Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 07:22   #3001
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
Dzieńdobry wszystkim!!!Mykam na uczelnię,będę dopiero wieczorkiem,no chyba,że nas wcześniej wypuszcząMiłego dzionka i pozdrowionka
ja też na uczelnię uciekam. ale i do pracy też, no bo jakżeby inaczej

nie chwaliłam się, Adam zaczyna pracę od środy. w poniedziałek jeszcze ostatnie badania, we wtorek bhp i do pracy rodacy hihihi

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

o napisałam 3000 posta

jeszcze 2000 i kolejna część

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 08:07   #3002
Stysik
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Dzień doberek

Niunia gratulacje dla Adama

Mnie wczoraj z leksza Tomas zdenerwował, ale nie wiem czy się gniewać bo dobrze wie ze nie lubie jak w domu mowi o mnie o jakis konkursach czy stypendiach bo potem zachwytow nad moja osoba nie ma konca a mnie jest glupio i na dodatek nie uwazam to za jakis duzy wyczyn, no i dostalam to stypendium ostatnie- ja w domu tylko mamie powiedziala i Wam a Tż znowu powiedzial całej swojej rodzinie a ze wczoraj byly rodzinne urodziny u niego to pol wieczoru mi gratulowali... masakra... tzn. z jednej strony mi milo ze ktos sie mna interesuje bo u mnie w domu nie robie wrazenia, a z drugiej dziwnie sie slucha zachwytow nas swoja osoba...i to troche presadzonych No i Tomas ma przechlapane

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:01   #3003
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a co Ty chciałaś na te urodziny, że taki foszek z obrotem, bo ja nie na czasie
e tam nie żartuj nie jest tak źle ja też nie mam nic dogranego póki co salę będziemy jakoś w marcu zamawiać a orkiestrę tylko musimy przełożyć bo już mamy umowę
nie chodzi o to że tylko ja chciałam (nie będę pisac znów o zajściu u jubilera rok temu bo by to za długo trwało) przez cały rok dawał mi do zrozumienia że to nastąpi w tym roku i właśnie na urodziny (nawet niektórym znajomym przedstawiał mnie jako "przyszłą żonę") a jak przyszło co do czego to się wycofał...
może to zależy kto gdzie mieszka ale w moich stronach juz teraz prawie nie ma wolnych terminów na 2011...a MY (o ile wogóle do tego dojdzie) to zaczniemy to załatwiac dopiero w styczniu 2011 a znajac tutejsze realia to załatwianie zajmie nam minimum rok (więc może i to będzie wrzesień ale napewno nie 2011)
Stary 2009-12-19, 09:03   #3004
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość

miciakicia- pewnie ropa sie zebrała wiec mozesz miec nawet temperaturke wiec z kolczykami nie ma żartów
no jednak wyjecie kolczyka pomoglo. Smarowalam tribioticiem i mi ten "guz" juz dzis zszedl. Nawet moglam spac normalnie i na tym uchu spalam i mnie nic nie bolalo. uff
Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Jest tu kto?
Wino obalone, koleżanka poszła, ależ mi dooooobrzeeee....
Ale Brzyduli nawet nie dałam rady obejrzeć dziś
ja tez nie dalam rady obejrzec

kurier przyjechal moze jakies pazurki sobie trzasne dzis, ewentualnie jutro

Wczoraj TZ porwal mnie na zakupy bo chcial sobie kupic jakas bluzke i prezenty dla rodzicow.To ja mu tez przy okazji prezent lkupilam hehe pojechalismy do Media Markt i go wyslalam na gry do PS2 zeby sobie luknął a ja prezent kupowalam i wyhaczylam taka fajna sluchawke Bluetooth wczoraj tak jak mowilam juz prawie mialam kupioną ale zestaw byl niekompletny... ;/ taka fajna czarną kupilam akurat pasuje mu do telefonu. 109zł zaplacilam to jeszcze nie tak zle
potem zachaczylismy o Focusa ale TZ wybrzydzal i nic nie kupil. Wychodzimy z Focusa, (nie parkowalismy w nim tylko obok bo tam miejsc nie bylo no i TZ pod zakaz musial wjechac ale nie wiedzial ze z drugiej strony "parkingu" tez jest zakaz a kurde ludzie tam stali to myslal ze mozna parkowac a jeszcze ja mu mowilam zeby tam wjechal zamiast mu zabronic) no i patrzymy a za wycieraczka kartka ze do strazy miejskiej trzeba sie zglosic ;/ i dali mu mandat i 5 punktow;/ najgorsze jest to ze on ma 20pkt czyli chyba mu porawko zabiorą... ale jak zdazy na szkolenie takie co zmniejsza puntky (dopiero 12 stycznia jest) to wtedy mu nie zabiorą... eh kurde wole zeby mial to prawko bo fajna prace ma ;/ no i sie wkurzylismy i pojechalismy do domu... jeszcze na tych zakupach sie troche poprztykalismy ale chyba bedzie dobrze

Sorki, ze sie tak rozpisalam. Mam nadzieje, ze mimo to, przeczytacie

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

MABI SPOŹNIONE ALE SZCZERE NAHSERDECZNIEJCZE ŻYCZENIA URODZINOWE KOCHANA NIECH CI SIĘ UŁOŻY Z TŻ. ŻYCZĘ CI TEGO Z CAŁEGO SERDUSZKA

piszę teraz bo wczoraj nie miałam kiedy

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:07   #3005
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

niunia32 gratulacje dla Adama
Mustique zdrówka życzę

dziękuję wszystkim za życzenia jeszcze raz
z mojego otoczenia tylko Tż o tym pamiętał...
Stary 2009-12-19, 09:14   #3006
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
nie chwaliłam się, Adam zaczyna pracę od środy. w poniedziałek jeszcze ostatnie badania, we wtorek bhp i do pracy rodacy hihihi
super

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj z leksza Tomas zdenerwował, ale nie wiem czy się gniewać bo dobrze wie ze nie lubie jak w domu mowi o mnie o jakis konkursach czy stypendiach bo potem zachwytow nad moja osoba nie ma konca a mnie jest glupio i na dodatek nie uwazam to za jakis duzy wyczyn, no i dostalam to stypendium ostatnie- ja w domu tylko mamie powiedziala i Wam a Tż znowu powiedzial całej swojej rodzinie a ze wczoraj byly rodzinne urodziny u niego to pol wieczoru mi gratulowali... masakra... tzn. z jednej strony mi milo ze ktos sie mna interesuje bo u mnie w domu nie robie wrazenia, a z drugiej dziwnie sie slucha zachwytow nas swoja osoba...i to troche presadzonych No i Tomas ma przechlapane
Nie ma o co się złościć, po prostu chciał się pochwalić jaką ma zdolną dziewczynę

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Wczoraj TZ porwal mnie na zakupy bo chcial sobie kupic jakas bluzke i prezenty dla rodzicow.To ja mu tez przy okazji prezent lkupilam hehe pojechalismy do Media Markt i go wyslalam na gry do PS2 zeby sobie luknął a ja prezent kupowalam i wyhaczylam taka fajna sluchawke Bluetooth wczoraj tak jak mowilam juz prawie mialam kupioną ale zestaw byl niekompletny... ;/ taka fajna czarną kupilam akurat pasuje mu do telefonu. 109zł zaplacilam to jeszcze nie tak zle
potem zachaczylismy o Focusa ale TZ wybrzydzal i nic nie kupil. Wychodzimy z Focusa, (nie parkowalismy w nim tylko obok bo tam miejsc nie bylo no i TZ pod zakaz musial wjechac ale nie wiedzial ze z drugiej strony "parkingu" tez jest zakaz a kurde ludzie tam stali to myslal ze mozna parkowac a jeszcze ja mu mowilam zeby tam wjechal zamiast mu zabronic) no i patrzymy a za wycieraczka kartka ze do strazy miejskiej trzeba sie zglosic ;/ i dali mu mandat i 5 punktow;/ najgorsze jest to ze on ma 20pkt czyli chyba mu porawko zabiorą... ale jak zdazy na szkolenie takie co zmniejsza puntky (dopiero 12 stycznia jest) to wtedy mu nie zabiorą... eh kurde wole zeby mial to prawko bo fajna prace ma ;/ no i sie wkurzylismy i pojechalismy do domu... jeszcze na tych zakupach sie troche poprztykalismy ale chyba bedzie dobrze
o kurczę, ale ma pkt juz uskładane ale trzymam , żeby juz żadnego nie złapał

Ja za niedługo zmykam na uczelnię i mam egzamin, więc proszę o kciuki będę po południu
Miłego dzionka

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:16   #3007
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Wyobraźcie sobie, że dopiero wróciłam z pracy Moja koleżanka się rozchorowała i musiałam oprócz swoich rzeczy zrobić też jej Normalnie mnie już kręgosłup boli od siedzenia cały dzień przed kompem

A w poniedziałek też sie zapowiada dłuższy pobyt w pracy bo o 16 mamy wigilię I na reszcie na legalu bedzie można plotkować
troche długo w niej siedziałas :/ to dzis jak mozesz to leń sie cały dzień

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
czesc i ja...

nie moge spac. grypa mnie dopadła na całego... goraczka rosnie i rosnie...

przepraszam ze pisze bez znakow polskich ale leze pod koldra i tylko jedna reke mam wolna
do łóżka i sie kurować!

Cytat:
ja też na uczelnię uciekam. ale i do pracy też, no bo jakżeby inaczej

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

o napisałam 3000 posta

jeszcze 2000 i kolejna część
pogratuluj tżtowi
no i dla Ciebie

Wczoraj wrociłamo 23 i juz nie miałam do Was zawitać bo padałam na twarz s zaraz znów sie zbieram do pracy... ugadalismy wczoraj tego sylwestra juz nie umiem sie doczekać chce odpoczynku!!!
u nas wczoraj było - 20 masakra mam nadzieje ze i auto odpali!

buziaki kochane odpoczywajcie
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:25   #3008
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
o kurczę, ale ma pkt juz uskładane ale trzymam , żeby juz żadnego nie złapał

Ja za niedługo zmykam na uczelnię i mam egzamin, więc proszę o kciuki będę po południu
Miłego dzionka
nooo a prawko ma od pazdziernika 2007.. tylko dopiero w polowie zeszlego roku tak zaczal zbierac te puntky. Ciagle cos... eh.. (nie)dziekuje za kciuki

i ja tez trzymam za Ciebie

Stary 2009-12-19, 09:28   #3009
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

mój TŻ stracił prawko we wrześniu i to była dla niego całkowita załamka teraz już trochę lepiej jest, ale sam mówi, że jak bez ręki się czuje

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:29   #3010
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

a czy któraś z Was się może orientuje czy jest już wątek PM2012?
Stary 2009-12-19, 09:35   #3011
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Niedawno wstałam, a zaraz biorę się za sprzątanie i dalsze pieczenie ciasteczek, więc odezwę się później

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a czy któraś z Was się może orientuje czy jest już wątek PM2012?
Tak, jest już. Oto link => https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=371952&page=29

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:50   #3012
cobra115
Zakorzenienie

Sysik to dobrze że się chwali chce żeby wszyscy wiedzieli jaką ma zdolną Narzeczoną

Micia ojoj:/ oby zdążył z tym szkoleniem

Joanwi

Jak nie wykombinuje nic to o 10:39 mam autobuc do c-na a w c-nie dopiero 11:30 do bielska zamarznę i skonam... Ciekawe czy by dziadek mnie nie podrzucił do c-na...

Nic lecę

Paaa Miłego dnia
Stary 2009-12-19, 09:58   #3013
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Jenny dziękuję (chociaż tak naprawdę wolałabym się w tym temacie nie posuwac do przodu w 2012 rok) no i zżyłam się z Wami jak nie wiem co napewno będę zaglądac
Stary 2009-12-19, 10:08   #3014
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Sysik to dobrze że się chwali chce żeby wszyscy wiedzieli jaką ma zdolną Narzeczoną
he he no wiem że się chce pochwalić ale on ma taką plotkarską rodzinkę że szok i jak powie siostrze to cała wieś od razu wie a na dodatek jak teściowa mi gratuluje poł godziny ze łzami w oczach to strasznie to mnie krępuje, jeszcze przy ludziach prawie jakbym nobla dostala jakas kara za to musi być bo powiedzialam Tż żeby w domu nie mówil bo wiem jacy są

Micia nie chce Cię straszyć ale on już przekroczył dozwoloną ilość punktów i nawet jak go na rutynową kontrolę zatrzymają to mu prawko zabiorą... bo kurs się liczy jak się ma do 24 a jak już za dużo to chyba po ptokach

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-12-19 o 10:09
Stary 2009-12-19, 10:09   #3015
bambusiek
Zakorzenienie

Na razie tylko się przywitam... CZEŚĆ CZOŁEM
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:27   #3016
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Micia nie chce Cię straszyć ale on już przekroczył dozwoloną ilość punktów i nawet jak go na rutynową kontrolę zatrzymają to mu prawko zabiorą... bo kurs się liczy jak się ma do 24 a jak już za dużo to chyba po ptokach
ale moze do bazy danych nie zdaza pojsc te puntky jeszcze... bo on nabil 20 a jak pytal na policji ile ma to mu pow3iedzieli ze 14... wiec ewentualnie bedzie mial 19 a nie 25... Nie wiem jak to oni tam mają

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Na razie tylko się przywitam... CZEŚĆ CZOŁEM
cześć

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

Idę się kąpac a w miedzyczasie "Brzydula" wczorajsza sie sciaga

Stary 2009-12-19, 10:29   #3017
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
ale moze do bazy danych nie zdaza pojsc te puntky jeszcze... bo on nabil 20 a jak pytal na policji ile ma to mu pow3iedzieli ze 14... wiec ewentualnie bedzie mial 19 a nie 25... Nie wiem jak to oni tam mają
a może już mu się 6 punktow anulowalo bo one sa rok wazne tylko...

Stary 2009-12-19, 10:34   #3018
Mustique
Lena

czesc wszystkim!!!

przeżyłam jakoś noc... gorączka już pomału spada.. już jest 38, wiec jest pomału ok.

wkurzyłam sie i dzis na maksa... zamówiłam sobie pare dni temu film DVD i miałam nadzieję że mi przyjdzie; bo chora jestem, nie mam co robic to bym oglądała.. od paru dni sprawdzałam historię zamówinienia i doczekać sie nie mogłam.. a dzis informacja mi przyszła że zamówinie anulowali!!! szlag by trafił! teraz nawet jak zamówię z innego sklepu internetowego to i tak dopiero po świetach mi przyjdzie!
Stary 2009-12-19, 10:34   #3019
lusesita23
Zakorzenienie

Siemanko

wstakam na chwile,ale wracam do lozka czytac...zimno mi;p

Micia wow niezle juz uzbieral...ale trzymam kciuki, zeby sie udalo!

Niunia gratki

Stysik chcial sie pochwalic jaka ma zdolna narzecozna, wybac zmu;p u nas tak jest, ze ja wszystkim mowie o M. jaki on zdolny bo cos tam, a M. raczej o mnie nie mowi nikomu;p a przynajniej nic mi o tym nie wiadomo...;p kiedys siostrze sie pchwalil ,zedostalam stype, ale wtedy smiali sie, z eja place w takim razie (bo bylismy na imprezie);p

wracam do lozka;p
Stary 2009-12-19, 10:38   #3020
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a ja juz po wizycie Księżulka... powspominalismy, posmialismy się, winka sie napiliśmy i poszedł., a raczej pojechał z teżetem. ... a ja męczę sie z tą grypą... już gorączkę mam!!!

a brzydulka fajna.... jak płakała przy stole, to moje hormony też chciały mi psikusa zrobić i płakać razem z nią.... ale sie nie dałam!
BiednaKuruj się jak najskuteczniej

A ja Brzyduli nie oglądałam cały tydzień i chyba dzisiaj też marne szanse, bo wychodzę. Ew. ściągnę z tych tajemniczych linków

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki
Jak wieczorek mija? Ja byłam u orto - pół godziny spóźnienia, bo autobus się tyle spóźnił , ale ona też opóźnienie miała - łańcuszki wymienione i wizyta w lutym dopiero Czy ja zdąrze z tym do ślubu
Potem polatałam za uszczelkami - w Praktikerze potwornie drogie i kupiłam 1 paczkę w Realu i przy okazji kupiłam tacie etui na telefon i z głowy prezent. Jeszcze tylko mama i TŻ, ale to w niedzielę. Wymarzłam strasznie

Miałam firanki wieszac, ale mi zimno i nie chce mi się nic

Siedzę trochę z Wami i muszę zerknąc w necie przepis na lukier do pierników i oferty pracy przejrzec, bo już dziś szefowa pytała czy już cos mamy - niefajnie
Powodzenia w szukaniu pracy

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
aha aha jeszcze sie pochwale ze dzisiaj jest rowne 1,5 roku do mojego slubu
Super Cudowne uczucie, nieprawdaż

Cytat:
Gratulacje

Micia - niefajnie z tym prawkiem Ja co prawda takowego nie posiadam, ale rzeczywiście autko to obecnie podstawa...
----------------------------------------------------------
A ja zlądowałam do domu grubo po północy i na 7,30 do pracy No, ale najważniejsze, że spotkanie udane
Dzisiaj wieczorem spotkanie opłatkowe, ale za to jutro cały dzień free

I chyba muszę jeszcze dokupić prezenty, bo dla
-mamy mam kuferek na biżu, perfum i deo z Avonu, a ma być gwiazdkowo-urodzinowy i chyba dokupię jeszcze klipsy
- brata i bratowej - po 1 żelu pod prysznic i wspólnie książkę, a brak miał urodziny w zeszłym tygodniu i imieniny w przyszłym, no i nie wiem, co dołożyć
- no i dla B. mam prezent, który już odpakował w celu sprawdzenia, do tego deo i coś jeszcze, ale chciałabym jeszcze coś niespodziewajkowego:confu sed:
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:27   #3021
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzieeeeń dobry.
Ja właśnie wstałam ( tak wiem,zrywam się ostatnio bardzo wcześnie rano). Zabieram się za pomoc mamie w porządkach,już końcówka. No i potem na zakupy z TŻtem jedziemy.
A mam pytanko do Mustique-ile miałaś dotychczas robionych USG? Bo jak ostatnio byłam u lekarki,ona nie ma USG w gabinecie,to powiedziała,że na pierwsze USG mam iść koło 11. Potem po 20,a potem po 32 tyg. Dobrze ona gada czy to jest coś nie tak?
Dobrego dnia laski.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:38   #3022
lusesita23
Zakorzenienie

Bambusiek milego psotkania i powidzenia w szukaniu prezentów tezmam z tym zawsze problem, na szczescie juz akupionne wszystko

honolinka tez sie biore z aporzadki....ech...ale najpierw musz esie ubrac

a ja slyszalam, z eim mniej usg tym lepiej (oczyeiscie gdy wszystko ok i nie ma takiej potrzeby) sis miala wlasnie 3, choc chciala wiecej bo cos tam, to lekarz byl zdania, zewlasnie im mniej tym lepiej

hmmm...moj M. po pracy jedzie po choinke i prezenty;p zamowil juz ksiazke i pytal sie cos jeszcze bym chciala;p powiedzialam zeby wybral pomiedzy szlafrokiem (takim milusim rozowym w baranki;p)a skrzynka na kosmetyki
smielismy sie, z ejak jz bedizemy rzem mieszkac to b.srxy bede wygladac w takim szlafroku:cojest :

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

aha i jak to jest z formatowaniem baterii w telefonie??? bo mam rozladowana,ale nie padla jeszcze do konca...ale jak padnie to 12 godzin ladowac i ma on byc WYLACZONY calkiem????????M. mowi, ze moge miec wlaczony, kumpela, ze w zadnym wypadku, a w plusie nic nie mowili;p
Stary 2009-12-19, 11:42   #3023
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Bo on pewnie dumny jest z Ciebie . A że rodzinka pół wieczoru ględziła o tym...eee tam, zawsze tak jest, a już zwłaszcza po alkoholu
Ale cię rozumiem bo mi też głupio kiedy sąsiadki takie rzeczy o mnie wygadują a połowa z tego przesadzona

Cytat:
nooo a prawko ma od pazdziernika 2007.. tylko dopiero w polowie zeszlego roku tak zaczal zbierac te puntky. Ciagle cos... eh.. (nie)dziekuje za kciuki
Uuuuu się doigrał chłopak w końcu

Ja mogę się pochwalić, od 2003 nie dostałam jeszcze punktu
.....

Zasnęłam koło 22 i wstałam o 9 więc wreszcie czuję że żyję
Sprzątałam dziś kibelek, kafelki itd, a Mały siedział i mi zlizywał pianę z miski od płynu Cilit dureń jeden

Z TŻ-em kłótni ciąg dalszy ale nie będę się tu rozwodzić bo nie warto.
Tylko dziś impreza u nich i nie wiem jak to przeżyję, mam udawać że nic się między nami nie dzieje?

Chyba spakuję sobie pięknie wszystkie prezenty

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
aha i jak to jest z formatowaniem baterii w telefonie??? bo mam rozladowana,ale nie padla jeszcze do konca...ale jak padnie to 12 godzin ladowac i ma on byc WYLACZONY calkiem????????M. mowi, ze moge miec wlaczony, kumpela, ze w zadnym wypadku, a w plusie nic nie mowili;p
ja czekałam aż sam się wyłączy i ładowałam wyłączony jakieś 2-3h a nie całą noc bo wszyscy mówią że teraz przy tych nowych telefonach nie ma potrzeby
ale czy to prawda...
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:48   #3024
lusesita23
Zakorzenienie

T'ai a moze sie pogodzicie?

sorki za te wszystkie literowki i brak polskich znakow-mam nadzieje, ze nie utrudnia wam to czytania?

nie cierpie pisac z polskimi znakami...a literowki sa bo stukam czubkami tipsow w klawisze i czasem cos sie omsknie;p

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

T'ai mi sie zaraz calkiem wylaczy pewnie wiec nie bede ladowac w nocy tylko w dzien... no trudno podlacze go i bede ladowac i normalnie wlaczony bedzie...
nie pamietam jak to z tamtymi telefonami robilam...

ide sprzatac, buziaki
Stary 2009-12-19, 12:20   #3025
Mustique
Lena

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15943684]
A mam pytanko do Mustique-ile miałaś dotychczas robionych USG? Bo jak ostatnio byłam u lekarki,ona nie ma USG w gabinecie,to powiedziała,że na pierwsze USG mam iść koło 11. Potem po 20,a potem po 32 tyg. Dobrze ona gada czy to jest coś nie tak?
Dobrego dnia laski.[/QUOTE]

3 razy będzie... no chyba że coś- tfu tfu tfu- to będą dodatkowe!
Stary 2009-12-19, 12:22   #3026
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mogę się pochwalić, od 2003 nie dostałam jeszcze punktu

A TZ mi kupil The Sim3 "wymarzone podroze" pod choinke wiem bo zapytal co chce dostac a teraz mo dzwonil
"-co ma pisac na tych simsach?
-noo wymarzone podroze
-aha dobra
-czyli jednak simy mi kupisz?
-no a co mam Ci kupic, nie mam innego pomyslu"

Chyba mu dam dzis jego prezent.. bo jak ja wiuem co dostane to niech on tez juz wie i zacznie uzywac przynajmniej...

Stary 2009-12-19, 12:27   #3027
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry!
W końcu wczoraj nie posprzątałam, dzisiaj będę musiała. Muszę zrobić porządek w szafie, bo (wstyd się przyznać) wszystko już mi się samo wysypuje i pogniecione jest na maksa.

Mój D. jest dziś cały dzień w pracy, ma remament. Ech, nie lubię tych remamentów, zawsze jest wtedy wykończony.

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:34   #3028
Mustique
Lena

u na sprezenty będą z zaskoczenia , pod choinką będą czekały aż do pierwszego dnia świąt. mam nadzieję że nikt sie nie zawiedzie.

od nas rodzinka dostaje:
- dzieciarnia- to słodycze, jakieś autka itd (ale na to zbieraliśmy wspólnie, całą rodziną). każdy z dzieciaków będą mieli jeden prezent ale porz ądny
- teściowa- szal/ chustę z krajów arabskich
- tato- dostanie zrestaw kosmetyków + krawat (tradycja)
- bracia (moi i teżeta)- drobne jakieś upominki (coś z jajem, żeby było do śmiechu)
- siostry, bratowe (moja i teżeta)- jsakieś kosmetyki
- teżet- ramkę do zdjęć (pisałam wcześniej) z koszulka z olbrzymim napisem " Strzał w 10-będę tatą!"

Edytowane przez Mustique
Czas edycji: 2009-12-19 o 12:36
Mustique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:36   #3029
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
T'ai a moze sie pogodzicie?
do wieczora na pewno nie

Prezenty wszystkie zapakowałam
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:40   #3030
Mustique
Lena

Cytat:
Prezenty wszystkie zapakowałam
ja nigdy nie lubiałam i nie umiem pakować.. czekam na teżeta i jego zgrabne rączki!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości