|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak wiem juz na 100% ze Go nie bedzie to sobie cos oragnizuje nie siedze i nie czekam bo moze jednak zmieni zdanie
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesze sie ze sie Wam polepszyły relacje ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Koszka a Twój sie odezwał?
|
|
#274 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po prostu czasem chcemy poczuć, że oni też organizują spotkania i o tym myślą. Ale chyba będę się go pytać i tyle, bo on jakoś super zorganizowany to już nie będzie. Może jak mu tak będę dziure w brzuchu wiercić to w końcu zacznie sobie planować. A jak będę miała jakieś inne propozycje to po prostu z nich skorzystam, jak mi wcześniej nie powie, że się spotykamy Ciekawa jestem jak to z dzisiejszym dniem wyjdzie o której się łaskawie odezwie hehe ![]() Dopiero trening skończył, więc pewnie jeszcze trochę się zejdzie zanim sie odezwie No ale zobaczymy kiedy to nastąpi
,,Egoizmem jest wymaganie od innych, by żyli życiem, które akurat tobie wydaje się najwłaściwsze. Żyć swoim życiem nie jest egoizmem"- Anthony de Mello Edytowane przez Koszkaa Czas edycji: 2009-12-19 o 13:47 |
|
|
|
|
#275 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I czesto u nas byly o to klotnie bo ja sie wkurzalam ze On mnie nie powiadomil i ja juz nie mialam kiedy sobie czego zorganizowac i siedzilam w domu. Wiec zaczelam pytac ale po pewnym czasie czułam ze sie narzucam.. I podobnie jak u ciebie Koszka koło sie zamyka..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|
|
|
|
#276 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego będę z tym walczyć!
|
|
#277 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z ciekawosci sie spytam
![]() Ty mu wręczyłaś ta liste z punktami na kartce?
|
#278 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze miałam swoją dwa razy dłuższą i ją też zabrał ![]() A jak zaczął tą moją czytać to mu powiedziałam, że dla niego jest krótsza to od razu zainteresował się tą drugą Ciekawe jak długo będzie te kartki miał Ale ja mam wszystko na kompie zapisane, więc mu będę drukować na bieżąco, dopóki nie zpamięta
|
|
#279 |
|
Zadomowienie
|
Ja Ci się uda to proszę o rady jak tego dokonałaś
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Będę mu często powtarzać, żeby planował swój dzień i żeby był bardziej zorganizowany no i będę się pytać wcześniej czy się spotykamy to wtedy będzie musiał się zastanowić nad swoim planem dnia
![]() Czy poskutkuje- zobaczymy.
|
#281 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie powodzenia koszka
Jak zadziała tez tak zrobie chcoiaz juz kiedys tak prbowałam i sie nie udało.. Ale mam nadzieje ze u Ciebie bedzie inaczej
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 Edytowane przez *wanilia* Czas edycji: 2009-12-19 o 14:08 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale postępy widać. Napisał, że idzie zmienić opony i będzie za godzinę. Kiedyś by mi tego nie napisał i bym się wkurzała czemu tak długo się nie odzywa. A tak jestem spokojna ![]() Co prawda umówić się ze mną jeszcze nie umówił, ale już się nie czepiam, dobre i tyle
|
|
#283 |
|
Rozeznanie
|
Zaakceptowałybyście to, że WASZ Tż chodzi z kolegą do jego kuzynek (kolegi) do domu na pogawędki, czasami na spacery? Dodam, że nie są to jakieś stare dobre znajome tylko niedawno poznane panny, odwiedzane przez Waszego faceta tak z raz w tygodniu? Oczywiście Tż zapewnia, że to tylko znajome i chodzi dla towarzystwa, bo z tym kumplem to oni wszędzie razem muszą być. Sytuacja utrzymuje się przez miesiąc.
|
|
|
|
#284 | |
|
Zadomowienie
|
A moj sie nie odzywa od wczoraj
![]() Rano mu napisalam smska i mi nie odpisal:| Alee moze nie mial gdzie kupic karty albo jeszcze go w domu nie ma z pracy a tel zapomnial albo milion innych powodow dlatego sie nie denerwuje poczekam a jak zaczne sie denerwowac to zadzwonie ![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie zreszta moj tż by nawet nie chciał. teraz kazda wolna chwile (a ma ich sporo) spedza ze mną tż kochany. non-stop mowi mi cos milego. kolejny (23 dzien) bez ani jednego zgrytu normalnie wypas
|
|
#286 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zabroniłabyś mu spotykania się z takimi pannami? ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- A gdyby chciał to jak byś zareagowała? |
|
|
|
|
#287 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pozwoliłabym na to, bez przesady... Dziwne, że kolega takie częste kontakty z kuzynkami ma coś mi tu śmierdzi...
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
zapytalabym po co mu to. co w pogawędkach z tymi dziewczynami jest...czego w pogawędce ze mna nie ma. powiedzialabym ze jest mi przykro ze poswieca czas innym dziewczynom a nie mi. ze chcialabym tam jezdzic z nim, a najlepiej jakby zaniechal tych wizyt.
co innego spotkania w meskim gronie (na ktore moj tż chodzi) gra z chlopakami na kompie, pije piwo, gadaja. ale z dziewczynami? kuzynki kolegi?
|
#289 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym na pewno się nie zgodziła!
Gdyby mi z czymś takim wyskoczył, to bym się zastanowiła nad związkiem. Serio, bo co innego wypad ze znajomymi np. ze studiów (koledzy i koleżanki), a co innego jakieś panny ledwo co poznane i w ogóle co tydzień? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#290 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, to żadne usprawiedliwienie. Ja bym to rozumiała tak:-Kochanie spotkamy się dziś? -Niestety, nie mogę. -A szkoda, to ja idę z kumpem do X i Y. zastrzeliłabym. Nie, nie. Dla mnie to jest absolutnie nie halo. Na pewno bym tego nie tolerowała. Jeżeli on tak strasznie lgnie do nich, to moim zdaniem, coś jest nie tak (lub będzie). Najwyraźniej zbyt miło spędza mu się tam czas. Nie wiem, może jestem jakaś dziwna, może panikara, ale ja właśnie tak bym o tym myślała .Ja czegoś takiego nie rozumiem. Mam dobrego (bardzo dobrego) kumpla na uczelni i jakoś nie przyłazimy do siebie do domów, nie "umawiamy się na kawusię" czy spacerki o zachodzie słońca ("bo przecież jesteśmy tylko kumplami!"). On ma dziewczynę, z którą jest ponad 4 lata, a ja tż i to oczywiste, że takich rzeczy nie powinno się im robić. I gdy mam wolne, nie widzę się z tż to dzwonie do przyjaciółki, czy innych koleżanek i z nimi się spotykam. Jeżeli Twój się tak "pociesza" koleżankami, gdy Ciebie nie ma w pobliżu, to dla mnie byłby to znak, że coś zbyt chętnie do niej (do domu? ) chodzi.
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-19 o 15:14 |
|
|
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie przesadzasz. jesli takie spotkania byłyby raz na jakis czas. to ok. wiadomo to sa jego kolezanki. a ma prawo je miec. ale nie co tydzien! to jzu jakas przesada. ja bym sie wkurzyla
![]() a jak nie moze spotkac sie z tobą to niech inaczej spedza czas. robi zakupy, gra na kompie, idzie do kumpli. dlaczego zawsze wybbiera tego jednego kolege i jego kuzynki? tylko jednego kolege ma?
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-19 o 15:11 |
|
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Ciągle mnie zapewnia, że to tylko koleżanki, lubi je, fajnie się z nimi gada i dlatego z kolegą do nich chodzi. Mam nie czuć się zagrożona, taa jasne, ciekawe jak on by się czuł.
|
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pytalas jakby sie czul jakbys chodzila z kolezanką do jej kuzynow z ktorymi bardzo fajnie by sie gadalo?
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle to ja jestem przewrażliwiona na punkcie koleżanek TŻta, także jakieś spotkania poza uczelnią nie wchodzą w grę. wystarczy, że ma kolegów, ewentualnie siostry cioteczne i kuzynki, którym może się zwierzyć jak chce. pamiętam jak na początku naszego bycia razem TŻ nie do końca wiedział co wypada, a co nie i zdarzyło mu się pójść na piwo z "przyjaciółką", a jakiś czas potem do koleżanek uczyć się matematyki oczywiście dowiedziałam się po fakcie i byłam wściekła.twoja sytuacja mi wygląda w ten sposób - twój TŻ nie ma co robić, a że jego kolega zamiast iść na piwo, idzie do kuzynki, to on z nim. jak taki rzep za przeproszeniem
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-19 o 15:19 |
|
|
|
|
#296 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I powiedział, że ja mu nie ufam skoro się czepiam o te panny. ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
I nie widzi w tym nic złego... |
||
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
zaufanie zaufaniem mnie by po prostu wkurzalo z etz u kogos przesiaduje non-stop.u obcych dla mnie dziewczyn. moj tż zapewne by powiedzial "dobra skoro nie chcesz zebym chodzil tam to nie bede" znam go i dla swietego spokoju by tak powiedzial
![]() teraz doczytalam sytuacje Mandy ciezki, oj strasznie ciezki ten jej zwiazek. czy ktoras z was by tyle z chlopem wytrzymala? takie ...hmm...toksyczne....syt uacje czy tobie Mandy ten zwiazek przynosi szczescie i satysfakcje?
|
#298 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A Mandy podziwiam za cierpliwość. Na jej miejscu przy jakiejś kłótni na pewno bym zerwała, może bym żałowała tego później, ale z perspektywy czasu wyszłoby to tylko na dobre. Edytowane przez KroplaDeszczu Czas edycji: 2009-12-19 o 15:27 |
|
|
|
|
#299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Mandy tez podziwiam za wytrwalosc i tak silny uklad nerwowy (ja bym juz byla w grobie z moimi nerwami). Nie chce krakac, ale nie widze zbyt swietlanej przyszlosci.... Kamila Ciebie tez podziwiam za tyle dni bez zgrzytow a jak w ogole z tym Sylwkiem bo chyba nie doczytalam gdzie idziecie?
|
|
|
#300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jakos sie tym nie przejmuje tż powiedzial zebym sie nie martwila bo na pewno gdzies nas wkreci do znajomych a jak nie to razem u niego w zeszlym roku dowiedzialam sie o domowce na 2 dni przed sylwestrem wiec spoko na razie zyjemy sobie spokojnie, czesto sie widujemy, sporo rozmawiamy o nas, jestesmy mega szczesliwi ![]() a ty jakie postanowienia no no. tż sie nie odzywal? nie szukal kontaktu? ex tez nic? masz kogos na oku?;D
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.

o której się łaskawie odezwie hehe

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie pozwoliłabym na to, bez przesady... Dziwne, że kolega takie częste kontakty z kuzynkami ma
Gdyby mi z czymś takim wyskoczył, to bym się zastanowiła nad związkiem. Serio, bo co innego wypad ze znajomymi np. ze studiów (koledzy i koleżanki), a co innego jakieś panny ledwo co poznane i w ogóle co tydzień?