|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() Dzieki za pochwale - avatarki bede zmieniac od dzis w zaleznosci od nastroju ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Spodni posiadam obecnie sztuk 1 - czarne garniturowki. Spodnice jedna, z jeansu taka spokojna, przed kolanko (nie wchodzilam juz prawie do niej juz jak wyjezdzalam do Anglii w pazdzierniku zeszlego roku ![]() ![]() Spakowalam cala ogromniasta walize ciuchow (glownie spodnie i spodnice) i wysylam siostrze i mamie wraz z prawdziwymi prezentami swiatecznymi ![]() ![]() A w ogole to obiecalam sobie, ze jak zejde do 66 kg to pojde sobie kupic jakies zarabiste jeansy. W ramach nagrody. Drogie, firmowe i w ogole. Takie co to w nich tylek wyglada jak z zurnala i na pierwszy rzut oka widac, ze to jeansy, ale z klasa... wiecie... Bede miec jedne ale takie na 200 % ![]() Jakie byscie polecily? Szczerze mowiaz jestem krolowa tanich zakupow i samodzielnego szycia kreacji i nigdy nic markowego nie posiadalam i doswiadczenia nie posiadam...
![]() |
#2552 |
Zakorzenienie
|
Lanka tak patrzę na twój podpis i Ty chcesz ważyć 62 czy tak Ci wyszło z testu i ile masz wzrostu? Mnie wyszło 66 a wam mniej
![]() Bogaczko fajny szefuncio ![]()
#2553 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też będę musiała sprawić sobie jeansy bo te ci jeszcze męczę, mają już na tyłku przetartą dziurę ![]() Spadam do domku bo już firma opustoszała ![]() Do napisania wieczorkiem, pa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2554 |
Przyczajenie
|
O Matko! jak wy sie tu rozpisujecie dwa dni a przybylo 5 stron nawet nie mam czasu zeby to przeczytac :P
a ja 3 dzien a waga nic a nic nie drgnela tzn drgnela ale efekt niezbyt zadowalajacy tzn 2 dnia rano prawie kilo w dol a dzis znow kilo wiecej ![]() ![]() ![]() wczoraj mnie cos napadlo i tak jak nigdy nie jadalam slodkich rzeczy bo nie lubie to nagle mialam ochote na cos slodkiego..... zrobilam sernik z waszych przepisow.... i na tym sie skonczylo jeszcze go nie ruszylam bo sie boje poniewaz znajac moje zdolnosci kulinarne nawet z przepisem w reku wode potrafie przypalic :P wiec czekam na mojego przyszlego jak wroci z pracy to sprobuje i jak sie nie otruje to moze zjem dzis :P no i wlasnie ide cos wszamac bo glod zaczyna doskwierac ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2555 |
Raczkowanie
|
Przyjechała dzisiaj do mnie moja ulubiona, angielska czekolada, którą kocham wprost. I walczyłam z nią godzinę, ona na mnie patrzała swymi słodkimi oczkami i zachwalała się, a ja dzielnie kazałam jej się zamknąć. No ale poległam
![]() ![]() Proszę, przemówcie mi do rozsądku. I dajcie porządne baciki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Za mną 5 dni protein. Chciałam dociągnąć do 7, ale koleżanka mnie do baru wegetariańskiego wyciągnęła na sałatkę. No a idą za ciosem na kolację sałatka brokułowa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny musicie mnie poratowac rada!
mam 39 stopni goraczki, bole calego ciala, ostry bol glowy itd... GRYPA. Bez dwoch zdan zlapalam grypsko. Czy mam nadal kontynuowac diete? Jestem w fazie na przemiennej. Jestem strasznie slaba (jak to przy grypie) i zastanawiam sie czy nie odpuscic bo sie bardzo boje. Mojej mamy kolezanka zmarla na powiklania i osierocila synka 8 letniego - byla samotna matka... |
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Raczkowanie
|
Waga uparcie wskazuje 55kg. Nie realne? Sprawdzę w domu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajrant ![]() ![]() ![]() Pomódlmy się w noc Betlejemską, W Noc Szczęśliwego Rozwiązania, by wszystko się nam rozplatało, węzły, konflikty, powikłania. Oby się wszystkie trudne sprawy porozkręcały jak supełki, własne ambicje i urazy zaczęły śmieszyć jak kukiełki. I oby w nas złośliwe jędze Pozamieniały się w owieczki, a w oczach mądre łzy stanęły, jak na choince barwne świeczki. By anioł podarł każdy dramat aż do rozdziału ostatniego, kładąc na serce pogmatwane, jak na osiołka - kompres śniegu. Aby się wszystko uprościło - było zwyczajne - proste sobie - by szpak pstrokaty, zagrypiony fikał koziołki nam na grobie. Aby wątpiący się rozpłakał na cud czekając w swej kolejce, a Matka Boska - cichych, ufnych - jak ciepły pled wzięła na ręce. ks. Jan Twardowski Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń, że może z niej uczynić Betlejem. Każdy z nas ma na tyle ciepłe serce, że może przyjąć nowonarodzoną Miłość... Do tego wystarczy tylko wiara i nadzieja, a miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt! ......................... ......................... .......
#2559 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny !! Mam do was wielką prośbę. Chciałabym zacząć stosować tą dietę od nowego roku , ale mama uznała, że dieta jest zbyt droga, tzn. kurczak jeszcze przejdzie i rybka od czasu do czasu, ale jeść tylko to na obiadek przez min. 2/3 miesiące to trochę za mało. Dlatego mam do was pytanie, co jeszcze jecie, a co nie zrujnuje mamie portfela ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2560 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Oprócz kurczaka i ryb możesz też wołowinkę (chudą), a w fazie naprzemiennej dużo warzyw dozwolonych. Mięsko/ryby możesz przygotowywać w przeróżnej postaci, np: smażone, gotowane, w panierce z otrębów, jako kotlety mielone, pulpety, gołąbki itede, itepe... ps. kupiłam sobie tą bluzkę w kolorze fuksji, ale nie jednak takim "wściekłym" tylko spokojniejszym troszkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Przyczajenie
|
Prosze.. niech mi ktos poradzi czy mam kontynuowac diete jesli zlapalam grype i mnie totalnie rozlozylo (faza II)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2562 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
Bogaczko widze,ze już odwaliłaś robotę za Mikołaja
![]() Ja jeszcze nie czuję świąt tylko kupę stresu.Jeszcze nie mam pewności czy mąż przyjedzie.
#2564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też kompletnie nie czuję tegorocznych świąt ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Hej Eliza!!! Widzę, że wagowo znowu spadłaś i dorównałaś mi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2565 |
Zakorzenienie
|
Na razie sobie powoli leci w dół,ale może mi choroba w tym pomaga
Teraz sobie zjadłam 3 jajka gotowane i pół papryki nie wiem czy nie za późno na takie ilości ![]()
![]() |
#2566 |
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam do domu... mróz jak cholera... rano byłam w pracy a potem musiałam pojechac 40 km do apteki po leki dla taty... ogólnie to dziś zarządziłam sobie jeden dzień głodówki... tylko piję, to po wczorajszym wpierdzielaniu słodyczy... jutro wracam na II faze... same proteiny i pociagne ja troszke... moze do wigilii
![]()
#2567 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Jejku jak tu się miło i świątecznie zrobiło ![]() Jako dukanka dziękuję za życzonka świąteczne dziewczyny ![]() ![]() A ja za wielkie sprzątanie się wzięłam ![]() Edit: Co do prezentów to mi został do obkupienia mój Ukochany. Reszta z bańki, popakowane i podpisane już nawet ![]() Ravegirl - ja miałam bardzo ciężką grypę jakiś czas temu na II fazie. Przedłużyłam sobie dni P+W (pomijałam same P) do czasu aż nie wyzdrowiałam solidnie. Potem normalnie wróciłam do cyklu przemiennego. Edytowane przez Parvati Czas edycji: 2009-12-18 o 19:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2568 |
Raczkowanie
|
I ja dziekuje za zyczenie !!!!!
Jutro przyjezdza moje corka z Polski ......wszyscy w domu tylko tym zyjemy ![]()
#2569 |
Zakorzenienie
|
Leszczesiu a córka Cię widziała już lżejszą o tyle kilogramów ?
![]() |
#2570 |
Raczkowanie
|
Corka mnie widziala tylko na zdieciu i przez skype.....
![]()
#2571 |
Raczkowanie
|
To będzie niespodzianka!
![]() ![]() A ja głodna, głodna i głodna. Masakra. I jeszcze mam ochotę na chipsy otrębowe, ale troszkę już za późno na pichcenie ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2573 |
Raczkowanie
|
dobrej nocy dziewczyny... i chłopaku
![]() ![]()
#2574 |
Raczkowanie
|
Wyszokop powodzonka od jutra !
![]() Moje spostrzeżenia : niektóre dziewczyny na forum, mówiły, że to mleko jest przyczyną zastoju lub nawet wzrostu wagi - u mnie się to potwiedziło, odstawiłam na kilka dni mleko, i waga spada i brzuzsek malusi ![]() Jakoś mam wrażenie , że tu się pusto bez was robi .. ![]() Ja do domciu wracam w niedzielę dopiero, jeszcze jutro trochę spożywczych zakupków, bo w mojej mieścinie może nie być wielu dukanowych składników , Matko , ale głodna jestem ![]() ![]() Dobranoc !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
4 dzien a waga 0,5 w dol.... pewnie to zwiazane z dolegliwosciamy kobiecymi ale zaczyna mnie to demotywowac ![]() ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2576 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie waga znów stoi ![]() Najbardziej denerwuje mnie, że na brzuchu i na plecach mam cały czas te nieszczęsne opony ![]() ![]() ![]() ![]() I tym optymistycznym akcentem żegnam się do wieczora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2577 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Bogaczko z tego co piszesz to nie jesz za dużo,może mało pijesz bo wiadomo w pracy tyle godzin jesteś. Wiolqn już się pewnie grzeje na plazy ![]() Miłego dnia
#2578 |
Raczkowanie
|
A ja dziś się nie ważyłam. Jakoś mi się zapomniało
![]() Dostałam zaproszenie na wigilię od znajomych i mam nie lada problem - co zrobić dobrego, żeby i sama zjeść? Jakoś nie mam pomysłu ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Rozeznanie
|
Od dzisiaj oficjalnie III faza !!
![]() jest 50 kilo ![]() ![]()
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
![]() ![]() |
![]() |
#2580 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.