Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-17, 15:59   #2221
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Fuksjo, bardzo dziękuję za komplementa
No i przykro mi że masz takie złe samopoczucie ostatnio, mam nadzieję że film poprawi ci humorek, oglądałam VCB i podobało mi się, przyjemnie się ogląda

Nina, tak mi przykro z powodu straty
może jeszcze jakimś cudem się odnajdzie pierścionek

A do mnie sie odezwała staaaara miłosć i znowu mam głowę nabitą głupotami
Stary 2009-12-17, 16:45   #2222
isa666
Zakorzenienie

Vibesko, no no

Dziś się dowiedziałam, że w poniedziałek mamy wigilię w pracy i będzie wyżerka
A ja ostatnio nic nie robię tylko ciągle jem, bo cały czas jestem głodna. Nie ważne, czy zjem 2-daniowy obiad w domu czy kanapkę w pracy - nie minie godzina a znów tak mnie ssie w żołądku jakbym cały dzień nie jadła nic. Wychodząc z pracy o 16 czasem mam wrażenie, że nie dojadę do domu, bo tak mi zaczyna wiercić w żołądku, że aż się boję czy nie zemdleję z głodu Nie wiem czy to te mrozy są przyczyną mojego ciągłego głodu, ale mam nadzieję, że te kalorie, które pochłaniam nie odłożą mi się za bardzo
Póki co zapinam się w spodnie bez problemu, ale jak będę tak się opychać to w końcu przybędzie mi tu i ówdzie kilka cm a tego bym nie chciała

Muszę się jeszcze pożalić - zrobiło mi się coś dziwnego z prawej strony podbródka Wygląda jak jakieś uczulenie. Mam czerwony plac suchej łuszczącej się lekko skóry. Najpierw miałam tam kilka wyprysków, ale wygniotłam je i jak zawsze mi się goiły tak teraz zrobiło mi się to coś. W dodatku wyskakują mi krostki tuż koło ust, mam 2 na dolnej wardze i też nie wiem od czego. Posmarowałam te dziwne zmiany maścią cynkową i mam nadzieję, że pomoże.
Stary 2009-12-17, 17:30   #2223
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Współczuję zguby Sama kiedyś zgubiłam cenną dla mnie bransoletkę, miała zapięcie na magnesik i prawdopodobnie sama mi się rozpięła i spadła.
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Bardzo mi przykro, że zgubiłaś tak cenną rzecz.
Sama zgubiłam w ten sposób pierścionek i bransoletkę. Szczególnie pierścionka mi żal, bo był piękny.
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Nina, tak mi przykro z powodu straty
może jeszcze jakimś cudem się odnajdzie pierścionek
Dziękuję Wam Przykro mi, bo miał dla mnie wartość sentymentalną i podobał mi się, no ale co poradzić może kiedyś sobie sprawię podobny
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 21:28   #2224
iceflower
Przyjaciółka KWC

Co tu takie pustki?

Ja się dzisiaj porozpieszczałam trochę kosmetycznie poszłam do SP sprawdzić czy są w promocji perfumy, które moja siostra chce pod choinkę i wyszłam z lakierem SH z serii Diamond Strenght w pięknym odcieniu Honeymoon Red i kremem Vichy z różą do suchej skóry. Już go użyłam i jest bardzo fajny.

Wracam jeszcze na dniach po perfumy dla siostry i Cold Creme bo promocja jednak nie taka zła. Oprócz tego poprosiłam mamę o krem Nuxe Nirvanesque Enrichie pod choinkę i będę zaspokojona kremowo na długo.

Potem jeszcze skoczyłam do Sephory i kupiłam szminkę EL Signature, delikatny ciepły róż. Jeszcze jakiś bardziej zdecydowany kolor mnie kusi, ale sama pomadka już mi się podoba. Tak więc z zakupów dzisiejszych jestem bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że po świetach będzie promocja w S., kupię drugą szminkę wtedy i nowy tusz bo moja nowa Helena jest fatalna w porównaniu z Hypnose.

W SP są w ogóle ciekawe zestawy Calvina Kleina - 2 pojedyncze cienie i eyeliner. Nic z tego mi w sumie niepotrzebne, ale i tak złapały oko.

I nie mam jeszcze żadnego prezentu dla nikogo z rodziny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:09   #2225
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A co to za zakład? Bo przestało mnie chyba być stać na moją fryzjerkę w miarę jej sukcesywnych podwyżek cen i jestem poszukującą.
Studio Five, ul Rodakowskiego 5A (kawałeczek za pętlą 14 i 24 na Bronowicach), w maju płaciłam za ścięcie długich 50 zł, a w tym tygodniu była moja siostra, miała do ramion i też 50 zł dała za cięcie, ale dodatkowo miała chyba prostowane cyz modelowane- nie pamiętam
Cytat:
A dziś rano brnęłam po śniegu, ale piękna zima
Ja tez brnęłam aż wybrnęłam wychodziłam z bloku na skróty tzn. zamiast po ludzku kostką brukową to poszłam bardziej pionowo no i w połowie tej mini górki poczułam bezsilność jeśli chodiz o przyczepnośc podeszw i runęłam na kolana, nie mogłam się przestać śmiać przez bite 3 godziny na mieście, chodziłam jak debil z głupim uśmieszkiem i jak tylko ludzie znikali z horyzontu to ryczałam na głos ze smiechu
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kurczę, fajna ta gazetka SP Kusi mnie bardzo wygładzający balsam z Tołpy
Ja go mam z poprzedniej promocji ale jeszcze nei otworzyłam- od wiosny mam otwartą oliwkę Hipp i Dove rozświetlający (i resztkę rambutana farmony) i nie mogę zużyć
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
W watku Avonowskim skrobnelam opinię o lakierze Wicked z Avonu, zainteresowane zapraszam tu: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4044
właśnei czytałam, ale do dziś pamiętam jak go testowałam w coku i był to matowy dosłownie bordo-brąz
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja może zrobię zapas wanilii z pomarańczą o czekoladzie czytałam, że jest sztuczna i to mnie zniechęciło
Szkoda pierścionka, ja płaczę za lustereczkiem które mi ktoś zwinął rok temu w knajpie

wypróbowałam wczoraj mojego sensibio- faajne toto, jak na razie to ociupinkę lepsze od micela maybelline bo jednak tamten przy biodermie się klei troszku. Zobaczymy jak dalej

kusi mnie ta wanilia, ale ani czekolada ani marcepan mnie nei zachwyciły no i nie wiem. Może po Świętach się skuszę
Cytat:
Ja się dzisiaj porozpieszczałam trochę kosmetycznie
Fajnie, ż ezakuoy Ci się udały- ja tez miałam zakupowy dzionek- kremik Triple Active wreszcie, w ramach prezentu choinkowego mgiełk afruttini imbir-marakuja (od dawna ją chciałam ale się jakoś nie składało) i kredka czarna Smoky Effet Bourjois z SP i tam jeszcze kupiłam rozcieńczalnik do lakierów, potem poczłapałam do TBS i przywieźli wreszcie żurawinkę do ust A jeszcze robiąc zakupy w Avonie dostałam gratis podwójny kremik na dzień i na noc nawilżający- ciekawe czy bardzo badziewny Kliknęłam na allegro cień sypki bright'n Black szminkę Darling oraz lakier Holographic Gosha (nie powiem z Kim do spółki )

Użyłam rano maskary Volume Diva A. i kurczę zero pogrubienia W ogóle mi makijaż nie wyszedł- te sypkie goshe to straszne cholerniki, jednak bez innego cienia pod spodem się nie da (pomimo bazy).
a jutro ostatnie zajęcia w tym roku
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-17, 22:19   #2226
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Znaczy ja o kolorówce pisałam bardziej
Ok, rozumiem Mnie kolorówka też zupelnie nie zainteresowała.
Cytat:

A dziś rano brnęłam po śniegu, ale piękna zima
Wszystko można powiedzieć o dzisiejszej zimie w moim mieście, tylko nie to że było pięknie Wiało, było straszliwie zimno, szaro i totalnie zdezorganizowało to komunikację...

Cytat:
Źle się czuję, mam w planach dziś obejrzeć jakiś fajny film (może wreszcie Vicky, Cristina, Barcelona), pomaseczkuję się i wypiję dobrą herbatkę. Do fryzjera dziś nie dojechałam jednak.
Trochę dziwny ten film, mnie nie zachwycił. Pamiętam jak go oglądałam, oczywiście w wersji oryginalnej bez napisów itp i pojawia się Penelopa i nawija po hiszpańsku

Cytat:

Ja się dzisiaj porozpieszczałam trochę kosmetycznie poszłam do SP sprawdzić czy są w promocji perfumy, które moja siostra chce pod choinkę i wyszłam z lakierem SH z serii Diamond Strenght w pięknym odcieniu Honeymoon Red i kremem Vichy z różą do suchej skóry. Już go użyłam i jest bardzo fajny.

Wracam jeszcze na dniach po perfumy dla siostry i Cold Creme bo promocja jednak nie taka zła. Oprócz tego poprosiłam mamę o krem Nuxe Nirvanesque Enrichie pod choinkę i będę zaspokojona kremowo na długo.
Miało nie być już lakierowych zakupów
Możesz coś więcej o tym kremie napisać jak dłużej poużywasz? Całkiem ciekawie wygląda, ale mi jakoś nie podchodziły nigdy kremy Vichy.
A cold cream w jakiej cenie po zniżce?
Stary 2009-12-17, 22:58   #2227
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Studio Five, ul Rodakowskiego 5A (kawałeczek za pętlą 14 i 24 na Bronowicach), w maju płaciłam za ścięcie długich 50 zł, a w tym tygodniu była moja siostra, miała do ramion i też 50 zł dała za cięcie, ale dodatkowo miała chyba prostowane cyz modelowane- nie pamiętam
Oj to za daleko dla mnie liczyłam na to, że coś bardziej w centrum.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Miało nie być już lakierowych zakupów
Możesz coś więcej o tym kremie napisać jak dłużej poużywasz? Całkiem ciekawie wygląda, ale mi jakoś nie podchodziły nigdy kremy Vichy.
A cold cream w jakiej cenie po zniżce?
No miało nie być, ale tak jakoś... Niewytłumaczalnie musiałam go wziąć ze sobą. Taki śliczny jest czerwony i ma taki lśniący pyłek w sobie. Straciłam dla niego głowę.

CC kosztuje 31 z groszami, Vichy też niedrogi - 34 z groszami. Ja akurat lubię Aqualia Thermal Riche, więc liczę bardzo na ten krem. Na pewno dam znać, jak poużywam dłużej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-17, 23:06   #2228
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
CC kosztuje 31 z groszami, Vichy też niedrogi - 34 z groszami. Ja akurat lubię Aqualia Thermal Riche, więc liczę bardzo na ten krem. Na pewno dam znać, jak poużywam dłużej.

Ja miałam oligo i thermal fix(dwa rodzaje) i mnie nie zachwyciły. A ten nowy to rzeczywiście tanio wychodzi, ale poczekam na relacje
Stary 2009-12-18, 08:03   #2229
Organzza
Zakorzenienie

Hej
wreszcie nie pada śnieg od razu piękniejszy dzień
ja z kremów wróciłam do Aquapulpe do suchej, przez tę pogodę strasznie mi się wysuszyła twarz, a on bardzo dobrze sobie radzi do tej pory starczał Hydra Quench, ale teraz już nie daje rady
Cytat:
Szkoda pierścionka, ja płaczę za lustereczkiem które mi ktoś zwinął rok temu w knajpie

wypróbowałam wczoraj mojego sensibio- faajne toto, jak na razie to ociupinkę lepsze od micela maybelline bo jednak tamten przy biodermie się klei troszku. Zobaczymy jak dalej

kusi mnie ta wanilia, ale ani czekolada ani marcepan mnie nei zachwyciły no i nie wiem. Może po Świętach się skuszę
przerzucę się na srebro, będzie mniejszy żal

Sensibio jest rewelacyjny chociaż jak parę razy przesadziłam z ilością na waciku i zmywałam makijaż oczu, to potem strasznie piekły

wanilię bardzo polecam, nie ma co liczyć na porządne zdzieranie, ale ten zapach jest obłędny i utrzymuje się jeszcze przez parę godzin
Double with me?
Stary 2009-12-18, 09:36   #2230
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja też polecam peeling waniliowy. Pachnie super, no i ja lubię peelingi cukrowe. Czekoladowy jak dla mnie ma zapach pieczarek, a nie czekolady, a marcepanowego nie miałam.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-12-18, 10:09   #2231
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Ja też polecam peeling waniliowy. Pachnie super, no i ja lubię peelingi cukrowe. Czekoladowy jak dla mnie ma zapach pieczarek, a nie czekolady, a marcepanowego nie miałam.
Ja miałam marcepanowy kiedyś, ale zapach strasznie sztuczny.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 10:13   #2232
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
właśnei czytałam, ale do dziś pamiętam jak go testowałam w coku i był to matowy dosłownie bordo-brąz
Rzyrafko: Może inny testowałaś? Wicked nie jest matowy i nie ma nic wspólnego z brązem. Wrzuciłam zdjęcie do wątku ze zdjęciami kosmetyków Avonu i z pomalowanymi paznokciami.

Ice: pieczarkowy peeling do ciała - to byłby istny hit

Kupiłam wczoraj kozaki w CCC nareszcie mi ciepło

Jutro mam egzamin z prawa pracy a z 45 zagadnień umiem dopiero 13

Skoro tak się chwalicie lakierami, to pokażę Wam fioletowy holograficzny kóry kupiłam ostatnio - Eveline Viva carnavale https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1261074033 Z tej serii podoba mi się jeszcze bezowy, też holograficzny no i czarny z brokatem.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-18 o 10:47
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 10:49   #2233
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam marcepanowy kiedyś, ale zapach strasznie sztuczny.
Dla mnie to jest najgorszy peeling z tych trzech Daxa. Zapach mi się zupełnie nie spodobał.

Przybyło mi ostatnio kilka pędzli i przestały się mieścić w ozdobnym kubku do kawy Teraz zastanawiam się gdzie je przeprowadzić nie mam żadnego nowego domku....

Ostatnio robiłam porządki w pudle z kolorówką i pstryknełam pędzlom fotę:

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-12-18 o 11:07
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 11:30   #2234
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
mogłabym przygarnąć wszystkie
Double with me?
Stary 2009-12-18, 12:02   #2235
emememsik
po prostu Em :)

Hosenko, możesz pokazać jakie buty kupiłaś?

Ja wczoraj miałam śliski dzień i mało brakowało, żebym skończyła jak rzyrafka, tylko że nie w śniegu a w brudnej pośniegowej chlapie. Moje emu-kapcie mają płaską podeszwę, która nawet nie ma do czego się przyczepić, i o ile po świeżym śniegu idzie się super (cieplutko ), to na tej chlapie można się zabić (schody, płytki przy GK, autobus). Na szczęście jeszcze żyję.
Stary 2009-12-18, 12:28   #2236
Hosenka*
Zakorzenienie

Em: Nie ma ich na stronie CCC

One są z serii Clara Barson, ocieplane, na niskim szerokim obcasie, z czubami (a'la kowbojki), mają sprzaczkę na górze dzięki czemu można regulować szerokość cholewki, cholewka jest marszczona i na zamek. Cholewka nie jest zbyt odstajaca więc miesci się pod spodniami.
Kosztują 129,99.

Spodobały mi się jeszcze niskie, płaskie, ocieplane botki, za 80 zł - może w poniedzialek pomierze dokładnie i zdecyduję czy kupić czy nie. Bardziej podobały mi się podobne fioletowe (są na stronie) ale mimo że mam waskie stopy, to nie przeszły mi przez "otwór" do wnętrza buta

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-18 o 12:31
Stary 2009-12-18, 14:01   #2237
isa666
Zakorzenienie

Zamarrrrzam
Przyszłam rano do pracy a tu okazało się, że muszę jechać z dokumentami mojej szefowej na moją uczelnię. Pojechałam tam taksówką, ale z powrotem wracałam już tramwajem a wcześniej szłam na nogach przez most kotlarski i myślałam, że zamarznę. Ledwo wróciłam do firmy a okazało się, że nie wzięłam umowy i muszę jechać jeszcze w jedno miejsce z innymi papierami i jeszcze raz na uczelnię z tą umową I znów wsiadłam w taxi, pobiegłam z dokumentami i znów z powrotem na tramwaj i do pracy. Przemarzłam tak, że cud będzie jak nie obudzę się jutro z zapaleniem płuc albo oskrzeli Nawdychałam się lodowatego powietrza aż bolało mnie w płucach, do tego nie miałam nawet czasu nic zjeść ani się napić czegoś ciepłego, bo chciałam załatwić wszystko o czasie.
Za godzinę wychodzę na busa do domu i aż mi słabo na myśl, że muszę znów wyjść na tą lodowicę
Stary 2009-12-18, 15:50   #2238
karolina1985
Zakorzenienie

dojrzałam do posiadania czapki

Wykorzystałam dziś wolny dzień na wizytę u gina (trafiłam na świetną babkę, zleciła mi sama komplet badań, zrobiła cytologię a to wszystko w ramach pakietu, który zapewnia firma, więc nie pociągnie mnie to po kieszeni ) Poza tym pogadałyśmy sobie, wszystko mi wytłumaczyła, więc wyszłam spokojniejsza.

Załatwiłam sobie też wreszcie spersonalizowaną kartę miejską (stałam chyba z 40 min. w kolejce, po 17.00 pewnie stałabym 2x dłużej) i na pocieszenie kupiłam 4 lakiery PR

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 16:02   #2239
fuksjaa

Cytat:
Dla mnie to jest najgorszy peeling z tych trzech Daxa. Zapach mi się zupełnie nie spodobał.

Przybyło mi ostatnio kilka pędzli i przestały się mieścić w ozdobnym kubku do kawy Teraz zastanawiam się gdzie je przeprowadzić nie mam żadnego nowego domku....

Podzielam Twoją opinię na temat peelingu Daxa, bardzo trudno było mi go zużyć. W końcu chyba udało mi się go zmęczyć jako peeling do stóp. Nigdy więcej.

A pędzle masz przepiękne!
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Zamarrrrzam
Przyszłam rano do pracy a tu okazało się, że muszę jechać z dokumentami mojej szefowej na moją uczelnię. Pojechałam tam taksówką, ale z powrotem wracałam już tramwajem a wcześniej szłam na nogach przez most kotlarski i myślałam, że zamarznę. Ledwo wróciłam do firmy a okazało się, że nie wzięłam umowy i muszę jechać jeszcze w jedno miejsce z innymi papierami i jeszcze raz na uczelnię z tą umową I znów wsiadłam w taxi, pobiegłam z dokumentami i znów z powrotem na tramwaj i do pracy. Przemarzłam tak, że cud będzie jak nie obudzę się jutro z zapaleniem płuc albo oskrzeli Nawdychałam się lodowatego powietrza aż bolało mnie w płucach, do tego nie miałam nawet czasu nic zjeść ani się napić czegoś ciepłego, bo chciałam załatwić wszystko o czasie.
Za godzinę wychodzę na busa do domu i aż mi słabo na myśl, że muszę znów wyjść na tą lodowicę
Bidulko.. Jak wrócisz do domu koniecznie zrób sobie coś ciepłego, może weź też jakiś Gripex i wskocz pod cieplutki kocyk. Mam nadzieję, że nie dopadnie Cię żadne choróbsko.
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Wykorzystałam dziś wolny dzień na wizytę u gina (trafiłam na świetną babkę, zleciła mi sama komplet badań, zrobiła cytologię a to wszystko w ramach pakietu, który zapewnia firma, więc nie pociągnie mnie to po kieszeni ) Poza tym pogadałyśmy sobie, wszystko mi wytłumaczyła, więc wyszłam spokojniejsza.

Załatwiłam sobie też wreszcie spersonalizowaną kartę miejską (stałam chyba z 40 min. w kolejce, po 17.00 pewnie stałabym 2x dłużej) i na pocieszenie kupiłam 4 lakiery PR
Ja ciągle szukam ginekologa numer jeden, ostatnio dostałam namiary na bardzo profesjonalnego, zobaczymy czy taki dobry.
Jakie kolory PR kupiłaś?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-18, 16:19   #2240
isa666
Zakorzenienie

fuksjaa właśnie wróciłam i chyba wiem co zrobię...wypiję drinka o nazwie wściekły pies
On doskonale rozgrzewa i myślę, że mi pomoże a na Gripexy itp. będzie pora jeśli faktycznie się źle poczuję, bo nie chcę się faszerować "na zapas" lekami
Stary 2009-12-18, 16:20   #2241
fuksjaa

Cytat:
fuksjaa właśnie wróciłam i chyba wiem co zrobię...wypiję drinka o nazwie wściekły pies
On doskonale rozgrzewa i myślę, że mi pomoże a na Gripexy itp. będzie pora jeśli faktycznie się źle poczuję, bo nie chcę się faszerować "na zapas" lekami
No tak, wściekłe psy rozgrzewają, wiem coś o tym.
Stary 2009-12-18, 16:27   #2242
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ciągle szukam ginekologa numer jeden, ostatnio dostałam namiary na bardzo profesjonalnego, zobaczymy czy taki dobry.
Jakie kolory PR kupiłaś?
Ja się zawiodłam trochę na polecanej tu b. na Wizażu gin. Owszem miła kobieta, ale nie zleciła mi badań, nawet nie zapytała o cytologię...Może sama powinnam naciskać, ale uważam, że nie muszę sama wszystkich typów badań znać i po to idę i płacę nie takie znowu małe pieniądze, żeby zostać dokładnie poinformowana.
Zobaczymy jakie będą wyniki badań, mam nadzieję, że wszystko jest ok.

A PR wzięłam: ciemny róż, malina 31 (chyba Basia miała go ostatnio u nas na zlocie i strasznie mi się spodobał), 116 (ciemny fiolet z drobinkami), czerwień 98 (do końca nie byłam przekonana czy nie dubluję z moimi czerwieniami, ale trudno )i brudny róż 33
Zaraz skracam pazurki i maluję 31-ką

Stary 2009-12-18, 16:34   #2243
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, wściekłe psy rozgrzewają, wiem coś o tym.
Potrzeba mi solidnego rozgrzania

Karolinko poszalałaś z lakierami
A ja się nie zebrałam przez cały tydzień żeby iść do Natury zobaczyć na limitowankę Essence ale może to i dobrze, bo nie mogę tak dużo lakierów kupować. Tym bardziej, że ostatnio nie chce mi się malować paznokci, bo szybko widać odpryski, które robią się od noszenia rękawiczek.
Stary 2009-12-18, 16:37   #2244
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:

Karolinko poszalałaś z lakierami
A ja się nie zebrałam przez cały tydzień żeby iść do Natury zobaczyć na limitowankę Essence ale może to i dobrze, bo nie mogę tak dużo lakierów kupować. Tym bardziej, że ostatnio nie chce mi się malować paznokci, bo szybko widać odpryski, które robią się od noszenia rękawiczek.
Oj poszalałam Ale, że płaciłam kartą prezentową z firmy to nie było mi żal tak jak byłoby, gdybym musiała wyjąć gotówkę
Oglądałam dziś tę limitowankę, ale pędzli oczywiście nie było a lakiery kompletnie mnie nie zainteresowały.

Ciekawy sposób na rozgrzanie znalazłaś Ja jednak pozostanę przy herbatce Ewentualnie kieliszeczek lub dwa domowej nalewki

Edytowane przez karolina1985
Czas edycji: 2009-12-18 o 16:39
Stary 2009-12-18, 16:43   #2245
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A PR wzięłam: ciemny róż, malina 31 (chyba Basia miała go ostatnio u nas na zlocie i strasznie mi się spodobał), 116 (ciemny fiolet z drobinkami), czerwień 98 (do końca nie byłam przekonana czy nie dubluję z moimi czerwieniami, ale trudno )i brudny róż 33
Zaraz skracam pazurki i maluję 31-ką
Muszę sobie zobaczyć te kolory jak będę na zakupach, przez Wasze lakierowe zakupy nabrałam ochoty na nowy kolorek.
Przy okazji może poprawię sobie nastrój, bo ostatnio kiepsko z tym.
Stary 2009-12-18, 16:43   #2246
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

wreszcie weekend, tak się cieszę, choć znów będę maksymalnie zajęta.
Mam sporo pracy ale za to bedę w domu, w ciepełku z kawką

Dzisiaj byłam na zakupch, poszalałam - ale wczoraj dostałam w pracy extra nagrodę, taki super zastrzyk gotówki
Kupiłam w Esotiq piękny gorsecik i majtasy
i jeszcze dwa staniki, jest - 30 % więc zaopatrzyłam się w bieliznę.
Kupiłam też śliczny golf kremowy z falbankami.

No i mazidla do ust:
Glam Shina i szminkę loreala - Fuksjoo, w tej fajnej drogerii
No i micel Ziaji i tonik różowy Synergen standardowo
I lakier 407 Bell Glam Wear

w poniedziałek mam spotkanie z tym moim ex
Stary 2009-12-18, 16:52   #2247
fuksjaa

Vibesko, gratuluję dodatkowego zastrzyku gotówki, świetne zakupy przy okazji.
A do tej drogerii chyba wrócę po błyszczyk Bourjois, trójki L'Oreala i Revlon Softflex. Jak będę miała więcej gotówki i zdecyduję się w końcu na jakiś zapach, to wpadnę jeszcze po jakieś perfumy. Baaardzo mi się spodobała ta drogeria.

Co to za ex?
Stary 2009-12-18, 16:53   #2248
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

wreszcie weekend, tak się cieszę, choć znów będę maksymalnie zajęta.
Mam sporo pracy ale za to bedę w domu, w ciepełku z kawką

Dzisiaj byłam na zakupch, poszalałam - ale wczoraj dostałam w pracy extra nagrodę, taki super zastrzyk gotówki
Kupiłam w Esotiq piękny gorsecik i majtasy
i jeszcze dwa staniki, jest - 30 % więc zaopatrzyłam się w bieliznę.
Kupiłam też śliczny golf kremowy z falbankami.

No i mazidla do ust:
Glam Shina i szminkę loreala - Fuksjoo, w tej fajnej drogerii
No i micel Ziaji i tonik różowy Synergen standardowo
I lakier 407 Bell Glam Wear

w poniedziałek mam spotkanie z tym moim ex
Vibesko: a który to Ex??

Co to się dzieje Trzymam kciuki za spotkanie

Też ostatnio kupiłam bielizne w Esotiq - mimo, że promocja obowiązywała od następnego dnia, to miły pan policzył mi -30%

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-18 o 16:54
Stary 2009-12-18, 16:57   #2249
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Vibesko: a który to Ex??

Co to się dzieje Trzymam kciuki za spotkanie

Też ostatnio kupiłam bielizne w Esotiq - mimo, że promocja obowiązywała od następnego dnia, to miły pan policzył mi -30%
Karolinko, nie ma mnie kto grzać, więc muszę sobie poradzić inaczej

Vibesko czyżby ta bielizna to właśnie na spotkanie?
Też bym chciała jakiś nowy stanik, ale nienawidzę kupować bielizny zimą, bo rozbieranie doprowadza mnie do nerwicy.
Stary 2009-12-18, 17:06   #2250
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Heheh, Isa ta bielizna to nie na spotkanie
Sama nie wiem po co ja sie zgodziłam, chyba z sentymentu.
Spotykaliśmy sie kiedyś ładny kawałek czasu ale nie wyszło nam.
Nigdy nie sądziłam że kiedykowleik jeszcze tego człowieka zobaczę ... aż tu nagle wiadomość na skrzynce od niego ....
Sama nie wiem czego on chce, twierdzoi że to niespodzianka więc zobaczymy

Fuksjoo drogeria jest genialna no i te ceny, w Douglasie za tą szminkę Loreala zapłaciłabym 49 zł a tam 20
To samo z błyszczykiem Glam Shine

Ale wkurzyłam się bo zgubiła się paczka z moją sylwesrową sukienką i niestety muszę kupić albo jakąś bluzkę do czarnych eleganckich spodni albo inną

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości