![]() |
#2221 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Fuksjo, bardzo dziękuję za komplementa
![]() ![]() No i przykro mi że masz takie złe samopoczucie ostatnio, mam nadzieję że film poprawi ci humorek, oglądałam VCB i podobało mi się, przyjemnie się ogląda ![]() Nina, tak mi przykro z powodu straty ![]() może jeszcze jakimś cudem się odnajdzie pierścionek ![]() A do mnie sie odezwała staaaara miłosć i znowu mam głowę nabitą głupotami ![]()
#2222 |
Zakorzenienie
|
Vibesko, no no
![]() Dziś się dowiedziałam, że w poniedziałek mamy wigilię w pracy i będzie wyżerka ![]() A ja ostatnio nic nie robię tylko ciągle jem, bo cały czas jestem głodna. Nie ważne, czy zjem 2-daniowy obiad w domu czy kanapkę w pracy - nie minie godzina a znów tak mnie ssie w żołądku jakbym cały dzień nie jadła nic. Wychodząc z pracy o 16 czasem mam wrażenie, że nie dojadę do domu, bo tak mi zaczyna wiercić w żołądku, że aż się boję czy nie zemdleję z głodu ![]() ![]() Póki co zapinam się w spodnie bez problemu, ale jak będę tak się opychać to w końcu przybędzie mi tu i ówdzie kilka cm a tego bym nie chciała ![]() Muszę się jeszcze pożalić - zrobiło mi się coś dziwnego z prawej strony podbródka ![]()
#2223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2224 |
Przyjaciółka KWC
|
Co tu takie pustki?
![]() Ja się dzisiaj porozpieszczałam trochę kosmetycznie ![]() ![]() ![]() Wracam jeszcze na dniach po perfumy dla siostry i Cold Creme bo promocja jednak nie taka zła. ![]() Potem jeszcze skoczyłam do Sephory i kupiłam szminkę EL Signature, delikatny ciepły róż. ![]() ![]() ![]() W SP są w ogóle ciekawe zestawy Calvina Kleina - 2 pojedyncze cienie i eyeliner. Nic z tego mi w sumie niepotrzebne, ale i tak złapały oko. I nie mam jeszcze żadnego prezentu dla nikogo z rodziny. ![]()
![]() |
#2225 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez brnęłam aż wybrnęłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wypróbowałam wczoraj mojego sensibio- faajne toto, jak na razie to ociupinkę lepsze od micela maybelline bo jednak tamten przy biodermie się klei troszku. Zobaczymy jak dalej ![]() kusi mnie ta wanilia, ale ani czekolada ani marcepan mnie nei zachwyciły no i nie wiem. Może po Świętach się skuszę ![]() Fajnie, ż ezakuoy Ci się udały- ja tez miałam zakupowy dzionek- kremik Triple Active wreszcie, w ramach prezentu choinkowego mgiełk afruttini imbir-marakuja (od dawna ją chciałam ale się jakoś nie składało) i kredka czarna Smoky Effet Bourjois ![]() ![]() ![]() ![]() Użyłam rano maskary Volume Diva A. i kurczę zero pogrubienia ![]() a jutro ostatnie zajęcia w tym roku ![]()
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Ok, rozumiem
![]() Wszystko można powiedzieć o dzisiejszej zimie w moim mieście, tylko nie to że było pięknie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Możesz coś więcej o tym kremie napisać jak dłużej poużywasz? Całkiem ciekawie wygląda, ale mi jakoś nie podchodziły nigdy kremy Vichy. A cold cream w jakiej cenie po zniżce?
![]() |
#2227 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() CC kosztuje 31 z groszami, Vichy też niedrogi - 34 z groszami. Ja akurat lubię Aqualia Thermal Riche, więc liczę bardzo na ten krem. ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam oligo i thermal fix(dwa rodzaje) i mnie nie zachwyciły. A ten nowy to rzeczywiście tanio wychodzi, ale poczekam na relacje ![]()
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() wreszcie nie pada śnieg ![]() ![]() ja z kremów wróciłam do Aquapulpe do suchej, przez tę pogodę strasznie mi się wysuszyła twarz, a on bardzo dobrze sobie radzi ![]() Cytat:
![]() Sensibio jest rewelacyjny ![]() wanilię bardzo polecam, nie ma co liczyć na porządne zdzieranie, ale ten zapach jest obłędny ![]()
![]() |
#2230 |
Przyjaciółka KWC
|
Ja też polecam peeling waniliowy. Pachnie super, no i ja lubię peelingi cukrowe.
![]() ![]()
![]() |
#2231 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ice: pieczarkowy peeling do ciała - to byłby istny hit ![]() Kupiłam wczoraj kozaki w CCC ![]() ![]() Jutro mam egzamin z prawa pracy a z 45 zagadnień umiem dopiero 13 ![]() Skoro tak się chwalicie lakierami, to pokażę Wam fioletowy holograficzny kóry kupiłam ostatnio - Eveline Viva carnavale https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1261074033 Z tej serii podoba mi się jeszcze bezowy, też holograficzny no i czarny z brokatem.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-18 o 10:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest najgorszy peeling z tych trzech Daxa. Zapach mi się zupełnie nie spodobał.
Przybyło mi ostatnio kilka pędzli i przestały się mieścić w ozdobnym kubku do kawy ![]() ![]() Ostatnio robiłam porządki w pudle z kolorówką i pstryknełam pędzlom fotę:
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-12-18 o 11:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2235 |
po prostu Em :)
|
Hosenko, możesz pokazać jakie buty kupiłaś?
![]() Ja wczoraj miałam śliski dzień i mało brakowało, żebym skończyła jak rzyrafka, tylko że nie w śniegu a w brudnej pośniegowej chlapie. Moje emu-kapcie mają płaską podeszwę, która nawet nie ma do czego się przyczepić, i o ile po świeżym śniegu idzie się super (cieplutko ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2236 |
Zakorzenienie
|
Em: Nie ma ich na stronie CCC
![]() One są z serii Clara Barson, ocieplane, na niskim szerokim obcasie, z czubami (a'la kowbojki), mają sprzaczkę na górze dzięki czemu można regulować szerokość cholewki, cholewka jest marszczona i na zamek. Cholewka nie jest zbyt odstajaca więc miesci się pod spodniami. Kosztują 129,99. Spodobały mi się jeszcze niskie, płaskie, ocieplane botki, za 80 zł - może w poniedzialek pomierze dokładnie i zdecyduję czy kupić czy nie. Bardziej podobały mi się podobne fioletowe (są na stronie) ale mimo że mam waskie stopy, to nie przeszły mi przez "otwór" do wnętrza buta ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-18 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
Zamarrrrzam
![]() Przyszłam rano do pracy a tu okazało się, że muszę jechać z dokumentami mojej szefowej na moją uczelnię. Pojechałam tam taksówką, ale z powrotem wracałam już tramwajem a wcześniej szłam na nogach przez most kotlarski i myślałam, że zamarznę. Ledwo wróciłam do firmy a okazało się, że nie wzięłam umowy i muszę jechać jeszcze w jedno miejsce z innymi papierami i jeszcze raz na uczelnię z tą umową ![]() ![]() Za godzinę wychodzę na busa do domu i aż mi słabo na myśl, że muszę znów wyjść na tą lodowicę ![]()
#2238 |
Zakorzenienie
|
![]() Wykorzystałam dziś wolny dzień na wizytę u gina (trafiłam na świetną babkę, zleciła mi sama komplet badań, zrobiła cytologię a to wszystko w ramach pakietu, który zapewnia firma, więc nie pociągnie mnie to po kieszeni ![]() Załatwiłam sobie też wreszcie spersonalizowaną kartę miejską (stałam chyba z 40 min. w kolejce ![]() ![]() ![]()
#2239 | |||
|
Cytat:
![]() A pędzle masz przepiękne! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie kolory PR kupiłaś? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa właśnie wróciłam i chyba wiem co zrobię...wypiję drinka o nazwie wściekły pies
![]() On doskonale rozgrzewa i myślę, że mi pomoże a na Gripexy itp. będzie pora jeśli faktycznie się źle poczuję, bo nie chcę się faszerować "na zapas" lekami ![]()
#2241 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobaczymy jakie będą wyniki badań, mam nadzieję, że wszystko jest ok. A PR wzięłam: ciemny róż, malina 31 (chyba Basia miała go ostatnio u nas na zlocie i strasznie mi się spodobał), 116 (ciemny fiolet z drobinkami), czerwień 98 (do końca nie byłam przekonana czy nie dubluję z moimi czerwieniami, ale trudno ![]() Zaraz skracam pazurki i maluję 31-ką ![]()
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
Potrzeba mi solidnego rozgrzania
![]() Karolinko poszalałaś z lakierami ![]() A ja się nie zebrałam przez cały tydzień żeby iść do Natury zobaczyć na limitowankę Essence ale może to i dobrze, bo nie mogę tak dużo lakierów kupować. Tym bardziej, że ostatnio nie chce mi się malować paznokci, bo szybko widać odpryski, które robią się od noszenia rękawiczek.
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oglądałam dziś tę limitowankę, ale pędzli oczywiście nie było a lakiery kompletnie mnie nie zainteresowały. Ciekawy sposób na rozgrzanie znalazłaś ![]() ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-12-18 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |
|
Cytat:
![]() Przy okazji może poprawię sobie nastrój, bo ostatnio kiepsko z tym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
![]() wreszcie weekend, tak się cieszę, choć znów będę maksymalnie zajęta. Mam sporo pracy ale za to bedę w domu, w ciepełku z kawką ![]() Dzisiaj byłam na zakupch, poszalałam - ale wczoraj dostałam w pracy extra nagrodę, taki super zastrzyk gotówki ![]() Kupiłam w Esotiq piękny gorsecik i majtasy ![]() i jeszcze dwa staniki, jest - 30 % więc zaopatrzyłam się w bieliznę. Kupiłam też śliczny golf kremowy z falbankami. No i mazidla do ust: Glam Shina i szminkę loreala - Fuksjoo, w tej fajnej drogerii ![]() No i micel Ziaji i tonik różowy Synergen standardowo ![]() I lakier 407 Bell Glam Wear ![]() w poniedziałek mam spotkanie z tym moim ex ![]()
#2247 |
|
Vibesko, gratuluję dodatkowego zastrzyku gotówki, świetne zakupy przy okazji.
![]() A do tej drogerii chyba wrócę po błyszczyk Bourjois, trójki L'Oreala i Revlon Softflex. ![]() ![]() Co to za ex? |
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to się dzieje ![]() ![]() Też ostatnio kupiłam bielizne w Esotiq - mimo, że promocja obowiązywała od następnego dnia, to miły pan policzył mi -30% ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-18 o 16:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vibesko czyżby ta bielizna to właśnie na spotkanie? ![]() Też bym chciała jakiś nowy stanik, ale nienawidzę kupować bielizny zimą, bo rozbieranie doprowadza mnie do nerwicy.
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
Heheh, Isa ta bielizna to nie na spotkanie
![]() Sama nie wiem po co ja sie zgodziłam, chyba z sentymentu. Spotykaliśmy sie kiedyś ładny kawałek czasu ale nie wyszło nam. Nigdy nie sądziłam że kiedykowleik jeszcze tego człowieka zobaczę ... aż tu nagle wiadomość na skrzynce od niego .... Sama nie wiem czego on chce, twierdzoi że to niespodzianka więc zobaczymy ![]() Fuksjoo drogeria jest genialna no i te ceny, w Douglasie za tą szminkę Loreala zapłaciłabym 49 zł a tam 20 ![]() To samo z błyszczykiem Glam Shine ![]() Ale wkurzyłam się bo zgubiła się paczka z moją sylwesrową sukienką i niestety muszę kupić albo jakąś bluzkę do czarnych eleganckich spodni albo inną ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.