"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 22:21   #991
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Wiedziałam, że coś się stanie!

Właśnie czekamy na kolegę, który ma zawieźć nas na pogotowie do szpitala. Tż stało się coś w oko, w ogóle nie może go otworzyć, boli go, łzawi napuchło i jest całe czerwone
właśnie się przeraziłam.... Ty masz jakieś zdolności przewidywania?? jeeej
Mam nadzieję że wszytsko będzie z Twoim TŻtem dobrze! Daj znać!

ehhh...
dzisiaj ja troszkę ponarzekam żeby nie było za kolorowo...:/
TŻ miał do mnie dzisiaj przyjechać.... a jutro mieliśmy jeździć jeszcze żeby sale na wesele oglądać.... ale nie przyjechał i będzie jutro dopiero późnym popołudniem (około 18) zawiodłam się
Niby są powody i nawet moja mama go broni ale kurcze.... tak rzadko się widujemy a on w poniedziałek rano będzi ejuż wracał do domu.... szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Hawwa dopiero teraz wychwyciłam to co napisałaś....
przykro mi z powodu taty.... trzymaj się ciepło!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:06   #992
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

TADAM POWRÓCIŁAM Z MAKIJAŻOWANIA

Biska i Hawwa będzie dobrze

Wogóle z racji tego że dziś mam przeprowadzić drugą częśc rozmowy to zahaczyłam o monopolowy , i targam siaty w jednej winko dla Olusi w drugie łiskacz dla Tżta i na hura siatki padły (jak w kevinie sam w domu) i wszystko pierrdzielneło na chodnik hahahhaha dobrze że łiskacz na tą częśc nie odsnieżoną chodnika bo wino to ewnetualnie mogę sobie teraz iśc i z płytek wylizać

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:15   #993
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
TADAM POWRÓCIŁAM Z MAKIJAŻOWANIA

Biska i Hawwa będzie dobrze

Wogóle z racji tego że dziś mam przeprowadzić drugą częśc rozmowy to zahaczyłam o monopolowy , i targam siaty w jednej winko dla Olusi w drugie łiskacz dla Tżta i na hura siatki padły (jak w kevinie sam w domu) i wszystko pierrdzielneło na chodnik hahahhaha dobrze że łiskacz na tą częśc nie odsnieżoną chodnika bo wino to ewnetualnie mogę sobie teraz iśc i z płytek wylizać
te Ty to masz szczynście
ale grunt że się łiskacz nie rozlał bo by trza było wysysać ze śniegu

ja właśnie wypiłam piwećko z soczkiem TŻ'cik takie pyszne zrobił i teraz będziemy się zwijać na wyrko ehhhhh jak mi się jutro nie chce wstawać
branoc
Kawucha udanej, owocnej rozmowy
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:18   #994
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
właśnie się przeraziłam.... Ty masz jakieś zdolności przewidywania?? jeeej
Mam nadzieję że wszytsko będzie z Twoim TŻtem dobrze! Daj znać!

ehhh...
dzisiaj ja troszkę ponarzekam żeby nie było za kolorowo...:/
TŻ miał do mnie dzisiaj przyjechać.... a jutro mieliśmy jeździć jeszcze żeby sale na wesele oglądać.... ale nie przyjechał i będzie jutro dopiero późnym popołudniem (około 18) zawiodłam się
Niby są powody i nawet moja mama go broni ale kurcze.... tak rzadko się widujemy a on w poniedziałek rano będzi ejuż wracał do domu.... szlag mnie trafi!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Hawwa dopiero teraz wychwyciłam to co napisałaś....
przykro mi z powodu taty.... trzymaj się ciepło!
Bardzo często zdarza mi się przeczuwać coś, intuicja może faktycznie istnieje?

Byliśmy na pogotowiu, lekarz ogólny rozłożył ręce, no bo przecież nie jest okulistą, nawet nie miał czym mu tam zajrzeć, a gołym okiem nic nie widac, a u nas na tej pipidówie w szpitalu oddziału okulistycznego nie ma Jutro w dzień będziemy szukać jakiejś prywatnej poradni, bo jak na złość jest weekend i wszystko, co państwowe, to pozamykane Póki co, dostał jakiś antybiotyk w maści, żeby zmniejszyć podrażnienie, ale niewątpliwie trzeba będzie mu to coś z oka wyjąć. Teraz sobie śpi u mnie... pierwszy raz się cieszę z tego, że mi zasnął, to chociaż oko odpoczywa...

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:19   #995
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Kawa grunt, że choć jedna butelka ocalała. Zawsze jest jakiś podkład do rozmowy. Wy tu o alkoholu a ja na odwyku jestem. I taką mam ochotę załyczyć łiskacza. Ale coś źle się czuję więc odstawiałam takie smakołyki.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:22   #996
Grapefrutka
Zakorzenienie

Biska trzymam kciuki i przytulam Cię mocno będzie dobrze bo tak być musi
a co do przeczuć to wiem jak to jest wydaje się to być fajne ale jak przyjdzie co do czego ta wcale tak nie jest
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:28   #997
justyna_dt
Zakorzenienie

Biska, znam ten ból, u nas też okulistycznego brak i na izbie nikt nic nie wie (chociaż u mnie było odwrotnie, bo pamiętam, jak mnie okulista po nerkach tłukł ).

Ech, a mi smutno mam ochotę się położyć, ale nie chce mi się spać. Najchętniej to bym się wtuliła w mojego, ale przecież weekend bez kłótni jest weekendem straconym. A z racji, że zbliża się Wigilia, to było do przewidzenia... Zawsze, jak jest jakieś święto, to my się kłócimy. Nie wiem, jakim cudem udało nam się w zeszłym roku nie pokłócić na Wigilię. Chyba tylko dlatego, że dopiero się zeszliśmy.

Ble, nie cierpię łiskacza w ogóle jakoś antyalkoholowa jestem, w sumie to jakieś 3 m-ce nie piłam żadnego alkoholu. Ale na tak mi się zbiera, żeby w Sylwka sobie coś wypić dla smaczku

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:36   #998
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego Claris!!!!!!!!!!
Cytat:
Claris, stoooooo laaaaaat, stoooooooo laaaaaaaaat!! Kochana, wszystkiego najlepszego!!
Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Claris stooooo lat stooooo lat! Wszystkiego co najlepsze, samych pozytywnych w życiu wrażeń i spełnienia najskrytszych marzeń..
Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Claris, wszystkiego najlepszego! Spełnienia najskrytszych marzeń!!!
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Claris, wszystkiego naj najlepszego wymarzonego ślubu i spełnienia reszty marzeń
Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Claris wszystkiego co najlepsze spełnienia marzeń!
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość

Maju wszystkiego najlepszego
Cytat:
Witajcie!! Claris wszystkiego dobrego
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
Majusiu moja kochana wszystkiego co najlepsze w dniu Twoich urodzin oczywiście wymarzonego ślubu, wymarzonego męża i w ogóle spełnienia wszystkich marzeń
Dziękuję dziewczynki moje wszystkie, jesteście przekochane A ja jestem stara
W ramach moich urodzin zaprosiłam dzis tżta do filharmonii, mnie się bardzo podobało po tych 8 latach, gdy byłam tam ostatni raz, tżtowi też, bo to jednak co innego słuchać muzyki na żywo, a pierwszy raz był, ale powiedział, że więcej nie pójdzie
A potem on zaprosił mnie do restauracji.

Cytat:
Byliśmy na pogotowiu, lekarz ogólny rozłożył ręce, no bo przecież nie jest okulistą, nawet nie miał czym mu tam zajrzeć, a gołym okiem nic nie widac, a u nas na tej pipidówie w szpitalu oddziału okulistycznego nie ma Jutro w dzień będziemy szukać jakiejś prywatnej poradni, bo jak na złość jest weekend i wszystko, co państwowe, to pozamykane Póki co, dostał jakiś antybiotyk w maści, żeby zmniejszyć podrażnienie, ale niewątpliwie trzeba będzie mu to coś z oka wyjąć. Teraz sobie śpi u mnie... pierwszy raz się cieszę z tego, że mi zasnął, to chociaż oko odpoczywa...
Straszne ale jemu to w pracy się stało, czy tak nagle? Biedny... Ta Twoja intuicja !!!

musiałam usunąć Wasze emotki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:44   #999
justyna_dt
Zakorzenienie

I na dodatek mnie nie zacytowała, chociaż życzyłam pierwsza!!!
Super, że się urodzinki udały

Stary 2009-12-18, 23:44   #1000
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Claris pamiętaj że dojrzalsze kobiety są bardziej atrakcyjne

ja kupiłam sobie dziś kalendarz taki ksiazkowy i się ciesze jak dziecko hihi powiem wam że zimno dziś na śląsku niemiłosiernie. wracałam z korków i myślałam że zamarzne a byłam w narciarskiej kurtce brrr

znowu mi się dziś przypomniało że chcę wziąć ślub w 2011 roku ah ludzka rzecz pomarzyć...

Biska
trzymaj się tam mocno... napewno będzie dobrze. Ja miałam tak z wypadkiem. Śnił mi sie wypadek i mieliśmy mega stłuczkę
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 23:49   #1001
Claris
Zakorzenienie

Justynko nie rozumiem, zacytowałam wszystkie Wasze życzenia, a wcięło gdzieś nie tylko te od Ciebie, to coś z wizażem chyba, przepraszam i bardzo dziękuję

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Claris, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Przede wszystkim tego co tak wiele z nas Ci przewiduje
Dziękuję, a mianowicie to o co konkretnie chodzi?

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Claris wszystkiego co najlepsze !
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Claris wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Claris najlepszego
Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Claris Wszystkiego naj, najlepszego!
Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
CLARIS 10000000000000 lat!!
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Claris wszystkiego NAJlepsiejszego!!
Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
Claris 100 lat
Cytat:
Napisane przez Lady Marmalade Pokaż wiadomość
Claris 100 lat i spelnienia najskrytszych marzen: roza: (w nastepne uroszinki zonka bedziesz - faaajnie)
Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Claris, sto lat, wszystkiego najlepszego, dużo miłości i spełnienia wszystkich marzeń !!!
Dziękuję Wam jeszcze raz
Stary 2009-12-18, 23:51   #1002
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
I na dodatek mnie nie zacytowała, chociaż życzyłam pierwsza!!!
Super, że się urodzinki udały
mnie tez nie zacytowala

u mnie bylo dzisiaj -20 stopni

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

claris - nie wszystkie bo moich dalej nie ma
Stary 2009-12-18, 23:53   #1003
Claris
Zakorzenienie

sanrioo a u mnie to jest tak, że z biegiem lat zamiast wyglądać dojrzalej, to z tego co słysze od innych, wyglądam coraz młodziej

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

claris - nie wszystkie bo moich dalej nie ma
Przepraszam, nie wiem co jest, napewno cytowałam wszystkie, nawet jestem pewna, że za drugim razem cytowałam Justynę, a w okienku odpowiedzi już jej nie miałam Z Tobą pewnie też tak, nie wiem czemu, ale dziękuję życzenia oczywiście od Ciebie widziałam
Stary 2009-12-19, 00:07   #1004
justyna_dt
Zakorzenienie

Jest limit w cytowaniu, mi zawsze ucinało cytaty powyżej 2 stron wstecz, ale może to zależy od ilości postów Claris tak się tylko droczę
Arrakis, u nas było -12 chyba, a i tak nosa się wyściubiać nie chciało :/

Dziewczyny, powiedzcie mi, bo tak się zastanawiam... czy można przesadzić z mandarynkami?

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

http://bodek89.wrzuta.pl/audio/0EUou..._opus_28_no._4 znalazłam!

Stary 2009-12-19, 00:12   #1005
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
53 kg to też moja wymarzona waga. Tez muszę zrzucić 5-6-7 kg. Mam 170 cm i uważam, że wtedy będzie idealnie

Odchudzamy się razem po świętach ?
Wydaje mi się, że to za mało do takiego wzrostu.
Cytat:
jasne!!!!!! będziemy się wspierać super!!! ja mam 168cm..... podobne mamy zamiary no to zaczynamy po Świętach
Ja mam tyle ile Ty chciałabyś mieć, tzn. 62 kg przy wzroście 177 cm.
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Laski skończcie już z tym odchudzaniem:P

A ja na śniadanie zjadłam owsiankę,potem bananka i na obiad wegetariańską Lazanię.Wiem wiem,że makaronowe itp. Ale mniam
Ja uwielbiam makaron.

Cytat:

bij mnie bij karę mam szłam ubeczana i mam odmrożone policzki od łez wiecie taka uroda pszenno- buraczana dziś jak wróce do domu licze na ciąg dalszy
Przez takie coś możesz dostać zapalenia spojówek.
Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, ktoś już tłumaczył, jak zrobić taki podpis... Basia lub Grape...?

Ja dziś nie mam najlepszego dnia...
Tata rozciął głowę o kaloryfer
justyna_dt

Jej. A już jest w porządku z Tatą? Zemdlał, że się uderzył?

Cytat:
A ja mam jakieś złe przeczucia dzisiaj Jestem bardzo niespokojna i czuję pod skórą, że coś złego się dzisiaj wydarzy
I wydarzyło się coś?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 00:15   #1006
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz mi wierzyć albo nie, ale miałam pisać, że to chyba Chopin. Mam tę melodię na mojej Clavinowie, ale nie byłam pewna i nie pisałam, bo pomyslałam sobie, że to by było zbyt banalne, no ale jednak
Stary 2009-12-19, 00:17   #1007
rusałka_1
Zakorzenienie

hej hej

Tęsknił ktoś za mną?

Internetu nie miałam, a dziś od rana w pracy (jutro zresztą też).
Nadrobiłam ale nie mam weny juz odpisywać.

Tylko Claris wszytskiego naj najlepszego Żeby czas do ślubu szybciutko zleciał i żeby Tż uszczęśliwiał Cie każdego dnia

Osz rety gtaulacje z okazji wczorajszego ślubu kochana czekamy na relacje!

Dobranoc

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 00:40   #1008
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość

a no i na okres czekam 6 dzień
A pękło Wam coś?

Cytat:
Napisane przez Candy Killer Pokaż wiadomość
bryyyyyyyyyyyyyyy

wpadlam tak na chwilke zeby sie z wami podzielic .... Tż wraca 11 stycznia

w ogole rozmawialismy i on mowil ze mu wstyd ze tyle lat ze soba jestesmy i ze nie oswiadczyl sie jeszcze ale ze zawsze jak sie nam zaczynalo ukladac to cos sie psulo i nigdy pieniedzy nie bylo...wiec ja mu mowie ze przeciez to dodatek malo istotny a on na to ze nieeeeeee ze cytuje "to jest najwazniejszy dzien w zyciu mezczyzny i trzeba do tego podejsc z klasa "
Ekstra, nareszcie się doczekałaś na tego TŻta marnotrawnego

A to co powiedział Twój TŻ to gratulacje. Z czymś Ci niedługo na pweno wyskoczy
Cytat:
To tak jak ja. Też mam 170 chciałabym zejść do 53. No niech już będzie 55 kg ale nie 58 kg. Najgorsze, że tyję jak facet czyli idzie mi w brzuch. Jeszcze jakbym miała dupkę jak J. Lo to mogłabym i 60 kg ważyć.
nie przesadzajcie dziewczyny. 53 kg to za mało do takiego wzrostu.
Cytat:

Cytat:
Wiedziałam, że coś się stanie!

Właśnie czekamy na kolegę, który ma zawieźć nas na pogotowie do szpitala. Tż stało się coś w oko, w ogóle nie może go otworzyć, boli go, łzawi napuchło i jest całe czerwone
Ojej Niezłą masz intuicję...

Cytat:
Na szczęście nie jest tak w każdej firmie. W poprzednich gdzie pracował zdarzało się ale tylko w sytuacjach kryzysowych. Jak nie działały bankomaty bo był problem z systemem bankowym to normalne, ze siedzieli. Na dodatek jak pracował w tej firmie co teraz tylko w innym budynku to wychodził po 8 godzinach. Tylko teraz ma jakiś psycholi w zespole. Martwię się o niego Jest wymęczony, zestresowany. Wczoraj powiedział w firmie, że albo wraca do starego zespołu albo składa wymówienie.
Bliska będzie dobrze
Jak się męczy to powinien zmienić pracę.

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
Biska, nie martw się, wpuszczą krople, wyjmą jeśli coś tam jest i wyślą do domu. Też kiedyś z takiego powodu wylądowałam na ostrym dyżurze okulistycznym - iskra z ogniska poparzyła mi oko - wpadła mi. Oko boli jak cholera, ale na pewno będzie dobrze
Na pewno mu pomogą. Mi kiedyś o 5 rano wbiło się coś do oka z wody z kranu (nie mamy filtra) i jeździłam z byłym od szpitala do szpitala i nigdzie nie było okulisty. Dopiero koło 8 przyjął mnie prywatny okulista, na szczęście na NFZ. Właśnie z okulistami jest problem w Rzeszowie i Krakowie, bo nie mają dyżurów. Wszyscy na prywatnym siedzą. Wyciągnęła mi to okulistka, przepisała maść i nie mogłam przez kilka dni nosić soczewek, więc nosiłam okulary. O, i nawet pamiętam, że było to gdzieś w grudniu zeszłego roku w okresie świątecznym.

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Bardzo często zdarza mi się przeczuwać coś, intuicja może faktycznie istnieje?

To przewidz mi, czy jestem w ciąży, czy nie I kiedy mi się TŻ oświadczy. Wystarczy rok, a jak dasz radę to i miesiąc

Nie tylko u Ciebie jest taka sytuacja niestety. Gdyby komuś się coś bardzo poważnego stało, to byłoby po oku, nikt by nie pomógł.

Cytat:
Kawa grunt, że choć jedna butelka ocalała. Zawsze jest jakiś podkład do rozmowy. Wy tu o alkoholu a ja na odwyku jestem. I taką mam ochotę załyczyć łiskacza. Ale coś źle się czuję więc odstawiałam takie smakołyki.
Masz jakieś problemy z alkoholem?

Cytat:
Ble, nie cierpię łiskacza w ogóle jakoś antyalkoholowa jestem, w sumie to jakieś 3 m-ce nie piłam żadnego alkoholu. Ale na tak mi się zbiera, żeby w Sylwka sobie coś wypić dla smaczku
Ja też nie lubię whisky.

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Dziękuję, a mianowicie to o co konkretnie chodzi?
Wczoraj mi się pomyliło i myślałam, że to carmelova ma urodziny.
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

u mnie bylo dzisiaj -20 stopni
A u mnie -13.

Cytat:
sanrioo a u mnie to jest tak, że z biegiem lat zamiast wyglądać dojrzalej, to z tego co słysze od innych, wyglądam coraz młodziej
To pozazdrościć

sanrio, Ty się na tym znasz. Jeżeli mam endometrium 11 mm to kiedy powinnam dostać okres?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2009-12-19 o 00:42
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 00:51   #1009
justyna_dt
Zakorzenienie

Co do wagi i wzrostu - ja przy 174 cm ważę 54 kg (teraz, pewnie za kilka dni spadnę do standardowych 52 kg) i uważam, że to mało. Bardzo bym chciała ważyć 60 kg. Ważyłam 58 i czułam się cudownie po prostu zdrowo. Przy obecnej wadze czuję się często zmęczona i słaba, mam gorszy humor. Wtedy tryskałam energią przez całe 5 miesięcy, które trzymała mi się ta waga

Stary 2009-12-19, 04:31   #1010
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Hejka Pamietacie mnie jeszcze???????
No pieknie mnie zalatwilyscie - 30 stron musialam nadrabiac

Osz Rety - WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!!!

Claris - spoznione zyczenia urodzinowe - SPELNIENIA MARZEN!!!

Jakos przezylam ten tydzien(prawie, bo jeszcze ta nocka i nastepna) Trening nudny jak cholera- 9 godzin*4 dni sluchania+ egzamin(mam nadzieje ze zdalam..).Tylek mialam kwadratowy od siedzenia i srednio co 15 minut walczylam zeby nie zasnac - masakra!!!!!Ale dalam rade. Myslalam ze w poniedzialek w koncu odpoczne, wyspie sie... niestety mam juz isc do nowej pracy na przeszkolenie.I znowu nie wiem kiedy bede miala chwile czasu zeby z wami posiedziec W poniedzialek zloze wypowiedzenie co oznacza ze zostana mi do zrobienia 4 weekendy na nockach w koncu swiatelko w tunelu. Ogolnie to jestem potwornie zmeczona, jest koszmarnie zimno ale..... widzialam jak Tz przymierzal moj pierscionek .... Nie chce sie nastawiac na nic, zeby jak zwykle sie nie rozczarowac, ale rozum swoje a serce swoje i w glebi duszy i tak czekam i tak
gwiazdeczka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:44   #1011
Candy Killer
Zakorzenienie

skoro juz tak sobie zyczymy to dziewczynyyyy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEEEEEGO!!!
ja to zawsze zakrecona i spozniona wiec wybaczcie

spadam do pracy ale co zawiana jeszcze jesteeeeem

If You can dream it , You can do it...

Candy Killer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:17   #1012
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Dziewczyny z całego serca dziękuje za życzenia i pamięć (buziak dla każdej z osobna), naprawdę miło, że pamiętałyście
co do samego ślubu - powiem Wam jedno - niby to "tylko" cywilny, ale stres i wzruszenie jest jak składałam przysięgę i patrzyłam na Tż to mi się łza w oczach pojawiła - ale wzięłam głęboki oddech i troszkę łamiącym się głosem złożyłam przysięgę ale we wrześniu na kościelnym to będzie straszne, bo wiem że będę płakać, no i nic na to nie poradzę (taka wrażliwa jestem)
W ogóle przy podpisywaniu aktu małżeństwa pióro nie chciało pisać (może jakiś znak), ale w końcu się udało
Po ślubie była mała imprezka domowa wśród najbliższej rodziny
Naprawdę jestem szczęśliwa tylko szkoda, że męża przy boku w łożu nie mam - ale sobie to wszystko odbijemy
Wczoraj byliśmy podpisywać wnioski o kredyt, więc gdzieś na początku stycznia powinniśmy się dowiedzieć czy przyznają nam kredyt
Ale się rozpisałam
Jeszcze raz dziękuje Kochane

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:59   #1013
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

gwiazdeczka pewnie,ze pamietamy

osz rety fajnie, ze wszystko sie udalo i trzymam zebyscie kredyt dostali
Stary 2009-12-19, 10:30   #1014
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Biska, oby TŻta szybko "podleczyli" i aby szybko się wykaraskał

osz_rety, to fajnie, że wszystko się udało oby przyznali Wam kredyt i oby ślub kościelny był jeszcze piękniejszy

i nie pamiętam, co jeszcze chciałam napisać, ech
Stary 2009-12-19, 10:52   #1015
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:

no to bardzo dobrze

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

sanrio, Ty się na tym znasz. Jeżeli mam endometrium 11 mm to kiedy powinnam dostać okres?
powinnaś już albo niedługo... narasta pomiędzy 8-14mm

ja nie lubię sobót.... miałam wysłać niespodzienkę dla Ciebie Ins ale jeszcze nie byłam na tej głupiej poczcie tam są klejki jak nie wiem co...
ja bym już chciała żeby było po świętach... tak koło sylwestra
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:56   #1016
Gwizdak
Zakorzenienie

Dzieńdobry

Carmi , dzisiaj będę robić tiramisu wg Twojego przepisu
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:57   #1017
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

sanrioo, nic się nie przejmuj
a że sa kolejki, to wiem
wczoraj byłam 3 razy, a za 4 wysłałam TŻta, bo już siły nie miałam

Ja już po pierwszej kawie - pysznej zresztą z syropem karmelowym
i generalnie to nic mi się nie chce, zostałabym chętnie w domu... a do pracy trza iść oby chociaż spokój dzisiaj był....
Stary 2009-12-19, 11:00   #1018
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry
osz rety, ale miło przeczytać o ślubie którejś z "naszych" czekamy na kościelny i oczywiście mieszkanie razem

Stary 2009-12-19, 11:14   #1019
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość

Tylko Claris wszytskiego naj najlepszego Żeby czas do ślubu szybciutko zleciał i żeby Tż uszczęśliwiał Cie każdego dnia
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Claris - spoznione zyczenia urodzinowe - SPELNIENIA MARZEN!!!
Dziękuję kochane

osz rety to że tak powiem hmmmm nie skonsumowaliście małżeństwa >>
Stary 2009-12-19, 11:15   #1020
_Remedios
Zadomowienie

Dzień dobry

ode mnie spóźnione życzenia ślubne dla osz rety

i urodzinowe dla Claris

Dziewczyny spełnienia marzeń!

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości