|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
a my kochamy Ruuuudą.
![]() _______________ święta przynoszą miłość i nowe nadzieje, więc, czy przyniosą mi też ciebie? no chodź, złap mnie za rękę. wokół nas pada śnieg przypominający małe gwiazdki. jak milion życzeń, o których śniliśmy. proszę uśmiechnij sie do mnie jeszcze jeden raz. zawsze dostawałam od mikołaja to czego chciałam. ale w tym roku jestem zmartwiona. przyszedł, popatrzył na mnie smutno i powiedział, że nie może mi Cię przynieść. zapytał, czy może potrzebuję coś innego. powiedziałam, że nie ma nic takiego. odeszłam wzruszając ramionami. wszystko czego chciałam to Ty... trudno ubrać w słowa to, co dla mnie znaczysz. .
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-18 o 16:33 |
|
|
|
#4742 |
|
Zadomowienie
|
Kinderka13 - cieszę się, że wróciłaś. zachwycasz, jak zawsze.
Ja i Ty to wbrew pozorom jeden świat. Jesteś jak magnes. Przyciągasz mnie - gdziekolwiek byś był ![]() Ja przy Tobie myślami słońce namaluję. ;* Ty jesteś lekiem na całe zło, Ty wyleczysz mą duszę i ciało ;*
|
|
#4743 |
|
Zakorzenienie
|
snide1, Cama- gdzie są moje słoneczka??
![]() Miłość- to takie bezsensowne uczucie, które przeszkadza nam w normalnym funkcjonowaniu... Rani nas.. Wyniszcza od środka i robi z nas ludzi pełnych nienawiści i nieufnych wobec innych... Naprawde marzę by znikneły wszystkie te fałszywe twarze, które ze sztucznym uśmiechem witają Cię codziennie bo mieć o czy poźniej plotkować...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2009-12-18 o 18:34 |
|
|
|
#4744 |
|
BAN stały
|
caroline060- boska okradziona
;*NieZTejBajki - wróciłaś wreszcie brakowało mi tu Twojej twórczości oj brakowało ----------------- W dzisiejszym świecie abstrakcją jest myślenie po ludzku. Żyję łudząc się że może i na mnie kiedyś spadnie kropla wiecznego szczęścia. Marzy mi się prawdziwa miłość, ale wisz taka naprawdę prawdziwa niemal taka jak z bajki. Wczoraj to przeterminowane jutro, którego ani zareklamować nie można, ani ugryźć już się nie da. wybudować drabinę sięgajacą nieba i zdobywać każdy jej szczebel... Grudzień pełen śniegu i zakochania wokół mnie. Przyjaciele gonią za miłością. A może to ona sama ich odnajduje? Malinowa herbata odgania smutki. Przecież ja nie potrzebuję miłości. Nigdy jej nie szukam. ...nie potrzebuję...nie potrzebuję...nie potrzebuję... . |
|
|
|
#4745 |
|
dream big
|
*Uwolnij mnie od tej samotności, bo życie bez Ciebie jest niczym.
|
|
#4746 |
|
Zakorzenienie
|
To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące Zaczynam od nowa...z nową duszą podążam po nowej drodze... Znowu dotykamy nieba i nic więcej nam nie trzeba <3 I mokliśmy razem na deszczu. I piliśmy sok jedną słomką. A potem zadzwoniłeś, i wszystko skończyłeś. A ja do dziś mam katar.
|
|
#4747 |
|
Rozeznanie
|
nie miałam sposobu na życie, ale życie znalazło sposób na mnie.
konieczny do życia jest tlen, cała reszta to kwestia priorytetów. c z a s - darczyńca i złodziej. już od dawna nie bujam w obłokach,a po ziemi tylko stąpam, wciąż nie tak twardo jak bym chciała... Muszę znaleźć sobie jakieś marzenie, które będzie mogło się spełnić. I wymyśliłam sobie, że kiedyś będę: CHOLERNIE SZCZĘŚLIWA! znudziło mi się życie singla, tej beztroskiej zabawy.. Chcę w końcu móc powiedzieć komuś "kocham Cię" i usłyszeć to samo z ust drugiej osoby, być z tym kimś szczęśliwa, chociażby krótki czas, ale byleby być. Ja nie szukam, ja znajduję. jestem silna. silniejsza niż kiedyś. teraz mogę mówic zdecydowane: Nie. |
|
|
|
#4748 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane moje nie było mnie sporo, ale problemy małe i nie było czasu.
ale teraz już słońca jestem dla was. aa i dziękuję za pochwały, bo mignęło mi parę jak czytałam ![]() najukochańsze moje wy ! <3 ___________________ Klną tylko osoby, które mają mały zasób słownictwa i nie mają nic sensownego do powiedzenia...
Nawet najzwyklejsze "sorry" usłyszane od ciebie jest tysiąc razy lepsze niż "najmocniej przepraszam" od kogokolwiek innego Nie rozliczaj się z przeszłością... Bo czasami w marzeniach najważniejsze jest to, że się nie spełniają. Wtedy możemy marzyć o wszystkim. nic to, że kocham za nic i tak powietrze wokół coraz cięższe, wypełnia materialne dusze Bo głowę Stracić może każdy Ale prawdziwą wiarę Ma się w sercu... Tyle razy obiecywałeś, że wszystko się zmieni, i po raz kolejny popełniasz te same bezmyślne błędy..
|
#4749 |
|
Raczkowanie
|
Spacerowała kiedy lekko zahaczyła o jego ramię. Różowe królestwo mlecznej czekolady. Przez ostatnie dwa dni cierpię na stan zwanym debilizmem etc ogólnie rzecz biorąc chyba mam nawrót choroby, czytaj- ADHD przez ostatni czas zbyt mało się działo, i musiałam to zmienić! dzisiaj jest pięknie, jest pięknie...
tylko tam w środku, dzieje się coś dziwnego. to wszystko jest po prostu trudne, za trudne. mam tak wielkie łóżko, że dziś rano się na nim zgubiłam, ogólnie humor upadł i rozbił sobie głowę o kant stołu. chce wrócić do dawnych lat. niedobrze mi. Stare rany pora zagoić, zrozumieć siebie na medal, I z siebie daj jak najwięcej daj, Spróbuj drugiego człowieka docenić, pokochać, daj, Najprościej jak potrafisz, nie istotne czy trafisz na afisz. |
|
|
|
#4750 |
|
Raczkowanie
|
możesz mnie nienawidzić. to całkiem proste. ^^
takie jak ty zawsze były o mnie zazdrosne. możesz myśleć o mnie co ku.rwa chcesz. ja pierd.ole to. . . wiesz? ^^ jak już jesteś to zetrzyj podłogę i wyjdź. byle kopciuch z osiedla robi z siebie procę. ` to twój problem jeeśli mam coś do ciebie - proste. masz coś do mnie ? to ciągle pozostaje twój problem . ; ]
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
i byłoby nieźle , gdyby emocje były odpowiedzialne za racjonalne zachowanie . wtedy nie nazywałyby się emocjami prawda ? nawet jeśli pamięta mnie tylko na podstawie sentymentu to niech pamięta dalej .. spoglądając co chwile w prawy , dolny róg ekranu widzę Twoje imię . nie , to nie nowa wiadomosc .. tylko znowu zmieniasz status , po co ? ja widzę , ze jesteś . a Ty ? widzisz mnie ? kiedyś mówiłeś , że czytasz moje opisy .. lubisz wiedziec co robie , jakiej muzyki słucham w danym momencie . a no tak , to było kiedyś .. kiedyś też czekałeś na gadu tylko na mnie , zasypując mnie milionem średników z gwiazdką . i wiesz .. jeszcze czasami mam ochotę napisac , tak po koleżeńsku : hej , co tam ? tylko boję się usłyszec , że czekasz na inną .. I stojąc z Tobą , wtulona w Twoje ramiona byłam z siebie dumna . W końcu wiedziałam , że możesz miec każdą , lecz nie każda może miec Ciebie . nie ma tylko obok mnie jego .. a czuję jakby nie było nikogo . Dodaje trzy łyżeczki cukru do herbaty . Zapewniam , że gdy jeszcze kiedyś się odezwiesz nie wsypie ani jednej . Od nowego roku zakładam nowy pamiętnik . W starym na każdej stronie wspominam jedną datę . Wiesz .. nic się z Tobą nie równa . przez cały czas milczysz nazwę to monologiem . </3 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze w szafie zapach Twój...
pamiętam zerwany film jak kawałek mego życia kochać teraz muszę za ciebie nie jestem z tych co płaczą kiedy spóźniasz się taki sam jak ten drań z tandentych filmów A mi tu kaktus jedzie? ![]() Przecież ja bym dla ciebie dała sobie ostatnią nerkę pokroić. ![]() W miłości najważniejsza jest fizyka. Musi iskrzyć. ![]() Zawsze, całe życie szłam na żywioł. Ale co ja, strażak jestem? Nie? Koniec z tym. Teraz chłód, klasa i żelazne zasady. Ja wybieram, ja decyduję, ja strzelam. ![]() jak cyk bum bum |
|
|
|
#4753 |
|
Raczkowanie
|
<3
________ Sama nie wiem. Zdecydowanie łatwiej martwić się losami świata zamiast swoimi, gdy zjeżdżamy na dupie z góry usypanej z pieniędzy - nawet jeśli uśmiech mamy wyrżnięty żyletką na twarzy. Choć to tylko moje skromne, subtelne zdanie. Łatwo mi je z resztą wygłaszać leżąc w jacuzzi, popijając szampana i zagryzając truskawkami. Dajmy spokój sprawiedliwości; niech Bóg się nią zajmie - ma na to całą wieczność. Nam nie dano takiego luksusu. Pozwólcie więc, że tylko wypiję za jego zdrowie. Wszystko, co nie jest Tobą, jest bez sensu. Nie mam słów, nie potrzebuję ich. Chciałabym tylko, abyś nigdy już nie puścił mojej dłoni. kolorowe mamy tylko sny lub sińce pod oczami od nieprzespanych nocy. |
|
|
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
czemu tak jest, że nie możemy nie raz ukryć łez?
opisać miłość - zabrakłoby słów. po niektórych pozostało znowu tylko echo sam na sam pośród ścian Tyle razem chwil, pytam - co było nie tak? to dla tych ludzi którzy wychodzili z różnych sytuacji, którzy dążyli do tego, by spełnić swe marzenia, niektórych już przy nas nie ma , oni dają nam siłę, dają motywację.. Nie liczę na przebaczenie, bo zostanie blizna Wspominam to, nie mogę przestać się uśmiechać. Otwórz te drzwi i zróbmy to z sensem..
Edytowane przez RobCoChcesz Czas edycji: 2009-12-18 o 18:57 |
|
|
|
#4755 |
|
Raczkowanie
|
Moje oczy nareszcie nabrały blasku i nie są szklaną taflą, pustymi oczami lalki.
Nie będę pamiętała, że szukam miłości.
|
|
#4756 |
|
dream big
|
*Miłość przychodzi nagle w szczegółach, gestach i spojrzeniach... *Za usta, które mają malin smak, oddałabym za Ciebie cały świat. *Z moich sukcesów Ty będziesz moim mistrzostwem. *Chciałabym odwrócić czas i mieć Cię na zawsze przy sobie.
|
|
#4757 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Te mi się bardzo podobają, Takie z humorem xD Poproszę więcej takich _____________ 1.Założę szpilki, twoją ulubioną sukienkę ,przejdę obok Ciebie a Ty wtedy powiesz "spróbujmy jeszcze raz". A ja ? Ja będę obojętna, tak jak Ty przez te 2 lata. 2.Gdyby nie było jutra, pewnie zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała, że za***iście mi zależy. 3.'idziesz na przeciwko mnie , udaje , że cię nie widzę , przechodzisz obok a ja czuje zapach twoich perfum i nagle pojawiło się kucie w sercu i smutek w oczach..' 4 'bo ja nie jestem wszystkie i nie mam na imię każda.' '- Chyba się w nim zakochuje. - Nic dziwnego. Ty lubisz popełniać błędy.' 'Chodź. Zjaramy się powietrzem. ' 'Potknęłam się o Twoją obojętność.' |
|
|
|
|
#4758 |
|
Przyczajenie
|
"Gdy nadchodzi zmierzch rodzi się miłość nie z tego świata "
" Teraz gdy jestem tu , wśród tylu nowych ludzi . Zamiast więcej rozumiem mniej . Nic nie jest proste już... A to co się układa , całej reszcie odbiera dziś sens "
|
#4759 |
|
Zadomowienie
|
Kochanaa -
...
Nie zostawiaj mnie bo wiesz, to się skończy źle. Kiedy mnie zostawiasz sobie głupstwa robię bo jest mi źle.. |
|
|
|
#4760 |
|
Zadomowienie
|
|
#4761 |
|
Raczkowanie
|
Więcej pokus niż czasy by po nie sięgnąć. Nie mam recepty na jutro i nie umiem pomóc ludziom. Sto tysięcy mężczyzn chciało by być mą bielizną. Wszystkie marzenia zamknęłam w wielkiej walizce. Daj mi tylko rękę i chodźmy na spacer .
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo się ciesze że coś się spodobało Cytat:
![]() ![]() woooooow.! słonko nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę ![]() -Kazali narysować co czuję, oddałam pustą kartkę..
-Nawlekając na nitkę wszystkie swoje marzenia. -Czarne koraliki rozsypałam na schodach. -Widziałam wciąż błękit nieba w oczach Twych… -Wybrał tamtą. Bo była wulgarna głośna i wyglądała jak dziwka.
Szczególnie te wypowiedziane szeptem lub pomyślane w tajemnicy przed wszystkimi. Nie ma nikogo, kto mógłby poczuć się rozczarowany lub dotknięty tym, że ich nie dotrzymaliśmy." Edytowane przez Rilen Czas edycji: 2009-12-18 o 19:31 |
||
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli nie możesz się zdecydować zdecyduj się na nic.
Nie pozwól, żebym żałowała. Bo ja już zdecydowałam - TAK.
|
|
#4764 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiłabym największą kanapkę na świecie , gdybyś mnie o to poprosił . Poszłabym na koniec świata . Wypełniłabym rzeki Tymbarkiem . Dla Ciebie . Tylko dla Ciebie słodziutki .
![]()
|
|
#4765 |
|
Zadomowienie
|
Ciało ciałem oddycha
Przepraszam za to, że nie potrafię Ciebie kochać Twoja miłość mnie zmieniła Idź stąd bo kusisz! No chodź tu, przytul mnie bo świra mam na Twym punkcie! (♥,♥) Edytowane przez NicNieMusisz Czas edycji: 2009-12-18 o 19:49 |
|
|
|
#4766 |
|
Zakorzenienie
|
'-mamo ! rozlał mi się sok ,czym mam to wytrzeć ? -szmatą słońce . 'ale moją koleżanką się nie da ! ![]() 'Widzę czego Ty nie widzisz ,serce . 'ideałem to ja nie jestem i wcale nie chce być . 'uczucia to ja mam . 'uważaj ze słowami ,czasem możesz zranić . 'częstowała truskawkowego świata . _______________ Sharmila,_mandarynka,Marg aretta_1,tyynucha,CaMa,Ih ateU,Missi_16,amozefrytki dotego,ellwinga,keeendy,M artusia1992,NicNieMusisz, uwielbiaj,turkusek,Guziki xD,Kinderka13.Mrs Unfabulous,beMine,12 Stonka,ruda wiewiora,ciiri,Rilen,Just ysiaaa93, oldschoolowa panna|jednym słowem "cudowne" |
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-12-18 o 19:51 |
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
taka już ze mnie zła kobieta to kolejny powód żeby mnie zabić wzrokiem Zamiast o głupoty wciąż wszczynac kłutnie może kiedyś napijemy się wódki... Po pierwsze juz nie kłamać Pojawiasz się z nikąd i rządzisz .. to smutne ale nawet mnie bawi troche .. kochają nienawidzieć to ta jedna miłość
|
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Jak miło , że ktoś zauważył moją nieobecność
. ![]() Taak. wróciłam po prawie tygodniowej przerwie, tęskniłyście choć troszkę ? ![]() aa tutaj dzisiejsza dawka moich opisów : _ przyzwyczajenie jest gorsze niż miłość. zastanawiam się, czy gdybym zahcowywała się tak jak Ty byłbyś szczęśliwy. i tylko jeszcze czasem Cię wspominam jak piję herbatę... i wmawiam sobie bez przerwy, że już nie tęsknie. widziałam Cię dziś... nawet się odezwałeś... psia kość - myślałam, że mi już przeszło. tak bezgranicznie smutna. bezgranicznie to dobre słowo. od pewnego czasu w mojej codziennej modlitwie nie może zabraknąć słów " Panie Boże , spraw aby wrócił ". powoli zaczynam zamieniać się w tak zimny , bezuczuciowy głaz jak Ty. łał, jesteś jak świecąca latarnia w zatoce głupoty. __ p.s - czytając strony w których nie brałam udziału już mignęły mi dwie pochwały, dlatego dziękuję <3 przepraszam , że nie pamietam nicków.
Edytowane przez snide1 Czas edycji: 2009-12-18 o 20:16 |
|
|
|
#4769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku jejku zostałam pierwszy raz pochwalona ach jak mi miło ![]() ***
Uczę się twojej nieobecności na poduszce przechowującej wspomnienie zapachu Twego ciała. Oceany czarnej kawy zastygły między nami. Rozmazany obraz Ciebie mam . Noc zapisana wspomnieniem niech trwa. Ciągły serca głód nie pozwala odejść nam… Przegrałam w walce o swój świat.
|
|
#4770 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka Panna Bezczelna Primadonna amozefrytkidotego IhateU _midnight_ RobCoChcesz CookieCrisp NicNieMusisz beMine panna_miodowa Drift kamisha always by yourself Guziki xD moje top ileś ![]() <33 _________________________ ________________ Zaczekaj..! te ściany się kurczą. Mam klaustrofobię I pozwolę twoim kolorom świecić Otaczana przez dziwnych ludzi Jestem puzzlem bez części |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

.