Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 12:43   #2371
pysiamn
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Dziewczyny ząb mi się ukruszył......MASAKRAAAAA AA

Muszę pędzić do dentysty...moja mama zostanie z Kubą...

a ja się boję........bo sostał sam trzonek więc chyba trzeba będzie zrobić estrakcję ratunku...

Powiedziąłam w krórym jestem miesiącu ciąży i pytałam czy to bezpieczne...podobno daje się inne znieczulenia i będzie OK...

Ranyyyyy Ratujcieeeeeee

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 12:51   #2372
zebra666
Zakorzenienie

Przekazałam POLI pozdrowienia i kciuki Brzuch jej się już tak często nie stawia a w wydzielinie nie pojawia się krew, za to mąż wszystkim się zajmuje więc ma pomoc
Poinformowałam ją o porodzie Sweet i planowanej cesarce Lili bardzo była ciekawa co u nas

Pysiu nie zazdroszcze... obyś nie cierpiała

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 12:55   #2373
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Ha cały czas smaruję się balsamem palmersa od początku ciąży, który podobno dobry jest na rozstępy, ale na te powstałe coś muszę zapodać chyba innego - coś mi się obiło o uszy że maść z wit. A - słyszałyście coś żeby to działało?
Ja wychodzę z założenia że mimo smarowania jak mają wyjść te wredziochy to i tak wyjdą. A o wit. A nie słyszałam, ale to chyba wit A nie można w ciąży??

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość

a ja się boję........bo sostał sam trzonek więc chyba trzeba będzie zrobić estrakcję ratunku...

Powiedziąłam w krórym jestem miesiącu ciąży i pytałam czy to bezpieczne...podobno daje się inne znieczulenia i będzie OK...

Ranyyyyy Ratujcieeeeeee
ekstrakcję czyli wyrwanie? A który to ząb? Może jakąs koronkę na to nałożyć czy coś takiego? Współczuję... Trzymaj sie

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 12:57   #2374
Ingrid80
BAN stały

Witajcie! Właśnie sobie uświadomiłam że za równo 3 tyg nie będe już w dwupaku Z jednej strony fajnie jest wiedzieć kiedy (prawda Lila?) A z drugiej to czekanie....
Aha - mój brzuchol w 36tc.
Ingrid80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:02   #2375
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Melduję się po wizycie Dzięki za kciukasy
Wszystko jest w porządku Najpierw miałam robione ktg, ale się nasłuchałam serduszka Badanie moczu, krwi, a ręka tak mnie teraz boli, że ufff A potem jeszcze usg i pobranie wymazu. Szymon waży już ponad 2900 Rośnie jak na drożdzach Na następną wizytę mam się zglosic za dwa tygodnie, czyli już w nowym roku.

gosbaj, lila, sensuel brzusie śliczniusie

eudaimonia no ja krakowianka od urodzenia, więc nie wypada mi inaczej mówić niż na pole

pysia ja też mam zachciankę jajeczną od jakichś 2 dni Niedawno same serki, a teraz znowu jajka I na słodkie....

Udało mi się kupić dziś część prezenciku dla męża Upolowałam takie etui na słuchawkę bluetooth Twarda, taką jaką chciał

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

zebra dzięki za informacje o Poli!

pysiu trzymaj sie dzielnie

ingrid fajny brzusio
Stary 2009-12-18, 13:06   #2376
lila12
Zadomowienie

Cytat:

Ranyyyyy Ratujcieeeeeee
Trzymaj się Kochana!!!!!!

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Witajcie! Właśnie sobie uświadomiłam że za równo 3 tyg nie będe już w dwupaku Z jednej strony fajnie jest wiedzieć kiedy (prawda Lila?) A z drugiej to czekanie....
No niby fajnie, ale starasz się mega na to wszystko przygotować a i tak strach Cię ogarnia....
Piękny brzuszek
Stary 2009-12-18, 13:08   #2377
syla2311
Raczkowanie

Hej Sloneczka:roz a:

Melduje sie i chwale, ze porzadki przedswiateczne zakonczone
Wczoraj umylam dwa okna wypralam i zawiesilam firaneczki, przystroilam okna i w salonie kominek. Teraz tylko zostala choineczka do ubrania i od poniedzialku wielkie gotowanie.
Ach jak przyjemnie poczuc magie swiat w swoim domciu, choc z dala od bliskich, ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma

Dzis wstalam w miare wypoczeta, w porownaniu z ostatnimi nocami to niebo a ziemia
Mam do nadrobienia 7 stronek, gdy to zrobie to postaram sie zacytowac, ale teraz biore sie za obiadek, wiec jak tylko bedzie chwilka to odrobie zalegle lekcje

Pozdrawiam i zycze milego dnia.

Ajj bym zapomniala sie jeszcze pochwalic ze wczoraj z tz kupilismy nowe lozeczko, a mielismy jedno od znajomych ale jakos tak nam sie spodobalo wiec tz stwierdzil ze bierzemy i do tego posciel ochraniacz na lozeczko, przescieradleko i wypelnienie:j upi:
Teraz tylko czekam na materacyk i miejscowka na spanko dla syncia bedzie ready

A i tak wczoraj sie zastanawialismy i chyba bedzie nasz synus mial na imnie SZYMON ale jeszcze nie na 100%
syla2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:09   #2378
brzoskwinia82
Zadomowienie

Pysia - don't worry, może nie będzie tak źle
Patka, no właśnie też tak mi się wydaje że nie można, a miałam nadzieję że nie wyjdą bo raczej mama ani siostry nie miały, ew. jakieś malutkie ale to nie po ciaży tylko w późniejszym okresie... ehh a jednak
Madziulka - dobrze że wizyta się udała i wszystko oki

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:18   #2379
zebra666
Zakorzenienie

Ingrid sliczny brzusio

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:21   #2380
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Poza tym coraz częściej czuję uciska na kości krocza,ze tak to określę.Zazwyczaj po dłuższym leżeniu,albo po nocy.Czasami też chwytają mnie takie delikatne skurcze w podbrzuszu.To normalne,że tak szybko wszystko zaczyna się tam organizować??
W pierwszej ciąży nie miałam tego typu dolegliwości.Zeru ucisku na krocze i zero jakichkolwiek bóli podbrzusza.Dopiero podczas porodu dowiedziałam się co to za uczucie
ja mam okropne bóle spojenia jak chodze to są w miarę ale jak usiąde to zęby zagryzam najgorsze jest to, ze z tego co czytałam to nie z abardzo mozna coś na to poradzić

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
No ja to juz mam średnio od 29 tygodnia... Nic przyjemnego a teraz jest to jeszcze gorsze... W dzień to porażka a o nocy nawet nie wspominam... Tylko popłakac z bólu się można... A teraz to już jest mega ból...
no własnie
co dziwne w poprzedniej ciązy tak nie miałam

Pysia współczuje

dziewczyny piekne brzuszki macie i takie zgrabne

byłam dziś z Bałwankiem na sankach na chwilę cieszył się a pozniej robił wyscigi sankami. Zmarzła mi paszcza tylko u nas -4 więc sobie wyobrazam jak Wy macie zimno
Stary 2009-12-18, 13:31   #2381
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
byłam dziś z Bałwankiem na sankach na chwilę cieszył się a pozniej robił wyscigi sankami. Zmarzła mi paszcza tylko u nas -4 więc sobie wyobrazam jak Wy macie zimno
jak to -4?? U mnie caly czas -12 na termometrze... Z domu sie nie ruszamy nawet... brr
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:35   #2382
youyou
Zakorzenienie

pysiu nie stresuj się dentystą, ja w I trymestrze robiłam sobie kanałówkę i zakładałam koronkę, moja dentystka nie widziała żadnych przeciwskazań...

Ingrid80 fajny brzusio i jaki wystający pepęk

Madziulka gratulacje po wizycie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:37   #2383
gooha3
Zadomowienie

Witam mamusie, piękne macie brzusie

ufff.... ale się narobiłam dziś. Mam dość, ale jaka satysfakcja.
Męczyłam od kilku tygodni męża żeby przybił gwoździe do powieszenia ramki, powiesił zasłony, wyciągnął choinkę, a tu nic.... oczywiście nie ma czasu.
To dziś się wkurzyłam i sama wszystko porobiłam.
Choinka już stoi ustrojona, zasłony wyprasowane i powieszone, pokoje wyodkurzane, gwoździe przybite nawet bez użycia młotka (bo go nie znalazłam) i jestem z siebie dumna.
Tylko mnie nie bijcie bo to tak wszystko w miarę moich sił.

Bardzo źle się czuje jak nic nie mogę zrobić.
Wczoraj teściowa już wyjechała, więc mnie dziś nie pilnowała i odrazu jakoś się lepiej poczułam, że nie jestem taką niedołęgą jak ona mi w mawia, że nic nie mogę zrobić.
W końcu to chyba ja wiem najlepiej jak się czuje i na co mam siły a na co nie. Ostatnio ona traktowała mnie dosłownie jak jakiegoś inwalidę.

Powoli zaczynają się u mnie świąteczne przygotowania i pewnie bedę mieć troszkę mniej czasu dla Was
Czeka mnie przygotowanie mojej pierwszej wigilii. Mam nadzieje że mi wyjdzie cokolwiek, będę mieć sprawdzian przed ciotkami Tż-ta
W sumie już część przygotowana. Wczoraj była produkcja pierogów, uszek do barszczu, gołąbków wszystko już zamrożone. Jutro się umówiłam z mamą na wypieki orzeszków i kokosków
Pojawie się pewnie jakoś po weekendzie do zobaczenia papa

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:41   #2384
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
jak to -4?? U mnie caly czas -12 na termometrze... Z domu sie nie ruszamy nawet... brr

kurka jak wrociliśmy to patrzyłam na termometr specjalnie było prawie -5
zresztą na dworze jak sie pochodziło to nie było czuć tego zimna

na wesoło
http://dzieci.pl/chgid,11772386,page...at_dzieci.html
Stary 2009-12-18, 13:49   #2385
kwiat kalafiora
Raczkowanie

cześć dziewczyny

brzoskwinia82 - czytałam w jakiejś gazecie dla przyszłych mam że właśnie masć z wit. A jest idealna i co również ważne niedroga.

pysiamm - 3 tygodnie temu też ukruszył mi sie ząb. Byłam w szoku bo jeszcze nigdy mi się to nie przytrawfiło.
Dentysta powiedział, ze to być moze z powou ciaży, ponieważ zęby sie odwapniły, osłabiły itd.

kancia - śliczny wózek. Jaka to marka?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

ojej kancia przepraszam, chyba pomyliłam się, chyba inna przyszła mama wkleiła ostatnio zdjecie włąsnie kupionego wózka
kwiat kalafiora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 13:58   #2386
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
a mój mi pojchał po mandarynki

wklejam jeszcze raz to z "mam dziecko'' , ale jak dla mnie to spirytus raczej lepszy od wody
Ula super, że to znalazłaś, bo ja już myślałam, że nas ta pielęgniarka wkręciła:P:P:P
Stary 2009-12-18, 14:09   #2387
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiat kalafiora Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

brzoskwinia82 - czytałam w jakiejś gazecie dla przyszłych mam że właśnie masć z wit. A jest idealna i co również ważne niedroga.

pysiamm - 3 tygodnie temu też ukruszył mi sie ząb. Byłam w szoku bo jeszcze nigdy mi się to nie przytrawfiło.
Dentysta powiedział, ze to być moze z powou ciaży, ponieważ zęby sie odwapniły, osłabiły itd.

kancia - śliczny wózek. Jaka to marka?

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

ojej kancia przepraszam, chyba pomyliłam się, chyba inna przyszła mama wkleiła ostatnio zdjecie włąsnie kupionego wózka
to chyba filka wklejała
Stary 2009-12-18, 14:10   #2388
brzoskwinia82
Zadomowienie

kwiat kalafiora ale właśnie w ciąży nie wiem czy można stosować wit. A. Takie coś znalazłam, tylko pasuje mi sprawdzić jaka ta witamina jest właśnie w tej maści...
Kwas retinowy nie może być stosowany podczas ciąży i karmienia oraz należy unikać tego typu preparatów, gdy staramy się zajść w ciążę. Kiedyś na forum zadane było pytanie odnośnie stosowania witaminy A podczas ciąży, chodziło wtedy konkretnie o retinol. Ponieważ retinol, w odróżnieniu od kwasu retinowego nie ma zdolności przenikania aż do warstw skóry właściwej, działa tylko na poziomie naskórka, odpowiedziałam, że używanie kremów z retinolem powinno być bezpieczne. Przeglądając różne dane na temat witaminy A w zastosowaniu zewnętrznym spotkałam się tylko z jedną opinią lekarza dermatologa, który twierdził, że lepiej być ostrożnym i na okres ciąży zaprzestać używania nawet kremów z retinolem. Tak więc teraz pragnę sprostować tą informację korzystając, że piszę akurat na ten temat. Pomimo, że prawdopodobieństwo jest znikome, ale przecież dla dobra dziecka trzeba brać wszystko pod uwagę, to jednak na ten okres 9 miesięcy lepiej nie ryzykować i zrezygnować całkowicie ze stosowania kosmetyków z retinolem. Natomiast przyszłe mamy, mogą spokojnie pielęgnowac swą skórę w okresie ciąży, każdym preparatem zawierającym witaminę A w łagodnej postaci estrowej, o której będzie mowa poniżej. Na pudełeczku w składzie trzeba szukać nazwy - retinyl palmitate czyli palmitynian retinylu, poza tym mogą one używać kremów z każdą inna witaminką np. C czy E.

Stary 2009-12-18, 14:10   #2389
agusiamatyldka
Raczkowanie

witam mausie
od 3 dni bym tylko spala i spala a tyle energi mialam wczensiej...robie sobie wlasnie maseczke z Waxa na wloski bo czytalam osttanio ze oslabiaja sie po porodzie i wole juz teraz je wzmocnic...

lila12
,sensuel ingrid80 brzuszeki

co do blenderow ja posiadam taki http://www.nokaut.pl/blendery/blende...r-6550-ca.html i jestem super zadowolona, babci te ztaki sprawilam w prezencie i tez go uzywala bardzo czesto.
pysiamm ja przez 23 lata mojego zycia mialam idealne zeby , jedna plombe mialam a tu w 6-7msc poszly mi 4 zeby w tym jeden jest do wyrwania...3 plomby robilam w 7msc ze znieczuleniem ,mi dentystka powiedziala ze znieczulenie nie szkodzi to dziecku.
agusiamatyldka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:11   #2390
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

I witam wszystkie mamuśki miałam iść na zakupy, ale samochód mi nie odpalił, i mimo, że mam do sklepu jakieś 8 minut piechotką to odpuszczam spacer, bo za zimno to raz, a dwa że te gamonie z administracji nie posypali chodnika i sam lód jest....już drugi dzień nie mogę dojść do sklepu i muszę uruchamiać jakieś zapasy pochowane w lodówce, żeby mężowi jakiś obiad zrobić i teść się smieje, że kreatywna dziewczyna ze mnie a poza tym zaraz czeka mnie przejażdzka fantastyczną komunikacją miejską do pracy i apteki. podobno jakieś paczki świateczne rozdają, więc muszę zwlec pupkę i jechać. Pewnie wsadzą tam ze 3 czekolady, ale dobre i to a poza tym to....jest cięzko wczoraj byliśmy na półgodzinnym spacerze z psem, i TŻ musiał mi zakładać i zdejmowac buty bo nie dałam rady he he.....wyobraźcie sobie wieloryba na śniegu, to był ekstra widok, wszyscy hasali a ja stałam i tylko ruszałam się jak foczka, z jednej nogi na drugą i już mam kurtkę zimową za małą, nie wiem jak przetrwam jeśli jeszcze urosnę ech....co za życie...
Stary 2009-12-18, 14:11   #2391
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

witam witam ja juz po wizycie w szpitalu maluszek zdrowy serduszko bije ladnie babka puscila na glos jakos nie moge sie powstrzymac jak slysze bicie serduszka malego i sie wzruszam maly wazy 2602 i mierzy 64,2 wiec ladny z niego pulpecik zdziwilam sie bo jak wychodzilam to lekarka powiedziala ze mam sie umowic na nastepne usg za 3 tygodnie bylam w szoku bo na ostatnim usg maly byl glowka w dol a dzisiaj poziomo wiec sie pytam babki a ona ze maly sie bedzie przekrecal no ale wiercil sie niesamowicie bo po chwili lezal juz nie poziomo tylko glowke mial z prawej strony na dole brzucha a nozki z lewej u gory brzucha
no to sie pochwale zdjeciem twarzyczki lekarka zrobila dla TZ bo niestety nie mogl isc ze mna bo wolnego nie dostal
Ikonki załączonych zdjęć
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:14   #2392
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
witam witam ja juz po wizycie w szpitalu maluszek zdrowy serduszko bije ladnie babka puscila na glos jakos nie moge sie powstrzymac jak slysze bicie serduszka malego i sie wzruszam maly wazy 2602 i mierzy 64,2 wiec ladny z niego pulpecik zdziwilam sie bo jak wychodzilam to lekarka powiedziala ze mam sie umowic na nastepne usg za 3 tygodnie bylam w szoku bo na ostatnim usg maly byl glowka w dol a dzisiaj poziomo wiec sie pytam babki a ona ze maly sie bedzie przekrecal no ale wiercil sie niesamowicie bo po chwili lezal juz nie poziomo tylko glowke mial z prawej strony na dole brzucha a nozki z lewej u gory brzucha
no to sie pochwale zdjeciem twarzyczki lekarka zrobila dla TZ bo niestety nie mogl isc ze mna bo wolnego nie dostal
Ikonki załączonych zdjęć
Cudnie gratuluję wyników
Stary 2009-12-18, 14:16   #2393
filka2
Zadomowienie

byłam w aptece i niby w ogóle cisnieniomierza nie mieli,poszłam do przychodni i tam chętnie mi zmierzyli.cisnienie ok 130/75.
sama nie wiem czemu takie wysokie wczoraj,jak tz bedzie wracał to mu powiem zeby do tesciowej podjechał po cisnieniomoerz i bede kontrolować.zaraz wezme nospe na te bóle brzucha.a mała nadal leniwa tzn coś sie czasami ruszy ale mało.puszczam jej muze zeby rozruszać.
ale zimno strasznie na dworze,kancia u mnie -10 wiec 120km dalej by było -4??

a wczoraj mnie teściowa wkurzyła!!!nauczyła sie że puszcza tż strzałki i on oddzwania,narazie mam cierpliwośc bo tam mieszkaliśmy ale kiedyś mi sie skończy!!ciekawa jak po wizycie i ten jej wszystko powiedział z 5minut jej odpowiadał na pytania a ona zeby dał mnie i od nowa te same pytania i pouczała mnie zebym torbe spakowała(2dni temu mi to mówiła na zywo),powiedziałam ze dr kazał troche małą poruszać to ona mysli ze ja bede brzuchem podrzucać do sufitu bo mówi zebym więzadeł nie pozrywała,byłam taka zła już że
no i mamy dać jej znać jak bedziemy jechać do szpitalatylko nie wiem po co!!!!!rozumiem jak ju ztam zostane ale jak bedziemy jechać to po co mam wszystkich informować.
ech...!!!!!sama została bo teśc w delegacji i bedzie nam siedziec na d...!!!

a w ogóle gooha ty sie za dobrze czujesz czy co!!!wigilie dla ciotek tż-ta???!!!!podziel co ma ktora zrobić a nie ty wszystko!!ja mam bigos od mamy na swieta,zrobie rybe po grecku i ciasta moze 2 a wigilia u kochanej tesciowej.

kwiat kalafiora może chodzi ci o mój wózek który wstawiałam(czerwono-czarny),to jest Tako Jumper GT
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:16   #2394
brzoskwinia82
Zadomowienie

elcia - dobrze, że wszystko w porządeczku, szkoda że takie małe to zdjęcie, mało co widać...
No i znalazłam, maść ochronna z wit. A można w ciąży stosować więc sobie jutro zapodam i będę miejscowo na te rozstępy smarować

Stary 2009-12-18, 14:17   #2395
KarmazynowyKamyk
Zakorzenienie

GG do KarmazynowyKamyk

Witam mamuśki...
W życiu Was nie nadrobię... Jeszcze z wczoraj zostało, a już dzisiaj się uzbierało...
Stary 2009-12-18, 14:18   #2396
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
Powoli zaczynają się u mnie świąteczne przygotowania i pewnie bedę mieć troszkę mniej czasu dla Was
Czeka mnie przygotowanie mojej pierwszej wigilii. Mam nadzieje że mi wyjdzie cokolwiek, będę mieć sprawdzian przed ciotkami Tż-ta
W sumie już część przygotowana. Wczoraj była produkcja pierogów, uszek do barszczu, gołąbków wszystko już zamrożone. Jutro się umówiłam z mamą na wypieki orzeszków i kokosków
Pojawie się pewnie jakoś po weekendzie do zobaczenia papa
Ty w ciąży, w ostatnim trymestrze z dużym brzuchem i do was jeszcze wszyscy przychodzą na wigilię? Żartujesz sobie? Czy to na poważnie?

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:18   #2397
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochana,dają specjalne znieczulenie dla kobiet w ciąży także spokojnie.Mnie też stomatolog powiedziała o takim znieczuleniu

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Ty to chociaż wiesz na 100% kiedy,co i jak.A te co mają rodzić sn to w zasadzie nie znają dnia ani godziny to co mają powiedzieć

[QUOTE=Kancia;15927996]ja mam okropne bóle spojenia jak chodze to są w miarę ale jak usiąde to zęby zagryzam najgorsze jest to, ze z tego co czytałam to nie z abardzo mozna coś na to poradzić p/QUOTE]

Nie,no aż takie to one nie są aby zgrzytać zębami.No chyba,że ja jakaś odporna na ból jestem.Jest to mało komfortowe uczucie.Jakbym kamień miała w majtkach

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Sensuel dziękuję - Twój jest jeszcze malutki ale śliczniutki
Nooo, mój w ogóle się nie obniżył, nawet gin ostatnio tak powiedział, że jest cały czas wysoko.
Nie czuję, że rodzę za 3 dni. Ale wewnętrzna siła mnie nadal trzyma! Ja sobie tego zupełnie nie wyobrażam!!!
Mój malutki .Wow....to ja mam wrażenie,że on już taki gigant .
3 dni to ja bym chyba jajo zniosła wiedząc,że to już

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Widomość od Poli !!! Jest u rodziców i juz tutaj zostanie do porodu. Ma rozwarcie na jeden palec. Dostała luteinę i cordafen.
Na samą myśl o cordafenie to mnie mierzi

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
No ja to juz mam średnio od 29 tygodnia... Nic przyjemnego a teraz jest to jeszcze gorsze... W dzień to porażka a o nocy nawet nie wspominam... Tylko popłakac z bólu się można... A teraz to już jest mega ból...
To ja nie wiem,bo mnie az tak to nie boli.

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Sensuel tak mi sie wydaje, ze sie obnizyl, ale moze sie myle
Mnie chodziło kochana o pierwszą ciążę .Teraz ja mam wrażenie,że jest jeszcze sterczący.No ale może mi się wydaje
Stary 2009-12-18, 14:20   #2398
BubiGirl
Rozeznanie

GG do BubiGirl

Elcia ale masz dużego maluszka oby tak dalej....
uciekam dziewczynki na ten mróz.....uhhhhh
Stary 2009-12-18, 14:21   #2399
filka2
Zadomowienie

elcia jak to mierzy 64????ze co cm ma tyle?coś chyba nie tak
gratulacje wyników
lilla,gosbaj i ingrid brzuszki aleście sie objadły
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:23   #2400
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

brzoskwinko faktycznie jakies takie male te chyba lepsze
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości