Minetka - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-16, 22:47   #1441
Miss Coffee
Raczkowanie

Dot.: Minetka

Cytat:
Napisane przez szarak Pokaż wiadomość
powiem na własnym przykładzie: mnie podnieca i to bardzo sam fakt wykonywania minetki i nie wyobrażam sobie żebym tego nie mógł robić, nie uogólniam że wszyscy faceci to lubią i że ich to podnieca, ale z rozmów przy piwku wiem że koledzy mówią że lubią to robić także dziewczyny nic tylko się cieszyć

Cieszymy się bardzo Mnie osobiście również bardzo podnieca samo pieszczenie mojego mężczyzny także świetnie Cię rozumiem
Miss Coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 22:21   #1442
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

wiecie co... gowno to dalo nawet mu pokazalam co tu na wizazu napisalam i co?? psinco..wali go to uwaza ze problem robie
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-17, 22:58   #1443
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diablatko4586 Pokaż wiadomość
a co ja mam powiedziec??
jestem z chlopakiem 3.5 roku,planujemy slub..w seksie ma wszystko czego chce,daje z siebie wszystko,nawet jak jestem chora- ledwo zyje.. to tez jestem osoba dominujaca w seksie bo ona nalega..ale do czego zmierzam..ja nie dostaje nic w zamian;( owszem popiesci to tu to tam ale nie mam takiego spelnienia jak on - orgazmu..nie chce robic minetek - a bo to masz okres,a bo to pozna pora i do domu musi jechac,albo zmeczony po pracy..a na pieszczoty dla niego zawsze jest odpowiedni czas
ale przeciez nie bede go zmuszala! co to za przyjemnosc zmuszac kogos do pieszczot
tyle rqazy pytam o co chodzi a on tylko - wszystko bedzie..ale kiedy????? jak nic nie ma... pewnie pomyslicie ze jestem brudna czy cos - nie nicc z tych rzeczy,bardzi dbam o higiene i o siebie.. mowi mi ze mnie kocha bla bla bla..
zawsze jak sie spotykamy to kochamy sie ze 3 razy dziennie.owszem jest przyjemnie ale nie ma tego do czego sie dąrzy w seksie... tej najwqiekszej przyjemnosci kiedys powiedzial" to nie moja wina ze nie masz orgazmu pochwowego" albo ostatnio,po 3 seksie,kiedy dalam mu do zrozumienia ze tez bym cos chciala " chcesz to ci zrobie?" (minetke) - odechcialo mi sie predzej niz zachcialo;( o tym sie nie gada tylko dziala!! ah nie mam juz sil..wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale jest czescia zwiazku!!! mam swoje potrzeby,kocham seks ale teraz .... ;(
kupilismy nam wibrator.... uzywam go tylko ja do zaspokojenia siebie. jak czasem czytam na roznych forach jak to faceci uwielbiaja minetki to az mi sie plakac chce;( ze moj nie lubi a jak juz przyjdzie do tego to..staram sie dojsc jaknajszybciej bo sie bedzie niecierpliwil a po wszystkim czuje ..taki wstyd?? nie wiem jak to nazwac;( bynajmniej beznadziejnie sie czuje,jakbym go zmuszala do tego;( i to by bylo na tyle
powiedz mu,ze nie daje Ci satysfakcji. Ze jest Ci przykro i chcesz pojsc na kompromis. I jesli nie bedzie reakcji z jego strony, Ty tez przestan mu ja dawac. Mnie sie wydaje,ze tacy ludzie nie tylko w sferach seksu to egoisci.

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 10:14   #1444
hawajka85
Raczkowanie

Cytat:
wiecie co... gowno to dalo nawet mu pokazalam co tu na wizazu napisalam i co?? psinco..wali go to uwaza ze problem robie

wiec przestan wogole wykazywac inicjatywe, niech tez cie to "wali", nie dawaj mu zadnych przyjemnosci ktore lubi, tylko zwykly seks..moze jak mu sie to znudzi to przemysli sprawe jeszcze raz. A jesli nie...wiesz ja proponuje zastanowic sie nad tym zwiazkiem, bo jesli sie kogos kocha to sie zrobi dla niej niemal wszystko, a tym bardziej takie przyjemne rzeczy

hawajka85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 10:30   #1445
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

nie znam dokładnie waszego związku ale wydaje mi sie jemu nie zależy na tym żeby Tobie coś dać, że jemu jest dobrze i resztę olewa, przyzwyczaił się do tego że ma co chce i nie musi się starać i męczyć :/ strasznie to jest egoistycznie z jego strony, zastanowił bym się nad tym czy on do Ciebie czuje coś poważnego i czy chcę być z taką osobą, jeśli TY przestaniesz mu dawać taką przyjemność to na mój gust będą trzy wyjścia w kolejności: oleje sprawę i będzie jak jest, będzie szukał innej, dopiero na trzecim miejscu coś zmieni w swoim postępowaniu. [oczywiście to tylko moje zdanie]
Stary 2009-12-18, 10:31   #1446
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam za ocene, ale do jasnej anielki co to za facet skoro nawet sie nie stara doprowadzic Cie do orgazmu?!
Kiedys tez takiego mialam, to pozniej zaczelo mi doslownie odbijac i mialam seksualne fantazje z innymi facetami. Zwiazek sie rozpadl.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 11:27   #1447
marbre
Raczkowanie

GG do marbre

skoro to jednym słowem ma być - szoooooooook !

i też uważam, że nie ma sensu utrzymywać związku, w którym facet całkowicie odpuszcza... zasługujemy na coś wiecej

Edytowane przez marbre
Czas edycji: 2009-12-18 o 11:29
marbre jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 14:09   #1448
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hawajka85 Pokaż wiadomość
wiec przestan wogole wykazywac inicjatywe, niech tez cie to "wali", nie dawaj mu zadnych przyjemnosci ktore lubi, tylko zwykly seks..moze jak mu sie to znudzi to przemysli sprawe jeszcze raz. A jesli nie...wiesz ja proponuje zastanowic sie nad tym zwiazkiem, bo jesli sie kogos kocha to sie zrobi dla niej niemal wszystko, a tym bardziej takie przyjemne rzeczy
zgadzam sie z hawajka
Moze on Cie wcale az tak nie kocha? Lub mu na Tobie nie zalezy, skoro "WALI GO TO" to moze warto olac drania?

Cytat:
Stary 2009-12-18, 14:43   #1449
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

ale zescie po mnie pojechali:P
ciesze sie ze podpowiedzieliscie mi co mam zrobic ale rozstanie nie wchodzi w gre bo go kocham i on mnie tez,dzisiaj probowalam dac mu do zrozumienia ze jezeli nie pokaze mi ze mnie kocha,nie zmieni sie do mnie( nie chodzi o minetki) to bedziemy musieli sie rozstac,to wiecie co?? zaczal mnie blagac zebymn tego nie robila ze mnie kocha ze nie da mnie innemu..wiem ze mnie kocha tylko to odwzajemnianie w seksie nie bardzo mu wychodzi..chociaz wczoraj bylo co mialo byc wprawdzie po dosc ostrej wymianie slow ale to jeszcze bardziej podniecilo,opieralam sie ze nie chce nic ,ze robi to na sile..to mnie przyzwiazal jakimis kablami ktore byly pod reka i juz nie mialam nic do gadki teraz zobaczymy jak sie to rozwinie
Stary 2009-12-18, 16:58   #1450
Brook
Zakorzenienie

dla mnie to dziwnie facect ktory kocha powinien to sam robic a nie pod przymusem

ja bym mu tez nie robila nic jesli on tak podchodzi do sprawy....

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 18:17   #1451
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
dla mnie to dziwnie facect ktory kocha powinien to sam robic a nie pod przymusem

ja bym mu tez nie robila nic jesli on tak podchodzi do sprawy....

a moze mnie nie kocha?? tylko slepo wierze w jego slowa?? ale po co by ze mna byl 3.5 roku... hm
Stary 2009-12-18, 19:12   #1452
Brook
Zakorzenienie

nie mowie ze nie kocha Ciebei bo nie jestem nim ale sex jest oddzwierciedleniem dla mnie milosci ,uczuc ,docenienia kogos,bliskosci

poza tym regula znana jak swiat NIGDY nie patrz na to co facet mowi patrz tylko na to co ROBI
a jak widac w sexie malo robi tobie
rozni sa ludzie i sa czesto ze soba z calkiem roznych powodow niekoniecznie milsoci moze to byc
-przywyczajenie
-totalny egoista co lubi tylko brac albo dawac
-lepiej byc z kims niz samemu strach przed samotnoscia poza tym ma sie i sex i obiadek i kogos przy sobie
i pewnie jeszcze wiele innch powodow

Brook jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 19:12   #1453
FallenAnn
Rozeznanie

to jest bez sensu. mialam 3facetow z ktorymi uprawialam seks i zaczelam ich piescic oralnie dlatego ze oni podjeli pierwsi taka inicjatywe. przelamalam swoje opory i to polubilam jezeli on z jakiegos powodu nie chce, czy nie lubi robic Ci dobrze w ten sposob, to Ty jemu tez nie rob. Moze jak zateskni to sie przelamie
FallenAnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-18, 19:45   #1454
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

jest on moim pierwszym chlopakim wiec trudno mi oceniac..no ale zobaczymy,a z 2 strony nie myslalam ze kiedys bede miala w ogole taki problem bo z tego co tu czytam to faceci uwielbiaja sprawiac kobietom tego typu przyjemnosci..
Stary 2009-12-19, 13:15   #1455
kiniaa1990
Rozeznanie

Cytat:
jest on moim pierwszym chlopakim wiec trudno mi oceniac..no ale zobaczymy,a z 2 strony nie myslalam ze kiedys bede miala w ogole taki problem bo z tego co tu czytam to faceci uwielbiaja sprawiac kobietom tego typu przyjemnosci..
Niby tak jest, mój tez uwielbia. Ale nie ma co uogólniać, każdy jest inny.
To tak jak z połykaniem spermy, jedna to lubi, inna może się na to zdobyć, a jeszcze inna za żadne skarby i nawet spróbować nie chce.
Cóż to zalezy jak bardzo nie możesz się bez tego obejść. Czasem tez trzeba osiągnąc konsensus.
Ale jak widac czasem może się zmobilizować, więc bądź dobrej mysli, może właśnie stosując metody wymienione przez dziewczyny powoli się coś zmieni. Bądź cierpliwa Bo skoro wiecie, że się kochacie to nie sądzę, zebyście zerwali 'tylko' z powodu minetki.

pajacyk
kiniaa1990 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-19, 20:19   #1456
Choosey
Przyczajenie

GG do Choosey

oczywiście ze przyjemnie. najlepiej jeżeli takie rzeczy robi sie z kimś doświadczonym. Kiedyś miałam faceta który był naprawde dobry w te klocki.

Aaliyah,2pac,Biggie & Left eye - RIP.
Choosey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-19, 22:07   #1457
hawajka85
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Choosey Pokaż wiadomość
oczywiście ze przyjemnie. najlepiej jeżeli takie rzeczy robi sie z kimś doświadczonym. Kiedyś miałam faceta który był naprawde dobry w te klocki.

to prawda, doświadczenie robi swoje, bez odpowiednich umiejetnosci partnera, czy zaangazowania, mozna i przy minetce zasnąć :P

Stary 2009-12-20, 09:21   #1458
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez Choosey Pokaż wiadomość
najlepiej jeżeli takie rzeczy robi sie z kimś doświadczonym
wszystko ładnie pięknie ale też trochę wyrozumiałości przecież gdzieś musimy się tego nauczyć i zdobyć to doświadczenie
"nie od razu Rzym zbudowano"
Stary 2009-12-20, 12:17   #1459
hawajka85
Raczkowanie

Cytat:
wszystko ładnie pięknie ale też trochę wyrozumiałości przecież gdzieś musimy się tego nauczyć i zdobyć to doświadczenie

no jasne jasne, na wszystko potrzeba troszke czasu, najważniejsze są chęci

Stary 2009-12-20, 20:07   #1460
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mystica23 Pokaż wiadomość
Ja jestem długodystansowiec Chociaż to zależy od tego jak te pieszczoty wyglądają, czy są delikatne czy nie i z pomocą pacy czy bez Więc to może trwać u mnie parę minutek jak i ponad pół godziny spokojnie
miło czytac...myślałam, że to ja taka jakaś napalona na takie przyjemności, lubie ta forme i lubie sie nia delektowac i sobie przedłużać

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Cytat:
a co ja mam powiedziec??
jestem z chlopakiem 3.5 roku,planujemy slub..w seksie ma wszystko czego chce,daje z siebie wszystko,nawet jak jestem chora- ledwo zyje.. to tez jestem osoba dominujaca w seksie bo ona nalega..ale do czego zmierzam..ja nie dostaje nic w zamian;( owszem popiesci to tu to tam ale nie mam takiego spelnienia jak on - orgazmu..nie chce robic minetek - a bo to masz okres,a bo to pozna pora i do domu musi jechac,albo zmeczony po pracy..a na pieszczoty dla niego zawsze jest odpowiedni czas
ale przeciez nie bede go zmuszala! co to za przyjemnosc zmuszac kogos do pieszczot
tyle rqazy pytam o co chodzi a on tylko - wszystko bedzie..ale kiedy????? jak nic nie ma... pewnie pomyslicie ze jestem brudna czy cos - nie nicc z tych rzeczy,bardzi dbam o higiene i o siebie.. mowi mi ze mnie kocha bla bla bla..
zawsze jak sie spotykamy to kochamy sie ze 3 razy dziennie.owszem jest przyjemnie ale nie ma tego do czego sie dąrzy w seksie... tej najwqiekszej przyjemnosci kiedys powiedzial" to nie moja wina ze nie masz orgazmu pochwowego" albo ostatnio,po 3 seksie,kiedy dalam mu do zrozumienia ze tez bym cos chciala " chcesz to ci zrobie?" (minetke) - odechcialo mi sie predzej niz zachcialo;( o tym sie nie gada tylko dziala!! ah nie mam juz sil..wiem ze seks nie jest najwazniejszy ale jest czescia zwiazku!!! mam swoje potrzeby,kocham seks ale teraz .... ;(
kupilismy nam wibrator.... uzywam go tylko ja do zaspokojenia siebie. jak czasem czytam na roznych forach jak to faceci uwielbiaja minetki to az mi sie plakac chce;( ze moj nie lubi a jak juz przyjdzie do tego to..staram sie dojsc jaknajszybciej bo sie bedzie niecierpliwil a po wszystkim czuje ..taki wstyd?? nie wiem jak to nazwac;( bynajmniej beznadziejnie sie czuje,jakbym go zmuszala do tego;( i to by bylo na tyle
EGOISTA czas kochana byś zaczeła z tego brac cos dla siebie, albo będzie jeszcze gożej bo facet widać ma zapędy Musisz z tym jak najszybciej cos zrobic...!!!

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ----------

Cytat:
a moze mnie nie kocha?? tylko slepo wierze w jego slowa?? ale po co by ze mna byl 3.5 roku... hm
ździwiłabys sie jak faceci potrafia byc w związku i kochać dla wygody, no gdzie on lepiej znajdzie, dajesz mu wsztko czego on potrzebuje a on nie musi sie wcale wysilac...nbie musi cie kochać by w takim związku istnieć...kochana wygoda za nim przemawia

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
no oczywiście...dla tego moze zostaw po sobie slad dla innych "uczących się" i walnij jakąś szczegółowa instrukcję
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-21, 16:34   #1461
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

do marchwianka:
oczywiscie masz racje ze musze cos z tym zrobic..dlugo bylam tak zaslepiona zakochana (nadal kocham) ale te rozowe okulary powoli spadaja i czlowiek inaczej na wszystko patrzy,ktos tu nawet napisal ze "glupio zostawic chlopaka przez to ze nie robi minetki" - oczywiscie glupi powod ale seks to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy w zyciu i cos by sie chcialo dostac w zamian
i czego bardzo zazdroszcze wizazankom ktore nie musza prosic co tego typu przyjemnosci bo co za tym idzie? zaczynam fantazjowac o przystojnych kolegach

Edytowane przez diablatko4586
Czas edycji: 2009-12-21 o 16:38
Stary 2009-12-21, 17:16   #1462
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
poza tym regula znana jak swiat NIGDY nie patrz na to co facet mowi patrz tylko na to co ROBI
a jak widac w sexie malo robi tobie
brawo! dokaldnie tak jest! Moj obecny Tz bal sie wyznac mi milosc, bo nie wiedzial, co ja czuje, ale samo to,ile dla mnei robil, ze cieszy sie,ze jedzie do mnie 2,3 godziny i inne sprawily,ze w to uwierzylam. Nie wiem,czy same slowa wystarcza.
A inny mowil,ze mnie kocha, ale bez emocji zostawilby mnie rok temu sama na lotnisku (opisalam w najgorszych numerach facetow na wizazu), wiec tak naprawde czule slowka niektorzy moga sobie ,ze tak powiem, wsadzic

i zgadzam sie z Brook!

Cytat:
Stary 2009-12-21, 17:30   #1463
szarak
Rozeznanie

GG do szarak

Cytat:
Napisane przez marchwianka Pokaż wiadomość

no oczywiście...dla tego moze zostaw po sobie slad dla innych "uczących się" i walnij jakąś szczegółowa instrukcję
a co tu walić każdy ma swoje sposoby, podstawa to rozgrzanie partnerki przed przystąpieniem do właściwej minetki
Stary 2009-12-22, 08:55   #1464
marchwianka
Rozeznanie

Cytat:
do marchwianka:
oczywiscie masz racje ze musze cos z tym zrobic..dlugo bylam tak zaslepiona zakochana (nadal kocham) ale te rozowe okulary powoli spadaja i czlowiek inaczej na wszystko patrzy,ktos tu nawet napisal ze "glupio zostawic chlopaka przez to ze nie robi minetki" - oczywiscie glupi powod ale seks to jedna z najprzyjemniejszych rzeczy w zyciu i cos by sie chcialo dostac w zamian
i czego bardzo zazdroszcze wizazankom ktore nie musza prosic co tego typu przyjemnosci bo co za tym idzie? zaczynam fantazjowac o przystojnych kolegach
dla mnie dziwny jest fakt, że lubi jak ty mu pieścisz i zawsze jest na to odpowiednia chwila, ale dla Ciebie kurdeczka czasu już brak, dla mnie to straszny egoizm, wiec proponuje zaprzestać sprawiania mu przyjemności, poprostu przez jakis czas bądz egoistką taka na maxa...np sex owszem...dojdziesz i koncz zabawe nie dając mu dojść, raz drugi i piąty i powinno do niego dotrzeć o co kaman. Wiem że trudno zapomnieć o facecie, wyrzucić z serca, bo sex w końcu to nie wszytko...tylko później twój TŻ zaczenie wykręcać się z innych czynności. I nie unikniony jest fakt, że pojawi sie na horyzoncie facet który sie Toba tak zachwyci, że Ty nawet nie zainteresowana Jego osobą oddasz sie dla niego tylko po to by poczuć się pożądana i w końsu wypieszczona i spełnioną...poprostu zrbisz to dla porównania...
marchwianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-22, 20:37   #1465
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

masz racje,tyle ze u mnie nawet podczas sexu orgazmu brak... to chyba niestety nie nowosc
nie mam tego szczescia co inne kobiety ktore potrafia dojsc podczas seksu,wiec dlatego tak walcze bo tylko podczas minetki osiagam maksymalną przyjemnosc
Stary 2009-12-22, 20:51   #1466
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje,tyle ze u mnie nawet podczas sexu orgazmu brak... to chyba niestety nie nowosc
nie mam tego szczescia co inne kobiety ktore potrafia dojsc podczas seksu,wiec dlatego tak walcze bo tylko podczas minetki osiagam maksymalną przyjemnosc

Tez tak mialam, nie chce wyjsc na taką co tylko jedno jej w glowie, ale zmiana chlopa w moim przypadku pomogla

Ps. "Zmiana" czyt. nowy związek, zeby nie bylo
Stary 2009-12-22, 22:15   #1467
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

Ps. "Zmiana" czyt. nowy związek, zeby nie bylo [/QUOTE]

tak tez zrozumialam hehe
zobaczymy jak sie to rozwinie.. a nie chce niszczyc 3.5 letniego zwiazku z powodu braku orgazmu ale tez cholercia powinien dac cos z siebie

PS. ZYCZE WAM KOCHANE WIZAZANKI WESOŁYCH,RADOSNYCH SWIAT
Stary 2009-12-22, 22:29   #1468
intense2103
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Merys Pokaż wiadomość
Tez tak mialam, nie chce wyjsc na taką co tylko jedno jej w glowie, ale zmiana chlopa w moim przypadku pomogla
To wygląda tak jakbyś podawała sposób na dobry orgazm: znaleźć sobie nowego faceta . Ja też nie mam orgazmu podczas seksu a nie mam zamiaru nigdy w życiu zostawiać mojego TŻta. No ale fakt faktem, zawsze mam rekompensatę w postaci minetki i orgazmu, więc nie wiem jak to jest być niezaspokojoną.

Autorko nie bój się być egoistką w tej kwestii, skoro Twój facet myśli tylko o swoich potrzebach. Masz prawo do spełnienia seksualnego jak każdy z nas.
Stary 2009-12-22, 22:53   #1469
Merys
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez intense2103 Pokaż wiadomość
To wygląda tak jakbyś podawała sposób na dobry orgazm: znaleźć sobie nowego faceta . Ja też nie mam orgazmu podczas seksu a nie mam zamiaru nigdy w życiu zostawiać mojego TŻta. No ale fakt faktem, zawsze mam rekompensatę w postaci minetki i orgazmu, więc nie wiem jak to jest być niezaspokojoną.

Autorko nie bój się być egoistką w tej kwestii, skoro Twój facet myśli tylko o swoich potrzebach. Masz prawo do spełnienia seksualnego jak każdy z nas.
W moim wypadku myslal tylko o zaspokojeniu swoich potrzeb. Wiec tak jak napisalas pomyslalam o sobie
Wesołych Świąt
Stary 2009-12-22, 23:56   #1470
kochammisie
Raczkowanie

Wesołych Świąt Kochane

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości