![]() |
#2821 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
co do zwierzaczków, wszystkie zachwycacie się rasowymi psiakami, tymczasem ja bym 100 razy baerdziej wolała wziąc psa ze schroniska i zabrać go z tego okropnego miejsca nie wydając przy tym kupy kasy... a mieć poczucie że robi się coś dobrego i ratuje się psiaka
![]() ![]() a co do torebek to w okolicach marca biorę Amber i Mari, jak zostaną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szczerze powiem że tak mądrego psa w życiu nie widziałam ale rozpieszczony jest strasznie - ma się za dobrze ![]() Biorąc psa trzeba liczyć się z tym że ten pies też je, choruje czy potrzebuje czułości no a co zatem idzie my musimy się czasem czegoś wyrzec np. nie kupić kolejnej torebki ![]() ![]() A ja nie rozumiem ludzi co biorą psa a później przywiązują do budy, od czasu do czasu rzucą mu coś do zjedzenia a czułości zero ![]() Moja sąsiadka ma psa Alaskan Malamute - ten pies potrzebuje wybiegu i dużo jedzenia a ona zamknęła go w klocie, jedzenie dostaje raz na tydzień, czasem raz na dwa tyg., taki pies ma mnóstwo sierści w budzie, odchody a ona ostatnio mu tam sprzątała przed wakacjami - kompletnie się nim nie interesuje ![]() Jak to widzę to mi się serce kraje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym powiem Ci, że sama obawiałam się kupna szarej torebki (kupowałam Andi czyli typowo szarą). Z biegiem czasu zauważyłam, że ten szary to bardzo uniwersalny kolor ![]() ![]() Czarnej Elvie raczej już nie będzie, a "szara" też pewnie niedługo zniknie ![]() Do torebki dołączony jest pasek, ale mi sie na nim kompletnie Elvie nie podoba. Zresztą jeżeli mogę ją nosić na ramieniu na krótszych rączkach to po co mi jakiś dodatkowy pasek ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() Na pewno warto by się nad nią zastanowić ... a jeżeli jeszcze zeszliby z ceny np. do 49 zł to kto wie ![]()
![]() |
#2824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Ania
|
monika9725, Eirenn, Iduś oraz inne torebkomaniaczki dziękuje Wam bardzo za opinie odnośnie Elvie. Faktycznie jeśli niedługo ma zniknąć to muszę szybko naciągnąć kogoś na ten zakup
![]() ![]() A mogę też pokazać swojego pieska? Nie mogłam się powstrzymać, przepraszam |
![]() ![]() |
![]() |
#2827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2828 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
strong sexy happy healthy ... in progress ... Edytowane przez creativve Czas edycji: 2009-12-19 o 14:28 Powód: jakaś literka się zagubiła.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja co prawda mam dwie czarne torby : 1 kuferek z F&F i jedną dużą na ramię z Evie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze że go uratowałaś i przygarnęłaś - nie rozumiem jak można zabić psa ? ![]() trzeba być potworem ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, właśnie zauważyłam, że dzis wygasa mi rabat na e-torebce
![]() ![]()
![]() |
#2833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale wracając do tematu - Elvie jest śliczna, będzie pasowała praktycznie do wszystkiego ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2834 |
Zadomowienie
|
kurcza, czy jak kurier ma byc u mnie w poniedziałek, (a mi akurat cos wypada i nie moge byc w domu) to moge do nich zadzwonic zeby kuriera do mnie wysłli we wtorek ? co oni robią jak ktos nie odbierze przesyłki ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2835 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na zielona Ane tez mam chetke ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez karolag22 Czas edycji: 2009-12-19 o 14:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kochana ja tu jestem nowa a jeszcze 20 stron nie zdązyłam obrobic ... a Ciebie podziwiam ze przeczytałas to wszystko ! ![]() ![]() ![]() Co do Elvie, to nie byłam na początku do niej przekonana ale z czasem coraz bardziej mnie pociaga ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój dokładnie tak samo, raz go nie było 3 dni i już myślałam że po nim a tu patrzę a on stoi pod drzwiami brudny, zmarznięty i głodny ![]() W domu jak zostaje sam to cały dzień śpi - nawet nie je, nic nie psoci jest grzeczny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Facet chciał go zabić bo wyjeżdżał do Niemiec i nie miał go komu dać, przyniósł do mamy do sklepu go pokazać czy by nie chciała no ale mama powiedziała że chętnie tylko tata się nie zgodzi ale w tym czasie przyjechałam ja (dobrze się złożyło bo bywam tam 5 razy w roku) i jak go zobaczyłam, wzięłam na ręce to stwierdziłam że biorę go do domu choćby tata miał mnie wyrzucić ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do Elvie, to może uda Ci się kogoś szybko namówić ? Jakbyś zamówiła w poniedziałek, to na święta torebka będzie u Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Śliczny piesek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2843 | ||
Ania
|
Cytat:
Ale nagle co widzę? Że powstała IV część ![]() No i faktycznie myślę, że pokuszę na Elvie, czarną torebkę (w domyśle Anę) jeszcze zdążę sobie kupić. Mam nadzieje, że uda mi się kogoś do tego nakłonić. Najbardziej pod ręką są oczywiście rodzice ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wreszcie zobaczyłam swoją granatową Saphire i Amberlyn ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Amberlyn też bardzo mi się podoba i gdybym miała coś teraz zamawiać to chociaż mam chęć na jakąś ciekawą czarną torebkę to jednak z etorebek teraz najbardziej mi się ona podoba... Ale pierwszą torebką, którą zachwyciłam się po odkryciu etorebek była Liya - granatowa wzbudziłą mój zachwyt i choć "chodziła" za mną dość długo to jej nie zamówiłam. Nie znałam tego forum ani opinii o etorebkach więc bałam się zaryzykować a teraz jak tu WPADŁAM to po uszy i ciężko się oprzeć pokusie zamawiania, jak wszyscy podszeptują KUP, KUP, KUP... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() przychodzi na drugi dzien
Żona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez BBlondyneczkAA Czas edycji: 2009-12-19 o 18:06 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Właśnie też się ostatnio zastanawiałam czy to jakaś moda czy też część moich znajomych jest wiatropylna, bowiem znam sporo młodych mam. Nie ma co, wyż demograficzny! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2848 |
Zadomowienie
|
Zamówiłam w czwartek szarą Ane
![]() ![]() Skorzystałam z kodu jednej z Was, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2849 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj zamiast spakować się w nową troebkę ja dalej męcze Simon.. ![]() Na Ane przyjdzie czas...jak się przekonam... Byłam na zakupach i na ElVi nie zostało nawet grosza ![]() P.S. Muszę się pochwalić!! Byłam mierzyć suknie ślubne i chyba wybrałam tą jedyną ![]() ![]() Tindomerel w takim razie czekamy na fotki i witamy na wątku!!
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce ![]() 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja ![]() Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2009-12-19 o 18:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zadomowienie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.