|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
o tak na tym ślicznie widać buziunię
|
|
|
|
#2402 |
|
Zakorzenienie
|
jaka ze mnie sierota
a to przez to ze po angielsku napisane i szybko przeczytalm ze dlugosc a to jest dlugosc kosci udowej 64,2 mm
|
|
|
|
#2403 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tyle że tutaj już taką tradycje mają ze co roku zapraszają takie starsze ciotki (nie mają się gdzie podziać na święta) jeszcze pewnie przyjedzie siostra Tż-ta z rodziną i druga siostra -jeszcze nie mężatka. Mogłabym się wypiąć na teścia i powiedzieć że to nie w moim interesie bo idziemy do moich rodziców, ale głupio mi tak. Oczywiście nie będę sama robić w kuchni, ale trochę będę rządzić teściem i mężem ![]() Nie będę strasznie dużo dań robić bo wiem że nie będę mieć na to siły ale coś trochę trzeba. --------------------- Filka współczuje teściowej. Zwłaszcza że została bez teścia i pewnie będzie Was męczyć. Też mi się wydaje że nie ma co tak o wszystkim mówić, bo później będzie się do każdej sprawy wtrącać. Trzeba walczyć o swoją intymność (często tak sobie powtarzam, ale walka z teściową jest ciężka)
|
|
#2404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2405 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Mamuśki. Widać, że mróz bo ilość postów porażająca
U mnie dzisiaj -13. Mój kochany tż dzisiaj zawiózł mnie do fryzjera, a w międzyczasie kupił mi: farbę do włosów i rajstopy ciążowe na święta. Grzecznie poszłam się obciąć i wróciliśmy do domku.Od razu lepiej się czuję, a słowa mojej Pani fryzjer, która mnie o lipca nie widziała też mi humor polepszyły. Stwierdziła, że myślała, że jak 3miesiąc leże, to jakiś wieloryb się wtoczy, a że ja się nic nie zmieniłam, tylko śliczna piłeczka z przodu A potem godzinkę cięła i wróciłam do mojej ulubionej krótkiej fryzurki.My na święta planujemy pojechać do moich rodziców (15km od nas), ale czy będę mogła dowiem się w środę, a jak nie to wszystko przywiozą gotowe do nas ![]() Nie pamiętam o czym pisałyście, tyle tego było, więc nie zacytuję. Cieszę się, że wszystkie wizyty udane i dzidziusie duże i zdrowe
- 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2009-12-18 o 15:09 |
|
|
|
#2406 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma sensu rwać!!
|
|
#2407 |
|
Rozeznanie
|
ale zimno na dworze brr
![]() zauważyłam, że zaczęłam już baardzo wolno chodzić i stawiam maleńkie kroczki dzisiaj na trasie mojego spacerku miałam tylko dwie apteki i w jednej były te majteczki siatkowe, ale niestety nie mój rozmiar - za małe obiadku mi się nie chciało robić i właśnie czekam na pizzę za parę minut powinni przywieźć, mniam
|
|
|
|
#2408 | |||||||
|
Zadomowienie
|
ufff... nadrobiłam was
teściowa dopiero niedawno poszła , ale wysprzątała wszystko łącznie z oknami , firankami , dywanem choć czasami mam nerwy na nią to jestem jej wdzięczna za pomoc mam czyściutko na święta ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
śliczny Cytat:
Cytat:
Cytat:
zdziwiły mnie te wymiary , myślałam ze to długość maluszka Cytat:
Cytat:
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|||||||
|
|
|
#2409 | |
|
Rozeznanie
|
Wow!! lila!! jaki ładny brzucholek! zawsze myślałam, że jesteś blondynką
![]() Cytat:
a ja wcinam masę krówkową i zasładzam się aż miło
|
|
#2410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziewczyny właśnie słyszałam co będzie w wydarzeniach o 15.45 na polsacie : "gwałt na niemowlęciu " rozpłakałam się ...
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
|
#2411 |
|
Zakorzenienie
|
ulcia nie mam polsatu i nie slyszlam o tym ale na necie poszukam moze bedzie pisac
---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- syla no to bedzie dwoch Szymonow nasz synek tez bedzie Szymon
|
|
|
|
#2412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj skrzydełka kurczaka, ziemniaczki i surówka z białej kapustki ![]() Cytat:
![]() A ja właśnie ubrałam choinkę a na założenie czubka poczekam na mojego męża Już od razu mi tak jakoś świąteczniej
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem, mówie tylko to co widziałam
a i na dworze jest znosnie bo łazilismy teraz mamy -8 na moim termo ![]() czekam na męzula, schaboszczaki dziś na obiad ![]() dobrze, ze jutro weekend bo juz mi się nudzi samej z Adikiem a tak to może gdzies pojdziemy chocby na zakupy
Edytowane przez Kancia Czas edycji: 2009-12-18 o 15:31 |
|
|
|
#2414 |
|
Zadomowienie
|
http://www.efakt.pl/Zwyrodnialec-gwa...y,59926,1.html
zabić to za mało
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane za wsparcie jesteście kochane
Niestety stomatolog obejrzał ząbek i powiedziała że nie jest już do uratowania...tego nie widzialam ale on był zniszcziny od środka...i podobno już wczesnieś troszkę ukruszony ![]() Zaproponowała jakieś droższe -bezpieczne niby specjalne znieczulenie ![]() Było mi obojętne...w sumie t o ten ząb mnie ani wczesniej nie bolała ni nic...nawet jak dziś się ukruszył to NIC. Ale balam się tak zostawić przez święta i do porodu...bo jednak ukruszony ząb to nie zdrowy ząb...i nie chciałabym jakichś infekcji czy tam nie wiem ??? Więc poszlam....skonczyło się znieczuleniem i wyrwaniem... Obejrzała przy okazji inne i powiedziała że do porodu powinno być OK... Ale po porodzie jakoś marzec- kwiecień mam się pojawić na kontroli, bo może trzeba będzie coś podleczyć ![]() ************************* ************** Widziłam piękne brzuszki i sliczną fryzurkę Skomentuje jeszcze potem.... Teraz lecę bo przyjechała własnie kolezanka z pracy ....z OGROMNĄ PACZKĄ z kosmetykami (mowi że ledwo ją donosła z samochodu )....to tzw. PACZKA NIESPODZIANKA dla pracownikow na święta Uwielbiam moja firmę
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-12-18 o 15:46 |
|
|
|
#2416 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() jestem typową brunetką - od urodzenia ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() Wygląda na to, że pracujemy w tej samej branży
|
|
#2417 |
|
Zadomowienie
|
Pysia - ale ta Twoja firma dba o pracowników, nie to co niektóre (m.in. moja
)
|
|
|
|
#2418 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też od razu coś mi się nei zgadzało z tymi 64cm ale już widzę że sie wyjaśniło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Szczególnie że właśnie dostałaś Fenoterol na twardniejący brzuszek, co oznacza ze powinnaś nieco zwolnić tempo.... Wbrew pozorom na Wigilię jest mnóstwo roboty i jeszcze takie stare ciotki co przyjdą i pewnie tylko będę się gapić i komentować a palcem nie kiwną ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() :ma d: jestem za kastracją o dożywociem!!!!!
Edytowane przez youyou Czas edycji: 2009-12-18 o 16:11 |
||||
|
|
|
#2419 |
|
Zadomowienie
|
elcia super, ze z maluszkiem wszystko ok
![]() Ojjjj, ja tez jak dzis lezalam na ktg to sie wzruszylam. Tak pieknie bylo serduszko slychac malinka sliczna mamusia i super fryzurka ula czytalam wlasnie o tym w necie, powiesic normalnie za ......
|
#2420 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
#2421 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dlatego chodziłam taka wkur... ale jak widzę postępy roboty, to zaczynam mieć nadzieję na niedługie zakończenie tego burdelu. Właśnie skończyli klaść płytki i wstawiają drzwi ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
Edytowane przez kocurazab Czas edycji: 2009-12-18 o 16:31 |
||
|
|
|
#2422 |
|
Raczkowanie
|
Pysia zazdroszczę firmy
i współczuję zęba ale dobrze, że masz z głowy.Ja ze swojej firmy ani życzeń z okazji ślubu, ani na swięta nie dostałam ![]() Gooha - Wigilia dla rodziny? w szoku jestem Ja bym poszła do rodziców, ale jak już się uparłaś to niech chociaż każdy coś przyniesie, powinni zrozumieć ![]() Kocurazab wytrwałości ![]() U mnie na termometrze było -12 cały dzień, ale to pod Wrocławiem, same pola i zawsze jest zimniej. I drogi białe, więc się nie ruszam z domu. Nawet kot się nie kwapi z wychodzeniem ![]() I kurcze rękę sobie oparzyłam Jestem na siebie zła |
|
|
|
#2423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm, myślisz, że naprawdę Sensuel ma mocno obniżony brzuszek? Mi się wydawało, że może minimalnie. Ale szczerze nie wiem. |
|
|
|
|
#2424 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie dzis była rybka
![]() tylko teraz czuć ja w całym mieszkaniu.!!! malinka śliczna z ciebie mamuśka i brzuszek gooha nie wiem jak ty to zrobisz wszystko,ja np wiem ze zrobie rybke po grecku i ciacha i juz bedę zmachana,a ty tyle tego i jeszcze bedziesz latać koło gosci,faceci pomogą ale trzeba sie przy nich też nagadać. mnie takie stare ciotki już meczą. patka wczoraj o makowcu i teraz mam chęć na niego ~i na mandarynkimój tż dostał talony i bylismy zdziwieni bo pracuje 2,5miesiąca w tej firmie a dali 650zł więc nie tak zle,a ja nic bo na bezrobociu nie dają a mała już sie rusza Edytowane przez filka2 Czas edycji: 2009-12-18 o 17:00 |
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na kiedy masz termin? a jak poszłaś na zwiedzanie to jak to wyglądało? poszłaś do położnych i powiedziałaś, że chcesz zwiedzić? bo ja też chciałabym się wybrać może razem będziemy rodzić na Bema ![]() kurde, a u mnie zaczęły się bezsenne noce
|
|
|
#2426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale teraz już wiem o co kaman ![]() A żeby polemiki stało się zadość, to po prostu możemy pisać - byłam na świeżym powietrzu i będzie najbezpieczniej
|
|
|
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
Brzoskwinko w ciazy nie wolno masci z wit.A, juz pare razy tu o tym pisaly dziewczyny
Pysiamn oj szkoda zeba Ingrid jaki malutki Madziulka ![]() Syla gratuluje zakupow Kancia ale te bole zawsze trzeba skonsultowac z ginem, bo moze to byc od tego, ze macica sie rozszerza, a rowniez moze to byc rozejscie spojenia lonowego - i to juz jest niebezpieczne Elcia na pewno 64 teraz doczytalam, ze chodzilo o kosc udowa Filka tesciowa cos za mocno sie w role wczula ![]() Gooha ja bym olala i poszla do swoich rodzicow.A co Tz na to ?? A te ciotki to nie moze kazda chociaz 1 dania przygotowac u siebie, tylko takie wygodnickie sobie na gotowe przyjda ? No i jeszcze siostra Tz z rodzina.... w zyciu bym sie na cos takiego nie zgodzila....WSPOLCZUJE ![]() Malinka prawde Ci powiedziala |
|
|
|
#2429 |
|
Zakorzenienie
|
Filka nie zazdroszcze teściowej!!! Dobrze, że mojej nie widuję
![]() Elcia jak już pisałam gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() Gooha no wiesz powiem szczerze, że rodzinka ma tupet i tyle- 9 miesiąc ciąży i to nie takiej książkowej, wstydziłabym się nie zaoferować, ze cos przygotuję albo nawet pomogę posprzątać!!! A ja myślałam, ze moja siora jest niemysląca, bo też zero zaoferowania ale w święta z mamą i jej facetem chętnie wpadnie ![]() Ula ucałowałam ![]() A ja po wizycie u dentysty spoko nawet było... potem kupiłam M jak mama i pare innych dupereli Pysia pozazdrościć firmy moja mi nic nie dała na święta
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-12-18 o 17:26 |
|
|
|
#2430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

a to przez to ze po angielsku napisane i szybko przeczytalm ze dlugosc a to jest dlugosc kosci udowej 64,2 mm
ciekawa jak po wizycie i ten jej wszystko powiedział z 5minut jej odpowiadał na pytania a ona zeby dał mnie i od nowa te same pytania i pouczała mnie zebym torbe spakowała(2dni temu mi to mówiła na zywo),powiedziałam ze dr kazał troche małą poruszać to ona mysli ze ja bede brzuchem podrzucać do sufitu bo mówi zebym więzadeł nie pozrywała
tylko nie wiem po co!!!!!rozumiem jak ju ztam zostane ale jak bedziemy jechać to po co mam wszystkich informować.
ratunku...
dzisiaj na trasie mojego spacerku miałam tylko dwie apteki i w jednej były te majteczki siatkowe, ale niestety nie mój rozmiar - za małe
za parę minut powinni przywieźć, mniam 

A potem jeszcze usg i pobranie wymazu. Szymon waży już ponad 2900

też od razu coś mi się nei zgadzało z tymi 64cm ale już widzę że sie wyjaśniło 

ale dobrze, że masz z głowy.
Jestem na siebie zła
w zyciu bym sie na cos takiego nie zgodzila....WSPOLCZUJE ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)