Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-18, 16:18   #2431
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Zetafon pochwal się co kupiłaś
no to kupiłam:
-lakier z limitowanki essence moonlight,ten różowy.(nie miałam takiego)
-cień rózowy z tej samej limitowanki(średnio potrzebny ale różowy mam 1 i to duzo jasniejszy)
-kredkę do oczu z my secret granatową(potrzebna do makijażu na studniówkę dla koleżanki siostry)
-balsam do ust z essence truskawkowy-niepotrzebny ale za 5zł to co tam.i tak carmex mi sie zaraz skończy
-płyn do demakijażu ziaja uniwersalny-potrzebny
-szampon do włosów farbowanych elseve-potrzebny bo mam dopiero farbę położoną
-granatowy liner z inglota
-cień sypki granatowy z inglota
-cien prasowany granatowo zielony z inglota
-szminkę dajacą efekt bladych ust z inglota
zakupy inglotowe specjalnie na sylwestra.wczoraj malnełam się tym prasowanym tak byle jak i wygladał świetnie.w połączeniu z bladymi ustami rewelacja.w koncu mam taki odcien jakiego szukałam od jakiegos czasu.chyba wyleczyłam sie z nałogu,bo nic niepotrzebnego z pielegnacji nie kupiłam.
zrobilam fajną fryzurę.mam teraz grzywkę długą aż za brwi ale jeszcze coś widzę.do podcinania co najmniej co 2 tyg ale wygladam młodziej i inaczej.moze uda mi sie zrobic zdjecie komórką to wam pokażę.
mam strasznie zimno w mieszkaniu- 14 stopni.niestety mieszkam w kamienicy,mam w pokoju 3 wielkie okna,pod nami nikt nie mieszka a na dodatek nasz pokoj jest na samym rogu kamienicy dopiero co wyzdrowialam a juz pewnie zaraz cos złapię przez to zimno.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:14   #2432
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

zetafon, a dałabyś radę pstryknąć fotkę szminki, eyelinera (masz ten w żelu?) i cienia Inglota? Jakie miały numerki i ile kosztowały? Bo chyba tego właśnie szukam!
Jaki masz kolor włosów?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:41   #2433
zetafon
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
zetafon, a dałabyś radę pstryknąć fotkę szminki, eyelinera (masz ten w żelu?) i cienia Inglota? Jakie miały numerki i ile kosztowały? Bo chyba tego właśnie szukam!
Jaki masz kolor włosów?
mam nowy telefon i jeszcze nie mam kabla do kompa,ale moze dziś TŻ pojdzie i kupi.wtedy wkleje zdjecia.włosy mam ciemnobrązowe z ciepłym odcieniem,błyszczą się na czerwono ale tylko troszke.eyeliner mam w tym kałamarzu z pedzelkiem, numer 30 i kosztował 19zł.szminka to nr 112 i dobrze pokrywa pigmentem usta,a cien prasowany bo nr 483 double sprakle,sypki to AMC nr32.sypki jest bardziej niebieski troche jaśniejszy niż prasowany,a prasowany to taki w kolorze ciemnych dzinsów,atramentowy.mam nadzieje ze wiesz mniej wiecej o co mi chodzi

edit: cień prasowany kosztował chyba 20zł a sypki 26zł.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-18, 17:50   #2434
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15928363]Przeżyłam w środę najgorsze kilka minut w moim życiu. A już na pewno najbardziej bolesne. Mimo mocnego znieczulenia czułam każdy ruch chirurga dentystycznego, gdy rwał mi zęba. Co gorsze on pękł mu w szczypcach i musiał babrać się, żeby wyciągnąć sam korzeń. Siedziałam opuchnięta, z lodem na poliku, z szwami na dziąsłach, w zasadzie na czczo, a o antybiotyku... I jeszcze musiałam iść na uczelnię, bo miałam kolokwium, którego nie mogłam opuścić... Chirurg był sympatyczny, starał się, żeby było szybko, ale bolało okrutnie. Podobno gdy jest stan zapalny znieczulenie może się nie przyjąć do końca i możliwe, że tak u mnie było, nie wiem... A za tydzień na ściąganie szwów. Mam nadzieję, że przynajmniej to nie boli...

Dziś udało mi się zjeść pierwszy normalny posiłek (po 2 dniach na Gerberkach...) - mięciutki chleb wieloziarnisty i serek wiejski z szczypiorkiem. Przymusową dietę przez tego zęba mam...

U mnie żadnych zakupów (mimo, że byłam w M1 odebrać zamówiony prezent dla TŻ - wyszedł ekstra! ), ale też i żadnych zużyć, choć smaruję się sumiennie. Lekka formuła kakaowa na wykończeniu, tak jak krem do rąk i tonik. No i żel i krem, ale z tego się nie cieszę, bo oznacza to konieczność zakupu.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
no to kupiłam:
-lakier z limitowanki essence moonlight,ten różowy.(nie miałam takiego)
-cień rózowy z tej samej limitowanki(średnio potrzebny ale różowy mam 1 i to duzo jasniejszy)
-kredkę do oczu z my secret granatową(potrzebna do makijażu na studniówkę dla koleżanki siostry)
-balsam do ust z essence truskawkowy-niepotrzebny ale za 5zł to co tam.i tak carmex mi sie zaraz skończy
-płyn do demakijażu ziaja uniwersalny-potrzebny
-szampon do włosów farbowanych elseve-potrzebny bo mam dopiero farbę położoną
-granatowy liner z inglota
-cień sypki granatowy z inglota
-cien prasowany granatowo zielony z inglota
-szminkę dajacą efekt bladych ust z inglota
zakupy inglotowe specjalnie na sylwestra.wczoraj malnełam się tym prasowanym tak byle jak i wygladał świetnie.w połączeniu z bladymi ustami rewelacja.w koncu mam taki odcien jakiego szukałam od jakiegos czasu.chyba wyleczyłam sie z nałogu,bo nic niepotrzebnego z pielegnacji nie kupiłam.
zrobilam fajną fryzurę.mam teraz grzywkę długą aż za brwi ale jeszcze coś widzę.do podcinania co najmniej co 2 tyg ale wygladam młodziej i inaczej.moze uda mi sie zrobic zdjecie komórką to wam pokażę.
mam strasznie zimno w mieszkaniu- 14 stopni.niestety mieszkam w kamienicy,mam w pokoju 3 wielkie okna,pod nami nikt nie mieszka a na dodatek nasz pokoj jest na samym rogu kamienicy dopiero co wyzdrowialam a juz pewnie zaraz cos złapię przez to zimno.
ale fajne zakupy sporo tego
ja dziś niestety trochę poległam przy szukaniu gwiazdkowych prezentów wzbogaciłam się w rossmannie o nowe niepotrzebne cuda
- masło farmony ciemna czekolada i orzech pistacji za 9,99
- szampon polleny malwy z czarną rzepą za 1,99
- zestaw prezentowy bielenda eco care ten z torfem i wodorostami: krem na dzień/noc+krem pod oczy+algi do mycia ciała+krem marokańskie złoto za 24,99
Ten krem marokańskie złoto odłoże do prezentu dla babci

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-12-18 o 17:57
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:50   #2435
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny..znowu pada snieg

no wiec od Tz-ta dostalam bransoletke Swarovskiego do ktorej przyczepiaja sie takie oto pieknosci
http://www.swarovski.com/Web_US/en/0...ry/Charms.html

mam juz taki krzyzyk:
http://www.swarovski.com/is-bin/inte...973779W240.jpg

no a bransoletka taka:
http://www.swarovski.com/is-bin/inte...080922_240.jpg

od tesciow dostalam szalik i rekawiczki czarne z H&m a od babc sweterek rozowy plus fioletowy golfik pod spod

odnosnie odwyku to konczy mi sie ochronna pomadka babe.

Eirenn wspolczuje ci bolu

Cytat:
ja od swojego dostałam taki fajowy kuferek na drobiazgi, jest bardzo duży i na kluczyk więc będę mogła chować przed siostra kosmetyki i biżuterię a do tego zestaw mojego ukochanego c-thru zielonego, woda 25 ml i dezodorant też w takim fajnym kuferku mówiłam mu zeby kupił drobiazg bo zaraz pod choinkę znowu prezent ale się mnie nie posłuchał...
tez super prezent!

Wracam do nauki

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 17:55   #2436
fuksjaa

Cytat:
mam nowy telefon i jeszcze nie mam kabla do kompa,ale moze dziś TŻ pojdzie i kupi.wtedy wkleje zdjecia.włosy mam ciemnobrązowe z ciepłym odcieniem,błyszczą się na czerwono ale tylko troszke.eyeliner mam w tym kałamarzu z pedzelkiem, numer 30 i kosztował 19zł.szminka to nr 112 i dobrze pokrywa pigmentem usta,a cien prasowany bo nr 483 double sprakle,sypki to AMC nr32.sypki jest bardziej niebieski troche jaśniejszy niż prasowany,a prasowany to taki w kolorze ciemnych dzinsów,atramentowy.mam nadzieje ze wiesz mniej wiecej o co mi chodzi

edit: cień prasowany kosztował chyba 20zł a sypki 26zł.
Dziękuję Ci bardzo za szybką odpowiedź!
Jak będę w CH to wejdę do sklepu Inglota i sobie pooglądam wszystko.
Stary 2009-12-18, 18:26   #2437
Parsifal
Zadomowienie

hej Dziewczyny, ja dziś kupiłam tusz do rzęs Bell Push-Up oraz kredkę do oczu Emily Golden Rose, w sumie wydałam 15 zł, niedużo, zakupy potrzebne a i tak mam jakoś wyrzuty sumienia... boję się że przez to moje zmartwienie wpadnę znowu w jakieś zakupy, a tak mi dobrze szło przez ten październik i listopad...

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 18:41   #2438
ganimedea
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15928363]Przeżyłam w środę najgorsze kilka minut w moim życiu. A już na pewno najbardziej bolesne. Mimo mocnego znieczulenia czułam każdy ruch chirurga dentystycznego, gdy rwał mi zęba. Co gorsze on pękł mu w szczypcach i musiał babrać się, żeby wyciągnąć sam korzeń. Siedziałam opuchnięta, z lodem na poliku, z szwami na dziąsłach, w zasadzie na czczo, a o antybiotyku... I jeszcze musiałam iść na uczelnię, bo miałam kolokwium, którego nie mogłam opuścić... Chirurg był sympatyczny, starał się, żeby było szybko, ale bolało okrutnie. Podobno gdy jest stan zapalny znieczulenie może się nie przyjąć do końca i możliwe, że tak u mnie było, nie wiem... A za tydzień na ściąganie szwów. Mam nadzieję, że przynajmniej to nie boli...[/QUOTE]

Współczuję Ci bardzo

U mnie na razie bez nowych zużyć, ale zaczyna ubywać kilku rzeczy, więc jakiś efekt te moje wcierania, aplikacje i smarowania dają

Fajne prezenty dostałyście, dziewczyny
nynka, wrzucisz fotkę kuferka?

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-18, 18:43   #2439
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
hej Dziewczyny, ja dziś kupiłam tusz do rzęs Bell Push-Up oraz kredkę do oczu Emily Golden Rose, w sumie wydałam 15 zł, niedużo, zakupy potrzebne a i tak mam jakoś wyrzuty sumienia... boję się że przez to moje zmartwienie wpadnę znowu w jakieś zakupy, a tak mi dobrze szło przez ten październik i listopad...
Ale skoro twierdzisz, że to były rzeczy potrzebne to chyba wyrzuty sumienia są zbędne. Co innego gdybyś zrobiła zapasy.

Cuciola, super prezenty. Cieszę się, że impreza urodzinowa się udała.

Eireen, bardzo współczuję bolesnego zabiegu. Mam nadzieję, że ból szybko minie.
Stary 2009-12-18, 22:06   #2440
zetafon
Zakorzenienie

fuksjoo daj znac czy cos z tego co ja kupiłam ci sie spodobalo i czy cos kupiłaś

parsifal gdzie dostalas ten tusz bell ?

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-12-18, 22:27   #2441
Parsifal
Zadomowienie

zetafon tusz Bell kupiłam w drogerii Firlit na Długiej

Stary 2009-12-18, 22:29   #2442
fuksjaa

Cytat:
fuksjoo daj znac czy cos z tego co ja kupiłam ci sie spodobalo i czy cos kupiłaś
Dobrze, dam znać.
Już od jakiegoś czasu chodzi za mną makijaż w odcieniach szarości, granatu i odrobiny czerni..

Zrobiłam sobie dziś mini spa dla twarzy - peeling brzoskwiniowy Joanny, maska z mikrodermabrazją, maska z glinką, a na koniec zwężająca pory - trzy ostatnie to Ziaja PRO.
Przetarłam twarz tonikiem i zaraz nałożę AcneDerm - kupiłam jakiś czas temu tubkę, teraz postanowiłam zrobić sobie kurację oczyszczającą.
Stary 2009-12-19, 00:34   #2443
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja dziś kupiłam z limitowanki essence różowy metaliczny lakier, dzielnie za to oparłam się pędzelkowi.
Złożyłam za to zamówienie z Avonu i wzięłam dla siebie krem na zimę na dzień (Hosenko ) żel i balsam naturals Czereśnia i gałka muszkatołowa i żel wanilia i jeżyna, wyjdą mnie tanio bo po 5,20/szt.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 07:46   #2444
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Złożyłam za to zamówienie z Avonu i wzięłam dla siebie krem na zimę na dzień (Hosenko ) żel i balsam naturals Czereśnia i gałka muszkatołowa i żel wanilia i jeżyna, wyjdą mnie tanio bo po 5,20/szt.
Czy ja dobrze widzę 29szt. smarowideł na liście?

Jestem przeszczęśliwa, że do świąt uporam się z produktami do/po opalaniu z tego sezonu Idą jak burza w peelingu kawowym. Następne w kolejce mam 2 balsamy trochę na bakier z terminem i mleczko do opalania mojej mamy

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-19, 09:40   #2445
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Dzięki, dziewczyny, za słowa pocieszenia. Czuję się coraz lepiej, choć dalej czuję całą szczękę (czy też w zasadzie żuchwę).

Zapuściłam się paskudnie przez tych kilka pozabiegowych dni, ale będę się widzieć dziś lub jutro z TŻ-tem, więc pora się wziąć za siebie. Plan na dziś:
- olej kokosowy i rycynowy na włoski (ten drugi też na brwi i rzęsy), później mycie bez silikonowcem i takaż odżywka,
- peeling kawowy i klasyczny,
- peeling buzi,
- maseczka z glinki i peel off,
- nawilżenie buzi i ust.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 09:47   #2446
fuksjaa

Eireen, świetny plan na dziś.
Do mnie zjedzie się rodzinka, więc raczej nie będzie dziś mowy o przesiadywaniu w łazience.

Ale zimno na dworze, termometr pokazuje -14 stopni. Dobrze, że w domku cieplutko, nie zamierzam nigdzie wychodzić.

Przez ostatnie zakupy zetafon nabrałam ochoty na nowe kolorówkowe mazidełka.. Koniecznie muszę się wybrać chociaż coś pooglądać.
Przy okazji podczas wczorajszego smarowania zauważyłam, że w styczniu skończę serum do biustu Eveline i serum do ciała Verony - tutaj kupię masło do biustu i masło ujędrniające Ziaja Rebuild. Może jeszcze oliwkę do kompletu, bo to moja ulubiona, ale musiałabym skończyć olejek Babydream, nie wiem czy mi się uda.

Z pielęgnacji twarzowej raczej nic mi się nie skończy, bo większość kupiłam niedawno. Mam nadzieję, że moja skóra też nie będzie za bardzo szaleć i nie będę musiała szukać nowych kosmetyków, które nie będą mnie uczulały.
Stary 2009-12-19, 10:56   #2447
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Zaraz idę do Galerii poszukać jakiejś ładnej torby, TŻ kupi mi na święta
Jedną z maseczek, z Ziaji, oddam przyjaciółce, mi nie podpasowała za bardzo, ani też nie jest zbyt potrzebna (wzięłam ją za bon z apteki w SP). Tak więc wyjdzie mi w tym miesiącu na pewno więcej niż przyjdzie, choć teraz licznik wskazuje inaczej.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 11:28   #2448
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Poszla maseczka jagodowa Ori (stara wersja) i probka kremu Under 20

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:08   #2449
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

u mnie nadal malutko zuzyc: 4 pelnowymiarowki i 3 probki.
konczy sie szminka ochronna,balsam truskawkowy hello kitty z h&m jest w polowie.
flos lek sie konczy

Stary 2009-12-19, 13:41   #2450
Konto usunięte

Mini-spa dało owocne rezultaty (poza przyjemniejszym ciałkiem oczywiście ) - zużyte:
- odżywka Joanna z Apteczki Babuni do włosów słabych i wypadających
- balsam malinowy AA (poszedł do peelingu kawowego, bo już zmęczyłam się jego zapachem - gani, dzięki za podsunięcie pomysłu! )

Biorąc pod uwagę, że jutro zużyję masło kakaowe Ziai i zostanie mi wtedy jeden balsam, stwierdzam, że uporałam się z nadmiarem smarowideł do ciała! Wtedy tylko zużyć tonik i maseczkę pomarańczową i jestem o krok od celu!

Żeby nie było, że jestem taka idealna, to pochwalę się prezentem świątecznym ode mnie dla mnie Zestaw pędzelków Inglot. Taka podstawowa baza - osobno będę musiała tylko nabyć pędzel do eyelinera i malutki do kącików oczu i załamania powieki.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 13:46   #2451
Parsifal
Zadomowienie

Eirenn, ile kosztował ten zestaw pędzelków? śliczne

Stary 2009-12-19, 13:54   #2452
Konto usunięte

Dorwałam go za 45 zł na Allegro. Już podobno nie ma go w Inglocie (przynajmniej tyle wyczytałam w Inglotowym wątku), a kosztował w stałej ofercie ok. 60 zł. Więc dużo nie zaoszczędzę - bo z przesyłką wyjdzie mnie 5 zł taniej. Ale biorąc pod uwagę, że i tak miałam kupować pędzle Inglota i to osobno, to jednak sporo zostanie mi w kieszeni. To taka mała wersja, torebkowa. I naturalne włosie!
Stary 2009-12-19, 15:12   #2453
ganimedea
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15945721]Mini-spa dało owocne rezultaty (poza przyjemniejszym ciałkiem oczywiście ) - zużyte:
- odżywka Joanna z Apteczki Babuni do włosów słabych i wypadających
- balsam malinowy AA (poszedł do peelingu kawowego, bo już zmęczyłam się jego zapachem - gani, dzięki za podsunięcie pomysłu! )

Biorąc pod uwagę, że jutro zużyję masło kakaowe Ziai i zostanie mi wtedy jeden balsam, stwierdzam, że uporałam się z nadmiarem smarowideł do ciała! Wtedy tylko zużyć tonik i maseczkę pomarańczową i jestem o krok od celu!

Żeby nie było, że jestem taka idealna, to pochwalę się prezentem świątecznym ode mnie dla mnie Zestaw pędzelków Inglot. Taka podstawowa baza - osobno będę musiała tylko nabyć pędzel do eyelinera i malutki do kącików oczu i załamania powieki.[/QUOTE]

Pomysł nie jest, niestety, mojego autorstwa, jednak sławię, gdzie mogę. Uwielbiam go

Pędzelki super, słyszałam wiele zachwytów na ich temat, więc chętnie poczytam, czy Ty również jesteś zadowolona

Gratulacje za ogarnięcie smarowideł

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
Stary 2009-12-19, 18:01   #2454
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

mamusia kupila mi rozowy pedzel Essence

Stary 2009-12-19, 19:22   #2455
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
mamusia kupila mi rozowy pedzel Essence
Mam go i jest boski! Będziesz z niego zadowolona.
Stary 2009-12-19, 20:23   #2456
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość

Pomysł nie jest, niestety, mojego autorstwa, jednak sławię, gdzie mogę. Uwielbiam go

Pędzelki super, słyszałam wiele zachwytów na ich temat, więc chętnie poczytam, czy Ty również jesteś zadowolona

Gratulacje za ogarnięcie smarowideł
oj tak peeling kawowy jest bosski
Stary 2009-12-19, 20:48   #2457
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Mam go i jest boski! Będziesz z niego zadowolona.
uzywasz go do pudru tak? ja kupilam ze wzgledow estetycznych glownie

Stary 2009-12-19, 20:50   #2458
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

A my z TŻem znaleźliśmy dziś dla mnie piękną torbę, którą dostanę w środę na święta W GreyWolfie, może znajdę ją w necie, chwilka
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 21:07   #2459
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
oj tak peeling kawowy jest bosski
Popieram! Aż sobie chyba jutro zrobię, bo dziś jestem już po prysznicu. Uwielbiam peeling kawowy z odrobiną cukru, cynamonu i żelem masło kakaowe Ziai.
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
uzywasz go do pudru tak? ja kupilam ze wzgledow estetycznych glownie
Próbowałam do wszystkiego co prasowane (puder matujący, róż, brązer) i do kuleczek brązujących Avonu też.
Stary 2009-12-19, 21:24   #2460
aaaania1989
Zakorzenienie

Dziewczyny czy Essence albo My secret ma jakiś ładny śliwkowy/fioletowy cien do powiek z drobinkami i lakier do paznokci pod kolor...? myślę nad Sylwestrem...

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości