzwierciedleniem dla mnie milosci ,uczuc ,docenienia kogos,bliskosci
poza tym regula znana jak swiat NIGDY nie patrz na to co facet mowi patrz tylko na to co ROBI a jak widac w sexie malo robi tobie ![]() rozni sa ludzie i sa czesto ze soba z calkiem roznych powodow niekoniecznie milsoci moze to byc -przywyczajenie -totalny egoista co lubi tylko brac albo dawac -lepiej byc z kims niz samemu strach przed samotnoscia poza tym ma sie i sex i obiadek i kogos przy sobiei pewnie jeszcze wiele innch powodow |
|
|
|
|
#1453 |
|
Rozeznanie
|
to jest bez sensu. mialam 3facetow z ktorymi uprawialam seks i zaczelam ich piescic oralnie dlatego ze oni podjeli pierwsi taka inicjatywe. przelamalam swoje opory i to polubilam
jezeli on z jakiegos powodu nie chce, czy nie lubi robic Ci dobrze w ten sposob, to Ty jemu tez nie rob. Moze jak zateskni to sie przelamie
|
|
|
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
jest on moim pierwszym chlopakim wiec trudno mi oceniac..no ale zobaczymy,a z 2 strony nie myslalam ze kiedys bede miala w ogole taki problem bo z tego co tu czytam to faceci uwielbiaja sprawiac kobietom tego typu przyjemnosci..
|
|
|
|
|
#1455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To tak jak z połykaniem spermy, jedna to lubi, inna może się na to zdobyć, a jeszcze inna za żadne skarby i nawet spróbować nie chce. Cóż to zalezy jak bardzo nie możesz się bez tego obejść. Czasem tez trzeba osiągnąc konsensus. Ale jak widac czasem może się zmobilizować, więc bądź dobrej mysli, może właśnie stosując metody wymienione przez dziewczyny powoli się coś zmieni. Bądź cierpliwa Bo skoro wiecie, że się kochacie to nie sądzę, zebyście zerwali 'tylko' z powodu minetki.
|
|
|
|
|
|
#1456 |
|
Przyczajenie
|
oczywiście ze przyjemnie. najlepiej jeżeli takie rzeczy robi sie z kimś doświadczonym. Kiedyś miałam faceta który był naprawde dobry w te klocki.
|
|
#1457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to prawda, doświadczenie robi swoje, bez odpowiednich umiejetnosci partnera, czy zaangazowania, mozna i przy minetce zasnąć :P
|
|
|
#1458 |
|
Rozeznanie
|
wszystko ładnie pięknie
ale też trochę wyrozumiałości przecież gdzieś musimy się tego nauczyć i zdobyć to doświadczenie ![]() "nie od razu Rzym zbudowano"
|
|
|
#1459 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no jasne jasne, na wszystko potrzeba troszke czasu, najważniejsze są chęci
|
|
|
#1460 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Musisz z tym jak najszybciej cos zrobic...!!!---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1461 |
|
Raczkowanie
|
do marchwianka:
oczywiscie masz racje ze musze cos z tym zrobic..dlugo bylam tak zaslepiona zakochana (nadal kocham) ale te rozowe okulary powoli spadaja i czlowiek inaczej na wszystko patrzy,ktos tu nawet napisal ze "glupio zostawic chlopaka przez to ze nie robi minetki" - oczywiscie glupi powod ale seks to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy w zyciu i cos by sie chcialo dostac w zamian i czego bardzo zazdroszcze wizazankom ktore nie musza prosic co tego typu przyjemnosci bo co za tym idzie? zaczynam fantazjowac o przystojnych kolegach
Edytowane przez diablatko4586 Czas edycji: 2009-12-21 o 16:38 |
|
|
|
|
#1462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A inny mowil,ze mnie kocha, ale bez emocji zostawilby mnie rok temu sama na lotnisku (opisalam w najgorszych numerach facetow na wizazu), wiec tak naprawde czule slowka niektorzy moga sobie ,ze tak powiem, wsadzic ![]() i zgadzam sie z Brook!
|
|
|
|
|
|
#1463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
każdy ma swoje sposoby, podstawa to rozgrzanie partnerki przed przystąpieniem do właściwej minetki
|
|
|
|
#1464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1465 |
|
Raczkowanie
|
masz racje,tyle ze u mnie nawet podczas sexu orgazmu brak... to chyba niestety nie nowosc
![]() nie mam tego szczescia co inne kobiety ktore potrafia dojsc podczas seksu,wiec dlatego tak walcze bo tylko podczas minetki osiagam maksymalną przyjemnosc
|
|
|
|
|
#1466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak mialam, nie chce wyjsc na taką co tylko jedno jej w glowie, ale zmiana chlopa w moim przypadku pomogla Ps. "Zmiana" czyt. nowy związek, zeby nie bylo
|
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Raczkowanie
|
Ps. "Zmiana" czyt. nowy związek, zeby nie bylo
[/QUOTE]tak tez zrozumialam hehezobaczymy jak sie to rozwinie.. a nie chce niszczyc 3.5 letniego zwiazku z powodu braku orgazmu ale tez cholercia powinien dac cos z siebie ![]() PS. ZYCZE WAM KOCHANE WIZAZANKI WESOŁYCH,RADOSNYCH SWIAT |
|
|
|
|
#1468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Ja też nie mam orgazmu podczas seksu a nie mam zamiaru nigdy w życiu zostawiać mojego TŻta. No ale fakt faktem, zawsze mam rekompensatę w postaci minetki i orgazmu, więc nie wiem jak to jest być niezaspokojoną. Autorko nie bój się być egoistką w tej kwestii, skoro Twój facet myśli tylko o swoich potrzebach. Masz prawo do spełnienia seksualnego jak każdy z nas.
|
|
|
|
#1469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesołych Świąt
|
|
|
|
|
|
#1470 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt Kochane
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:28.

i nie wyobrażam sobie żebym tego nie mógł robić, nie uogólniam że wszyscy faceci to lubią i że ich to podnieca, ale z rozmów przy piwku wiem że koledzy mówią że lubią to robić także dziewczyny nic tylko się cieszyć 

nawet mu pokazalam co tu na wizazu napisalam i co?? psinco..wali go to

wprawdzie po dosc ostrej wymianie slow ale to jeszcze bardziej podniecilo,opieralam sie ze nie chce nic ,ze robi to na sile..to mnie przyzwiazal jakimis kablami ktore byly pod reka i juz nie mialam nic do gadki