Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 14:28   #2401
brzoskwinia82
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Cytat:
Napisane przez elcia0787 Pokaż wiadomość
brzoskwinko faktycznie jakies takie male te chyba lepsze
o tak na tym ślicznie widać buziunię

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:35   #2402
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

jaka ze mnie sierota a to przez to ze po angielsku napisane i szybko przeczytalm ze dlugosc a to jest dlugosc kosci udowej 64,2 mm
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 14:56   #2403
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez filka2 Pokaż wiadomość

a wczoraj mnie teściowa wkurzyła!!!nauczyła sie że puszcza tż strzałki i on oddzwania,narazie mam cierpliwośc bo tam mieszkaliśmy ale kiedyś mi sie skończy!!ciekawa jak po wizycie i ten jej wszystko powiedział z 5minut jej odpowiadał na pytania a ona zeby dał mnie i od nowa te same pytania i pouczała mnie zebym torbe spakowała(2dni temu mi to mówiła na zywo),powiedziałam ze dr kazał troche małą poruszać to ona mysli ze ja bede brzuchem podrzucać do sufitu bo mówi zebym więzadeł nie pozrywała,byłam taka zła już że
no i mamy dać jej znać jak bedziemy jechać do szpitalatylko nie wiem po co!!!!!rozumiem jak ju ztam zostane ale jak bedziemy jechać to po co mam wszystkich informować.
ech...!!!!!sama została bo teśc w delegacji i bedzie nam siedziec na d...!!!

a w ogóle gooha ty sie za dobrze czujesz czy co!!!wigilie dla ciotek tż-ta???!!!!podziel co ma ktora zrobić a nie ty wszystko!!ja mam bigos od mamy na swieta,zrobie rybe po grecku i ciasta moze 2 a wigilia u kochanej tesciowej.
Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Ty w ciąży, w ostatnim trymestrze z dużym brzuchem i do was jeszcze wszyscy przychodzą na wigilię? Żartujesz sobie? Czy to na poważnie?
heh... to nie żart. też trochę byłam zła o to bo my w sumie mamy zaproszenie do moich rodziców i mogłabym nic nie robić.
Tyle że tutaj już taką tradycje mają ze co roku zapraszają takie starsze ciotki (nie mają się gdzie podziać na święta) jeszcze pewnie przyjedzie siostra Tż-ta z rodziną i druga siostra -jeszcze nie mężatka.
Mogłabym się wypiąć na teścia i powiedzieć że to nie w moim interesie bo idziemy do moich rodziców, ale głupio mi tak. Oczywiście nie będę sama robić w kuchni, ale trochę będę rządzić teściem i mężem
Nie będę strasznie dużo dań robić bo wiem że nie będę mieć na to siły ale coś trochę trzeba.

---------------------

Filka
współczuje teściowej. Zwłaszcza że została bez teścia i pewnie będzie Was męczyć.
Też mi się wydaje że nie ma co tak o wszystkim mówić, bo później będzie się do każdej sprawy wtrącać. Trzeba walczyć o swoją intymność (często tak sobie powtarzam, ale walka z teściową jest ciężka)

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:04   #2404
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
heh... to nie żart. też trochę byłam zła o to bo my w sumie mamy zaproszenie do moich rodziców i mogłabym nic nie robić.
Tyle że tutaj już taką tradycje mają ze co roku zapraszają takie starsze ciotki (nie mają się gdzie podziać na święta) jeszcze pewnie przyjedzie siostra Tż-ta z rodziną i druga siostra -jeszcze nie mężatka.
Mogłabym się wypiąć na teścia i powiedzieć że to nie w moim interesie bo idziemy do moich rodziców, ale głupio mi tak. Oczywiście nie będę sama robić w kuchni, ale trochę będę rządzić teściem i mężem
Nie będę strasznie dużo dań robić bo wiem że nie będę mieć na to siły ale coś trochę trzeba.
Oj Gosia ale się wrobiłaś... Bo mimo wszystko to roboty masz po same pachy a do tego jeszcze posprzatać... Mam nadzieję, że każdy cos przyniesie?? Nie wyobrażam sobie robić teraz wigilię dla wszystkich...

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:08   #2405
malinka118
Rozeznanie

Cześć Mamuśki. Widać, że mróz bo ilość postów porażająca U mnie dzisiaj -13. Mój kochany tż dzisiaj zawiózł mnie do fryzjera, a w międzyczasie kupił mi: farbę do włosów i rajstopy ciążowe na święta. Grzecznie poszłam się obciąć i wróciliśmy do domku.
Od razu lepiej się czuję, a słowa mojej Pani fryzjer, która mnie o lipca nie widziała też mi humor polepszyły. Stwierdziła, że myślała, że jak 3miesiąc leże, to jakiś wieloryb się wtoczy, a że ja się nic nie zmieniłam, tylko śliczna piłeczka z przodu A potem godzinkę cięła i wróciłam do mojej ulubionej krótkiej fryzurki.
My na święta planujemy pojechać do moich rodziców (15km od nas), ale czy będę mogła dowiem się w środę, a jak nie to wszystko przywiozą gotowe do nas
Nie pamiętam o czym pisałyście, tyle tego było, więc nie zacytuję. Cieszę się, że wszystkie wizyty udane i dzidziusie duże i zdrowe

Edytowane przez malinka118
Czas edycji: 2009-12-18 o 15:09
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:10   #2406
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Dziewczyny ząb mi się ukruszył......MASAKRAAAAA AA

Muszę pędzić do dentysty...moja mama zostanie z Kubą...

a ja się boję........bo sostał sam trzonek więc chyba trzeba będzie zrobić estrakcję ratunku...
nie, nie wyrywaj!! przelecz kanały i zapytaj o odbudowę!! jesli nie korona to np odbudowa na włóknie szklanym - jest o wiele tańsza!!
nie ma sensu rwać!!
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:13   #2407
oliviaoO
Rozeznanie

ale zimno na dworze brr
zauważyłam, że zaczęłam już baardzo wolno chodzić i stawiam maleńkie kroczki dzisiaj na trasie mojego spacerku miałam tylko dwie apteki i w jednej były te majteczki siatkowe, ale niestety nie mój rozmiar - za małe a w drugiej już brakło w ogóle.. nie mam ochoty już dzisiaj wychodzić z domku także jutro rano skoczę do innych aptek. Ale za to kupiłam sobie jedną koszulę z długim rękawem (bo mam już dwie z krótkim) także myślę, że 3 wystarczą.
obiadku mi się nie chciało robić i właśnie czekam na pizzę za parę minut powinni przywieźć, mniam

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:16   #2408
ula 87
Zadomowienie

ufff... nadrobiłam was
teściowa dopiero niedawno poszła , ale wysprzątała wszystko łącznie z oknami , firankami , dywanem
choć czasami mam nerwy na nią to jestem jej wdzięczna za pomoc
mam czyściutko na święta i choinkę sobie ubrałam

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Widomość od Poli !!! Jest u rodziców i juz tutaj zostanie do porodu. Ma rozwarcie na jeden palec. Dostała luteinę i cordafen. Mały warzy 2,4kg. Zwiększyło się jej cisnienie ale ejszcze mieści się w normie i bardzo dziękuję za pamięć i prosi o kciuki. Niestety brak neta u rodziców ale napisałam żeby mi czasem eska napisała jakby co to ja Wam przekarzę wiadomość
ucałuj ją od nas jak będziesz pisać
Cytat:
witam,potem was nadrobie.
ide do apteki zmierzyc cisnienie,chyba mi zmierza co?
mała sie niby rusza ale rzadko i mało ogólnie i mam bóle @ mocne od wczoraj,jak cisnienie bedzie kiepskie to jade do szpitala,mam skierowanie wiec je wykorzystam.dobrze ze jak cos to sa u nas odwiedziny tż-tów
wczoraj miałam 149/95
trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Ha cały czas smaruję się balsamem palmersa od początku ciąży, który podobno dobry jest na rozstępy, ale na te powstałe coś muszę zapodać chyba innego - coś mi się obiło o uszy że maść z wit. A - słyszałyście coś żeby to działało?
ja kiedyś pisałam ze maść z wit A rozjaśnia roztępy , ale w ciąży jest zakazana
Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Aha - mój brzuchol w 36tc.
śliczny
Cytat:
Napisane przez Madziulka83 Pokaż wiadomość
Melduję się po wizycie Dzięki za kciukasy
Wszystko jest w porządku Najpierw miałam robione ktg, ale się nasłuchałam serduszka Badanie moczu, krwi, a ręka tak mnie teraz boli, że ufff A potem jeszcze usg i pobranie wymazu. Szymon waży już ponad 2900 Rośnie jak na drożdzach Na następną wizytę mam się zglosic za dwa tygodnie, czyli już w nowym roku.

suoper że synek zdrowy
Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dla mnie to absurd
Cytat:
witam witam ja juz po wizycie w szpitalu maluszek zdrowy serduszko bije ladnie babka puscila na glos jakos nie moge sie powstrzymac jak slysze bicie serduszka malego i sie wzruszam maly wazy 2602 i mierzy 64,2 wiec ladny z niego pulpecik zdziwilam sie bo jak wychodzilam to lekarka powiedziala ze mam sie umowic na nastepne usg za 3 tygodnie bylam w szoku bo na ostatnim usg maly byl glowka w dol a dzisiaj poziomo wiec sie pytam babki a ona ze maly sie bedzie przekrecal no ale wiercil sie niesamowicie bo po chwili lezal juz nie poziomo tylko glowke mial z prawej strony na dole brzucha a nozki z lewej u gory brzucha
no to sie pochwale zdjeciem twarzyczki lekarka zrobila dla TZ bo niestety nie mogl isc ze mna bo wolnego nie dostal
Ikonki załączonych zdjęć

zdziwiły mnie te wymiary , myślałam ze to długość maluszka i coś mi nie pasiło

Cytat:
jaka ze mnie sierota a to przez to ze po angielsku napisane i szybko przeczytalm ze dlugosc a to jest dlugosc kosci udowej 64,2 mm
to teraz wszystko rozumiem
Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość

)
no to sie wpakowałaś , ja bym chyba poprosiła żeby każdy coś przygotował

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:16   #2409
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
No to macie: brzuszek na 3 dni przed porodem
Wow!! lila!! jaki ładny brzucholek! zawsze myślałam, że jesteś blondynką

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Piękny brzuszek.I nie wygląda na obniżony.Mój to bardzo się obniżył,a Twój sterczy i jest super
A czujesz jakbyś za 3 dni miała rodzić??
Mnie się kilka dni temu śniło,że był już 19 luty,a ja położyłam się na łóżku i czekałam na jakieś ból.A tu dupa

A to mój brzusio w 32 TC
i to niby ten obniżony brzusio?? jak na mój gust wcale nie! bardzo zgrabniutki i jeszcze taki malutki

a ja wcinam masę krówkową i zasładzam się aż miło

Stary 2009-12-18, 15:19   #2410
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki. Widać, że mróz bo ilość postów porażająca U mnie dzisiaj -13. Mój kochany tż dzisiaj zawiózł mnie do fryzjera, a w międzyczasie kupił mi: farbę do włosów i rajstopy ciążowe na święta. Grzecznie poszłam się obciąć i wróciliśmy do domku.
Od razu lepiej się czuję, a słowa mojej Pani fryzjer, która mnie o lipca nie widziała też mi humor polepszyły. Stwierdziła, że myślała, że jak 3miesiąc leże, to jakiś wieloryb się wtoczy, a że ja się nic nie zmieniłam, tylko śliczna piłeczka z przodu A potem godzinkę cięła i wróciłam do mojej ulubionej krótkiej fryzurki.
My na święta planujemy pojechać do moich rodziców (15km od nas), ale czy będę mogła dowiem się w środę, a jak nie to wszystko przywiozą gotowe do nas
Nie pamiętam o czym pisałyście, tyle tego było, więc nie zacytuję. Cieszę się, że wszystkie wizyty udane i dzidziusie duże i zdrowe
śliczna mamusia z Ciebie

dziewczyny właśnie słyszałam co będzie w wydarzeniach o 15.45 na polsacie : "gwałt na niemowlęciu "
rozpłakałam się ...

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-12-18, 15:27   #2411
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787

ulcia nie mam polsatu i nie slyszlam o tym ale na necie poszukam moze bedzie pisac

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

syla no to bedzie dwoch Szymonow nasz synek tez bedzie Szymon
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:27   #2412
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
ale zimno na dworze brr
zauważyłam, że zaczęłam już baardzo wolno chodzić i stawiam maleńkie kroczki dzisiaj na trasie mojego spacerku miałam tylko dwie apteki i w jednej były te majteczki siatkowe, ale niestety nie mój rozmiar - za małe a w drugiej już brakło w ogóle.. nie mam ochoty już dzisiaj wychodzić z domku także jutro rano skoczę do innych aptek. Ale za to kupiłam sobie jedną koszulę z długim rękawem (bo mam już dwie z krótkim) także myślę, że 3 wystarczą.
obiadku mi się nie chciało robić i właśnie czekam na pizzę za parę minut powinni przywieźć, mniam
Pizza
U mnie dzisiaj skrzydełka kurczaka, ziemniaczki i surówka z białej kapustki

Cytat:
Ślicznie wyglądasz

A ja właśnie ubrałam choinkę a na założenie czubka poczekam na mojego męża Już od razu mi tak jakoś świąteczniej

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:29   #2413
Kancia
Zakorzenienie

Cytat:
kancia u mnie -10 wiec 120km dalej by było -4??
no nie wiem, mówie tylko to co widziałam a i na dworze jest znosnie bo łazilismy
teraz mamy -8 na moim termo

czekam na męzula, schaboszczaki dziś na obiad
dobrze, ze jutro weekend bo juz mi się nudzi samej z Adikiem a tak to może gdzies pojdziemy chocby na zakupy

Edytowane przez Kancia
Czas edycji: 2009-12-18 o 15:31
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:35   #2414
ula 87
Zadomowienie

http://www.efakt.pl/Zwyrodnialec-gwa...y,59926,1.html
zabić to za mało

Zuzia 27.01.2010

Zębole
Stary 2009-12-18, 15:44   #2415
pysiamn
Zakorzenienie

Dzięki kochane za wsparcie jesteście kochane

Niestety stomatolog obejrzał ząbek i powiedziała że nie jest już do uratowania...tego nie widzialam ale on był zniszcziny od środka...i podobno już wczesnieś troszkę ukruszony

Zaproponowała jakieś droższe -bezpieczne niby specjalne znieczulenie
Było mi obojętne...w sumie t o ten ząb mnie ani wczesniej nie bolała ni nic...nawet jak dziś się ukruszył to NIC.

Ale balam się tak zostawić przez święta i do porodu...bo jednak ukruszony ząb to nie zdrowy ząb...i nie chciałabym jakichś infekcji czy tam nie wiem ???
Więc poszlam....skonczyło się znieczuleniem i wyrwaniem...

Obejrzała przy okazji inne i powiedziała że do porodu powinno być OK...
Ale po porodzie jakoś marzec- kwiecień mam się pojawić na kontroli, bo może trzeba będzie coś podleczyć

Widziłam piękne brzuszki i sliczną fryzurkę
Skomentuje jeszcze potem....

Teraz lecę bo przyjechała własnie kolezanka z pracy ....z OGROMNĄ PACZKĄ z kosmetykami (mowi że ledwo ją donosła z samochodu )....to tzw. PACZKA NIESPODZIANKA dla pracownikow na święta

Uwielbiam moja firmę ....przyda się zwłaszcza że mi się sporo pokończyło, kremy, płyny do kapieli, szampony....no i coś na prezenty też by się przydało

*** -12,5kg***

Edytowane przez pysiamn
Czas edycji: 2009-12-18 o 15:46
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 15:48   #2416
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
Wow!! lila!! jaki ładny brzucholek! zawsze myślałam, że jesteś blondynką

i to niby ten obniżony brzusio?? jak na mój gust wcale nie! bardzo zgrabniutki i jeszcze taki malutki

a ja wcinam masę krówkową i zasładzam się aż miło

Dziękuję
jestem typową brunetką - od urodzenia

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Dzięki kochane za wsparcie jesteście kochane

Niestety stomatolog obejrzał ząbek i powiedziała że nie jest już do uratowania...tego nie widzialam ale on był zniszcziny od środka...i podobno już wczesnieś troszkę ukruszony

Zaproponowała jakieś droższe -bezpieczne niby specjalne znieczulenie
Było mi obojętne...w sumie t o ten ząb mnie ani wczesniej nie bolała ni nic...nawet jak dziś się ukruszył to NIC.

Ale balam się tak zostawić przez święta i do porodu...bo jednak ukruszony ząb to nie zdrowy ząb...i nie chciałabym jakichś infekcji czy tam nie wiem ???
Więc poszlam....skonczyło się znieczuleniem i wyrwaniem...

Obejrzała przy okazji inne i powiedziała że do porodu powinno być OK...
Ale po porodzie jakoś marzec- kwiecień mam się pojawić na kontroli, bo może trzeba będzie coś podleczyć

Widziłam piękne brzuszki i sliczną fryzurkę
Skomentuje jeszcze potem....

Teraz lecę bo przyjechała własnie kolezanka z pracy ....z OGROMNĄ PACZKĄ z kosmetykami (mowi że ledwo ją donosła z samochodu )....to tzw. PACZKA NIESPODZIANKA dla pracownikow na święta

Uwielbiam moja firmę ....przyda się zwłaszcza że mi się sporo pokończyło, kremy, płyny do kapieli, szampony....no i coś na prezenty też by się przydało
pysiamn to szalenie miłe
Wygląda na to, że pracujemy w tej samej branży
Stary 2009-12-18, 16:06   #2417
brzoskwinia82
Zadomowienie

Pysia - ale ta Twoja firma dba o pracowników, nie to co niektóre (m.in. moja )

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 16:09   #2418
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
witam witam ja juz po wizycie w szpitalu maluszek zdrowy serduszko bije ladnie babka puscila na glos jakos nie moge sie powstrzymac jak slysze bicie serduszka malego i sie wzruszam maly wazy 2602 i mierzy 64,2 wiec ladny z niego pulpecik zdziwilam sie bo jak wychodzilam to lekarka powiedziala ze mam sie umowic na nastepne usg za 3 tygodnie bylam w szoku bo na ostatnim usg maly byl glowka w dol a dzisiaj poziomo wiec sie pytam babki a ona ze maly sie bedzie przekrecal no ale wiercil sie niesamowicie bo po chwili lezal juz nie poziomo tylko glowke mial z prawej strony na dole brzucha a nozki z lewej u gory brzucha
no to sie pochwale zdjeciem twarzyczki lekarka zrobila dla TZ bo niestety nie mogl isc ze mna bo wolnego nie dostal
Ikonki załączonych zdjęć
Elcia gratuluję wyników też od razu coś mi się nei zgadzało z tymi 64cm ale już widzę że sie wyjaśniło

Cytat:
super wyglądasz!! bardzo, bardzo mi się podoba, twarzowa fryzurka

Cytat:

nie ma to jak kosmetyki, ich nigdy nie jest za dużo

Cytat:
Napisane przez PatkaM84 Pokaż wiadomość
Ty w ciąży, w ostatnim trymestrze z dużym brzuchem i do was jeszcze wszyscy przychodzą na wigilię? Żartujesz sobie? Czy to na poważnie?
Gooha ja też się przeraziłam jak czytam że Ty Wigilię urządzasz.
Szczególnie że właśnie dostałaś Fenoterol na twardniejący brzuszek, co oznacza ze powinnaś nieco zwolnić tempo....
Wbrew pozorom na Wigilię jest mnóstwo roboty i jeszcze takie stare ciotki co przyjdą i pewnie tylko będę się gapić i komentować a palcem nie kiwną

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
o matko!!! to jest okropne:ma d: jestem za kastracją o dożywociem!!!!!

Edytowane przez youyou
Czas edycji: 2009-12-18 o 16:11
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 16:11   #2419
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

elcia super, ze z maluszkiem wszystko ok No i bedzie trzech!!! Szymonow, bo nasz tez!!!

Ojjjj, ja tez jak dzis lezalam na ktg to sie wzruszylam. Tak pieknie bylo serduszko slychac

malinka sliczna mamusia i super fryzurka Ja tez przez dlugi czas mialam taka krotka, hmmm a moze by do takiej wrocic

ula czytalam wlasnie o tym w necie, powiesic normalnie za ......
Stary 2009-12-18, 16:14   #2420
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eudaimonia Pokaż wiadomość
...i to niby ten obniżony brzusio?? jak na mój gust wcale nie! bardzo zgrabniutki i jeszcze taki malutki
Chyba coś źle ujęłam,bo mnie chodziło o pierwszą ciążę.A ten na zdjęciu to sterczący jest wg mnie .
Stary 2009-12-18, 16:43   #2421
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość
kocurazab to chyba się wprowadzicie jeszcze szybciej niż myślałaś
No niestety Kochana, ja mieszkam w tym syfie... dlatego chodziłam taka wkur... ale jak widzę postępy roboty, to zaczynam mieć nadzieję na niedługie zakończenie tego burdelu. Właśnie skończyli klaść płytki i wstawiają drzwi

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Piękny brzuszek.I nie wygląda na obniżony.Mój to bardzo się obniżył,a Twój sterczy i jest super
A czujesz jakbyś za 3 dni miała rodzić??
Mnie się kilka dni temu śniło,że był już 19 luty,a ja położyłam się na łóżku i czekałam na jakieś ból.A tu dupa

A to mój brzusio w 32 TC
No faktycznie się obniżył, zwłaszcza jak zdjęcie z góry zrobione A tak poważnie, to wcale nie wydaje mi się, aby był tak mocno obniżony. Jest już solidnej wielkości i logiczne, że trochę to ciężkie jest, więc tak się może wydawać. Aczkolwiek, to Twój brzuszek i Ty wiesz lepiej, ja tylko tak gdybam

Edytowane przez kocurazab
Czas edycji: 2009-12-18 o 16:31
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 16:44   #2422
xmila
Raczkowanie

Pysia zazdroszczę firmy i współczuję zębaale dobrze, że masz z głowy.
Ja ze swojej firmy ani życzeń z okazji ślubu, ani na swięta nie dostałam

Gooha - Wigilia dla rodziny? w szoku jestem
Ja bym poszła do rodziców, ale jak już się uparłaś to niech chociaż każdy coś przyniesie, powinni zrozumieć . Też chciałam w tym roku zrobić, ale mama mi zabroniła. I jako grzeczne dziecko posłuchałam

Kocurazab wytrwałości Znam ból, ale jak są efekty to robi się raźniej

U mnie na termometrze było -12 cały dzień, ale to pod Wrocławiem, same pola i zawsze jest zimniej. I drogi białe, więc się nie ruszam z domu. Nawet kot się nie kwapi z wychodzeniem

I kurcze rękę sobie oparzyłam parą z czajnika im dalej w ciąży tym ze mną gorzej, albo wszystko z rąk mi leci, albo to... Boli jak diabli, będą pęcherze, a najgorsze, że to prawa łapa i nadgarstekJestem na siebie zła

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 16:53   #2423
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Kocurazab kazdy grosz wazny-nwet te 130zl

Sensuel Twoj rzeczywiscie dosc nicko jest - tak jak moj
Zgadzam się z Tobą w 100%, że każdy grosz ważny. Tak wogólę to cieszę się nawet z tego, bo jak Wam pisałam jeszcze w ubiegłym tygodniu, byłam przekonana, że nic nie dostaniemy. A tak ku sprecyzowaniu, to jest to dokładnie 131 zł, sprawdzałam dzisiaj konto

Hmm, myślisz, że naprawdę Sensuel ma mocno obniżony brzuszek? Mi się wydawało, że może minimalnie. Ale szczerze nie wiem.
Stary 2009-12-18, 16:56   #2424
filka2
Zadomowienie

a u mnie dzis była rybka
tylko teraz czuć ja w całym mieszkaniu.!!!
malinka śliczna z ciebie mamuśka i brzuszek.
gooha nie wiem jak ty to zrobisz wszystko,ja np wiem ze zrobie rybke po grecku i ciacha i juz bedę zmachana,a ty tyle tego i jeszcze bedziesz latać koło gosci,faceci pomogą ale trzeba sie przy nich też nagadać.
mnie takie stare ciotki już meczą.
patka wczoraj o makowcu i teraz mam chęć na niego~i na mandarynki

mój tż dostał talony i bylismy zdziwieni bo pracuje 2,5miesiąca w tej firmie a dali 650zł więc nie tak zle,a ja nic bo na bezrobociu nie dają

a mała już sie rusza

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2009-12-18 o 17:00
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:08   #2425
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez gosbaj Pokaż wiadomość
Wozeczek kupilismy pare dni temu w tym dzidziusiowym sklepie na kolejowej. I to 100zl taniej niz na allegro

A rodzic bede na Bema, nie bede wydziwiac. Feminy wogole nie bralam pod uwage bo z tego co wiem to oni sa nastawieni na cc. A bylam ostatnio zwiedzac porodowke na Bema i jestem bardzo milo zsaskoczona. podobalo mi sie, no i chodzilam do SR i prowadzila ja polozna z Bema wiec juz ktos znajimy jest a ty gdzie??
no ja też na Bema
a na kiedy masz termin?
a jak poszłaś na zwiedzanie to jak to wyglądało? poszłaś do położnych i powiedziałaś, że chcesz zwiedzić? bo ja też chciałabym się wybrać
może razem będziemy rodzić na Bema

kurde, a u mnie zaczęły się bezsenne noce
Stary 2009-12-18, 17:09   #2426
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Ale na południu też funkcjunuje takie znaczenie - pole jako miejsce gdzie się sieje, orze itp. a prócz tego jest drugie znaczenie że idziemy na pole czyli na dwór. Mnie tam to nie przeszkadza jak kto mówi, tylko czasem zastanawia odmiana "na dworze" - bo niektórzy mówią "byłem na dworzu" - a chyba powinno "byłem na dworze" albo "wróciłem z dworza" a nie "wróciłem z dworu". Nie wiem jakoś tak niegramatycznie jak dla mnie...
No mi pole zawsze kojarzy się z tym do pracy w nim. I tak się od jakiegoś czasu zastanawiałam, o co Wam u licha chodzi, po co Wy na to pole chodzicie ale teraz już wiem o co kaman
A żeby polemiki stało się zadość, to po prostu możemy pisać - byłam na świeżym powietrzu i będzie najbezpieczniej
Stary 2009-12-18, 17:09   #2427
xmila
Raczkowanie

Cytat:
a u mnie dzis była rybka
tylko teraz czuć ja w całym mieszkaniu.!!!

U mnie też

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:17   #2428
aldii
Zakorzenienie

Brzoskwinko w ciazy nie wolno masci z wit.A, juz pare razy tu o tym pisaly dziewczyny
Pysiamn oj szkoda zeba
Ingrid jaki malutki
Madziulka
Syla gratuluje zakupow
Kancia ale te bole zawsze trzeba skonsultowac z ginem, bo moze to byc od tego, ze macica sie rozszerza, a rowniez moze to byc rozejscie spojenia lonowego - i to juz jest niebezpieczne
Elcia na pewno 64 teraz doczytalam, ze chodzilo o kosc udowa
Filka tesciowa cos za mocno sie w role wczula
Gooha ja bym olala i poszla do swoich rodzicow.A co Tz na to ?? A te ciotki to nie moze kazda chociaz 1 dania przygotowac u siebie, tylko takie wygodnickie sobie na gotowe przyjda ? No i jeszcze siostra Tz z rodzina.... w zyciu bym sie na cos takiego nie zgodzila....WSPOLCZUJE
Malinka prawde Ci powiedziala
Stary 2009-12-18, 17:25   #2429
zebra666
Zakorzenienie

Filka nie zazdroszcze teściowej!!! Dobrze, że mojej nie widuję

Elcia jak już pisałam gratuluję udanej wizyty

Gooha no wiesz powiem szczerze, że rodzinka ma tupet i tyle- 9 miesiąc ciąży i to nie takiej książkowej, wstydziłabym się nie zaoferować, ze cos przygotuję albo nawet pomogę posprzątać!!! A ja myślałam, ze moja siora jest niemysląca, bo też zero zaoferowania ale w święta z mamą i jej facetem chętnie wpadnie

Ula ucałowałam

A ja po wizycie u dentysty spoko nawet było... potem kupiłam M jak mama i pare innych dupereli
Pysia pozazdrościć firmy moja mi nic nie dała na święta

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-12-18 o 17:26
zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:36   #2430
eudaimonia
Rozeznanie

Cytat:
Chyba coś źle ujęłam,bo mnie chodziło o pierwszą ciążę.A ten na zdjęciu to sterczący jest wg mnie .
aaaaa to rozumiem wszystko sie zgadza

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości