|
|
#872 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Aktualna lista marzeń cz. II
Jakoś mnie na Bois d'Ombrie wzięło... Odlewki już nie chcę bo odlewek nie szanuję, ale ten flakon taki denny, że i flakonu nie chcę
I Tumulte PH coś za mną chodzi podejrzanie... |
|
|
|
|
#873 |
|
Zadomowienie
|
1. miniaturka euphorii 15 ml (zima)
2.kenzo summer (lato) 3.nina ricci nina (wiosna/lato) 4.coco mademoiselle edt (zima) 5.shiseido zen (zima) 6.chance eau fraiche (lato) 7. youth dew amber nude (miniaturka lub próbka) 8.Gaultier 2 (kiedyś tam )9. ysl baby doll (jak się trafi)
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Juliette Has a Gun, Lady Vengeance
Euphoria EDP Rush 2 (powrót po latach )Flowerbomb EDT a nie miałam marzeń
|
|
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Zagorsk i Kyoto, w ilości ok.20-25ml każdy, na chwilę obecną tyle by mi do szczęścia wystarczyło
![]() Aż chce się powiedzieć "Stara miłość nie rdzewieje..." ![]() I oczywiście jak zawsze OI - zestaw zawierający np. wodę perfumowaną, balsam do ciała i żel pod prysznic, ewentualnie olejek lub dezodorant jest szczytem moich marzeń
|
|
|
#876 |
|
spin doctor
|
Mnie do szczęścia brakuje L'Instant w wersji edt
Mam nadzieję, że w styczniu spełnię te marzenia
|
|
#877 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#878 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizuję się, ale bez większych widoków na spełnienie w najbliższym czasie
![]() Wenge Antiheros Poison (najlepiej wersja Esprit de Parfum) więcej J'Ose więcej New Haarlem mała odleweczka Dzongkha Wątku, chociaż te małe, odlewkowo - miniaturowe marzenia
|
|
#879 |
|
Matka buldoga
|
Jestem chwilowo na odwyku (dluga ta chwila bedzie), ale mam ochote na:
-Baldessarini Hugo Bossa -Higher Diora -Zen Shiseido (slyszalam, ze podobny do CM) -Happy Summer Spray Clinique (tylko gdzie ja to dorwe) A poza tym, moglabym miec, zadne tam "must have": -AoD edt -Escada, Escada No, to plany na Nowy Rok zrobione
|
|
#880 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję! gratuluję gratuluję! Cytat:
![]() bo może mogę Ci pomóc spełnić to marzenie Cytat:
teraz jest cudowna pora na ten zapach w przeciwieństwie do Ciebie flachą nie pogardzę a wręcz przyjmę ją z otwartymi ramionami mimo wszystko ![]() o tak... u mnie stagnacja nic się nie zmieniło od ostatniego wpisu nawet mi się ponownie cytować nie chce... |
|||
|
|
|
|
#881 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wątku!
idą święta! więc sie kurna postaraj! lista jest krótka: Theorema-flaszka, moze być 50 ml ,ale 100 tez przyjmę Chaos-mała odleweczka-5 ml, a nawet 4, albo nawet 3 z góry dziękuję zapomniałam- i próbkę Zirh Ikon
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-12-07 o 11:12 |
|
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
Nie narzekajta na kochany wątek
Ledwiem się wczoraj wpisała, a już Dzonghka sama przypełzła
|
|
#883 |
|
Rozeznanie
|
Mi marzą się własne flaszki:
Opium Poison Perles de Lalique |
|
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Ja przechodzę fazę baaardzo silnej potrzeby zdobycia jakiegoś zapachu... A najchętniej:
![]() - L'eau d'Issey - Carolina Herrera 212 - Chanel Cristalle (i Cristalle eau Verte) - Eau de Lalique - Prada Infusion d'Iris - klasyczna Noa - Ghost Deep Night (tylko w malutkim, oryginalnym flakoniku )- Chloe (tylko oryginalny flakonik) Błagam choćby o 5ml... Czekam aż może na wspólnozakupowym ktoś zakupi flaszencję... (A szczerze powiedziawszy to sama zaczynam się przymierzać do zakupu i rozbiórki... Tylko funduszy na razie brak )
|
|
#885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wkrótce zamawiam Ginestet Botrytis także zdobyte 20 ml do mnie leci.Kilka pozycji wypadło, kilka przybyło ![]() Nina Ricci - Ricci Ricci (chcę rozbierać, tylko na atomki czekam )Marc Jacobs - Lola, Daisy (w odlewkach mi wystarczą) Demeter - Mulled Cider, Apple Pie (j.w.) Guerlain - AA Ylang et Vanille, Grosellina - zdobyta! (j.w.)Lutens - Un Bois Vanille w jak największej ilości i Ambre Sultan w odlewceIl Profvmo - Macadam YR - Marron de Noel (może dziś kupię..? ![]() ) - kupiłam ![]() Lancome Hypnose edp Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-12-07 o 23:51 |
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
Do listy doszedl Serge Noire Lutensa i mam nadzieje,ze juz niebawem wkrocze z nim w Nowy Rok
|
|
#887 |
|
Rozeznanie
|
Opium już u mnie, upolowałam trzydziestke
- wprawdzie to nie flaszka ale zawsze jakaś namiastka ![]() Tylko nieszczęsnego Poisona nigdzie na horyzoncie nie widać. Dodatkowo napaliłam się na Citizen Queen. Więc moja lista marzeń składa się w tym momencie tylko z tych dwóch zapachów (to chyba nieźle? )
|
|
|
|
|
#888 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Versace Medusa
2. Winter Delice 3. Le Baiser du Dragon 4. Scent Intense 5. Emotion 6. Avignon 7. A*Men No, wątek chyba zaczął działać
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#889 |
|
Raczkowanie
|
TM: Angel, Ange ou Demon, Gucci Rush
"Bo śmiałkiem jest ten, kto podejmuje decyzje wbrew obawom, ten, kogo na każdym kroku nękają demony, kogo nurtują rozterki, czy ma rację czy nie. A mimo to działa - bo również wierzy w cuda." kierowca od 18.02.2010
|
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
Penhaligon's Elixir
Juliette Has a Gun Midnight Oud olejek i balsam OI ![]() Diptyque Opone - będzie w 2010 ![]() Agent Provocateur EDP - nabyte Costes by Costes Poison Chopard Casmir
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcem Nomę Kamali- duuuuuuuuuuuużo chcem; próbeczka się kończy
.I jeszcze nie odebrałam Fimidusa ale niech już będzie następny i żeby moje brzozowe cudo było
|
|
#892 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wątku! jako ze chyba działasz,bo lecą do mnie 3 theoremowe kurduple, prosze Cię o odlewkę Patchouli Micallef- moze być 5 ml, albo nawet mniej...cokolwiek..pliz
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe... dwa pierwsze należą do moich najuluibieńszych, a trzeci to moja naj... trauma
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
* New Haarlem w większej ilości... (co prawda niebawem przyleci do mnie odlewka od prze-wspaniałej wizażanki (
)* Zagorsk (i coś mi podpowiada, że chyba spełnię to marzenie w pierwszej kolejności, wraz z nadejściem nowego roku, w końcu ile można czekać i odmawiać sobie przyjemności... tym bardziej, że na te perfumy "choruję" nie od wczoraj )*Kyoto (zastanowię się kiedy. Owszem, chciałabym, ale jestem w stanie jeszcze poczekać)
Feels like pins and needles in my heart... So long... I can feel it tearing me apart..." ♥ Edytowane przez SpanishMyszka Czas edycji: 2009-12-14 o 17:10 Powód: Istotny dopisek (jak zawsze z resztą) :) |
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dolce Vita Edytowane przez nefernefer35 Czas edycji: 2009-12-18 o 14:05 |
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Guerlain Samsara EDT 100ml - Mahora jakaś malutka - Cinema pozostałe wersje - Stella Sheer pozostałe wersje - Celine Oriental Summer
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Życzenia na 2010 r.:
1. Poudre, Jovoy; 2. Putain des Palaces; 3. Chanel no 5 EdP; 4. AP Maitresse; 5. Quelques Fleurs; 6. Arpege; 7. Drole de Rose/Miss Charming; 8. L'Heure Bleue; 9. Nuit de Noel, Caron; 10. Hiver, Micallef; 11. L'Origan, Coty; 12. Emeraude, Coty. |
|
|
|
|
#898 |
|
Guerlain Lover
|
Kasztan YR prawie spełniony (kupiony juz ,ale to prezent od siostry
), So Elixir YR też prawie spełniony - kupię albo dzisiaj albo w przyszłym tygodniu zestaw (30 ml + miniaturka 5 ml + mydełko) Na święta jak na razie nie sądzę, żeby ktoś dał mi coś perfumeryjnego... ale marzyć dalej mogę... Ale po świętach mam urodziny, więc liczę na przypływ gotówki, a wtedy już na pewno coś sobie kupię, ale jeszcze nie wymysliłam, co najbadziej chcę... W każdym razie marzeń dużo i krok po kroku spełniam je
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A A Laurier Reglisse - leci do mnie Na liście marzeń zostaje Zara Ambar I jeszcze dopisuję RC Durbano ![]()
|
|
|
#900 |
|
Nindżopesz
|
Po dwutygodniowym okresie bez marzeń zachciało mi się Jakiegoś Bliżej Niesprecyzowanego Zapachu. Żeby nadawał się do pracy, był trochę przyprawowy, może trochę ziołowy, koniecznie niekwiatowy, suchy, ciepły, kobiecy, intrygujący... Bredzę, lepiej poczynię zapasy BC
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

)
)
a nie miałam marzeń
Mam nadzieję, że w styczniu spełnię te marzenia

Ledwiem się wczoraj wpisała, a już Dzonghka sama przypełzła
wkrótce zamawiam
klik!
.I jeszcze nie odebrałam Fimidusa ale niech już będzie następny i żeby moje brzozowe cudo było