etorebka.pl część IV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 10:45   #2821
agusia642
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

co do zwierzaczków, wszystkie zachwycacie się rasowymi psiakami, tymczasem ja bym 100 razy baerdziej wolała wziąc psa ze schroniska i zabrać go z tego okropnego miejsca nie wydając przy tym kupy kasy... a mieć poczucie że robi się coś dobrego i ratuje się psiaka sorry za off, ale na temat zwierząt mogłabym długo gadać, więcej niz o torebkach na pewno

a co do torebek to w okolicach marca biorę Amber i Mari, jak zostaną
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 10:48   #2822
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
muszę przyznać że po obejrzeniu zdjęć mari w katalogu zmieniam zdanie na pozytywne , torebka o wiele lepiej się prezentuje niż na zdjęciach e-torebki ma taki sportowy styl ( właśnie przez te plecionki które dodają uroku i tego wspomnianego sportowego charakteru ) widać że jest bardzo pojemna teczka się zmieści bez zginania ale czy jeśli bedę miec mniej rzeczy to nie zrobi sie taki flaczek ???
Oj Mari to chyba wszystkich (pozytywnie) zaskoczyła . A na Twoje pytanie niestety nie odpowiem bo jej nie posiadam

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Oddać? Piesków nie powinno się oddawać, chyba że naprawdę nie da się inaczej (np. jakaś ostra alergia na sierść się pojawia). Nie wyobrażam sobie oddać psa, którego się ma tylko dlatego, że się ma ochotę na innego... Pies się bardzo do człowieka przywiązuje i cierpi, jeśli się go porzuca. Miałam kiedyś przez 14 lat jamnika i czasem wiązało się to z jakimiś wyrzeczeniami, ale jeśli się bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym do końca jego życia.

Ale beagle tez mi się podoba. Podobno to psotnik straszny
Nie chodziło mi o to że chcę go oddać, bo nigdy bym tego nie zrobiła. Mam go już 2 lata i bardzo jesteśmy ze sobą "zżyci" więc nie wyobrażam sobie porzucić go .
Szczerze powiem że tak mądrego psa w życiu nie widziałam ale rozpieszczony jest strasznie - ma się za dobrze
Biorąc psa trzeba liczyć się z tym że ten pies też je, choruje czy potrzebuje czułości no a co zatem idzie my musimy się czasem czegoś wyrzec np. nie kupić kolejnej torebki tylko iść z psem do weta - wszystko niestety kosztuje.
A ja nie rozumiem ludzi co biorą psa a później przywiązują do budy, od czasu do czasu rzucą mu coś do zjedzenia a czułości zero.
Moja sąsiadka ma psa Alaskan Malamute - ten pies potrzebuje wybiegu i dużo jedzenia a ona zamknęła go w klocie, jedzenie dostaje raz na tydzień, czasem raz na dwa tyg., taki pies ma mnóstwo sierści w budzie, odchody a ona ostatnio mu tam sprzątała przed wakacjami - kompletnie się nim nie interesuje.
Jak to widzę to mi się serce kraje
Stary 2009-12-19, 10:57   #2823
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Ufff... Czytałam, czytałam i jeszcze raz czytałam. Powiedziałam sobie, że nic tutaj nie napiszę póki nie ogarnę wszystkich części. No i wreszcie się udało! W dodatku to mój pierwszy post odkąd jestem na Wizażu, ehh.
No dobrze, witam wszystkich!
Mój dylemat polega oczywiście na tym, że nie wiem która z torebek zasługuje na to, by być moją pierwszą etorebką. Elvie jest po prostu cudowna jeśli chodzi o kształt, wygląd etc., ale z drugiej strony kusi mnie czarna torebka (jednak trochę kasy trzeba wydać , więc przydałby się uniwersalny kolor). Z drugiej strony, z tego co wyczytałam Elvie nie jest typowo szara i pewnie do większości rzeczy pasuje. Bo na powrót czarnej Elvie się nie zanosi, prawda?
Chciałam również zapytać o paski dołączane do torebek. Zauważyłam, że np. w Elvie (ahhh nie daję mi ona spać po nocach ) jest on dość szeroki, pewnie wytrzymały. A np. Ana ma cieńszy. Czy w związku z tym torebki inaczej się przez to noszą, jest jakaś różnica? Nie ukrywam, że długi pasek czasem by mi się przydał...
Ja również polecam Elvie . Według mnie ten kolor to taki szary wchodzący w beż.
Poza tym powiem Ci, że sama obawiałam się kupna szarej torebki (kupowałam Andi czyli typowo szarą). Z biegiem czasu zauważyłam, że ten szary to bardzo uniwersalny kolor , mi w zasadzie pasuje do wszystkiego
Czarnej Elvie raczej już nie będzie, a "szara" też pewnie niedługo zniknie .
Do torebki dołączony jest pasek, ale mi sie na nim kompletnie Elvie nie podoba. Zresztą jeżeli mogę ją nosić na ramieniu na krótszych rączkach to po co mi jakiś dodatkowy pasek ?

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
muszę przyznać że po obejrzeniu zdjęć mari w katalogu zmieniam zdanie na pozytywne , torebka o wiele lepiej się prezentuje niż na zdjęciach e-torebki ma taki sportowy styl ( właśnie przez te plecionki które dodają uroku i tego wspomnianego sportowego charakteru ) widać że jest bardzo pojemna teczka się zmieści bez zginania ale czy jeśli bedę miec mniej rzeczy to nie zrobi sie taki flaczek ???
No mi sie Mari też spodobała dopiero jak zobaczyłam real zdjęcia
Na pewno warto by się nad nią zastanowić ... a jeżeli jeszcze zeszliby z ceny np. do 49 zł to kto wie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:59   #2824
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ja również polecam Elvie . Według mnie ten kolor to taki szary wchodzący w beż.
Poza tym powiem Ci, że sama obawiałam się kupna szarej torebki (kupowałam Andi czyli typowo szarą). Z biegiem czasu zauważyłam, że ten szary to bardzo uniwersalny kolor , mi w zasadzie pasuje do wszystkiego
Czarnej Elvie raczej już nie będzie, a "szara" też pewnie niedługo zniknie .
Do torebki dołączony jest pasek, ale mi sie na nim kompletnie Elvie nie podoba. Zresztą jeżeli mogę ją nosić na ramieniu na krótszych rączkach to po co mi jakiś dodatkowy pasek ?
Co do Elvi to wlasnie najbardziej podoba mi sie jej kolor
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 13:00   #2825
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o modelu Chloe Bay ? Marzę żeby taką torebkę dali na wiosnę w etorebce ... ale może jestem osamotniona w tych marzeniach
Śliczna
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:11   #2826
a*a*a*
Ania

monika9725, Eirenn, Iduś oraz inne torebkomaniaczki dziękuje Wam bardzo za opinie odnośnie Elvie. Faktycznie jeśli niedługo ma zniknąć to muszę szybko naciągnąć kogoś na ten zakup Taki sponsorowany świąteczny prezent dla siebie samej
A mogę też pokazać swojego pieska? Nie mogłam się powstrzymać, przepraszam
Stary 2009-12-19, 14:24   #2827
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
On ma na tym zdjęciu 3 lata ?
Nie za mały jak na mopsa ?
może wydaje się mały bo jest szczupły mopsy z reguły są otyłe - ale ja dbam o to by trzymał formę - waga jest w końcu ważna dla zdrowia
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:26   #2828
creativve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ja rowniez zmienilam zdanie co do Elvi po obejrzeniu zdjec z katalogu - na poczatku nie podobala mi sie w ogole, teraz jestem coraz bardziej na tak...
Andi pudrowa...wroc
Dziewczyny a jakbyście miały wybór - albo Elvie albo Andi? To którą wybieracie? Bo im dłużej oglądam katalog real torebek to co chwilę kuszą mnie inne torebki. Na początku mi się Elvie nie spodobała zupełnie i obecnie czekam na styczeń by kupić Andi. Lecz teraz znowu mnie ciągnie do Elvie i nie wiem w końcu którą kupić

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja chciałam/chcę beagle ale tego mojego biedaka nie mogłam tak zostawiać - mam go od malutkiego i teraz szkoda byłoby go oddać ale jak już przyjdzie do swego wieku to wtedy pomyślę o beagle
To ja też dodam swoje trzy grosze odnośnie zwierząt Ja miałam mieć beagla, ale przed kupnem dostałam mieszańca. Od rasowego rożni się tylko ubarwieniem bo jest czarny i długością uszu - ma nieco krótsze. Ale to ten sam psotnik co prawdziwy beagle. Nie słucha, jak już złapie trop to potrafi zniknąć na cały dzień, domaga się całodobowej opieki i zawsze musi być przy kimś, bo inaczej miałabym cały dom pogryziony ale i tak jest z niego kochany, mądry psiak i żyje w zgodzie z moimi kotami

Edytowane przez creativve
Czas edycji: 2009-12-19 o 14:28 Powód: jakaś literka się zagubiła....
creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:27   #2829
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Wiecie..im dłużej przyglądam się Anie to bardziej się do niej przekonuje.. Jest klasyczną czarną torbą..a ja lubie klasykę..
i właśnie o to chodzi - klasyka nigdy nie wychodzi z mody W końcu przy dużej ilości torebek to istotne, bo to co modne krótko nadaje się do noszenia typu frędzelki, falbanki, pikowanie ... A czarna prosta torba zawsze będzie ładnie wyglądać

Ja co prawda mam dwie czarne torby : 1 kuferek z F&F i jedną dużą na ramię z Evie Tak więc trzeciej narazie nie przewiduję, ale zielona Ana mnie kusi ...
Stary 2009-12-19, 14:28   #2830
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakbyście miały wybór - albo Elvie albo Andi? To którą wybieracie? Bo im dłużej oglądam katalog real torebek to co chwilę kuszą mnie inne torebki. Na początku mi się Elvie nie spodobała zupełnie i obecnie czekam na styczeń by kupić Andi. Lecz teraz znowu mnie ciągnie do Elvie i nie wiem w końcu którą kupić
Zdecydowanie Elvie. Andi na real fotkach do mnie nie trafia zbytnio
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:31   #2831
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
To ja poczekam do nowego roku

O matko jaki on piękny

Sabi - twój też słodziak

Oj tak

Ja zdecydowanie też
Mam mieszańca i też go przygarnęłam bo miał iść do zabicia
Też wam dodam zdjęcia

Kamila - Ana śliczna - sama o niej myślę a Tosia
śliczniutki troszkę jamniczka szorstkowłosego mi przypomina - a też bardzo kocham pieski takie włochate
Dobrze że go uratowałaś i przygarnęłaś - nie rozumiem jak można zabić psa ?
trzeba być potworem ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 14:32   #2832
madii
Raczkowanie

Dziewczyny, właśnie zauważyłam, że dzis wygasa mi rabat na e-torebce gdyby któraś z was robiła dzisiaj zakupy byłabym baardzo wdzięczna za skorzystanie z mojego kodu.

madii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:40   #2833
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff... Czytałam, czytałam i jeszcze raz czytałam. Powiedziałam sobie, że nic tutaj nie napiszę póki nie ogarnę wszystkich części. No i wreszcie się udało! W dodatku to mój pierwszy post odkąd jestem na Wizażu, ehh.
Mój dylemat polega oczywiście na tym, że nie wiem która z torebek zasługuje na to, by być moją pierwszą etorebką. Elvie jest po prostu cudowna jeśli chodzi o kształt, wygląd etc., ale z drugiej strony kusi mnie czarna torebka (jednak trochę kasy trzeba wydać , więc przydałby się uniwersalny kolor). Z drugiej strony, z tego co wyczytałam Elvie nie jest typowo szara i pewnie do większości rzeczy pasuje. Bo na powrót czarnej Elvie się nie zanosi, prawda?
Chciałam również zapytać o paski dołączane do torebek. Zauważyłam, że np. w Elvie (ahhh nie daję mi ona spać po nocach ) jest on dość szeroki, pewnie wytrzymały. A np. Ana ma cieńszy. Czy w związku z tym torebki inaczej się przez to noszą, jest jakaś różnica? Nie ukrywam, że długi pasek czasem by mi się przydał...
witam i podziwiam że chciało Ci się to wszystko czytać ciekawa jestem ile czasu zajęło przeczytanie tych naszych 4 wątków??
Ale wracając do tematu - Elvie jest śliczna, będzie pasowała praktycznie do wszystkiego Odkąd ja mam swoją szarą Andi, to czarne torebki leżą na dnie szafy. Elvie ma ciepły odcień szaro-beżowy więc jeszcze lepiej się sprawdzi niż kolor Andi. To jeszcze stara kolekcja, więc ja bym ją zamówiła ... Bo czarną Anę - jeszcze zdążysz kupić

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wczoraj mnie caly dzien nei bylo dzisz wchodze patrze a tu wiecej zwierzatek niz torebek:p hih ale bardzo ladne te zwierzatka musze 5 str nadrobic
troszkę zeszłyśmy z tematu bo narazie mało zdjęć nowych torebek - leżą w szafach i czekają na święta Pewnie za 2 tyg. to się nie opędzimy od nowych fotek ... torebek oczywiście
Stary 2009-12-19, 14:41   #2834
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

kurcza, czy jak kurier ma byc u mnie w poniedziałek, (a mi akurat cos wypada i nie moge byc w domu) to moge do nich zadzwonic zeby kuriera do mnie wysłli we wtorek ? co oni robią jak ktos nie odbierze przesyłki ?
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:42   #2835
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
aaale cudny zauroczył mnie to piesek czy suczka ?
Swoją drogą zazdroszczę wam wszystkim tych pięknych kociaków i psiaków ja nie mogę mieć zwierzątek w domu
piesek a jesteś uczulona? czy rodzice się nie zgadzają ?
Stary 2009-12-19, 14:43   #2836
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
i właśnie o to chodzi - klasyka nigdy nie wychodzi z mody W końcu przy dużej ilości torebek to istotne, bo to co modne krótko nadaje się do noszenia typu frędzelki, falbanki, pikowanie ... A czarna prosta torba zawsze będzie ładnie wyglądać

Ja co prawda mam dwie czarne torby : 1 kuferek z F&F i jedną dużą na ramię z Evie Tak więc trzeciej narazie nie przewiduję, ale zielona Ana mnie kusi ...
Ja rowniez cenie rzeczy proste, klasyczne Nie przepadam za cekinami, fredzlami, blyskotkami i innymi wynalazkami jakie niesie moda
A na zielona Ane tez mam chetke

Cytat:
Ja bym wziela Andi ale tylko pudrowa A ze jej nie ma to bierz Elvi, bo ona pewnie tez wkrotce zniknie

Edytowane przez karolag22
Czas edycji: 2009-12-19 o 14:45
Stary 2009-12-19, 14:45   #2837
zoola08
Zadomowienie

GG do zoola08

Cytat:

kochana ja tu jestem nowa a jeszcze 20 stron nie zdązyłam obrobic ... a Ciebie podziwiam ze przeczytałas to wszystko !klas ki:

Co do Elvie, to nie byłam na początku do niej przekonana ale z czasem coraz bardziej mnie pociaga wiec skoro wszyscy ci ją polecają (łącznie ze mną) to nie ma na co czekac, bo niedługo moze jej juz nie byc podobno
zoola08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 14:45   #2838
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Oddać? Piesków nie powinno się oddawać, chyba że naprawdę nie da się inaczej (np. jakaś ostra alergia na sierść się pojawia). Nie wyobrażam sobie oddać psa, którego się ma tylko dlatego, że się ma ochotę na innego... Pies się bardzo do człowieka przywiązuje i cierpi, jeśli się go porzuca. Miałam kiedyś przez 14 lat jamnika i czasem wiązało się to z jakimiś wyrzeczeniami, ale jeśli się bierze psa, to się jest za niego odpowiedzialnym do końca jego życia.

Ale beagle tez mi się podoba. Podobno to psotnik straszny
zgadzam się z Tobą - pies to nie tylko chwilowa zachcianka- bo jest słodki i śliczny To przede wszystkim duża odpowiedzialność ... No i jest to decyzja na całe życie, bo nie ważne ile piesek żyje, w sercu zostaje na zawsze ...
Stary 2009-12-19, 14:46   #2839
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a jakbyście miały wybór - albo Elvie albo Andi?

To ja też dodam swoje trzy grosze odnośnie zwierząt Ja miałam mieć beagla, ale przed kupnem dostałam mieszańca. Od rasowego rożni się tylko ubarwieniem bo jest czarny i długością uszu - ma nieco krótsze. Ale to ten sam psotnik co prawdziwy beagle. Nie słucha, jak już złapie trop to potrafi zniknąć na cały dzień, domaga się całodobowej opieki i zawsze musi być przy kimś, bo inaczej miałabym cały dom pogryziony ale i tak jest z niego kochany, mądry psiak i żyje w zgodzie z moimi kotami
Jako pierwszą bym kupiła Andi Chociaż Elvie też jest piękna
Mój dokładnie tak samo, raz go nie było 3 dni i już myślałam że po nim a tu patrzę a on stoi pod drzwiami brudny, zmarznięty i głodny
W domu jak zostaje sam to cały dzień śpi - nawet nie je, nic nie psoci jest grzeczny. Zauważyłam że dużo psów żyje w zgodzie z kotami mój ich nie na widzi

Cytat:
śliczniutki troszkę jamniczka szorstkowłosego mi przypomina - a też bardzo kocham pieski takie włochate
Dobrze że go uratowałaś i przygarnęłaś - nie rozumiem jak można zabić psa ?
trzeba być potworem ...
Faktycznie podobny do jamnika szorstkowłosego
Facet chciał go zabić bo wyjeżdżał do Niemiec i nie miał go komu dać, przyniósł do mamy do sklepu go pokazać czy by nie chciała no ale mama powiedziała że chętnie tylko tata się nie zgodzi ale w tym czasie przyjechałam ja (dobrze się złożyło bo bywam tam 5 razy w roku) i jak go zobaczyłam, wzięłam na ręce to stwierdziłam że biorę go do domu choćby tata miał mnie wyrzucić na początku tata go nie akceptował a teraz "chodź tu mój najlepszy kolego" albo "Hapsiu (tak się wabi) Ty mój najlepszy przyjacielu" .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 14:50   #2840
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
monika9725, Eirenn, Iduś oraz inne torebkomaniaczki dziękuje Wam bardzo za opinie odnośnie Elvie. Faktycznie jeśli niedługo ma zniknąć to muszę szybko naciągnąć kogoś na ten zakup Taki sponsorowany świąteczny prezent dla siebie samej
jasne że możesz kolejny słodki psiaczek
A co do Elvie, to może uda Ci się kogoś szybko namówić ? Jakbyś zamówiła w poniedziałek, to na święta torebka będzie u Ciebie
Stary 2009-12-19, 14:51   #2841
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zoola08 Pokaż wiadomość
kurcza, czy jak kurier ma byc u mnie w poniedziałek, (a mi akurat cos wypada i nie moge byc w domu) to moge do nich zadzwonic zeby kuriera do mnie wysłli we wtorek ? co oni robią jak ktos nie odbierze przesyłki ?
Trzeba samemu jechac do siedziby firmy kurierskiej... Wiec moze zadzwon i popros, zeby przesylke przekazali kurierowi we wtorek...Powinno sie udac
Stary 2009-12-19, 14:57   #2842
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
To dobry wybór ... kupuj puki jeszcze jest
Śliczny piesek

Cytat:
może wydaje się mały bo jest szczupły mopsy z reguły są otyłe - ale ja dbam o to by trzymał formę - waga jest w końcu ważna dla zdrowia
No chyba, że tak

Cytat:
Elvie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 15:27   #2843
a*a*a*
Ania

Cytat:
witam i podziwiam że chciało Ci się to wszystko czytać ciekawa jestem ile czasu zajęło przeczytanie tych naszych 4 wątków??
Ale wracając do tematu - Elvie jest śliczna, będzie pasowała praktycznie do wszystkiego Odkąd ja mam swoją szarą Andi, to czarne torebki leżą na dnie szafy. Elvie ma ciepły odcień szaro-beżowy więc jeszcze lepiej się sprawdzi niż kolor Andi. To jeszcze stara kolekcja, więc ja bym ją zamówiła ... Bo czarną Anę - jeszcze zdążysz kupić
Oj długo czytałam , myślę że koło miesiąca na pewno, albo i dłużej. Na początku porostu sobie czytałam i zbierałam info na temat różnych torebek, oglądałam zdjęcia. Potem jak się już kończył III wątek to byłam mega szczęśliwa, że to już koniec
Ale nagle co widzę? Że powstała IV część Myślałam, że się załamię, zresztą wystarczy dzień lub dwa nie zaglądania na forum a potem do nadrobienia jest tyleee stron.
No i faktycznie myślę, że pokuszę na Elvie, czarną torebkę (w domyśle Anę) jeszcze zdążę sobie kupić. Mam nadzieje, że uda mi się kogoś do tego nakłonić. Najbardziej pod ręką są oczywiście rodzice Mamooo!... a kupisz mi...

Cytat:
kochana ja tu jestem nowa a jeszcze 20 stron nie zdązyłam obrobic ... a Ciebie podziwiam ze przeczytałas to wszystko !klas ki:

Co do Elvie, to nie byłam na początku do niej przekonana ale z czasem coraz bardziej mnie pociaga wiec skoro wszyscy ci ją polecają (łącznie ze mną) to nie ma na co czekac, bo niedługo moze jej juz nie byc podobno
Też się zastanawiam jak ja to wszystko ogarnęłam. No i wybór padł na Elvie... chyba. Bo ze mną to różnie bywa
Stary 2009-12-19, 16:38   #2844
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Andi

Wreszcie zobaczyłam swoją granatową Saphire i Amberlyn Obie piękne. Saphire strasznie duża, ale potrzebowałam takiej dużej torby. Amberlyn natomiast ma idealny rozmiar, kolor też piękny Tylko faktycznie suwak trochę ciężko chodzi. Potem postaram się wrzucić zdjęcia
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 17:17   #2845
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Wreszcie zobaczyłam swoją granatową Saphire i Amberlyn Obie piękne. Saphire strasznie duża, ale potrzebowałam takiej dużej torby. Amberlyn natomiast ma idealny rozmiar, kolor też piękny Tylko faktycznie suwak trochę ciężko chodzi. Potem postaram się wrzucić zdjęcia
Rzeczywiście Saphire jest spora i można w niej wszystko pomieścić. Żałuję, że tak późno ją znalazłam, bo szukałam pojemnej torebki na wakacje we wrześniu i nic fajnego nie udało mi się kupić. Póki co planów na kolejne wakacje jeszcze nie mam, ale dużą torebkę już tak!

A Amberlyn też bardzo mi się podoba i gdybym miała coś teraz zamawiać to chociaż mam chęć na jakąś ciekawą czarną torebkę to jednak z etorebek teraz najbardziej mi się ona podoba... Ale pierwszą torebką, którą zachwyciłam się po odkryciu etorebek była Liya - granatowa wzbudziłą mój zachwyt i choć "chodziła" za mną dość długo to jej nie zamówiłam. Nie znałam tego forum ani opinii o etorebkach więc bałam się zaryzykować a teraz jak tu WPADŁAM to po uszy i ciężko się oprzeć pokusie zamawiania, jak wszyscy podszeptują KUP, KUP, KUP...
Stary 2009-12-19, 18:04   #2846
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

Elvie

Cytat:
troszkę zeszłyśmy z tematu bo narazie mało zdjęć nowych torebek - leżą w szafach i czekają na święta Pewnie za 2 tyg. to się nie opędzimy od nowych fotek ... torebek oczywiście
o tak bedzie tu kolorowo

Cytat:
przychodzi na drugi dzien

Zakochana

Edytowane przez BBlondyneczkAA
Czas edycji: 2009-12-19 o 18:06
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:15   #2847
panna kinia
Rozeznanie

Cytat:
Gratulacje "ciociu"
Cytat:
Gratuluje mamusią i cioci Teraz tyle tych dzieci się rodzi, że szok!! W środę urodziła moja koleżanka, a miesiąc wcześniej druga. Kalejna chodzi z wielkim brzucholem ze mną do pracy!! Wysyp dzieciaczków
Dziękuję Wam ślicznie
Właśnie też się ostatnio zastanawiałam czy to jakaś moda czy też część moich znajomych jest wiatropylna, bowiem znam sporo młodych mam. Nie ma co, wyż demograficzny!
Cytat:
Jak dla mnie Andi jest bezkonkurencyjna......... czekam razem z innymi dziewczynami na jej powrot
Zgaduję, że na pudrową?
Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ja do tej pory mialam praktycznie same czarne torebki, bo one mi sie wydawaly wlasnie "najbardziej uniwersalne". Dopoki nie trafilam na etorebke I paradoksalnie czarne torebki jakos mnie nie zachwycily, za to brazowe, zielone, szare czy pudrowe... (wyjatkiem jest wyzej wymieniona Liya)
A ja właśnie chciałabym sobie zakupić jakąś czarna, klasyczna torebkę (póki co mam w tym kolorze tylko wieczorową kopertówkę), ale mam wrażenie, że to jak z kupowaniem tzw. "małej czarnej". Niby w każdym sklepie można znaleść taką sukienkę, ale o coś naprawdę ładnego i pasującego do figury to już trzeba się mocno nastarać i naszukać.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 18:41   #2848
Tindomerel
Zadomowienie

Zamówiłam w czwartek szarą Ane Chciałam Andi, ale kiedy się już zdecydowałam były wyprzedane
Skorzystałam z kodu jednej z Was, dzięki
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:44   #2849
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zdecydowanie też
Mam mieszańca i też go przygarnęłam bo miał iść do zabicia
Też wam dodam zdjęcia

Kamila - Ana śliczna - sama o niej myślę a Tosia
Dobra z Ciebie kobietka, bo przygarnełas ślicznego psiaka!!

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość

SUper, że jestes z nich zadowolona. Czekamy na fotki.

Dzisiaj zamiast spakować się w nową troebkę ja dalej męcze Simon..
Na Ane przyjdzie czas...jak się przekonam...
Byłam na zakupach i na ElVi nie zostało nawet grosza Mam nadzieję, że do stycznia jeszcze będzie.
P.S. Muszę się pochwalić!! Byłam mierzyć suknie ślubne i chyba wybrałam tą jedynąHihi, cieszę się bardzo, bo myślałam, że już nic dla sibie nie znajdę..

Tindomerel w takim razie czekamy na fotki i witamy na wątku!!

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2009-12-19 o 18:45
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 18:51   #2850
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Tindomerel w takim razie czekamy na fotki i witamy na wątku!!
Dzięki Jakiś czas temu kupiłam czarną Emilkę. Jestem z niej bardzooo zadowolona Zanim jednak sobie przypomniałam skąd ją mam, mój kod rabatowy wygasł Widzę na stronie kilka następnych które mi się podobają, ale pewnie prędko się nie zdecyduje Tym bardziej, że u mnie przed torebkami stoją buty, więc lekko nie ma A fotki będą na pewno!
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości